ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η ντροπαλή παντρεμένη!
Τη Ρία (τη λέω με το υποκοριστικό της για να μην την προδώσω), τη γνώρισα πριν από καμία πενταετία μέσω internet και μου έκανε εντύπωση πέρα από την ομορφιά της και τη γοητεία της το γεγονός ότι έδειχνε πολύ κοινωνική. Εγώ τότε ήμουν 29 και εκείνη ήταν 37, παντρεμένη και μάνα ενός παιδιού 5 ετών. Ήταν μια γυναίκα στο 1.70, καστανή, με όμορφο προσωπάκι, αδύνατη και με ωραία κορμάρα όπως έδειχνε από τις φωτογραφίες με μαγιό που είχε αναρτήσει. Αρχίσαμε να μιλάμε καθημερινά από τις δουλειές μας επί το πλείστον. Μιλάγαμε για πολλά θέματα όσον αφορούσε τις ζωές, μας τα χόμπι μας, τις συνήθειες μας και άλλα πολλά. Άρχισε σιγά-σιγά να μου λέει το κλασικό παραμύθι κάθε παντρεμένης που ψάχνεται, ότι είναι παραμελημένη από τον άντρα της και τέτοια. Σίγουρα... και πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως και ένας άντρας, για να ψάχνεται εκτός γάμου, πολλές φορές οφείλεται σε ελλείψεις που υπάρχουν μέσα στον γάμο. Ήταν μια γυναίκα λοιπόν που δούλευε, ασχολούταν με το σπίτι και το γυμναστήριο και φυσικά το παιδί της. Είχε ανάγκη να νιώθει ότι την νοιάζεται κάποιος, ότι τη σκέφτεται.
Είχε βουλιάξει στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ήθελε να φλερτάρει, χωρίς απαραίτητα να ξέρει που θα οδηγήσει αυτό, ίσως να ήθελε να μετρήσει τα όρια της. Ξέροντας όλα αυτά και φυσικά μιας και ήμουν ελεύθερος εκείνη την περίοδο, αλλά είχα τις κατακτήσεις μου, αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της διακριτικά, οπότε μιλάγαμε συνέχεια και σιγά-σιγά αρχίσαμε να μιλάμε με υπονοούμενα και εννοούμενα. Μου έλεγε τι φόραγε στο γραφείο που εργαζόταν, ακόμα και για τα μικροσκοπικά εσώρουχα της μου έλεγε. Άρχισε να μου λέει τι της αρέσει στο κρεβάτι και τι έχει στερηθεί. Μέχρι και για την κουμπαρά της μου έλεγε που ξενογαμιόταν. Της είχα προτείνει να έρθει στο σπίτι μου να αράξουμε στο μπαλκόνι για καφέ αλλά πάντα μου έλεγε ότι ήταν δύσκολο και πως δεν ένιωθε έτοιμη ακόμα. Με τα πολλά, μετά από ένα δύο μήνες περίπου επικοινωνίας, μου είπε ότι θα ερχόταν ένα απογευματάκι από το σπίτι μου. Είχε αφήσει τον γιο της κάπου και θα έλεγε στον άντρα της ότι θα πήγαινε για καφέ με μια φίλη της. Της εξήγησα σε πιο σημείο θα την περίμενα και θα την οδηγούσα στο σπίτι.
Ήταν εκεί στην ώρα της και με την βοήθεια του τηλεφώνου δεν χάθηκε. Ακολούθησε το αμάξι μου και πήγαμε στο σπίτι μου. Ήταν απογευματάκι Ιουνίου και ήταν μια υπέροχη μέρα. Βγαίνοντας από το αμάξι, αντίκρισα μια όμορφη γυναίκα και χαμογελαστή, πράγμα που μου αρέσει πολύ σε μια γυναίκα. Φορούσε ένα μωβ παντελόνι εφαρμοστό και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Όμορφα ντυμένη και απλά. Εγώ φορούσα μια χακί βερμούδα και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Ταιριάζαμε στυλιστικά και αυτό μου άρεσε. Αράξαμε στο τεράστιο μπαλκόνι μου και προσπάθησα να σπάσω τον πάγο δηλώνοντας της πόσο χαρούμενος είμαι που επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά. Ήταν λιγάκι αγχωμένη, πράγμα που θεωρώ φυσιολογικό, αφήστε που μου δήλωσε πως δεν θα καθόταν πολλές ώρες γιατί έπρεπε να γυρίσει.
Δεν άφησα το άγχος της να μας κυριεύσει έφερα ένα παγωμένο μπουκάλι mos**to d/Asti και δύο ποτήρια και αρχίσαμε να πίνουμε για να χαλαρώσουμε. Της είπα αυτό που αντίκρισα, δηλαδή μια πολύ όμορφη και ερωτική γυναίκα που θα μπορούσε να είχε στα πόδια της όποιον άντρα ήθελε. Φυσικά και μιας και ήταν ντροπαλή, μου έλεγε ότι υπερβάλλω και ότι θεωρεί σημαντικό σε κάποιον πέρα από όμορφος να είναι και έξυπνος, να έχει κάτι να της πει. Συζητώντας χαλαρά και χωρίς να προσπαθήσω να εκβιάζω τις καταστάσεις μιας και ήθελα να νιώσει άνετα, σηκωθήκαμε να δούμε την θέα από το μπαλκόνι μου. Έτσι ήρθαμε δίπλα-δίπλα και άρπαξα την ευκαιρία να μυρίσω τα μαλλιά της το άρωμα της και να της δώσω ένα φιλί στον λαιμό. Ξαφνιάστηκε και έκανε να κάνει προς τα πίσω, αλλά ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της. Πήρα θάρρος και της έδωσα ένα απαλό φιλί στα χείλη. Της άρεσε! Το ένα φιλί έφερε το άλλο. Αφήνοντας κάτω τα ποτήρια αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε με πάθος. Στη συνέχεια της έγλειψα το αυτάκι της, λέγοντας της ότι είναι μια υπέροχη γυναίκα που θα ήθελα πολύ να με εμπιστευτεί και να χαλαρώσει.
Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα προς το εσωτερικό του σπιτιού. Αντέδρασε αμυδρά αλλά ακολούθησε. Τη διαβεβαίωσα πως θα είμαστε πιο άνετοι μέσα στο σπίτι και πως θα κάνουμε μονάχα όσα επιθυμεί, χωρίς άγχος. Έτσι σχεδόν σαν υπνωτισμένη ακολούθησε. Πήγαμε και καθίσαμε στον καναπέ και αμέσως έφερα τα ποτήρια με το μοσχάτο ξανά γεμάτα. Εκείνη με πλησίασε σαν 18χρονο άβγαλτο κοριτσάκι και με φίλησε πολλές φορές. Ανάμεσα στα φιλιά μας έλεγε ότι δεν το έχει ξανακάνει αυτό και ότι δεν είναι σωστό και αλλά τέτοια. Όμως συνέχιζε με φίλαγε ξανά και ξανά ενώ εγώ άρχισα να της χουφτώνω το στήθος. Είχα καυλώσει επικίνδυνα και μιας και την είχα βάλει να καθίσει στα γόνατα μου αρχικά και έπειτα την κόλλησα πάνω στο σώμα μου δεν άργησε η στιγμή που της έβγαλα το μπλουζάκι και το σουτιέν, ενώ έβγαλα κι εγώ το δικό μου μπλουζάκι. Αντίκρισα ένα υπέροχο στήθος, στητό και όσο πρέπει μεγάλο, μια υπέροχη μαύρη ρόγα που είχε ερεθιστεί.
Με ευλάβεια και προσοχή άρχισα να τη φιλάω γλυκά και να την γλείφω, ενώ μερικές φορές την δάγκωνα απαλά. Η αντίδραση της Ρίας ήταν άμεση. Αναστεναγμοί και τινάγματα λες και την είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Αποθέωνα το στήθος της για ώρα, ενώ εκείνη αναστέναζε και μου τράβαγε τα μαλλιά. Το καυλί μου είχε ερεθιστεί και το ένιωθε κι εκείνη. Σηκωθήκαμε και πήγαμε προς το κρεβάτι μου, ξαπλώσαμε και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Έχω βάλει τη Ρία να κάτσει ανάσκελα και της βγάζω το παντελόνι. Η αντίσταση της είναι σθεναρή. Αποκαλύπτω ένα μικρό ροζ εσώρουχο το οποίο είχε ήδη γίνει μούσκεμα. Το βγάζω και αυτό ακούγοντας τα "μη" και τα "τι μου κάνεις". Ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι ήταν εκεί και με περίμενε να το περιποιηθώ. Μύριζε υπέροχα, καθαρό και μυρωδάτο συν τα υγρά του ερεθισμού της. Στην αρχή απαλά και σιγά-σιγά πιο έντονα το άνοιξα διάπλατα το φίλησα και το έγλειψα. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Είχα τρελαθεί. Ήθελα να την κάνω να με χύσει.
Ήμουν στον κόσμο μου και δεν άκουγα τους αναστεναγμούς και τα βογκητά της. Ήταν σαν να μην υπήρχε εκεί. Έκανε αισθητή την παρουσία της όταν μου τράβηξε τα μαλλιά και μου ζήτησε να σταματήσω. Είδα το πρόσωπο της είδα τον ερεθισμό της την καύλα της μπερδεμένη με την ενοχή. Δεν ήθελε να φτάσει μάλλον μέχρι εκεί. Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μου είπε ότι γούσταρε πολύ, αλλά φοβόταν. Έκατσα δίπλα της ανάσκελα και γδύθηκα. Την έβαλα να μου χαϊδεύει τον ξυρισμένο μου πούτσο. Το έκανε ντροπαλά στην αρχή, αλλά της άρεσε. Την τράβηξα πάνω μου και έχοντας την εκεί, άρχισα να τη φιλάω ξανά στο στόμα και στο στήθος. Ένιωθα το μουνάκι της υγρό, έτριβα τον πούτσο μου επάνω του και γούσταρε. Έβγαλα ένα προφυλακτικό από το συρτάρι και το φόρεσα. Είδα την αμηχανία της. Ήταν μια κρύο και μία ζέστη, αλλά δεν αντέδρασε. Μονάχα ανέβηκε και καβάλησε απαλά τον πούτσο μου.
Την άφησα να δώσει το ρυθμό. Το έκανε αργά σαν να ήθελε να νιώσει κάθε εκατοστό από την ερεθισμένη πούτσα μου. Είχε κλείσει τα ματιά και το απολάμβανε. Εγώ χούφτωνα το υπέροχο στήθος της και ακολουθούσα το ρυθμό της. Ξαφνικά την είδα να τραντάζεται πάνω μου και να μου λέει χαμηλόφωνα ότι με χύνει. Έπεσε ξέπνοα επάνω μου, ενώ εγώ ήμουν ακόμα καυλωμένος. Την άφησα να πάρει δυο ανάσες και όπως ήταν εκεί, αρχίζω να τη γαμάω με τον δικό μου ρυθμό, γρήγορο και δυνατό, σφίγγοντας τη πάνω μου. Συνέχισα να την σφυροκοπώ για κάνα πεντάλεπτο. Εκείνη αναστέναζε, βόγκαγε από ηδονή, μου έλεγε ότι τη σκίζω. Ήθελα να την περιμένω. Μου είπε ότι θα με ξανά έχυνε και τότε συνέβη! Χύσαμε μαζί και δυνατά! Είχε μπήξει τα νύχια της στη σάρκα μου. Ο ιδρώτας μας είχε γίνει ένα. Οι ανάσες μας το ίδιο. Ταξιδεύαμε σε άλλο γαλαξία! Μετά από ένα ντους, μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε.
Πάλι ένιωθα ότι είχε μπερδεμένα συναισθήματα. Η χαρά και η ηδονή έδιναν την θέση τους στην ενοχή και στην βιασύνη, στο "πως το έκανα εγώ αυτό". Προσπάθησα να την ηρεμήσω μα ήταν δύσκολο. Την άφησα να φύγει και να τα βρει με τον εαυτό της. Από τότε δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Το επεδίωξα, αλλά δεν ήθελε και το σεβάστηκα. Μετά από 2 χρόνια βρήκα ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο έλεγε...
"Σε ευχαριστώ πολύ για εκείνο το απόγευμα του Ιούνη. Πέρασα πολύ ωραία! Στο λέω τώρα με καθυστέρηση. Εξαφανίστηκα γιατί δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ. Αν το συνέχιζα θα μπλέκαμε άσχημα και έτσι διάλεξα το δρόμο της φυγής. Να περνάς καλά".
Η απάντηση μου άμεση.
"Εγώ σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανες να γευτώ το υπέροχο κορμί σου και να σε κάνω να έρθεις σε οργασμό. Να περνάς καλά όπου και να είσαι, αλλά σε παρακαλώ πολύ η επικοινωνία μας να τελειώσει εδώ"
Όντως έτσι έγινε.



eleana

Έλενα....
Έλενα. Μια γυναίκα που με σημάδεψε όσο λίγες. Είναι από εκείνες τις γυναίκες που είναι όμορφες, σαγηνευτικές. Τραβάνε πάνω τους πολλά αντρικά βλέμματα. Σπουδαγμένη και συγχρόνως με μπόλικο μυαλό, με αρκετό χρήμα το οποίο δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει. Έχει όλο το πακέτο, όχι μονάχα για να περάσεις όμορφα μαζί της στο κρεβάτι, αλλά για να κάνεις κανονική σχέση και να το παντρευτείς. Έχει όλο το πακέτο που μπορεί να ζητάει ένας άντρας από μια γυναίκα. Το κυριότερο δε όλων, όταν αγαπάει, το κάνει ολοκληρωτικά. Η Έλενα είναι 1.85, καστανόξανθη, με όμορφο προσωπάκι και πάντα χαμογελαστή. Με μέτριο στήθος, πανέμορφη κωλάρα που θες να χαστουκίζεις συνέχεια, ατελείωτα πόδια, που αναδεικνύονται όταν φοράει κολάν ή φορέματα. Είναι μια γυναίκα φωτιά. Με ένα βλέμμα εξίσου φωτιά.
Όταν την πρωτογνώρισα ήμουν σε σχέση. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε καθόλου να με κυνηγήσει και να με διεκδικήσει. Ήθελε απλά να γαμιόμαστε άγρια και να περνάμε καλά. Νόμιζε και νόμιζα ότι είναι κάτι που θα μπορούσαμε να το ελέγχουμε και να έχουμε παράλληλα σχέσεις με άλλα άτομα. Όμως γελιέται πίκρα όποιος νομίζει ότι αυτά τα πράγματα ελέγχονται. Το σεξ με την Έλενα ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει στην ζωή μου και δόξα στον θεό δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από το πλήθος των γυναικών, ούτε και από την ποιότητα του σεξ. Είναι αυτό που λέμε με ευκολία αλλά τελικά ισχύει! Χημεία. Το dna των κορμιών μας ταίριαζε απόλυτα. Από το ύψος και τη σωματοδομή μιας και εγώ είμαι δίμετρος και με αθλητικό κορμί και χρειαζόταν εκτόπισμα για να κάνεις καλά μια τέτοια κορμάρα. Κάναμε σεξ σε πολλά και απίθανα σημεία. Σπίτι της κυρίως μιας που έμενε μόνη της και εκεί είχαμε την άνεση μας, σπίτι μου αργότερα όταν έμεινα μοναχός μου, στη φύση πολύ συχνά, σε ερημιές μέσα στην μαύρη νύχτα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, σε τραπέζια, σε δημόσιες τουαλέτες, μέσα στη θάλασσα.
Γενικά είχαμε μια υγιέστατη σεξουαλική ζωή, ενώ παράλληλα από κάτω αναπτυσσόταν μια μεγάλη αγάπη κυρίως από μέρος της. Φόραγε πάντα μικροσκοπικά στρινγκ για να τονίζει την κωλάρα της και κολάν. Με υποδεχόταν πάντα με τρελές ορέξεις στο σπίτι της και εκεί περνάγαμε ώρες κάνοντας σεξ, σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Εκεί ήταν ο μικρόκοσμος μας, που χανόμασταν από τα προβλήματα και τις έγνοιες της καθημερινότητας. Μια από τις καλύτερες στιγμές μας θα σας διηγηθώ εδώ, αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω εύκολα.
Ήταν μεσημεράκι όταν τις έστειλα μήνυμα να δω αν θα είναι σπίτι. Τελείωνα από τη δουλειά και έλεγα να περάσω το υπόλοιπο της ημέρας μαζί της. Για καλή μου τύχη δεν είχε μάθημα στην σχολή οπότε μου είπε να περάσω όταν τελειώσω από τη δουλειά. Της είπα ότι σε καμία ωρίτσα θα είμαι εκεί. Μετά από λίγο μου στέλνει μήνυμα στο κινητό ότι έχει τρελές ορέξεις και θα με ξεζουμίσει. Η απάντηση μου ήταν άμεση. Φτιάξε ατμόσφαιρα και όταν θα σου χτυπήσω το κουδούνι για να μου ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας που μένεις φρόντισε να πάρεις θέση και άφησε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή. Στην ιδέα ότι η Έλενα με περίμενε καυλωμένη με είχε ανάψει παρά πολύ και δεν έβλεπα την ώρα να την ξεσκίσω. Και μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό για πολλές ώρες.
Φτάνω λοιπόν και χτυπάω το κουδούνι. μου ανοίγει. Μπαίνω στο ασανσέρ καυλωμένος. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή. Την αναζήτησα στο σαλόνι. Δεν ήταν εκεί. Θα με περίμενε στην κρεβατοκάμαρα μιας και η πόρτα της ήταν κλειστή. Βγάζω λοιπόν όλα μου τα ρούχα και μένω μονάχα με το μαύρο μου εσώρουχο. Ανοίγω σιγά-σιγά την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Ήταν εκεί. Όρθια απέναντι μου, με την πλάτη γυρισμένη σε εμένα, στο ημίφως μιας και υπήρχε ένα πορτατίφ ανοιχτό. Φορούσε μονάχα ένα μικροσκοπικό στρινγκ μαύρο τα χέρια της ήταν σηκωμένα ψηλά και κρατούσε τον τοίχο σαν να θέλει να πας και να την γαμήσεις από πίσω με δύναμη. Πλησίασα αργά-αργά όπως πλησιάζει ένα λιοντάρι το θήραμα του. Στάθηκα πίσω της και άρχισα να της φιλάω το λαιμό, αργά και βασανίστηκα. Της άρεσε. Η ανάσα της αυτό έδειχνε. Αδημονούσα για περισσότερα. Θα της τα έδινα, αλλά σιγά-σιγά.
Συνέχισα να την φιλάω στο λαιμό και στο αυτί ενώ κόλλησα το σώμα μου στο δικό της κρατώντας τους καρπούς των χεριών της. Ήμουν πολύ ερεθισμένος και μόλις ένιωσε το καυλί μου να ακουμπάει το σώμα της τεντώθηκε προς τα πίσω για να το νιώσει καλύτερα. Συνέχισα να τη φιλάω σε όλη την πλάτη και να κατεβαίνω. Με προσοχή φίλησα το απίστευτα τουρλωμένο κωλαράκι της και με μια απότομη κίνηση έσκισα το στρινγκ. Είχα ήδη γονατίσει και με μανία άρχισα να γλείφω το μουνάκι της. Φρεσκοξυρισμένο και μυρωδάτο. Υγρό. Ήταν μούσκεμα και θα το έγλειφα όση ώρα ήθελα. Το μόνο που άκουγα εκείνη τη στιγμή ήταν η ανάσα της που είχε γίνει πιο βαριά καθώς και μικρές πνιχτές κραυγές ηδονής. Παράλληλα έκανα περάσματα και από την κωλοτρυπίδα της. Την έγλειφα και τη δαχτύλιαζα. Την προετοίμαζα για μετά.
Συνέχισα να γλείφω από πίσω το μουνάκι της, ενώ με δύναμη χούφτωνα την κωλάρα της και έδινα και μικρές σφαλιάρες που τόσο της άρεσαν. Είχε γίνει μούσκεμα. Ήθελε κι άλλο. Συνέχισα με μανία σε σημείο που τα γόνατα της να λυγίζουν. Τη λυπήθηκα. Της ζήτησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να απολαύσει το γλειφομούνι μου. Θα την έγλειφα μέχρι να με χύσει και αυτό δεν άργησε να συμβεί μέσα σε κραυγές καύλας. Αλλάξαμε θέσεις και ξάπλωσα αποκαμωμένος και ευχαριστημένος. Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα και κατέβηκε κατευθείαν στο ορθωμένο μου καυλί. Το πήρε στο στόμα της και άρχισε να μου παίρνει ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. προσπαθώντας να το πάρει όλο μέσα κάτι που την έκανε να δακρύσει και να της κόβεται η ανάσα αλλά το γούσταρε τρέλα. Και εκεί που νόμιζα ότι θα με έκανε να την χύσω μέσα στο στόμα της όπως συνήθως σταμάτησε και απομακρύνθηκε. Πήγε πάλι στην ίδια θέση με πριν. Κράτησε τον τοίχο με τουρλωμένο το κωλαράκι, ζητώντας μου να τη γαμήσω έτσι στα όρθια.
Πλησίασα από πίσω της και με μια απότομη κίνηση μπήκα με δύναμη μέσα της. Βόγκηξε από καύλα. Ο ρυθμός στην αρχή ήταν αργός και βασανιστικός. Είχα πιάσει τα μαλλιά της και τα τράβαγα ενώ της έδινα πεταχτά φιλιά στον λαιμό και στην πλάτη. Κράταγε τον τοίχο και συνέχιζα να την πηδάω ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμό. Ο ήχος που κάνανε τα κορμιά μας που ενώνονταν ήταν έντονος και καυλωτικός. Είχε απίστευτη κωλάρα και λάτρευα να γαμάω την Έλενα από πίσω με δύναμη. Ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο έντονος και άρχισα να ρίχνω και τα πρώτα κωλοσκάμπιλα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Είχαμε ξεφύγει και οι δυο. Τα βρωμόλογα μεταξύ μας κάνανε την όλη σκηνή ακόμα πιο άγρια. Μεταμορφωνόταν σε μια μεγάλη πουτάνα κι εγώ ήμουν ο γαμιάς της που της έσκιζε.
Μετά από λίγο της είπα ότι θέλω να τη χύσω. Η ίδια είχε χύσει ήδη αρκετές φορές και με το που με άκουσε, γύρισε απότομα προς το μέρος μου, γονάτισε και το ξαναπήρε στο στόμα της για να με αποτελειώσει. Δεν άργησα να χύσω μια μεγάλη ποσότητα μέσα στο στόμα της. Λάτρευε να τα γεύεται και να τα καταπίνει και αυτό έκανε για μια ακόμα φορά. Ελπίζω να σας άρεσε. Αν θέλετε, μπορώ να σας περιγράψω κι άλλα σκηνικά.


Το Μαράκι..

Σήμερα έφερα στη θύμηση μου μια ιστορία που συνέβη πριν από χρόνια αρχές καλοκαιριού. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας είναι η Μαρία. Λίγα λόγια για τη Μαρία και την γνωριμία μας.
Τότε ήταν στα 21 της, ύψος γύρω στο 1.65, με πολύ γλυκό προσωπάκι και μακριά μαύρα μαλλιά, καθώς και κάστανα ματιά. Είχε ένα υπέροχο σωματάκι, με στήθος μικρό και στητό, το οποίο είχε μια πολύ καυλιάρικη ρώγα και έναν πισινό... όλα τα λεφτά, από εκείνους τους νότιο αμερικανικούς οι οποίοι είναι απίστευτα πεταχτοί. Κωλάρα με όλη τη σημασία της λέξεως, από αυτούς που θέλεις να τους βλέπεις στημένους στα τέσσερα και να τους σφαλιαρίζεις και όχι μόνο. Λίγα λόγια και για μένα για όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα. Ύψος γύρω στα 2 μέτρα, μελαχρινός, με αθλητικό σώμα. Με την Μαρία γνωριστήκαμε μέσω Διαδικτύου και αρχίσαμε να μιλάμε για πολλά και διάφορα. Εκείνη την περίοδο ήταν φοιτήτρια και εγώ δούλευα σε μια εταιρεία. Δεν αργήσαμε να γνωριστούμε κι από κοντά και φυσικά να κάνουμε υπέροχο σεξ στο αυτοκίνητο κυρίως, αλλά και στα σπίτια μας όποτε αυτά ήταν ελεύθερα.
Το σεξ με το Μαράκι ήταν υπέροχο. Η κοπέλα γούσταρε να κάνει σεξ. Η πίπα της ήταν πολύ καλή, αλλά το καλύτερο ήταν ότι με άφηνε να γλείφω το μουνάκι της για ώρα μέχρι να την κάνω να χύνει στο στόμα μου. Το λατρεύω αυτό. Φυσικά και το να την παίρνεις στα τέσσερα ήταν το κλου στο σεξ. Με τέτοια κολάρα ήταν δικαιολογημένο. Μετά από κάνα δίμηνο γνωριμίας και έχοντας μια καθαρά σεξουαλική σχέση με τη Μαρία, της είπα να διακόψουμε μιας και είχα γνωρίσει μια άλλη κοπέλα που μου άρεσε πολύ, την Αγγελική, και θα έκανα σχέση μαζί της. Σε μια άλλη ιστορία θα αναφερθώ και στην Αγγελική. Η Μαρία φυσικά και έδειξε κατανόηση, αλλά μου ζήτησε να μην ξεκόψουμε τελείως και όποτε θέλω να μιλάμε. Το γεγονός αυτό μου έδωσε την ευκαιρία για κάποιους μήνες να το έχω δίπορτο και φυσικά ακολούθησαν εξαντλητικά βράδια που έπρεπε να ικανοποιήσω και τις 2 παρτενέρ μου. Μάλιστα όταν η Μαρία γνώριζε ότι θα πήγαινα πρώτα από την Αγγελική και μετά θα πήγαινα να την δω, την ερέθιζε η σκέψη ότι πριν από λίγες ώρες έκανα σεξ με κάποια άλλη και αυτό την έκανε να είναι πιο απαιτητική από εμένα στο σεξ, με αποτέλεσμα να αγκομαχάμε μέσα στο αυτοκίνητό μου ή και έξω από αυτό.
Καλοκαιράκι λοιπόν πριν από χρόνια και θα πήγαινα με τον κολλητό μου στα μπουζούκια καθώς και μεγάλη παρέα. Η Αγγελική έλειπε από την Αθήνα οπότε εγώ στέλνω μήνυμα στην Μαρία λέγοντας της που θα είμαι το βράδυ. Εκείνη απάντησε ότι είχε κανονίσει με παρέα για αλλού αλλά θα προσπαθούσε να περάσει και αυτή από εκεί με την παρέα της. Η νύχτα κύλαγε παρά πολύ όμορφα, μπουζούκια, ποτάκια, πολλές γυναίκες όμορφες τριγύρω για να φλερτάρεις, όλα υπέροχα. Οι περισσότεροι/ες έχετε βρεθεί σε μπουζούκια και ξέρετε πως είναι. Κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα η Μαρία λέγοντας μου ότι θα έρθει με την παρέα της στο μαγαζί αλλά δεν θα μπορέσει να περάσει από το τραπέζι μας μιας και είναι ένα αγοράκι που τη γουστάρει και τον γουστάρει και αυτή. Ξενέρωσα αρχικά με αυτό που θα έκανε, αλλά στο τέλος κατάλαβα το πονηρό σχέδιο της.
Μετά από μια ώρα περίπου εμφανίζεται στο μαγαζί και τη βλέπω από μακριά. Φορούσε μια υπέροχη κοντή φούστα που τόνιζε επιδεικτικά την κολάρα της και ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από πάνω. Την παρατηρούσα στο χώρο και αμέσως ερεθίστηκα. Πλησίαζε προς το τραπέζι μου χωρίς να με έχει δει, όλο και πλησίαζε, μέχρι που γύρισε το κεφάλι προς το μέρος μου και με είδε να την κοιτάζω. Χαμογέλασα διακριτικά και εκείνη έκανε το ίδιο. Προσπέρασε με την παρέα της το τραπέζι μας και πήγε σε κοντινό τραπέζι με την παρέα της. Έκατσε σε σημείο που μπορούσε να με βλέπει. Η συνέχεια είναι γνωστή. Με κάρφωνε και την κάρφωνα όλο το βράδυ. Το πουτανάκι μου με είχε ανάψει για τα καλά και δεν είχα μάτια για άλλη. Μέσω μηνυμάτων δίνουμε ραντεβού για το σπίτι της μετά τα μπουζούκια. Ήταν γύρω στις 5 το πρωί όταν χτυπάω το κουδούνι του σπιτιού της, ανεβαίνω πάνω, είμαι απίστευτα ερεθισμένος, έχω πιει τόσο ώστε να είμαι με πολύ καλή διάθεση και σίγουρα όχι μεθυσμένος.
Φοράω ένα τζην και ένα μπλουζάκι κοντομάνικο, για να έχετε μια εικόνα. Μου ανοίγει την πόρτα με χαμόγελο και φορώντας τα ρούχα που φόραγε στα μπουζούκια.
- Χαίρομαι που δεν άλλαξες μικρό μου, σου είπα ότι μου αρέσεις πολύ απόψε, είσαι πολύ σέξι και ερωτική.
- Φυσικά και δεν θα ξεντυνόμουνα, αυτό θα μου το κάνεις εσύ.
Αυτό έδωσε το σύνθημα για να πάμε στο δωμάτιο της. Της έβγαλα το μπλουζάκι και τη φούστα και την άφησα να μείνει μονάχα με το μικροσκοπικό της στρινγκ, ένα μαύρο υπέροχο εσώρουχο. Δεν την άφησα να μου βγάλει τα ρούχα παρόλο που το ήθελε. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να της γλείφω το λαιμό και τους λοβούς των αυτιών της. Οι πρώτοι αναστεναγμοί καύλας κάνανε την παρουσία τους. Συνέχισα να τη γλείφω και επικεντρώθηκα στις καυλωμένες της ρόγες. Τα βογκητά πήραν θέση και εναλλάσσονταν με αναστεναγμούς και ερωτικά λογάκια. Συνέχισα ακόμα πιο χαμηλά και φυσικά έβγαλα το μικροσκοπικό εσώρουχο για να φιλήσω με ευλάβεια και να γλείψω μέχρι τελικής πτώσεως το μουνάκι της Μαρίας. Αν και ήθελα σαν τρελός να τη γαμήσω, έκανα υπομονή και φυσικά στο τέλος ανταμείφθηκα.
Το μουνάκι της Μαρίας ήταν πολύ υγρό και με παρακάλαγε από την καύλα να μπω μέσα της. Εγώ αντιθέτως σαν να μην την άκουγα συνέχιζα να γλείφω το μουνάκι της και της είπα ότι δεν θα σταματήσω μέχρι να πιω τα χύσια της. Μετά από αρκετή ώρα το Μαράκι τελείωσε μέσα σε φωνές. Όποιος ήταν ξύπνιος εκείνη την ώρα σίγουρα θα είχε καυλώσει με τις φωνές της. Την άφησα να πάρει για λίγο της ανάσες της και γδύθηκα. Μόλις είδε τον ερεθισμένο πούτσο μου σαν να ήθελε να με εκδικηθεί με καβάλησε αμέσως. Νόμιζα ότι θα άρχιζε αν ιππεύει την πούτσα μου αλλά το πουτανάκι μου με παίδεψε όπως κι εγώ. Άρχισε να μου γλείφει το λαιμό, μετά το στήθος, κατέβηκε στο ερεθισμένο μου πέος και άρχισε να το γλείφει. Το τσιμπούκι της υπέροχο, άλλοτε αργό και άλλοτε γρήγορο, βαθύ και υγρό, μαστόρισσα το Μαράκι. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος; Όταν μάλιστα έχεις το Μαράκι να σε παρακαλάει να τη χύσεις στο στόμα;
Την έχυσα με δύναμη μέσα στο στοματάκι της και αυτήν σαν καλό κορίτσι τα κατάπιε όλα. Δεν αργήσαμε να βρούμε τις ανάσες μας, τα καλύτερα μόλις θα άρχιζαν. Η Μαρία με καβάλησε και άρχισε πάλι να με γλείφει στα αρχίδια και στον πούτσο. Είχαμε ερεθιστεί και οι δύο μας ξανά. Φόρεσα το προφυλακτικό μου και με καβάλησε η Μαρία με δύναμη. Μου είχε πει ότι λάτρευε αυτή τη στάση, όπως και οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε, μιας και μπορούσε να έχει τον έλεγχο και επιπλέον να απολαμβάνει το πέος μου σε όλη του την μεγαλοπρέπεια. Ο χρόνος είχε χαθεί! Δεν είχαμε αίσθηση πόση ώρα κράταγε κάθε στάση. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κάποια στιγμή δεν άντεξα και την γύρισα στα 4. Το υπέρτατο γαμήσι μόλις θα άρχιζε για μένα. Άρχισα να σφυροκοπώ το μουνάκι της Μαρίας και να σφαλιαρίζεις την κολάρα της. Έκανα κανονική ιππασία.
Οι φωνές και τα βογκητά της Μαρίας, έδιναν και έπαιρναν κι εγώ καύλωνα ακόμα πιο πολύ. Δυστυχώς για εμένα και ευτυχώς για την Μαρία το αλκοόλ οδήγησε στο να μην μπορώ να ξαναχύσω εύκολα όσες στάσεις και να αλλάξαμε στη συνέχεια. Είχαμε ιδρώσει απίστευτα και οι δύο. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε όρθιοι με τη Μαρία να κρατάει τον τοίχο κι εγώ να τη σκίζω από πίσω. Στη συνέχεια προσπάθησα να της πάρω και από την κωλάρα της, αλλά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι δεν αντέχει άλλο. Μου ζήτησε να γλείψω την μουνάρα της για να χύσει, αλλά εγώ πήγα στο κρεβάτι και την έβαλα να με καβαλήσει ξανά. Το Μαράκι άρχισε σιγά-σιγά να ανεβοκατεβαίνει εξαντλημένη. Ο ιδρώτας της έσταζε επάνω μου. Δύο αποκαμωμένα κορμιά ενωνόντουσαν με όση δύναμη είχαν. Ευτυχώς βρήκαμε το κουράγιο να συνεχίσουμε.
Κάποια στιγμή λέω στο πουτανάκι μου ότι θέλω να την χύσω στην κωλάρα. Εκείνη με μια απότομη κίνηση και όπως ήταν από πάνω μου ανασηκώθηκε. Έπιασε τον πούτσο μου και με δύναμη τον έβαλε στην κωλάρα της. Άρχισε να με ιππεύει με την κωλάρα της που όσο και να είναι, ήταν πιο στενή. Αυτό ακριβώς ήταν και η χαριστική βολή σε ένα υπέροχο σεξ. Μετά από αρκετή ώρα, συγχωρέστε με αλλά δεν προσδιορίζονται οι χρόνοι και ενώ γαμιόμασταν σε αυτή τη στάση, έχυσα επιτέλους στην κωλάρα της Μαρίας. Το επόμενο πρωινό μας βρήκε αγκαλιασμένους στο κρεβάτι, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπα μας. Φυσικά και πήγαμε για πρωινό ντουζάκι και σεξ. Μαράκι όπου και να είσαι, να είσαι καλά για εκείνη την υπέροχη νύχτα.

Η Γεωργία

Η ιστορία που θα σας περιγράψω αρχίζει πριν από περίπου 5 χρόνια, άνοιξη του 2011. Τότε γνώρισα μέσω ίντερνετ μια γυναίκα, τη Γεωργία, 10 χρόνια μεγαλύτερη μου. Βάδιζε τα 40 της. Μεγάλο κοινό μας στοιχείο ήταν η μουσική. Λατρεύαμε και οι δύο τη μουσική και ανταλλάσαμε πληροφορίες και ωραίες μουσικές για να ακούμε. Οι συνομιλίες μας κράτησαν περίπου ένα μήνα όταν και αποφασίσαμε να γνωριστούμε από κοντά. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι δεν είχα δει ούτε μια φωτογραφία της και φυσικά δεν είχε δει και αυτή δικιά μου. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν αδρές περιγραφές της εξωτερικής μας εμφάνισης. Η συνάντηση μας ήρθε πολύ ξαφνικά, όταν ένα απογευματάκι του Μαΐου τη ρώτησα αν θα ήθελε να έρθει σπίτι μου να ακούσουμε μουσικές και να πιούμε κάτι. Στην αρχή ήταν διστακτική, απόλυτα φυσιολογικό και λίγο ξαφνιασμένη, αλλά επειδή μια δόση τρέλας την είχε όπως κι εγώ, είπε ναι, οπότε και δώσαμε ραντεβού σε ένα μέρος κοντά στο σπίτι μου, σε μια κεντρική οδική αρτηρία.

Η αλήθεια ήταν ότι είχα πολύ αγωνία για το τι θα συναντήσω. Φόρεσα το τζίν μου και ένα πόλο μπλουζάκι και πήγα. Σε αυτό το σημείο απλά να αναφέρω ότι είμαι πολύ ψηλός, σχεδόν 2 μέτρα, με κανονικό αθλητικό σώμα, καφέ μάτια και μαύρα μαλλιά, αλλά γκριζαρισμένα αρκετά. Το ραντεβού μας ήταν κατά τις 8. Βγαίνει από το αμάξι και εκεί μένω χαζός. Αντικρίζω μια ψηλή γυναίκα, γύρω στο 1.75, ξανθιά, αδύνατη όσο πρέπει και με ένα πανέμορφο και χαμογελαστό πρόσωπο. Μακάριζα την τύχη μου από μέσα μου για το πόσο εντυπωσιακή γυναίκα είχα απέναντί μου. Τα πρώτα δευτερόλεπτα, υπήρξε μια εμφανής αμηχανία μεταξύ μας, αλλά δυο φωτεινά χαμόγελα βοήθησαν να σπάσει ο πάγος. Της ζήτησα ευγενικά να με ακολουθήσει με το αμάξι της. Σε 10 λεπτά ήμασταν στο κατώφλι του σπιτιού μου. Την καλοδέχτηκα και άναψα τα φώτα προσπαθώντας να την κάνω να νιώσει άνετα, αλλά και επειδή ήθελα να δω καθαρά τον άνθρωπο που είχα απέναντι μου. Ένα έχω να πω. ΓΥΝΑΙΚΑ.

Είχα απέναντι μου μια γυναίκα στα 40 της, με ένα πανέμορφο λουλουδάτο φορεματάκι μέχρι το γόνατο, πρόσωπο χαμογελαστό, ερωτεύσιμο και ένα βλέμμα που θα μπορούσε να μιλάει από μόνο του. Είχε ποδάρες που τονιζόντουσαν από έναν ωραίο γοβάκι και το φόρεμα διέγραφε ένα χυμώδεις κορμί. Είναι από αυτά τα σώματα που ενώ είναι αδύνατα, είναι γυναικεία αν με καταλαβαίνετε. Κατάλαβε ότι την περιεργαζόμουν διακριτικά από πάνω μέχρι κάτω και νομίζω ότι έκανε και αυτή το ίδιο. Έβγαλα από το ψυγείο ένα μπουκάλι λευκό κρασί, ετοίμασα συνοδευτικά και κατευθυνθήκαμε στον πάνω όροφο του σπιτιού, στο μεγάλο μπαλκόνι. Είχε μια πολύ ωραία βραδιά, οπότε θα καθόμασταν έξω. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και εκεί άκουσα επιφωνήματα ενθουσιασμού, μιας που ήταν τεράστιο, με ωραία θέα και ένα ψηλό τοίχο αντί για κάγκελα περιμετρικά που είχα τοποθετήσει φανάρια. Τα άναψα αμέσως και έτσι εκεί στο ημίφως αρχίσαμε να μιλάμε έχοντας σαν μουσικό χαλί μουσική που είχε φέρει μαζί της.

Ο χρόνος κύλαγε πολύ γρήγορα και είχα γοητευτεί από τη Γεωργία αλλά δεν ήξερα εκείνη τι σκεφτόταν. Η συζήτηση μας ήταν ατέρμονη και περιστρεφόταν γύρω από πολλά θέματα. Φυσικά και κάποια στιγμή έθιξα το γεγονός πως μια τόσο όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα είναι μόνη της αλλά η απάντηση ήρθε αμέσως.

- Πως ένας τόσο όμορφος και καλλιεργημένος άντρας είναι μόνος;

Δε μπορούσα να καταλάβω αν το είπε για να με αποφύγει ή αν το εννοούσε. Μπέρδεμα η κατάσταση. Το πρώτο μπουκάλι διαδέχτηκε το δεύτερο και όταν επέστρεψα με αυτό στο μπαλκόνι τη βρήκα όρθια να απολαμβάνει το κρασί της και να κοιτάζει τη θέα. Την πλησίασα αργά από πίσω, της έδωσα ένα γλυκό φιλί στο λαιμό και τη ρώτησα για το τι κοιτάζει. Ένιωσα το δέρμα της να ανατριχιάζει. Εγώ είχα ερεθιστεί πολύ από την ένταση της στιγμής, αλλά προσπαθούσα να το κρύψω. Έτσι απλά γύρισε προς τα εμένα και με κοίταξε στα μάτια. Το φιλί ήταν γλυκό και έντονο, που μου φάνηκε ατελείωτο. Ένιωσα τη ζεστασιά του κορμιού της πάνω στο δικό μου, ουσιαστικά την έτρωγα και με έτρωγε. Δεν ήταν απλά ένα φιλί, τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν την πλάτη της και κατέβαιναν. Κατάλαβα πως φορούσε ένα μικροσκοπικό εσώρουχο. Διαγραφόταν κάτω από το φόρεμα καθώς άγγιζα απαλά την περιοχή.

Ήμασταν πολύ ώρα όρθιοι. Φίλαγα τον λαιμό της και τότε άκουσα τους πρώτους αναστεναγμούς. Έσκυψα και άρχισα να χαϊδεύω το στήθος της. Με μια απότομη κίνηση ξεκούμπωσε το σουτιέν της και απελευθέρωσα ένα υπέροχα στητό στήθος, με μεγάλη ρώγα. Έσκυψα ευλαβικά και άρχισα να το γλείφω απαλά και ενίοτε να δαγκώνω την ερεθισμένη ρώγα της. Εκείνη είχε τα χέρια της στα μαλλιά μου σαν να με καθοδηγεί, σα να προσπαθεί να με σταματήσει αλλά να μη μπορεί. Γονάτισα, σα να γονατίζω μπροστά σε ένα ιερό εκκλησίας. Ξαφνιάστηκε και προσπάθησε να μου τραβήξει τα μαλλιά, όμως είχε μείνει από δυνάμεις. Δε μπορούσε να αποτρέψει την πορεία των πραγμάτων. Φόραγε ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο. Το παραμέρισα χωρίς να το βγάλω. Εκείνη είχε γύρει στο τοιχάκι του μπαλκονιού παραδομένη. Το μουνάκι της τελείως ξυρισμένο και υγρό, είχε νόστιμη γεύση και δεν το άφησα σε ησυχία. Το έγλειψα περιμετρικά σα να θέλω να την παιδέψω. Πίεζε το κεφάλι μου πλέον σαν να μου λέει "βαλε μέσα τη γλώσσα σου".

Δεν άργησα να τη βάλω μέσα και να γευτώ γλυκούς χυμούς, όμως δεν έμεινα στη γλώσσα. Έφερα και για παρέα ένα δάχτυλο μου για να την παιδέψω περισσότερο. Οι εναλλαγές γλώσσας και δαχτύλων ήταν απότομες και οι ρυθμοί ήταν πότε αργοί και βασανιστικοί και πότε γρήγοροι. Οι αναστεναγμοί έδωσαν τη θέση τους σε πενιχρά βογκητά. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν, να λυγίζουν, όμως εγώ εκεί, να επιμένω. Θα την έγλυφα μέχρι να με χύσει, πράγμα που δεν άργησε να συμβεί. Ή μήπως άργησε; Ποιος ξέρει; Ο χρόνος είχε φύγει από το μπαλκόνι εκείνη την ώρα. Σηκώθηκα και τη φίλησα γλυκά στο στόμα. Πήρε μια γεύση από τα υγρά της. Το βλέμμα της χαμένο. Δεν άργησε να συνέλθει για να με πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

- Γέμισε τα ποτήρια με κρασί…

μου είπε και γύρνα κοντά μου. Υπάκουσα. Ήπιε μια γερή γουλιά από το ποτήρι της και γονάτισε μπροστά μου. Ξεκούμπωσε αποφασιστικά το τζίν μου και άρχισε να χαϊδεύει τον ερεθισμένο μου ανδρισμό πάνω από το εσώρουχο. Νόμιζα ότι θα με παιδέψει, αλλά ευτυχώς, με μια απότομη κίνηση το κατέβασε και απελευθέρωσε τον ερεθισμένο πούτσο μου μπροστά στο πρόσωπό της. Το έβαλε λαίμαργα μέσα της και άρχισε να μου κάνει έναν απίστευτα καλό στοματικό έρωτα, με πολλές εναλλαγές στον ρυθμό και τρομερό πάθος. Τον έβαζε ολόκληρο μέσα της μέχρι που δάκρυσε. Είχε ξεφύγει ή μάλλον το ζούσε με πάθος. Με κοίταζε στα ματιά και αυτό με έκανε να ερεθίζομαι ακόμα περισσότερο. Τον έφτυνε και τον χτυπούσε σα να είναι αντικείμενο. Όμως δε με πείραζε. Τον έβαζε στην παλάμη της και τον έπαιζε με δύναμη. Αναστέναζα απο καύλα και βόγκαγα. Δε θα αργούσα να τελειώσω.

- Μη σταματάς μωρό μου θα σε χύσω…

κάποια στιγμή ξεστόμισα, με φωνή που ίσα που έβγαινε από το στόμα μου. Τότε επιτάχυνε, έβαλε όλη της τη μαεστρία και με έκανε να τελειώσω με δύναμη μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα και όταν σηκώθηκε δίπλα μου, είχα το ίδιο χαμένο βλέμμα με εκείνης, πιο πριν.

- Είναι γλυκά σε γεύση…

είπε και συνεχίσαμε σα να μην τρέχει τίποτα να απολαμβάνουμε το δεύτερο μπουκάλι κρασί

Ξαφνική συνάντηση!

Καλημέρα Μελίνα τι κάνεις; Που σε πετυχαίνω;
- Καλημέρα, είμαι στη δουλειά και έχω αρκετά πράγματα να κάνω αν και βαριέμαι παρά πολύ σήμερα.
- Κι εγώ μια από τα ίδια, τριγυρνάω στους δρόμους για τις ανάγκες τις δουλειάς, έχει και αυτήν την τρελή ζέστη. Εσύ τουλάχιστον είσαι τυχερή που είσαι στο γραφείο! Αλήθεια τι φοράς σήμερα;
- Λόγω ζέστης όπως καταλαβαίνεις φόρεσα μια μαύρη παντελόνα και ένα άσπρο πουκάμισο. Εσύ;
- Λίνο πουκάμισο λόγω ζέστης και ένα υφασμάτινο παντελονάκι ως συνήθως. Από μέσα τι φόρεσες γλυκιά μου;
- Μ... φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα λευκό σουτιέν που με εμποδίζει αφάνταστα και μακάρι να μπορούσα να μην το φοράω.
- Πας να με καυλώσεις Μελίνα μου πρωινιάτικα με αυτά που μου περιγράφεις;
- Εσύ φταις. Ήθελες να μάθεις τι φοράω. Εσύ όμως δεν μου είπες τι φοράς μέσα από το παντελόνι σου;
- Ένα μαύρο κολλητό εσώρουχο γλυκιά μου το οποίο ήδη σε σκέφτεται στο γραφείο σου και ξυπνάει. Πολύ θα ήθελα να είμαι κάπου απέναντι σου σε ένα γραφείο και να σε χαζεύω. Θα πρέπει να είσαι πολύ ερωτικά όμορφη σήμερα.
- Δεν θα μπορούσες να είσαι απέναντι μου γιατί έχω δικό μου γραφείο και δεν με βλέπει κανείς. Οπότε μονάχα ως πελάτης θα μπορούσες να είσαι εδώ μέσα. πάντως μου αρέσει να ξέρω ότι ξυπνάει για μένα ο πούτσος σου γλυκέ μου. Θα με κάνεις να ξυπνήσω κι εγώ και δε θέλω και πολύ.
- Αυτό δεν το ξέρω γλυκιά μου. Βλέπεις μιλάμε λίγο καιρό μέσα από το ίντερνετ και δεν ξέρω πόσο εύκολα και γρήγορα ξυπνάει του μουνάκι σου. Πάντως θα ήθελα να είμαι παρά πολύ εκεί. Απέναντι σου. Δεν ξέρω αν θα άντεχα να σε βλέπω μονάχα. Μπορεί να έκανα και άλλα πράγματα.
- Τι έχεις στο νου σου γλυκέ μου;
- Θα ήθελα να είμαι γονατισμένος μπροστά σου γλυκιά μου. να σου έχω βγάλει την παντελόνα, να έχω παραμερίσει το εσώρουχο σου και να γλείφω απαλά το μουνάκι σου. Πες μου πως είναι;
- Είναι φρεσκοξυρισμένο και αρχίζει να υγραίνεται. Ουφ άντε να βρω τώρα κουράγιο να δουλέψω παλιόπαιδο. Θα ήθελα πολύ να είσαι χαμηλά και να με γλείφεις. Το κάνεις καλά;
- Δεν έχω ακούσει παράπονα μέχρι τώρα. Λατρεύω να περιποιούμαι τα σέξι θηλυκά εκεί χαμηλά! Κι εμένα με έχεις καυλώσει πρωινιάτικα.
- Μ... με τρελαίνει η ιδέα ότι σε καυλώνω τώρα και σε τυραννάω. Να μην τυραννιέμαι μονάχα εγώ. Έχουν καυλώσει και οι ρόγες μου και αρχίζω να τις χαϊδεύω.
- Είσαι μεγάλο πουτανάκι. Αν σε είχα αφεντικό μου, θα σε τρέλανα στο πήδημα. Τόσο καιρό με παιδεύεις και με τυραννάς. Έχω τελειώσει πολλές φορές για σένα.
- Κι εγώ μια από τα ίδια. Έχω τελειώσει πολλές φοβερές με τις περιγραφές σου και όσα μου λες.
- Μελίνα θέλω πολύ να σε δω. Είμαι τόσο περίεργος να γνωρίσω από κοντά την γυναίκα που μου έχει προσφέρει απίστευτες καύλες και εγκεφαλικούς οργασμούς.
- Το καλό σεξ γλυκέ μου ξεκινάει από το μυαλό όπως λένε. Κι εγώ θα ήθελα να σε δω. Αν και διστάζω λιγάκι!
- Τι λες για σήμερα να βρεθούμε από κοντά και να κάνουμε κάτι από όλα αυτά που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς;
- Είσαι πειρασμός. Από τις περιγραφές σου πρέπει να είσαι εντυπωσιακός άντρας και σίγουρα στα γούστα μου. Αν φυσικά μου λες αλήθεια!
- Εγώ σου είπα αλήθειες. Και αν ισχύουν όσα μου είπες κι εσύ τότε σίγουρα είσαι μια πολύ ερωτική και γοητευτική γυναίκα. Λοιπόν τι λες; Μπορείς να ξεφύγεις σήμερα από τη δουλειά και να δώσουμε ραντεβού στα Β. Προάστια της Αθήνας; Ξέρω πολύ καλά ότι είναι περιοχές που τις ξέρεις καλά!
- Όσα σου είπα για μένα γλυκέ μου είναι αλήθεια και ναι θα το διαπιστώσεις και σήμερα από κοντά. Σε τρεις ώρες από τώρα θα μπορέσω να ξεφύγω. Δηλαδή κατά τη 1 το μεσημεράκι. Μπορείς εσύ; Που λες να συναντηθούμε; - Στη 1 λοιπόν το μεσημεράκι να με περιμένεις στην Ερυθραία, στο φούρνο Βενέτη που είναι πάνω στην Λ. Κηφισίας. Θα σε περιμένω με το αμάξι σταματημένο, χρώματος μαύρο και με πινακίδες ΑΒΓ ….. Θα με ακολουθήσεις.
- Οκ λοιπόν κατάλαβα που είναι. θα είμαι με το αμάξι μου χρώματος άσπρο και με πινακίδα ΙΘΗ …. και θα σε ακολουθήσω. Ανυπομονώ.
- Εγώ να δεις Μελίνα.
Οι ώρες πέρναγαν αργά και η ανυπομονησία μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Λίγες ώρες μετά περίμενα στο σημείο συνάντησης μας την Μελίνα. Αναρωτιόμουν πως θα είναι. Αν θα ταιριάζει στις περιγραφές που μου είχε δώσει. Φυσικά ήλπιζα να της άρεσα και εγώ. Έτσι ώστε ότι επακολουθούσε να γινόταν χωρίς ιδιαίτερο άγχος και στρες. Ήξερα τι ήθελε. Μου το είχε περιγράψει τι θα επιθυμούσε να γίνει όταν θα βρισκόμασταν. Στην αρχή δεν την πίστεψα. Δεν πίστευα ότι ήθελε κάτι τέτοιο και φυσικά δεν πίστευα ότι θα βρισκόμασταν. Να που όμως ένα μήνα μετά την πρώτη μας συνομιλία θα βρισκόμασταν. Βγήκα από το αμάξι και περίμενα υπομονετικά. Μετά από λίγο είδα το λευκό αμάξι να πλησιάζει. Μου άναψε τα φώτα και με πλησίασε. Κατέβασε το παράθυρο και την πλησίασα.
- Γεια σου Μελίνα τι κάνεις; Είσαι έτοιμη να με ακολουθήσεις;
- Καλημέρα Γρηγόρη, είμαι απόλυτα έτοιμη… είπε χαμογελώντας.
Μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα. δεν μπόρεσα να διακρίνω πολλά αλλά η Μελίνα είχε όμορφο πρόσωπο και σίγουρα ένα γλυκό χαμόγελο. Μακάρι να τις έκανα και εγώ καλή εντύπωση. Συνέχισα να οδηγώ για ώρα μέχρι να καταλήξουμε σε ένα απόμερο και σκιερό μέρος μέσα στο δάσος σε παρακείμενη περιοχή της Δροσιάς. Βγήκα από το αμάξι και περίμενα και την Μελίνα να βγει. Όταν επιτέλους βγήκε, αντίκρισα μια ψηλή κοπέλα με κάστανα μαλλιά και όμορφο πρόσωπο, που φορούσε μια πολύ όμορφη μαύρη και λεπτή παντελόνα και ένα άσπρο πουκάμισο, με άσπρο σουτιέν που δύσκολα συγκρατούσε το στήθος της. Ήταν μεγάλο και στητό, όπως ακριβώς μου το είχε περιγράψει.
- Επιτέλους σε γνωρίζω και από κοντά και πράγματι όσα μου περιέγραψες είναι αλήθεια.
- Κι εγώ χαίρομαι που σε γνωρίζω Γρηγόρη. Κι εσύ δεν έκρυψες τίποτα. Ξέρεις όμως ότι δεν θα έχουμε πολύ χρόνο έτσι;
- Δυστυχώς το γνωρίζω γλυκιά μου.
Με αυτά τα λόγια άρχισα να την πλησιάζω. και της έδωσα το πρώτο παθιασμένο φιλί. Ανταποκρίθηκε με το ίδιο πάθος και δίψα. Άλλωστε μου το είχε δηλώσει. Χωρίς πάθος όλα είναι ανούσια. Είχε απόλυτο δίκιο. Το φιλί ήταν έντονο και με έκανε αμέσως να ανάψω. Έπρεπε να ακολουθήσω όσα άτυπα είχαμε συμφωνήσει. Ήθελε να κάνει έντονο σεξ. Να της φερθούν σαν μια κοινή πουτάνα και όχι σαν κυρία. Είχε βαρεθεί αυτό το σκηνικό. «Θέλω να με γαμήσεις σαν πουτάνα και να φύγεις». Αυτό ήθελε και αυτό θα είχε. Άρχισα να της φιλάω το λαιμό και να ξεκουμπώνω ένα-ένα τα κουμπιά από το λευκό της πουκάμισο. Εκείνη ήδη χούφτωνε πάνω από το παντελόνι τον σηκωμένο μου ανδρισμό. Δεν άργησα να την απαλλάξω από το σουτιέν και να αποκαλυφθούν μπροστά μου δύο υπέροχα στήθη με μεγάλες ρόγες. Είχα καθίσει στο καπό του αυτοκινήτου της και αυτή μπροστά μου απολάμβανε τα φιλιά και τα χάδια που έδινα στο στήθος της. Συνέχιζε να με χουφτώνει χαμηλά.
Μου έλυσε τη ζώνη και μου ξεκούμπωσε γρήγορα τα κουμπιά. Αναστέναζε κάθε φορά που της έγλειφα και της δάγκωνα ελαφρά τις ρόγες της. Ξαφνικά με απωθεί με τα χέρια της και με διατάζει να καθίσω αναπαυτικά στο καπό. Εκείνη έσκυψε μπροστά μου και μου κατέβασε το παντελόνι. Ο ανδρισμός μου ορθωμένος και σκληρός πετάχτηκε και εκείνη τον έβαλε με μια απότομη κίνηση στο στόμα της. Για κάνα δίλεπτο, ίσως και παραπάνω μιας και ο χρόνος δεν είχε σημασία ούτε μπορούσε να μετρηθεί, μου πήρε μια υπέροχη πίπα. Βαθιά και υγρή, με εναλλαγές στον κορμό και στο κεφάλι. Την τράβηξα με δύναμη από τα μαλλιά και διαμαρτυρήθηκε, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε με τους δικούς μου κανόνες.
Αλλάξαμε θέσεις και έγειρε στο καπό του αυτοκινήτου της. Της έβγαλα την παντελόνα και την άφησα μονάχα με το στρινγκάκι. Την ξάπλωσα στο καπό και παραμέρισα το εσώρουχο της. Ήταν μούσκεμα το πουτανάκι μου. Δεν έχασα χρόνο και άρχισα να την γλείφω με μανία. ήξερα ότι αυτό της άρεσε παρά πολύ. Οι αναστεναγμοί έδιναν και έπαιρναν και δεν άργησαν να μετατραπούν σε βογγητά ηδονής. Προσπάθησε να μου τραβήξει τα μαλλιά για να με σταματήσει. Με παρακάλεσε να σταματήσω και να τη γαμήσω, όμως εγώ δεν σταμάταγα με τίποτα. Ζαλισμένος από την υπέροχη γεύση της, συνέχιζα να τη γλείφω με μανία. Δεν άργησε να χύσει βρίζοντας με, με χυδαία λόγια. Όσο με έβριζε τόσο εγώ καύλωνα περισσότερο. Μόλις τελείωσε έσκυψα και τη φίλησα στο στόμα. Να νιώσει τη γεύση του υπέροχου αιδοίου της.
Τη σήκωσα και την έβαλα να κρατάει τον ουρανό του αυτοκινήτου της. Φόρεσα ένα προφυλακτικό και από πίσω μπήκα μέσα της με δύναμη. Βόγκηξε ξανά. Με αργούς ρυθμούς στην αρχή σφυροκοπούσα το υπέροχο υγρό μουνάκι της, ενώ συγχρόνως της ψιθύρισα στο αυτί πόσο υπέροχη πουτάνα είναι και ότι για υπάλληλος της την πηδάω καλά! Κατάλαβε αμέσως που το πήγαινα και μου απάντησε όλο απάθεια αλλά και καύλα πως αν την πηδήξω καλά θα πάρω αύξηση. Οι ρόλος είχαν μοιραστεί και φυσικά σαν καλός «υπάλληλος» της έσκισα το μουνάκι για πολύ ώρα. Φρόντιζα να το κάνω τόσο δυνατά ώστε να νιώθει πραγματική πουτάνα και φυσικά δεν δίστασα να της χουφτώνω τις βυζάρες και να τις ρίχνω και καμία σφαλιάρα στο κωλαράκι της.
Σε κάποια στιγμή την τράβηξα από τα μαλλιά και της είπα ότι θα τη χύσω. Εκείνη σαν καλή πουτάνα, έσκυψε μπροστά μου και μου εξαφάνισε τον πούτσο μέσα στο στόμα της όπου και τελείωσα με δύναμη. Αποκαμωμένος και ευχαριστημένος, μάζεψα τα ρούχα μου και την κοίταξα στα ματιά χωρίς να μιλήσω. Το βλέμμα της όμως έδειχνε την ίδια ικανοποίηση με την δική μου. Μπήκα στο αμάξι μου χωρίς να πω τίποτα. Εκείνη άρχισε να ντύνεται και να μου ρίχνει ματιές. Άνοιξα το παράθυρο και αποκρίθηκα.
- Ελπίζω να πάρω αύξηση αφεντικό… χαμογελώντας.
- Αυτή την έχεις στα σίγουρα. Σύντομα θα μιλήσουμε και για το μπόνους σου…
είπε με πονηρό χαμόγελο.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...