ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ο ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


 Με την συγγνώμη μου το δηλαδή που σου είπα αύριο-μεθαύριο και τελικά όχι, μην με πεις και ψεματάρη, αλλά αρρώστησα μωρέ, τι να κάνω, αφήνω ανοιχτό το μπουκάμισο να φαίνεται το γουνάκι να καυλώνει ο κόσμος, κυρίως θηλυκά άγρια που νιαουρίζουνε σαν αγριοκάτσικα, και κρύωσα...


Είχαμε μείνει το λοιπόν στο ότι η μπιμπε με είχε αναστατώσει με την προοπτική να βγάλουμε χρήμα με τον κωλοσπιρουτήρα τον αδερφό του αφεντικού της. Νοικιάζει το λοιπόν η ξαδερφω μια καμπάνα σ ένα ξενοδοχιάκι και ήθελε ιστορίες. Θα σας πω όμως άλλη φορά γιατί δεν μου άρεσε. Σήμερα, πονάει και το κεφάλι μου, αλλά θα σας πω για μια τρελή που είχα γνωρίσει.

Ήμουν λοιπόν και ρούφαγα την καφεδιά μου φορώντας σούπερ σέξι γυαλί σε ένα γνωστό καφενείου του νησιού να'ουμ, το LIBRO DORO (μερικοί βλάχοι το γράφουν LIBRO D ORO, σχολείο δεν πήγαν να μάθουν ότι στα ιταλικά δεν έχει περισπωμένη ???). Σκάει ξαφνικά μιτόγκα ένα κουκλάκι, ξανθό, μαύρο φρύδι, ένα χαμόγελο πολύ μυτερό αν με πιάνεις μωρέ μάτια μου, αλλά έδειχνε να κουβαλά πολύ χρήμα να'ουμ. Είπα, δικιά μου, θα την κολιμβισω στα βαθιά με τον Ζώη αγκαλιά. Η αλήθεια ήταν πως ήταν λίγο σαν ξεπλυμένο λιοντάρι από πλυντήριο, φορούσε ένα γυαλί κι ήταν σαν μύγα να'ουμ, είπα κι εγώ να κάνω την μυγοσκοτώστρα... Φορούσε ένα μαύρο κολλητό πανταλόνι με κάτι φλουριά σαν καδένες στα ακροπριτσωλα πολύ μπιχλιμπιδατο, περπατούσε και κουδούναε ρε συ! Από πίσω, το κωλέτο διέγραφε ανάγλυφο σαν καλώδιο το τανγκαρίνι της... Δεν ήταν γκόμενα με πολύ μαλλί -ήταν σαν μαλλί με λίγη γκόμενα.. Πολύ φρεκεμές ρε φιλαρα, με πιάνεις, σωστά?

Περπατούσε από μπροστά η πασαρέλα και της λέω, κάτι σου έπεσε, μου λέει τι, το βλέφαρο της λέω. Με κοιτά καλά καλά. Φορούσα κάτι σούπερ παντόφλες, αρέσουν στις γκόμενες...... Ακουμπώ την μια στην καρέκλα και την σπρώχνω προς αυτή, της λέω κάτσε. Μαγνητισμένη η λακέρδα κάθισε. Το μάτι της μαύρο βαθύ, ήταν ασορτί με το φρύδι. Της λέω πως σε λένε, μου λέει YIOYIO. Κατάπια το καλαμάκι μου μασούλαα, της λέω δεν άκουσα, κερί στ αυτή? Μου λέει YIOYIO. Ποια αγία ειν'αυτή, ρωτώ, μου λέει Ιωάννα στα γαλέζικα. Τα πάω αυτά μεταξύ μας ε? Γαλέζικα μιλούσε, κανα πιάνο να έπαιζε και να χόρευε μπαλέτο σε κανα μαγαζί, άρχοντας θα ήμουν!

Της πιάνω την κουβέντα. Με τι ασχολείσαι ? Μου λέει, δουλεύει καμιά φορά για τον πατέρα της, έχει ένα εργοστάσιο με στολές για τον στρατό και ζώνες και φούντες και πυρηνικά. Ωραία της λέω. Τώρα δεν κατάλαβα ακόμα αν είναι φούντα η καλή σαν του Γιώργη του γερμανού με τα λουκάνικα τα βρώμικα η αυτό το πράγμα που βάζουν σε κανα πουλόβερ. Φορούσε κάτι σκουλαρίκια ματζαφλάρια όρθια, ντιόρε γράφανε νομίζω πάνω και κρέμονταν από τ αυτιά της. Πολύ εκκρεμές, πολύ σικάτο να'ουμ. Της λέω, είσαι πολύ αστέρι, θες να πάμε στο αστεροσκοπείο να σου δείξω που πρέπει να είσαι κανονικά? Ναι λέει. Την πήγα σπίτι μου.

Την καθίζω σε μια ξύλινη καρέκλα με ψάθα, λίγο φθαρμένη, της γαργάλευε τα μπούτια λίγο. Άρχιζε να σφίγγεται λίγο. Μου χώνει ένα χαϊδευτικό χαστούκι, μου λέει Σωτιρακη...της λέω, μωρή σαμιαμίδι, αν με ξαναχαστουκοχορτάσεις, θα σου σκίσω το γουνακι. Κάβλωσε και έπεσε πάνω μου. Με φιλούσε παθιασμένα κι ένοιωθα τις ρόγες της να γκαβλονουν σκληρά.. Ο Ζώης ξύπνησε, άρχισε ν αναρριχάται το φίδι, μύρισε μουνί ο καριολης!

Την πιάνω, ήταν και μικροκαμωμένη η τσουράπω, την γραπώνω που λες και την πετώ στο αχυρόστρωμα. Μου λέει, έχω συνηθίσει να με κερατώνουν οι άνδρες, ξέρω ότι είναι στην φύση τους. Τι με νοιάζει μωρή της λέω και την χλιμιτζουριάζω. Παίρνω φορά, πάω να πηδήσω στο στρώμα πάνω, φωνάζω βαβουρααααα, και σκάω πάνω της. Της πιάνω το μπουτάκι της, κι αρχίζω να την γλύφω...η γλώσσα μου ανεβοκατέβαινε στα μπουτόνια της, έφτανε στο κλαπατζίμπαλο της, της ακούμπαγα χαϊδευτικά την κλειτουριθρα, ξανακατέβαινα. Σε θέλω μέσα μου, σκάσε τις έλεγα. Σε θέλω μέσα μου, ααα της λέω δεν θα τα πάμε καλά.....αρχίζω να της γλύφω το στήθος της, αυτή μούγκριζε.. Σαν έναν φίλο μου, τον Μήτσο, όταν τρώει μουγκρίζει σαν βισσονας!

Τέλος πάντων, βγαίνει ο Ζώης έξω, ιιιιι κάνει, κι αρχίζει να τον γλύφει. Της λέω, μμμμ μουναρα....όλον πάρτον μέσα, μου λέει δεν μπορώ, δεν χωράει, ε, έτσι που ήταν πως να χωρέσει? Τέλος πάντων, την βάζω κάτω κι άρχισα να την ξεσκίζω. Όταν έχασα την παρθενιά μου με ένα κοτόπουλο του πατέρα μου, ήταν πιο καλά, αυτή ήταν πολύ απεριποίητη. Είχε γουνακι με αγκάθια, ξέρεις, δεν είναι ωραίο, ο Ζώης προτιμά τις ξυρισμένες. Αφού ξαλάφρωσα πάνω της πήγα μέσα να κατουρήσω. Όταν γύρισα, έκλαιγε. Τι έχεις, μου λέει δεν περίμενα να σε ερωτευτώ, αλλά έτσι όπως με ξέσκισες μου άρεσε. Της λέω τι, σαν γουρούνι στο σακί με πήρες? Κοκκίνισε. Την έδιωξα μετά.

Το απόγευμα όμως το είχα μετανιώσει. Γιατί την έδιωξα? Με τόσο χρήμα, θα έπρεπε να την κρατήσω... Είχα πάρει το κουνητό της, οπότε της έστειλα μήνυμα: είδα στον ύπνο μου ότι σε γαμούσα, και ξαφνικά βγήκε ο Ζώης από το στόμα σου- είσαι καλά?

Που το λέτε μάγκες, ακόμα περιμένω μήνυμα.

ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ


Ένας φίλος μου, ο Γιάννης με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "έλα ρε, τι θα γίνει θα βγούμε κανένα βράδυ έξω? Έχω πήξει από το διάβασμα" Του απάντησα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά έτσι μπακούριδες που ήμασταν που να πηγαίναμε. Και μου απαντάει: "Μη σε νοιάζει έχω κανονίσει με δύο γκομενάκια Α,Α!, αλλά πρέπει να πάρεις τη Mercedes του πατέρα σου για να κάνουμε φιγούρα, εντάξει?" και του απαντάω "εντάξει ρε φίλε ό,τι πεις" Πράγματι λοιπόν κατά τις 9.30 το βράδυ συναντιόμαστε με τον Γιάννη και μου λέει "πάμε να τις πάρουμε τις κοπέλες από το σπίτι τους στου Ζωγράφου"

Ε, ρε παιδιά τα γκομενάκια είχαν ετοιμαστει και μας περίμεναν ένα στενό πιο πέρα από το σπίτι τους. Ήταν η Μαίρη και η Λιλή, όταν τις είδα χτύπησα κόκκινο. Μπήκαν μεσα στο αυτοκίνητο και πήγαμε στο Καβούρι εκεί που είναι κάτι μπαράκια για ποτάκια. Ήταν όμως και οι δυό τρομερά μουνάκια. Με το που τις έβλεπες έχυνες κυριολεκτικά.

Η Μαίρη φορούσε ένα ξοβιζο φορεματάκι κόκκινο με ψιλοτάκουνες μπότες, ήταν ψιλή με καστανά μάτια και σαρκώδη χείλια. Η Λιλή ήταν κυριολεκτικά η αποθέωση. Φορούσε ένα μαύρο μίνι με σκίσιμο από το οποίο φαίνονταν το επίσης μαύρο στρινγκ της, ένα πουκαμισάκι λευκό από το οποίο φαίνονταν τα στήθια της μιας και ήταν διάφανο ουσιαστικά.

Οι ρόγες της πετάγονταν και διαγράφονταν στο πουκάμισό της. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως η Λιλή αν και είχε μεγάλο στήθος εντούτοις δεν φορούσε σουτιέν και τα βυζιά της ηταν στητά. Η γκόμενα πρέπει να είχε κάνει πολύ γυμναστική. Είχε καταγάλανα μάτια και ξανθό σχεδόν λευκό μαλλί και φορούσε γόβες στιλέτο. Άκρως πουτανιάρα.

Αφού ήπιαμε τα ποτά μας στο Καβούρι και η ώρα περνούσε συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, λέει ο Γιάννης να πάμε στο εξοχικό του θείου μου στο Λαγονήσι να καθήσουμε εκεί και να επισκεφτούμε και τα μπαράκια της περιοχής που λόγω καλοκαιρινής περιόδου ήταν πήχτρα από κόσμο. Όλοι συμφωνήσαμε και έτσι καταλήξαμε εκεί. Σ'όλο το δρόμο και όταν ήμασταν στο Καβούρι η Λιλή με κάρφωνε κανονικά και φρόντιζε να κάνει κινήσεις που έδειχναν ότι ήταν αγάμητη για πολύ καιρό και έψαχνε να βρεί πουτσο να φάει. Εγώ από την άλλη τα πρόσεξα όλα αυτά και είπα από μέσα μου "που θα μου πας θα σε ξεσκίσω καργιολίτσα".
Φτάνοντας στο Λαγονήσι περνάμε από το σπίτι του θείου και οι γκόμενες πήγαν να φρεσκαριστούν. Ο Γιάννης γυρνάει και μου λέει "ξέρω ότι η Λιλή σε κάνει κέφι όπως κάνει η Μαίρη εμένα, γι'αυτό και πρότεινα να έρθουμε εδώ για να πηδήξουμε αγρίως και με την άνεσή μας, μιας και ο θείος σου λείπει". Στο μεταξύ η Λιλή από βλακεία δική μας άκουσε τον Γιάννη και βγαίνοντας από την τουαλέτα μας λέει "γουστάρετε κολπάκια και θέλετε να μας αποπλανήσετε αγόρια?" Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο πράγμα και ψιλοκομπλάρισα. Αμέσως όμως στροφάρισα και της ανταπαντάω "Γιατί μη μου πεις ότι δεν θέλεις"

Αυτό ήταν, με κοιταξε με ένα πουτανίστικο βλέμα και μου λέει "ό,τι γουστάρεις μωρό μου θα κάνουμε απόψε" και μου χουφτώνει τον πούτσο που από την κάβλα κόντευε να εκραγεί. Ο δε Γιάννης αφού πέρασε το πρώτο σοκ μπήκε στο νόημα, η Μαίρη που ακουσε τα λεγόμενά μας είχε σταθεί όρθια και στέκοντας με την πλάτη της στον τοίχο είχε αρχίσει να τρίβεται και ήταν φανερό πως ήταν και αυτή στο κόλπο, οπότε γυρναει και λεει στον Γιάννη "πάμε μέσα να τη βρούμε μαζί και άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους". Ο Γιάννης την ακολουθησε οπότε στο σαλόνι μείναμε εγώ και η Λιλή.

Σκυβει μου πιάνει τον πούτσο και ξεκινάει μια πίπα…Τι ήταν αυτό, τον έπερνε βαθειά στο στόμα της έγλειφε αργα το πουτσοκέφαλο και μετά με τη σειρά της πιπλούσε τα αρχίδια μου. Σε κάποια στιγμή δεν αντέχω και μου έρχεται να χύσω. Χύνω μεσα στο στόμα της και στα μάγουλά της και την πλημμυρίζω κυριολεκτικά. Αυτή στράγγιξε το σπέρμα μου και συνέχισε να παίρνει τσιμπούκι μέχρι που ξανακάβλωσα. Τώρα για να ξαναχύσω έπρεπε να την πηδήξω για αρκετή ώρα…

Γυρναει και μου λέει "τώρα αγόρι μου που στον έστησα θέλω να μου ξεσκίσεις το κωλαράκι μου". Αμέσως τουρλώνει τον κώλο της και σαλιώνει την κωλοτριπίδα της. Εγω της τον βάζω και σιγά σιγά αρχίζω να μπαίνω στην κωλάρα της που είχε ανοίξει διάπλατα. Η αίσθηση ήταν φοβερή. Καθώς την κωλογαμούσα άρχισε να φωνάζει ό,τι λογής προστιχόλογα μπορεί κανείς να φανταστεί "πήδα με γαμιά μου, σκίσε μου τον κώλο, χύσε μέσα μου να νιώσω τα καυτά υγρά σου, πάστρεψέ μου το κωλάκι μου". Καθώς την πηδούσα σαν σκύλα τα στήθια της πήγαιναν μπρος - πίσω και βογγούσε κυριολεκτικά. Σε κάποια στιγμή αποφασίζω να αλλάξω στάση και την γυρνάω πλάγια και ξεκινάω να της τον βάζω στο μουνί της που στο μεταξύ είχε γίνει μούσκεμα σε σημείο που τα υγρά της έτρεχαν από τα μπούτια της. Το πιο καβλωτικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι πήρε με τα χέρια της τον πούτσο μου και τον έβαζε μόνη της μέσα της. Εν τω μεταξύ ανάσαινε βαριά και σε κάποια στιγμή είχε ανάψει τόσο πολύ που άρχισε να φωνάζει τόσο που φοβήθηκα πως θα δίναμε στόχο και στους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας στο Λαγονήσι. Ύστερα από το γαμήσι αυτό μου έρχεται να χύσω για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά χύνω στα βυζιά της με υπέροχη ισπανική πίπα.

Έκτοτε με τη Λιλή συναντηθήκαμε αρκετές φορές στου Ζωγράφου και το τι έγινε μπορείτε να το φανταστείτε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…
 

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Αχ Κουνιάδα


 Φέτος τα Χριστούγεννα έπρεπε να λείψει στο εξωτερικό η γυναίκα μου για 2 μέρες λόγω δουλειάς. Μόλις το έμαθε η Σοφία πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα με αναλάβει αυτή για φαγητό. Όντως με φώναζε κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ για φαγητό. Το δεύτερο βράδυ ήπιαμε και τα κρασιά μας και μου πρότεινε να κοιμηθούμε. Εγώ δεν κοιμάμαι εύκολα. Έπεσα στο διπλανό δωμάτιο και έκανα πως είχα κοιμηθεί. Την ακούω να παίρνει τηλέφωνο, να μιλάει με την κολλητή της και να λένε:


- Τον έχω μέσα και κοιμάται, τι να κάνω;

Η άλλη δεν ξέρω τι έλεγε αλλά η Σοφία απαντούσε πως και αν θέλει και διάφορα τέτοια. Εκείνη τη στιγμή ξύπνησε μέσα μου ο άλλος μου εαυτός. Λέω είναι ευκαιρία. Η κερδίζεις ή χάνεις.

Την ακούω να πηγαίνει στο μπάνιο, σηκώνομαι και τη βλέπω από την πόρτα ότι μπαίνει για μπάνιο και σκέφτομαι για μένα ετοιμάζεται ας την αφήσω να δω τι θα κάνει. Ξαπλώνω ξανά και περιμένω. Τώρα όμως έχω ξαπλώσει ολόγυμνος.

Βγαίνει από το μπάνιο και την ακούω να ξαναπαίρνει τηλέφωνο τη φίλη της (άλλο ξέκωλο αυτό).

- Είμαι έτοιμη, το πήρα απόφαση θα πάω.

Σε λίγα λεπτά ακούω την πόρτα να χτυπάει

- Βασίλη κοιμάσαι; Συγνώμη αλλά στον ύπνο μου πετάχτηκα είδα άσχημο όνειρο. (Έλα εδώ να στο εξηγήσω εγώ λέω μέσα μου), μπορώ να ξαπλώσω δίπλα σου;

- Ρε Σοφία η Μελίνα τι θα πει;… της λέω.

- Αυτή είναι Τσεχία, δε θα το μάθει.

- Άντε πέσε, της λέω, αλλά στη γωνία σου οκ;

- Ναι ρε συ μη φοβάσαι…

χωρίς να ξέρει ότι εγώ είμαι και γυμνός και καυλωμένος από την όλη φάση. Έχουμε γυρισμένες πλάτες και οι δύο. Αυτή φοράει μόνο ένα μαύρο δαντελωτό νυχτικό και τίποτα άλλο. Ξαφνικά κάνω πως ροχαλίζω και την ακούω:

- Βασίλη να σε ρωτήσω κάτι; Μπορείς να με πάρεις αγκαλιά;

- Ρε Σοφούλα δεν τα είπαμε; Δεν κάνει. Και μέχρι να τελειώσω την κουβέντα μου με είχε πάρει αγκαλιά μόνη της. Έλα όμως που έβαλε τις φωνές.

- Τι έπαθες;… της λέω.

- Είσαι γυμνός.
Το ξέρω.

- Έτσι κοιμάσαι;

- Μόνο όταν έχω σκοπό να γαμήσω…

της λέω, της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω τα φιλιά στο στόμα στο λαιμό. Την είχα κάνει κόκκινη στο λαιμό θυμάμαι. 15 λεπτά τη φιλούσα. Αυτή να τρέμει απίστευτα. Η γυναίκα μου έτσι δεν κάνει πάντως.

- Θέλω να σε γλείψω…

μου λέει, βγάζει τα σκεπάσματα και αρχίζει να με πιπώνει. Όταν με κοιτούσε κόντευα να χύσω μόνο από τη ματιά της. Σκέτη κόλαση. Δε σας περιγράφω τα μπουκώματα που μου έκανε.

- Θέλω να σε γαμήσω τώρα…

της λέω και με μια κίνηση τη γυρίζω στα 4 και αρχίζω να τη σφυροκοπώ στο μουνί της. Τρυφερό, λαχταριστό, μυρωδιά απίστευτη. Δε σταματούσα παιδιά. Μιλάμε για πολύ γαμήσι και πολύ φωνή.

- Έτσι, γάμα με καυλιάρη μου, έτσι, πηδά την κουνιάδα σου. Έτσι και θα την πηδάς μια ζωή. Να σας πω ότι μου ζητούσε επίμονα να τη χύσω μέσα στο μουνί της.

- Καλά δε σε γαμάνε οι γκόμενοι σου;

- Όχι καυλιάρη μου, όχι. Εγώ εσένα ήθελα χρόνια αλλά σε πήρε η αδερφή μου. Πόσο τυχερή είναι να γεύεται τέτοιο καυλί!

Δεν είχα χορτάσει και βγαίνω από μέσα της. Σήκω και την πάω στον καναπέ. Τη βάζω στα 4 και αρχίζω να σαλιώνω την κωλάρα της. Παιδιά πιο καθαρή κωλότρυπα δεν έχω ξαναδεί.

- Όχι, όχι, δεν τον έχω φάει ποτέ από εκεί.

- Δεν πειράζει παλιό σκρόφα, θα είναι η πρώτη σου φορά.

Αρχίζω και τον χώνω σιγά σιγά μέσα της. Έβγαλε κάτι κραυγές απίστευτες, κάτι ήχους ηδονής άλλο πράγμα και όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ ήθελε. Πιο πολύ και πιο γρήγορα.

- Δωσ' τα μου ρε καυλιάρη μου, όλα μέσα τα θέλω, όλα μέσα στην μήτρα μου...

Ξαναμπήκα στο μουνί της που έσταζε ασταμάτητα τα υγρά της.

- Χύνω μωρή βρώμα, της φωνάζω.
 Γκάστρωσε με μωρό μου, φώναζε.

Όλα τα χύσια μου κατέληξαν μέσα στη μήτρα της σίγουρα. Δεν έχασε ούτε μια Σταγόνα. Καθίσαμε αγκαλιά στον καναπέ. Εκεί μου είπε όλη την ιστορία που με γούσταρε παλιότερα. Και ήθελε έναν σαν εμένα να βρει. Κάναμε μπάνιο μαζί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για δεύτερο γύρο. Συνολικά εκείνη την βραδιά έγινε 3 φορές.

Από τότε έχουμε βρεθεί άλλες 5 φορές. Η γυναίκα μου δεν έχει πάρει είδηση ως τώρα τίποτα. Τώρα μου έχει πει ότι θα φέρει και την φίλη της για ένα απίστευτο τρίο όπως μου είπε που θα μείνει αξέχαστο.

Σοφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σου. Και θα είμαι πάντα δίπλα σου σε ότι μου ζητήσεις.

Η Γυναίκα μου (1ο μέρος)


 Καλέσαμε τεχνικό για το διάδρομο που θέλαμε να χρησιμοποιούμε στην καραντίνα για να γυμναζόμαστε, κυρίως η γυναίκα μου. Είναι 45 ετών, 1.70 ύψος, καστανά μαλλιά με λευκή επιδερμίδα και πράσινα μάτια. Η παρουσία της δεν περνάει απαρατήρητη στους άντρες, αλλά ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα σε κανέναν. Τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να βάζουμε φαντασιώσεις στην ερωτική μας ζωή για να δώσουμε νέο ενδιαφέρον κάτι που φάνηκε να μας αρέσει. Κυρίως παιχνίδι ρόλων και ιστορίες με πρωταγωνιστή εκείνη και άλλους άντρες, γνωστούς μας ή και άγνωστους που προσελκύουν το ενδιαφέρον της. Αρέσει και στους δύο μας αυτή η πτυχή της ερωτικής μας ζωής, ίσως γιατί απελευθερωνόμαστε από ταμπού και λέμε ευθέως τις επιθυμίες μας. Ιδίως η Γ δείχνει να το απολαμβάνει με πολλή ένταση όταν συμβαίνει και κυρίως ενώ την πηδάω να φαντασιώνεται ότι είμαι κάποιος άλλος και να με αποκαλεί με άλλο όνομα.


Τελευταία έχει αρχίσει να παίζει διακριτικά μπροστά μου και με τη σύμφωνη γνώμη μου προκαλώντας κυρίως άγνωστους είτε με το ντύσιμο της είτε με τη συμπεριφορά της και μετά όταν καταλήγουμε στο κρεβάτι ξεδιπλώνεται η συνέχεια της ιστορίας με εμένα να παριστάνω κάποιον άλλο. Ο τεχνικός του διαδρόμου της άρεσε σαν άντρας την πρώτη φορά που ήρθε και είπαμε να παίξει μαζί του όταν ξανάρθει να βάλει τα ανταλλακτικά για την επισκευή.

Ο Κ ήταν εμφανίσιμος, γυμνασμένος, καστανόξανθος και γύρω στα 35. Κανονίσαμε ένα απόγευμα αμέσως μετά την δουλειά να περάσει για την επισκευή. Ήρθε και πήγε στο δωμάτιο που έχουμε το διάδρομο. Η Γ τον υποδέχτηκε φορώντας μια κολλητή άσπρη λεπτή μπλούζα που διαγράφονταν το σουτιέν της και μια σκούρα καφέ φούστα πάνω από το γόνατο. Το καλσόν της μαύρο διαφανές, ξυπόλυτη με τα κόκκινα βαμμένα νύχια των ποδιών της να ξεχωρίζουν. Του μιλούσε με οικειότητα κοιτώντας τον στα μάτια χαμογελαστή και άνετη. Εγώ τον χαιρέτισα από μακριά και συνέχισα να κάνω ότι παρακολουθώ τηλεόραση ενώ έβλεπα τι έκαναν.

Αυτός ξάπλωσε κάτω για να αρχίσει την δουλειά και η γυναίκα μου τριγυρνούσε από πάνω του δείχνοντας δήθεν ενδιαφέρον για την δουλειά του αλλά ουσιαστικά τον άφηνε να παίρνει μάτι τα πόδια της από τις γάμπες της χαμηλά μέχρι ψηλά το μικροσκοπικό μαύρο δαντελένιο της εσώρουχο. Εκείνος φυσικά είχε αποσυντονιστεί και την έτρωγε με τα μάτια του κοιτώντας και προς εμένα προσπαθώντας να μην τον καταλάβω. Κάποια στιγμή του είπε ότι μέχρι να τελειώσει θα κάνει ένα ντους και θα δοκιμάσει μετά το διάδρομο. Πήγε στο διπλανό δωμάτιο και άρχισε να ξεντύνεται με ανοιχτή την πόρτα ενώ συνέχισε να του μιλάει περί ανέμων και υδάτων. Αυτός δεν την έβλεπε γιατί οι πόρτες είναι δίπλα δίπλα αλλά αν έκανε δύο βήματα θα τα έβλεπε όλα. Εκείνη έβγαλε αργά αργά όλα τα ρούχα της ενώ μου χαμογελούσε πονηρά και συνέχιζε να του μιλάει.

Το μουνί της έχει ένα περιποιημένο τριγωνάκι ψηλά ενώ σε όλη την υπόλοιπη περιοχή έχει κάνει αποτρίχωση. Φόρεσε ένα κοντό σιελ μπουρνούζι, κρέμασε το κιλοτάκι της στο πόμολο της πόρτας και πέρασε από μπροστά του αφήνοντας τον να την κοιτάξει. Τα βλέμματα τους διασταυρώθηκαν για λίγο ενώ εγώ έκανα ότι δεν κοιτώ. Μπήκε στην καμπίνα και έκανε ντους με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή. Εγώ έβλεπα την γυμνή της σιλουέτα μέσα από το διαφανές θολό τζάμι λίγα μέτρα μακριά από τον Κ. Εκείνος τότε ήρθε προς το μέρος μου να μου ζητήσει ένα ποτήρι νερό και σηκώθηκα να του φέρω. Γυρνώντας τον είδα να κοιτάει την θολή της φιγούρα να κάνει ντους και να μην ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω της. Έκανα ότι δεν κατάλαβα τίποτα και του έδωσα το νερό. Εκείνος είχε φουντώσει και ήταν κατακόκκινος.

Γυρνώντας προς το δωμάτιο είδε το κιλοτάκι της κρεμασμένο στο πόμολο και κοντοστάθηκε για λίγο. Εγώ συνέχισα να βλέπω τηλεόραση και εκείνος συνέχισε τη δουλειά του στον διάδρομο. Η καύλα όλων είχε χτυπήσει κόκκινο και ανυπομονούσα να φύγει για να πηδήξω τη γυναίκα μου προσποιούμενος ότι είμαι εκείνος γνωρίζοντας ότι και εκείνη φαντασιωνόταν ήδη τον πούτσο του να γαμάει το μουνί της.

Μετά από λίγο, η Γ βγήκε από το ντους και πήγε πάλι στο διπλανό δωμάτιο για να ντυθεί. Φόρεσε ένα άσπρο μακό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με το στήθος και τις ρώγες της να διαγράφονται ενώ από κάτω έβαλε ένα μαύρο σατέν κιλοτάκι που διαγράφονταν πεντακάθαρα κάτω από ένα λευκό, πολύ λεπτό κολάν. Πήγε προς το μέρος του χαμογελώντας και ρώτησε αν μπορεί να δοκιμάσει το διάδρομο. Ανέβηκε μαζί της επάνω για να της δείξει πως πρέπει να τον ξεκινάει ώστε να μην ξαναχαλάσει. Φυσικά έκατσε από πίσω της με ανοιχτά τα πόδια του πάνω σε σταθερά σημεία, τα χέρια του στις λαβές δεξιά και αριστερά και έγειρε τον κορμό του μπροστά ενώ εκείνη περπατούσε. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη σε κάθε της κίνηση να κολλάει πάνω του και να τρίβεται ρυθμικά ο κώλος της πάνω στον πούτσο του που ήταν πλέον σε στύση.

Μιλούσαν αδιάφορα σα να μην συμβαίνει τίποτα αλλά ήταν φανερό ότι απολάμβαναν το όλο σκηνικό. Εγώ το κατάλαβα αλλά είπα να αφήσω εκείνη να το πάει όπου θέλει ενώ έκανα ότι ήμουν στον κόσμο μου. Από ότι μου είπε μετά, ήταν τόσο λεπτό το κολάν της που είχε την αίσθηση ότι είχε βγάλει τον πούτσο του και τον έτριβε πάνω στον γυμνό της κώλο. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και το μουνί της ήταν μούσκεμα. Κάποια στιγμή ένοιωσε τις ανάσες τους να επιταχύνουν, ότι χάνεται ο έλεγχος και αν δεν το σταματούσε εκεί κόντευαν να χύσουν και οι δυο. Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να σταματήσει το διάδρομο, του ζήτησε να κατέβουν και του χαμογέλασε με νόημα. Εκείνος κατάλαβε ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν άλλο, μάζεψε τα εργαλεία του και αφού τον πληρώσαμε έφυγε ανταλλάσσοντας ένα τελευταίο βλέμμα μαζί της.

Όταν μείναμε μόνοι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Ανεβήκαμε στον διάδρομο, έγειρε μπροστά και περίμενε. Εγώ από πίσω της έβγαλα το κολάν και κατέβασα το κιλοτάκι της λίγο πάνω από τα γόνατα. Ο πούτσος μου ήταν ήδη σε πλήρη στύση και με ένα τίναγμα μπήκε όλος στο μουσκεμένο μουνί της κάνοντας τη να βγάλει ένα δυνατό βογκητό όλο ηδονή. Άρχισα να τη γαμάω με ρυθμό μπαίνοντας μέσα της με δύναμη ενώ ταυτόχρονα την κρατούσα σφιχτά με τα χέρια μου. Ένοιωθα το μουνί της να ανοίγει από την καύλα και τα βογκητά της έβγαιναν συνεχόμενα. Δεν άργησε να με ρωτήσει: "Ποιος είσαι; " . Της είπα:" Ξέρεις καλά ποιος είμαι, πες μου εσύ". Μου είπε με φωνή όλο καύλα: "Είσαι ο Γ" και της απάντησα: "Ναι είμαι ο Γ και ξεσκίζω τη μουνάρα σου". Συνέχισε: "Ναι ξέσκισε με Γ με τον πούτσο σου, από την αρχή τον ήθελα βαθιά μέσα μου". "Πάρ’ τον γαμιόλα να δεις πως γαμάει ο Γ κάτι πουτάνες παντρεμένες σαν εσένα" της είπα και επιτάχυνα το ρυθμό μου ενώ άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο μου βογκώντας ασταμάτητα. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω και εγώ μέσα της τεντώνοντας το κορμί μου χώνοντας τον πούτσο μου όσο βαθύτερα γινόταν.

Σπαρταρούσε από κύματα ηδονής και ήμασταν ένα χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον. Τα χύσια μου εκτοξεύτηκαν στο μουνί της πλημμυρίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόλπο της. Όταν ξαναβρήκαμε τις ανάσες μας βγήκα από μέσα της έχοντας ακόμα στύση, εκείνη ανέβασε την κιλότα της και έχοντας το χέρι στο μουνί της για να μην τρέξουν τα υγρά πήγε στο μπάνιο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγη ώρα. Εγώ πήγα στο υπνοδωμάτιο και ξάπλωσα στο κρεβάτι γεμάτος ικανοποίηση από ότι προηγήθηκε.

Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε κάτι περισσότερο από τις φαντασιώσεις μας και άρεσε και στους δύο μας. Ήρθε μετά από λίγο στο κρεβάτι, με φίλησε απαλά και μου είπε:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...