ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΥΤΣΑ


 Είχα βγει από το σπίτι γύρω στις 9 το πρωί και ξεκίνησα με μια βόλτα σε καταστήματα ρούχων και χρυσαφικών . Βρέθηκα μπροστά σε ένα υπέροχο συνολακι εσώρουχα και με πολύ προσιτή τιμή . Ε , δεν άντεξα μπήκα και το αγόρασα . Χρώμα μαύρο στρινγκ με γουνιτσα μπροστά και δαντελωτό σουτιενακι . Εφάρμοζε τέλεια πάνω μου . Μόλις το φόρεσα κοιταζόμουν στον καθρέπτη και άρχισα να χαϊδεύω απαλά τις ρώγες μου . Είμαι περήφανη για το στήθος μου .


Χάιδευα και για λίγο το μουνάκι μου που είχε υγρανθεί . Είχα 4 μέρες να κάνω σεξ ! Μου έλειπε . Έφυγα από το μαγαζί και στο δρόμο δάγκωνα τα χείλη μου . Είχα ανάψει αρκετά . Οι άντρες με κοιτούσανε και καταλαβαίνανε τι αισθανόμουν , τι ήθελα . Ανέβηκα στο λεωφορείο και κάθισα . Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι . Και περισσότερο απ όλα ήθελα να κάνω σεξ . Κατέβηκα σε μια περιοχή στην οποία συνήθως πάνε ζευγαράκια . Δεν ήξερα που να πάω και τι να κάνω απλώς βάδιζα . Πλησίασα σε ένα γήπεδο τένις και κάθισα απόμερα σε ένα παγκάκι . Άναψα ένα τσιγάρο για να περάσει η ώρα χαζεύοντας κάποιους που παίζανε πιο πέρα τένις . Πριν προλάβω να το καπνίσω είδα να πλησιάζει προς εμένα ένας ηλικιωμένος κύριος με μια εφημερίδα . Βάδιζε γρήγορα κοτσονάτος ήτανε . Κάθισε ακριβώς απέναντι μου και με χαιρέτησε ευγενικά . Ανταπέδωσα και μου έπιασε την κλασική κουβέντα του τι κάνω εδώ τόσο ωραία γυναίκα μόνη και τέτοια . Ένιωσα να με τρώει με τα μάτια και αφέθηκα ελεύθερη . Του είπα την αλήθεια πως είχα βγει να ξεσκάσω . Αμέσως χαμογελώντας ήρθε στο παγκάκι που καθόμουν και μου είπε πως μπορούσε να με βοηθήσει κερνώντας με ένα καφέ μια βόλτα η φαγητό παραλιακά το μεσημέρι . Αρνήθηκα με χαμόγελο και πιάσαμε μια γενική κουβέντα .

Ήθελε να τα μάθει όλα για εμένα με αυτά που ρωτούσε και σιγά σιγά μου τα έριχνε . Παράλληλα μου έδινε να καταλάβω πως προσφέρει πολλά στις γυναίκες που πάνε μαζί του ! Αυτό με ξετρελαίνει ! Μου μιλούσε για τα δώρα και τις εμπειρίες του με αρκετές γυναίκες και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά . Ήξερε να με κουμαντάρει . Το χέρι του μετά από κάποια ώρα άγγιξε το μπούτι μου απαλά αισθησιακά . Ένιωσα μια ανατριχίλα να με κυριεύει . Δεν αντιστάθηκα ένιωθα ανήμπορη πλέον να του πω όχι . Πέρασε το χέρι του με την παλάμη στο μηρό μου και με κοιτούσε στα μάτια . Με φίλησε απαλά στο χέρι και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να περάσω πιο καλά . Είπα μηχανικά ναι . Μου χαμογέλασε και έσκυψε να με φιλήσει . Μου έγλειψε τα χείλη το πηγούνι και μου μιλούσε για το πόσο του αρέσει η λευκή απαλή επιδερμίδα μου . Μου είπε ότι είμαι από τις πιο όμορφες γυναίκες που έβλεπε . Το χέρι του ξαφνικά έπιασε το στήθος μου και άρχισε να με χουφτώνει ενώ με φιλούσε παθιάρικα στο λαιμό και στο λοβό του αυτιού μου . Είχα ανάψει πολύ και μου άρεσε το άρωμα του . Ανασηκώθηκε και έχωσε το κολοδαχτυλο του στη σχισμή από τα βυζομπαλα μου τεντώνοντας το ντεκολτέ μου . Έλεγε πως έχω βυζαρες και με φιλούσε πεταχτά στα χείλη .

Πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε επάνω στην πούτσα του . Άρχισε να το πατάει επάνω τις και να την παίζει με το χέρι μου κοιτώντας γύρω γύρω . Μου είπε να τον ακολουθήσω και σηκώθηκε απότομα . Προχωρήσαμε προς το γήπεδο και μπήκαμε σε κάτι παλιά κτίρια ριμαδιασμενα . Με κάθισε σε ένα παλιοτραπεζο και μπήκε μπροστά μου . Άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά μου και να λέει διάφορα για αυτά . Μου άνοιξε πολύ το ελαστικό ντεκολτέ και τα έβγαλε έξω . Άνοιξε από μπροστά το καινούργιο μου σουτιέν και τα ελευθέρωσε . Άρχισε να τρίβει τις ρώγες μου που είχανε γίνει πέτρα και με ξάπλωσε πίσω . Μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και χουφτώνοντας τα βυζομπαλα μου άρχισε να με βυζαίνει κανονικά τρίβοντας τον πούτσο του στη μουναρα μου . Για αρκετή ώρα μασούσε κανονικά ολόκληρα τα βυζιά μου και με είχε γεμίσει σάλια . Τα βυζιά μου είχανε κατακοκκινίσει από το γλείψιμο .

Σηκώθηκε λέγοντας χόρτασα βυζάκια μαναρα μου και άχησε να κατεβάζει το παντελόνι του . Με τράβηξε και γονάτισα μπροστά του . Του κατέβασα το σλιπ και άρπαξα την πούτσα του και άρχισα να την παίζω . Την είχε χοντρή με μεγάλα αρχίδια . Μου έπιασε και τα δυο χέρια τα σήκωσε ψηλά και είπε να ανοίξω το στόμα μου . Έβαλε με τη μέση του το πουλί του στο στόμα μου και άρχισε ελαφρά μπρος πίσω να μου το γαμάει . Ρουφούσα το καυλί του με βουλιμία μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με πιπωνε . Το καυλί του έγινε κάμποσο μακρύ και έφτανε το λαρύγγι μου . Τα σάλια μου με τα υγρά του πούτσου του ξεχείλιζαν από το πιγούνι μου και στάζανε στα βυζιά μου .

Ξαφνικά χτύπησε το κινητό του .
Τρόμαξα και προσπάθησα να φύγω . Με πίεσε κάτω και δεν τον έβγαλε από το στόμα μου . Έβγαλε έξω το κινητό και απάντησε . Ήτανε μάλλον συνεργάτης του και μίλησε για δουλειές . Εκείνος ρώτησε που είναι τώρα και του απάντησε με μια φράση που με συγκλόνισε αλλά με καύλωσε τρομερά . Είπε πως τσιμπουκονει μια παντρεμένη πουτανιτσα που θα τι δοκίμαζε αν κάνει για την παρέα του . Μόλις έκλεισε το τηλ έκανε πίσω και με σήκωσε όρθια . Με γύρισε πλάτη και σήκωσε ψηλά το μίνι μου . Μου κατέβασε το στρινγκ και άρχισε να μου βάζει με το ένα χέρι δάχτυλο στην κλειτορίδα μου και με το άλλο να παίζει με τα βυζιά μου .

Μου είπε να σκύψω και υπάκουσα . Έσκυψα και ένιωσα αμέσως την πούτσα του να ανοίγει τα μουνοχιλα μου . Με μια απότομη κίνηση που με πόνεσε τον έχωσε βαθιά μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη . Οι κραυγές μου ακουστήκανε αρκετά μακριά πιστεύω αλλά δεν τον ένοιαζε . Με χτυπούσε σφαλιάρες στα κολομαγουλα και με γαμούσε βίαια ενώ παράλληλα με εξευτέλιζε βρίζοντας με χυδαία . Φώναζε δυνατά τις βρισιές του και με χτυπούσε στα μπούτια και στον κώλο δυνατές σφαλιάρες . Άρχισα να δακρύζω από τον πόνο . Μου είπε πως θέλει να του τα πιω και τραβώντας με από τα μαλλιά με σήκωσε . Με πάτησε να γονατίσω και τον έβαλε στο στόμα μου βαθιά . Άρχισε να χύνει καυτά χισακια και εγώ τα κατάπινα τόσο βιαστικά που παραλίγο να ξεράσω . Με σφαλιαρισε δυνατά και με κράτησε εκεί να τα πιω όλα . Από το γλείψιμο η πούτσα του γυάλιζε και άρχισε να ντύνετε λέγοντας μου ότι είμαι καλή και του άρεσα . Μου είπε να ντυθώ γρήγορα και το έκανα .

Πήγαμε κατευθείαν στο αμάξι του και με οδήγησε σε ένα πολύ ωραίο κτίριο . Μπήκαμε μέσα ανεβήκαμε ψηλά με ασανσέρ και μπήκαμε σε κάτι φοβερά γραφεία . Εκεί συναντήσαμε αυτόν που πήρε τηλέφωνο πριν . Με μια απότομη κίνηση και λέγοντας του αυτή είναι η καινούργια πουτανιτσα μας με λύγισε επάνω σε ένα τραπέζι και σήκωσε ψηλά το μίνι μου . Ο κώλος μου ήτανε κατακόκκινος από το ξύλο και του είπε κοίτα πως την έκανα . Ο άλλος έπιασε το κώλο μου και είπε ναι ωραίο κωλι για γαμήσια και με σφαλιαρισε και αυτός στον κώλο . Με ξανασήκωσε και με πήρε να φύγουμε . Στο δρόμο προς το σπίτι μου μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε πως στο εξής θα τους υπηρετώ και θα κερδίσω πολλά . Φωνή μπόρεσα να βγάλω μερική ώρα αργότερα κοιτάζοντας τα σημάδια στο σώμα μου στον καθρέπτη του σπιτιού μου . Έκανα ντους και έβαλα τις κρέμες μου και έπεσα για ύπνο .

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ


 Είχα βάλει μια αγγελία στην εφημερίδα και κάποια στιγμή πήρα στο κινητό μου το ακόλουθο μήνυμα: Με λένε Βούλα,είμαι 42 χρονών και ψάχνω κάποιον άντρα,εχέμυθο,σοβαρό που να ξέρει τι θέλει μια γυναίκα παντρεμένη αλλά μόνη». Της απάντησα γρήγορα γιατί μ ενδιαφερουν πολύ οι παντρεμένες γυναίκες που είναι στερημένες από έρωτα.


Γρήγορα δώσαμε ραντεβού σε μιά καφετέρια των δυτικών προαστείων.Οταν την είδα εντυπωσιάστηκα από το στιλ της.Είχε αυτό το κάτι που κάνει τους άντρες να την προσέξουν. Αργότερα θα μου πει πολλές φορές πως δεν υπήρχε περίπτωση να βγει στο δρόμο και να μη της κολλήσει κάποιος.Είχε σώμα κανονικό,γεμάτο αλλά με γλυκές καμπύλες,κοντό κόκκινο μαλλί και σαρκώδη χείλη ενώ τα μάτια της ήταν λίγο κλειστά πράγμα που της προσέδιδε αρκετή λαγνεία. Φορούσε στενό παντελόνι που αναδείκνυε τον στρογγυλό πισινό της και τα στήθια της ήταν μάλλον μεγάλα και φούσκωναν μέσα από το λίγο ανοιχτό ντεκολτέ της.Με κοίταζε στα μάτια και με εξερευνούσε προσεκτικά με κάποιο θαυμασμό, εντυπωσιασμένη από αυτά που της έλεγα και από τις προχωρημένες θέσεις μου για τη ζωή και τις επιλογές των ανθρώπων.

Αφού μου εξήγησε τα παράπονά της από τον άντρα της και τη ζωή της σαν παντρεμένη της υπενθύμισα το δικαίωμά της στον έρωτα και την ελευθερία και ότι έπρεπε να τολμήσει να βγεί από τη φυλακή της.Της εξήγησα πως εγώ σε μια παρόμοια περίπτωση από τον πρώτο γάμο μου όταν ένοιωθα να πνίγομαι από έλλειψη επικοινωνίας αναζήτησα σε μια εξωσυζυγική σχέση διέξοδο στ αδιέξοδά μου κι αυτή η περιπέτεια κατέληξε σε μια παθιασμένη σχέση που κράτησε 10 χρόνια και τέλειωσε μάλιστα με νέο γάμο.
Φαίνεται ότι ο τρόπος σκέψης μου την εντυπωσίασε ώστε όταν της πρότεινα μια βόλτα σε παρακείμενο παρκο να δεχτεί να μ ακολουθήσει για να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας.Την έπιασα από τη μέση και δεν αντέδρασε.Σιγά σιγά μάλιστα άρχισα να την αγγίζω πιό ερωτικά.Κάποια στιγμή σταματήσαμε σ ένα πιό απόμερο μέρος κι αφού τη γύρισα προς το πρόσωπό μου τη φίλησα ρουφηχτά στο στόμα. Εκλεισε τα μάτια κι ανταποκρίθηκε με πάθος στο φιλί μου. Την έσφιγγα επάνω μου κι ένοιωθα την καύλα να ξεσηκώνει το κορμί της ενώ η πούτσα μου που είχε γίνει κάγκελο. Πίεζε το μουνί της σφιχτά πάνω στην πούτσα μου σε σημείο που κόντευα να χύσω.

Οσο περνούσε η ώρα η καύλα μας φούντωνε αλλά ο δημόσιος χώρος δεν μας επέτρεπε να προχωρήσουμε σε πιό ελεύθερες περιπτύξεις.Της ζήτησα να πάμε σ ένα κοντινό ξενοδοχείο αλλά δίσταζε.Ενοιωθα πως το ήθελε αλλά και το φοβόταν.Την έπεισα να δεχτεί με την υπόσχεση ότι δεν θα έκανα τίποτε που δεν θε το ήθελε κι εκείνη.Πράγματι πήγαμε και τα φιλιά μας αναπτύχτηκαν πιό ελεύθερα.Ενα ένα τα ρούχα μας φεύγαν από πάνω μας κι έτσι καποια στιγμή εγώ βρέθηκα ολόγυμνος ενώ εκείνη έμεινε μόνο με την κιλότα.Φορούσε κόκκινα δαντελωτα εσώρουχα πράγμα που με ερέθιζε ιδιαίτερα και η πούτσα μου είχε γίνει σκληρή σαν ξύλο.Επρόκειτο όμως για μια συνεσταλμένη παντρεμένη γυναίκα που δεν μπορούσε ακόμη να προχωρήσει σε μια σχέση για την οποία δεν ένοιωθε έτοιμη.

Με παρακάλεσε να μην προχωρήσω και όπως της το χα υποσχεθεί,τη σεβαστηκα.Οσο παράξενο κι αν ακούγεται μείναμε έτσι γυμνοί να συζητάμε ξέροντας πόσο πολύ θέλαμε ο ένας τον άλλο αλλα ήθελα και να καταλάβει ότι ο σκοπός μου δεν ήταν μόνο να τη γαμήσω.Ισως αυτό την έπεισε να προχωρήσει σ αυτή τη σχέση μαζί μου. Για να μη σας κουράζω γιατί ξέρω ότι θέλετε πιό καυτές περιγραφές θα πάμε στην αμέσως επόμενη συνάντησή μας που έγινε σ ένα καλό ξενοδοχείο της Εθνικής Οδού.Εκεί είχε έλθει πλέον προετοιμασμένη να μου δωθεί και όλα έγιναν τρυφερά μεν,παθιασμένα δε.Αφού μπήκαμε στο δωμάτιο αρχίσαμε την ιεροτελεστία της απογύμνωσης. Εγώ έβγαλα τα δικά μου ρούχα μένοντας μόνο με το σλιπ και άρχισα να τη βοηθάω στο γδύσιμό της.

Της αφαίρεσα το πoυκάμισο ανοίγοντας ένα ένα τα κουμπιά του.Αυτή τη φορά φορούσε μαύρο δαντελωτό σουτιέν που πίεζε τα πληθωρικά βυζια της σε σημείο που ξεχύνονταν στρογγυλά από το πάνω μέρος του.Προχώρησα βγάζοντας της το παντελόνι και θαύμασα τη δαντελωτή κιλότα της σε σχήμα στρίγκ.Ολη την ώρα την κοίταζα με θαυμασμό και καύλωνα.Τη φιλούσα τρυφερά και γλυκά για να της δηλώσω το θαυμασμό και τον πόθο μου.Της άρεσε ο ρομαντισμός και η λεπτότητά μου.

Ετσι όταν της αφαίρεσα το σουτιέν και την κιλότα και πέταξα και το δικό μου σλίπ δεν είχε πλέον αντίρρηση να μ αφήσει να φιλήσω το κορμί της από το λαιμό έως τα μπούτια της περνώντας από τα βυζιά της που έγλειψα μία μία τις ρώγες της,προχώρησα φιλώντας και γλειφοντας την κοιλιά και τον αφαλό της κι ύστερα έχωσα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα μπούτια της σκαλίζοντας με τη γλώσσα το μουνί της για ν αποκαλύψω τα μυστικά του.Το μουνί της ήταν κουρεμένο και μου επέτρεπε να θαυμάζω δυό υπέροχα μικρά μουνόχειλα που άνοιγαν σαν ροδοπέταλα και γυάλιζαν από τα προερωτικά υγρά της.

Μου ήταν εύκολο να τα παραμερίσω με τη γλώσσα μου για να τη χώσω μέσα στον κόλπο της.Εκείνη καύλωνε και στριφογύριζε προσπαθώντας να μου πιάσει τον πούτσο και να τον χαιδέψει.Για να τη διευκολύνω γύρισα σε στάση 69 και μου τον πήρε στο στόμα της.Σιγά σιγά ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και να σκληραίνει χάρη στο παιχνίδι που του έκανε με τη γλώσσα της.Εγώ εν τω μεταξύ είχα γεμίσει το στόμα μου με τα μουνόχειλά της και βασάνιζα με τη γλώσσα μου τη σκληρή κλειτορίδα της.Την ένοιωσα ν αναπνέει γρήγορα και διακεκομμένα κι αφήνοντας τον πούτσο μου απ το στόμα της για να μη τον δαγκώσει άρχισε να φωνάζει πως χύνει ενώ το κορμί της διπλωνόταν από τους σπασμούς του οργασμού της.Προσπαθούσε ν απομακρύνει τη γλώσσα μου από το μουνί της αλλά επέμενα.

Μου ξαναπήρε τον πούτσο στο στόμα της ενώ εγώ συνέχισα το γλειφομούνι.Ετσι δεν αργησε να χύσει ακόμη μια φορά και μετά μου ζήτησε να τη γαμήσω.Εσκυψα από πάνω της κι έχωσα αργά αργά την σηκωμένη πούτσα μου στο βάθος του μουνιού της.Η Βούλα έβγαζε μικρές βραχνές κραυγές που δεν ήξερες αν εκφράζουν ηδονή η πόνο.Σίγουρα δήλωναν καύλα!Αρχισα να τη γαμάω αργά και σταθερά ενώ εκείνη με κοίταζε με τα μισόκλειστα μάτια της γεμάτη ευγνωμωσύνη.Καποια στιγμή μου φώναξε: «Χύυυνω! Χύυυυυυυυνω! Ναι Χύυυυυυυυυνω!

Από τις λίγες φορές στη ζωή μου ένοιωσα τοσο καθαρά τους σπασμούς ενός μουνιού που χύνει πάνω στον πούτσο μου.Ηταν κάτι σαν άρμεγμα που έσφιγγε ρυθμικά τον πούτσο μου σαν να θελε να τον στραγγίξει!

Εμένα όμως δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα μου.Συνέχιζα να τη γαμάω με παλινδρομικές κινήσεις,απολαμβάνοντας τη γλύκα ενός καυλωμένου και σφιχτού μουνιού που γλιστρούσε από τα υγρά που είχε χύσει. Κάνοντας 5-6 γρήγορες κι απότομες κινήσεις την έκανα να χύνει ξεφωνίζοντας κι ένοιωθα καθαρά τους ρουφηχτούς σπασμούς του μουνιού της.Πρώτη φορά απολάμβανα ένα τόσο υπέροχο γαμήσι.Θα έχυσε 7 έως 8 φορές συν τις άλλες δυό που είχε χύσει με το γλειφομούνι μου.Και δεν υπήρχε περίπτωση προσποίησης αφού κάθε φορά ένοιωθα τους ρυθμικούς σπασμούς της. Εγώ τη φιλούσα με πάθος στο στόμα ή ρουφούσα τις καυλωμένες ρώγες των βυζιών της.Είχε μεγάλη ευαισθησία στα βυζιά της γιατί πάντοτε έχυνε πιό δυνατά όταν συνδύαζα βύζαγμα με γρήγορο γαμήσι.

Κάποια στιγμή και η δική μου καύλα έφτασε στο απροχώρητο και σ ένα τελευταίο της χύσιμο δεν άντεξα την ηδονή και τραβώντας τον πούτσο μου εξω από το μουνί της εκτόξευσα τα χύσια μου πάνω στην κοιλιά της.Από την ένταση και την πίεση έφτασαν πάνω στα βυζιά της μέχρι το λαιμό της.Η Βούλα με φίλησε μ ευγνωμωσύνη και τρυφερότητα.

Αφού μείναμε αρκετή ώρα αγκαλισμένοι ξανάχωσα το κεφάλι μου ανέμεσα στα μπούτια της για ν απολαύσω τη μυρωδιά και τη γεύση του χυμένου μουνιού της.Αρχισα να τη γλείφω με τέχνη και πάθος ρουφώντας κάθε σταγόνα από τα νόστιμα υγρά της.Η Βούλα έτριβε το μουνί της πάνω στη γλώσσα μου αναζητώντας την επαφή εκεί που τις άρεσε περισσότερο.Εχωσα παράλληλα δυό δάχτυλα μέσα στον κόλπο της αγγίζοντας μ ένα τρίτο και την κωλοτρυπίδα της.Δεν άργησε να χύσει ακόμη 2 φορές πάνω στη γλώσσα μου.

Μείναμε ξαπλωμένοι κι αγκαλισμένοι περίπου μιά ώρα κουβεντιάζοντας για το πόσο είχε καιρό να νοιώσει τόσο πόθο και καύλα για έναν άντρα γιατί τα αισθήματά της για τον άντρα της είχαν σβύσει από τη ρουτίνα και τα πολλά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Μετά από νέες περιπτύξεις και φιλιά ξανάρχισε να χαιδεύει και να φιλάει τον πούτσο μου.Σιγά σιγά μου τον πήρε στο στόμα και τον έκανε να σηκώνεται και να σκληραίνει με τα παιχνίδια της έμπειρης γλώσσας της.Οταν τον ένοιωσα ντούρο και έτοιμο τον έχωσα πάλι ολόκληρο μέσα στο καυλωμένο και καλά λιπασμένο μουνί της.Αυτό το δεύτερο γαμησι μας ήταν απίθανο.Η πούτσα μου ήταν τόσο τεντωμένη που έφτανε μέχρι το βάθος του κόλπου της κι ακουμπούσε τη μήτρα της.Κάθε φορά που ήθελα να την κάνω να χύσει την έσπρωχνα με δύναμη πάνω στη μήτρα της.Η Βούλα τότε φώναζε κι έχυνε με τους γνωστούς ρουφηχτούς σπασμούς της που με τρέλαιναν.Θα χυσε καμιά 10ριά φορές. Τόσο γλυκό γαμήσι σπάνια έχω απολαύσει και,πιστέψτε με,έχω γαμήσει χιλιάδες φορές και δεκάδες γυναίκες!Γι αυτό και η Βούλα θα σημαδέψει τη ζωή μου σε μια σχέση από τις λίγες που έχω συνδεθεί με τέτοιο πάθος και θα ήθελα να την είχα για μόνιμη σύντροφο. Πολλοί διερωτώνται τι έχουν μερικές γυναίκες που άλλες δεν το έχουν.Πράγματι οι περισσότερες διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.Κι όταν κανείς βρεί εκείνη που του προσφέρει αυτή την ξεχωριστή ηδονή,τα δίνει όλα για παρτη της.

Με τη Βούλα άρχιζε λοιπόν για μένα μια υπέροχη ερωτική ιστορία που είχε μεγάλη συνέχεια και που ίσως να σας διηγηθώ μιαν άλλη φορά.

ΔΥΟ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ


 Φορουσε ενα μινι φορεμα και μπορουσα ανετα να δω το στρινγκ που διαγραφοταν απο μεσα.Σιγουρα οσοι ανδρες περνουσαν πισω της καρφωναν τα ματια τους για λιγο σε αυτο το ωραιο θεαμα. Η Μαρα ηταν 29 ετων με μακρυα μαυρα μαλλια 1.72 και 65 κιλα με ομορφο σωμα αρκετα μεγαλο στηθος και φοβερο κωλο,περασα το χερι μου γυρω απ την μεση της και της προτεινα να παμε για φαγητο στο εστιατοριο του πλοιου.


Το εστιατοριο ειχε πολλυ κοσμο και αφου πηραμε το φαγητο μας αναγκαστηκαμε να καθησουμε σε ενα τραπεζι οπου καθονταν ηδη δυο νεαροι ανδρες. Τρωγωντας αρχισαμε να συζηταμε με τους δυο νεαρους, τον Γιωργο και τον Τακη οι οποιοι ηταν οδηγοι φωρτηγων και ταξιδευαν συχνα. Τους επιασα αρκετα συχνα να κοιτουν την γυναικα μου και να την γδυνουν με τα ματια τους και ηταν σιγουρο πως αν ειχαν την ευκαιρια θα την ξεσκιζαν.

Αφου φαγαμε και ξεκινησαμε να φυγουμε μας προσκελεσαν για ενα ποτο στην ντισκο του πλοιου και η Μαρα δεχθηκε αμεσως.Καθως προχωρουσαμε η Μαρα εσκυψε και μου ειπε στο αυτι<< αυτους τους δυο θα τους πηδαγα ευχαριστως αποψε>>.Ταραχθηκα,ηξερα πως η φαντασιωση της ηταν να γαμιεται με πολλους μαζι γιατι καθε φορα που την γαμουσα μου ελεγε ποσο πολυ θα ηθελε εναν ακομα πουτσο στο στομα της αλλα δεν πιστευα ποτε οτι το ενοουσε.
Αφου παραγγειλαμε τα ποτα μας πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο διεκρινα εκει στα σκοτεινα το χερι του Τακη να χαιδευει τα ποδια της γυναικας μου.Βλεποντας καποιον αλλον να της βαζει χερι καυλωσα πολυ αλλα συνεχεισα να μιλαω με το Γιωργο.Το χερι του Τακη πρεπει να ειχε φτασει στο μουνακι της γυναικας μου γιατι την ειδα να της φευγει ενας αναστεναγμος ενω το δικο της χερι αρχισε να χαιδευει πανω απ το παντελονι τον ηδη καυλωμενο πουτσο του Τακη. Η καυλα μου ηταν μεγαλη αλλα καταλαβα πως συντομα θα εχανα τον ελενχο και ετσι σηκωθηκα και της ζητησα να φυγουμε για την καμπινα μας ( σκεφτομενος πως με τετοιες καυλες που ειχαμε και οι δυο θα ξεσκιζομασταν στο γαμιση ως το πρωι).

Η Μαρα σηκωθηκε και αφου καληνυχτησε τα παιδια προχωρισε εμπρος μου κουνωντας προκλητικα των ομορφο κωλο της. Σταματησαμε για λιγο αγορασαμε ενα μπουκαλι νερο και μερικες τσιχλες και συνεχεισαμε προς την καμπινα μας.Φτανοντας με μεγαλη εκπληξη μου ειδα το Γιωργο και τον Τακη να μας περιμενουν εξω απ την πορτα της καμπινας μας ( η Μαρα τους ειχε πει τον αριθμο) και τον Τακη να με πλησιαζει και να μου λεει<< θα το ξεσκισουμε το μωρο σου αποψε>>. Η Μαρα ανοιξε την πορτα και τα χερια των δυο ανδρων χαιδευαν ηδη το καυλωμενο κορμι της γυναικας μου,αφου μπηκαμε την ξαπλωσαν στο κρεβατι και τα χερια τους την χαιδευαν παντου ενω παραληλα της εβγαζαν τα ρουχα αφηνωντας την μονο με το στρινγκ και το σουτιεν.Εγω καθησμενος σε μια πολυθρονα τους κοιτουσα ενω ο πουτσος μου ειχε πρηστη απο την καυλα.

Ξαφνικα ο Τακης της εβγαλε το στρινκ και μου ειπε<< ελα να γλειψεις το μουνακι της γυναικας σου και να το υγρανης καλα γιατι θα το ξεσκισω αποψε>> .Εσκυψα και αρχισα να την γλυφω με λυσσα ενω τα υγρα της ετρεχαν στο σαγονι μου. Η Μαρα στο μεταξυ ειχε βγαλει εξω τον πουτσο του Γιωργου και τον ρουφαγε με μανια ενω με το χερι της ετριβε τον πουτσο του Τακη.Αφου τελειωσα με το μουνακι της καθησα ξανα στην πολυθρονα και την κοιτουσα να ρουφαει ποτε τον εναν πουτσο και ποτε τον αλλον.Ο Τακης με κοιταξε και μου ειπε<<κοιτα πως ρουφαει τον πουτσο μου η ξεκωλιαρα η γυναικα σου>> και με μια αποτομη κινηση της τον εχωσε ολο μεσα στο στομα.

Η Μαρα ειχε τρελαθει απο καυλα και παρακαλουσε να την γαμησουν ετσι την εβαλαν στα τεσσερα και ενω συνεχειζε να τσιμπουκωνει τον Τακη ο Γιωργος ηρθε πισω της και ακουμπησε τον πουτσο του επανω στο υγρο μουνακι της.<<θα την ξεσκισω την πουτανα την γυναικα σου μου ειπε και με μια δυνατη κινηση εχωσε τον πουτσο του μεσα στο μουνακι της μεχρι τα αρχιδια του να χτυπησουν πανω της.Η Μαρα ηταν στον παραδεισο με εναν πουτσο στο στομα και αναν στο μουνι της,χτυπιωταν με δυναμη πανω στον πουτσο του Γιωργου και φωναζε απο καυλα.

Ο Τακης ηρθε κοντα μου και μου ειπε<< κοιτα πως σου ξεμουνιαζει την γυναικα ο Γιωργος..>> <<τωρα θα παω και εγω να την ξεκολιασω την σκυλα..>> Τον ειχα βγαλει εξω και τον επαιζα δυνατα βλεποντας την γυναικα μου να γαμιετε αλλα ...θα ηταν η πρωτη φορα που καποιος θα την επερνε απ τον κωλο .... Ετσι οπως ηταν στα τεσσερα ο Γιωργος πηγε απο μπρος και της τον εδωσε στο στομα ενω Ο Τακης της εγλειφε την κωλοτριπιδα ετοιμαζοντας την για τον μεγαλο πουτσο του.

Η Μαρα ηταν τοσο καυλωμενη που ειχε αρχισει να παρακαλαει τον Τακη να της ξεσκιση τον κωλο. Μετα απο λιγο το μεγαλο καυλι του Τακη ακουμπουσε τον κωλο της γυναικας μου..με μια αργη κινηση επρωξε τον πουτσο του μεσα της ενω η Μαρα αρχισε να φωναζει και να ουρλιαζει απο πονο και ηδονη.. <<με ξεσκισε ο πουστης αγορι μου με εχει ξεκολιασει>> μου φωναζε ενω ο πουτσος του Τακη εμπαινε ολο και πιο βαθια. Αφου την γαμησε για 5 λεπτα απ το κωλο πηγε απο μπροστα και ειπε του Γιωργου <<ελα να την χυσουμε την πουτανα>>.

Αρχισαν να χωνουν τους πουτσους τους βαθια μεσα στο στομα της γυναικα μου μια ο ενας και μια ο αλλος και σε λιγο ο Γιωργος πρωτος αρχισε να χυνει στο προσωπο της.Η Μαρα ανοιξε το στομα της διαπλατα προσπαθωνατς να τα πιει ολα και τοτε αρχισε να χυνει και ο Τακης.Τα χυσια του εφευγαν με τρομερη δυναμη απ τον πουτσο του και χτυπουσαν στην γλωσσα της γυναικας μου και μετα ετρεχαν γεμιζοντας το σαγονι της και το στηθος της.<<Κοιτα πως τα ρουφαει η πουτανα σου>> μου ειπε ο Γιωργος. Αφου τους εγλειψε και τους δυο μεχρι και τελευταιας σταγονας σηκωθηκε και ηρθε διπλα μου.

Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΔΙΑ


 Ήμασταν εκεί καμιά 15αρια μέρες όταν μου είπε ότι θα έρχονταν η φίλη της η νάντια για καμιά βδομάδα. Η νάντια ήταν 28 μια θεά τέλειες αναλογίες σφικτό στήθος και υπέροχο κώλο όμως το πιο ωραίο πάνω της ήταν τα θεϊκά πόδια της . Είχε τα πιο ωραία πόδια που είχα δει ποτέ τέλεια πατουσιτσα γύρω στο 38 και εκπληκτικά δακτυλάκια. Για να μην τα πολυλογώ εγώ πέταξα από την χαρά μου όταν έμαθα ότι θα έρθει το άλλο απόγευμα έφτασε.


Το βράδυ η θεια μου πήγε σε ένα κλαμπ της περιοχής όμως η νάντια έμεινε σπίτι γιατί ήταν κουρασμένη από το ταξίδι αφού κάτσαμε λίγο μαζί στην βεράντα και συζητήσαμε (είχαμε πολύ καλές σχέσεις) πήγε για ύπνο ενώ έκατσα έξω. Μετά από κάμποση ώρα είπα να πάω για ύπνο περνώντας από το δωμάτιο της η πόρτα ήταν μισανοικτη και Νάντια ξαπλωμένη στο κρεβάτι κοιμόνταν ξεκεσπαστη και τα θεϊκά της πόδια κοίταζαν κατευθείαν εμένα τότε μου μπήκε η μεγάλη ιδέα ήθελα όπως και δηποτε να τις τα γλύψω μπαίνω στο δωμάτιο με απόλυτη ησυχία και κατευθύνομαι στο κρεβάτι γονατίζω μπροστά στο κρεβάτι και αρχίζω να αγγίζω διστακτικά με την υγρή γλώσσα μου. Αφού σιγουρεύτηκα ότι κοιμόνταν άρχισα να τις γλύφω κάθε πιθαμή των ποδιών της και να πιπιλάω τα ζουμπουρλουδικα δαχτυλάκια της ξαφνικά νιώθω να κινείτε παγώνω ευτυχώς όμως μόνο άλλαξε πλευρά και συνεχίζω ακάθεκτος το γλείψιμο μέχρι που από την καύλα μου βγάζω έξω το φιδάκι μου που είχε γίνει ανακοντα και αρχίζω νατο παίζω ξαφνικά ακούω την φωνή της Νάντια να λέει πρόσεξε μόνο μην λερώσεις το πάτωμα και τότε σηκώνετε και έρχεται από πάνω μου ...
Η Νάντια από πάνω μου να με κοιτά και εγώ στα πόδια του κρεβατιού με την πούτσα στα χέρια και γυρνάει και μου λέει τι έγινε μικρό ανωμαλακη την βρίσκουμε με τα πόδια μου εγώ πάγωσα οκ., αφού σου αρέσουν τόσο και δεν θα ήθελες η θεια σου να μάθει τίποτα θα γίνεις ο σκλάβος μου ότι λέω για σένα είναι θεϊκός νόμος γκεγκε ; εγώ πήγα να ψελλίσω ναι μέσα στην καύλα μου αλλά τρώω μια κλωτσιά στο πρόσωπο που από την μια δεν θα την ξεχάσω και από την άλλη με καύλωσε ακόμα ποιο πολύ΄. Μετά με διατάζει συνέχισε να την παίζεις μικρούλη μου. Εγώ στην αρχή δυσταξα αλλά μετά από άλλη μια κλωτσιά άρχισα να την παίζω

πιο γρήγορα .. Την έπαιζα όσο πιο γρήγορα μπορούσα μέχρι που άρχισα να χύνω και τότε νιώθω το πόδι της να πατάει με φοβερή δύναμη τον πούτσο μου φάνταξα από τον πόνο είπα μα γιατί σκάσε μόνο όταν θέλω εγώ θα μιλάς γιατί έχυσες χωρίς την άδεια μου; να μην ξανασυμβεί λοιπόν φέρε κάτι να μαζέψεις τα ζουμιά σου από το πάτωμα.

Όπως και έκανα αφού τελείωσα λέει έλα εδώ. . λοιπόν άρχισε να γλύφεις τα ποδαράκια μου μέχρι να σου πω εγώ πιάνω το ένα πόδι της και αρχίζω να το φυλώ και να το γλύφω απαλά σιγά σιγά το γλείψιμο δυνάμωνε μέχρι που είχα όλο της το πόδι μέσα στον στόμα μου το ίδιο έγινε και με το άλλο τέλος το καλλίτερο σημείο τα δάχτυλα που άρχισα να τα γλύφω και να τα πιπιλάω ένα ένα μου είχαν μείνει αλλά 2 δάχτυλα και είχαν περάσει περίπου 40 λεπτά όταν την άκουσα να λέει φτάνει για απόψε γρήγορα ύπνο πήγα στο κρεβάτι μου και όλο το βράδυ την ονειρευόμουν .

οι μέρες πέρναγαν και η Νάντια συνέχιζε να είναι η θεά μου κάθε μέρα της έγλυφα τα πόδια και έκανα ότι άλλο ήθελε και για ανταμοιβή μου έκανε και κάνα footjob όλα αυτά γίνονταν τις πρώτες 10 μέρες (τελικά έμεινε στο εξοχικό μας όλο το καλοκαίρι) όταν η θεια μου έλειπε όμως η Νάντια είπε στην θεια μου την γίνονταν και εκείνη όχι μόνο δεν πειρακτικε αλλά με έβαζε που και που να της γλύφω τα πόδια της που είχαν αρχίσει να μου αρέσουν.

Έτσι όλη την μέρα υπηρετούσα την Νάντια και την θεια μου εκείνο το καλοκαίρι δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αφού ήταν καθοριστικό για την φετιχιστική μου πλευρά έτσι για την ιστορία συνέχισα να είμαι ο σκλάβος τους μέχρι το 1996

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ


 Είμαι η Στέλλα 24 χρονών 1,68 ύψος λεπτοκαμωμένη 60 κιλά με μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση. Καστανά μάτια και μεγάλο πεταχτό στήθος . Με τον Τάκη συζούσαμε 10 μήνες κάναμε απίθανο φανταστικό έρωτα σχεδόν κάθε μέρα σε όλες τις στάσεις, είχαμε εξαντλήσει όλο το ρεπερτόριο, μιλούσαμε τελείως ανοιχτά και ελεύθερα . έλεγε ο ένας στον άλλο τι τον ευχαριστούσε η ήθελε να κάνει πράξη να του κάνουν για να νοιώσει μεγαλύτερη καύλα και ηδονή , συχνά συζητούσαμε και για τις φαντασιώσεις μας , είχαμε αποφασίσει και συμφωνήσει μόλις μας δινόταν η ευκαιρία να κάνουμε ομαδικό έρωτα.


Ο Τάκης ήταν ο τέλειος άντρας , καλογυμνασμένο κορμί, ψηλός 1,85 27 χρονών 80 κιλά με απίστευτη δύναμη φιλήδονα χείλη κατάμαυρα μεγάλα μάτια, κανονικά πυκνά μαλλιά και ατέλειωτα χέρια που όταν με αγκάλιαζε και με έσφιγγε στη αγκαλιά τον και άρχιζε να με αγγίζει με τα μακριά του δάχτυλα και να με φιλάει σε όλο μου το σώμα έκανε το μουνί μου να καίγεται και να υγραίνετε.
Τον Ιούλιο ο Τάκης με ρώτησε αν συμφωνούσα να πάμε διακοπές με άλλα δυο φιλικά μας ζευγάρια, τον Κώστα με τη Τασία ,και το Νίκο με τη Μαίρη με τα οποία κάναμε συχνή παρέα και είχαμε πάει και εκδρομές. Δέχτηκα χωρίς αντίρρηση χωρίς να περάσει από το μυαλό) μου σαν πιθανότητα ότι επρόκειτο να γίνει..... Ο Κώστας συμπαθητικός τύπος με ωραίο παιδικό πρόσωπο και λεπτα χαρακτηριστικά, κανονικό ανάστημα και κανονικα κιλά, η Τασία πολύ ωραία κοπέλα με φυσικά ξανθά μαλλιά ,φωτεινό χαμόγελο πράσινα μάτια με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά πλούσιες καμπύλες και στητά βυζάκια.

Ο Νίκος , πολύ όμορφος με καταπληκτικό γυμνασμένο σώμα , που του άρεσε να δείχνει φορώντας στενά ανοιχτά μπλουζάκια που τόνιζαν το ανοιχτό τριχωτό στέρνο και τις ανοιχτές του πλάτες ,γύρω στο 1,70 ύψος και κανονικό βάρος .η Μαίρη περίπου 1,65 κανονική με πολύ αθλητικό κορμί, καλοσχηματισμένο στήθος καστανόξανθη με μεγάλα μάτια και σωστά μοιρασμένες καμπύλες.

To σπίτι που κλείσαμε στο νησί ήταν κάπως ερημικό πάνω σε ύψωμα με ανοιχτό ορίζοντα και πολύ κοντά στη θάλασσα, με 3 μεγάλα δωμάτια και ένα μικρό κήπο. οι πρώτες μέρες πέρασαν με ατέλειωτες ώρες μπάνιο ηλιοθεραπεία και έρωτα, η εξοχή και η ξεκούραση μας ξύπνησαν τις αισθήσεις και με τον Τάκη σε μεγάλες φόρμες γαμιόμαστε συνέχεια Ο άντρας μου ήθελε να έχει πάντοτε τη πρωτοβουλία, άρχιζε να με φιλάει στο λαιμό να με αγκαλιάζει να μου ψιθυρίζει προστυχόλογα που ήξερε ότι με άναβαν, να παίρνει μια ρόγα μου στο στόμα του να τη πιπιλάει και να τη γλείφει , και με το χέρι του να τρίβει το μουνί και τη κλειτορίδα μου μέχρι να αρχίσουν οι σπασμοί της καύλας μου και να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου και να αρχίσω να τον ρουφώ με ξέφρενο ρυθμό, να τον δαγκώνω να τον πιπιλάω μέχρι να φτάσει στο βάθος του λαιμού μου και να γρατζουνίζω τη πλάτη του.

όταν ο Τάκης μου έφτανε κοντά στο οργασμό , με έριχνε στο κρεβάτι και με τη καυτή του γλώσσα ξεκινούσε και πάλι να μου γλείφει τις αναμμένες ρόγες να ακουμπάει το κεφάλι του πούτσου του πάνω στα χείλη του μουνιού και στη κλειτορίδα μου και να μου χαρίζει κύματα ερεθισμού να με κάνει να, ουρλιάζω και να του φωνάζω να με γλείψει και να μου γαμήσει με το πούτσο του το μουνί το κώλο και το στόμα. Ο Τάκης μου αναμμένος άφηνε τα βυζιά μου και άρχιζε να με τη γλώσσα του να ανάβει τη επιδερμίδα μου χαμηλώνοντας τo κεφάλι του μέχρι που έφτανε στη κλειτορίδα μου και άρχιζε να τη γλείφει ασταμάτητα κάνοντας με να αρχίσω να χύνω στο στόμα του τους χυμούς μου βογκώντας από τη μοναδική απόλαυση του οργασμού μου ,

μόλις έβλεπε ότι έχυσα αμέσως χωρίς να με αφήσει να πάρω ανάσα κάρφωνε με δύναμη τον πούτσο του στο μουσκεμένο μου μουνί και άρχιζε να με γαμάει αλύπητα δυνατά φωνάζοντας « θα σε ξεσκίσω καριόλα, θα σου ανοίξω στα δυο το μουνί, πουτάνα ξεφωνημένη ,όλα τα ζουμιά μου δικά σου, θα σε πεθάνω στο γαμήσι δεν θα σου αφήσω τρύπα για τρύπα ξεβούλωτη , θα χύσω στο στόμα σου και θα τα ρουφήξεις όλα και θα μου στραγγίξεις το καυλί με τη γλώσσα σου»

εγώ παραδομένη στον ίλιγγο της ηδονής τον παρότρυνα « και άλλο γαμιά μου μη σταματάς ,γάμα με πιο σκληρά ,κάνε με να ξαναχύσω στη πούτσα σου που είναι μόνο δική μου δώστα όλα παίδαρε μου είμαι η πουτάνα σου που θέλει να τη γαμάς όσο όποτε και από όπως εσύ θέλεις.» Περιττό να σας πω ότι δεν ακουγόταν μόνο οι δικές φωνές αλλά και ο Κώστας με τη Τασία και ο Νίκος με τη Μαίρη δεν έχαναν την ευκαιρία να ξεσχιστούνε και να μας προσφέρουν τη ακουστική απόλαυση να καυλώνουμε και εμείς ιδίως με το ερεθιστικό παραλήρημα της Μαίρης και τις κραυγές της όταν πηδιότανε με τον Νίκο.

To τέταρτο βράδυ, πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό και μετά αφού είχαμε πιει αρκετά καταλήξαμε σε ένα ξενυχτάδικο αρχίσαμε να χορεύουμε μεταξύ μας και να λέμε σεξουαλικά υπονοούμενα και πειράγματα για το τι θα κάναμε μετά όταν γυρίζαμε στο σπίτι.

Σε κάποια στιγμή που χόρευα με τον Νίκο ένοιωσα το χέρι του στο κώλο μου τη καυτή του ανάσα στο αυτί μου και τον άκουσα να μου σιγοψιθυρίζει ότι τον έχω καυλώσει μέχρι τρέλας και θέλει να με πηδήσει, τα έχασα, αλλά την ίδια στιγμή μου ήρθε η ιδέα μήπως είχε φτάσει η ώρα να πραγματοποιήσουμε με τον Τάκη τη φαντασίωση που τόσες φορές είχαμε συζητήσει.. Χωρίς να χάσω τη ψυχραιμία μου τον ρώτησα τι θα έλεγε η Μαίρη αν έπαιρνε είδηση κάτι τέτοιο ,για να πέσω από τα σύννεφα, όταν άκουσα ότι το έχουν συζητήσει και ότι η Μαίρη του είχε εξομολογηθεί όταν μας είχε ακούσει που κάναμε έρωτα με τον Τάκη, και ότι αν συμφωνούσε, θα ήθελε να μας προτείνουν να κάνουμε ομαδικό έρωτα .

Γυρίζοντας να δω που είναι ο Τάκης τον είδα να είναι σφιχταγκαλιασμένος με τη Μαίρη και να φιλιούνται παθιασμένα .Τους πλησίασα και διέκρινα στο ημίφως το καυλωμένο πούτσο του και για να βεβαιωθώ τον έπιασα με το χέρι μου, η Μαίρη άπλωσε το χέρι της και το άφησε πάνω στο στήθος μου χαμογελώντας προκλητικά βγάζοντας και γλείφοντας με νόημα τα χείλη της ,ανταπέδωσα το χάδι κατ το χαμόγελο χωρίς να πω λέξη και τράβηξα τον Τάκη πιο πέρα, τον ρώτησα τι γίνεται και τελείως φυσικά με μεγάλη άνεση μου είπε ότι« απόψε δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ότι έχουμε ονειρευτεί»Συμφώνησα χωρίς αντίρρηση και πήγα στον Νίκο, τον αγκάλιασα και τον φίλησα παθιασμένα στο στόμα . Ο Κώστας με την Τασία χόρευαν και όπως είπαν μετά δεν είχαν καταλάβει τι έγινε. Μετά από λίγο φύγαμε, στο αυτοκίνητο είμαστε κάπως στενάχωρα στο πίσω κάθισμα η Τασία ήταν ανάμεσα σε μένα και το Νίκο ,ο Τάκης οδηγούσε και δίπλα του ήταν η Μαίρη και ο Κάστας.

Στη διαδρομή σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνουμε με την Τασία και τον Κώστα μόλις φτάναμε στο σπίτι, και σε κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω έβαλα το χέρι μου στον γυμνό ώμο της Τασίας , που αμέσως αναστέναξε και μου έπιασε σφιχτά το χέρι μισοκλείνοντας τα μάτια, χωρίς να χάσω χρόνο, άρχισα να τρίβω απαλά με το ένα χέρι μου τον ώμο της και το λαιμό της και με το άλλο απαλά το στήθος της, η Τασία δεν άργησε να ανταποδώσει ,με πλησίασε έγειρε πάνω μου και με τη γλώσσα της άρχισε να μου γλείφει το αυτί. και να τινάζεται κάθε λίγο και λιγάκι.. Ο Νίκος από την άλλη πλευρά είχε περάσει το χέρι του κάτω από το φόρεμα μου και άγγιζε το αναμμένο υγρό μουνάκι μου προσπαθώντας να βάλει μέσα μου το δάχτυλο του. Σε ένα απότομο φρενάρισμα πήγα λίγο πιο μπροστά και είδα το ένα χέρι της Μαίρης να μαλάζει το πούτσο του Τάκη με το άλλο να έχει ξεκουμπώσει το παντελόνι του Κώστα και έχει βγάλει έξω τον πούτσο του. Κανένας μας δεν μιλούσε μέχρι που φτάσαμε στο σπίτι, τη σιωπή έσπασε η Μαίρη που μας κάλεσε όλους για ένα ποτό στο δωμάτιο τους που ήταν και το μεγαλύτερο, πήγαμε μετά από λίγο αφού λόγω της ζέστης έπρεπε να αλλάξουμε και να κάνουμε μπάνιο.

Αρχίσαμε να πίνουμε παγωμένη μπίρα μέχρι τη στιγμή που πήρα εγώ τη πρωτοβουλία και έβγαλα το διάφανο νυχτικό μου μένοντας μόνο με το σλιπάκι μου και άρχισα να λικνίζομαι προκλητικά μπροστά στο Νίκο, σχεδόν αμέσως με ακολούθησαν η Μαίρη και η Τασία που δεν φορούσαν τίποτε κάτω από το νυχτικό τους, ο Νίκος μόλις έβγαλα το νυχτικό μου με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο στόμα και στη συνέχεια στο λαιμό και στις καυλωμένες σκληρές μου ρόγες έσκυψε και ξεκίνησε να με πιπιλάει με τέχνη στη κοιλιά και πιο χαμηλά ,δεν άργησε να φτάσει στη κλειτορίδα μου και να αρχίσει να τη ρουφάει να τη και να τη δαγκώνει χαρίζοντας μου απίστευτη καύλα ,ιδίως και όταν προσπάθησε με ένα δάχτυλο να ανοίξει τη κωλοτρυπίδα μου, αυτό με τρέλανε με έφτασε στα όρια του οργασμού .

η καυτή του γλώσσα δεν σταματούσε με τίποτα με πέταξε στο κρεβάτι και ξεκίνησε να γλείφει τα χείλη του μουνιού και να χώνει τη γλώσσα του βαθιά στο βάθος του κόλπου μου ,σπαρταρούσα από τα ηδονικά κύματα που με συγκλόνιζαν' και μάταια του ζητούσα να σταματήσει γιατί δεν άντεχα και θα έχυνα, αυτός ασυγκράτητος με μαστίγωνε και με γαμούσε υπέροχα με τη γλώσσα του δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και άρχισα να χύνω ασυγκράτητα πάνω στη γλώσσα του ξεφωνίζοντας μουγκρίζοντας ασυναρτησίες Όταν σε λίγο συνήλθα και άνοιξα τα μάτια μου είδα δίπλα μου τα Τάκη να γαμάει παθιασμένα τη Μαίρη ,να σφυροκοπάει με το πούτσο του το μουνί της ,να μπαινοβγαίνει με ρυθμό να τη ξεσχίζει αλύπητα και κάθε τόσο να σταματάει για να γλείψει το μουνί και το κώλο της και πάλι από την αρχή ,η Μαίρη να έχει τρελαθεί και να μουγκρίζει σαν πληγωμένο ζώο.

Ο Κώστας πιο πέρα είχε στήσει τη Τασία στα τέσσερα την έπαιρνε από το κώλο με το ένα του χέρι έτριβε τη κλειτορίδα της ενώ το άλλο της γαμούσε το μουνάκι. Η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο ζήτησα από τον Νίκο να ξαπλώσει ανάσκελα ,πλησίασα πάνω του και έβαλα τον καυλωμένο πούτσο του μέσα στο διψασμένο μουνί μου και άρχισα να χορεύω μανιασμένα πάνω στο καυλί του με όση δύναμη είχα και να φωνάζω « σκίσε με καυλιάρη μου με το κοντάρι σου άνοιξε μου τη μήτρα γάμησε με όσο αντέχεις γαμιά μου πιο σκληρά κάρφωσε μου της πουτάνας, δώσε μου αγορίνα μου όλη τη καύλα σου γέμισε το μουνί μου με τους χυμούς σου. ,γάμησε με όπως γαμάς τη πουτάνα σου τη Μαίρη » ο Νίκος τα είχε χάσει δεν περίμενε τέτοιο γαμήσι, ,μου είχε χουφτώσει τα βυζιά και είχε διπλώσει τα πόδια του πίσω στη πλάτη μου για να με κρατάει και να μπαίνει ο πούτσος του όσο γινόταν πιο μέσα στο μουνί μου, σε κάποια στιγμή ο Τάκης με καυλωμένο το παλαμάρι του και το πλησίασε στο στόμα μου δεν έχασα στιγμή το άρπαξα και ξεκίνησα να του κάνω τσιμπούκι με τον τρόπο που ήξερα ότι τον απογείωνε, δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και είδα και τον Κώστα να έρχεται κοντά μας να πηγαίνει πίσω από τη πλάτη μου και να αρχίζει να γλείφει τη τρύπα του κώλου μου , τρελάθηκε , ποτέ μου δεν είχα φανταστεί να με γαμάνε από όλες μου τις τρύπες 3 πουτσαράδες , με συγκλόνισε απίστευτη καύλα ,και με βραχνή φωνή ζήτησα από τον Κώστα να μου γαμήσει το κώλο, έσκυψα μπροστά ο κώλος τεντώθηκε προς τα πίσω και αμέσως ένοιωσα το πουτσοκεφαλο του να ανοίγει τη κωλοτρυπίδα μου και να μπαίνει αργά μέσα μου, νέα κύματα καύλας με συγκλόνισαν και με έκαναν να σπαρταρώ και να παραμιλώ έχοντας χάσει κάθε έλεγχο ,η άμοιρη δεν ήξερα τι με περίμενε ακόμη μέχρι που είδα να πλησιάζουν στο πλάι μου η Μαίρη και τη Τασία να πλησιάζουν και η κάθε μία να βάζει στο στόμα της ένα βυζί μου και να αρχίζουν να γλείφουν να δαγκώνουν με λύσσα τις ρόγες μου, αυτό ήταν η χαριστική μου βολή, άρχισα να χύνω ασυγκράτητα να χύνω και να μη σταματώ μέχρι που έπεσα λιπόθυμη πάνω στο Νίκο πλημμυρισμένη από τα ζουμιά του Τάκη , και του Κώστα .

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ ,αρχίσαμε από εκείνο το βράδυ σαν λυσσασμένες να γαμιόμαστε και μόνες μας οι τρεις γυναίκες και αυτή ήταν η αίτια που μας παράτησαν οι σύντροφοί μας μόλις τελείωσαν οι διακοπές , τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή σημασία έχει ότι είμαστε ευτυχισμένες ζούμε μαζί οι τρεις μας χωρίς μίση και αντιπαλότητες και απολαμβάνουμε τον έρωτα που μόνο μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει σε μια άλλη.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΥΤΣΑ


 Είχα βγει από το σπίτι γύρω στις 9 το πρωί και ξεκίνησα με μια βόλτα σε καταστήματα ρούχων και χρυσαφικών . Βρέθηκα μπροστά σε ένα υπέροχο συνολακι εσώρουχα και με πολύ προσιτή τιμή . Ε , δεν άντεξα μπήκα και το αγόρασα . Χρώμα μαύρο στρινγκ με γουνιτσα μπροστά και δαντελωτό σουτιενακι . Εφάρμοζε τέλεια πάνω μου . Μόλις το φόρεσα κοιταζόμουν στον καθρέπτη και άρχισα να χαϊδεύω απαλά τις ρώγες μου . Είμαι περήφανη για το στήθος μου .


Χάιδευα και για λίγο το μουνάκι μου που είχε υγρανθεί . Είχα 4 μέρες να κάνω σεξ ! Μου έλειπε . Έφυγα από το μαγαζί και στο δρόμο δάγκωνα τα χείλη μου . Είχα ανάψει αρκετά . Οι άντρες με κοιτούσανε και καταλαβαίνανε τι αισθανόμουν , τι ήθελα . Ανέβηκα στο λεωφορείο και κάθισα . Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι . Και περισσότερο απ όλα ήθελα να κάνω σεξ . Κατέβηκα σε μια περιοχή στην οποία συνήθως πάνε ζευγαράκια . Δεν ήξερα που να πάω και τι να κάνω απλώς βάδιζα . Πλησίασα σε ένα γήπεδο τένις και κάθισα απόμερα σε ένα παγκάκι . Άναψα ένα τσιγάρο για να περάσει η ώρα χαζεύοντας κάποιους που παίζανε πιο πέρα τένις . Πριν προλάβω να το καπνίσω είδα να πλησιάζει προς εμένα ένας ηλικιωμένος κύριος με μια εφημερίδα . Βάδιζε γρήγορα κοτσονάτος ήτανε . Κάθισε ακριβώς απέναντι μου και με χαιρέτησε ευγενικά . Ανταπέδωσα και μου έπιασε την κλασική κουβέντα του τι κάνω εδώ τόσο ωραία γυναίκα μόνη και τέτοια . Ένιωσα να με τρώει με τα μάτια και αφέθηκα ελεύθερη . Του είπα την αλήθεια πως είχα βγει να ξεσκάσω . Αμέσως χαμογελώντας ήρθε στο παγκάκι που καθόμουν και μου είπε πως μπορούσε να με βοηθήσει κερνώντας με ένα καφέ μια βόλτα η φαγητό παραλιακά το μεσημέρι . Αρνήθηκα με χαμόγελο και πιάσαμε μια γενική κουβέντα .

Ήθελε να τα μάθει όλα για εμένα με αυτά που ρωτούσε και σιγά σιγά μου τα έριχνε . Παράλληλα μου έδινε να καταλάβω πως προσφέρει πολλά στις γυναίκες που πάνε μαζί του ! Αυτό με ξετρελαίνει ! Μου μιλούσε για τα δώρα και τις εμπειρίες του με αρκετές γυναίκες και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά . Ήξερε να με κουμαντάρει . Το χέρι του μετά από κάποια ώρα άγγιξε το μπούτι μου απαλά αισθησιακά . Ένιωσα μια ανατριχίλα να με κυριεύει . Δεν αντιστάθηκα ένιωθα ανήμπορη πλέον να του πω όχι . Πέρασε το χέρι του με την παλάμη στο μηρό μου και με κοιτούσε στα μάτια . Με φίλησε απαλά στο χέρι και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να περάσω πιο καλά . Είπα μηχανικά ναι . Μου χαμογέλασε και έσκυψε να με φιλήσει . Μου έγλειψε τα χείλη το πηγούνι και μου μιλούσε για το πόσο του αρέσει η λευκή απαλή επιδερμίδα μου . Μου είπε ότι είμαι από τις πιο όμορφες γυναίκες που έβλεπε . Το χέρι του ξαφνικά έπιασε το στήθος μου και άρχισε να με χουφτώνει ενώ με φιλούσε παθιάρικα στο λαιμό και στο λοβό του αυτιού μου . Είχα ανάψει πολύ και μου άρεσε το άρωμα του . Ανασηκώθηκε και έχωσε το κολοδαχτυλο του στη σχισμή από τα βυζομπαλα μου τεντώνοντας το ντεκολτέ μου . Έλεγε πως έχω βυζαρες και με φιλούσε πεταχτά στα χείλη .

Πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε επάνω στην πούτσα του . Άρχισε να το πατάει επάνω τις και να την παίζει με το χέρι μου κοιτώντας γύρω γύρω . Μου είπε να τον ακολουθήσω και σηκώθηκε απότομα . Προχωρήσαμε προς το γήπεδο και μπήκαμε σε κάτι παλιά κτίρια ριμαδιασμενα . Με κάθισε σε ένα παλιοτραπεζο και μπήκε μπροστά μου . Άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά μου και να λέει διάφορα για αυτά . Μου άνοιξε πολύ το ελαστικό ντεκολτέ και τα έβγαλε έξω . Άνοιξε από μπροστά το καινούργιο μου σουτιέν και τα ελευθέρωσε . Άρχισε να τρίβει τις ρώγες μου που είχανε γίνει πέτρα και με ξάπλωσε πίσω . Μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και χουφτώνοντας τα βυζομπαλα μου άρχισε να με βυζαίνει κανονικά τρίβοντας τον πούτσο του στη μουναρα μου . Για αρκετή ώρα μασούσε κανονικά ολόκληρα τα βυζιά μου και με είχε γεμίσει σάλια . Τα βυζιά μου είχανε κατακοκκινίσει από το γλείψιμο .

Σηκώθηκε λέγοντας χόρτασα βυζάκια μαναρα μου και άχησε να κατεβάζει το παντελόνι του . Με τράβηξε και γονάτισα μπροστά του . Του κατέβασα το σλιπ και άρπαξα την πούτσα του και άρχισα να την παίζω . Την είχε χοντρή με μεγάλα αρχίδια . Μου έπιασε και τα δυο χέρια τα σήκωσε ψηλά και είπε να ανοίξω το στόμα μου . Έβαλε με τη μέση του το πουλί του στο στόμα μου και άρχισε ελαφρά μπρος πίσω να μου το γαμάει . Ρουφούσα το καυλί του με βουλιμία μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με πιπωνε . Το καυλί του έγινε κάμποσο μακρύ και έφτανε το λαρύγγι μου . Τα σάλια μου με τα υγρά του πούτσου του ξεχείλιζαν από το πιγούνι μου και στάζανε στα βυζιά μου .

Ξαφνικά χτύπησε το κινητό του .
Τρόμαξα και προσπάθησα να φύγω . Με πίεσε κάτω και δεν τον έβγαλε από το στόμα μου . Έβγαλε έξω το κινητό και απάντησε . Ήτανε μάλλον συνεργάτης του και μίλησε για δουλειές . Εκείνος ρώτησε που είναι τώρα και του απάντησε με μια φράση που με συγκλόνισε αλλά με καύλωσε τρομερά . Είπε πως τσιμπουκονει μια παντρεμένη πουτανιτσα που θα τι δοκίμαζε αν κάνει για την παρέα του . Μόλις έκλεισε το τηλ έκανε πίσω και με σήκωσε όρθια . Με γύρισε πλάτη και σήκωσε ψηλά το μίνι μου . Μου κατέβασε το στρινγκ και άρχισε να μου βάζει με το ένα χέρι δάχτυλο στην κλειτορίδα μου και με το άλλο να παίζει με τα βυζιά μου .

Μου είπε να σκύψω και υπάκουσα . Έσκυψα και ένιωσα αμέσως την πούτσα του να ανοίγει τα μουνοχιλα μου . Με μια απότομη κίνηση που με πόνεσε τον έχωσε βαθιά μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη . Οι κραυγές μου ακουστήκανε αρκετά μακριά πιστεύω αλλά δεν τον ένοιαζε . Με χτυπούσε σφαλιάρες στα κολομαγουλα και με γαμούσε βίαια ενώ παράλληλα με εξευτέλιζε βρίζοντας με χυδαία . Φώναζε δυνατά τις βρισιές του και με χτυπούσε στα μπούτια και στον κώλο δυνατές σφαλιάρες . Άρχισα να δακρύζω από τον πόνο . Μου είπε πως θέλει να του τα πιω και τραβώντας με από τα μαλλιά με σήκωσε . Με πάτησε να γονατίσω και τον έβαλε στο στόμα μου βαθιά . Άρχισε να χύνει καυτά χισακια και εγώ τα κατάπινα τόσο βιαστικά που παραλίγο να ξεράσω . Με σφαλιαρισε δυνατά και με κράτησε εκεί να τα πιω όλα . Από το γλείψιμο η πούτσα του γυάλιζε και άρχισε να ντύνετε λέγοντας μου ότι είμαι καλή και του άρεσα . Μου είπε να ντυθώ γρήγορα και το έκανα .

Πήγαμε κατευθείαν στο αμάξι του και με οδήγησε σε ένα πολύ ωραίο κτίριο . Μπήκαμε μέσα ανεβήκαμε ψηλά με ασανσέρ και μπήκαμε σε κάτι φοβερά γραφεία . Εκεί συναντήσαμε αυτόν που πήρε τηλέφωνο πριν . Με μια απότομη κίνηση και λέγοντας του αυτή είναι η καινούργια πουτανιτσα μας με λύγισε επάνω σε ένα τραπέζι και σήκωσε ψηλά το μίνι μου . Ο κώλος μου ήτανε κατακόκκινος από το ξύλο και του είπε κοίτα πως την έκανα . Ο άλλος έπιασε το κώλο μου και είπε ναι ωραίο κωλι για γαμήσια και με σφαλιαρισε και αυτός στον κώλο . Με ξανασήκωσε και με πήρε να φύγουμε . Στο δρόμο προς το σπίτι μου μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε πως στο εξής θα τους υπηρετώ και θα κερδίσω πολλά . Φωνή μπόρεσα να βγάλω μερική ώρα αργότερα κοιτάζοντας τα σημάδια στο σώμα μου στον καθρέπτη του σπιτιού μου . Έκανα ντους και έβαλα τις κρέμες μου και έπεσα για ύπνο .

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ COURIER


 Πριν περίπου ένα μήνα, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, είχε τόσο διάβασμα που τηλεφώνησε στη μάνα της και της είπε να της στείλει φαγητά με κάποιο κουριερ γιατί δεν είχε χρόνο να μαγειρεύει και δεν πολυγουσταρε να τρώει και από έξω. έτσι η μανά της, της είπε ότι σε τρεις-τέσσερις μέρες θα στείλει κάποια φαγητά με κουριερ ώστε να τη διευκολύνει.


Οι μέρες πέρασαν και έτσι και πράγματι μετά από τρία πρωινά, γύρω στις 11 χτύπησε το κουδούνι της δέσποινας. η φίλη μου εξαντλημένη από το πολύ διάβασμα και έχοντας τα καλοριφέρ και τη θερμάστρα στο φουλ (τότε με τα κρύα ήταν) ταράχτηκε από τον γλυκό ύπνο της. νιώθοντας όμως την ανάγκη να προλάβει το κουδούνι και μη σκεφτόμενη τι φορούσε(!) έτρεξε να ανοίξει την πόρτα...

Το παλικάρι που στεκόταν στην πόρτα από την εταιρεία κουριερ τα έχασε μόλις την είδε. το άσπρο τιραντε φανελάκι της και το γαλάζιο στρινγκ που φορούσε η δέσποινα άφηναν ελάχιστα στη φαντασία...
μόλις το συνειδητοποίησε...κόμπλαρε " καλημέρα...συγνώμη για την εμφάνιση αλλά κοιμόμουν" δικαιολογήθηκε
" δεν πειράζει..." απάντησε ο τύπος...άλλο που δεν ήθελε.

Η δέσποινα άρχισε να απολαμβάνει αυτό το σόου που έδινε στον νεαρό. πήρε το πακέτο και το πήγε στην κουζίνα φροντίζοντας να κουνήσει τον κώλο της καθώς περπατούσε λίγο παραπάνω από το κανονικό. δεν τον έβλεπε αλλά ένιωθε τα μάτια του καρφωμένα πάνω της και αυτό της πρόσφερε απίστευτη ηδονή.

" Πρέπει να υπογράψετε σε αυτό το χαρτί" της είπε καθώς εκείνη ερχόταν.
πήρε το στυλό, ακούμπησε το χαρτί πάνω σε ένα τραπεζάκι στο χωλ και έσκυψε για να το υπογράψει. καθώς έσκυβε όμως το τιραντε μπλουζάκι της χαλάρωσε και έτσι τα βυζάκια της ξεπρόβαλλαν προς τέρψη του νεαρού ο οποίος προφανώς τα είχε "παίξει'.
παίζοντας την ανήξερη η δέσποινα συνέχισε να κοιτάει το χαρτί δίνοντας χρόνο στο παιδί να πάρει τη "δόση" του ενώ ήδη τα πρώτα υγρά άρχισαν να τρέχουν από το μουνάκι της...

Ηθελε να τον πηδήξει τρελά...να κάτσει πάνω στην ψωλή του και ναχοροπηδηξει...έσταζε καύλα...τον βασάνιζε όμως και αυτό την καύλωνε ακόμα πιο πολύ το παλικάρι θέλοντας να κερδίσει χρόνο της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. αυτή τον προσκάλεσε μέσα και πήγε να του το φέρει. βρήκε πάλι την ευκαιρία και του χαρίσει την υπέροχη θέα του καλλίγραμμου και πεταχτού κώλου της...

Κωλαρακι από τα λίγα όμως...ακόμα και εγώ που είμαι φίλος δηλαδή...ονειρεύομαι να το ξεσκίσω...
την ώρα που του φερε το νερό, χτύπησε και το τηλέφωνο.
με μια κίνηση η δέσποινα σήκωσε το ακουστικό από το χαμηλό τραπεζάκι όπου είχε τη συσκευή...

Η κίνηση αυτή όμως ήταν ότι πρέπει για να τουρλώσει μπροστά στον ξένο τον κώλο της.
αυτός έχοντας καταγκαυλωσει και έχοντας φτάσει στο αμήν δεν άντεξε.
σκύβει στα γόνατα και αρχίζει να γλύφει τον κώλο της φίλης μου και το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ...αυτή το απολάμβανε και δεν τον εμπόδισε ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει με τη μανά της στην άλλη γραμμή!

Μάλιστα κουνούσε κυκλικά τον κώλο της για να νιώσει καλύτεραa την γλώσσα του καυλωμένου νεαρού. αυτός λυσσασμένος από την καύλα την έγλειφε μανιασμένα ενώ παράλληλα ρουφούσε το μεθυστικό άρωμα γυναίκας που εξέπεμπε το καλοξυρισμένο όπως διέκρινε μουνάκι της.

Με το που έκλεισε το τηλ αποφάσισε ότι είχε παρατραβήξει το πράγμα και ζήτησε από το νεαρό να φύγει αλλιώς θα φωνάξει την αστυνομία...
αυτός σαστισμένος για αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια...ψελλίζοντας κάτι μισολογα άνοιξε την πόρτα και έφυγε...

Νιώθοντας πιο ισχυρή και ικανοποιημένη από τον εγωισμό της η δέσποινα άναψε ένα τσιγάρο με το χαμόγελο της αλαζονικής επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ


 Πριν δύο-δυόμιση χρόνια είχα μπει στην απογραφή καθώς σαν φοιτητής είχα ανάγκη από χρήματα...Που να φανταστώ ωστόσο ότι η εμπειρία που θα μου προσφέρει η απογραφή θα είναι πολύ πιο ηδονική και από τα ίδια τα λεφτά


Γύρω λοιπόν στο μεσημεράκι και ενώ θυμάμαι είχε αρκετή ζεστή βρισκόμουν στο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας και χτυπούσα άλλο ένα κουδούνι από τα τόσα που χτύπησα εκείνη τη μέρα.

Την πόρτα άνοιξε μια ψηλή γυναίκα,με έντανα βαμμένα ξανθιά μαλλιά και μετρίας ομορφιάς στο πρόσωπο αλλά με απίστευτο όπως μπόρεσα να δικαρίνω σώμα...Φορούσε μια μωβ νυχτικιά σατέν μεχρι το γόνατο και από πάνω μια ιδίου χρώματος ρόμπα. Ηταν γύρω στα 30-35.

Αφού της είπα ότι είμαι από την απογραφή πέρασα μέσα στο σπίτι της που μύριζε υπέροχα...Με ρώτησε αν ήθελα καφέ και εγώ της απάντησα καταφατικά θέλοντας να μείνω λίγο χρόνο παραπάνω μαζί της. Καθώς έφτιαχνε τον καφέ έβλεπα την κωλάρα της από πίσω να τεντώνεται και να πετάγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς έσκυβε και ο πούτσος μου άρχισε να ασφυκτιά μέσα στο τζιν... Αφού καθίσαμε στο σαλόνι και άρχισα να κάνω τη δουλειά μου η Στέλλα (έτσι τη λέγανε) με ένα φονικό σταυροπόδι απέναντι μου με το οποίο φαινόταν το μαυρο κιλοτάκι της δεν με αφηνε να συγκεντρωθώ...

Μόλις τελείωσα και ενώ εψαχνα τρόπο κατι να της πω για να κερδίσω χρόνο, μου είπε ότι ήταν ελαφρως πιασμένη και αν θα μπορούσα να την τριψω λίγο πριν φύγω...

Η απάντηση μου δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο απο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ"
Ξάπλωσε λοιπον μπρούμυτα στον καναπέ πετώντας με μια κίνηση τη ρόμπα της και μένοντας με το νυχτικό και αφού μου έδειξε το λάδι αφέθηκε στα χέρια μου.

Ξεκίνησα από τους ώμους. Η επιδερμίδα της ήτανε απαλή σαν μωρού παιδιού πράγμα που με εντυπωσίασε και με γκαύλωσε...Συνέχισα να τρίβω στη μέση αλλά φρόντισα να της δείξω ότι το νυχτικάκι της με εμπόδιζε και της ζήτησα αν γίνεται να το βγάλει.
Λες και το περίμενε η ρουφιάνα, με μια κίνηση το έβγαλε και το άφησε στο πάτωμα...Έμεινα μαλακας εγω...Το απίστευτα μαυρισμένο κωλαράκι της που συνοδευτόταν από ένα μωβ κορδονάκι το οποίο χανόταν μέσα στον κώλο της και το στητό βυζί της γκόμενας που λίγο πρόλαβα να απολαύσω παρά λίγο να με κάνουν να χύσω επί τόπου...

Άρχιζα να της τρίβω την μέση και σιγά σιγά κατέβαινα. Έφτασα στον κώλο της...εκπληκτική αίσθηση να έχω δύο τέτοια κωλομερια μέσα στην παλάμη μου και να τα τρίβω, να τα ζουλαώ,να τα χαιδεύω...άλλο πράγμα...

Δήθεν τυχαία τα δάχτυλα μου καθώς την πασπάλιζα ακουμπούσαν το μουνάκι της που ξεπρόβαλλε από το βάθος...Ακουγα τους ανστεναγμούς της κάθε φορά που το έκανα αυτό.
Χωρίς να την ρωτήσω και χωρίς να προβάλλει αντίσταση της κατεβάζω το...μινιμαλιστικό εσώρουχο και αρχίζω να της γλείφω το μουνάκι και την κωλότρυπα.

Αρχισε να λιώνει στα βογγητά ενώ εγω μέσα στον κώλο της χωμένος, δεν ήθελα να βγω ποτέ από εκεί.
Σε κάποια στιγμή γυρισε λυσσασμένα, ξεκούμπωσε το τζιν που φορούσα και τον πήρε στο στόμα της,,,Τέτοιο τσιμπούκι ούτε πεπειραμμένη πόρνη δεν παίρνει. Η γυναίκα το κατείχε το πράγμα...

Αφού έγλειψε τ'αρχίδια και τον κώλο μου,έβαλα προφυλακτικό και κάθισε πάνω στον - θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τη φύση για τη γενναιοδωρία της - ορθωμένο πούτσο μου που είχε κοκκινίσει και ήθελε να "ξεφορτώσει."
Χοροπηδούσε σαν τρελλή η γκαβλιάρα ενώ εγώ της έγλυφα τα βυζιά που πήγαιναν πάνω κάτω...Ξεσκιστήκαμε σε πολλές στάσεις ενώ αυτή ανάμεσα στα γκαυλόλογα και τα προστυχόλογα που έλεγε έβριζε και τον άντρα της(!).

Είχα ιδρώσει από το απίστευτο γαμήσι...
Η γυναικα ήταν όλα τα λεφτά...Όταν της είπα ότι τελείωνα μου έβγαλε το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα της...
Έχυσα ψυχοραγώντας ανάμεσα σε δύο χείλη καυτα και μέσα σε ενα στόμα που τα έγλειφε όλα.Την ίδια στιγμη τα λάγνα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω μου κοιτώντας με ηδονικά και γεμάτα ευχαρίστηση.

Το σπέρμα μου πλυμμήρισε το στόμα της και εγώ σωριάστηκα ημιθανής στον καναπέ.
Ηταν η πρώτη μου φορά με τη Στέλλα. Ακολούθησαν κι άλλες τις οποίες θα σας τις διηγηθώ στο μέλλον. Η σεξουαλική μας χημεία ήταν άψογη και αυτό που έζησα μαζί της για περιπου ένα εξάμηνο ήταν η αφετηρία πολυποίκιλων σεξουαλικών δραστηριοτήτων και περιπετειών. Στέλλα όπου και να σαι..να σαι καλά

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ


 Είμαι ο Νίκος 24 ετών . Θα σας περιγράψω την εμπειρία που μου συνέβη ένα χρόνο περίπου πριν . . τον προηγούμενο χρόνο λοιπόν πήγα στην Αγγλία για ένα τετράμηνο με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών . .


Οι δυο μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου ως τότε που δεν είχα πραγματοποιήσει ποτέ ήταν πρώτον το να πάω με μια αρκετά μεγαλύτερη μου γυναίκα και δεύτερον να πάω με ένα ζευγάρι . . ευτυχώς στην Αγγλία για μεγάλη μου τύχη μπόρεσα να τα κάνω και τα δυο . .
περίπου ένα μήνα αφότου ήμουν στην Αγγλία μια μέρα ήμουν στο νετ σε μια σελίδα με αγγελίες από ζευγάρια που ψαχναν είτε άλλα ζευγάρια είτε άλλη γυναίκα είτε άλλο άντρα . .

σε κάποια φάση βρήκα μια αγγελία από ένα ζευγάρι 46 και 44 χρόνων που ήταν από την περιοχή που ήμουν και εγώ και ψαχναν άντρα στρειτ . . αφού το σκέφτηκα αρκετά τους έστειλα ένα εμαιλ όπου τους έλεγα κάποια πράγματα για μένα και ότι θα ήθελα να βρεθούμε και να περάσουμε καλά . . να πω την αλήθεια δεν περίμενα να μου απαντήσουν αλλά για μεγάλη μου έκπληξη μετά από περίπου 4 μέρες πήρα απάντηση τους . . μου λέγον ότι θα ήθελαν να γνωριστούμε να πάμε για ένα ποτό και αν ταιριάζουμε σαν παρέα και αν όλοι μας επιθυμούμε να συνεχίσουμε να το κάναμε . . Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού σε ένα καφέ της πόλης στις 8 . όταν πήγαινα στο ραντεβού ένιωθα πάρα πολύ αμηχανία και ντροπή . . να πω εδώ ότι στο σαιτ είχαν μόνο μια φωτογραφία τους της γυναίκας αλλά φαινόταν μόνο ο κώλος της και αυτός όχι καλά και έτσι δεν είχα πλήρη εικόνα τους . . μου είχαν πει ότι θα πάνε λίγο πιο νωρίς εκεί και ότι θα έχουν ένα περιοδικό πάνω στο τραπέζι . . μόλις μπήκα στο μαγαζί τους είδα . . ο άντρας ο Paul όπως έμαθα λίγο μετά ήταν γύρω στο 1 . 75 με κοιλίτσα αλλά αρκετά γοητευτικός για την ηλικία του . . Η Jayne ήταν μια γυναίκα αρκετά ψηλή γύρω στο 1 . 72 με καμπύλες . . δεν ήταν εντυπωσιακά όμορφη αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το στυλ της . . πολύ ωραίο ντύσιμο και πραγματικά αυτό που λέμε ΓΥΝΑΙΚΑ . φορούσε μπλούζα από πάνω μαύρη και φούστα μακριά αλλά κολλητή από κάτω . .


με το που κάθισα μαζί τους ένιωθα πολύ αμήχανα . . ευτυχώς αυτοί ήταν πολύ άνετοι και άρχισαν συζητήσεις γενικές ρωτώντας με τι κάνω στη ζωή μου κτλ . . και με έκαναν έτσι να νιώσω πολύ άνετα . . το καλό είναι ότι τους έβλεπα πολύ φιλικούς με μένα αλλά είχα αγωνία για το πως θα συνεχιστεί η φάση . . τελικά αφού καθίσαμε στο καφέ περίπου μια ώρα και είχαμε αποκτήσει αρκετή οικειότητα μου πρότειναν να πάμε σπίτι τους για να πιούμε κρασάκι . . δέχτηκα και έτσι μετά από περίπου δέκα λεπτά ήμασταν στο πολύ όμορφο σπίτι τους και πίναμε κρασάκι . .

το κλίμα ήταν πολύ καλό και εγώ μόνο με την σκέψη ότι μάλλον θα πραγματοποιούνταν η φαντασίωση μου μετά από χρόνια ήμουν πολύ καυλωμένος . . σε κάποια φάση η jeyn σηκώθηκε και είπε ότι πάει να κάνει ένα μπανακι . . μόλις μείναμε μόνοι ο Paul με ρώτησε αν θα ήθελα να συνεχίσουμε . . εγώ του είπα φυσικά ναι και αυτός χαμογέλασε λέγοντας μου ότι άρεσα πολύ στη jeyn . .

μετά από κάνα δεκάλεπτο η jeyn φώναξε στον άντρα της ότι ξέχασε να πάρει πετσέτα και να της πάει μια . . ο άντρας της μου έδωσε μια πετσέτα και μου λέει πάνε εσύ και μου έκλεισε το μάτι . .

είχα τρελαθεί από καύλα . . χτύπησα την πόρτα της τουαλέτας και της είπα ότι έφερα την πετσέτα της . . μου είπε πέρνα μέσα . . όταν μπήκα μέσα ήταν το καλύτερο θέαμα που είχα δει ποτέ . . η jeyn oολόγυμνη να μου χαμογελάει . . τα βυζιά της ήταν αρκετά μεγάλα περίπου νο4 αλλά αρκετά στητά για την ηλικία της με σκουρη μεγάλη ρόγα . . το μουνάκι της ήταν όλο ξυρισμένο . . με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει . .

βρισκόμουν στον παράδεισο . . αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε σαν τρελοί . . το πάθος της ήταν απίστευτο . . σιγά σιγά μου έβγαλε όλα τα ρούχα μου και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα . . με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου . . μετά από λίγο ήρθε και ο Paul γυμνός και καυλωμένος . . ξάπλωσε την γυναίκα του και με έβαλε να της γλείψω το μουνάκι . . όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο ξυρισμένο μουνάκι της ήταν υπέροχα . . ήταν πάρα πολύ υγρή . . άρχισα να την γλείφω σαν τρελός ενώ παράλληλα αυτή έπαιρνε τσιμπούκι από τον άντρα της . . σε κάποια φάση ο άντρας της άρχισε να την χύνει στο πρόσωπο και μετά από λίγο άρχισε και αυτή να χύνει τους χυμούς της στο στόμα μου . . μετά με πλησίασε και μου λέει σειρά σου να χύσεις . . και άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι χώνοντας παράλληλα το ένα της δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου . . μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο και άφησα το σπέρμα μου ελεύθερο . . το ήπιε με φοβερή βουλιμία . . ήταν τέλεια . .

βέβαια η βραδιά δεν τελείωσε εκεί . . απλά το αφήνω για την επόμενη φορά . . δεν ξέρω αν εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν ζευγάρια σοβαρά εχέμυθα που να θελαν έναν στρειτ νέο σαν εμένα είτε για ανταλλαγή εμαιλ είτε για γνωριμία . . θα χαρώ πολύ αν υπάρχουν να μου στείλουν ένα εμαιλ . . επίσης περιμένω email από κοπέλες η άντρες για σχόλια η οτιδήποτε άλλο θέλουν . .
σας ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα . .

Η ΩΡΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ


 Αποφάσισα εδώ και λίγο καιρό να πάω γυμναστήριο για να χάσω τα κιλά που έβαλα λόγω χειμώνα . Διάλεξα ένα μικρό γυμναστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αρκετά μακριά από το σπίτι μου γιατί ήθελα να το συνδυάζω και με καμιά βόλτα στην παραλία η στο κέντρο της πόλης.Αυτή την Τετάρτη το απόγευμα και ενώ έκανα διάδρομο σκάει μύτη μια γυναίκα γύρω στα 38-40 με μια κοπέλα περίπου στα 20.


Η μικρή ήταν καταπληκτικό μουνάκι φοβερό σώμα και πρόσωπο, με ένα κολάν και ένα στρινγκακι να διαγράφει, τέλειο.Η μεγάλη ήταν μέτρια γύρω στο 1.65 με καστανά μαλλιά αρκετά κοντά, αδιάφορο σώμα, μέτρια βυζιά και έναν καταπληκτικό κώλο, λίγο πιο μεγάλο από το τέλειο αλλά πεταχτός και με φοβερές καμπύλες. Εντύπωση μου έκανε ότι φορούσε ένα μαύρο κολάν από πάρα πολύ λεπτό και γυαλιστερό ύφασμα τόσο λεπτό που φαινόταν τέλεια το στρινγκ της και σχηματιζόταν τα μουνοχειλα της σαν να τα έβλεπα μπροστά μου.


Δεν ήταν μαμά της και όπως έμαθα αργότερα ήταν ανύπαντρη και η μικρή ήταν ανιψιά της.Ανέβηκε στον μπροστινό διάδρομο και την επόμενη μισή ώρα παρατηρούσα την υπέροχη κολάρα να κουνιέται πάνω κάτω από το τρέξιμο, ειδικά όταν ανέβηκε στο όργανο για τους προσαγωγούς τρελάθηκα, πάρα την κούραση μου καύλωσα και πρέπει να το πήρε είδηση και με κοιτούσε.

Όλο το γυμναστήριο ασχολιόταν με το μικρό ξεκολάκι και εγώ με την θεια της.Όταν τελείωσα την γυμναστική έκανα ένα μπάνιο και έφευγα την είχα ξεχάσει.Μόλις μπήκα στο ασανσέρ άνοιξε η πόρτα και μπήκε και αυτή μέσα, συστηθήκαμε και μου είπε ότι κάνει κρύο και φοβάται να μην κρυώσουμε που μόλις βγήκαμε ζεστοί από το ντους, συμφώνησα και βγήκαμε από το ασανσέρ.

Τότε είδαμε ότι έβρεχε καταρρακτωδώς και αναρωτιέται πως θα πάει σπίτι, τη ρώτησα που μένει και μου είπε τούμπα, ωραία λέω θέλεις να έρθεις μαζί μου να σε πάω εγώ (να πιούμε και κάνα καφέ) με βολεύει στην καλαμαριά πάω (καμιά σχέση ωραιοκαστρο μένω, στην άλλη άκρη είναι).Στο αυτοκίνητο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και όταν φτάσαμε μου πρότεινε να ανέβω επάνω για ένα καφέ (καλά ε! Μάγος είμαι ;) φυσικά ανέβηκα άλλωστε τι άλλη δουλειά είχα εκείνη την ώρα στην τούμπα εκτός από τον καφέ που λέγαμε.

Ανεβήκαμε σπίτι της και κάθισα σε έναν καναπέ, πάω να βάλω ένα ποτό για μένα μου λέει εσύ τι θέλεις; ένα ουίσκι, απαντάω, επιστρέφει με τα ποτά και πάει όπως μου είπε να βγάλει τα ρούχα του γυμναστήριου.Ευκαιρία να πάρω ένα τηλέφωνο στο σπίτι να δικαιολογήσω την απουσία μου. Θα βγω με τον Γιώργο λέω στην γυναίκα μου (ο Γιώργος αυτήν την εποχή και δεν έχει γκόμενα που να την ξέρει η δικιά μου και δεν μπορεί να τσεκάρει αν ο Γιώργος ήταν μαζί μου , τηλεφωνώ και στον Γιώργο να ξέρει και ήμαστε εντάξει.Πάνω στην ώρα σκάει μύτη η Λέτα (από Νικολέτα) με την νέα της εμφάνιση που είναι μια κοντή μεταξωτή ρόμπα και κάθετε απέναντι μου σε μια πολυθρόνα σταυροπόδι.
Άρχισε να μου μιλάει για το γυμναστήριο και ότι αισθάνεται άσχημα με τον κώλο της γιατί είναι πιο μεγάλος από ότι θα ήθελε και δεν μπορεί να βάλει τα ρούχα που θέλει.Της είπα ότι ο καλύτερος τρόπος για να χάσει κανείς πόντους από την περιφέρεια είναι το μασάζ και αν θέλεις της λέω να σου δείξω εγώ γιατί ο αδερφός μου είναι φυσιοθεραπευτής και ξέρω από αυτά τα πράγματα (παραμύθι).

Φερε κάτι σε λάδι η κρέμα και ξάπλωσε να σου δείξω της είπα .Ήρθε με ένα λάδι και ξάπλωσε μπρούμυτα στον καναπέ που καθόμουν, κάθισα στα πόδια της, σήκωσα την ρόμπα και είδα γυμνό αυτό τον υπέροχο κώλο που θαύμαζα πριν στο γυμναστήριο. Δεν φορούσε κυλοτακι ήταν τελείως γυμνή με κλειστά τα πόδια να φαίνονται τα φουσκωμένα μουνοχειλα και λίγες τριχουλες γύρω από την περιοχή της κωλοτρυπίδας της.

Μωρό μου της λέω εσύ δεν χρειάζεσαι μασάζ με τα χέρια μου αλλά με την γλώσσα μου και βάζω βαθιά την γλώσσα μου στα κωλομέρια της. Σήκωσε λίγο τον κώλο της να με διευκολύνει και άρχισε να βογκάει όταν προσπαθούσα αργά και βασανιστικά να της ανοίξω τα μουνοχειλα και να βάλω την γλώσσα μου στην τρύπα της για γευτώ τα υγρά της. Μόλις την έγλυψα στην κλειτορίδα άρχισε να βογκάει πιο πολύ και να μιλάει πρόστυχα ΄΄ γλύψε την μουναρα μου αγόρι μου, κάνε με να χύσω πάνω στην γλώσσα σου, να πιεις τα χυσια μου και μετά να σου γλύφω το στόμα ΄΄ εγώ τρελάθηκα με αυτά που μου είπε και την έγλυφα πιο γρήγορα και έντονα στην κλειτορίδα και την γαμούσα με τη γλώσσα μου.

Μέσα σε λίγα λεπτά παραδόθηκε σε έναν έντονο οργασμό. Άρχισα να κάνω πράξη αυτό που μου είπε λίγο πριν, έβαζα την γλώσσα μου βαθιά μέσα στο μουνί της για να πάρω όσα πιο πολλά χυσια μπορούσα. Όταν πήρα αρκετά την έβαλα κάτω άνοιξε το στόμα της και έτρεχαν οι σταγόνες με τα χυσια της από το δικό μου στόμα πάνω στα χείλια της και στην γλώσσα της , τα έγλυφε λες και ήταν σταγόνες μελιού, ρουφούσε την γλώσσα μου για να πάρει όσα πιο πολλά χυσια μπορούσε .

Αρκετά ήπιαμε από τα δικά μου είπε ώρα να γευτούμε και τα δικά σου και μου κατέβασε την φόρμα που φορούσα αφήνοντας τον πούτσο μου ελεύθερο που ήταν έτοιμος να χύσει από την καύλα και τον έβαλε στο στόμα της τον ρουφούσε σαν να ήταν ο τελευταίος πούτσος στη γη , από το κεφάλι μέχρι τον κώλο μου έγλυφε με μανία και μόλις άρχισε να γλύφει την κωλοτρυπίδα μου κατάλαβε ότι θα χύσω και τον πήρε στο στόμα της για να μην χάσει σταγόνα, έχυνα, έχυνα και δεν τελείωνε από την καύλα, άρχισαν να τρέχουν τα χυσια μου από το στόμα της πάνω στα βυζιά την και αυτή τα ρουφούσε και τα κατάπινε τρίβοντας τις ρόγες της με τα χυσια που έπεσαν.

Πέρασε λίγη ώρα και ηρεμήσαμε , η Λέτα έβαλε το χέρι της στην κλειτορίδα και την έτριβε γιατί δεν είχε περάσει η καύλα της ο πούτσος μου σηκώθηκε με το θέαμα και ήταν έτοιμος να μπει στο παιχνίδι ξανά έβγαλα από την τσέπη του μπουφάν μου ένα προφυλακτικό για το οποίο είχα προνοήσει πιο πριν και της το έδωσα να μου το βάλει, ΄΄ βάλτο μου με το στόμα σου, θα πρέπει να το κανείς με τέχνη έτσι καυλιάρα ψωλα που είσαι΄΄ της λέω αυτή τρελάθηκε, ναι μίλα μου έτσι καυλιάρη , μου είπε .

Μου έβαλε το προφυλακτικό γλύφοντας όλο τον πούτσο μου και άφηνε τα σάλια της να τρέχουν επάνω του σαν να είχα χύσει και τα ξαναρουφούσε στο στόμα της, προσπαθούσα να κρατηθώ να μην χύσω για να την γαμήσω, έλα κάτσε πάνω στη πούτσα μου για να γαμηθείς ψωλα της λέω, αλλά να βλέπω τον κώλο σου.Γύρισε τον έπιασε και τον οδήγησε μέσα στο μουνί της που έσταζε καυτά υγρά και άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω. Η θέα αυτή με τρελαίνει και έβαλα το χέρι μουνί της βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα μαζί με την πούτσα μου , τι κανείς μου λέει, εσύ συνέχισε να γαμιέσαι της λέω, πουτάνα .

Βγάζω το υγρό από τα υγρά της δάχτυλο μου και το βάζω στον κώλο της χωρίς να την προειδοποιήσω , αχχχ φώναξε από την απότομη κίνηση και έσφιξε ένα μαξιλάρι αλλά δεν είπε τίποτα άλλο, κρατώντας το χέρι μου σταθερό ανεβοκατέβαινε και γαμιόταν από το μουνί της και από τον κώλο, τρίβοντας την κλειτορίδα της.
Σε λίγο της έβαλα και δεύτερο δάχτυλο, αχχχ πονάω είπε, θυμήθηκα το λάδι που είχε φέρει για μασάζ και το πήρα από δίπλα και το έριξα με δύναμη πάνω στον κώλο και στο μουνί της, τώρα δεν πονάς της λέω σήκω και βαλε τον πούτσο μου στον κώλο σου της λέω,δεν μπορώ πονάω,

Βαλε τον γιατί θα βάλω όλο το χέρι μου μέσα.Τον πιάνει και τον οδηγεί στον κώλο της σιγά - σιγά , τον πήρε όλον και κάθισε λίγο ακίνητη , την έπιασα τα κωλομέρια την σήκωσα και την ξανά άφησα κάτω αχχ με ξέσκισες πούστη μου φώναξε και άρχισε να γαμιέται μιας και είχε ανοίξει η κωλοτρυπίδα της και είχε τρελαθεί .
Δεν κουνήθηκε πάνω από δέκα δεκαπέντε φορές και τρίβοντας την κλειτορίδα της έχυσε πάνω στο χέρι της σφίγγοντας από τον οργασμό την κωλοτρυπίδα της . Δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να χύνω μέσα στο προφυλακτικό.

Γύρισε προς το μέρος μου έβγαλε το προφυλακτικό από τον πούτσο μου και έριξε τα χυσια μου πάνω στο στόμα της γλύφοντας τα και πίνοντας τα, για να μην πάνε χαμένα μου λέει.

Κάθισα λίγο και μετά έφυγα γιατί είχε περάσει η ώρα, συμφωνήσαμε ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι κάποιος από τους δυο να ζητήσει να σταματήσει. Θα βρισκόμαστε κάποιες μέρες την εβδομάδα να το κάνουμε αυτό. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις μου με την Λέτα. Ήδη έχω βάλει στο μάτι την ανιψιά της, έμαθα ότι είναι μεγάλο ψολάκι και έχει μια πολύ στενή σχέση με την θεια της.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...