ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΠΟΡΤΑΣ


 Με μια παρέα φίλων και συναδέλφων βγήκαμε το βράδυ για ποτό σε ένα από τα γνωστά Oriental στέκια της Θεσσαλονίκης. Η παρέα καλή, το κέφι επίσης, ο κόσμος στο ανατολίτικο στέκι σχεδόν γνωστός (χαρακτηριστικό της Θεσσαλονίκης). Με τη διαφορά ότι στη διπλανή παρέα που λόγω της διακόσμισης του καταστήματος είχε ενωθεί με τη δική μας ήταν μια κοπέλα, μελαχρινή με μέτριο ύψος, και πλούσια προσόντα.

 
Κάποια στιγμή ένας από τους φίλους μου ζήτησε φωτιά και τα μάτια της μελαχρινής (Κατερίνα) έπεσαν πάνω μου. Της επέστρεψα τον αναπτήρα και πιάσαμε κουβέντα. Μου είπα ότι ήταν φοιτήτρια από την Κρήτη και ότι ζει στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Σεπτέμβρη.
 
 Μου φάνηκε καλός τύπος, με χιούμορ και καλούς τρόπους. Σιγά σιγά, οι φίλοι μου άρχισαν αν φεύγουν αφού η ώρα είχε περάσει ενώ όταν ήρθε η σειρά μου, της πρότεινα με πολύ ευγένια αν θέλει να την πάω κάπου αφού είχα αυτοκίνητο και μένω ανατολικά (Καλαμαριά). Μου είπε ναι και ξεκινήσαμε. Όσο είμασταν στο αυτοκίνητο δεν μπορούσα να καταλάβω τι έπαιζε, και επειδή δεν μου αρέσει το ρίσκο, δεν μίλησα καθόλου.
 
 Όταν φτάσαμε στο σπίτι της, στη διπλανή πολυκατοικία, ήταν σταματημένα περιπολικά της αστυνομίας με φάρους αναμένους. Η Κατερίνα δεν ήθελε να βγει από το αυτοκίνητο γιατί φοβόταν ότι πάλι οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας (ξένοι υπήκοοι) είχαν μαλώσει μεταξύ τους και φτάσαν σε οριακό σημείο. Της πρότεινα να περιμένουμε μέχρι να φύγουν αλλά την έβλεπα ανήσυχη. Της πρότεινα να πάμε για ποτό, άσχετο αν ήταν ήδη αργά και μου είπα ότι είναι καλή ιδέα. Καθίσαμε σε ένα μπαράκι κοντά στο σπίτι της και όταν είδαμε τα περιπολικά να φεύγουν, 40 περίπου λεπτά αργότερα, την συνόδευσα στην πόρτα της πολυκατοικίας.

Εκεί, έκανε το πρώτο βήμα. Με κάλεσε για καφέ. Είχα αρχίσει να προβλέπω τη συνέχεια. Ανεβήκαμε στον 7ο όροφο και μπήκαμε σε ένα πολύ χαριτωμένο διαμέρισμα με μοντέρνα έπιπλα, όλα σε αποχρώσεις ροζ και άσπρο. Έφτιαξε καφέ, έβαλε μουσική και με ρώτησε αν είμαι μόνος. Της απάντησα ότι είμαι παντρεμένος και ότι η γυναίκα μου είναι καθηγήτρια σε σχολείο άλλου νομού. "Αρα" μου είπε "δεν έχεις πρόβλημα χρόνου για να πας στο σπίτι σου". Της απάντησα "μάλλον όχι " και άναψα τσιγάρο.

Με πλησίασε, μου χάιδεψε τα μαλλιά και μου είπε σχεδόν κολημένη στο αφτί μου "σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι; Σε θέλω, άσχετα αν δεν σε ξέρω. Μου αρέσει που είσαι παντρεμένος". Ξεκίνησαν τα προκαταρτικά και τραβώντας μου από το χέρι πήγαμε στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντουζ. Μου έβγαλε μόνη της όλα μου τα ρούχα, λέγοντας μου "μου αρέσει να έχω εγώ τον έλεγχο". Μπήκαμε στο ντουζ και αρχίσαμε ο ένας να πλένει την πλάτη του άλλου. Την πήρα αγκαλιά και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα.

Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της γλύφω το άτριχο μουνί της που ήταν μούσκεμα. Ηρθε από πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει με τέχνη τον πούτσο, πρώτα το κεφάλι και μετά μέχρι και τα αρχίδια. Έχυσα στο στόμα της και συνέχισε χωρίς να σταματήσει για το δεύτερο γύρο. Με γύρισε μπρούμιτα και άρχισε να μου γλύφει την πλάτη. Μετά με τα χέρια της μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και άρχισε να ψάχνει.....

Της είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό, άσχετα αν δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ. Πάλι μου απάντησε "εγώ έχω τον έλεγχο τώρα, απόλαυσε το". Συνέχισε χωρίς να με ακούσει. Μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα χωρίς να σταματάει ενώ εγώ ανατρίχιαζα σε όλο μου το σώμα. Τρέλα σχεδόν.

Προσπάθησε να μου βάλει δάκτυλο αλλά επειδή δεν γούσταρα μου είπε "εντάξει, άστο για αργότερα!". Ξάπλωσε στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της. Το μουνί της ήταν σφιχτό αλλά περίφημο. Της τον τρομπάριζα για περίπου 10 λεπτά. Μετά στήθηκε στα τέσσερα. Της τον έβαζα με δύναμη και φώναζε από υδονή. Προσπάθησα να της γαμήσω την κωλοτρυπίδα αλλά δεν με άφησε. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, όσες γινόταν.

Την πήρα στο πάτωμα, την στρίμωξα στην ντουλάπα, την ανεβασα στο πάγκο της κουζίνας. Δεν έχυνα με τίποτα. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί ενώ τα αρχίδια μου αισθανόμουνα ότι ζύγισαν 2 κιλά. Γονάτησε στο πατάκι της κουζίνας και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Το πουτσοκέφαλο έφτανε μέχρι το λαιμό, ενώ ρουφούσε σαν τρελή.

Με τα πολλά, άρχισα να χύνω, ενώ δεν έπεσε τίποτα κάτω. Τα ήπιε όλα. Με φίλησε και μου είπε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αισθανθεί έτσι και πήγε για ένα γρήγορο ντουζ. Όταν επέστρεψε, έφερε μαζί της μια τσάντα ενώ εγώ κάπνιζα γυμνός στο καθιστικό. Κάθισε στα γόνατα και μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους της.

Μου είπε," χαλάρωσε και άσε μου να συνεχίσω αυτό που δεν μπορεσα πριν". Δεν αρνήθηκα. Αρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα ενώ με τη γλώσσα της προσπαθούσε να φτάσει όσο πιο μέσα γινόταν. Αισθάνθηκα τα δάκτυλα της να προσπαθούν να μου χαϊδευουν την τρύπα ενώ το ένα άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Αισθανόμουν περίεργα. Δεν ήθελα να συνεχίσει, γιατί πονούσα αλλά... Από την τσάντα έβγαλε ένα βαζάκι με βαζελίνι και άλειψε το ένα δάχτυλο της, το οποίο έσπρωξε όσο πιο μέσα μπορούσε. Ο πούτσος μου που δεν ξέρω γιατί, σκλήρηνε και σηκώθηκε λες και πάτησες ένα κουμπί.

Με κοίταξε και μου είπε "είδες που του αρέσει; το σεξ δεν έχει ταμπού!". Το δάχτυλο μπαινόβγαινε στον κώλο μου ενώ η γλώσσα της μου έγλυψε κάθε μέρος του πούτσου μέχρι και τα αρχίδια. Το σκηνικό χόντρινε όταν αισθάνθηκα ότι το δάχτυλο βγήκε από μέσα μου και τη θέση του είχε πάρει κάτι άλλο. Πριν προλάβω να δω(λόγω στάσης δεν έβλεπα τι γινόταν)ένας πλαστικός πούτσος προσπαθούσε να μπει μέσα μου.

Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλα επειδή υπήρχε μπόλικη βαζελίνη και ήμουν ήδη χαλαρός, μπήκε μέσα μου. Μου χάιδευε το στήθος, την κοιλιά και μου έπαιζε τον πούτσο. Αισθανόμουν ένα απίστευτο κάψιμο και πόνο, αλλα επειδή από ένα σημείο και μετά δεν άντεχα άλλο, τη σταμάτησα, τραβώντας το χέρι της. Συνέχισε να μου παίζει τον πούτσο και να μου παίρνει τσιμπούκι ενώ με το άλλο χέρι έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου.

Έχυσα ξανά μέσα στο στόμα της και πάλι δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη. Όταν τελείωσε, έπεσε πάνω μου και με φιλούσε σε όλο μου το σώμα. Με πλησίασε στο αφτί και μου είπε "ευχαριστώ για όλα. Τώρα είσα ολοκληρωτικά δικός μου". Τα δύσκολα ήρθαν μετά, όταν προσπάθησα να καθήσω στον καναπέ, κανονικά αυτή τη φορά. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν έφυγα από το σπίτι της εκείνο το βράδυ. Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να περπατήσω. Μέχρι και τώρα νομίζω ότι πονάω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα την ξαναδώ. Μια τέτοια εμπειρία είναι μάλλον αρκετή , σε αντίθεση με τον κολητό μου που μου είπε ότι πάντα το κάνει με τη γυναίκα του..

Ανάμεσα στην κοπέλα μου και μια σουηδέζα


 Με λένε Αρη και το καλοκαίρι που μας πέρασε εγώ και μια πολύ καλή μου φίλη μου η Μαρία ( παλιά τα είχαμε αλλά όταν χωρίσαμε κρατήσαμε μια πολύ καλή φιλία) αποφασίσαμε να πάμε να περάσουμε ένα σαββατοκύριακο στο σπίτι μου στην Χαλκιδική .


Η Μαρία εκείνη την περίοδο είχε δεχτεί επίσκεψη από μια κοπέλα από την Σουηδία ( η Margo ) που την είχε γνωρίσει πέρυσι στις διακοπές της και αλληλογραφούσαν.

Η Μαρία πρότεινε να βγούμε για καφέ όλοι μαζί μια μέρα πριν φύγουμε για το 2ημερο να έρθει να την γνωρίσω και εγώ. Την είχα δει σε κάτι φωτογραφίες που είχαν βγάλει μαζί αλλά όταν την είδα από κοντά μου έπεσε το σαγόνι , ήταν ένα 22χρονο ξανθό μουνί με τις τελειότερες αναλογίες που έχω δει ποτέ σε γυναίκα. υπέροχο πρόσωπο φανταστικό στήθος μέση δαχτυλίδι και πόδια ατελείωτα. αμέσως μου πέρασε η ιδέα να την καλέσουμε και αυτή στην Χαλκιδική και το είπα στην Μαρία. η Μαρία δέχθηκε αμέσως όπως και η margo όταν της το προτείναμε. το καλό της υπόθεσης ήταν ότι η margo δεν ήξερε καθόλου ελληνικά έτσι μπορούσα να μιλάω στην Μαρία άνετα χωρίς να μας παίρνει χαμπάρι για το τι λέμε.

Αφού είχα αυτή την ευκαιρία είπα στην Μαρία ότι πρέπει να με βοηθήσει εκεί που θα πάμε να την ρίξω στο κρεβάτι με οποιοδήποτε τρόπο. Η Μαρία στην αρχή το σκέφτηκε λίγο αλλά μετά δέχτηκε. έτσι ξεκινήσαμε την επόμενη μέρα για το ταξίδι μας .
Σε όλη την διαδρομή εγώ και η Μαρία είχαμε όλο τον χρόνο να κανονίσουμε το σχέδιο που θα κάναμε για να πηδήξω την margo.η Μαρία μου πρότεινε να κάνουμε κάτι που θα την προκαλούσε και αν τελικά ήθελε αυτή ας το συνέχιζε .
έτσι αποφασίσαμε την ώρα που θα κοιμόμουν να της έλεγε να έρθουν να με δέσουν να μας άφηνε μόνους και ότι γινότανε. έτσι και έγινε . Την επόμενη μέρα το πρωί ( εγώ κοιμήθηκα γυμνός για να βοηθήσω την κατάσταση) ήρθαν και
Με έδεσαν κοιμισμένο (έτσι νόμιζε η margo) όχι σφιχτά για να μπορώ να λυθώ οπός είχαμε κανονίσει με την Μαρία. αμέσως μετά άκουσα την Μαρία να λέει ότι πάει στην παραλία από κάτω και τις πρότεινε να με πηδήξει .

Η margo γέλασε λίγο και εκείνη την στιγμή η Μαρία έφυγε. αφού για κανένα 3λεπτο ήμασταν μόνοι η .margo αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Έβγαλε το σουτιέν από το μαγιό της και άρχισε σιγά σιγά να με γλύφει καυλιάρικα .ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και περίμενε την λύτρωση. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχιζε να τον παίζει και μετά από λίγο την θέση του χεριού της πήρε το υπέροχο στοματάκι της .

Μου έγλειφε γύρω γύρω το κεφαλάκι που είχε πρηστεί από την καύλα .τα αρχίδια μου πονούσαν από το πρήξιμο. Όμως ξαφνικά η margo σηκώθηκε και αφού έβαλε ξανά το μαγιό της με παράτησε έτσι και έφυγε να πάει στην παραλία. αφού με λίγη προσπάθεια λύθηκα πήρα στο κινητό στην παραλία την Μαρία να μου πει τι έγινε .

Της είπε ότι κόλλησε ξαφνικά και με παράτησε αλλά την έπεισε να ξαναγυρίσει να τελειώσει το έργο της. άκουσα κλειδιά στην πόρτα και έκλεισα το τηλέφωνο . Μόλις μπήκε στο σπίτι με είδε γυμνό να την περιμένω όλο καύλα . Μου χαμογέλασε και πλησίασε. Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα στο κρεβάτι .την έπιασα από την μέση και άρχισα να της γλύφω τον λαιμό.

Με μια κίνηση της έβγαλα το σουτιέν και την έβαλα στο κρεβάτι .πήρα ένα σχοινί από αυτά που με είχαν δέσει και της το έδειξα. Μου γέλασε πονηρά. πήρα τα χέρια της πίσω και την έδεσα στο κρεβάτι . της έβγαλα και το κυλοτακι και άρχισα να δένω και τα πόδια της ανοιχτά γλύφοντας ταυτόχρονα τα δάχτυλα . έτσι σε 2 λεπτά ήταν δεμένη χειροπόδαρα έτοιμη να παραδοθεί στις ορέξεις μου και χωρίς αυτή την φορά να μπορεί να ξαναφύγει άρχισα να την γλύφω παντού με ιδιαίτερη προτίμηση στο καλοξυρισμένο μουνάκι της. οι ρόγες της είχαν γίνει σαν καρφιά από την καύλα. με μια κίνηση ο πούτσος μου καρφώθηκε στο καυτό μουνάκι της.

Αυτό ήταν τότε άρχισε το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Την ξέσκιζα με τέτοια καύλα που πολύ σύντομα ο πούτσος μου έκανε σαν τρελός έτοιμος να εκραγεί , μόλις έφτασα στο όριο άρχισα να χύνω ασταμάτητα πάνω στο κορμί της ενώ αυτή βογκούσε δυνατά. άρχισα σιγά - σιγά να την λίνο και όταν την ελευθέρωσα άρπαξε τον πούτσο μου και άρχισε να μου παίρνει ένα φανταστικό τσιμπούκι έτσι χυμένη οπός ήταν. Δεν ήθελα πολύ για να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Όμως τώρα τα πράγματα ήταν διαφορετικά από πριν.

Μου γύρισε τον κώλο της και έτσι καθισμένη στα τέσσερα άρχισε να τρίβει την κωλοτρυπίδα της. Αυτό ήταν πήρα τα χέρια της πίσω από την πλάτη και τα έδεσα σφικτά. Με τίποτα δεν άφηνα αυτή την ευκαιρία χαμένη .μόλις την ακινητοποίησα σάλιωσα λίγο την κωλοτρυπίδα της και πλησίασα το πουτσοκεφαλο στην τρυπούλα .δεν πρέπει να το είχε δοκιμάσει πάνω από 2 - 3 φορές από κει γιατί ήταν πολύ στενή σχεδόν αγαμητη θα έλεγα. άρχιζα να πιέζω σιγά σιγά αλλά μάταια. Συνέχιζα να πιέζω μέχρι που άρχιζε το κεφαλάκι να τρυπάει το κωλαράκι της.

μόλις μπήκε όλο το κεφαλάκι άρχισε το δεύτερο ξέσκισμα πιο δυνατό και πιο άγριο. Ούρλιαζε από καύλα την ώρα που την έπαιρνα από πίσω και τράβαγα συγχρόνως τα μαλλιά της σαν να ήταν αλογάκι. Ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά από το γαμήσι .τα αρχίδια μου χτύπαγαν πάνω στα κολομαγουλα της και αυτή ούρλιαζε σαν τρελή καθώς άρχισε να χαλαρώνει ο σφικτήρας της από το πολύ γαμήσι.

πέρασε περίπου ένα δεκαπεντάλεπτο και ξανά ο πούτσος μου άρχισε να χύνει καυτό σπέρμα πάνω στην υπέροχη πλάτη της. μόλις τελειώσαμε ήμασταν πτώματα και οι δυο και πάνω από όλα ευχαριστημένοι. Εν τω μεταξύ η Μαρία όσο εγώ έπαιρνα από πίσω την margo είχε έρθει και μας έπαιρνε μάτι χωρίς να την καταλάβω. όταν ντυθήκαμε η Μαρία μου είπε ότι ποτέ δεν την είχα περιποιηθεί έτσι αυτή οπός την margo. Της υποσχέθηκα όταν βρούμε την ευκαιρία θα την περιποιηθώ ανάλογα. Η margo μετά από μια βδομάδα έφυγε και δεν την ξανά είδα.

Απλά ελπίζω ότι το καλοκαίρι θα ξαναέρθει και τα κάνουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο τρίο !!!!!!!!!

ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΑΣ


 Παρόλο το ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από αυτό το καλοκαίρι στο οποίο συνέβη το περιστατικό που θα σας περιγράψω ( μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς στα Ι.Ε.Κ που πήγαινα τότε ) δεν έχει σβήσει σχεδόν καμία λεπτομέρεια από την μνήμη μου σαν να ήταν εχτές.


Ήταν αρχές καλοκαιριού ακόμα αλλά παρόλα αυτά είχα κάνει είδη αρκετά μπάνια και εκείνο το μεσημέρι βρισκόμουν και πάλι σε μία ήσυχη παραλία της Αττικής , η οποία βρισκόταν κοντά στην περιοχή την οποία μένω, και έκανα ένα γρήγορο μπανάκι. Η ώρα ήταν 3:00 το μεσημέρι και ήταν καθημερινή οπότε ήμουνα ο μοναδικός θαμώνας αυτής της μικρής παραλίας.

Δεν είχε περάσει πολύ ώρα που είχα μπει στην θάλασσα όταν είδα να καταφτάνει στην παραλία μία συμμαθήτριά μου από το Ι.Ε.Κ , η Μίνα . -Βρε καλώς την περίεργη , έσπευσα να την πειράξω μόλις την είδα να ακουμπάει τα πράγματά της όχι πολύ μακριά από τα δικά μου και να ετοιμάζεται να μπει και αυτή στην θάλασσα.

Η Μίνα ήταν μία μελαχρινή κοπέλα σε -μαλλιά και δέρμα- με μαύρα μάτια και μαλλιά ελαφρώς σπαστά που έφταναν μέχρι την πλάτη της . Εκείνη την στιγμή φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό . Το στήθος της ήταν αρκετά μεγάλο και αγέρωχο και γενικότερα έμοιαζε περισσότερο σαν μία νέα όμορφη μεσογειακή 27 αρα και όχι σαν 18χρονο κορίτσι του Ι.Ε.Κ. Στην σχολή ήταν αρκετά αγοροκόριτσο και μεγάλο πειραχτήρι και έτσι της είχα κολλήσει το παρατσούκλι περίεργη με το οποίο την προυπάντησα και στην παραλία .
- Βρε χαμένε , μου απάντησε γελώντας ανταποδίδοντας το πείραγμα , δεν μου το έλεγες νωρίτερα ότι έρχεσαι εδώ για μπάνιο για φροντίσω να πάω κάπου αλλού ; Και λέγοντας αυτά μπήκε στην θάλασσα και άρχισε να βαδίζει προς το μέρος μου. ( βρισκόμουν ακόμα σε σημείο πού πάτωνα και στον πυθμένα της θάλασσας είχε άμμο .)
- Ναι καλά της απάντησα περιπαιχτικά , πρόσεχε μην κτυπήσεις .
- Όχι βρε , δεν φοβάμαι για εμένα , για εσένα φοβάμαι μου απάντησε γελώντας καθώς είχε πλησιάσει προς το μέρος μου και σχεδόν με το τέλος της φράσης της με άρπαξε με τα χέρια της από την πλάτη και με βούτηξε στην θάλασσα . Αφού με κράτησε κάμποση ώρα μέσα τελικά με άφησε να βγάλω το κεφάλι έξω για να αναπνεύσω.
- χαχαχα έκανε , καλά να πάθεις για να μάθεις να μου την λες . Σήμερα θα υποφέρεις .
-Βοήθεια τρελή, πιάστε την , έκανα κοροιδεύοντας εγώ , κρύβοντας την ευχαρίστηση μου για το καψόνι που μου είχε κάνει. Άλλωστε δεν σας κρύβω ότι με αυτήν την αναγκαστική βουτιά είχα έρθει αρκετά κοντά στα πόδια της πράγμα που με έκανε να νιώθω ιδιαίτερα όμορφα .

Ταυτόχρονα με αυτήν μου την φράση της γύρισα την πλάτη και έκανα να απομακρυνθώ προς τα μέσα κολυμπώντας . Όμως άλλες ήταν οι βουλές της Μίνας. Πριν προλάβω να κάνω την πρώτη απλωτή με ξανάρπαξε από την πλάτη και με ξαναβούτηξε μέσα. Από εκείνη την ώρα δεν σταμάτησε να με βουτάει γελώντας και με άφηνε να βγω μόνο όταν είχε εξαντληθεί η αναπνοή μου . Φαινόταν καθαρά ότι απολάμβανε αυτήν την μικρή άσκηση εξουσίας πάνω μου. Στο τέλος κοκκινίσανε τα μάτια μου από το πολύ ιώδιο και σταμάτησε για λίγο γελώντας και πειράζοντάς με.

- Τι έγινε , κοκκινίσανε τα όμορφα ματάκια σου ; Άχουτό μου έκανε γελώντας .
- Ρε ούστ από εδώ , στα άγρια βουνά στα απάτητα στα σκοτεινά τα μέρη , να χαθείς έκανα εγώ απαγγέλοντας μία κατάρα , ξόρκι η κάτι τέτοιο τέλος πάντων που το είχα ακούσει από την γιαγιά μου και το είχα κρατήσει γιατί μου φαινόταν αστείο.

- Καλά, μου απάντησε αυτή , χάνομαι και δεν θα με ξαναδείς . Και λέγοντας τα αυτά έριξε μία επι τόπου βουτιά και έπιασε με τα χέρια της τον πυθμένα της θάλασσας , ( ήμασταν ακόμα σε μέρος που πατώναμε ) ενώ ένωσε τα δύο της πόδια και τα τέντωσε ψηλά έξω από την θάλασσα σε σημείο που να είναι σχεδόν δίπλα στο πρόσωπο μου . Αυτή η στιγμή ήταν για εμένα η αποκάλυψη του Ιωάννη καθώς δε είχα ξαναδεί ποτέ από τόσο κοντά τα πόδια της . Πραγματικά οι λέξεις πολύ όμορφα τα αδικούσαν Ήταν ότι ωραιότερο είχα δει μέχρι τότε στην ζωή μου. Μαυριδερά με ελάχιστα πιο ανοιχτόχρωμες τέλειες πατούσες οι οποίες σχημάτιζαν τόσο αυτές όσο και οι καμάρες της τις τέλειες καμπύλες . Ενώ τα δάκτυλά της ήταν Αιγυπτιακού τύπου αψεγάδιαστα και έδεναν απόλυτα αρμονικά με το υπόλοιπο πόδι . Δεν ξέρω μπορεί να ήταν και το νερό που τα έκανε να δείχνουν ακόμα πιο μαλακά , γυαλιστερά και ποθητά , ίσως να ήταν και το νεαρό της ηλικίας μου , πάντως ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί από κοντά τόσο τέλεια πόδια .

Λες και τα είχε σχεδιάσει ο Saudelli σε στιγμές μεγάλης έμπνευσης. Τα κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα έτσι αγέρωχα απλωμένα μπροστά μου ( λες και γνώριζε το φετίχ μου και ήθελε να με αποπλανήσει ) και αμέσως μετά ξαναήρθε στην κανονική της θέση με το κεφάλι πάνω από την επιφάνια της θάλασσας .

- Λοιπόν πως πάνε τα μάτια σου ; με ρώτησε .
- Εγώ δεν της απάντησα γιατί δεν είχα προλάβει να συνέλθω ακόμα από αυτό που είχα αντικρίσει.

- Ρωτάω , μου ξαναείπε , γιατί είναι ώρα για τον δεύτερο γύρο , και σχεδόν αμέσως με ξαναάρπαξε από το κεφάλι και με βούτηξε στην θάλασσα όμως αυτή τη φορά μόλις βούλιαξα λίγο με πάτησε με τα πόδια της και βρέθηκα να είμαι κολημένος φαρδύς πλατύς στον βυθό και αυτή να πατάει επάνω μου .

Πραγματικά αυτή ήταν η πιο φοβερή αίσθηση που είχα νιώσει μέχρι τότε και δεν κρύβω ότι είχα ερεθιστεί πάρα πολύ εκείνη την ώρα .

Έμεινε έτσι πάνω μου για περίπου μισό λεπτό και εγώ ούτε που διανοήθηκα να κουνηθώ η να της κάνω κάποιο σήμα για να μετακινηθεί αυτή . Ήταν τόσο όμορφα που θα έμενα εκεί ακόμα και αν μου τελείωνε το οξυγόνο. Ευτυχώς για εμένα κάποια στιγμή μετακινήθηκε από μόνη της και με άφησε να ανέβω στην επιφάνια . Όταν βγήκα τα είχα σχεδόν χαμένα λες και βρισκόμουν σε άλλο κόσμο. Αυτή φυσικά δεν σταμάτησε να γελάει αλλά πλέον πιστεύω ότι είχε υποψιαστεί πόσο μου άρεσε η όλη κατάσταση .

Και αυτό φάνηκε περισσότερο στην συνέχεια.

- Πάμε πιο μέσα προς την άσπρη βάρκα , μου είπε σχεδόν επιτακτικά καθώς στην παραλία είχε καταφθάσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ετοιμαζόταν να βουτήξει. Και έτσι ξεκινήσαμε να κολυμπάμε προς μία από τις 3 βάρκες που ήταν αραγμένες σε απόσταση περίπου 50 μέτρα από την ακτή.

Σε 1 λεπτό είχαμε φτάσει στην βάρκα. Η πλώρη της ήταν γυρισμένη προς την παραλία ενώ το πίσω μέρος της , η πρύμη , έβλεπε προς τα ανοικτά της θάλασσας .Αυτό ήταν και το μέρος του σκάφους το οποίο έμενε ακάλυπτο από την τέντα που σκέπαζε το μπροστινό μέρος. Η Μίνα κολύμπησε προς το πίσω μέρος πριν από εμένα γιατί από αυτή την πλευρά μπορούσε να ανέβει ένας κολυμβητής στην βάρκα αφού εκεί υπήρχε ένα αρκετά πλατύ σκαλοπάτι στο οποίο μπορούσες ήτε να καθίσεις ή να πατήσεις για να μπεις μέσα στο σκάφος .

Η Μίνα πάτησε στο σκαλοπάτι και ανέβηκε στην πρύμη της βάρκας . Έπειτα κάθισε στον πλαστικό πάγκο που χρησίμευε σαν κάθισμα και διέσχιζε όλο το πίσω μέρος της βάρκας σχηματίζοντας περίπου ένα Π . Τέλος άπλωσε τα πόδια της προς την έξω μεριά έτσι ώστε να κρέμονται στην πλευρά που υπήρχε αυτό το σκαλοπατάκι που προανέφερα.

Φυσικά ήξερε ότι εγώ δεν μπορούσα να μπω μέσα στην βάρκα έτσι όπως καθόταν . Έτσι λοιπόν , σκαρφάλωσα στο σκαλοπάτι και έμεινα εκεί όρθιος με τα πόδια της να αιωρούνται ανάμεσα στα ανοικτά δικά μου πόδια.

-Τι θα γίνει ; της είπα , εδώ που άραξες θα πρέπει να περάσω από πάνω σου για να μπω στην βάρκα .
- Και εκεί καλά είσαι μου είπε γελώντας . Άλλωστε έκανε να ξεκινήσει μία φράση την οποία διέκοψε απότομα.

Η θέα των υπέροχων ποδιών της να αιωρούνται ανάμεσα στα δικά μου και κοντά στο επίμαχο σημείο μου , αλλά και όλη αυτή η επαφή που είχα προηγουμένως με τα πόδια της ,είχαν κάνει το όργανό μου να φουσκώσει αρκετά σε σημείο που να είναι ιδιαίτερα εμφανές .

- χαχαχα ξέσπασε σε γέλια η Μίνα ,ρε συ δεν ντρέπεσαι λίγο ; σου σηκώθηκε ρε χαμένε ; ου να μου χαθείς , και συνέχισε να γελάει.
- Ε καλά μην κάνεις έτσι , της απάντησα λίγο αμήχανα , από όσο ξέρω κακό είναι να μην σου σηκώνετε , είπα προκειμένου να δικαιολογηθώ . Αυτής όμως , βλέποντας το κονταράκι που διαγραφόταν μέσα από το μαγιό μου , της μπήκαν ιδέες για νέα βασανιστήρια .
- Καμιά φορά , μου απάντησε κακό είναι και να σου σηκώνετε , γιατί έτσι μπορεί να σου συμβεί κανένα ατύχημα . Και σχεδόν αμέσως σήκωσε αστραπιαία το δεξί της πόδι , το οποίο κρεμόταν είδη κοντά στο επίμαχο σημείο μου και και βάζοντας το πάνω στο φούσκωμα που μου είχε δημιουργηθεί στο μαγιό μου με έσπρωξε με δύναμη προς την θάλασσα .

Εγώ αναγκαστικά τινάχτηκα προς τα πίσω και έσκασα άγαρμπα με την πλάτη στην θάλασσα . Αμέσως μετά ξανασκαρφάλωσα στο σκαλοπάτι κρατώντας δήθεν πονεμένος τα γεννητικά μου όργανα .

Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν είχα πονέσει αλλά ήμουν πιο ερεθισμένος από ποτέ . Ωωωχχ , εντάξει Μίνα έκανες την εξυπνάδα σου , άσε με τώρα να μπω μέσα στην βάρκα , της είπα στεκόμενος για δεύτερη φορά όρθιος μπροστά της στο σκαλοπάτι .
- Χαχαχα , θα μπεις στην βάρκα μόνο αν παραδεκτείς ότι είμαι η καλύτερη , μου απάντησε αυτή .
- Εντάξει , εντάξει ότι πείς , είσαι η καλύτερη , κάνε τώρα στην άκρη να περάσω . Είπα και έκανα να κινηθώ προς τα εμπρός .

- Μην βιάζεσαι μου είπε αυτή και μου έβαλε την θεική της πατούσα στο στήθος μου εμποδίζοντας με να κινηθώ άλλο προς τα εμπρός. Αν σε αφήσω να μπεις μέσα θα πρέπει πρώτα να μου υποσχεθείς ότι θα μου φιλήσεις τα πόδια σαν ένδειξη ότι αναγνωρίζεις την ανωτερότητά μου .

- Τι λες μωρή μουρλή ? της είπα εγώ , αν και για να είμαι ειλικρινής ένας θεός ήξερε πόσο ήθελα να της φιλήσω τα πόδια . Δεν μπορούσα όμως να το παραδεχτώ έτσι απλά.

- Τότε άντε πάλι εκεί που ήσουνα , μου απάντησε και βάζοντας γρήγορα το ένα της πόδι πάλι στο επίμαχο σημείο μου ( το οποίο ήταν τώρα περισσότερο ερεθισμένο ) με ξανα έσπρωξε με δύναμη προς τα πίσω με αποτέλεσμα να κάνω άλλη μία θεαματική αλλά και άγαρμπη βουτιά προς την θάλασσα . Μετά από λίγο ξαναβγήκα από την θάλασσα αγνοώντας τα τρανταχτά γέλια της και ξανασκαρφάλωσα στο σκαλοπάτι με το κεφάλι μου σκυμμένο αυτήν την φορά .

- Λοιπόν ; μου είπε γελώντας. Θα μου υποσχεθείς ότι θα μου φιλήσεις τα πόδια η θα φάμε ομελέτα σήμερα ;

Και με μία κίνηση του ενός ποδιού της έδειξε με νόημα το φούσκωμα στο μαγιό μου με τα ακροδάκτυλά του ίδιου ποδιού. -Εντάξει κέρδισες , της είπα με κατεβασμένο το κεφάλι .
- Ναι κάνε πως δεν σου αρέσει κιόλας , μου είπε γελώντας καθώς σηκωνόταν από την θέση της για να περάσω . Το φούσκωμα στο μαγιό σου άλλα δείχνει .

Έτσι υποταγμένος σε αυτό το κορίτσι της σχολής , η οποία αυτό το μεσημέρι είχε μεταμορφωθεί σε μία υπέρτατη θεά και αμαζόνα μαζί , κινήθηκα προς το μέσα μέρος της βάρκας . Αυτή πήγε και ξάπλωσε στο δεξιό μέρος της σανίδας αυτή την φορά , ενώ εγώ κάθισα στον πάτο της βάρκας έτσι ώστε το κεφάλι μου να βρίσκεται στο ύψος των θεικών ποδιών της .

Αμέσως μετά έπιασα με θρησκευτική ευλάβεια τα πόδια της και άρχισα να τα φιλάω , να τα γλύφω και να τα ρουφάω σε όλα τα σημεία τους. Στις γάμπες , στις καμάρες , στα δάκτυλα στις πατούσες Ζούσα το ομορφότερο όνειρο και παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ . Το όργανό μου είχε τεντωθεί τόσο πολύ που νόμιζα πως θα έσκιζε το μαγιό .

Η Μίνα από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι το απολάμβανε λιγότερο. Είχε περάσει τα χέρια της πίσω από το κεφάλι της και είχε κλείσει τα μάτια , βγάζοντας βαριές αναπνοές που έδειχναν ότι βρισκόταν επίσης στον κόσμο της ηδονής .

- Αχχχ παναθεμάσε , τι γλώσσα είναι αυτή που έχεις ?
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αντέξω για πολύ , δεν είχα συνηθίσει σε τέτοιες ποσότητες ηδονής για την ηλικία μου . Σε λίγο , άρχισα να τρέμω και το όργανό μου άδειασε όλο του το περιεχόμενο μέσα στο μαγιό μου. Τελείωσα μέσα σε βαριές ανάσες και πνηκτά βογκητά .

Η Μίνα το αντιλήφθηκε και ανοίγοντας τα μάτια της με έπιασε τρυφερά από τον λαιμό και με τράβηξε προς το μέρος της. Αμέσως μετά ακούμπησε το κεφάλι μου πάνω στο υπέροχο στήθος της και το χαίδεψε με τρυφερότητα . Εγώ ήμουν εξαντλημένος ανήμπορος να αρθρώσω έστω και ένα φωνήεν.

- Λοιπόν εσύ είσαι κρυφό ταλέντο , μου είπε χαμογελώντας , έπρεπε να σε είχα ανακαλύψει νωρίτερα . Από εδώ και πέρα και τουλάχιστον για το υπόλοιπο του καλοκαιριού αναλαμβάνεις υπηρεσία . Θα είσαι υπεύθυνος για την περιποίηση μου , την ψυχαγωγία μου , την ηδονή μου , με λίγα λόγια για τα πάντα . Και αλίμονο σου αν δεν μείνω ικανοποιημένη . Και λέγοντας αυτά μου έριξε ένα χαδιάρικο μπατσάκι στο μάγουλο.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων κολυμπούσε πολύ πιο έξω στα ρηχά και η γιαγιά είχε αγκαλιάσει παιχνιδιάρικα τον παππού. Στην ακτή ένα αδέσποτο σκυλί πλησίαζε επιφυλακτικά τα ρούχα μου . Και αυτό το καλοκαίρι έμελλε να είναι το ομορφότερο της ζωής μου

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑ


 Με λένε Κατερίνα και είμαι 21 χρονών. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές με την οικογένεια μου σε κάποιο παραλιακό μέρος της Πιερίας, θα καθόμασταν μια εβδομάδα και νοικιάσαμε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που μένανε γκροuπ από Τσεχία (άσχετο). Κάθε πρωί κατά της 12 κατέβαινα στην παραλία για μπάνιο, συνήθως μόνη, γιατί ο μπαμπάς και η μαμά κοιμότανε και ξυπνούσαν αργά.

 
 Την 1 μέρα καθώς έκανα ηλιοθεραπεία στην παράλια ήρθε και έκατσε δίπλα μου ένας άντρας γύρω στα 35 καστανός περίπου 180 με σχετικά ωραίο σώμα, δεν έδωσα πολύ σημασία και συνέχισα να διαβάζω το περιοδικό μου. Σε κάποια στιγμή ήρθε το παιδί από την καφετέρια που ήταν στην πλαζ και μου έφερε ένα χυμό, μου είπε ότι το κερνούσε ο κύριος δίπλα μου και έφυγε,
 
 Τα έχασα με έπιασε αμηχανία και χαμογέλασα δείχνοντας ότι δέχομαι το κέρασμα του. Σε 5 λεπτά ήρθε και έκατσε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. -μόνη στην παράλια; Πως και δεν σου την πέσανε ακόμα ;Μου λέει χαμογελώντας
 -ε! Όχι και να μου την πέσουνε !! Του απαντάω και εγώ.
 
Με τα πολλά γνωριστήκαμε, ήταν 36 χρονών από Θεσσαλονίκη και έκανε διακοπές μόνος του Συζητήσαμε αρκετή ώρα και χωρίς να το καταλάβω είχε πάει 3 :00 σηκώθηκα να φύγω και μου είπε ότι το βράδυ θα είναι στο κλαμπ ,Τοu είπα οκ !! Ίσως να έρθω αλλά δεν είμαι σίγουρη Το βράδυ βγήκαμε με τους γονείς μου έξω για φαΐ, εγώ σηκώθηκα και τους είπα ότι θα πάω στο κλαμπ και έφυγα εκεί ήταν ο Νίκος πολύ όμορφα ντυμένος και έπινε το ποτό του, πήγα κοντά του και αρχίσαμε να μιλάμε, Μύριζε τέλεια η μυρωδιά του με καύλωσε αμέσως, αρχίσαμε να χορεύουμε (φορούσα ένα ολόσωμο τζιν) άρχισε να τρίβετε επάνω μου και κατάλαβα ότι είχε καυλώσει τρελά, γύρισα και τον κοίταξα χαμογελώντας και το κατάλαβε ότι μου άρεσε αυτό που έκανε τότε πήρε θάρρος και άρχισε να με χαϊδεύει πιο πολύ. -πάμε καμία βόλτα ;Μου λέει
-πάμε!!. . .

Βρεθήκαμε έξω από το κλαμπ αγκαλιά, περπατώντας φτάσαμε έξω από το ξενοδοχείο που έμενε, ανεβήκαμε επάνω και καθίσαμε στο κρεβάτι

-έχεις πολύ ωραίο σώμα και είσαι πολύ όμορφα ντυμένη σήμερα
-και εσύ είσαι πολύ ωραίος
-με καυλώνεις τρελά
-το βλέπω !!! Το καυλί του φαινότανε καθαρά κάτω από το τζιν του.

Αρχισε να με φιλάει και να χαϊδεύει το στήθος μου, εγώ του έβγαλα τον πούτσο του και άρχισα να του τον γλύφω, Ξάπλωσε πίσω και απολάμβανε το τσιμπούκι που του έκανα, σε λίγο σηκώθηκε με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι μου που ήταν ήδη μούσκεμα, έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα το τέλειο γλιφομουνι που μου έκανε, μου ρουφούσε την κλειτορίδα και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα από την καύλα.

Το κατάλυαvε και με μια κίνηση ήρθε επάνω μου και κάρφωσε το τεράστιο καυλί του στο μουνάκι μου, με γαμούσε τρελά έχυσα δυο φορές, με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα και με ξανά κάρφωσε με δύναμη.

Με γαμούσε δυνατά και με βαρούσε σφαλιάρες στα κολομαγουλα, σε λίγο την έβγαλε και ένοιωσα στην πλάτη μου τα καυτά χισια του, του έκανα πάλι ένα τσιμπούκι και ξαπλώσαμε πεθαμένοι από την κούραση Με τον Νίκο το κάναμε άλλες δυο φορές από τότε τηλεφωνιόμαστε συχνά και τα λέμε

Δυό καυλωμένα μωρά στην Πάρο


 Είμαστε δύο φίλες 20 χρονών και οι δύο.


Η μία μελαχρινή (Μαργαρίτα) με μακρύ μαλλί καστανά μάτια. με αρκετά μεγάλο στήθος και στητό(Νο 5) και σφηκτό κωλαράκι. Η άλλη ξανθιά (Ελένη) με μακρύ μαλλί, στήθος Νο 4 και σφηχτό στρογγυλό κωλαράκι, επίσης.

Θα σας διηγηθούμε την ιστορία που ζήσαμε πριν από μια βδομάδα που είχαμε πάει στην πάρο, απ΄ όπου κατάγεται η Μαργαρίτα..

Και οι δύο καιρό χωρίς γκόμενο, μες την καύλα αποφασίσαμε να πάμε σε μία ολυσύχναστη παραλία του Φάραγγα για μπάνιο μήπως και μας τύχει τίποτα καλό... Έστι όπως ήμασταν καυλωμένες αποφασίσαμε να κάνουμε μπάνιο topless και με string από κάτω, έστι ώστε να προκαλέσουμε όσους έκαναν μπάνιο εκεί γύρω!

Εκει που κάναμε ηλιοθεραπία βλέπουμε να κάθονται σε σχετικά μικρλη απόσταση δυο άντρες γύρω στα 25, αρκετά όμορφοι και να μας κοιτάνε.. Για να τους προκαλέσουμα αποφασίσαμε να μπούμε στη θάλασσα χεράκι-χεράκι, και όλη την ώρα που ήμασταν μέσα να πλησιάζει η μία την άλλη προκλητικά για να δούμε αντιδράσεις..

Αφού φάνηκε να τους αρέσει αυτό που γόνοταν αποφασίσαμε να βγούμε έξω για να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας, πάντα κοιτώντας τους για να βλέπουμε αντιδράσεις.. Μετά από λίγο μας πλησίασαν και αρχίσαμε να μιλάμε γαι διάφορα και μετά καταλήξαμε να μιλάμε για θέματα γύρω από το σεξ..
Αφού μιλήσαμε αρκετή ώρα για σεξ, εμφανώς ερεθισμένοι όλοι μας φύγαμε από αυτή την παραλία και καταλήξαμε σε μια ερημική παραλία που βρίσκοταν εκεί κοντά... Χωρίς να χάσουμε χρόνο, με το που φτάσαμε, οι δυό μας αρχίσαμε τα παιχνίδια και είδαμε ότι τους άρεσε αυτό που βλέπανε. Μετά αρχίσαμε να γδύνει η μία την άλλη χαϊδεύοντας η μία την άλλη παράλληλα, ενώ αυτοί δίπλα άρχισαν να βγάζουν τα μαγιο τους... Μόλις είδαμε ότι ήταν αρκετά καυλωμένοι πήγαμε και αρχίσαμε να τους χαϊδεύουμε και να τους φιλάμε παντού και μετά καταλήξαμε στο αγαπημένο μας σημείο, τον πούτσο τους...

Η μία τους τσιμπούκωνε με λύσσα και η άλλη τους έγλυφε την κωλοτυπίδα και ενναλάξ. Μετά μας έβαλαν κάτω και άρχισαν να μας κάνουν γλειφομούνι ενώ με τά χέρια τους μας έπαζαν τις ρόγες και εμείς φιλιόμασταν.. Αφού μας έγλυφαν για πολύ ώρα, ο ένας γύρισε την μία και την γάμαγε πισοκολλήτά. Βλέποντας το μουνί της φίλης της η άλλη άρχισε να την γλύφει ενώ ο άλλος συνέχιζε να την γαμάει πισοκολλητά.

Ο άλλος βλέποντας αυτό το θέαμα πήγε και τον τσιμπούκωσε η άλλη......

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΕΙΑ


 Πάντα με ερέθιζε η ιδέα,πως θα ήταν αν κάποιος αλλός πηδούσε την γκομενά μου.Το είχαμε συζητήσει και μου είχε πει ότι και αυτήν την ερέθιζε ιδέα,αλλά από την ιδέα στην πράξη ήταν πολύ μακριά...Εώς ότου αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά.Πλησίαζαν τα 22α γενέθλια της και σκέφτηκα να της κάνω ένα δωράκι.Βρήκα μια αγγελία,από αυτες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες,που έλεγε για κάποιον που ικανοποιεί φαντασιώσεις ζευγαριών.Μου φάνηκε πολύ καλό και πηρά το θάρρος και τηλεφώνησα.Ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου.Μου είπε ότι είναι 39 χρονών και ότι μπορεί να θέλω κάποιον νεότερο.Όμως ένας ώριμος άντρας ήταν πάντα η φαντασιωσή της και έτσι το κανονίσαμε για τη μέρα των γενεθλίων της.Τον προειδοποίησα όμως και γω ότι δεν της είχα πει τίποτα και μπορεί να χάλαγε η φάση και ότι όπως και να'ταν θα είχε αναστολές.Περίμενα μέχρι εκείνη τη μέρα για να της το πω.Η κουβέντα εξελίχθηκε κάπως έτσι:

-Σου έχω ένα δωράκι.
-Τι μου πήρες ;
-Θα έρθει κάποιος άγνωστος εδώ σε λίγο να σε πηδήξει.
-Μμμμ.....Μ'αρέσει....Θα κάνεις τον άγνωστο ;
-Αλήθεια σου λέω,το κανόνισα.
-Δεν το πιστεύω!!Πλάκα μου κάνεις!!
-Λοιπόν φόρα τις ζαρτιέρες και τα ψηλοτακουνά σου και περίμενε εδώ.Εγώ πάω στο σαλόνι να περιμένω.Όπου να'ναι θα'ρθει.Αν δε θες πες το τώρα!

και βγήκα από το δωμάτιο.Από μέσα άκουσα:δεν το πιστεύω,δεν το πιστεύω!Αλλά δεν βγήκε να μου πει όχι.Η χάρα μου ήταν μεγάλη!Τα είχα καταφέρει.

Σε λίγο ήρθε.Ήταν ψηλός και εύσωμος με γκριζα μαλλιά.Αρκετά γοητευτικός οφείλω να ομολογήσω.Συστηθήκαμε και μου ζήτησε να κάνει ένα ντουζ πριν από όλα.Του έφερα ένα μπουρνούζι και αυτός γδύθηκε μπροστά μου και μπήκε για μπάνιο.Είχε προσόντα!Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε τσόντες δεν είχα δει τέτοιο πράγμα,εκτός από μερικές φορές!!Τώρα είχα αρχίσει να έχω αμφιβολίες εγώ.Πήγα στο δωμάτιο.Ήταν τυλιγμένη στο σεντόνι.

-Το θέλεις ; Τη ρωτάω.
-Δεν ξέρω.Εσύ το κανόνισες.Εσύ,θες να με πηδήξει;Πως είναι;
Δεν απάντησα.Πηγά έξω.Σε λίγο βγήκε.Τον οδήγησα στο δωμάτιο και κάθισα από έξω."
-δε θα έρθεις μέσα ;με ρωτάει αυτός
-Θα δούμε.Μη τη φέρω σε δύσκολη θέση.

Προσπαθούσα να ακούσω έξω από την πόρτα.Τους άκουγα να μιλάνε αλλά δεν καταλάβαινα.Ξαφνικά οι ομιλίες σταμάτησαν.Δεν μπορούσα αλλό!Άνοιξα λίγο την πόρτα.Αυτός καθόταν στην καρέκλα του γραφείου και είχε ανοίξει το μπουρνούζι,ένω αυτή είχε γονατίσει ανάμεσα στα πόδια του και του έγλυφε την τεράστια πούτσα.Ειχε κάνει όπως της είπα:φορούσε τις ζαρτιέρες της και τα ψηλοτάκουνα που με ερεθίζουν.Ο τύπος φαινόταν να το ευχαριστιέται.Έλεγε συνέχεια:

-Μπράβο μικρό μου!Κάβλωσέ με και θα σου δείξω τι θα πει άγριο γαμήσι.
Αυτή τον έγλυφε όλο και πιο ερεθισμένα.Καποιά στιγμή σταματάει και βαριανασαίνοντας του λέει:
-Δείξε μου!Πήδα με άγρια!Είσαι τεράστιος!Το θέλω πολύ!

Δεν το περίμενα!Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό!Την πιάνει απο τα μαλλιά και με μια κίνηση την βάζει στο πάτωμα στα τέσσερα και πάει πίσω της.Μεχρι να βάλει το προφυλακτικό,αυτή έτριβε το μουνάκι της πάνω του όλο προσμονή!Τελικά της τον ακουμπάει και τον σπρώχνει μέσα της.Αυτή γούρλωσε τα ματιά της και άνοιξε το στόμα της σαν να ήταν έτοιμη να ουρλιάξει ,αλλά το μόνο που είπε ήταν:"Βάλ΄τον όλο!Ξέσκισε με!".Έκλεισα την πόρτα.Για λίγη ώρα άκουγα μόνο τις φωνές της και τους ήχους από πολύ άγριο πήδημα!Την ξέσκιζε στ'αλήθεια!Κάποια στιγμή τους άκουσα και πάνω στην πόρτα!Ξαφνικά σταμάτησαν.Και τότε ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα αν και ακολούθησαν και άλλες!!!Μου φωνάζει αυτός από μέσα:

-Φίλε!Φέρνεις λίγο τη βαζελίνη.

Έμεινα!Ποτέ δεν το είχαμε κάνει από πίσω!Πήγα και έφερα.Μπήκα στο δωμάτιο.Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβατι μπρούμυτα και με κοιτούσε χωρίς να μιλάει. Έβαλε βαζελίνη στα δακτυλά του και άρχισε να τρίβει το κωλαράκι της.Αυτή Άρχισε να αναστενάζει.

-Θα σε πονέσω λίγο μικρό μου. Της λέει.
-Δεν με πειράζει.Είμαι η δούλα σου.Κάνε με ότι θέλεις πουτσαρά μου.

Ακούμπησε τον πούτσο του και τον έσπρωξε μέσα της αργά. Αυτή δάγκωσε το μαξιλάρι.Μόνο λίγο κατάφερε να τον βάλει πριν αρχίσει να ουρλιάζει.Άρχισε να τη γαμάει.Της άρεσε όμως!Άνοιγε όλο και πιο πολύ το κωλαράκι της.Αυτός βαριανάσαινε.Άρχισε να τον παρακαλάει!"Χύσε με!Χύσε τη δούλα σου!"
Σε κάποια στιγμή αυτός τον βγαζει έξω και βγαζει το προφυλακτικό.
-Έλα μικρό μου. της λέει.Ικανοποίησε με!

Έμενα ποτέ δε μου είχε πάρει πίπα για να τελειώσω.Δεν ήθελε να χύσω μέσα στο στομα της.Ομως σηκώνεται και μου λέει.
-Σ'αρέσε να με βλέπεις μωρό μου;Σ'αρέσε να με βλέπεις έτσι με τις ζαρτιέρες μου και τα τακούνια να με ξεσκιζεί αυτός ο ξένος με την ψωλάρα του;Σ'αρέσε;Εγώ ξετρελάθηκα!!!Κοίτα πως θα ικανοποιήσω τώρα τον αφέντη μου!"
και αμεσώς βάζει τον πούτσο του στο στόμα της και αρχίζει να τον γλύφει και να του χαϊδευει τα αρχίδια.Με έκπληξη τον είδα να χύνει μέσα στο στόμα της και αυτή να τα ρουφάει με λαγνεία!!!

Βάλαμε να πιούμε ένα ποτό.Αυτός ήταν άνετος,εγώ σε αμηχανία και αυτή,σαν σε νιρβάνα,δε μιλούσε καθόλου.Σε καμιά ωρίτσα ,αφού τσιμπήσαμε και κάτι,της λέει:
-Τι έχεις μικρό μου και δε μιλάς;Μήπως θέλεις και άλλο και ντρέπεσαι να το πεις;
και χωρίς άλλη κουβέντα την πήρε από το χέρι,την πήγε στο δωμάτιο και την πήδηξε άγρια και ασταμάτητα για τουλάχιστον τρία τέταρτα.

Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΩΛΗΤΡΙΑ


 Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα επάγγελμα πολύ κουραστικό, μια και βρίσκεσαι όλη την ώρα στους δρόμους, αλλά ταυτόχρονα και τρομερά ενδιαφέρον, αφού λόγω των διαρκών μετακινήσεων και των ταξιδιών δεν προλαβαίνεις να πλήξεις.


Ασε που το επάγγελμα έχει πολλές φορές και πολύ σπέσιαλ τυχερά.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που χαρωπές νοικοκυρούλες μου ανοίγουν τα πόδια και αφήνομαι να χαθώ στο καυτό αιδοίο τους.

Προσωπικά είμαι απ' αυτούς που δεν αφήνουν ούτε γάτα απήδηχτη.
Αν και παντρεμένος, είμαι αρκετά μουρντάρης και τούτο διότι πιστεύω πως το «κερατάκι» είναι επιβεβλημένο στην περίπτωσή μας.

Πρώτα απ' όλα γιατί αυξάνονται οι πωλήσεις κα δεύτερον και κυριότερο γιατί μέσα από το «ξένο βύσσινο» ανανεώνεται και ο γάμος.

Πριν λίγο καιρό προσλήφθηκε στην εταιρία ένα μανουλομάνολο, η Στέλλα.
Ένα κορμί όνειρο: ψηλή γύρω στα 1.78 μ., με χυτά. μαύρα μαλλιά που έφταναν ως τη μέση, μια μεσούλα δαχτυλίδι όπως συνηθίζεται να λέγεται, υπέροχα αμυγδαλωτά μαύρα μάτια, δυο στήθη πραγματικά «κανόνια» και ένα καταπληκτικό γεμάτο ερωτική διέγερση κωλαράκι.

Η συμπεριφορά της όμως ήταν τελείως αντίθετη με το προκλητικό κορμί της.
Πάντα σοβαρή ως αμίλητη και φοβερά τυπική στις σχέσεις με τους συναδέλφους της, άντρες και γυναίκες. Περιττό να τονίσω ότι όλο το αρσενικό προσωπικό ξερόχυνε στο πέρασμα της, και βάζανε μεταξύ τους στοίχημα ποιος θα την πρωτοπηδήξει.

Η Στέλλα βέβαια εξακολουθούσε να παραμένει φρούριο απόρθητο. Τα μεσημέρια, την ώρα του φαγητού, πήγαινε σε μια γωνιά απόμακρη και έτρωγε χωρίς να δίνει σημασία δίπλα της.

Εάν κάποιος προσπαθούσε, καθήμενος δίπλα της, να την πειράξει ή να την ψηλοφλερτάρει σηκωνόταν και απομακρυνόταν από το τραπέζι.

Μετά περίπου δυο βδομάδες, από τη διεύθυνση μου ανακοίνωσαν ότι η Στέλλα ερχόταν στο τμήμα πωλήσεων και πως θα ήμουν υπεύθυνος για την εκπαίδευση της.

Αφού της εξήγησα κάποια θεωρητικά πράγματα γύρω από το μάνατζμεντ των πωλήσεων, τήν πήρα μαζί μου, έξω από την Αθήνα, όπου επισκεφτήκαμε διάφορους πελάτες.

Η ικανότητα της με άφησε κατάπληκτη. Εκείνη την πρώτη μέρα είχε πάει περίφημα στις πωλήσεις. Είχε αρχίσει να νυχτώνει, όταν μπήκαμε στο φολκς - βάγκεν που μου είχε παραχωρηθεί από την εταιρία. "Αρχισα να οδηγώ και επειδή έκανε λίγο κρύο, άνοιξα τον ζεστό αέρα του καλοριφέρ.

Είχα τήν προσοχή μου συνεχώς στην οδήγηση κι έτσι δεν κατάλαβα πότε η Στέλλα έβγαλε το μπλουζάκι της. Ξαφνικά, γυρνώντας προς το μέρος της να ρωτήσω κάτι την είδα χωμένη στο κάθισμα του αυτοκινήτου, γυμνή σχεδόν από τη μέση και επάνω.

Φορούσε ένα υπέροχο, μαύρο δαντελένιο σουτιέν, ενω το δεξί της χέρι περασμένο κάτω από την τζιν φούστα της χάιδευε το τούνελ της ηδονής της.

Βλέποντας με ξαφνιασμένο, ρώτησε: —Δε σου αρέσει τσ θέαμα Πέτρο; — Πολύ, μισοκατόρθωσα να ψελλίσω ξεροκαταπινοντας, ενώ το τιμόνι κόντευε να μου φύγει από τα χέρια.

—Θα ήθελες να μου κάνεις έρωτα μωρό μου; Έλα γλύκα μου, συνέχισε ναζιάρικα, δεν βλέπεις πόσο έχω ανάψει;

Για μια στιγμή κοκάλωσα στη θέση μου, Θες από το ξάφνιασμα, θες από την απροσδόκητη χαρά! Έκοψα ταχύτητα και έστριψα το αυτοκίνητο προς ένα αγρόκτημα, οδηγώντας με το ένα χέρι, ενώ η Στέλλα με έτριβε ανάμεσα στα σκέλια.

Της έπιασα το χέρι και το έβαλα πάνω στον πούτσο μου που είχε αρχίσει να ερεθίζεται. Μου τον έτριβε με τρομερή δεξιοτεχνία.

Σταματώντας το αυτοκίνητο ήταν ήδη μια ψωλάρα σε πλήρη στύση!

Η Στέλλα έσκυψε ανάμεσα στα σκέλια μου, ξεκούμπωσε αργά το κουμπί του παντελονιού και κατέβασε το φερμουάρ με τα δόντια της.

Το όργανο μου σε πλήρη στύση πετάχτηκε στα μούτρα τής, για να χαθεί αργότερα στο στόμα της. Τον έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε, ενώ η γλώσσα της, έπαιζε τρελά και ηδονικά στο πσυτσοκέφαλό μου. Έσκυψα από πάνω της και χαϊδεύοντας τη στο κεφάλι και γλείφοντας της το λακκάκι του αυχένα ξεκούμπωσα αργά το σουτιέν της.

Δυο εκπληκτικές μπάλες ξεχύθηκαν. Με μια κίνηση του κορμιού μου της έχωσα πιο βαθιά τον πούτσο στο στόμα, ενώ χουφτώνοντάς της τα στήθη έπαιξα της ήδη σκληρές, στητές ρώγες της στα δάχτυλα μου.

Μουγκρίζοντας από ηδονή άφησε τον πούτσο μου να βγει από το στόμα της και αφού βρεθήκαμε στην καρότσα του αυτοκινήτου, είπε:

—Θέλω να με ξεσκίσεις ψωλάρα μου, τώρα θέλω να μου τα δώσεις όλα.

—Σάλιωσα το δάχτυλο μου και κατεβάζοντας το κυλοτάκι της, έπαιξα λίγο με την κλειτορίδα της.

Μετά γέρνοντας την προς τα πίσω, και ενώ είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από το λαιμό μου, της τον κάρφωσα βαθιά, και της πιπίλαγα τις ρώγες.

Το αιδοίο της ήταν καυτό σαν ηφαίστειο.

Μετά από δυο οργασμούς με παρακάλεσε να της τον βάλω από πίσω.

Της άνοιξα τα κωλομέρια και της έγλειψα την κωλοτρυπίδα, ενώ ταυτόχρονα με την άκρη της γλώσσας μου γεύτηκα τους χυμούς του μουσκεμένου αιδοίου της, Το κορμί μου καιγόταν και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι στο πρόσωπο μου.

Στηρίχτηκα γερά στα μπράτσα μου, της τον έπαιξα για λίγο στα μπούτια και της τον έχωσα στο υπέροχο κωλαράκι της. Βόγκαγε σαν τρελή από ηδονή! Την ώρα που ήταν να εκσπερματώσω τον έβγαλα, τη γύρισα προς το μέρος μου και παίζοντας τον, εκσπερμάτωσα μέσα στο στόμα της που ανοιχτό ζητούσε να τα ρουφήξει όλα.

Ξάπλωσα αποκαμωμένος δίπλα της και κάναμε τσιγάρο. Μου είπε πως είχε χωρίσει εδώ και οκτώ μήνες με το αγόρι της και από τότε ήταν απήδηχτη. Μετά μου τον ξανάφτιαξε και την πήδηξα άλλες δυο φορές. Ηταν αχορταγη και τον έπαιρνε από παντού. Αφού ξεζουμίσαμε ο ένας τον άλλο, πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Στο διάστημα των ημερών που επακολούθησαν παρά τις ενοχλήσεις μου, δεν ενέδωσε. Έκανε δικό της γκρουπ και έφυγε. Ελπίζω σύντομα η εταιρία να στείλει μια άλλη κοπέλα για εκμάθηση.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...