ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ένα απίθανο μωρό


 Η Χριστίνα έσκιζε στο πάρτι. Μπορεί να υπήρχαν και άλλες γκόμενες, µερικές µάλιστα πιο όμορφες και πιο προκλητικά ντυμένες, αλλά εκείνη απέπνεε έναν αέρα ερωτισμού που δεν γινόταν να την προσπεράσεις χωρίς να σε αγγίξει. Έβλεπα γύρω µου ένα σωρό µουνάκια µε κοντές φουστίτσες, µικροσκοπικά µπουστάκια που δεν έκρυβαν σχεδόν τίποτα, ή µακριά φορέματα µε βαθύ σχίσιμο στο πλάι που άφηναν γυμνά τα καλλίγραμμα πόδια τους και κολλητό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ που τραβούσαν τα βλέμματα.


Η Χριστίνα από την άλλη, φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό κολλάν και ένα φαρδύ μαύρο πουκάμισο από πάνω που σκέπαζε το κωλαράκι της. Και έτσι ντυμένη, δεν μπορούσε να κρύψει τις άψογες γραμμές του κορμιού της. Αντίθετα, ίσως γι\' αυτό ακριβώς το λόγο, προκαλούσε μεγαλύτερη εντύπωση, τουλάχιστον σε εμένα. Έβαζε τη φαντασία μου να δουλεύει και προσπαθούσα να αποκρυπτογραφήσω τη γεωμετρία του σώματος της. Εξάλλου πάντα είχα ιδιαίτερη αδυναμία στα
μαύρα ρούχα, κάτι σαν φετίχ δηλαδή, αρκεί βεβαίως η γυναίκα που τα φοράει να λέει σαν γκόμενα.

Επιπλέον είχε μακριά ίσια κατάμαυρα μαλλιά που έπεφταν κυκλικό στο κατάλευκο προσωπάκι της.
Ήταν εντελώς άβαφη, όμως τα σαρκώδη χείλη της είχαν το πιο όμορφο κόκκινο χρώμα εκεί μέσα. Τα αμυγδαλωτά, ελαφρώς σχιστά σε ανατoλίτικo στυλ, μάτια της και τα ψηλά ζυγωματικά, συμπλήρωναν την εικόνα της πιο ποθητής γυναίκας εκείνη τη βραδιά. Δεν ήταν λοιπόν παράξενο που δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω της. Την κοιτούσα κατευθείαν στα μάτια, με έκδηλο τον πόθο που είχε ξυπνήσει μέσα μου, κάνοντας όλα τα ανθρωπίνως δυνατά να τραβήξω την προσοχή της.

Φυσικά η κυρία ήταν γάτα και το έπιασε με την πρώτη. Μου έριχνε φλογερές ματιές όποτε συναντιόνταν τα βλέμματα μας, μετά ίσιωνε την πλάτη της και έδινε στο κορμάκι της μια δήθεν αδιάφορη στάση καθώς μιλούσε άνετα με τους διπλανούς της. Το στήθος της φούσκωνε κάτω από το φαρδύ πουκάμισο που δεν μπορούσε πλέον να κρύψει το ζηλευτό σχήμα των μεγάλων στητών βυζιών της.
Διάφορες πιτσιρίκες, γνωστές και άγνωστες, με πλησίαζαν και μου άνοιγαν κουβέντα με προφανή τον απώτερο σκοπό τους. Σε άλλη περίπτωση δε θα έχανα την ευκαιρία και θα έκανα το καμάκι που περίμεναν από μένα. Ίσως μάλιστα και να γαμούσα το ίδιο βράδυ, αν η προσοχή μου δεν ήταν στραμμένη αποκλειστικά στη Χριστίνα. Γιατί οι πιτσιρίκες κάθε άλλο παρά μαλακισμένες ήταν.

Έβλεπαν που τους μιλούσα σχεδόν μηχανικά και κοιτούσα την άλλη. Άλλες μου έριχναν απλώς ένα βλέμμα υποτιμητικό έως φαρμακερό, άλλες έδειχναν ότι είναι απογοητευμένες και κάνα δυο με σκυλόβρισαν, χωρίς φυσικά να τους δίνω άδικο. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα αισθανόμουν. Ξέρω βέβαια, όπως και εκείνες προφανώς, ότι δε γίνεται κάποιος, άντρας ή γυναίκα να αρέσει σε όλους και θα υπάρξει και απόρριψη. Όχι όμως με τέτοιο άξεστο τρόπο. Η Χριστίνα παρακολούθησε κάνα δυο από τις φάσεις αυτές και στα μάτια της φαινόταν καθαρά η επιδοκιμασία για τη στάση μου. Ένα ελαφρό μειδίαμα στις άκρες των χειλιών της έδειχνε ότι, όχι απλώς με ενέκρινε, αλλά με προσκαλούσε επίσης να πάω κοντά της. Το βλέμμα της μου έκανε σαφές πως δεν θα με απoγoήτευε αν έκανα την πρώτη κίνηση. Αυτό βέβαια μια κουβέντα ήταν! Πως να την πλησιάσω όταν δεν ήταν στιγμή μόνη, αλλά περιτριγυριζόταν από ένα σωρό κόσμο;

Παρέμενα λοιπόν αναποφάσιστος και έπινα το ένα ποτό πίσω από το άλλο με την πλάτη μου ακουμπισμένη στο τοίχο και τα μάτια μου καρφωμένα πάνω της. Κάποια στιγμή που η μουσική άλλαξε στο πιο χορευτικό, οι φίλοι της μαζεύτηκαν στο κέντρο του δωματίου για να χορέψουν. Κάνα δυο από την παρέα της μάλιστα της ζήτησαν να χορέψει μαζί τους. Κούνησε αρνητικά το κεφάλι της, χαμογελώντας τους ευγενικά, ενώ με κάρφωνε με τα πελώρια σκοτεινά μάτια της, σαν να μου έλεγε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω αν ήθελα. Ήταν λοιπόν ή τώρα ή ποτέ! Αν αργούσα μερικά λεπτά ακόμα, σίγουρα θα δεχόταν την πρόταση κάποιου άλλου για χορό. Ήδη είχε αρχίσει να λικνίζει το κορμάκι της στο ρυθμό της μουσικής. Άδειασα το ποτήρι μου και το άφησα πάνω στο σώμα του καλοριφέρ.

Σκούπισα τα υπολείμματα του ποτού από τα χείλη μου και πήγα κοντό της. Της ζήτησα να χορέψουμε και με έπιασε απαλά από τον καρπό του αριστερού χεριού. Με τράβηξε στην αυτοσχέδια πίστα και χορέψαμε με την ψυχή μας. Όταν μάλιστα οι μάγκες στα πικάπ το γύρισαν στα σλόου κομμάτια, την έσφιξα στην αγκαλιά μου και λικνιστήκαμε, ερωτικά περισσότερο με τα κορμιά μας κολλημένα. Μετά άρχισαν τα λαϊκά, ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια. και μας το χάλασαν. Πλάκωσαν όλοι και χόρευαν, χωρίς να ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Την πήρα από το μπράτσο και αποτραβηχτήκαμε από το συρμό. Χωθήκαμε στην κουζίνα και φιληθήκαμε με πάθος. Πέταξε κι την ευκίνητη γλώσσα της στο στόμα μου και ρούφηξε άπληστα τη δική μου. Έχωσε το μπουτάκι της ανάμεσα στα σκέλια μου και το πίεσε δυνατά στα γεννητικά μου όργανα. Ο πούτσος μου σκλήρυνε στη στιγμή και χούφτωσα τα στρογγυλά σφιχτά της κωλομάγουλα. Μούγκρισε καυλωμένη και έπλεξε τα δάχτυλα της στα μαλλιά μου, σπρώχνοντας τις μυτερές της ρωγίτσες στο στέρνο μου. Ξεκολλήσαμε τα χείλη μας για να πάρουμε μια ανάσα και αναστενάξαμε βαθιά και οι δύο μαζί. Την κοίταξα με πόθο στα μάτια και έπεσα ορμητικά στο λαιμό της. Τίναξα τη γλώσσα μου πίσω από το αυτάκι της και την έσυρα μέχρι τη λακκούβα στην αρχή του ώμου της. Αγκάλιασε το κεφάλι μου και το έσφιξε δυνατά πάνω της.

Ένα περιπαιχτικό ξεροβήξιμο ακούστηκε πίσω μας και στραφήκαμε ξαφνιασμένοι Η οικοδέσποινα που μας είχε καλέσει στο πάρτι των γενεθλίων της στεκόταν στην πόρτα της κουζίνας και χαμογελούσε πονηρά .

« Σπίτια δεν έχετε για να τα κάνετε αυτά;», πέταξε κοροϊδευτικά, με πλήρη κατανόηση όμως. «Την κουζίνα μου βρήκατε για να βγάλετε τα μάτια σας;» Χαμογέλασα αμήχανος, μην βρίσκοντας τι άλλο να κάνω ή να πω, κοκκινίζοντας ως τα αυτιά παράλληλα, αλλά η Χριστίνα ξέσπασε σε εύθυμα γέλια. Η εορτάζουσα την μιμήθηκε και στο τέλος τις ακολούθησα και εγώ. Μας χτύπησε φιλικά, ενθαρρυντικά θα τολμούσα να πω, πήρε τα παγάκια για τα οποία είχε έρθει και έφυγε, αφήνοντας μας μόνους ξανά. Συμφωνήσαμε όμως και οι δύο πως δεν ήταν και τόσο ασφαλές να παραμένουμε εκεί μέσα και αποφασίσαμε να την κάνουμε διακριτικά. Χαιρετήσαμε μόνο την οικοδέσποινα και σπεύσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα ήταν δυνατόν. Στο ασανσέρ πέρασα το χέρι μου στους ώμους της και κόλλησε το κορμάκι της πάνω μου. Πίεσε τα μεγάλα σφιχτά της βυζόμπαλα στα πλευρά μου και το χέρι της κινήθηκε τρυφερά στο στήθος μου. Το κατέβασε χαμηλότερα στην κοιλιά μου και σταμάτησε στον καβάλο του παντελονιού μου.

Έσκυψα και την φίλησα με πάθος. Χάιδεψε τον καυλωμένο μου πούτσο πάνω από τα ρούχα και εγώ μπαλαμούτιασα τις βυζάρες της. Στο τσακ ήμουν να της τις πετάξω έξω και να τις γλείψω μέχρι σκασμού. Φτάσαμε όμως στο ισόγειο, η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε και μερικοί καθυστερημένοι για το πάρτι όρμισαν μέσα. Μόλις που προλάβαμε να βγούμε και σκάσαμε στα γέλια, αφού η φάση γινόταν όλο και πιο τρελή εκείνο το βράδυ.

Βγήκαμε έξω στο δρόμο και αναπνεύσαμε καθαρό αέρα. Προχωρήσαμε αργά, σφιχτά αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσαμε μικρά πεταχτά φιλάκια κάθε τόσο. Η ζεστασιά του κορμιού της άναβε πυρκαγιές μέσα μου και δυο τετράγωνα πιο κάτω δεν κρατήθηκα άλλο. Στρίβοντας στην πρώτη γωνία, την άρπαξα και την κόλλησα στον τοίχο. Άνοιξα τα χέρια της, πίεσα το στήθος μου στα βυζιά της και τη λεκάνη μου στη δική της. Η κοφτή ανάσα που βγήκε από τα χείλη της έκαψε το πρόσωπο μου και τη φίλησα με άγριο πάθος. Οι γλώσσες μας έγιναν μία και έτριψα το σκληρό καυλί μου πάνω της. Τύλιξε τα μπράτσα της στο σβέρκο μου και τα χέρια μου την χάιδεψαν παντού, όπου έφταναν δηλαδή. Έκανα λίγο στο πλάι και έχωσα το χέρι µου ανάμεσα στα σκέλια της. Τα δάχτυλά µου πασπάτεψαν το µουνάκι της πάνω από το κολλάν. Ήταν τέτοια η καύλα της που αισθάνθηκα αμέσως ένα κάψιμο στην παλάμη µου.

Ένιωσα σχεδόν και την υγρασία του κόλπου της να µουσκεύει το κιλοτάκι της από κάτω. Γλίστρησα το άλλο µου χέρι κάτω από το πουκάμισο της και ζούληξα αγριεμένος την αφράτη σάρκα του βυζόµπαλού της. Η µυτερή της ρώγα πετάχτηκε σκληρή και στητή προς τα έξω. Την έτριψα µε τον αντίχειρα µου και την πίεσα δυνατά προς τα µέσα. Βόγκηξε σιγανά και έτριψε την παλάμη της στο καυλί µου πάνω από το παντελόνι. Το ένιωσα να συσπάται, να φουσκώνει και να µακραίνει κάτω από το χάδι της. Πίεσα τα δάχτυλά µου στα µουνόχειλα της, τα έσυρα κάπως ψηλότερα εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είναι η κλειτορίδα της και έκανα διάνα µε την πρώτη. Η ανάσα της έγινε αμέσως βαριά και κοφτή. Την κοιτούσα βαθιά στα µάτια και µαλάκιζα το γλωσσίδι του µουνιού της σαν μανιακός. Ξερογλείφε τα χείλη της και αναστέναζε λιγωμένη από ηδονή. Έσφιξε δυνατά την ψωλή µου στην παλάμη της και χούφτωσε τα αρχίδια µου µε το άλλο της χέρι. Έβαλε τέτοια δύναμη που πόνεσα. Βόγκηξα σιγανά και τσίμπησα άγρια την φουσκωμένη της ρώγα.

Avαζήτησε τα χείλη µου και έχωσε την διψασμένη της γλώσσα στο στόμα µου. Την ρούφηξα λαίμαργα και έτριψα πιο γερά το µουνάκι της. Το κορμάκι της άρχισε να τρέμει και µε µια βαθιά πνιχτή κραυγούλα, έχυσε στο βρακάκι της. Τα καυτά φιλιά µας συνοδεύονταν από άγρια μουγκρητά και άρχισε να τρίβει το καυλί µου γρήγορα για να χύσω κι εγώ µε τη σειρά µου. Έπιασα το χέρι της και της πρότεινα να πάμε σπίτι µου. Εμένα μόλις δυο βήματα από εκεί και θα φτάναμε μέχρι να πεις κύμινο.

«Γιατί τότε δεν µου το πρότεινες από την αρχή και τριβόμασταν εδώ στη γωνία σαν ξαναµµένοι σκύλοι;», ρώτησε βραχνά η Χριστίνα µε όλο της το δίκιο. «Αυτό ήθελα εξ αρχής, µόνο που δεν μπόρεσα να κρατηθώ μέχρι να φτάσουμε σπίτι», της απάντησα λιγωμένος.
«Πειράζει;»

« Πάμε σπίτι σου και θα σου δείξω πόσο!» χαμογέλασε πονηρά εκείνη.
Και µου το έδειξε δυο λεπτά αργότερα µε τον καλύτερο τρόπο: Μια φανταστική πίπα και ένα ανεπανάληπτο γαµήσι!

Το ζευγάρι και ο ψαροτουφεκάς


 Με την Κατια ειμαστε ζευγαρι εδώ και αρκετα χρόνια. (Εγω Στελιος). Η Κατια όταν την πρωτογνωρισα δεν ηταν η σουπερ γκομενα, ηταν απλα ένα πολύ μετρημενο κοριτσι το οποιο ειχε υπεροχο χαμογελο που σε εκανε αμεσως να την συμπαθησεις.


Βεβαια η δικια μου αδυναμια στις γυναικες είναι τα μεγαλα βυζια σε συνδιασμο με μικρο σφιχτο κολαρακι. Μεχρι τοτε δεν ειχα πετυχει τετοιο συνδιασμο και το ειχα βαλει στοχο ζωης να το πετυχω. Ως εκ θαυματος λοιπον και ενώ ειχα απογοητευτει με το θεμα βρεθηκα σε μια φοιτητικη συναξη σε ένα σπιτι οπου και γνωρισα την Κατια αλλα και άλλο ομορφο κοσμο.

Η Κατια μπορει να μην ειχε την πουτανια καποιων αλλων κοριτσιων ζωγραφισμενη στο προσωπο της, αλλα ειχε αυτά που ζητουσα. Ειχε τεραστια βυζομπαλα και κολο βραζιλιανας, όχι πολύ μικρο αλλα ολοστρογγυλο και χωρις ιχνος κυτταριτιδας. Ηταν ξανθια με μακρια ισια μαλλια γυρο στο 1,65 με πολύ μακρια ποδια και μικρο κορμο. Όταν τελειωσε εκεινο το βραδυ ειπα από μεσα μου ότι πρεπει οποσδηποτε να χουφτωσω αυτό το υπεροχο κολαρακι και να χωσω το προσωπο μου μεσα στην τεραστια χαραδρα που σχηματιζαν οι ολοστρογγυλες βυζαρες της. Το θεμα είναι ότι η Κατια ειχε κολησει μαζι μου και από ότι μου ειπε αργοτερα το μουνακι της εσταζε από καβλα εκεινο το βραδυ και μονο που της μιλουσα. Τελος παντον μετα από λιγο καιρο τα φτιαξαμε μια και αφου κολλησε η γκομενα ηταν όλα πιο ευκολα για μενα.

Το ασχημο και ταυτοχρονα η προκληση για μενα ηταν ότι η Κατια δεν ειχε εμπειρια πανω στο θεμα σεξ και ενώ άλλες με τετοια προσοντα θα ειχαν ξεπεταξει ολοκληρο στρατοπεδο, η Κατια ηταν πολύ μετρημενη. Παρολα αυτά δεν ηθελε να μου χαλαει κανενα χατηρι και ετσι αρχισε με τον καιρο να μαθαινει όλα αυτά που εγω ζητουσα στο κρεββατι με τον τροπο που ηθελα .Δεν μπορω να πω μου εκανε πολλα πραγματα αλλα όλα μετα από δικια μου προταση. Ελειπε αυτό που ζηταμε ολοι από τον αλλον, την πρωτοβουλια. Να μην της λες παρε μου μια πιπα μαναρι μου. Να σου λεει κοιτωντας σε μεσα στα ματια τι θα κανει τωρα το στοματακι μου και η γλωσιτσα μου στο καβλωμενο πουτσο σου αγορινα μου; Με τον καιρο η Κατια γινοταν ολο και καλυτερη τοσο στην εξωτερικη της εμφανιση οσο και στις πρωτοβουλιες.

Ετσι πέρναμε που και που καμια τσοντα και ενώ στην αρχη δεν της πολύ αρεζε μετα από λιγο καιρο αρχισε να μου ζηταει εκεινη να παρω. Σιγα σιγα αρχισα να της λεω τις φαντασιωσεις μου οι οποιες ηταν πολλες και το καλο είναι ότι τις ακουγε χωρις να σημαινει ότι συμφωνουσε σε ολες.

Καποια στιγμη ειχαμε παει θαλασσα και αρχισαμε να αγκαλιαζομαστε μεσα στο νερο. Εμενα μου σηκωθηκε και κοντευε να τρυπησει το μαγιο. Ο πουτσος μου είναι αρκετα καλος περιπου 16-17 εκατοστα και αρκετα χοντρος. Η Κατια κολυμπουσε μπρουμητα και εγω πηγα από πισω της και την ακουμπησα με την πουτσα μου πανω στην κολαρα της. Καλα τι είναι αυτό ,πως εγινε ετσι το καβλι σου μου λεει. Αστα να πανε τις λεω και τις χουφτωνω τις βυζαρες της. Ξερεις της λεω θελω να σε γαμησω εδώ και τωρα . Που μεσα σε ολο αυτόν τον κοσμο; Με τετοιο καβλι αφου ξερεις δεν αντεχω, παντα φωναζω μου λεει . Δεν ξερω τι θα κανεις τις λεω παντως εγω θα στο χωσω και θα το τρελανω στο μπες βγες το μουνακι σου. Όχι μου λεει και ειχε δικιο διπλα ειχε οικογενειες και μικρα παιδια και η Κατια όταν την πηδαω χανει την αισθηση του ποσο φωναζει . Αυτό το διαπιστωσε όταν μια φορα εγραψα ένα από τα πηδηματα μας σε κασσετα χωρις να το ξερει . Οταν την εβαλα να το ακουσει τοτε καταλαβε γιατι ολοι γειτονες από τα αλλα διαμερισματα την κοιτανε περιεργα όταν την συναντουν. Εδώ που τα λεμε κανει κατι χυσιματα η πουτανα η Κατια μου που με λουζει ολο από πανω μεχρι κατω, πώς να μην φωναξει η κοπελα . ο ενας οργασμος μετα τον αλλον. Ειδικα όταν την εχω καρφωμενη από πανω μου τρελαινεται και χυνει ασταματητα .

Άλλες φορες τα χυσια της λουζουν την κοιλια μου και το στηθος μου και άλλες φορες μολις ερχετε πεταγετε εξω από το καβλι μου και τα εκσφενδονιζει πανω στο προσωπο μου πραγμα που μου αρεσει πολύ. Καποιες φορες την βαζω και τριβει την κλειτοριδα της μπροστα στο προσωπο μου και εγω περιμενω με το στομα ανοιχτο και την γλωσσα εξω να με πνιξει με το πλουσιο μουνοχυμα της. Μιλαμε πoια γυναικα θα της το κανεις αυτό και δεν θα τρελαθει.

Αυτά σαν παρενθεση γιατι οι καβλες στην θαλασσα επρεπε να σβησουν. Μου ειπε να κολυμπησουμε πιο περα που ειχε κατι βραχακια και ο κοσμος δεν θα μας πολύ εβλεπε γιατι ο κολπος γυριζε και ειχε κατι δεντρα .ετσι σιγα σιγα κολυμπησαμε ως εκει και ειδαμε ότι από πισω από τα βραχακια ειχε ένα απομερο μικρο κολπακι με αμμο και βοτσαλα. Εκει δεν αντεξα και πεταξα το μαγιο μου να ελευθερωθει ο πουτσος μου. Μιλαμε άλλη αισθηση να εισαι γυμνος μεσα στην θαλασσα . Η Κατια εβγαλε το πανω μερος του τιγρε μπικινι της και οι βυζαρες της λογο ανωσης σηκωθηκαν επανω σαν μπαλονια . Οι ρωγες της σκληριναν και πηρε τις πατουσες μου και τις ετριβε πανω τους. Κοντευα να χυσω όπως ημουν ανασκελα με τον πουτσο στο χερι και τις σκληρες ρωγες της να μου γαργαλαν τις πατουσες . Δοκιμαστε το σας το συνιστω ανεπιφυλακτα.. Πολύ καβλα!!!

Με την καβλα που ειχαμε δεν προσεξαμε ότι πολύ κοντα μας ηταν ενας μικρος με ψαροντουφεκο. Η Κατια δεν ειχε παρει χαμπαρι γιατι ηταν πλατη. Εγω δεν της ειπα τιποτα γιατι καβλωσα στην ιδεα ότι θα μας παρει ματι ένας εφηβος φουλ στις καβλες .Και αν μη τι άλλο ποιος σε αυτή την ηλικια των 18-19 δεν θα ηθελε να ζησει κατι τετοιο. Γιατι λοιπον να μην του το χαρισω εγω και η γυναικα μου. Ετσι ο μικρος εκανε ότι δηθεν ψαρευε αλλα η μασκα του ειχε ολο φορά προς εμας .

Τραβηξα το κατω μερος του μπικινι της Κατιας στην ακρη και αρχισα να της βαζω δαχτυλο. Το μουνακι της ηταν καυτο και ειχε κιολας χυσει. Αυτή επιασε τον πουτσο μου και τον επαιζε με μαεστρια και μου λεει θελω να τον νιωσω οσο πιο βαθεια γινεται. Στο τερμα του μουνιου μου. Να πιασεις μητρα πουτσαρα μου. Δεν αντεξα της εβγαλα το κατω μερος ,την χουφτωσα γερα από τα κολομερια και καθως την φιλουσα στο στομα αγκαλια ακουμπισα το πουτσοκεφαλο μου στην εισοδο της μουναρας της. Μολις εσμπρωξα να μπω μεσα της αρχισε να ποναει και δεν μπορουσα να συνεχισω οποτε πηρα την αποφαση να της τον χωσω ολο αποτομα με δυναμη μεχρι το τερμα .

Ετσι την επιασα σφιχτα τα κολομερια και την εσπρωξα δυναμη πανω στο καβλι μου. Αυτό ηταν. Εβγαλε μια κραυγη που πρεπει να μας ακουσαν μεχρι περα. Γαντζωθηκε πανω μου και ετρεμε ολοκληρη. Ουτε την παρθενια της να εχανε. Εγω τρελαθηκα. Από το κρυο περιβαλλον της θαλασσας χωθηκα μεσα σε μια καυτη φωλια που με εκανε ακομα πιο σκληρο. Αρχισε να μου λεει : είναι το καλυτερο γαμισι της ζωης μου. Πιασε πατο παιδαρε μου. Χυνω συνεχεια . και πρεπει να εχυνε γιατι ενιωθα συνεχεια την μουναρα της να συσπαται και να σφιγγει τον πουτσο μου. Και κάθε φορα που εχυνε εχωνε τα νυχια της στην πλατη μου και ετρεμε ολοκληρη.

Ο μικρος μαλλον κοντεψε να πνιγει σε καποια φαση γιατι ειδα να βγαζει μπουρμπουληθρες. Εκει πανω αρχισα να της λεω πως σου φαινεται που σε γαμαω διπλα στον κοσμο πουτανιτσα . θα θελες παλιο τσουλακι να σε περνουν ματι τωρα που σε γαμαω; (ΩΩ ναι πολυυυυ) καβλωνεις καποιοι να παιζουν το πουλακι τους για παρτι μας; (νααιιιι ναιιιιι τρελααααα) εεε; να χυνουν κοριτσαρα μου για τις βυζαρες σου που βγαζουν ματια; (ναι φανταζομαι να θελουν να με χυσουν πανω στα βυζομπαλα μου ναιιιιι ναιιιι) θα γουσταρες ένα νεαρο φουλ στις καβλες να σε γεμισει με το καυτο ολοζωντανο σπερμα του; Εεε;(ναιιιιιιι χυυυυνωωωω γουσταρω πολύ έναν μικρο με μεγαλο σκληρο πουτσο να του πιω το φρεσκο χυσι του αααααααχχχχ) γουσταρεις να σε πηδηξω εκει εξω στην μικρη παραλια με ένα μικρο ψαροντουφεκα (νααιιιιιιιι λιωνωωωωωωωω θελωωωωωωω ααααααααααααααα χυνωωωωω ) αυτό ηταν ειχα το οκ για μια φαντασιωση που δεν τολμουσα να της μιλησω.

Ώστε γουσταρεις πουτανα να γαμηθεις με αλλον; (Ναιιιιιιι πολυυυυυυυ αλλα θελω να εισαι και εσυ, μονο ετσι καβλωνω. Δεν προκειτε να παω με αλλον πισω από την πλατη σου ποτε. Γουσταρω να ξερεις τι κανω με τον αλλον και να εισαι παρον. Το ιδιο θελω και από σενα. Αν εχεις αναγκη να πηδηξεις άλλο μουνακι να το κανεις μπροστα μου.) πηρα το τελειοτικο ναι και τις λεω για να δουμε ποσο τα πιστευεις αυτά που λες και την γυρναω 180 μοιρες να δει τον ψαροντουφεκα.. εμεινε με ανοιχτο το στομα. Τι λες μωρο μου; Τι ψαρια πιανει ο μικρος εκει κατω;(δεν το πιστευω!!!) τα εχει παιξει εδώ και ωρα μωρο μου ο μικρος. Τα εχει δει όλα. Αλλα υποβρυχίως.

Λοιπον τωρα θα κανεις ότι σου λεω οκ; (ναι κουνησε το κεφαλι και ξεροκαταπιε)δεν θελω να γινει τιποτα στην θαλασσα. Ότι γινει θα γινει στην μικρη παραλια. Ακου. εγω θα παρω τα μαγιο μας και θα βγω εξω. Εσυ θα περιμενεις μηπως σε πλησιασει (ναι τρεμω στην ιδεα καβλωνω) αν δεν πλησιασει θα τον πλησιασεις εσυ με προφαση να δεις τι ψαρια εχει πιασει και θα του πεις κατι να καβλωσει ξερεις εσυ.(οκ καταλαβα) αρχισα να βγαινω εξω και ο πουτσος μου αναδυθηκε σαν τηλεσκοποιο υποβρυχειου. Κρατουσα εδώ και πολύ ωρα την καβλα μου να μην χυσω.

Ο μικρος δεν πλησιαζε και εκανα νοημα στην Κατια να αναλαβει.μολις πλησιασε η πουτανιτσα μου ο μικρος πηγε να φυγει αλλα πανω στην τρομαρα του βγηκε το βατραχοπεδιλο. Και το επιασε η Κατια. (εεε που πας το πεδιλο σου) {εεευχαριστω συγνωμη} (γιατι ζητας συγνωμη;) {εεε τιποτα} (γιατι φευγεις; Δεν εχει ψαρια εδώ;) ο μικρος ειχε καρφωθει στις βυζαρες τις Κατιας και ετρεμε ολοκληρος. Ηταν ψηλος μελαχρινος 185 περιπου αλλα που λεπτος και με δυο υπεροχα καταπρασινα ματια.το μαγιο του ειχε φουσκωσει πολύ δυσαναλογα στο επιμαχο σημειο σε σχεση με το σωμα του. {εχει . να αυτά εχω πιασει} (είναι πολύ μικρα για ένα τοσο μεγαλο ψαρα. Και εγω θα ηθελα να μου χαρισεις το πιο μεγαλο από αυτά που εχεις) {να παρε αυτό είναι το πιο μεγαλο} και της δινει ένα λουτσο. (δεν νομιζω ότι αυτό είναι το πιο μεγαλο που εχεις . βλεπω ότι μου λες ψεμματα και μου το κρυβεις. Εγω θελω αυτό το μεγαλο ψαρι που σπαρταραει μεσα στο μαγιο σου.τι ψαρι είναι;να το πιασω λιγο πανω από το μαγιο να μαντεψω;)

Ο μικρος τα παιξε. {εεεε όχι όχι} (ελα τωρα να το πιασω λιγο να δω τι είναι.) μολις του χουφτωσε τον πουτσο αυτος τιναχτικε προς τα πανω και κοντεψε να τρυπησει το μαγιο.(αααα ωραιο ψαρι πιο μεγαλο από τον λουτσο που μου εδωσες .πρεπει να είναι πουτσος αλλα είναι πολύ μεγαλος σε σχεση με τους υπολοιπους που εχω δει και εχω φαει) {εχεις πολύ ωραια βυζια} (ξερεις εγω τους πουτσους που τρωω αφου πρωτα τους δειξω στον αντρα μου και συμφωνει. μετα τους καθαριζω με την γλωσσα μου και μετα τους τρωω απολαμβανοντας ότι μπορω να βγαλω και να φαω από αυτους. Και ο αντρας μου που είναι παντα το επιδορπιο μου στο τελος είναι πολύ χαρουμενος. Λοιπον θα ερθεις εξω να φαμε ολοι μαζι; για σενα θα εχει μυδακι και κρεμα καραμελε μεγαλου μεγεθους με λευκο γλασσο από πανω ) {εεε παμε πειναω} (το ονομα σου;){Αλεξης}(εγω Κατια και ο Στελιος).

Τους εβλεπα να ερχοντε και επαθα πλακα. Τι πουτσαρα ηταν αυτή; Θα την ξεσκισει ο μικρος. [τι εγινε Κατια ; εφερες φαι;] (ναι ο Αλεξης από εδώ εχει ένα μεγαλο ψαρι πουτσο και θα το περιποιηθω να το φαω γιατι εχω ξελιγοθει από την ωρα που το ειδα) (ελα Αλεξη να δει ο Στελιος αν είναι καλο το ψαρι που θα με ταισεις) πλησιασε η Κατια γονατιστη μπροστα στο μαγιο του Αλεξη και αρχισε να το κατεβαζει. Σε λιγο πεταχτηκε ενας πουτσαρος τεραστιος καμαρωτος με καμψη προς τα πανω περιπου 25 ποντους (λοιπον και τωρα δουλεια να φαμε, εσυ αν θες Στελιο ετοιμαζε το γλασσο για την κρεμα καραμελε) αρχισα να παιζω τον πουτσο μου πανω κατω προσμονοντας να δω την Κατια να γαμιεται με αυτό το καυλι.

Αρχισε να του γλυφει πρωτα το κεφαλακι (μμμμμ ωραια γευση,σαν τιραμισου είναι αλμυρο και γλυκο μαζι){είναι γλυκο γιατι εχυσα μεσα που σας εβλεπα και κατι εχει απομεινει} επειτα αρχισε να το βυθιζει μεσα στο στομα της. Ημουν σιγουρος ότι θα το καταφερει ολο και το καταφερε η πουτανα μου. Εκει τρελαθηκα αρχισα να τον παιζω σαν τρελος.[ ναι μαναρι μου φατου την ολη, ολη μεσα μεχρι τον οισοφαγο] (μμμμμμμ μμμμμμ σλλλλλοοορπ αχχχ μμμμμ σαρεσει μικρε ψαρα;) {αααααααοοοοοοοχχ ναι ναι αααααχχχχχ μμμμμμ γιεεεεε πολύ .θα σε ξεπατωσω μπροστα στον αντρα σου} τα λογια του με αναψαν ακομα πιο πολύ δεν κρατιομουν.

Η Κατια τραβηχτηκε και του ειπε ωρα να φας και εσυ. Καθησε ανασκελα και πηρε το κεφαλι του Αλεξη και το εχωσε στο μουνι της.(γλυψε το μυδακι μου, ναιιιιιιιι με τρελαινεις θα σε χυσω να γλυκανω την γλωσσιτσα σου) {είναι αλμυρο μμμμμμ σλουπσλουπ ααα} (αααααα ααααααα αααααααααα ερχομαιιιιιιιιιιιιι χυυυυυυυυυυνωωωωωω χυυυυνωωωωωωωωω φατααα ολαααααα ) τι χυσιμο ηταν αυτό κοντεψε να τον πνιξει τον μικρο.εχυνε εχυνε εχυνε ατελειωτο μουνοχυμα .

Εγω πηγα πανω από το στομα της και εσμπρωξα τον πουτσο μου μεσα. Ετσι ειχε μια γλωσσα στο μουνι και ένα πουτσο στο στομα.σε λιγο εκανα νοημα στον Αλεξη να αρχισει το πηδημα. {τωρα θα δεις τι παει να πει πουτσος του Αλεξη }και της τον καρφωνει μεσα δυνατα στο ανασκελο.(μμμμμμμμμμμμμ αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μμμμμμμμμμμμμμμμμμ) μου ριξε μια δαγκωματια από το ζορι που εφαγε η μητρα της που νομιζα ότι θα μου τον κοψει. [σιγα Αλεξη σιγα] {τι σιγα ρε θα στην ξετιναξω σημερα την γυναικουλα σου} (μμμμμμμμμμμμμμ ιιιιιααααααααααα σσλλλλλλλααααααπ μμμμμμμμμμμμ αααααα) την γαμουσε με τοσο βιαια που νομιζα θα μου μεινει στον τοπο. Την ξεσκιζε η πουτσα του εβγαινε και εβγαινε και εβγαινε και ξαναμπαινε ατελιωτη χοντρη και από κατω τα μπαλακια του τιγκα στο μουνοχυμα να χτυπαν την κολοτρυπιδα της και να καβλωνει.

Και ξαφνικα η Κατια πεταει τον πουτσο μου εξω και λεει (θελω ένα ακομα δωρο θελω να με γαμισει ο Αλεξης από τον κολο και εσυ από το μουνι) [ολο αυτό το πραγμα;] {δεν εμπιστευεσαι την σουφρα της γυναικας σου, αυτή για να το λεει κατι ξερει}(θελω κατι άλλο όμως πρωτα . να κανετε 69 μεταξυ σας και μολις ειστε φουλ στην καβλα να με καρφωσετε τις ψωλαρες σας στις τρυπες μου)

Κοιταχτηκαμε με τον Αλεξη και τις λεμε πλακα κανεις.(καθολου, θελω να ξερεις τι γευση ειχε αυτος ο πουτσος που με γαμισε ετσι ,και εσυ Αλεξη να ευχαριστησεις τον Στελιο που ειχε την ιδεα. Αντε τωρα πουτσαραδες μου) ετσι ο Αλεξης ερχετε και μου λεει {ώστε εσυ ειχες την ιδεα εεε ελα φατην τωρα να τις ξεσκισω τον κολο καλα} και μου τον χωνει στο στομα .ξαπλωσε κατω ανασκελα και εγω από πανω του εκανα τσιμπουκι .τι ψωλη ηταν αυτή, η γευση ηταν γνωστη αφου η Κατια τον ειχε λούσει με τα χυσια της αλλα εγλυφα τους χυμους και τον δυο. Καβλα.

Γυρισα και εστειλα τον πουτσο μου στο στομα του και αρχισε να με γλυφει. Η Κατια με το ένα χερι ζουλαγε τις τεραστιες βυζαρες της και το άλλο επερνε μουνοχυμα από το μουνι και το εχωνε στην κολοτρυπιδα της να την προετοιμασει. Φωναξε (αρκετα σηκωθειτε γαμιστεμαι από μουνι και από κολο ,ξεσκιστεμε)

Εγω ξαπλωσα ανασκελα και εκεινη ηρθε και καρφωθηκε πανω μου σαν να μην συμβαινει τιποτα τουρλωνοντας την κολαρα της στον Αλεξη. Ο Αλεξης ηρθε από πισω και αρχισε σιγα σιγα να βαζει το τεραστιο εργαλειο του στο κολο της{ελα καβλα μου} (αααααααααααααααααα μηηηηηηηηηηηηη σιγααααα σιγαααααααα ) {θα σε περιποιηθω καλα ουτε ο μισος δεν μπηκε} (ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελλλλλλλλλαααααααααααααααα το συνιιιθιζω σιγα σιγααααα ααααααααααα ναααιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξεσκιστεμαι) εγω αρχισα να την γαμαω από κατω δυνατα και την ενιωθα που εχυνε πανω στα μπαλακια μου.

Τα τεραστια μπαλακια του Αλέξη χτυπουσαν με τα δικα μου σαν βαρια και με τρελαιναν.η Κατια αρχισε να φωναζει (αααααααααααααααα ααααααααα ααααααααααα ναιιιιιιιιιιιιιιιι μμμμμμμμμμ νννναααιιιιιιιιιιιιιιιι αααααααααααα χυστε με χυυυυυυυυστε μεεεεεεεεε)

Ο Αλεξης τραβιεται και ριχνω την Κατια ανασκελα (ναιιιιιι ναιιιιιι θελω τα χυσια σας ο ενας στο ένα βυζι και ο άλλος στο άλλο το γλασσο του) αρχισα να χυνω [χυνωωωωω χυνωωωωωωωω παρτααααααααα] της γεμισα ολο το βυζι με χυσι που δεν αφησε ακαλυπτο τιποτα σε λιγο ηρθε η ωρα του Αλεξη. Απορια το ειχα με τετοια μπαλακια τι θα βγαλει. Και αρχισε το σοου{{{ ελααααααα χυυυυυυυυυυνωωωωωωωωωω χυυυνννννννωωωωωωω ετσι και στο βυζιιιιιιιιιιιι και στο στοοοοοοομμμμμααααααααα και στην κοιλιααααααααααααααα}}} (μμμμμμμμμμ αααχχχχχχχχχχ τελειοοοοοοοςςς) τι ηταν αυτό ρε παιδια, τοσο σπερμα αυτοι οι νεοι.

Εχυνε και σταματημο δεν ειχε μεχρι που την ελουσε από πανω μεχρι κατω.(τωρα που ετοιμασατε τις κρεμουλες σας ο Στελιος θα φαει το βυζι με το γλασσο του Αλεξη και ο Αλεξης του Στελιου και εγω θα φάω ότι εμεινε στο στοματακι μου και στην κοιλιτσα μου.)

Και φυσικα για πρωτη φορα δοκιμασα σπερμα και δεν ηταν ασχημο ηταν ολοφρεσκο.

Ντυθυκαμε βουτηξαμε και πηγαμε πισω στον κοσμο. Ο Αλεξης πηγε στην οικογενεια του και τους εδειχνε τι ψαρια επιασε. Εμεις από τοτε αλλαξαμε και περναμε πολύ καλυτερα χωρις να εχουμε φτασει ποτε ξανα σε αυτην την καβλα. Φιλακια !!

Παραδομένες στην καύλα


 Δεν είχα πάει ποτέ με γυναίκα αν και πάρα πολλές φορές είχα τελειώσει με μία ανάλογη φαντασίωση.

Με την Μαρία δουλεύαμε τα τελευταία χρόνια στην ίδια εταιρεία και στο ίδιο τμήμα. Είχαμε κι οι δύο δεσμό αρκετά χρόνια και γενικώς οι σχέσεις μας ήταν εντελώς τυπικές. Αν εξαιρέσεις το εκπληκτικό ψηλόλιγνο σώμα της και το πρόστυχο μουτράκι της, δεν μπορούσες να ανοίξεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί της,
Όποτε τύχαινε να πάμε στο γραφείο για υπερωρίες στο άδειο κτίριο, ερχόταν πάντα ντυμένη πολύ προκλητικά, με τη δικαιολογία ότι μετά θα έβγαινε κατ’ ευθείαν.
Η δική μου εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κάτι το τρομερό. Έχω τα πιασιματάκια μου, καθώς επίσης κι ένα αρκετά μεγάλο στήθος… πηγή έμπνευσης για όλους μου τους πρώην, καθώς και για τον αρραβωνιαστικό μου.

Εκείνο το πρωί η Μαρία εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικά κολλητό μαύρο μπλουζάκι, το οποίο άφηνε να καταλάβω ότι από μέσα δε φορούσε σουτιέν, ένα μαύρο κολλάν που άφηνε τα θεσπέσια κωλομέρια της να διαγράφονται κι ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές μπότες. Κρατούσε δύο καφέδες, έναν για την καθεμία και είχε μια εντελώς περίεργη συμπεριφορά.
Τα πρωινά γενικώς δεν λειτουργώ κι ένας λόγος παραπάνω που ήταν Σάββατο κι ήμουν υποχρεωμένη να είμαι με το σαχλοκούδουνο μόνη μου στο κτίριο.

Στο σεξ μου άρεσε πάντα να αλλάζω ρόλους με τους εκάστοτε συντρόφους μου, στις φαντασιώσεις μου όπως με τις γυναίκες, πάντα έπαιρνα το ρόλο της αυταρχικής.

Οι ώρες στο γραφείο περνούσαν, εγώ είχα ξυπνήσει πλέον για τα καλά και παρακολουθούσα την Μαρία να έχει μια εντελώς ασυνήθιστη συμπεριφορά. Συνεχώς είχε απορίες κι αντί να με ρωτήσει ερχόταν δίπλα μου, έσκυβε τόσο ώστε να βλέπω καθαρά τις σκουρόχρωμες και εντελώς ερεθισμένες ρόγες της, άλλες φορές περνούσε από μπροστά μου και πάντα της έπεφτε κάτι, σκύβοντας μπροστά μου και τουρλώνοντάς μου τον κώλο της, τόσο ώστε να ξεχωρίζω ακόμα και των χώρισμα από τα μουνόχειλά της… νομίζω ότι όποιος ή όποια στο θέαμα αυτό θα καυλωνόταν.

Ήθελα να δω πού θα το πάει κι αν θα τολμήσει να προχωρήσει αυτό που χωρίς αμφιβολία είχε ξεκινήσει.
Την επόμενη φορά που ήρθε να της λύσω μία απορία και έσκυψε μπροστά μου, κοίταξα αδιάκριτα τα στήθη της κι ενώ μου μιλούσε της απαντούσα χωρίς να σηκώσω το βλέμμα μου από εκεί. Έβρισκε συνεχώς ερωτήσεις κι εγώ στο ίδιο μοτίβο της απαντούσα, ενώ εκείνη άρχισε να χαμηλώνει σταθερά και ερεθιστικά τη φωνή της. Κάποια στιγμή έσκυψε ακόμα περισσότερο ώστε το στυλό που κρατούσα βρέθηκε να αγγίζει τη ρόγα της. Άρχισα να κουνάω το στυλό ρυθμικά δεξιά αριστερά και με δύναμη, έτσι ώστε να αντιστέκεται στη ρόγα της, μέχρι να περάσει από πάνω της. Την είδα να κλείνει τα μάτια της και να ανασαίνει βαριά. Το στυλό μου είχε πλέον αντικατασταθεί από τα δύο μου δάχτυλα τα οποία τσιμπούσαν φανερά πότε τη μία ρόγα και πότε την άλλη κάνοντάς την να βογκάει σε κάθε τσίμπημα.
-Πες μου τι θες; Της είπα ψιθυριστά
-Εσένα, μου απάντησε, χωρίς να ανοίξει τα μάτια της.
-Τι θες; Την ξαναρώτησα επιτακτικά, έχοντας πλέον αφήσει το χέρι μου να περιπλανιέται ανάμεσα στα μπούτια της και να την χαιδεύω με τις άκρες των δαχτύλων μου στους μηρούς.
-Να σε γλείψω, μου είπε.
-Τι να γλείψεις; Την ξαναρώτησα έχοντας πλέον αγγίξει το μουνί της το οποίο είχε μουσκέψει το κολλάν της με την υγρασία της.
-Το μουνί σου, μου είπε βαριανασαίνοντας και ανοίγοντας κι άλλο τα πόδια της.

Το γραφείο μας, έχει γύρω γύρω τζαμαρίες και απέναντι βρίσκεται μια πολυκατοικία. Έχοντας πλέον καυλώσει απίστευτα και με τη σκέψη ότι θα κάνω λεσβιακό για πρώτη μου φορά και με μία μουνάρα βύθισα το δάχτυλό μου στο μουνί της, μουσκεύοντας εντελώς το ύφασμα του κολλάν της και της είπα να πάει στο γραφείο της γραμματείας αμέσως.
Σηκώθηκε, με κοίταξε και βγήκε από το γραφείο κουνώντας τα κωλομέρια της. Την άκουσα που κατέβηκε τα σκαλιά και κλείδωσε την εξώπορτα. Τη συνάντησα στο διάδρομο. Την είδα να βγάζει το μπλουζάκι της και να μένει εντελώς γυμνή από τη μέση και πάνω. Το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμα και μοντέλα, ήθελα να πιάσω στις χούφτες μου το βυζιά της δυνατά και να τα ρουφήξω αφήνοντάς σημάδια, αλλά δεν το έκανα. Είχα σκοπό να την κάνω να ξεφύγει από τα όριά της, να την κάνω να μιλήσει τόσο πρόστυχα, όσο ήμουν σίγουρη ότι δεν το είχε κάνει ποτέ της. Είχα δει τον φλώρο με τον οποίο ήταν κι ήμουν σίγουρη ότι είναι κακογαμημένη.

Της είπα να κάτσει στην καρέκλα της γραμματείας και να ανοίξει τα πόδια της και το έκανε. Φορούσα φούστα κι ένα εφορμοστό κόκκινο ντεκολτέ μπλουζάκι. Πήγα κι έκατσα επάνω στο γραφείο, έχοντας το κορμί της ανάμεσά μου.
-Πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, θα μου λες πρόστυχα τι θέλεις να κάνεις, της είπα. Την είδα να χαμογελάει και πήγε να χαϊδέψει τα βυζιά μου. Τη σταμάτησα και έστρεψα το κεφάλι της για να με κοιτάξει.
-Το εννοώ, της είπα, αλλιώς θα πάω στο γραφείο μου να συνεχίσω. Το μουνί μου ανοιγόκλεινε, έχοντας μουσκέψει εντελώς το εσώρουχο και το καλσόν μου, μύριζα το μουνόχυμά μου και η φωνή μου είχε πλέον βραχνιάσει…
-Θέλω επιτέλους να γλείψω τις βυζάρες σου, μου είπε. Θέλω να σε δαγκώσω, θέλω να τρίψω το πρόσωπό μου στις ρόγες σου, να τις ρουφήξω. Με έχουν τρελάνει τα βυζιά σου. Τον τελευταίο καιρό χύνω μόνο με τη σκέψη σου… την άκουγα να λέει όλα αυτά, ενώ ήδη μου είχε βγάλει την μπλούζα, είχε πλημμυρίσει τις χούφτες της με τα βυζιά μου κι είχε χώσει ανάμεσά τους το πρόσωπό της βογκώντας. Με μάλαζε, με έτρωγε, λέγοντάς μου πως με θέλει…. την ρωτούσα τι θέλει και μου απαντούσε εξασθενημένα πως θέλει να τρίψει το μουνί της στη μουνάρα μου.
Είχε ξεφύγει, ποτέ δεν περίμενα ότι θα δω το προσωπάκι της τόσο παραδομένο στην καύλα, είχε αφοσιωθεί στην εντολή που της είχα δώσει και την άκουσα να λέει ότι θέλει να χαϊδέψει τα μπούτια μου, ενώ τα χέρια της το έκαναν ήδη. Την άκουσα να ψιθυρίζει ότι θέλει να μυρίσει το μουνί μου και της άνοιξα τα πόδια μου για να το κάνει. Σχεδόν βούτηξε ανάμεσά μου και ίσα που κατάφερα να την ακούσω να λέει: Θέλω να σε γλείψω, θέλω να σε γευτώ, σε παρακαλώ, σε θέλω, άφησέ με να σε πιω, σε παρακαλώ… ήδη ρουφούσε το μουνί μου πάνω από το εσώρουχο και το καλσόν, εγώ είχα γείρει πίσω στο γραφείο και απολάμβανα την καύλα που μου πρόσφερε.
Σήκωσε το κεφάλι της και κοιτώντας με στα μάτια, μου ξαναείπε: σε παρακαλώ, ενώ τα μακριά της δάχτυλα βασάνιζαν την κλειτορίδα μου…
Ανασήκωσα τη μέση μου, αφήνοντάς της να με γδύσει κι αφού το έκανε της ζήτησα να σηκωθεί όρθια απέναντί μου και να γδυθεί κι εκείνη.
Το έκανε, κοιτώντας με στα μάτια έβγαλε τις μπότες της και μετά το κολλάν της, Δε φορούσε εσώρουχο κι όταν την κοίταξα με απορία, μου εξομολογήθηκε πως είχε αποφασίσει πώς ή θα γαμηθεί μαζί μου σήμερα ή θα βάλει μέσα της ό,τι βρει…
Μείναμε γυμνές κοιτάζοντας η μία την άλλη. Το κορμί της δεν είχε ούτε ένα ψεγάδι.
Της είπα να βυθίσει μέσα της ένα δάχτυλό της και το έκανε πρόθυμα.
-Κι άλλο! Της είπα δυνατά και την είδα να ανοίγει τα πόδια της λίγο παραπάνω και να χάνονται μέσα της δύο δάχτυλα.
Της ζήτησα να έρθει κοντά μου και να γλείψει τα δάχτυλά της. Ήρθε κι όταν έφερε στο στόμα της τα μουσκεμένα της δάχτυλα, πλησίασα το στόμα μου κι άρχισα να τα γλείφω μαζί της, χωρίς να την αφήσω να με φιλήσει.
Ήρθε πάλι στη στάση που ήμασταν πριν και με παρακάλεσε να την αφήσω να με γευτεί, μέχρι να νιώσει το μουνόχυμά μου να γεμίζει το στόμα της. Της χαμογέλασα και έγειρα πάλι πίσω, όταν την ένιωσα ξαφνικά να με αρπάζει από το λαιμό και να με φιλάει αχόρταγα στο στόμα. Ένιωθα τη γλώσσα της να παλεύει με τη δική μου, ένιωσα το καυτό κορμί της κολλημένο επάνω μου, άκουγα τις ανάσες μας να βγαίνουν άρρυθμα, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται. Έχωσα τα δάχτυλά μου ανάμεσα στα μακριά μαλλιά της και της τα τράβηξα, τύλιξα τα πόδια μου γύρω της, τραβώντας της κι άλλο επάνω μου… κατάφερα πλέον να ξεχωρίσω και τη μυρωδιά από το δικό της μουνί, που πλέον ήθελα κι εγώ όσο κι εκείνη να γευτώ.
Ξαφνικά, σταμάτησε να με φιλάει κι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά μου, αφήνοντας μια υγρή ευθεία γραμμή με τη γλώσσα της πάνω μου… ώσπου ένιωσα την ανάσα της να με καίει, άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου για να έχει την καλύτερη θέα από το ξυρισμένο και πλημμυρισμένο μου μουνί. Την άκουσα να βγάζει ένα ξεψυχισμένο «επιτέλους» και έκλεισε στο στόμα της τη μουνάρα μου ρουφώντας με σα να θέλει να με καταπιεί.
Τα χέρια της ταξίδευαν επάνω μου, πότε στα βυζιά μου, πότε στην κλειτορίδα μου, πότε στα κωλομέρια μου, ενώ το στόμα της δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το μουνί μου και να μου προκαλεί συσπάσεις υπέρτατης καύλας.
-Θέλω να πασαλειφτείς με τα υγρά μου παντού, της είπα, δείξε μου πόσο πολύ με θέλεις, απλώνοντας επάνω σου την υγρασία μου… δείξε μου πόσο μεγάλη καριόλα μπορείς να γίνεις…
Την είδα να ξεκολλάει το κατακόκκινο και καταχυμένο μουτράκι της από το μουνί μου και να τρίβει το πρόσωπό της επάνω μου, να τεντώνει το κορμί της και να χαϊδεύει με το λαιμό της το μουνί μου, να πασαλείβει τα χέρια της και να κάθεται με τα βυζιά της στην τρύπα μου, προσπαθώντας να χώσει τις ρόγες της μέσα μου… κάθε τόσο την άκουγα να μουρμουρίζει: είμαι μεγάλη καριόλα και θα στο αποδείξω, σε θέλω, είμαι κολλημένη μαζί σου, σε θέλω, σε ονειρεύομαι, θέλω να γίνω η πουτάνα σου που θα ξεσπάς την καύλα σου όποτε θες στο κορμί μου, θέλω να γαμηθούμε, σε θέλω, θέλω να σε υπηρετώ, όποτε και όπως θες εσύ…. Ακόμα δεν είχε βυθίσει μέσα μου ούτε ένα δάχτυλό της, αλλά δεν είχα σκοπό να της το ζητήσω….
Θέλω να πασαλείψω το μουνί μου με τα υγρά σου, μου είπε έχοντας χώσει το κεφάλι της στα μαλλιά μου, ενώ επιτέλους εγώ είχα καταφέρει να φυλακίσω τη ρόγα της στο στόμα μου. Πιπιλούσα το βυζί της, έχοντας στο στόμα μου τη γεύση του μουνιού μου κι ακούγοντας την ανάσα της να βαραίνει απελπιστικά… θέλω να γαμηθούμε, μου είπε ικετευτικά… κάνε ό,τι θες, της απάντησα.
Με ξάπλωσε στο γραφείο, πετώντας κάτω ό,τι χαρτιά υπήρχαν, καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο, άφησε την οθόνη στην καρέκλα κι ανέβηκε πάνω μου, κατεβάζοντας αργά το κορμί της μέχρι να ενωθούν τα μουνιά μας. Κουνιόταν ρυθμικά επάνω μου, φέρνοντας της κλειτορίδες μας σε τέτοια θέση ώστε να τρίβονται μεταξύ τους, ενώ το στόμα της περιπλανιόταν από το λαιμό στα βυζιά μου, πότε γλείφοντας, πότε ρουφώντας και πότε δαγκώνοντας ελαφρά… μιλούσε συνέχεια, λέγοντάς μου ότι είχε χύσει άπειρες φορές με αυτή τη σκέψη όλα αυτά τα χρόνια. Τη σήκωσα να κάτσει απάνω μου και χούφτωνα το κορμί της αχόρταγα. Έφτανα στη σχισμή του μουνιού της, αφήνοντας ένα δάχτυλο μου να χαθεί ανάμεσά μου, βλέποντάς την να με κοιτάει στα μάτια και να μου λέει χαμογελώντας πόσο της αρέσει. Έφερνα το δάχτυλό μου στο στόμα μου κι ερχόταν να το γευτεί μαζί μου. Τα υγρά μας ενωμένα στο δάχτυλό μου και στις γλώσσες μας.
Της ζήτησα να γυρίσει για να την γλείψω κι εγώ… γύρισε σε στάση 69, δίνοντάς μου την υπέροχη θέα από τις δύο προκλητικές τρύπες της. Έβγαλα εντελώς έξω τη γλώσσα μου, χούφτωσα καλά τα κωλομέρια της, τα άνοιξα τόσο ώστε να νοιώσει την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει και πέρασα τη γλώσσα μου γεμάτη σάλια από τη σχισμή του κώλου της ως την κλειτορίδα της, πιέζοντάς την δυνατά….
Την άκουσα να ουρλιάζει, χύνοντας ποσότητες υγρασίας, ενώ με τα δάχτυλά της με πασάλειβε με το μουνόχυμά μου και τα σάλια της και με γαμούσε δυνατά λέγοντάς μου να συνεχίσω. Άκουγα τον ήχο από το μουνί μου που το γαμούσε, δάγκωνα την κλειτορίδα της, τη ρουφούσα για λίγο, πήγαινα στην τρύπα της και βύθιζα βαθιά τη γλώσσα μου κουνώντας την μέσα της ρυθμικά, πήγαινα στην κωλοτρυπίδα της, προσπαθώντας να χωθώ κι εκεί χουφτώνοντας και χαστουκίζοντας τα κωλομέρια της.
Είχαμε ξεφύγει και οι δύο, μούσκεμα στον ιδρώτα τρώγαμε και γαμούσαμε η μία το μουνί της άλλης μουγκρίζοντας σα ζώα, βγάζοντας άναρθρες κραυγές και βογκητά απόλαυσης. Η ώρα του οργασμού ήρθε και για τις δύο ταυτόχρονα… την ίδια στιγμή που άνοιξα όσο μπορούσα τα πόδια μου για να βυθίσει τα δάχτυλά της μέσα μου και να με γαμήσει δυνατά την ώρα που τραβούσε με τα χείλη της πότε την κλειτορίδα μου και πότε τα μουνόχειλά μου, την ίδια στιγμή ένιωθα τις συσπάσεις της, έχοντας βυθίσει ένα δάχτυλό μου στην κωλότρυπά της και τη γλώσσα μου στην καυτή μουνάρα της.
Χύναμε παράλληλα καταπίνοντας η μία την υγρασία της άλλης λαίμαργα για αρκετά λεπτά, μέχρι που αρχίσαμε να χαλαρώνουμε τα χάδια μας.
Είδα τη Μαρία να σηκώνεται από πάνω μου, με ένα εντελώς αλλαγμένο πρόσωπο από την απόλαυση, με φίλησε τρυφερά στα χείλη και μου ζήτησε να μείνω εκεί. Βγήκε από το γραφείο, περπατώντας ολόγυμνη. Είδα το σώμα της να γυαλίζει γεμάτο από τα υγρά και τον ιδρώτα μας, πήρε το παλτό της, που ήταν κρεμασμένο στον διάδρομο και ήρθε να ξαπλώσει δίπλα μου στο γραφείο, σκεπάζοντας τα κορμιά μας.
Με πήρε στην αγκαλιά της και βυθίζοντας μέσα μου ένα δάχτυλό της, άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, ψιθυρίζοντάς μου λόγια ερωτικά….

Με γάμησε και μου άρεσε


 Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης (ψεύτικο όνομα) 24 χρονών και θέλησα να μοιραστώ την πιο ανώμαλη εμπειρία που είχα ποτέ. Πριν από 2 χρόνια γνώρισα την Έλενα (ψεύτικο όνομα) σε ένα chat.

Κουβέντα με την κουβέντα, φτάσαμε και στο ζουμί, όπως γίνεται συνήθως σε πολλές περιπτώσεις. Καταλήξαμε στο τηλεφωνικό σεξ, όπου διαπίστωσα ότι η Ελένη είχε πολύ καύλα φωνή. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα στο ίντερνετ και κάναμε όλο και πιο πολύ τηλεφωνικό. Είχαμε φτιαχτεί και οι δυο. Ο ένας είχε μάθει τα βίτσια του άλλου και δώσαμε ραντεβού από κοντά για να γαμηθούμε.

Εκείνη τη μέρα ήμουν καυλωμένος από το πρωί. Είχα τρελαθεί στην καύλα. Θα την έκανα να μην μπορούσε να κάτσει...
Βρεθήκαμε. Η Ελένη ήταν όπως στις φωτό: λίγο πιο χοντρούλα, κάτι που δεν με χάλαγε καθόλου. Μόλις βρεθήκαμε, έμαθα τα δυσάρεστα. Είχε περίοδο και δεν μπορούσαμε να πηδηχτούμε. Ξενέρωσα, αλλά λέω δεν γαμιέται θα την βγάλουμε με καμιά πίπα.

Πάμε σπίτι μου και σε λίγο, με τα ποτά που κατεβάσαμε, αρχίζουμε τη φάση. Μου κατέβασε το παντελόνι και μου έκανε μια απίστευτη πίπα… μέχρι που τα πήρε όλα στο στόμα της.

Συνεχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο και πολλές φορές τη βγάζαμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Αλλά ακόμα δεν την είχα γαμήσει.
Παράξενο ε; Είχε ένα πρόβλημα στο μουνί της και όποτε πήγαινα να το βάλω πόναγε πολύ. Μόνο πίπες και γλυφομούνια.

Μια μέρα όμως όλα ήταν διαφορετικά. Καυλωμένοι και οι δυο και την ώρα που μου έπαιρνε πίπα, άρχισε να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα. Παραξενεύτηκα λίγο αλλά δεν την απώθησα. Σε μια στιγμή μου λέει:

-    Γύρνα!
Κοιτάζω απορημένος...
-    Γύρνα είπα! Λέει με αυταρχική φωνή.

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Γύρισα.
Η Ελένη με τα δυο της χέρια μου έχει ανοίξει τα κωλομάγουλα και γλύφει την τρύπα μου. Μετά άρχισε να μου ρίχνει χαστουκάκια στον κώλο και μου λέει:

-    Σου αρέσει μανάρι μου αυτό; Ε;
-    Ναι, πολύ! Απαντάω.

Και συνέχισε να το κάνει πιο γρήγορα. Είχα πεθάνει από καύλα. Μια στιγμή, νιώθω στην κωλοτρυπίδα μου ένα δάχτυλο να την χαϊδεύει, όπως και πριν. Εκείνη την ώρα και μετά από πολύ γλύψιμο και ενώ ο κώλος μου ήταν υγρός, μου βάζει ένα δάχτυλο (ίσα - ίσα). Και άρχισε να με γαμάει.

Ήμουν στα τέσσερα σαν πουτάνα και η Ελένη με γαμούσε. Ήρθε δίπλα στο αυτί μου και μου έλεγε διάφορα ενώ με γαμούσε. Μετά μου έπιασε τον πούτσο, μέχρι που έχυσα. Ήταν η πρώτη μου τέτοια εμπειρία.

Η καλύτερη φορά όμως ήταν όταν βρεθήκαμε μετά από ένα κλαμπ. Ήμασταν και οι δυο φτιαγμένοι από το ποτό. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και όλα τα σχετικά.
Εγώ ήμουν ανάσκελα και η Ελένη μου έπαιρνε μια τέλεια πίπα. Μου έγλυφε τα αρχίδια και ξαφνικά, μου σηκώνει τα πόδια και άρχισε να μου γλύφει την κωλάρα (μμμμ… τι καύλα ήταν...)! Τότε της λέω:

-    Μωράκι μου θέλω να με γαμήσεις...!
Και μου χώνει απότομα ένα δάχτυλο στον κώλο καθώς συνέχιζε την πίπα. Το έκανε όλο και πιο δυνατά και ξαφνικά μου βάζει και δεύτερο. Και με γάμαγε. Σαν πουτάνα! Και μου τον έπαιζε. Είχα τρελαθεί...!!! Μια γκόμενα μου άνοιγε τον κώλο... Με ξέσκιζε!
Της λέω:

-    Μωρό μου πονάω.
-    Σκάσε! Απαντάει. Έτσι πρέπει μωρό μου. Οι πουτάνες πονάνε. Πάρτα καριόλα. Έτσι σε γαμάω εγώ μαλάκα. Πάρτα!

Τα είχα δει όλα. Δεν άντεχα άλλο. Με γάμαγε, με έβριζε και με πίπωνε μέχρι που έχυσα απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα της.
Από τότε χαθήκαμε. Πήγαινα για να γαμήσω και βγήκα γαμημένος.

Από τότε, έχω συνέχεια φαντασιώσεις να με γαμάνε γυναίκες και θέλω να το κάνω ξανά. Αν είναι και μεγάλη ακόμα καλύτερα.

Βρήκα την τέλεια γυναίκα


 Στέλνω τις εμπειρία μου από την Ρόδο! Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα διακοπές στην Ρόδο με κάτι φιλαράκια! Την πρώτη βραδιά στο ξενοδοχείο που ήταν γεμάτο με ξένους τουρίστες, γνώρισα στο μπουφέ την Άννα.

Ροδίτισσα που μάθαινε μαγειρική στο ξενοδοχείο! Στέκονταν ντυμένη μάγειρας στο μπουφέ και μοίραζε φαγητά στα πιάτα! Δεν έχασα χρόνο και της μίλησα και κλείσαμε ραντεβού για το βραδάκι!

Στις έντεκα το βράδυ ήρθε με το αμάξι της και με πήρε από το ξενοδοχείο, πήγαμε βόλτα στη παλιά πόλη και απολαύσαμε ένα ωραίο μπουζουξίδικο λίγο έξω από την Ρόδο! Τα είχε πιει για τα καλά, και μου την έπεσε!

Κατά τις τρεις γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου. Ο πούτσος μου ήδη δεν κρατιόταν άλλο και αμέσως καταλήξαμε στο κρεβάτι να φιλιόμαστε! Την ξέντυσα και έπαθα πλάκα! Τέλειο σώμα με μισοξυρισμένο μουνάκι και πολύ ωραία στήθια!

Έβγαλα την ψηφιακή μου κάμερα πάνω στο μεθύσι και τράβαγα φωτογραφίες από το τσιμπούκι που μου είχε αρχίσει! Φάνηκε να της αρέσει, και έτσι συνέχιζα να τραβάω ενώ εκείνη με είχε πεθάνει στην πίπα!!! Ρούφαγε λαίμαργα τα αρχίδια μου και την βάση του πούτσου μου ενώ με το άλλο της το χέρι έτριβε την κλειτορίδα της!

Την γύρισα σε στάση 69 και τώρα σειρά μου να της ανταποδώσω! Τράβαγα με τα δόντια μου τα μουνόχειλά της που είχαν πρηστεί και έσταζαν από μουνόχυμα!!!! Δεν άντεξε για πολύ και την άκουγα με βαριά βράχνα φωνή να μου λέει:

-    Ναιιιι… έτσι… εκεί… ναιιιι!!! Χύυυυνωωωωωω!!!

Και τα ζουμιά της γεμίσανε το στόμα μου! Κατέβηκε και συνέχισε το τσιμπούκι μέχρι που τα χύσια μου πετάχτηκαν στο στόμα της! Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη!

Κάτσαμε για λίγο ξαπλωμένοι να συνέρθουμε αλλά εκείνη ήδη είχε αρχίσει να τρομπάρει πάλι τον πούτσο μου.

-    Έλα τώρα… θέλω να με γαμήσεις!
Την ξάπλωσα και γαμώντας το τέλειο μουνάκι της τράβαγα φωτογραφίες μέχρι που η καύλα μου έφτασε στα ύψη και η κάμερα στο τραπεζάκι του κρεβατιού! Την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωνα αλύπητα!

-    Ααααααααααα… ναιιιιι… έτσι… ναιιιιι!

Την γαμούσα σαν σκύλα ενώ εκείνη ξερίζωνε τα σεντόνια του κρεβατιού από καύλα! Ταυτοχρόνως με το γαμήσι τώρα της είχα βάλει και κωλοδάκτυλο. Δυσκολεύτηκα λίγο γιατί είχε παρθένο κωλαράκι, αλλά από το αλκοόλ φαίνεται εκείνη είχε χάσει κάθε τύψη…

-    Χώστο μέσα! Έλααα…. δεν το έχω ξανακάνει. Άνοιξε μου την σούφρα… έλα!

Σάλιωνα τον κώλο της και κάρφωνα τα δάχτυλα μου μέσα για να ανοίξει! Δεν άργησε πολύ και το κωλαράκι της χαλάρωσε.

-    Έλα… βάλτον μου στον κώλο… σκίσε με! Έλαααααα!

Σιγά-σιγά της τον έβαλα με λίγο δυσκολία, και άρχισα να την ξεπατώνω. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα μέσα στον κώλο της!

-    Κακό παιδί είσαι! Μου λέει. Μόλις με έφτιαξες έχυσες.

Γύρισε και με φίλησε τρυφερά!
-    Αλλά δεν πειράζει… αύριο έχω ρεπό, και έτσι δεν βιαζόμαστε!

Μόλις ανέκτησα πάλι δυνάμεις, την ξάπλωσα μπρούμυτα και χωρίς πολλά κόλπα απευθύνθηκα στο κωλαράκι της…

-    Ελαααααα…. Γάμααααα!!!!

Είχε καυλώσει υπερβολικά και έσπρωχνε το κωλαράκι της προς τον πούτσο μου!

Από τα χύσια μου τώρα η κωλάρα της ήτανε ορθάνοικτη και δεν δυσκολευόμουν καθόλου!!! Γαμιόμασταν σαν τα ζώα και η Άννα έχυσε ουρλιάζοντας:

-    Ααααααααααααχχχχχ…. Ναιιιιιι… Χύυυυυνωωωωωωωω!

Μόλις συνήρθε τον πήρε στο στόμα της και με ξεζούμισε!

Περάσαμε κάθε βράδυ μαζί, και γαμιόμασταν ξέφρενα. Ερωτευθήκαμε…
Τελικά θα μετακομίσει στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί, γιατί βρήκα την τέλεια γυναίκα: και καλή μαγείρισσα, και αστέρι στο κρεβάτι!!!

Αννούλα μου σε αγαπάω!!!!!!!!!!!!!!

Μια αξέχαστη φορά


 Επιτέλους ήρθε η καινούργια συνάδελφος που θα μας βοηθούσε στις καλοκαιρινές άδειες.

Με το που μπήκε μέσα , τράβηξε το βλέμμα μου αμέσως.
Όχι γιατί πλέον θα ξεκουραζόμασταν λίγο αλλά γιατί είχε τα ποιο υπέροχα πράσινα μάτια που είχα δει.
Κοντό μαλλί με ανταύγειες σε στυλ καρφάκια, μικρό αλλά στητό στήθος με τη ρώγα να θέλει να τρυπήσει την μπλούζα και 2 δυο ολοστρόγγυλα οπίσθια συμπλήρωναν τον «άγγελο».

Οι μέρες κυλούσαν βασανιστικά. Είχε μια πολύχρονη σχέση και έδειχνε ότι δεν κοιτούσε αλλού.
Αλλά το ένιωθα. Ένιωθα τα μάτια της επάνω μου, κάθε φορά που ήμασταν δίπλα δίπλα.
Έσκυβε τυχαία για να ρωτήσει κάτι, και μέσα από το ανοιχτό πουκάμισο όλο τυχαία φαίνονταν η διχάλα του στήθους. μου έδειχνε το ωροσκόπιο της όταν έγραφε τι άρεζε σε μια ταυρίνα στο σεξ.

Το άρωμα της με ακολουθούσε όλη τη μέρα.
 Όποτε πηγαίναμε για φαγητό πάντα φρόντιζε να κάθεται απέναντι ή δίπλα  και να ακουμπά τα πόδια της στα δικά μου.
Δεν άντεχα. Της το είπα Πέρασαν έτσι δυο μήνες και κάθε μέρα τα ίδια. Έβλεπε καθαρά τα αποτελέσματα της εμφάνισης της επάνω μου και το ευχαριστιόταν.

Με άναβε και μόνο που με κοιτούσε.
Ένα βράδυ ήρθε στο σπίτι στις 2 το βράδυ. Είπε ότι ήταν κοντά σε ένα μπαρ με φίλες της και είπε να πει ένα γεια. Ο φίλος της δούλευε όπως πάντα. Έφυγε από το μπαρ γιατί ο κλιματισμός της χτυπούσε την πλάτη και πιάστηκε.
Άρχισα να της τρίβω την πλάτη ( ήταν κάτι που το έκανα συνεχεία στη δουλειά και ήξερα πόσο της άρεσε). Τα χέρια μου όλο και περισσότερο ακουμπούσαν την γυμνή πλάτη μέσα από το πουκάμισο, ώσπου ακούμπησαν τις ρώγες της.
Το απολάμβανε και γύρισε προς το μέρος μου. Αν και το φως ήταν χαμηλωμένο, τα πράσινα μάτια της γυάλιζαν.
Της έβγαλα τα ρούχα και την ξάπλωσα μπρούμυτα.
Έβγαλα και εγώ τα δικά μου και κάθισα επάνω της.
Άλειψα λάδι επάνω της και άρχισα να την χαϊδεύω παντού. Ένιωθε την ένταση μου και κουνούσε τον κώλο της ρυθμικά. Τα δάχτυλα μου όταν κατέβαιναν προς τα κάτω άγγιζαν φευγαλέα  τα χείλια του μουνιού της. Ξάπλωσα επάνω της και άρχισα να της χαϊδεύω τα χείλη πλέον με τον καυλωμένο πούτσο μου.

Δεν έμπαινα μέσα της, απλά πηγαινοερχόμουν κάνοντας μασάζ και στην κλειτορίδα της.
Είχα περάσει και το ένα χέρι από μπροστά και την χάιδευα ταυτόχρονα.
Της δάγκωνα το λαιμό προσέχοντας να μην της κάνω σημάδι.
Δεν άντεχε και συνέχεια κουνούσε το κώλο της ψάχνοντας τον πούτσο μου για να τον βάλει μέσα της. Πέρασε έτσι αρκετή ώρα κάνοντας και τα δυο κορμιά να στάζουν από ιδρώτα αλλά ποιο πολύ να προσμένουν την είσοδο. Όταν μπήκα μέσα της επιτέλους τα συναισθήματα δεν περιγράφονταν. Καυτό, υγρό, γλυκό, οι λέξεις περισσεύουν.

Όταν κατάλαβε ότι  θα χύσω, τραβήχτηκε και τον πήρε στο στόμα της. Δεν πήραμε καμία προφύλαξη και δεν ήθελε εκπλήξεις.
Τα δάχτυλα μου πλέχτηκαν στα μαλλιά της και άρχισα να χύνω. Έτρεξε στη τουαλέτα να ξεπλύνει το  στόμα της και μετά ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου.

Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε χύσει 4 φορές εκείνο το βράδυ, και το χρειαζόταν γιατί εδώ και 2 χρόνια ο φίλος της δεν την ακουμπούσε πλέον.
Από τότε και για 3 χρόνια περάσαμε αξέχαστα.
Ο καθένας πήρε το δρόμο του αλλά πάντα τη θυμάμαι.
 

Βιασμός με τον τεράστιο δονητή


 Με λένε Κατερίνα και είμαι 19 χρονών, είμαι 1.70 μελαχρινή με σφιχτό κορμάκι και γενικώς θεωρούμαι αρκετά όμορφη (στο σχολείο είχα βαρεθεί να δίνω χυλόπιτες)! Το περιστατικό συνέβη όταν πήγαινα Γ' Λυκείου.

Είχαμε γυμναστική και έλειπε ο γυμναστής, τα αγόρια πήγαν να παίξουν μπάλα και εμείς τα κορίτσια κλασσικά για... κουτσομπολιό. Η συζήτηση ήταν γύρω από αγόρια. Εγώ βαρέθηκα και πήγα να κάτσω πιο πέρα με τη Ντίνα και τη Μυρτώ. Είχαν ακουστεί φήμες ότι ήταν λεσβίες αλλά εγώ δεν τα πίστευα αυτά.

Αφού μιλήσαμε για λίγο μου πρότειναν να πάμε βόλτα στο δασάκι που ήταν δίπλα στο σχολείο. Συμφώνησα αμέσως. Μόλις φτάσαμε καθίσαμε σε ένα ωραίο παγκάκι και ξεκινήσαμε νε λέμε για μαθήματα, όμως γρήγορα η συζήτηση πήγε σε πιο πονηρά θέματα.
Ξέχασα να σας πω ότι η Ντίνα ήταν καστανή, αρκετά ψηλή, κάπως ασχημούλα ενώ η Μυρτώ κοντή, μελαχρινή με κοντό μαλλί, πιο γλυκιά.

Ξαφνικά με ρωτάει η Μυρτώ αν έχω πηδηχτεί. Απαντάω πως:

-    "Ναι. Μια φορά μόνο με το Γιώργο, αλλά θα ήθελα πολύ να το κάνω με το Δημήτρη που μου άρεσε".

Είδα τη Ντίνα που δυσαρεστήθηκε λίγο και μου είπε:

-    "Έχεις χώσει μέσα σου ποτέ δονητή;"

Εγώ κοκκίνισα κι ένιωσα κάπως αμήχανα από τον τρόπο ομιλίας της, ωστόσο απάντησα τρεμάμενα:

-    "Όχι…"

Τότε ξεθάρρεψε η Μυρτώ και είπε:

-    "Τι θα έλεγες αν εγώ και η Ντίνα σου χώναμε αυτό το τεράστιο παλούκι;"


Μόλις είχε βγάλει από τη τσάντα της ένα πραγματικά τεράστιο δονητή (απορώ πως χώραγε εκεί μέσα). Μόλις το είδα φοβήθηκα και κατάλαβα τα ανώμαλα σχέδια τους (γι αυτό μου είπαν να πάμε στο δασάκι).

-    "Όχι" απάντησα, "παλιοανώμαλες!"

Τότε η Ντίνα βγάζει ένα σουγιά και μου λέει:

-    "Αν δεν κάτσεις να σε γαμήσουμε από παντού θα σε σκοτώσουμε"

Ένιωσα τα πόδια μου να τρέμουν από φόβο. Η Μυρτώ μου βγάζει το μπλουζάκι και το σουτιέν και αρχίζει να γλύφει σα τρελή τα στητά βυζιά μου, ενώ η Ντίνα χωρίς να βγάλει τη φουστίτσα μου σκίζει με το σουγιά το στρινγκ μου και πιάνει με τη παλάμη της το μουνάκι μου. Εγώ πραγματικά παραδομένη στις ανώμαλες ορέξεις τους δεν ήξερα τι με περιμένει…

Η Ντίνα φέρνει κοντά στο στόμα της το μουνάκι μου, αρχίζει να το τρώει σα πεινασμένη και λέει στη Μυρτώ:

-    "Το πουτανάκι έχει τρομερή γεύση".

Πήγα να ξεφύγω αλλά η απειλή του σουγιά με έκανε να διστάσω.

Η Ντίνα πήρε το παλούκι και το έχωσε άγρια στο μουνάκι μου. Έκλαψα από το πόνο ενώ η Μυρτώ τσιμπούσε δυνατά τις ρώγες μου. Με γαμούσε υπερβολικά δυνατά και η Μυρτώ είπε:

-    "Γουστάρεις να πηδιέσαι έτσι σκύλα;"

Εγώ φώναξα βοήθεια και η Μυρτώ μου έκλεισε το στόμα και είπε:

-    "Θα σε αφήσουμε μόνο όταν σου έχουμε ξεσκίσει και τις δύο τρύπες!"

Η Ντίνα έβγαλε το δονητή από το μουνί μου, σάλιωσε ένα δάχτυλο και το έχωσε στη παρθένα κωλοτρυπίδα.

Ένιωθα μια περίεργη γλύκα καθώς μπαινόβγαζε το δάχτυλο και μου έλεγε προστυχόλογα. Ξαφνικά μου είπε:

-    "Τώρα θα νιώσεις πραγματικό ξέσκισμα!"

Και έχωσε το δονητή στο κώλο μου. Δεν είχα πονέσει ποτέ τόσο στη ζωή μου. Με γάμαγε με απίστευτη αγριότητα ενώ η Μυρτώ τοποθέτησε τρία δάχτυλα στο μουνί μου. Με ξέσκιζαν από τις δυο τρυπούλες μου κι εγώ παραληρούσα ενώ συγχρόνως χτύπαγαν τα κωλομέρια μου πολύ δυνατά.
Ο δυνατός οργασμός δεν άργησε να έρθει.

Έφυγαν γρήγορα για το σχολείο και με άφησαν στο παγκάκι διαλυμένη. Έβαλα το μπλουζάκι και πήγα… σπίτι μου φυσικά έστω και χωρίς βρακάκι. Την επόμενη μέρα μου είπαν ότι θα γούσταραν να με παίρνανε παρέα και με κάτι άλλες λυσσασμένες φίλες τους.

Τέλος πάντων παρόμοια ανωμαλιάρικα σκηνικά (ίσως δημοσιεύσω κάποιο) επαναλήφθηκαν λίγες φορές ακόμη ώσπου τα έφτιαξα με το Δημήτρη…

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...