ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Απρόσμενη συνάντηση


 Έμεινα για λίγο “κολλημένος” να κοιτάζω την Νανά δεν μπορούσα να πιστέψω τις αλλαγές που είχε κάνει. Πίσω από τον Παντελή ερχόταν ένα ψηλό παιδί το οποίο έβλεπα για πρώτη φορά στην ζωή μου, αλλά η “σφαλιάρα” θα ερχόταν από αλλού, από κάπου που πραγματικά δεν περίμενα. Μου σύστησαν το παιδί “από εδώ ο Δημήτρης” λέει η Νανά, “χάρηκα πολύ” απαντώ εγώ, που να φανταστώ ότι αυτό που του είπα θα το μετάνιωνα χίλιες φορές την επόμενη στιγμή.

Ξαφνικά και ενώ πήγαινα καθίσω στην θέση μου με την παρέα που ήμουν, ακούω μια φωνή να μου λέει:

-    “Εμένα δεν θα με χαιρετήσεις;”

Τα πόδια μου πάγωσαν, κοκάλωσαν. Δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Αυτή η φωνή… “Θεέ μου” είπα “κάνε να μην είναι αλήθεια”.

Γύρισα αργά για να κοιτάξω αυτό που απευχόμουν να είναι. Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Ήταν αυτή. Την ξαναέβλεπα έπειτα από 6 χρόνια, δεν πίστευα στα μάτια μου. Αμέσως γύρισα τον χρόνο πίσω στο όμορφο καλοκαίρι του 1995, ήταν τέλη Ιουνίου όταν γνωριστήκαμε σε μια 4ημερη εκδρομή που είχαμε πάει με το φροντιστήριο έπειτα από το τέλος των μαθημάτων. Ήταν παράδοση η εκδρομή αυτή, στην οποία μάλιστα “γεννήθηκαν” πολλοί έρωτες, από τους οποίους μερικοί κατέληξαν σε γάμο και οικογένεια, και άλλοι διαλύθηκαν δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο.

Ξεκινήσαμε Παρασκευή πρωί για την Χαλκιδική, όπου θα κατασκηνώναμε σε γνωστό camping  στο πρώτο πόδι. Ένα λεωφορείο γεμάτο από νέα παιδιά που έσφυζαν από ζωή, κέφι, ζωντάνια και όρεξη για να περάσουν καλά. Σε όλη την διαδρομή τα γέλια, τα τραγούδια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, εμείς τα αγόρια σαν “μάγκες” που ήμασταν είχαμε επιλέξει να καθίσουμε στην λεγόμενη  γαλαρία μιας και κάναμε τον περισσότερο χαβαλέ και σαματά. Οι φωνές μας ήταν τόσο δυνατές που πολλές φορές οι οδηγοί και τα πληρώματα των υπόλοιπων αυτοκινήτων να γυρίσουν και να μας κοιτάνε, με νοσταλγία για τα δικά τους νεανικά χρόνια, στέλνοντας μας παράλληλα τα χαμόγελα τους και την αυθόρμητη κίνηση των χεριών τους που έκαναν ώστε να μας χαιρετίσουν.

Η διαδρομή κυλούσε όμορφα η διάθεση στο κατακόρυφο, ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που πηγαίναμε κάπου χωρίς τους γονείς μας, ελεύθεροι από την επιτήρηση τους τα “όχι” τους και τα “μη” τους. Σε μια στιγμή αρχίσαμε τα ανέκδοτα, αγαπημένο θέμα της εποχής. Η Νανά με την Μαίρη καθόντουσαν δυο θέσεις πιο μπροστά από εμάς και δεν είχαν σχεδόν καθόλου συμμετοχή στα τεκταινόμενα, συζητούσαν χαμηλόφωνα τα δικά τους, και με το ζόρι τους έπαιρνες δυο κουβέντες. Τις πλησίασα και τις παρότρυνα  να πάρουν μέρος και αυτές στα πειράγματα και στην διασκέδαση. Η Νανά τότε μου απάντησε ευγενικά πώς ίσως έρθουν αργότερα πίσω μαζί μας, αντίθετα η Μαίρη με  κοίταξε με ένα έντονο βλέμμα και μου απάντησε πως προτιμούν να τα λένε οι δυο τους. Τότε της απαντώ:

-    “Δεν είναι κακό να συμμετέχεις σε κάτι το οποίο είναι διασκεδαστικό. Χαλάρωσε, άλλωστε σε εκδρομή είμαστε και θέλουμε όλοι να περάσουμε καλά” και γύρισα πίσω στην παρέα. 

Κατά τις 12:30 – 13:00 φτάσαμε στον προορισμό μας, και αφού τακτοποιηθήκαμε ήταν η ώρα για την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού. Αλλάξαμε και μαζί με τους συνοδούς καθηγητές κατεβήκαμε στην παραλία ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και τα παιχνίδια μέσα στο νερό πολλά. Οι πρώτες πονηρές ματιές μεταξύ των αγοριών και των κοριτσιών ήταν πια γεγονός. Λογικό ήταν άλλωστε η ηλικία, το μέρος και η σχετική “ελευθερία”  το επέτρεπαν αυτό. Μετά το μπάνιο και το απαραίτητο για να φύγει το αλάτι από το σώμα ντους  μαζευτήκαμε για φαγητό, το οποίο ερχόταν από το διπλανό ξενοδοχείο και γευόμασταν ότι ακριβώς και οι πελάτες του.

Τα τραπέζια είχαν είδη καταληφθεί από τους υπόλοιπους, και έτσι εγώ με τον κολλητό μου κοιτούσαμε που θα βρούμε 2 κενές θέσεις να καθίσουμε. Σε κάποια στιγμή με σκουντάει και μου λέει:

-    “Εκεί έχει δυο κενές θέσεις, πάμε να καθίσουμε”.

Καθώς κατευθυνόμασταν προς το τραπέζι είδα ότι εκεί καθόντουσαν η Μαίρη με την Νανά. “Ωχ!” είπα από μέσα μου, “μαζί τους θα καθίσουμε;” για να διακόψει την σκέψη μου η φωνή της Νανάς, που μας πρότεινε να καθίσουμε στο τραπέζι τους. Καθίσαμε, και πάνω στο φαγητό αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα.

Σε αυτό το σημείο ήθελα να σας πω ότι εγώ με την Νανά γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω των γονιών μας , οπότε υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ μας. Αντίθετα η Μαίρη ήταν καινούρια στην πόλη είχε έρθει από την Πελοπόννησο λόγω μετάθεσης των γονιών της, οπότε δεν γνώριζα τίποτα γι’ αυτήν.

Καθώς περνούσε η ώρα ο “πάγος” ανάμεσά μας άρχισε να “ σπάει” και σιγά-σιγά  αρχίσαμε να χαλαρώνουμε και να ξεθαρρεύουμε μιλώντας για διάφορα θέματα, τα οποία μας αφορούσαν. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρίσκαμε τόσα κινά στοιχεία με τα δυο αυτά κορίτσια, τα οποία έδειχναν στην αρχή τόσο απόμακρα, κι όμως είχα πέσει έξω, δεν ήθελα να το παραδεχτώ αλλά έτσι ήταν, είχα κάνει λάθος και αυτό δεν άλλαζε.

Η ώρα είχε πάει 15:30 και η ιδέα για έναν υπνάκο φάνταζε μοναδική. Αφού δώσαμε ραντεβού για καφέ το απόγευμα χαιρετίσαμε την Νανά και την Μαίρη και τραβήξαμε για το σπιτάκι μας. Μπήκαμε μέσα βγάλαμε τα ρούχα και πέσαμε για ύπνο. Πρέπει να μας είχε πάρει πολύ βαριά ο ύπνος γιατί ήρθαν και μας ξύπνησαν οι κοπέλες λέγοντάς μας:

-    “Η συνέπεια είναι και αυτή ένα από τα προτερήματά σας;”

Κοίταξα το ρολόι, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, η ώρα ήταν 18:30 και εμείς είχαμε ραντεβού στις 18:00.

-    “Συγγνώμη” τους λέω, “απλά κοιμηθήκαμε λίγο παραπάνω, είναι και οι μπύρες που ήπιαμε με το φαγητό, καταλαβαίνετε…” πήγαινα να “μπαλώσω” τα αμπάλωτα μπας και σώσω το τομάρι μας.

“Γαμώτο”, λέω, “δεν λέει να τα χαλάσουμε όλα τώρα που άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά”. Σηκωθήκαμε, πλυθήκαμε και ντυθήκαμε σε χρόνο ρεκόρ και τραβήξαμε για την καφετέρια, η Μαίρη και η Νανά είχαν είδη παραγγείλει και έπιναν τον καφέ τους. Παρήγγειλα δυο καφέδες και για εμάς για να ανοίξει το μάτι και έτσι αρχίσαμε ξανά την κουβέντα κυρίως, για τις πρώτες εντυπώσεις του χώρου στον οποίο ήμασταν καθώς και για τις επόμενες μέρες που είχαμε μπροστά μας, άλλωστε οι καθηγητές είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες, που καμία μέρα δεν θα ήταν ίδια με την προηγούμενη.

Η ώρα είχε πάει 20:00. Πληρώσαμε τους καφέδες και σηκωθήκαμε να φύγουμε, άλλωστε έπρεπε να ετοιμαστούμε για την βραδινή μας έξοδο, θα πηγαίναμε στην disco του ξενοδοχείου. Αφού χαιρετηθήκαμε δώσαμε ραντεβού έξω από το σπιτάκι τους στις 21:45 έτσι ώστε να είμαστε στις 22:00 μπροστά στην είσοδο του camping. Τα λόγια της Μαίρης καρφώθηκαν στο μυαλό μου:

-    “Μην αργήσετε πάλι, γιατί θα πάτε μόνοι σας στην disco, εντάξει;”

-    “Μια φορά τα λάθη” της απαντώ και κάνω να φύγω, ακούγοντας την φωνή της να μου λέει:

-    “Χαίρομαι που το ακούω. Ελάτε στην ώρα σας και δεν θα χάσετε, θα περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά”.

Με τα λόγια αυτά της Μαίρης τράβηξα για το κατάλυμα μας προκειμένου να ετοιμαστώ για το βράδυ…

Μπήκα στο σπιτάκι μας βιαστικά. Δεν ήθελα με τίποτα να κάνω κακή εντύπωση για δεύτερη φορά. Δεν “έκρυβα” πλέον από τον εαυτό μου ότι μου άρεσε η Μαίρη. Η κοπέλα αυτή φάνταζε τόσο διαφορετική από τις υπόλοιπες στα μάτια μου,...

που με έκανε να σκέφτομαι αν ήταν όντως έτσι όπως φανταζόμουν ότι είναι.

Μπήκα για μπάνιο και καθώς το νερό έτρεχε πάνω μου διάφορες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Έκανα σχέδια για το πως θα περάσουμε την βραδιά, συνέχεια έλεγα στον εαυτό μου “θα κάνουμε έτσι, θα πάμε εκεί, εκείνον τον χορό θα τον χορέψουμε αλλιώς” και διάφορα άλλα τέτοια τα οποία ήθελα να κάνω.

Σε μια στιγμή μια φευγαλέα σκέψη με “ταρακούνησε”, “μα τι λέω;” Είπα “όποτε έχω κάνει πρόγραμμα έγινε ακριβώς το αντίθετο. Τι κάθομαι και σκέφτομαι μαλακίες; Θα πάμε να περάσουμε καλά και ότι γίνει”. Βγήκα από το μπάνιο και άρχισα να ετοιμάζομαι. Ο φίλος μου ο Γιάννης είχε δίλλημα στο τι να φορέσει.

-    “Πουκάμισο ή μπλουζάκι;” με ρωτάει, για να του απαντήσω:

-    “Φόρεσε ότι σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου και να αισθάνεσαι άνετα.”

Εγώ φόρεσα ένα πουκάμισο, τζην παντελόνι έριξα και μια μπλούζα στον ώμο και ήμουν έτοιμος. Ο Γιάννης ντύθηκε με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και τζην παντελόνι, κλειδώσαμε το σπίτι μας και ξεκινήσαμε να πάρουμε την Μαίρη και την Νανά, άλλωστε η ώρα ήταν 21:40 δεν μας έπαιρνε να αργήσουμε περισσότερο.

Στις 21:45 ακριβώς ήμασταν έξω από το σπίτι των κοριτσιών, και πριν προλάβω να χτυπήσω την πόρτα, αυτή άνοιξε και εμφανίστηκαν μπροστά μας δυο “άγνωστες” σε εμάς γυναίκες. “Θεέ μου” είπα “πόσο όμορφες είναι!”. Η Νανά ντυμένη με ένα στενό μαύρο παντελόνι και μαύρο μπλουζάκι με τιράντες, και η Μαίρη με μια κοντή μαύρη φούστα και ένα γαλάζιο στράπλες το οποίο αναδείκνυε το στήθος της. Και οι δυο βαμμένες σαν τα μοντέλα που βλέπουμε κατά καιρούς στα περιοδικά. Η Νανά είχε κάνει μια πολύ όμορφη κοτσίδα στα μακριά καστανά μαλλιά της, αντίθετα η Μαίρη τα είχε αφήσει ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους της. Είχε πολύ όμορφα καστανόξανθα σπαστά μαλλιά.

Είχαμε μείνει με τα μάτια γουρλωμένα μη μπορώντας να αρθρώσουμε λέξη. Την βουβαμάρα μας αυτή διέκοψε η Μαίρη λέγοντάς μας:

-    “Τελικά ήρθατε στην ώρα σας. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!” Για να απαντήσει ο Γιάννης:

-    “Δεν υπήρχε περίπτωση να σας στήναμε, δεν είναι του χαρακτήρα μας”.

Και μετά από αυτά αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς την είσοδο, όπου θα μαζευόμασταν για να πάμε να διασκεδάσουμε.

Επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο που θα μας μετέφερε στο ξενοδοχείο. Δεν ήταν μακριά, 5 λεπτά ήταν η απόσταση με μεταφορικό μέσο. Μόλις φτάσαμε ανεβήκαμε στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου όπου το πρόγραμμα είχε αρχίσει. Μπήκαμε μέσα, ο χώρος θύμιζε πάρα πολύ τις disco που βλέπαμε στις ταινίες. Αφού νόμιζα ότι κάπου από το βάθος θα εμφανιστούν οι πρωταγωνιστές των ταινιών της εποχής, ο Στάθης, η Καίτη, ο Σταμάτης, ο Πάνος, η Σοφία και τόσοι άλλοι.

Στα ηχεία ακούγονταν οι επιτυχίες της εποχής καθώς και κάποιες παλαιότερες, κάνοντας τους συνοδούς μας να αναπολούν τα δικά τους ανέμελα χρόνια. Καθίσαμε σε έναν καναπέ με πρόσωπο στην πίστα. Πολλοί από τους επισκέπτες-πελάτες του ξενοδοχείου είχαν αρχίσει να λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής.

Παραγγείλαμε τα ποτά μας και αρχίσαμε μια πολύ χαλαρή συζήτηση, με θέμα την διασκέδαση σε παλαιότερες εποχές. Ο dj παρότρυνε τον κόσμο να ανέβει στην πίστα και να χορέψει. Κάπου εκεί πήρα το θάρρος και πρότεινα στην Μαίρη να χορέψουμε. Δέχτηκε την πρόταση μου και σε την επόμενη στιγμή ήμασταν στην πίστα.

Το έντονο τραγούδι διαδέχτηκε σύντομα ένα αργό μπλουζ, και η αισθαντική φωνή του dj ακούστηκε από τα ηχεία:

«Και τώρα οι γοητευτικοί καβαλιέροι ας πάρουν τις όμορφες ντάμες και να λικνιστούν σε ένα αργό μπλουζ».

Από τα ηχεία ακούστηκε το υπέροχο careless whisper ερμηνευμένο από την αισθαντική φωνή του George Michael. Όλα θύμιζαν σκηνικό δεκαετίας 1980 βγαλμένο μέσα από τις ταινίες του βίντεο τις οποίες βλέπαμε όταν ήμασταν μικρότεροι. Χαμηλά φώτα, απαλή μουσική και τα ζευγάρια να χορεύουν με το βλέμμα “καρφωμένο” το ένα στο άλλο.

Από το μυαλό μου πέρασε σαν σκέψη: “πως θα ήταν άραγε να ζούσα αυτήν την εποχή όταν πραγματικά συνέβαινε;”. Την σκέψη μου αυτή διέκοψε η φωνή της Μαίρης:

-    “Τι σκέφτεσαι; Που ταξιδεύει το μυαλό σου;”

Δεν της απάντησα. Άφησα την μουσική να παρασύρει τα βήματά μας. Δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει αυτή η στιγμή. Το άρωμα της όμορφο και διακριτικό, αντίστοιχο του χαρακτήρα της. Σε όλη την διάρκεια του χορού την κοιτούσα μέσα στα μάτια. Την είχα ερωτευτεί, αυτή ήταν η αλήθεια, αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Φοβόμουν τον εαυτό μου, δεν είχα ξανανιώσει έτσι ποτέ στην ζωή μου.

Η ματιά της βαθιά και έντονη κοιτούσε μια εμένα και μια το άπειρο. Το τραγούδι τελείωσε και άρχισε ένα χορευτικό κομμάτι. Πήγαμε να καθίσουμε για να πιούμε και τα ποτά μας και να μιλήσουμε με τον Γιάννη και την Νανά που τους είχαμε αφήσει ώρα μόνους. Η συζήτηση και τα γέλια διάχυτα στην παρέα, το κλίμα ιδανικό για μια εκδρομή.

Η ώρα ήταν 00:30 και από τα ηχεία ακούστηκε μια ανακοίνωση που μας ενημέρωνε ότι σε μισή ώρα να συγκεντρωθούμε στη είσοδο του ξενοδοχείου για να επιστρέψουμε πίσω. Αυτό ομολογώ ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. “Πότε πέρασε η ώρα;” αναρωτήθηκα, για να με διακόψει η Νανά ρωτώντας με:

-    “Μήπως ξέρεις που είναι η Μαίρη;”

Γυρίζω δίπλα και τι να δω; Η θέση δίπλα μου άδεια…! Η Μαίρη είχε εξαφανιστεί. Θεώρησα ότι πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί, άλλωστε το κάνουν αυτό οι γυναίκες. “Αλλά πήγε μόνη της; Χωρίς την Νανά;” Σκέφτηκα. “Αυτές δεν πάνε πουθενά χώρια. Που χάθηκε τώρα αυτή;” Η επόμενη στιγμή θα έλυνε όλες τις απορίες που είχε η Νανά.

Ο Χρήστος, ένα παιδί από την διπλανή παρέα, ήρθε στο τραπέζι μας ρωτώντας μήπως ήταν ο Γιώργος μαζί μας. Η απάντηση αρνητική, αλλά το βλέμμα της Νανάς πρόδιδε κάτι άλλο, κάτι που μόνο αυτή ήξερε. Σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε προς τις σκάλες. Έτρεξα πίσω της να την προλάβω. Ήθελα να μάθω τι συμβαίνει, τι ήταν αυτό που δεν ήξερα. Σταμάτησα την Νανά στις σκάλες και της ζήτησα να μάθω τι συμβαίνει. Η απάντηση της Νανάς έπεσε σαν κεραυνός!

-    “Τιιιιιιιιιιιιιιι; Δεν είναι αλήθεια έτσι; Μου κάνεις πλάκα; Ο Γιώργος με την Μαίρη ζευγάρι;”

-    “Ναι. Ήταν ζευγάρι έναν χρόνο. Χώρισαν πριν 2,5 μήνες” μου είπε.

Κάτι έσπασε μέσα μου, δεν ήθελα να το πιστέψω. “Και ο χορός, οι ματιές που ανταλλάξαμε; Που πήγαν όλα αυτά;” Για να έρθουν  αμέσως μπροστά μου οι λοξές ματιές που έριχνε κατά διαστήματα την ώρα που χορεύαμε. “Δεν είναι δυνατόν κοιτούσε εκείνον ήταν κολλημένη πάνω μου, και κοιτούσε ΕΚΕΙΝΟΝ!”

Δεν άργησαν να ενημερωθούν οι συνοδοί μας για τις δυο απουσίες που υπήρχαν. Αφού μας κατέβασαν στην είσοδο και μας επιβίβασαν στο λεωφορείο, άρχισαν να ψάχνουν τα δυο παιδιά τα οποία ήταν κάπου μέσα στο ξενοδοχείο. Πολλοί από τους συμμαθητές μας πήγαν να βοηθήσουν στο ψάξιμο. Προσφέρθηκα να πάω και εγώ αλλά ο κύριος Στέφανος δεν με άφησε, προφανώς είχε καταλάβει το ενδιαφέρον μου για την Μαίρη. Άλλωστε ήταν ο νεότερος απ’ όλους και καταλάβαινε περισσότερα από τους άλλους.

Ένα τέταρτο αργότερα η αγωνία όλων έλαβε τέλος. Δυο καθηγητές συνόδευαν τους δυο “φυγάδες” στο λεωφορείο. Τα πρόσωπά τους σκυμμένα, αφενός γιατί έκαναν ένα ολόκληρο φροντιστήριο να ανησυχήσει, και αφετέρου γιατί είχαν πιεί. Το συμβάν για την ώρα έληξε εκεί. Μόλις φτάσαμε στο camping, οι συνοδοί μας συγκέντρωσαν όλους μπροστά από την πύλη και μας τόνισαν ότι δεν θα ανεχθούν άλλη τέτοια συμπεριφορά από κανέναν.

«Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι παρόμοιο, τα μαζεύουμε και φεύγουμε!»

Ήταν τα λόγια του επικεφαλή συνοδού. Με τα κεφάλια μας κατεβασμένα και την κούραση “ζωγραφισμένη” στα πρόσωπά μας, διαλυθήκαμε και ξεκίνησε ο καθένας για το κατάλυμα του. Αύριο ξημέρωνε μια νέα μέρα δραστηριοτήτων…

Η επόμενη μέρα μας βρήκε τους περισσότερους να τρώμε πρωινό και να πίνουμε καφέ, τσάι ή γάλα πριν πάμε για μπάνιο. Το χθεσινοβραδινό ξενύχτι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στα πρόσωπά μας, ...
γεγονός που γινόταν ακόμα πιο αντιληπτό από την βουβαμάρα που επικρατούσε στον χώρο, μην ξεχνάμε και την βραδινή κατσάδα των συνοδών.

Καθόμουν με τον κολλητό μου και πίναμε τον καφέ μας δίχως να λέμε και πολλά. Άλλωστε μετά την χθεσινή “σφαλιάρα” που “έφαγα” δεν είχα και πολύ όρεξη για κουβέντα, συνεχώς σκεφτόμουν τα γεγονότα και δεν ήθελα να τα πιστέψω. Την ησυχία μας, διέκοψε η φωνή της Νανάς που μας καλημέρισε και έκατσε δίπλα στον Γιάννη. Αφού πήρε έναν καφέ άρχισε να μας μιλάει για τα χθεσινά και πώς στεναχωρήθηκε πολύ γι’ αυτό που έγινε, μάλιστα μας είπε ότι η Μαίρη ντρέπεται να έρθει να μας μιλήσει και ειδικά σ’ εμένα, ύστερα από αυτό που έγινε.

-    “Ας κάνει ότι θέλει!” Απάντησα κάπως νευριασμένα.

Η ενόχληση μου πλέον ήταν φανερή. Δεν είχα μάθει να με χρησιμοποιούν σαν όργανο ζήλιας, και η Μαίρη αυτό ακριβώς έκανε.

Σηκώθηκα και πήγα να φορέσω το μαγιό μου, αφήνοντας τον Γιάννη και την Νανά να πίνουν καφέ και να συζητούν. Μια βουτιά ήταν ότι χρειαζόμουν για να χαλαρώσω από την ένταση που είχα. Κατέβηκα μόνος στην παραλία και μπήκα στην θάλασσα. Το κρύο νερό έκανε το κορμί μου να ριγήσει. Αργά κατευθύνθηκα προς τα μέσα ώσπου έκανα μια βουτιά και τράβηξα για τα ανοιχτά. Κολυμπούσα με θυμό και νεύρα, τόσο ώστε δεν κατάλαβα πόσο είχα απομακρυνθεί από την παραλία.

Έκανα στροφή για να επιστρέψω. Σε λίγη ώρα ήμουν καθισμένος στην αμμουδιά με τον ήλιο να έχει “ανέβει” για τα καλά. Λίγη ηλιοθεραπεία ήταν ότι έπρεπε. Την ησυχία μου, διέκοψε η παρέα των υπολοίπων παιδιών που ήρθαν με την σειρά τους να βουτήξουν στα δροσερά νερά του Αιγαίου. Ήταν όλοι εκεί εκτός από την Μαίρη και την Νανά. Ο Γιάννης ήρθε και έκατσε δίπλα μου, και μου εξήγησε όλα όσα του είπε η Νανά για την Μαίρη και τον Γιώργο.

-    “Γιατί μου τα λες όλα αυτά;” του λέω. “Δεν με ενδιαφέρει πλέον το ζήτημα. Το κατάλαβες; Δεν είμαι εγώ κανένα παιχνιδάκι στα χέρια της Μαίρης. Αν θέλει κάτι τέτοιο διάλεξε λάθος άνθρωπο!” Του είπα και ξάπλωσα συνεχίζοντας την ηλιοθεραπεία μου.

Το μεσημέρι είχε φτάσει, και οι πρώτες φωνές διαμαρτυρίας ακούστηκαν από το στομάχι. Μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήγαμε να πλυθούμε. Σε μισή ώρα ήμασταν στο εστιατόριο και τρώγαμε. Στο απέναντι τραπέζι η Μαίρη με την Νανά έτρωγαν και συζητούσαν χαμηλόφωνα. Τα βλέμματά μας δεν συναντήθηκαν ούτε μια φορά. Τελειώσαμε το φαγητό και σηκωθήκαμε χωρίς να πούμε κουβέντα στις γυναίκες. Ανεβήκαμε προς το σπιτάκι μας, ήθελα να κοιμηθώ και να χαλαρώσω, και τίποτα δεν θα μου διέκοπτε αυτήν μου την απόφαση.

Η ώρα είχε πάει 20:00 όταν ξύπνησα. “γαμώτο, παρακοιμήθηκα και έχασα το απογευματινό μπάνιο” είπα στον εαυτό μου και σηκώθηκα να πλυθώ. Ο Γιάννης έλειπε μάλλον θα είχε κατέβει για καφέ. Έβαλα κάτι πρόχειρο και ξεκίνησα για την καφετέρια. Όταν έφτασα είδα όλα τα παιδιά συγκεντρωμένα, και τον επικεφαλή να κάνει μια ανακοίνωση.

-    “Μετά το χθεσινό γεγονός, οι συνοδοί καθηγητές αποφασίσαμε για σήμερα να μην πάμε πουθενά για διασκέδαση. Θα μείνουμε εδώ και όσοι θέλετε μπορείτε να διασκεδάσετε εδώ στον χώρο της καφετέριας. Προδώσατε την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε, και δεν ρισκάρουμε να γίνει κάτι παρόμοιο αν όχι και χειρότερο.”

Τα λόγια αυτά όπως ήταν λογικό “σκόρπισαν” απογοήτευση σε όλους μας.

«Για την μαλακία 2 ατόμων την πληρώνουμε όλοι!» Ακούστηκε από πολλούς.

Φύγαμε φανερά απογοητευμένοι αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, η απόφαση δεν σήκωνε συζήτηση, ήταν αμετάκλητη όσο και να μας πείραζε αυτό.

Η ώρα ήταν 23:00 και κατεβήκαμε με τον Γιάννη και τα υπόλοιπα παιδιά στην καφετέρια, δεν γινόταν να καθίσουμε μέσα άλλωστε για διασκέδαση ήρθαμε. Φτάσαμε και παραγγείλαμε μπύρες. Πολλά παιδιά χόρευαν με τα τραγούδια που ακούγονταν από τα ηχεία, άλλα παιδιά συζητούσαν και οι πιο τολμηροί φλέρταραν με τα κορίτσια, προσπαθώντας να αποσπάσουν έστω ένα φιλί ή ένα ραντεβού.

Απέναντί μας καθόντουσαν και μας κοιτούσαν δυο κοπέλες που γνωρίζαμε από παλιά. Η Νίκη και η Φλώρα. Ομολογώ ότι ποτέ δεν τις είχα παρατηρήσει, είχαν βελτιωθεί αρκετά και δεν έμοιαζαν σε καμία περίπτωση με το πως ήταν παλαιότερα. Μας έκαναν νόημα να πάμε κοντά τους. Δεν χάσαμε ευκαιρία, τις πλησιάσαμε και αμέσως γίναμε μια καλή παρέα.

Η ώρα ήταν 01:30 η διάθεση πολύ καλή και πολύ ερωτική. Προτείναμε στις κοπέλες μια βόλτα στην παραλία. Δέχτηκαν με ευχαρίστηση, άλλωστε τόσες ώρες εκεί είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε. Φτάσαμε στην παραλία. Το τοπίο μοναδικό. Η θάλασσα ήρεμη και πάνω της να καθρεφτίζεται το φεγγάρι, μοναδική σκηνή για ερωτευμένους. Ο Γιάννης με την Φλώρα απομακρύνθηκαν λίγο και εμείς καθίσαμε στην αμμουδιά ακούγοντας το κύμα που ερχόταν προς τα εμάς.

Η συζήτηση που κάναμε ήταν για διάφορα θέματα κυρίως για το μέλλον μας, υπήρχε η αγωνία για το αύριο. Μέσα σε όλα αυτά κοίταξα την Νίκη στα μάτια. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Η ματιά της τα έλεγε όλα, περίμενε από εμένα να κάνω την πρώτη κίνηση. Ένα χάδι, ένα φιλί και θα ήταν δική μου. Πόσο λαχταρούσα να είχα μια γυναίκα στο πλευρό μου για να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Και τώρα ήταν εκεί, έτοιμη. Αρκούσε μόνο μια μου λέξη, μια μου κίνηση και θα ήταν δική μου, μόνο δική μου.

Δεν την έκανα. Με σταμάτησε η σκέψη της Μαίρης. Δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου. Με “χρησιμοποίησε” και εγώ την σκεφτόμουν ακόμα. Ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Από την μια μεριά μια κοπέλα που έδειχνε καθαρά ότι με θέλει και από την άλλη μια γυναίκα η οποία μου φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Έπρεπε πάση θυσία να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την Μαίρη.

Σηκωθήκαμε από την αμμουδιά, η ώρα ήταν είδη 03:30 έπρεπε να πάμε για ύπνο. Αφού άφησα την Νίκη στο σπιτάκι της και την καληνύχτισα, τράβηξα για το πιο όμορφο ραντεβού που είχα, το κρεβάτι μου. Περνώντας έξω από το σπίτι που έμεναν η Νανά με την Μαίρη, άκουσα φωνές και γέλια. Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και έτσι πλησίασα για να δω τι γίνεται. Η περιέργεια μου μεγάλη.

Πλησίασα, άνοιξα την πόρτα ελαφρά και τι να δω; Μέσα υπήρχαν 7 άτομα 5 αγόρια και 2 κορίτσια τα οποία ήταν ξαπλωμένα στο κρεβάτι, ευτυχώς με τα ρούχα. Μέσα στον χαμό διέκρινα και μια γνωστή φυσιογνωμία. Ήταν ο Γιάννης, και είχε αρχίσει να κάνει παιχνίδι με την Νανά. Φιλιά, χάδια και ματιές όλο νόημα. Η Μαίρη σε μια γωνιά του κρεβατιού με τον Γιώργο ο οποίος της ζητούσε επίμονα να τα ξαναβρούν.

Σε μια στιγμή παρατήρησα τους άλλους τρεις που ήταν μέσα. Είχαν πέσει για ύπνο μιας και είχαν πιεί αρκετά ποτά. “Αυτοί δεν καταλαβαίνουν πλέον τίποτα!” Είπα και έκανα να φύγω. Πριν προλάβω να τραβήξω την πόρτα πίσω μου, άκουσα μια αγριεμένη φωνή να λέει:

-    “Που πας εσύ;”

Ήταν η φωνή του Κυρίου Στέφανου τον οποίο ειδοποίησαν κάποιοι λέγοντας του ότι στο συγκεκριμένο κατάλυμα γίνονται όργια.

-    “Πάω για ύπνο”. Του λέω και κάνω να φύγω…

-    “Τι έγινε; Γαμήσαμε και φεύγουμε;” Μου λέει.

-    “Όχι κύριε Στέφανε…” Του απαντάω εγώ.

Και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου, μου δίνει ένα χαστούκι που θα θυμάμαι για πάντα.

-    “Άστα αυτά και λέγε τι κάνατε εκεί μέσα; Ήρθαν κάποιοι και μου είπαν ότι εδώ μέσα κάνετε όργια!!!”

-    “Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι…” του απαντώ. “Περνούσα από έξω, άκουσα φωνές και ήρθα να κοιτάξω. Αν θέλετε να μάθετε τι γίνεται δείτε μόνος σας”.

Ανοίγει την πόρτα με φόρα… το θέαμα που αντίκρισε τον θύμωσε πάρα πολύ. Ο Γιάννης με την Νανά να είναι αγκαλιά και να μπαλαμουτιάζονται, και κάτω από τα σεντόνια να ακούγεται η φωνή της Μαίρης να λέει:

-    “Γιώργο μη!!!”.

Αφού τους βγάζει όλους έξω αφήνει τις γυναίκες μέσα. Μας πηγαίνει παραπέρα για να μας μιλήσει.

-    “Τι λέγαμε εχθές; Θέλετε να φύγουμε αύριο; Πέστε μου τι θέλετε και εγώ θα εισηγηθώ να γυρίσουμε πίσω”.

Τα λόγια του ήταν φωτιά. Πρώτη φορά τον έβλεπα έτσι. Το μάγουλό μου έκαιγε από την σφαλιάρα.

-    “Όχι κύριε Στέφανε, δεν θέλουμε να φύγουμε”. Ακούστηκε να λέει ο Τόλης.

-    “Πως να σας εμπιστευτώ ξανά, μου λέτε;” μας ρωτάει σε ύφος έντονο. “Σας χαρίσαμε την χθεσινή μαλακία κι εσείς τώρα κάνετε χειρότερη; Ξέρετε τι θα γίνει έτσι και μαθευτεί αυτό παραέξω; Θα σηκωθούμε να φύγουμε αυτήν την στιγμή. Ξέρετε πως ο διευθυντής δεν σηκώνει τέτοια. Εγώ δεν θα πω τίποτα αλλά αν ξαναγίνει κάτι άλλο, οτιδήποτε όμως, θα αναφέρω και το σημερινό περιστατικό. Πάρτε το σαν απειλή αυτό. Έγινα κατανοητός;”

-    “Μάλιστα κύριε Στέφανε!” Είπαμε με μια φωνή και διαλυθήκαμε να πάμε για ύπνο.

Τα λόγια του βούιζαν στ’ αφτιά μου, αλλά πιο πολύ άκουγα την φράση της Μαίρης προς τον Γιώργο. Με είχε πειράξει πολύ αυτό πλέον δεν κρυβόταν. Φτάσαμε με τον Γιάννη στο σπίτι μας και πέσαμε για ύπνο.

 

Η Ελπίδα σε νέες περιπέτειες


 Τη φαντασίωσή μου αυτή την έλεγα σε έναν απ' τους εραστές μου την ώρα που με ξέσκιζε και συνήθως καταλήγαμε να με μπουκώνει με τα ψωλοχύματά του. Ήμουν στην Αθήνα και πήγα στο σπίτι του να κοιμηθώ όπως συνηθίζουμε. Με έβαλε όπως πάντα να γδυθώ και να μείνω μόνο με το στριγκάκι μου που χανόταν μέσα στα κωλομάγουλά μου.


Όταν τελικά, μετά από λίγα ποτά καταλήξαμε στο κρεβάτι επέμενε να μη βγάλω το εσώρουχο και παραμερίζοντάς το, με έγλειψε αισθησιακά και μετά με πήρε βίαια όπως μου αρέσει. Μου ξέσκισε διαδοχικά τη μουνάρα και την κωλάρα δίνοντάς μου σκαμπίλια στα κωλoμέριακαι κατέληξε να μου γαμά το στόμα μέχρι που μου το γέμισε με τα χύσια του.

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή…
Κοιμηθήκαμε. Μια έκπληξη με περίμενε όταν ξύπνησα. Όχι μόνο αυτός δεν ήταν εκεί, αλλά στο κρεβάτι κάθονταν δύο άγνωστοι άντρες. Γυμνοί και με κοίταζαν χαϊδεύοντας τις πούτσες τους. Γύρω στα 30, καλοφτιαγμένοι με γοητευτικά πέη έτσι όπως ήταν ορθωμένα και κοίταζαν λαίμαργα το κορμί μου.

"Ήρθαμε να σε γαμήσουμε" είπε ο ένας κοιτώντας με στα μάτια. Το θολό του βλέμμα πρόδιδε την καύλα του. Χωρίς να πω λέξη σήκωσα τα πόδια μου κι έβγαλα το βρακάκι μου. Πριν το καταλάβω βρέθηκαν ξαπλωμένοι δίπλα μου να χαϊδεύουν κάθε σπιθαμή του κορμιού μου και μετά αυτόματα σχεδόν βρέθηκα με τις ψωλές τους στο πρόσωπό μου να προσφέρονται διαδοχικά στο στόμα μου. Τους έγλειφα και τους άφηνα να μπαίνουν βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου. Αισθανόμουν τη σκληρότητά τους και το κορμί μου συγκλονιζόταν από την προσδοκία να τους αισθανθώ να μπαίνουν μέσα μου να σκάβουν το μουνί και τον κώλο μου, να με γεμίζουν με τον ανδρισμό τους και το σπέρμα τους.

Βρέθηκα να γαμιέμαι πισωκολητά από τον έναν ενώ ο άλλος έβαζε το πουλί του στο στόμα μου κι αφού βίωσα αλλεπάλληλους οργασμούς, διαδοχικά με πήραν και από πίσω συνοδεύοντας τις διεισδύσεις τους με πρόστυχα λόγια και εξευτελιστικά σχόλια. Μετά με γύρισαν ανάσκελα. Ο ένας στάθηκε όρθιος δίπλα στο κρεβάτι κι ο άλλος με καβάλησε φέρνοντας στο πρόσωπό μου το καυλί του.

"Ξεφτιλίσου πουτάνα" μου είπε καθώς με το ένα χέρι μου έκλεινε τη μύτη και με το άλλο οδηγούσε την πούτσα του μέσα στο ανοιχτό μου στόμα. Μετά μερικές διεισδύσεις πήρε τα χέρια του και με άφησε να πάρω αναπνοή. Μου είπε να ανοίξω το στόμα μου κι εγώ συμμορφώθηκα. Ίσα που έπαιξε το καυλί του και ο πρώτος πίδακας από ψωλόχυμα έπεσε στο πρόσωπό μου. Κατεύθυνε το δεύτερο στο στόμα μου και συνέχισε χτυπώντας το καυλί του στο πρόσωπό μου μέχρι που στράγγιξε. Μου το έδωσε πάλι στο στόμα να του το καθαρίσω τελείως με τη γλώσσα μου.

Χωρίς να με αφήσουν να σκουπιστώ με σήκωσαν. Με έβαλαν γονατιστή με την πλάτη στο κρεβάτι. Ο ένας, που μόλις είχα γευτεί τα χύσια του κάθισε πίσω μου κι άρχισε να μου μαλάζει τα στήθη. Ο άλλος, με την πούτσα ορθωμένη στάθηκε μπροστά μου. Πρόθυμα άνοιξα το στόμα μου κι άρχισα να τον χαϊδεύω με τη γλώσσα μου. Μου κράτησε το κεφάλι ακίνητο κι έσπρωξε το καυλί του βαθιά όσο μπορούσε. Για μια στιγμή μου ήρθε αναγούλα όπως είχε φτάσει στο λαιμό μου.

"Παίξ' τον μωρή τσούλα", μου είπε καθώς τραβιόταν. "Κάνε με να χύσω για πάρτη σου".

Με το ένα χέρι άρχισα να τον τρομπάρω, ενώ με το άλλο έτριβα το μουνί μου. Τρελαινόμουν από καύλα στη σκέψη πως είχα γίνει έρμαιο στα χέρια δυο αγνώστων αντρών που ο ένας μετά τον άλλον μου έδιναν τα χύσια τους. Κρατούσα το καυλί του πάνω στα χείλη μου και το έπαιζα με τη γλώσσα μου ενώ συνέχιζα να τον τρομπάρω, μέχρι που ξέσπασε. Τα υγρά του ξεχείλισαν από το στόμα μου κι άρχισαν να τρέχουν στο σαγόνι μου και να στάζουν στο στήθος μου. Αισθανόμουν πολύ μεγάλη πουτάνα. Τότε ήταν που τους είδα. Τρεις ακόμη άντρες. Γυμνοί, με τα χέρια γύρω απ' τις ορθωμένες πούτσες τους με κοίταζαν με λαγνεία.

Ο πρώτος γαμιάς μου άφησε τα στήθη μου και μου κράτησε το κεφάλι.

"Ήθελες bukake πουτανίτσα;" μου ψιθύρισε.

Ασυναίσθητα έσφιξα το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια μου κι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα μου πιο έντονα. Η καρδιά μου χτυπούσε με ένταση και το κορμί μου διαπερνιόταν από αλλεπάλληλα κύματα ζεστασιάς καθώς τους έβλεπα να με πλησιάζουν. Πρόθυμα άνοιξα το στόμα μου και τους άφησα να μου δώσουν ένας - ένας να γευτώ τα καυλιά τους. Αισθάνθηκα στη γλώσσα μου την πούτσα του ενός να βγάζει προσπερματικά υγρά. Την επόμενη στιγμή όμως ξέσπασε απότομα, με το που έσφιξα τα χείλη μου πάνω του και τάχυνα τα παιχνίδια της γλώσσας μου. Σαν συνεννοημένοι τότε και οι άλλοι δύο ταυτόχρονα άρχισαν να εκτοξεύουν στο στόμα μου το πηχτό τους ψωλόχυμα. Μόλις που πρόλαβα να κλείσω τα μάτια μου και το πρόσωπό μου γέμισε από τα υγρά τους.

Έμεινα γονατιστή μισανοίγοντας ένα μάτι μόνο, όσο μου έδιναν να καθαρίσω και να στραγγίξω τις ψωλές τους. Μετά με βοήθησαν να σηκωθώ. Είδα το φίλο μου να έρχεται και να με οδηγεί στο λουτρό.

"Σε έχυσαν καλά μωρό μου;" ρώτησε.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και τον άφησα να με στήσει να σκύψω μπροστά στο νιπτήρα, χωρίς ακόμη να με έχει αφήσει να πλυθώ.

"Με κατακαύλωσες μωρή καριόλα, με την προθυμία σου να σε ξεσκίσουν και να σε χύσουν", μου είπε.

Ήξερα τι θα επακολουθούσε και με καύλωνε που η πόρτα ήταν ανοιχτή κι οι άλλοι απ' έξω μας έβλεπαν.

Με τις παλάμες του, μου άνοιξε τα κωλαράκια και έφερε την πούτσα του στη μικρή μου τρύπα. Έφτυσε πάνω της κι άρχισε να σπρώχνει το καυλί του μέσα μου. Ήμουν ακόμη λίγο ανοιγμένη από τα προηγούμενα πηδήματα, αλλά όχι αρκετά για να την πάρω αβίαστα και με λίγο σάλιο μόνο. Του άρεσε να με ζορίζει. Και να με γαμά βίαια. Κι εμένα μου αρέσει…

Ένα ουρλιαχτό πόνου και καύλας βγήκε απ' τα χείλη μου καθώς απότομα καρφώθηκε πιο βαθιά μέσα μου. Θέλησα να φέρω το χέρι μου στο μουνί μου, αλλά με κράτησε. Συνέχισε να με ξεσκίζει βίαια χωρίς να με αφήνει να αγγίξω το μουνί μου και λέγοντάς μου βρωμόλογα που με καύλωναν πάλι τρελά. Δεν άργησε να με πλημμυρίσει με τα χύσια του και μετά με άφησε να πλυθώ προσέχοντας να μη χαϊδευτώ και να μείνω ξαναμμένη για τη συνέχεια. Έξω περίμεναν τρεις άντρες που είχα γευτεί τα χύσια τους, αλλά δεν είχα γαμηθεί μαζί τους

Ο καλύτερος


 Η ώρα περνούσε και εγώ βαριόμουν ελεεινά, ώσπου ήρθε δίπλα μου και κάθισε ένας θεογκόμενος. Ψηλός, μελαχρινός, μυστήριο βλέμμα και πολύ σέξι. Τον εντόπισα αμέσως και προσευχόμουν να με προσέξει και εκείνος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινού γνωστού που σύχναζε στο μαγαζί. Μιλήσαμε ελάχιστα αλλά μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Περιττό να συμπληρώσω ότι είχα ανάψει τρελά. Το μουνί μου είχε γεμίσει υγρά από την καύλα. Από εκείνη την ώρα, είχα τις πιο τρελές φαντασιώσεις. Μέχρι το καλοκαίρι δεν έτυχε να βγούμε όλοι μαζί, παρά μόνο δύο φορές ακόμα. Φυσικά, ήμουν στα κρυφά πολύ ερωτευμένη, το ίδιο και αυτός όπως μου εξομολογήθηκε αργότερα…


Ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και μια μέρα κανονίσαμε να πάμε με παρέα γύρω στα έξι άτομα για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη. Και αυτός εννοείται. Όλη την ώρα με κάρφωνε με τα μάτια του, αλλά έκανα πως δεν έδινα σημασία, ενώ από μέσα μου έβραζα και ήθελα να τον πάρω αμέσως.

Κάποια στιγμή, ανακαλύψαμε ότι είχαμε ξεμείνει από σνακ και αναψυκτικά. Ο Αντώνης πρότεινε να πάει με το αμάξι για να φέρει, μιας και δεν υπήρχε εκεί κοντά καντίνα. Ρώτησε αν ήθελε κάποιος να τον συνοδέψει και φυσικά τα υπόλοιπα μουλάρια, είπαν όχι. Και μια κοπέλα μου λέει «Πήγαινε εσύ». Εγώ προσποιήθηκα ότι δυσανασχέτησα, αλλά μέσα μου πέταγα από χαρά. Φόρεσα πρόχειρα το παρεό πάνω από το μαγιό και τον ακολούθησα.

Στη διαδρομή έριχνα κλεφτές ματιές στο καλοσχηματισμένο του σώμα και στο επίμαχο σημείο που διαγραφόταν κάτω από το κολλητό μαγιό. Πρέπει να το κατάλαβε, αλλά δε μίλησε γιατί και εκείνος τα βυζιά μου κοιτούσε και μάλιστα είχε καρφωθεί εντελώς. Μιλούσε περί ανέμων και υδάτων, ενώ αντιλαμβανόμουν ότι είχε κατακαυλώσει αφού η ανάσα του ήταν βαριά και ίδρωνε από αμηχανία. Σε λίγο φάνηκε κάτι να φουσκώνει δειλά μέσα από το μαγιό. Εγώ κόντευα να λιώσω από επιθυμία για την πάρτη του και λαχταρούσα να κάνει έστω μια κίνηση – ένα φιλί. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα και πιθανότατα μην αντέχοντας να παριστάνει τον αδιάφορο, άρχισε να μου χαϊδεύει τον ώμο και τα μαλλιά. Εγώ αυθόρμητα αναστέναξα καυλιάρικα και με κοίταξε σα να περίμενε αυτό για να πάρει μπρος. Μείωσε ταχύτητα και έγειρε προς το μέρος μου φιλώντας απαλά το λαιμό μου. Εγώ δεν έκανα και σα λυσσάρα, αλλά προσπάθησα δήθεν να τον εμποδίσω, αλλά εκείνος κατάλαβε ότι μόνο αυτό δεν επιδίωκα και συνέχισε λίγο πιο παθιασμένα.

«Σε θέλω τώρα», μου είπε.
«Κι εγώ», απάντησα.

Έστριψε μέσα σε κάτι χωράφια και βρεθήκαμε σε ένα απομονωμένο οικοπεδάκι που δεν περνούσε ψυχή. Τον άρπαξα από το λαιμό και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα παθιασμένα. Μου χάιδευε το στήθος πάνω από το μαγιό και οι ρόγες μου είχαν γίνει πέτρες. Μόλις το κατάλαβε αυτό, άρχισε να τις πιπιλάει και να τις φιλάει με λαχτάρα. Εκείνη την ώρα από το κολλητό του μαγιό διαγραφόταν ο καλοσχηματισμένος πούτσος του και εμένα μου έτρεχαν τα σάλια για να τον γευτώ ολόκληρο. Εντωμεταξύ η αλμύρα που νότιζε τα κορμιά διέγειρε τις αισθήσεις για ένα τρελό γαμήσι. Μετά χάιδεψα πάνω από το μαγιό την ψωλή του και προετοιμάστηκα.

Μου πρότεινε να του την παίξω για να καυλώσουμε γερά κι άλλο. Κατέβασα όπως – όπως το μαύρο του μαγιό και του την άρπαξα με μανία. Άρχισα να την κουνάω πάνω κάτω με απίστευτο ρυθμό και εκείνος βογκούσε από καύλα και ηδονή. Τον είχα φέρει σε νιρβάνα. Ταυτόχρονα τον φιλούσα βάζοντας όλη μου τη μαεστρία και του έδινα την αίσθηση ότι το χέρι μου που μπαινόβγαινε ο πούτσος του, ήταν η καυτή μου τρύπα που σε λίγη ώρα θα ξεπαρθένιαζε, καθώς ξέχασα να πω ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα συναντήσει το αρσενικό που θα άξιζε να του κάνω τέτοιο δώρο. Αυτός όμως το άξιζε και με το παραπάνω όπως αποδείχτηκε.

Αφού λοιπόν τα καυτά του χύσια πετάχτηκαν προς την πλευρά του τιμονιού, μου ζήτησε να μου κάνει γλυφομούνι. Εγώ τρελάθηκα. Το περίμενα καιρό, ειδικά με αυτό τον πουτσαρά να βάζει την γλώσσα του στη μουνάρα μου. Έγραψε όλο το αλφάβητο μέσα μου. Ήδη τα πρώτα υγρά κυλούσαν στο πρόσωπό του και εκτίναξαν τον πούτσο του στα ουράνια. Δε γινόταν να του σηκωθεί άλλο. Είχε γίνει σαν ξύλο, ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

«Και τώρα μωρό μου», λέει, «ετοιμάσου για το καλύτερο και μεγαλύτερο γαμήσι της ζωής σου. Κάθε φορά που θα το θυμάσαι θα νοσταλγείς τον πούτσο μου». Και εγώ απαντώ:

 

«Κι εσύ Όταν θυμάσαι αυτό το πήδημα, όπου κι αν είσαι, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, σε τρόλεϊ, μπαρ, σινεμά, γραφείο, θα καυλώνεις απίστευτα, θα πετάς έξω την ψωλάρα σου και θα αρχίζεις να την μαλακίζεις σαν τρελός».

Τότε εκείνος με το λάγνο του βλέμμα, όρμησε κατά πάνω μου σαν πύραυλος. Έφερα το κάθισμά του στο ύψος που βολευόμουν. Ο πούτσος του βρισκόταν σε ορθή γωνία. Τότε του χαϊδεύω τα μαλλιά και με μια απότομη κίνηση κάθομαι ορμητικά επάνω του. Ο πόνος που ένιωσα ήταν τεράστιος μα η ηδονή ακόμα μεγαλύτερη. Εκείνος είχε μείνει άφωνος, γιατί σίγουρα δεν το περίμενε και μου έπιασε δυνατά τα κωλομέρια και άρχισε να τα μαλάζει γιατί η καύλα που του είχα δημιουργήσει, τον έκανε να θέλει να κρατηθεί από κάπου γιατί αλλιώς, θα λυνόταν ολόκληρος από επιθυμία. Μικρές κραυγές ηδονής έβγαιναν από το στόμα του καθώς ανεβοκατέβαινα νωχελικά πάνω στον καυλωμένο πούτσο του. Τον φιλούσα στο λαιμό και στο σβέρκο και τον τρέλαινα.

«Καύλα μου, ηρέμησε. Θα με κάνεις να χύσω από τώρα, πριν καν αρχίσω να σου επιδεικνύω τα προσόντα μου».

Τον νιώθω να θέλει να τελειώσει και κάθομαι περιμένοντας τα καυτά του χύσια στην κοιλιά μου. Μόλις γίνεται αυτό, αρχίζω να τρίβω παραλυτικά το στέρνο του, στέλνοντάς τον κανονικότατα στην κόλαση. Μετά από αυτόν τον εξαίσιο ερωτικό γύρο, που κράτησε γύρω στο μισάωρο, δεν γινόταν να με αφήσει έτσι. Με αρπάζει και με πετάει στα πίσω καθίσματα του τζιπ του.

«Μικρή μου καυλίτσα, είσαι το πιο καυτό θηλυκό που έχω συναντήσει. Πρέπει να σε πείσω ότι και εγώ είμαι κάτι αντίστοιχο για σένα στην αρσενική έκδοση».

Έρχεται από πάνω μου και περνά το ένα πόδι μου στον ώμο του και με το άλλο εγώ τον σφίγγω στη μέση. Το καυλί του όδευε προς την τρύπα μου, που είχε γίνει κατακόκκινη και περίμενε ακόμα μια φορά να το δεχθεί. Το μακρινάρι του ακούμπησε τα μουνόχειλά μου με απίστευτη ορμή και άρχιζε η διείσδυση. Μου είχε πετάξει τα μάτια έξω. Κι εγώ εκείνου από ό,τι κατάλαβα, γιατί δεν είχε ξαναπηδήξει τόσο καυτή γκόμενα. Και αυτό εννοείται μου ανέβασε το ηθικό και την καύλα. Με το ένα του χέρι μου χούφτωνε τα βυζιά και με το άλλο τον κώλο. Βρισκόμασταν σε έκσταση! Είχε διεγείρει όλα μου τα σημεία. Οι ρόγες μου από το χούφτωμα είχαν γίνει πέτρες, ο κώλος μου ήταν έτοιμος να μου βάλει δακτυλάκι, η εξαίσια πούτσα του στο μουνάκι μου και το στόμα του να μου φιλάει παθιασμένα το δικό μου. Δεν ήθελα άλλο τίποτα. Μου έφερε τρεις απανωτούς οργασμούς, αλλά από ό,τι μου είπε αργότερα εγώ του έφερα πέντε. Αυτά είναι! Ύστερα με γύρισε στα τέσσερα και με έβαλε ολόκληρη πάνω στο κάθισμα. Ήταν μεγάλα καθίσματα –για αυτό. «Κουκλίτσα μου, καυλάκι μου, να σε πάρω από πίσω;»

«Μην σταματάς πουτσαρά μου. Κάνε με ό,τι θες.»

Μόλις πήρε το πολυπόθητο ok, μου άνοιξε την κωλοτρυπίδα με τα δάκτυλα και μετά έχωσε την ψωλάρα του. Ήταν απόλαυση! Ένιωθα να με σκίζει ολόκληρη, έκλαιγα από τον πόνο, αλλά δε θα το άλλαζα με τίποτα. Τα αρχίδια του με χτύπαγαν στα κωλομέρια. Με το ένα του χέρι μαλάκιζε το στήθος μου και με 2 δάκτυλα γαμούσε το μουνί μου. Απίστευτη αίσθηση! Εγώ ήθελα κι άλλο, κι άλλο…

«Είσαι ο καλύτερος γαμιάς του κόσμου!», του είπα και τον «έστειλα».

Μόλις τα άκουσε αυτά συνέχισε πιο ορμητικά με απίστευτο ρυθμό και ένταση. Αυτό κράτησε γύρω στη μια ώρα. Τέτοια αντοχή δεν την περίμενα. Κελεπούρι μου έτυχε για πρώτη φορά. Κόντευε να χύσει και πήγε να αποτραβηχτεί.

« Πού θες να σε χύσω μουνάρα μου;»

«Στην κωλοτρυπίδα. Τώρα γιατί τελειώνω και εγώ!»

Χύσαμε μαζί και γεμίσαμε παντού το χώρο με υγρά. Ξέπνοοι καθίσαμε λίγο στο κάθισμα πήραμε βαθιές ανάσες και αμέσως φιληθήκαμε καυλιάρικα.

Μου είπε ότι δεν θα με άφηνε να γεύεται τέτοιον θησαυρό άλλος μαλάκας και μου ζήτησε να γίνω το κορίτσι του. Εννοείται πως δέχτηκα. Πού θα έβρισκα καλύτερον εραστή; Γυρίσαμε μετά από μιάμιση ώρα στην παραλία με τη δικαιολογία ότι συνάντησα το θείο και την ξαδέρφη μου που έμεναν εκεί και πιάσαμε την κουβέντα.

Τώρα, είμαστε ακόμα μαζί και περνάμε τέλεια! Εκτός από εξαίσιο γαμήσι, κάνουμε και εξαίσιες συζητήσεις και ταξίδια. Τον λατρεύω.

Στο φωτοτυπικό


 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ήρθαν έτσι τα πράγματα και κάνω αυτό που κορόιδευα όλη μου τη ζωή. Σπούδασα τόσα χρόνια εδώ και στο εξωτερικό, για να καταντήσω στο τέλος δημόσιος υπάλληλος. Βγάζω τα μάτια μου σε ένα κομπιούτερ όλη τη μέρα, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ειδικότητα μου ούτε με τις σπουδές μου. Και να πείτε ότι βγάζω λεφτά, ίσα που καλύπτω τις βασικές μου ανάγκες. Ευτυχώς τώρα έχω βρει το κόλπο για να κάνω λούφα, χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι.


Οι περισσότεροι την κάνουν δήθεν για ένα καφεδάκι και χάνονται με τις ώρες, ή πηγαίνουν δήθεν για δουλειά σε κάποιο άλλο γραφείο και κολλάνε. Έχω δει να τους κάνουν τσακωτούς οι προϊστάμενοι τόσες φορές και να ακούνε τα κερατά τους κάθε φορά. Δεν είχα σκοπό να την πατήσω κι εγώ έτσι. Έσπασα το κεφάλι μου και βρήκα τελικά την πιο καλή λύση:

Στην υπηρεσία μας υπάρχει ένα απομονωμένο δωματιάκι όπου είναι ένα ξεχασμένο φωτοτυπικό μηχάνημα. Το πώς και το γιατί ξέμεινε, αφού όλα πια γίνονται με τη βοήθεια των υπολογιστών, δεν ξέρω. Πάντως κανείς δεν το χρησιμοποιεί, και αγνοούσα την ύπαρξη του μέχρι που μια φορά το ανακάλυψα εντελώς τυχαία όταν χάθηκα ψάχνοντας για απομακρυσμένη τουαλέτα Αμέσως κατάλαβα ότι εκεί μπορούσα άνετα να την αράζω για όση ώρα μου έκανε κέφι χωρίς ποτέ κανείς να αναρωτηθεί τι έκανα και πού ήμουν. Από τότε, όποτε ζαλίζομαι από τη δουλειά, ή όποτε απλώς μου τη δίνει, παίρνω παραμάσχαλα ένα μάτσο φακέλους και την κάνω για το καταφύγιο μου.

Εκεί καπνίζω το τσιγαράκι μου με την ησυχία μου, διαβάζω την εφημερίδα μου αν γουστάρω, ή παίζω και το πουλάκι μου άμα λάχει. Κανείς δεν πρόκειται να με αναζητήσει ούτε και δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς στο δημόσιο κανείς δεν ενδιαφέρεται για ό,τι κάνουν οι άλλοι, ούτε πολύ περισσότερο που στο διάολο βρίσκεται την κάθε στιγμή. Τα είχα λοιπόν όλα τακτοποιημένα, μόνο που παρέλειψα μια μικρή λεπτομέρεια. Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που χρησιμοποιούσα το χώρο αυτό για λούφα. Ήταν και άλλοι που το ήξεραν, αν και το χρησιμοποιούσαν για εντελώς διαφορετικό λόγο. Για να είμαι πιο σαφής, δεν ξέρω αν ήταν πολλοί αυτοί που σύχναζαν στον εν λόγω χώρο. Εγώ το μόνο που βρήκα ήταν μια παράξενη φωτοτυπία που είχε παραπέσει κάτω από το μηχάνημα. Και ήταν παράξενη γιατί δεν αφορούσε κάποιο υπηρεσιακό έντυπο, ούτε καν για ιδιωτική χρήση, δήλωση του νόμου 105 για παράδειγμα. Αυτό που απεικόνιζε ήταν ένας κώλος γυναικείος, και μάλιστα από τους καλύτερους που έχω δει, ακόμα και σε περιοδικά αυτού του τύπου. Παρ\' όλο που η εκτύπωση ήταν ασπρόμαυρη και η ευκρίνεια δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει, ήταν και ελαφρά κουνημένη, ένιωσα να καυλώνω. Την έκρυψα στην εσωτερική τσέπη του σακακιού μου και τράβηξα μερικές περιποιημένες μαλακίες στο σπίτι, χαζεύοντας την φωτοτυπία. Αναρωτιόμουν σε ποια γκόμενα να ανήκει αυτό το κωλαράκι, όμως το γεγονός με έβαλε σε σκέψεις. Μήπως με είχε πάρει χαμπάρι κάποιος και μου έκανε κάποιο αρρωστημένο αστείο; Ή συνέβαινε κάτι άλλο σοβαρότερο! Έφτασα μάλιστα στο σημείο να αποφεύγω την κρυψώνα μου νια λίγες μέρες. Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξα άλλο και την ξανάκανα για εκεί. Έτσι κατόρθωσα και έλυσα αυτό το μυστήριο. Και αποδείχτηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και άκρως ηδονικό. Είχα μπαφιάσει με τις ανοησίες που άκουγα γύρω μου, μάζεψα μερικά χαρτιά, χωρίς καμία απολύτως σημασία που όμως κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το διαπιστώσει, και ξεκίνησα για το φωτοτυπικό. Έφτασα στην άκρη του έρημου, όπως συνήθως, διαδρόμου και πλησίασα αμέριμνος στην πόρτα. Ακούμπησα το χέρι μου στο πόμολο και έκανα να το στρίψω όταν άκουσα το θόρυβο που κάνει το μηχάνημα όταν είναι σε λειτουργία, καθώς και κάποιους άλλους επίσης γνώριμους ήχους. Μπορεί να έφταναν στα αυτιά μου παραμορφωμένοι και αρκετά πνιχτοί, ήταν όμως φανερό ότι επρόκειτο για βογκητά καύλας. Και επειδή ακούγονταν βογκητά από δύο διαφορετικά στόματα έβγαλα αμέσως το συμπέρασμα για το τι συνέβαινε εκεί μέσα. Κάποιοι γαμιόντουσαν ή επρόκειτο να γαμηθούν, αν βρίσκονταν ακόμα στην προθέρμανση. Φυσικά δεν μπορούσα να ξέρω ποιοι επιδίδονταν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες εν ώρα εργασίας, αλλά κάτι μου έλεγε ότι η γκόμενα ήταν εκείνη της οποίας είχα στην κατοχή μου ένα φωτοαντίγραφο του κώλου της. Και από σατανική σύμπτωση την είχα μαζί μου εκείνη ακριβώς την στιγμή. Την τράβηξα και της έριξα μια ματιά. Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει μέσα στο εσώρουχο μου και να πιέζει τον καβάλο του παντελονιού μου. Δεν ήταν μόνο η ερεθιστική εικόνα που κρατούσα στα χέρια μου αλλά και οι καυλιάρικοι αναστεναγμοί που γίνονταν όλο και πιο έντονοι. Έτριψα την ψωλή μου πάνω από το παντελόνι και την τράβηξα στο πλάι για να ανακουφιστεί. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα σιγά την πόρτα. Έχωσα το κεφάλι μου στο εσωτερικό και κοίταξα γεμάτος περιέργεια, αλλά και απαράμιλλο ενδιαφέρον. Ήθελα να δω ποιοι ήταν αυτοί που βεβήλωναν με αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη μου κρυψώνα. Ήθελα επίσης να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι, αν η γκόμενα που στοίχειωνε τις νύχτες μου άξιζε συνολικά, πέρα από τον ομολογουμένως φανταστικό κώλο της, και φυσικά να ανακαλύψω ποια είναι επιτέλους. Ακόμα με έτρωγε n περιέργεια να δω ποιος ήταν και ο τύπος που την πηδούσε ή αν επρόκειτο για λεσβίες. Από ό,τι έχω ακούσει αυτές είναι κυρίως που δεν υπολογίζουν τίποτα.

Όλες μου οι απορίες λύθηκαν μόλις μπήκα μέσα, όσο πιο αθόρυβα μπορούσα. Η γκόμενα δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα που εργαζόταν στον τρίτο όροφο. Δεν την είχα γνωρίσει προσωπικά, αλλά την έβλεπα κάθε μέρα στην είσοδο και στο κυλικείο. Και δεν σας κρύβω ότι από την πρώτη στιγμή ξετρελάθηκα μαζί της. Τόσο καιρό έσπαγα το κεφάλι μου να βρω έναν τρόπο να της μιλήσω, αλλά πάντα δείλιαζα την τελευταία στιγμή. Γιατί όταν μιλάμε για την Κατερίνα, μιλάμε και για το πρώτο κορμί. Είναι ψηλή, λεπτή, με βυζιά κανονικού μεγέθους, ούτε μεγάλα ούτε μικρά, σφιχτά και στητά πάντως, μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια, στενή μέση και πεταχτό κωλαράκι. Ντύνεται πάντα στην τρίχα κι έχει ένα αριστοκρατικό αέρα όταν περπατάει που μου κόβονται τα γόνατα και χάνω τα λόγια μου. Σε μια τέτοια μουνάρα τι μπορεί να πει κανείς, κυρίως όταν δεν έχουν συστηθεί προηγουμένως. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φανώ μαλάκας μπροστά της. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνω τον πούτσο μου λάστιχο από τη μαλακία, παρά να ξεπέσω στα μάτια της. Ακόμα και τώρα που την έκανα τσακωτή να γαμιέται μέσα στο φωτοτυπικό, ένιωσα να ντρέπομαι περισσότερο εγώ, από ότι, κανονικά, έπρεπε να ντρέπεται η ίδια και ο γαμιάς της. Αν με είχαν πάρει βέβαια είδηση, που δεν το νομίζω. Ούτε εκείνη, ούτε ο άντρας που την ξέσκιζε αγκομαχώντας πάνω της μούσκεμα στον ιδρώτα, έδειχναν να είχαν αντιληφθεί την παρουσία μου. Με την ευκαιρία ας πω και δυο λόγια για τον τύπο που δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη, τον υποδιευθυντή του τμήματος της. Δεν ξέρω αν πήγαινε μαζί του για τη θέση του, πάντως μετρούσε και σαν γκόμενος. Είναι λίγα μόλις χρόνια μεγαλύτερος μου, ψηλός, με γεροδεμένο σώμα Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι όμορφα σε γενικές γραμμές, μόνο που η μύτη του είναι κάπως mo μεγάλη από το κανονικό. Αυτό του χαλάει ελαφρώς τη γενική εικόνα, αν και υπάρχει η σχετική παροιμία του λαού μας: "Όποιος έχει μεγάλη μύτη, έχει και μεγάλη ψωλή!" Στην περίπτωση του Σταμάτη πάντως, είναι αλήθεια. Το μαρκούτσι του ήταν πράγματι τεράστιο και μπαινόβγαινε βίαια στο ζουμερό μουνάκι της Κατερίνας. Εκείνη είχε σφίξει τα παχιά της μουνόχειλα γύρω από τον χοντρό κορμό του καυλιού του και τα έβλεπα ολοκάθαρα να τραβιούνται προς τα έξω και ξανά προς τα μέσα, σύμφωνα με το ρυθμό που την γαμούσε. Είχε ακουμπισμένο το κωλαράκι της στην οθόνη του φωτοτυπικού και τα πόδια της ήταν τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Πίεζε με τις φτέρνες της τα στενά του κωλομέρια και τον έσπρωχνε να χωθεί πιο βαθιά στον κόλπο της. Το πουκάμισο της ήταν ανοιγμένο και τα λαχταριστά της βυζόμπαλα ήταν γυμνωμένα. Έσφιγγε το ένα με την παλάμη του, το ζουλούσε και τσιμπολογούσε την ορθωμένη κατακόκκινη ρώγα της, ενώ πιπιλούσε την άλλη. Έγλειφε και δάγκωσε την αφράτη σάρκα της με μανία. Ίσως γι\' αυτό δεν κατάλαβε ότι ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης είχε εισβάλλει στον χώρο. Όσο για την γκόμενα, εκείνη είχε κλείσει τα μάτια της και μούγκριζε ηδονικά, χαμένη στον κόσμο της δικής της καύλας. Κοίταξα έκθαμβος το πανέμορφο πρόσωπο της, τα σφαλισμένα βλέφαρα, τα μισάνοιχτα αισθησιακά χείλη της και τα κατακόκκινα από το ξάναμμα της ηδονής μάγουλα. Η ανάσα της έβγαινε κοφτή ανάμεσα σε στεναγμούς και βογκητά. Το καυλί μου φούσκωσε μέσα στο σώβρακο μου και άρχισε να με πονάει. Κατέβασα το φερμουάρ του παντελονιού μου και το τράβηξα έξω. Το έσφιξα στην παλάμη μου και το πουτσοκέφαλο πετάχτηκε πρησμένο και ροδοκόκκινο. Γλίστρησα αργά τα δάκτυλα μου πάνω στον κορμό της ψωλής μου και άρχισα να μαλακίζομαι.

Μου ξέφυγε ένα σιγανό βογκητό και η Κατερίνα στράφηκε και κοίταξε προς το μέρος μου. Μόλις με είδε τα μεγάλα της μάτια φωτίστηκαν και χαμογέλασε πλατιά. Άρχισε να τινάζει τη λεκάνη της πιο δυνατά κοιτάζοντας με προκλητικά. Έδωσε ένα γρήγορο ρυθμό στην αναπνοή της και σκούντησε διακριτικά τον Σταμάτη. Στράφηκε και εκείνος προς το μέρος μου, με κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να σταματήσει να γαμάει, και μετά έσκυψε και κάτι της ψιθύρισε στο αυτί. Τότε εκείνη έγνεψε προς το μέρος μου και μου είπε βραχνά:

"Μην στέκεσαι έτσι στην πόρτα σαν μαλάκας. Κόπιασε στην παρέα μας."

Προχώρησα αργά προς το μέρος τους, έφτασα κοντά τους και εκείνη έπιασε το καυλί μου στην υγρή της παλάμη. Την κούνησε ελαφρά σε όλο του το μήκος και μετά το ακούμπησε στα βυζόμπαλά της. Το έτριψε δυνατά στις ρώγες της και μετά έσπρωξε τον Σταμάτη από πάνω της. Ξάπλωσε με την κοιλιά στο φωτοτυπικό και εκείνος βιάστηκε να ξανακαρφώσει την ψωλάρα του στο μουνάκι της από πίσω. Πέταξε τη γλώσσα της στην κορυφή της βαλάνου μου και σκάλισε την τρυπούλα στο κέντρο της. \'Έγλειψε κυκλικά τη βάση του καυλιού και γλίστρησε τη γλώσσα της στον κορμό μέχρι κάτω χαμηλά στη ρίζα του πούτσου μου. Άρπαξε τα αρχίδια μου στο στόμα της ένα ένα και τα πιπίλησε με ιδιαίτερο ζήλο. Τίναξε τη γλώσσα της στο χώρισμα των αρχιδιών μου και μετά την έσυρε προς τα πάνω. Ορθάνοιξε τα χείλη της και κατάπιε το χοντρό πουτσοκέφαλο στο λαρύγγι της. Φούσκωνε και ξεφούσκωνε τα μαγουλά της καθώς με τσιμπούκωνε και μαλάκιζε τον χοντρό κορμό της ψωλάρας μου. Ταυτόχρονα έσφιγγε απαλά τα αρχίδια μου στην χούφτα της. Εγώ άρχισα να τινάζω τη λεκάνη μου μπροστά και να βυθίζω τον πούτσο μου βαθιά στον λάρυγγα της και της χάιδευα τα μαλλιά. Πέρασα το χέρι μου κάτω από το κορμί της και χούφτωσα τα σφιχτά βυζόμπαλά με τις μυτερές σκληρές ρώγες που σχεδόν πλήγωσαν τα δάκτυλα μου όταν τις έτριψα με όλη μου τη δύναμη. Αγκάλιασε τα κωλομέρια μου και με τράβηξε προς το μέρος της καθώς καταβρόχθιζε το καυλί μου και βύθισε το μεσαίο της δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Ο Σταμάτης κτυπιόταν πίσω της και μάλαζε συνεχώς τα αφράτα κωλομάγουλά της. Ξαφνικά έμεινε κολλημένος ακίνητος πίσω της με την ψωλή του καρφωμένη στην μήτρα της. Έσφιξε τα δόντια του και οι φλέβες του λαιμού του πετάχτηκαν επικίνδυνα. Άφησε ένα βαθύ αναστεναγμό και κατάλαβα ότι έχυνε στον κόλπο της. Αλλά την ίδια στιγμή και ένας πίδακας καυτού σπέρματος ξεχύθηκε από το πουτσοκέφαλό μου στο στόμα της κι εκείνη το κατάπιε με μεγάλες γουλιές. Στράγγιξε το καυλί μου και το έγλειψε μέχρι που το στέγνωσε στην εντέλεια. Του έδωσε ένα μακρόσυρτο καυτό φιλί και το άφησε να πάλλεται ακόμα σκληρό και στητό στον αέρα. Ο Σταμάτης τραβήχτηκε από πίσω της και εκείνη γύρισε ανάσκελα, σηκώνοντας ψηλά τα πόδια της. Τα κράτησε απλωμένα και τέντωσε τα χέρα της προς τα πίσω. Τα βυζόμπαλά της υψώθηκαν ερεθισμένα και πέσαμε και οι δυο άντρες με τα μούτρα πάνω τους. Πιπιλήσαμε τις ρώγες και ζουλήξαμε τη ζουμερή της σάρκα. Χαϊδέψαμε τα πλευρά της και κυλήσαμε τα δάκτυλα μας στην κοιλιά και το στομάχι της. Πασπατέψαμε τα μπουτάκια της και τα σφιχτά της κωλομάγουλά. Χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και έσκυψα πάνω από το ορθάνοιχτο μουνάκι της. Έγλειψα τα τρυφερά της μουνόχειλα, την πεταχτή της κλειτορίδα και βύθισα τη γλώσσα μου στην υγρή της μουνότρυπα. Ρούφηξα τα προερωτικά υγρά του κόλπου της, μαζί με τα υπολείμματα του ψωλοχύματος του Σταμάτη και κάρφωσα το μεσαίο μου δάκτυλο στην στενή της κωλοτρυπίδα Την ίδια ώρα ο άλλος της δάγκωνε τη μία ρώγα και τσιμπούσε δυνατά την άλλη. Σφάδαζε κυριολεκτικά πάνω στο φωτοτυπικό και τα βογκητά της γέμιζαν το δωμάτιο.

"Φτάνει!", είπε ξελιγωμένη ανάμεσα σε δυνατούς αναστεναγμούς.
"Τώρα ξεσκίστε με και οι δύο μαζί!"

Άλλο που δε θέλαμε κι εμείς! Έβαλε τον Σταμάτη να ξαπλώσει στο φωτοτυπικό και σκαρφάλωσε πάνω του. Έπιασε το καυλί του και κάθισε αργά πάνω του. Με ένα σιγανό βογκητό το βύθισε στον κόλπο της και πίεσε τα κωλομάγουλά της στα τριχωτά του αρχίδια. Εκείνος βούτηξε τα βυζόμπαλά της και κόλλησε πάνω τους το στόμα του. \'Εγειρε μπροστά την κορμάρα της και τούρλωσε το κωλαράκι της προς τα πίσω. Τα κωλομέρια της άνοιξαν διάπλατα και ξεπρόβαλλε η ροδαλή τρυπούλα του πισινού της. Γύρισε το κεφάλι της και με κοίταξε πάνω από τον ώμο της.

"Τι περιμένεις;", μου είπε βραχνά. "Ειδική πρόσκληση για να γαμήσεις το κωλαράκι μου;"

Με ένα σάλτο βρέθηκα πίσω της, κράτησα γερά τα σφιχτά της κωλομάγουλά και ακούμπησα το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στον σφιγκτήρα της. Το έτριψα γερά και μετά έσπρωξα απαλά τη λεκάνη μου προς τα εμπρός. Το κάρφωσα μέχρι τη μέση στον πάτο της και μετά ξανάσπρωξα για να χαθώ στα βάθη του ζεστού στενόμακρου καναλιού της. Ούρλιαξε από το δυνατό τσούξιμο και βύθισε τα δόντια της στον ώμο του Σταμάτη. Ξεφώνησε κι εκείνος πονεμένα και άρχισε να τινάζει τη λεκάνη του προς τα πάνω με μανία. Ένιωθα τον πούτσο του να τρίβεται σχεδόν πάνω στον δικό μου μέσα στα σπλάχνα της Κατερίνας και άρχισε ένας ανταγωνισμός, μια ευγενής άμιλλα, μεταξύ μας ποιος θα της προσφέρει τη μεγαλύτερη ηδονή. Από αυτή μας την κόντρα περισσότερο κερδισμένη βγήκε η ίδια. Αλλά κι εμείς δεν χάσαμε βεβαίως. Της έσφιγγα τα κωλομάγουλά και της χάιδευα την πλάτη. Γλίστρησα τα χέρια μου από κάτω της και χούφτωσα τα βυζάκια της. Η ψωλή μου φούσκωσε και μάκρυνε στη στενή τρυπούλα της, όπως και η ψωλή του Σταμάτη στο καυτό μουνάκι της. Την κράτησα από τους ώμους και άρχισα να σπρώχνω με δύναμη και άγρια μουγκρητά. Το κορμάκι της σπαρταρούσε ανάμεσα μας και έτρεμε σα φυλλαράκι στον άνεμο. Έδωσα μια τελευταία σπρωξιά πίσω της, άφησα μια κραυγή θριάμβου και έχυσα ορμητικά στην κωλοτρυπίδα της. Την ίδια στιγμή άδειασε και ο άλλος το ψωλόχυμά του στον κόλπο της. Αλλά και η Κατερίνα μας πρόλαβε με ένα δυνατό οργασμό. Έριξα όλο μου το βάρος πάνω της και ανάσαινα βαριά. Ξεκολλήσαμε εξουθενωμένοι και για κάμποσα λεπτά δε μιλούσε κανείς. Ύστερα μας αγκάλιασε και τους δύο και μας γέμισε φιλιά. Μετά ντυθήκαμε και η Κατερίνα μάζεψε τις φωτοτυπίες από το πάτωμα. Της ζήτησα να μου δώσει μερικές και δεν μου το αρνήθηκε. Αντίθετα σε μία από αυτές έγραψε και το τηλέφωνο της.

Μου έκλεισε πονηρά το μάτι, χαμογέλασε γλυκά και βγήκε αεράτη από το δωμάτιο. Επέστρεψα στο γραφείο μου, αποφασισμένος να την πάρω τηλέφωνο το ίδιο κιόλας απόγευμα. Όποτε έχω καύλες δεν μου είπε; Κάτι μου λέει ότι το απόγευμα θα έχω τις μεγαλύτερες καύλες της ζωής μου!

Στο φωτοτυπικό


 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ήρθαν έτσι τα πράγματα και κάνω αυτό που κορόιδευα όλη μου τη ζωή. Σπούδασα τόσα χρόνια εδώ και στο εξωτερικό, για να καταντήσω στο τέλος δημόσιος υπάλληλος. Βγάζω τα μάτια μου σε ένα κομπιούτερ όλη τη μέρα, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ειδικότητα μου ούτε με τις σπουδές μου. Και να πείτε ότι βγάζω λεφτά, ίσα που καλύπτω τις βασικές μου ανάγκες. Ευτυχώς τώρα έχω βρει το κόλπο για να κάνω λούφα, χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι.


Οι περισσότεροι την κάνουν δήθεν για ένα καφεδάκι και χάνονται με τις ώρες, ή πηγαίνουν δήθεν για δουλειά σε κάποιο άλλο γραφείο και κολλάνε. Έχω δει να τους κάνουν τσακωτούς οι προϊστάμενοι τόσες φορές και να ακούνε τα κερατά τους κάθε φορά. Δεν είχα σκοπό να την πατήσω κι εγώ έτσι. Έσπασα το κεφάλι μου και βρήκα τελικά την πιο καλή λύση:

Στην υπηρεσία μας υπάρχει ένα απομονωμένο δωματιάκι όπου είναι ένα ξεχασμένο φωτοτυπικό μηχάνημα. Το πώς και το γιατί ξέμεινε, αφού όλα πια γίνονται με τη βοήθεια των υπολογιστών, δεν ξέρω. Πάντως κανείς δεν το χρησιμοποιεί, και αγνοούσα την ύπαρξη του μέχρι που μια φορά το ανακάλυψα εντελώς τυχαία όταν χάθηκα ψάχνοντας για απομακρυσμένη τουαλέτα Αμέσως κατάλαβα ότι εκεί μπορούσα άνετα να την αράζω για όση ώρα μου έκανε κέφι χωρίς ποτέ κανείς να αναρωτηθεί τι έκανα και πού ήμουν. Από τότε, όποτε ζαλίζομαι από τη δουλειά, ή όποτε απλώς μου τη δίνει, παίρνω παραμάσχαλα ένα μάτσο φακέλους και την κάνω για το καταφύγιο μου.

Εκεί καπνίζω το τσιγαράκι μου με την ησυχία μου, διαβάζω την εφημερίδα μου αν γουστάρω, ή παίζω και το πουλάκι μου άμα λάχει. Κανείς δεν πρόκειται να με αναζητήσει ούτε και δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς στο δημόσιο κανείς δεν ενδιαφέρεται για ό,τι κάνουν οι άλλοι, ούτε πολύ περισσότερο που στο διάολο βρίσκεται την κάθε στιγμή. Τα είχα λοιπόν όλα τακτοποιημένα, μόνο που παρέλειψα μια μικρή λεπτομέρεια. Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που χρησιμοποιούσα το χώρο αυτό για λούφα. Ήταν και άλλοι που το ήξεραν, αν και το χρησιμοποιούσαν για εντελώς διαφορετικό λόγο. Για να είμαι πιο σαφής, δεν ξέρω αν ήταν πολλοί αυτοί που σύχναζαν στον εν λόγω χώρο. Εγώ το μόνο που βρήκα ήταν μια παράξενη φωτοτυπία που είχε παραπέσει κάτω από το μηχάνημα. Και ήταν παράξενη γιατί δεν αφορούσε κάποιο υπηρεσιακό έντυπο, ούτε καν για ιδιωτική χρήση, δήλωση του νόμου 105 για παράδειγμα. Αυτό που απεικόνιζε ήταν ένας κώλος γυναικείος, και μάλιστα από τους καλύτερους που έχω δει, ακόμα και σε περιοδικά αυτού του τύπου. Παρ\' όλο που η εκτύπωση ήταν ασπρόμαυρη και η ευκρίνεια δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει, ήταν και ελαφρά κουνημένη, ένιωσα να καυλώνω. Την έκρυψα στην εσωτερική τσέπη του σακακιού μου και τράβηξα μερικές περιποιημένες μαλακίες στο σπίτι, χαζεύοντας την φωτοτυπία. Αναρωτιόμουν σε ποια γκόμενα να ανήκει αυτό το κωλαράκι, όμως το γεγονός με έβαλε σε σκέψεις. Μήπως με είχε πάρει χαμπάρι κάποιος και μου έκανε κάποιο αρρωστημένο αστείο; Ή συνέβαινε κάτι άλλο σοβαρότερο! Έφτασα μάλιστα στο σημείο να αποφεύγω την κρυψώνα μου νια λίγες μέρες. Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξα άλλο και την ξανάκανα για εκεί. Έτσι κατόρθωσα και έλυσα αυτό το μυστήριο. Και αποδείχτηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και άκρως ηδονικό. Είχα μπαφιάσει με τις ανοησίες που άκουγα γύρω μου, μάζεψα μερικά χαρτιά, χωρίς καμία απολύτως σημασία που όμως κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το διαπιστώσει, και ξεκίνησα για το φωτοτυπικό. Έφτασα στην άκρη του έρημου, όπως συνήθως, διαδρόμου και πλησίασα αμέριμνος στην πόρτα. Ακούμπησα το χέρι μου στο πόμολο και έκανα να το στρίψω όταν άκουσα το θόρυβο που κάνει το μηχάνημα όταν είναι σε λειτουργία, καθώς και κάποιους άλλους επίσης γνώριμους ήχους. Μπορεί να έφταναν στα αυτιά μου παραμορφωμένοι και αρκετά πνιχτοί, ήταν όμως φανερό ότι επρόκειτο για βογκητά καύλας. Και επειδή ακούγονταν βογκητά από δύο διαφορετικά στόματα έβγαλα αμέσως το συμπέρασμα για το τι συνέβαινε εκεί μέσα. Κάποιοι γαμιόντουσαν ή επρόκειτο να γαμηθούν, αν βρίσκονταν ακόμα στην προθέρμανση. Φυσικά δεν μπορούσα να ξέρω ποιοι επιδίδονταν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες εν ώρα εργασίας, αλλά κάτι μου έλεγε ότι η γκόμενα ήταν εκείνη της οποίας είχα στην κατοχή μου ένα φωτοαντίγραφο του κώλου της. Και από σατανική σύμπτωση την είχα μαζί μου εκείνη ακριβώς την στιγμή. Την τράβηξα και της έριξα μια ματιά. Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει μέσα στο εσώρουχο μου και να πιέζει τον καβάλο του παντελονιού μου. Δεν ήταν μόνο η ερεθιστική εικόνα που κρατούσα στα χέρια μου αλλά και οι καυλιάρικοι αναστεναγμοί που γίνονταν όλο και πιο έντονοι. Έτριψα την ψωλή μου πάνω από το παντελόνι και την τράβηξα στο πλάι για να ανακουφιστεί. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα σιγά την πόρτα. Έχωσα το κεφάλι μου στο εσωτερικό και κοίταξα γεμάτος περιέργεια, αλλά και απαράμιλλο ενδιαφέρον. Ήθελα να δω ποιοι ήταν αυτοί που βεβήλωναν με αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη μου κρυψώνα. Ήθελα επίσης να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι, αν η γκόμενα που στοίχειωνε τις νύχτες μου άξιζε συνολικά, πέρα από τον ομολογουμένως φανταστικό κώλο της, και φυσικά να ανακαλύψω ποια είναι επιτέλους. Ακόμα με έτρωγε n περιέργεια να δω ποιος ήταν και ο τύπος που την πηδούσε ή αν επρόκειτο για λεσβίες. Από ό,τι έχω ακούσει αυτές είναι κυρίως που δεν υπολογίζουν τίποτα.

Όλες μου οι απορίες λύθηκαν μόλις μπήκα μέσα, όσο πιο αθόρυβα μπορούσα. Η γκόμενα δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα που εργαζόταν στον τρίτο όροφο. Δεν την είχα γνωρίσει προσωπικά, αλλά την έβλεπα κάθε μέρα στην είσοδο και στο κυλικείο. Και δεν σας κρύβω ότι από την πρώτη στιγμή ξετρελάθηκα μαζί της. Τόσο καιρό έσπαγα το κεφάλι μου να βρω έναν τρόπο να της μιλήσω, αλλά πάντα δείλιαζα την τελευταία στιγμή. Γιατί όταν μιλάμε για την Κατερίνα, μιλάμε και για το πρώτο κορμί. Είναι ψηλή, λεπτή, με βυζιά κανονικού μεγέθους, ούτε μεγάλα ούτε μικρά, σφιχτά και στητά πάντως, μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια, στενή μέση και πεταχτό κωλαράκι. Ντύνεται πάντα στην τρίχα κι έχει ένα αριστοκρατικό αέρα όταν περπατάει που μου κόβονται τα γόνατα και χάνω τα λόγια μου. Σε μια τέτοια μουνάρα τι μπορεί να πει κανείς, κυρίως όταν δεν έχουν συστηθεί προηγουμένως. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φανώ μαλάκας μπροστά της. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνω τον πούτσο μου λάστιχο από τη μαλακία, παρά να ξεπέσω στα μάτια της. Ακόμα και τώρα που την έκανα τσακωτή να γαμιέται μέσα στο φωτοτυπικό, ένιωσα να ντρέπομαι περισσότερο εγώ, από ότι, κανονικά, έπρεπε να ντρέπεται η ίδια και ο γαμιάς της. Αν με είχαν πάρει βέβαια είδηση, που δεν το νομίζω. Ούτε εκείνη, ούτε ο άντρας που την ξέσκιζε αγκομαχώντας πάνω της μούσκεμα στον ιδρώτα, έδειχναν να είχαν αντιληφθεί την παρουσία μου. Με την ευκαιρία ας πω και δυο λόγια για τον τύπο που δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη, τον υποδιευθυντή του τμήματος της. Δεν ξέρω αν πήγαινε μαζί του για τη θέση του, πάντως μετρούσε και σαν γκόμενος. Είναι λίγα μόλις χρόνια μεγαλύτερος μου, ψηλός, με γεροδεμένο σώμα Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι όμορφα σε γενικές γραμμές, μόνο που η μύτη του είναι κάπως mo μεγάλη από το κανονικό. Αυτό του χαλάει ελαφρώς τη γενική εικόνα, αν και υπάρχει η σχετική παροιμία του λαού μας: "Όποιος έχει μεγάλη μύτη, έχει και μεγάλη ψωλή!" Στην περίπτωση του Σταμάτη πάντως, είναι αλήθεια. Το μαρκούτσι του ήταν πράγματι τεράστιο και μπαινόβγαινε βίαια στο ζουμερό μουνάκι της Κατερίνας. Εκείνη είχε σφίξει τα παχιά της μουνόχειλα γύρω από τον χοντρό κορμό του καυλιού του και τα έβλεπα ολοκάθαρα να τραβιούνται προς τα έξω και ξανά προς τα μέσα, σύμφωνα με το ρυθμό που την γαμούσε. Είχε ακουμπισμένο το κωλαράκι της στην οθόνη του φωτοτυπικού και τα πόδια της ήταν τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Πίεζε με τις φτέρνες της τα στενά του κωλομέρια και τον έσπρωχνε να χωθεί πιο βαθιά στον κόλπο της. Το πουκάμισο της ήταν ανοιγμένο και τα λαχταριστά της βυζόμπαλα ήταν γυμνωμένα. Έσφιγγε το ένα με την παλάμη του, το ζουλούσε και τσιμπολογούσε την ορθωμένη κατακόκκινη ρώγα της, ενώ πιπιλούσε την άλλη. Έγλειφε και δάγκωσε την αφράτη σάρκα της με μανία. Ίσως γι\' αυτό δεν κατάλαβε ότι ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης είχε εισβάλλει στον χώρο. Όσο για την γκόμενα, εκείνη είχε κλείσει τα μάτια της και μούγκριζε ηδονικά, χαμένη στον κόσμο της δικής της καύλας. Κοίταξα έκθαμβος το πανέμορφο πρόσωπο της, τα σφαλισμένα βλέφαρα, τα μισάνοιχτα αισθησιακά χείλη της και τα κατακόκκινα από το ξάναμμα της ηδονής μάγουλα. Η ανάσα της έβγαινε κοφτή ανάμεσα σε στεναγμούς και βογκητά. Το καυλί μου φούσκωσε μέσα στο σώβρακο μου και άρχισε να με πονάει. Κατέβασα το φερμουάρ του παντελονιού μου και το τράβηξα έξω. Το έσφιξα στην παλάμη μου και το πουτσοκέφαλο πετάχτηκε πρησμένο και ροδοκόκκινο. Γλίστρησα αργά τα δάκτυλα μου πάνω στον κορμό της ψωλής μου και άρχισα να μαλακίζομαι.

Μου ξέφυγε ένα σιγανό βογκητό και η Κατερίνα στράφηκε και κοίταξε προς το μέρος μου. Μόλις με είδε τα μεγάλα της μάτια φωτίστηκαν και χαμογέλασε πλατιά. Άρχισε να τινάζει τη λεκάνη της πιο δυνατά κοιτάζοντας με προκλητικά. Έδωσε ένα γρήγορο ρυθμό στην αναπνοή της και σκούντησε διακριτικά τον Σταμάτη. Στράφηκε και εκείνος προς το μέρος μου, με κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να σταματήσει να γαμάει, και μετά έσκυψε και κάτι της ψιθύρισε στο αυτί. Τότε εκείνη έγνεψε προς το μέρος μου και μου είπε βραχνά:

"Μην στέκεσαι έτσι στην πόρτα σαν μαλάκας. Κόπιασε στην παρέα μας."

Προχώρησα αργά προς το μέρος τους, έφτασα κοντά τους και εκείνη έπιασε το καυλί μου στην υγρή της παλάμη. Την κούνησε ελαφρά σε όλο του το μήκος και μετά το ακούμπησε στα βυζόμπαλά της. Το έτριψε δυνατά στις ρώγες της και μετά έσπρωξε τον Σταμάτη από πάνω της. Ξάπλωσε με την κοιλιά στο φωτοτυπικό και εκείνος βιάστηκε να ξανακαρφώσει την ψωλάρα του στο μουνάκι της από πίσω. Πέταξε τη γλώσσα της στην κορυφή της βαλάνου μου και σκάλισε την τρυπούλα στο κέντρο της. \'Έγλειψε κυκλικά τη βάση του καυλιού και γλίστρησε τη γλώσσα της στον κορμό μέχρι κάτω χαμηλά στη ρίζα του πούτσου μου. Άρπαξε τα αρχίδια μου στο στόμα της ένα ένα και τα πιπίλησε με ιδιαίτερο ζήλο. Τίναξε τη γλώσσα της στο χώρισμα των αρχιδιών μου και μετά την έσυρε προς τα πάνω. Ορθάνοιξε τα χείλη της και κατάπιε το χοντρό πουτσοκέφαλο στο λαρύγγι της. Φούσκωνε και ξεφούσκωνε τα μαγουλά της καθώς με τσιμπούκωνε και μαλάκιζε τον χοντρό κορμό της ψωλάρας μου. Ταυτόχρονα έσφιγγε απαλά τα αρχίδια μου στην χούφτα της. Εγώ άρχισα να τινάζω τη λεκάνη μου μπροστά και να βυθίζω τον πούτσο μου βαθιά στον λάρυγγα της και της χάιδευα τα μαλλιά. Πέρασα το χέρι μου κάτω από το κορμί της και χούφτωσα τα σφιχτά βυζόμπαλά με τις μυτερές σκληρές ρώγες που σχεδόν πλήγωσαν τα δάκτυλα μου όταν τις έτριψα με όλη μου τη δύναμη. Αγκάλιασε τα κωλομέρια μου και με τράβηξε προς το μέρος της καθώς καταβρόχθιζε το καυλί μου και βύθισε το μεσαίο της δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Ο Σταμάτης κτυπιόταν πίσω της και μάλαζε συνεχώς τα αφράτα κωλομάγουλά της. Ξαφνικά έμεινε κολλημένος ακίνητος πίσω της με την ψωλή του καρφωμένη στην μήτρα της. Έσφιξε τα δόντια του και οι φλέβες του λαιμού του πετάχτηκαν επικίνδυνα. Άφησε ένα βαθύ αναστεναγμό και κατάλαβα ότι έχυνε στον κόλπο της. Αλλά την ίδια στιγμή και ένας πίδακας καυτού σπέρματος ξεχύθηκε από το πουτσοκέφαλό μου στο στόμα της κι εκείνη το κατάπιε με μεγάλες γουλιές. Στράγγιξε το καυλί μου και το έγλειψε μέχρι που το στέγνωσε στην εντέλεια. Του έδωσε ένα μακρόσυρτο καυτό φιλί και το άφησε να πάλλεται ακόμα σκληρό και στητό στον αέρα. Ο Σταμάτης τραβήχτηκε από πίσω της και εκείνη γύρισε ανάσκελα, σηκώνοντας ψηλά τα πόδια της. Τα κράτησε απλωμένα και τέντωσε τα χέρα της προς τα πίσω. Τα βυζόμπαλά της υψώθηκαν ερεθισμένα και πέσαμε και οι δυο άντρες με τα μούτρα πάνω τους. Πιπιλήσαμε τις ρώγες και ζουλήξαμε τη ζουμερή της σάρκα. Χαϊδέψαμε τα πλευρά της και κυλήσαμε τα δάκτυλα μας στην κοιλιά και το στομάχι της. Πασπατέψαμε τα μπουτάκια της και τα σφιχτά της κωλομάγουλά. Χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και έσκυψα πάνω από το ορθάνοιχτο μουνάκι της. Έγλειψα τα τρυφερά της μουνόχειλα, την πεταχτή της κλειτορίδα και βύθισα τη γλώσσα μου στην υγρή της μουνότρυπα. Ρούφηξα τα προερωτικά υγρά του κόλπου της, μαζί με τα υπολείμματα του ψωλοχύματος του Σταμάτη και κάρφωσα το μεσαίο μου δάκτυλο στην στενή της κωλοτρυπίδα Την ίδια ώρα ο άλλος της δάγκωνε τη μία ρώγα και τσιμπούσε δυνατά την άλλη. Σφάδαζε κυριολεκτικά πάνω στο φωτοτυπικό και τα βογκητά της γέμιζαν το δωμάτιο.

"Φτάνει!", είπε ξελιγωμένη ανάμεσα σε δυνατούς αναστεναγμούς.
"Τώρα ξεσκίστε με και οι δύο μαζί!"

Άλλο που δε θέλαμε κι εμείς! Έβαλε τον Σταμάτη να ξαπλώσει στο φωτοτυπικό και σκαρφάλωσε πάνω του. Έπιασε το καυλί του και κάθισε αργά πάνω του. Με ένα σιγανό βογκητό το βύθισε στον κόλπο της και πίεσε τα κωλομάγουλά της στα τριχωτά του αρχίδια. Εκείνος βούτηξε τα βυζόμπαλά της και κόλλησε πάνω τους το στόμα του. \'Εγειρε μπροστά την κορμάρα της και τούρλωσε το κωλαράκι της προς τα πίσω. Τα κωλομέρια της άνοιξαν διάπλατα και ξεπρόβαλλε η ροδαλή τρυπούλα του πισινού της. Γύρισε το κεφάλι της και με κοίταξε πάνω από τον ώμο της.

"Τι περιμένεις;", μου είπε βραχνά. "Ειδική πρόσκληση για να γαμήσεις το κωλαράκι μου;"

Με ένα σάλτο βρέθηκα πίσω της, κράτησα γερά τα σφιχτά της κωλομάγουλά και ακούμπησα το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στον σφιγκτήρα της. Το έτριψα γερά και μετά έσπρωξα απαλά τη λεκάνη μου προς τα εμπρός. Το κάρφωσα μέχρι τη μέση στον πάτο της και μετά ξανάσπρωξα για να χαθώ στα βάθη του ζεστού στενόμακρου καναλιού της. Ούρλιαξε από το δυνατό τσούξιμο και βύθισε τα δόντια της στον ώμο του Σταμάτη. Ξεφώνησε κι εκείνος πονεμένα και άρχισε να τινάζει τη λεκάνη του προς τα πάνω με μανία. Ένιωθα τον πούτσο του να τρίβεται σχεδόν πάνω στον δικό μου μέσα στα σπλάχνα της Κατερίνας και άρχισε ένας ανταγωνισμός, μια ευγενής άμιλλα, μεταξύ μας ποιος θα της προσφέρει τη μεγαλύτερη ηδονή. Από αυτή μας την κόντρα περισσότερο κερδισμένη βγήκε η ίδια. Αλλά κι εμείς δεν χάσαμε βεβαίως. Της έσφιγγα τα κωλομάγουλά και της χάιδευα την πλάτη. Γλίστρησα τα χέρια μου από κάτω της και χούφτωσα τα βυζάκια της. Η ψωλή μου φούσκωσε και μάκρυνε στη στενή τρυπούλα της, όπως και η ψωλή του Σταμάτη στο καυτό μουνάκι της. Την κράτησα από τους ώμους και άρχισα να σπρώχνω με δύναμη και άγρια μουγκρητά. Το κορμάκι της σπαρταρούσε ανάμεσα μας και έτρεμε σα φυλλαράκι στον άνεμο. Έδωσα μια τελευταία σπρωξιά πίσω της, άφησα μια κραυγή θριάμβου και έχυσα ορμητικά στην κωλοτρυπίδα της. Την ίδια στιγμή άδειασε και ο άλλος το ψωλόχυμά του στον κόλπο της. Αλλά και η Κατερίνα μας πρόλαβε με ένα δυνατό οργασμό. Έριξα όλο μου το βάρος πάνω της και ανάσαινα βαριά. Ξεκολλήσαμε εξουθενωμένοι και για κάμποσα λεπτά δε μιλούσε κανείς. Ύστερα μας αγκάλιασε και τους δύο και μας γέμισε φιλιά. Μετά ντυθήκαμε και η Κατερίνα μάζεψε τις φωτοτυπίες από το πάτωμα. Της ζήτησα να μου δώσει μερικές και δεν μου το αρνήθηκε. Αντίθετα σε μία από αυτές έγραψε και το τηλέφωνο της.

Μου έκλεισε πονηρά το μάτι, χαμογέλασε γλυκά και βγήκε αεράτη από το δωμάτιο. Επέστρεψα στο γραφείο μου, αποφασισμένος να την πάρω τηλέφωνο το ίδιο κιόλας απόγευμα. Όποτε έχω καύλες δεν μου είπε; Κάτι μου λέει ότι το απόγευμα θα έχω τις μεγαλύτερες καύλες της ζωής μου!

Η μεγάλη συνάντηση με το μωρό μου


 Η πιο έντονη στιγμή μαζί του φυσικά ήταν η αρχή και το τέλος της εβδομάδας...

Η μεγάλη επιθυμία του ενός για τον άλλο...και τέλος η επιθυμία η τελευταία φορά να’ ναι ότι πιο ερωτικά δυνατό και αξέχαστο στη μνήμη μας.....
Θα σας περιγράψω λοιπόν τις στιγμές που πέρασα μαζί με το μωρό μου...

Ήξερα πως βρίσκεται στο δρόμο και ότι σε λίγη ώρα θα ήταν επιτέλους κοντά μου... πήγαινα να σκάσω από την αγωνία και δεν είχα όρεξη για τίποτα...ούτε για δουλειά.. ούτε για φαγητό.. ούτε για κουβέντα με κανέναν...

Μετά τη δουλειά αφιέρωσα όλο μου το χρόνο για τον εαυτό μου. Ήθελα ναμαι πανέτοιμη για τον άντρα που σε λίγες ώρες θα μου χάριζε τις ωραιότερες στιγμές ηδονής.... Ένας άντρας που αγαπάω περισσότερο από κάθετί στον κόσμο...
Έκανα λοιπόν ένα μπάνιο έβαλα αιθέρια έλαια, έβαλα άλατα για χαλάρωση, έβαλα το αγαπημένο μου άρωμα (δώρο από κείνον και ξεσηκωτικό..)

Έδωσα πολύ μεγάλη βάση στο να περιποιηθώ το μουνάκι μου...το μπανιάρισα, το αρωμάτισα, το ξύρισα και του έβαλα κρεμούλα. Αφησα μόνο λίγες τριχούλες επειδή ήξερα ότι του άρεσαν να τις βλέπει και να μου τις χαιδεύει με το κεφαλάκι του πούτσου του....
Διάλεξα ότι πιο σέξυ εσώρουχα είχα, αλλά το στρινγκάκι μου το έβαλα στην τσάντα μου. Δεν το φόρεσα!!!! Ήξερα ότι αυτό θα ήθελε και το μωρό μου. Από την αναμονή κατέβαζα συνέχεια υγρά....δεν άντεξα και πήγα στον καναπέ.. ξάπλωσα έτσι γυμνή όπως ήμουν και άρχισα να χαιδεύομαι.....χάιδευα το στήθος μου...το μουνάκι μου.. έτριβα την κλειτορίδα μου στη σκέψη ότι σε λίγο θα βρεθώ με τον άντρα που τόσο καιρό μου έλειψε ο έρωτάς του ένιωθα να καίγομαι από καύλα και πόθο....δεν άργησα να τελειώσω και σε αυτό βοήθησε ένα μικρό.. ροζ παιχνιδάκι που μου είχε χαρίσει πριν από πολύ καιρό... Διάλεξα και τα πιο σέξυ προκλητικά μικροσκοπικά ρούχα που είχα αγοράσει πριν λίγες μέρες για την περίπτωση, και έκανα τη μεγάλη πρόβα...μία φουστίτσα κοντή και μία αμάνικη μικρή μπλούζα σε έντονα χρώματα, καλοκαιρινά...κοιταζόμουν στον καθρέφτη και δεν χόρταινα να στριφορυρνάω σαν μικρό κοριτσάκι....και όντως φάνταζα με ένα μωρό.. χαιρόμουν και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά που θα τον έβλεπα....χαμόγελο εγώ και καύλα το μουνάκι μου...

Μιλούσαμε στο κινητό και ανταλάσσαμε πρόστυχα σέξυ μηνύματα...έτσι για να ανάψει περισσότερο ο ένας τον άλλο...πριν τη μεγάλη στιγμή!

Και επιτέλους...ήρθε η μεγάλη στιγμή!!!! Ήμουν έτοιμη και εκείνος με περίμενε στο αυτοκίνητο ανυπόμονος και ξελιγωμένος.... Κοίταξα τις τελευταίες λεπτομέρεις πάνω μου... έβαλα και το αγαπημένο μου άρωμα στο κορμί μου, και ναι! Ήμουν έτοιμη!!! Είχα κιόλας φύγει για να τον συναντήσω... δεν φορούσα κυλοτάκι και το μουνάκι μου ήταν μές στην καύλα υγρό και έκαιγε από την αναμονή...

Είδα το αυτοκίνητο στην απέναντι γωνία...και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει...
Διέκρινα μια αγωνία και στα δικά του μάτια...και ένα θαυμασμό για ότι έβλεπε όση ώρα έκανα πασαρέλα μπροστά από το αυτοκίνητο πριν μπω μέσα και φύγουμε...
Δεν είπαμε πολλές λέξεις...ένα καλως όρισες...και φιληθήκαμε...δεν άντεξα και του χάιδεψα τον πούτσο πάνω από το παντελόνι...ήταν ήδη σκληρός και τεράστιος....αυτό με άναψε περισσότερο και δεν έβλεπα την ώρα να μου τον καρφώσει μέσα μου....
Αποφασίσαμε αυτή την ιδιαίτερη για μας μέρα (μετά από ένα μήνα και παραπάνω προσμονής και υπομονής...) να πάμε σε Ξενοδοχείο! Στο δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο δεν έχανε ευκαιρία να μου χαιδεύει το μουνάκι συέχεια. Να βάζει τα δάχτυλά του μέσα μου και να τα γλύφει μετά...

Θέλω να σε γλύψω μέχρι όσο αντέχεις... θέλω να σε φάω ολόκληρη... μου είπε..
Δεν βλέπω την ώρα μωρό μου..του είπα ενώ εκείνος συνέχιζε να μου τρίβει το μουνάκι και την κλειτορίδα μου....

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μπήκε πρώτος για να τακτοποιήσει τα σχετικά με το δωμάτιο...πρόσεξα ότι είχε πάρει κάτι μαζί του μέσα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Ένα κόκκινο πουγγί.. που κάτι είχε μέσα.... απόρησα.. αλλά δεν τον ρώτησα...
Πήραμε το ασανσέρ που θα μας έβγαζε στο δωμάτιο του παραδείσου..μέσα στο ασανσέρ του τον πήρα στο στόμα για πρώτη φορά... ο πούτσος του έκαιγε και η γλώσα μου τον αποζητούσε σαν τρελή... μου κρατούσε το κεφάλι σαν να μην ήθελε να σταματήσω να τον έχω στο στόμα μου ποτέ....

Επανήλθαμε στην πραγματικότητα όταν το ασανσέρ έφτασε στον όροφο που ήταν το δωμάτιο....

Ανοιξες την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Είχε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και έναν καθρέφτη πίσω του...μου άρεσε αυτό...και ξέρω ότι άρεσε και σε σένα...
Ξάπλωσα στο κρεβάτι πρώτη και σε έβλεπα να γδύνεσαι....αφού έμεινες με το σλιπ ξάπλωσες κι εσύ και ήταν η σειρά μου να γδυθώ με τη βοήθειά σου φυσικά... μετά κάθισα στα πόδια σου κοιτώντας προς εσένα και πήρα τον πούτσο σου στο στόμα μου.. επιτέλους: η στιγμή που περίμενα τόσο καιρό... εσύ έβλεπες από τον καθρέφτη ότι γινόταν και το στήσιμό μου....το κατάλαβα ότι σου άρεσε γιατί ο πούτσος σου έγινε πιο μεγάλος και πιο χοντρός.... στον έγλυφα και στον ρουφούσα ενώ συγχρόνως χούφτωνα τα αρχίδια του και σε χάιδευα πιο κάτω...άγγιζα και χάιδευα την τρυπούλα σου πίσω σου...αυτό σε καύλωσε ακόμη περισσότερο και ανασηκώθηκες ώστε να μπορώ να το κάνω πιο άνετα....

Κόλλησα το πρόσωπό μου στην τρυπούλα σου...βόγγηξες και αφέθηκες στα χάδια και στη γλώσσα μου...με τα δάχτυλά μου στη χάιδευα και έβαλα ένα δαχτυλάκι μέσα σου...αφού το έβρεξα με τα υγρά μου...η όλη σκηνή με έκανε να χύσω ούτε εγώ ξέρω πόσες φορές... ύστερα από λίγο με πρόταξες να ξαπλώσω ανάσκελα..ήταν η σειρά σου να ασχοληθείς με το μουνάκι μου.. αυτό είχες στο μυαλό σου απο τη διαδρομή κιόλας μέχρι το ξενοδοχείο... ξάπλωσα λοιπόν και σου άνοιξα διάπλατα τα πόδια...εσύ κοίταζες αποχαυνωμένος το θέαμα που ήταν άκρως καυλωτικό με τα υγρά μου να στάζουν και να κυλάνε στα μπούτια μου...το μουνάκι μου ήταν σαν να σε φώναζε... να το γλύψεις...να το κάνεις δικό σου...να το γαμήσεις όσο γινόταν πιο σύντομα....δεν άντεχα.. πονούσα από την καύλα.. βούτηξες το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισες να μου φιλάς το μουνάκι μου και να μου γύφεις την κλειτορίδα.. εγώ βογγούσα από ευχαρίστηση...

Σε λίγο έχυνα πάνω στη γλώσσα σου κι εσύ τα ρουφούσες όλα....δεν ήμουν ήσυχη...με τα βογγητά παρά λίγο να ξεσηκώσουμε το ξενοδοχείο....δεν ξέρω πόση ώρα με έγλυφες...αλλά εγώ το υπέμενα γιατί μου άρεσε και γιατί ήξερα ότι το μουνάκι μου και τα γλυκά σαν μέλι υγρά μου ήταν η μεγάλη σου αδυναμία....

Δεν χόρτασες ακόμη; Με ρώτησες.... όχι μωρό μου..σου είπα...αλλά θέλω να σε νιώσω μέσα μου.. το θέλω!!! Τότε σταμάτησες το παιχνίδι με το μουνάκι μου, με φίλησες καθάρισα το πρόσωπό σου από τα υγρά μου που ήταν ανάμεικτα με τα χύσια μου και με γύρισες με την πλάτη προς το μέρος σου. Στα τέσσερα.. όπως και η στάση που προτιμούσα... φέρμαρες με το πουτσοκέφαλό σου το μουνάκι μου.. ήταν έτοιμο να σε δεχτεί..και έχωσες σιγά σιγά όλο τον πούτσο σου μέσα μου... έβγαλες μια κραυγή έκπληξης...αλλά και ευχαρίστησης γιατί μετά από τόσο διάστημα που πέρασε χωρίς να κάνουμε έρωτα, είχε στενέψει και ένιωθες σαν να με ξεπαρθενιάζεις από την αρχή...ήταν μια τρέλα ότι αισθανόμουν από κει και ύστερα....καύλωνα όλο και περισσότερο με τις κινήσεις του πούτσου σου μέσα στο μουνί μου... ένιωθα να με οργώνεις τον ένιωθα σκληρό και μεγάλο μέσα μου να με σκίζει...όσή ώρα ήσουν μέσα μου χάιδευες με περισσή προσοχή και φροντίδα την κωλοτρυπιδούλα μου...

Ενιωθες ότι σε θέλω κι από πίσω... ύγρανες τα δάχτυλά σου κα μου έχωσες δύο στο κωλαράκι μου...αφού μου το φίλησες και μου το προετόίμασε ένα γλυκό γαμήσι από τη γλώσσα σου...όση ώρα με κάρφωνες με τον πούτσο σου..στο κομοδίνο του κρεβατιού φάνταζε το.. κόκκινο πουγγί... το κοιτούσα συνέχεια... ήξερα ότι κάτι μου ετοίμαζες...μέσα στο πουγγί ήταν σίγουρα κάτι μεγάλο.. κάτι σκληρό... υποπτευόμουν.. και φοβόμουν ότι ήξερα τι είναι... μου χαμογελούσες πονηρά όποτε έβλεπες να το κοιτάζω...

Έβγαλες τον πούτσο σου από το καυλωμένο με τρέλα μουνί μου το οποίο έχυνε συνέχεια από το γαμήσι που μου έκανες... και με μία κίνηση μου τον έχωσες πίσω μου...στο σφιχτό μου κωλαράκι... φώναξα με το που ένιωθα το καυλί σου να με ξεσκίζει την τρυπούλα μου...αλλά σε λίγο ήθελα να μου το κάνεις πιο δυνατά... ο τρόπος σου ήταν ιδιαιτέρως καυλωτικός και μου έδινες σκαμπήλια στα κωλομάγουλά μου συγχρόνως με το πισωκολλητό γαμήσι που μου έκανε ο σκληρός πούτσος σου..

Την ίδια στιγμή γαμούσες με τα δάχτυλά σου το μουνί μου και αυτό έχυνε πάνω τους... ήταν αχόρταγο.. δεν σταματούσε να κατεβάζει υγρά...

Εκείνη την ώρα τεντώθηκες και πήρες το κόκκινο πουγγί στα χέρια σου.. δεν έβλεπα τι κάνεις εφόσον ήσουν πίσω μου... δεν έβλεπα...μέχρι που σε λίγο ένιωσα κάτι μεγάλο κάτι σκληρό να μου ακουμπάει το μουνί μου και να τριβεται στην κλειτορίδα μου...ήταν ένας μεγάλος πλαστικός πούτσος... στο ίδιο μέγεθος με τον δικό σου, αλλά με μεγαλύτερο κεφαλάκι...ίσως λίιιγο πιο μεγάλος...τρελάθηκα στην αίσθηση αυτή.. ήξερα ότι σε λίγο θα πραγματοποιούσες τη φαντασίωσή μου...να με γαμήσεις και από τις δυο τρυπούλς μου συγχρόνως... ένιωθα την πίεση που ασκούσε ο πλαστικός πούτσος στην τρύπα του μουνιού μου... ήθελα να με γαμίσει κι εκείνος...να με ξεσκίσετε κι οι δυο.. συνέχιζες με περισσότερη δύναμη να με γαμάς από τον κώλο μου και να μου χώνεις όλο και πιο βαθιά στο μουνάκι μου το καυλωμένο τον «φίλο» μας... σε λίγο είχαν γεμίσει και οι δυο τρυπούλες μου από δύο μεγάλους και σκληρούς πούτσους...είχα τρελαθεί στην καύλα και στο χύσιμο....μου όργωνες τον κώλο με το καυλί σου και το μουνί με τον μεγάλο αλλά φανταστικό πλαστικό πούτσο... με έκανες να ουρλιάζω από καύλα..ήταν αφάνταστα καυλωτική αίσθηση... γάμα με μωρό μου..γάμα με και από τις δύο τις τρυπούλες μου.. ξέσκισέ με..σου φώναζα συνέχεια... κι εσύ συνέχιζες να με γαμάς πιο γρήγορα...πιο άγρια...πιο βασανιστικά.. χύνω μωρό μου.. σου είπα σε λίγο...κι έχυνα ξανά και ξανά...κατάλαβα ότι δεν αργούσες να χύσεις κι εσύ...ναι! ήθελα να χύσεις στο κωλαράκι μου.. να μου το γεμίσεις από τα καυτά σου χύσια.. το περίμενα ένα μήνα τώρα να συμβεί...και ένιωσα τον πούτσο σου μέσα μου σε λίγα λεπτά να χοντραίνει..να φουσκώνει και ένιωσα τα χύσια σου που σαν χείμαρρος άφησες να κυλήσουν μέσα στο μικρό μου κωλαράκι... δεν έφυγες από μέσα μου...μόνο τη στιγμή που άδειασες τελείως...και μέχρι εκείνη τη στιγμή.. εγώ δεν ξέρω πόσες αμέτρητες φορές είχα χύσει πάνω στον δονητή που έβαλες να με ξεσκίσει...

ιδρωμένοι και οι δυο... πήγαμε στο μπάνιο για ένα ξεκουραστικό ντους...πριν συνεχίσουμε αφού κανείς δεν είχε χορτάσει ακόμη τον άλλον......

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...