ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας


 Γεια σας.. Με λένε Γιώργο, το πάθος μου είναι τα μεγάλα βυζιά, είμαι 33 ετών και ζω στην επαρχία. Στην διπλανή πόρτα της πολυκατοικίας που μένω είναι η κυρία Ζωή. Μια γυναίκα γλυκομίλητη και ευχάριστη, φίλη των γωνιών μου που ζει μόνη εδώ και 8 χρόνια μιας και ο άντρας της την παράτησε και οι κόρες της είναι παντρεμένες και ζούνε αλλού.


Η μικρότερη κόρη της που είναι συνομήλικη μου έχει ένα αδιάφορο 3, η μεγαλύτερη που είναι γυναικάρα ένα πολύ καλό 5 και η μάνα ένα καταπληκτικό 7! 56 ετών, γύρο στο 1,70 ,μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο και ερωτικά χείλι, μερικά κιλά παραπάνω, τις βυζάρες που σας είπα, κρεμαστές λόγο ηλικίας, με μεγάλες και πλατιές ρόγες. Όσοι ξέρουν και τους αρέσουν τα μεγάλα βυζιά με καταλαβαίνουν…. Από μικρός μου άρεσε να βρίσκομαι σπίτι τους, αφορμή έψαχνα συνεχώς και πάντα έβρισκα, μια λείπανε οι δικοί μου και με καλούσε η κυρία Ζωή για φαγητό, μια τα παιδικά πάρτη, μια για ταινίες, μία επισκέψεις με τους γονείς μου.

Μετά τα 14-15 όταν με φιλούσαν και με χαϊδεύαν, η μάνα και η κόρες, ένιωθα κάπως. Άρχισα να της βλέπω ερωτικά, κρυφοκοίταζα απ’την κλειδαρότρυπα της τουαλέτας, πηδούσα στην βεράντα τους, μιας και είναι κολλητά με την δική μας, και έκανα μπανιστήρι κ.α . Η καλύτερη μου ήταν στις διακοπές τα καλοκαίρια που πηγαίναμε μαζί η δύο οικογένειες… Να βλέπω αυτά τα βυζόμπαλα με τα μαγιό και να τρελαίνομαι, αχ τι βυζάρες ήταν αυτές! Πόσες φορές τον έπαιξα γι’αυτά τα μεγάλα βυζιά…

Λοιπόν όπως προείπα οι κόρες παντρεύτηκαν και φύγανε, για την μεγάλη στεναχωρήθηκα λίγο, και το 2003 έφυγε και ο μαλάκας. Έλειπα κι εγώ λόγο σπουδών, αλλά όποτε ερχόμουν πάντα περνούσα απ’την κυρία Ζωή και τα λέγαμε. Εδώ και 3 χρόνια έχω επιστρέψει οριστικά και το καλό είναι ότι μένω μόνος μου, μίας και οι δικοί μου ζούνε μόνιμα στο χωριό. Βρισκόμαστε σχεδόν κάθε μέρα, έρχεται η πάω σπίτι της, για καφέ, φαγητό κτλ. και γενικός έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και διαφορετική πλέον! Από πέρσι πού χώρισα με την κοπέλα μου περνάμε όλο και περισσότερες ώρες μαζί.

Πριν από 6 μήνες, κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, καθόμασταν στην βεράντα της πίνοντας το απογευματινό καφεδάκι μας. Συζητούσαμε για διάφορα θέματα και κάποια στιγμή έπεσε η κουβέντα στα ερωτικά. Άρχισε να με ρωτά πώς είμαι μετά τον χωρισμό, μια χαρά της απαντώ, εσύ πώς με βλέπεις? πολύ καλά μου λέει και συνεχίζει… Εγώ μετά τον Γιάννη δεν βρήκα κάτι καλό για να με κρατήσει και έτσι καλύτερα μόνη μου. Μισό λεπτό της λέω, σηκώνομαι και πάω να βάλω χαλαρή μουσική και να φέρω κρασί να πιούμε μιας και είχαμε τελειώσει τον καφέ. Επιστρέφω σερβίρω το κρασί, τσουγκρίσαμε και με ρωτάει… Τι είδους γυναίκες σου αρέσουν Γιώργο? Οι αυθόρμητες, οι ευχάριστες, με χιούμορ….. Και σωματικά?

Με μεγάλο στήθος και να έχουν πιασίματα της απαντάω, δεν μου αρέσουν οι αδύνατες, οι άβυζες και οι μικρότερες σε ηλικία, γιαυτό και χώρισα της λέω. Οι μεγαλύτερες ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν και ειδικά στο κρεβάτι είναι….. όνειρο! Άρα μου λέει έχεις πάει με μεγαλύτερη, ναι της λέω κοιτάζοντάς την στα μάτια, έχω περάσει πολύ καλά με όσες έχω πάει, αξέχαστες εμπειρίες της λέω. Εσένα? ρωτάω… Οι δυναμικοί και αποφασιστικοί άντρες που ξέρουν τι θέλουν και πως να το διεκδικήσουν. Και από εμφάνιση? Οι ψιλοί, αδύνατοι και αρενωποί. Ηλικία?

Σίγουρα μου λέει κάποιος νεότερος είναι ποιο ελκυστικός αλλά ποιο σημαντικά είναι τα παραπάνω μου απαντά…. Πριν προλάβω να κάνω την τελευταία ερώτηση, δεν πάμε μέσα μου λέει… γιατί νυχτώνει και κάνει ψύχρα, βεβαίως της απαντώ και μπαίνουμε στο σαλόνι. Κάθεται στον μεγάλο και αναπαυτικό καναπέ, εγώ φέρνω τα πράγματα απ’έξω, τα ακουμπώ στο τραπεζάκι, γεμίζω τα ποτήρια με κρασί και κάθομαι. Ανάβουμε ένα τσιγάρο και συνεχίζει… μου αρέσει να κάνει ο άντρας την πρώτη κίνηση, να είναι οδηγός στο κρεβάτι αλλά ν’αφήνει και την γυναίκα που και που να κάνει τα δικά της. Σωστά της λέω… εμένα μου αρέσει να παίρνουν και οι δυο πρωτοβουλίες στον έρωτα, όπως μου αρέσουν και οι εκπλήξεις.

Σαν τι με ρωτάει… Να γυρίσω σπίτι ας πούμε και να είναι με τα εσώρουχα η να μπω στο δωμάτιο και να την δω να χαϊδεύεται κάτω απ’το διάφανο και σέξι νυχτικό της! Να σου πω την αλήθεια, μου λέει, σ’έχω καταλάβει από χρόνια τώρα, συγκεκριμένα απ’ τα 15 σου και μετά, πως κοίταζες τα βυζιά της μεγάλης κόρης μου και τα δικά μου ειδικά. Απλά δεν σου είπα ποτέ τίποτα για να μην δημιουργήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα… Κοκκίνισα και έσκυψα το κεφάλι… Μην κάνεις έτσι μου λέει, δεν σου το λέω για κακό και συνεχίζει… Τα καλοκαίρια στις διακοπές μας σε έβλεπα πως κοιτούσες στην παραλία όταν ήμασταν ξαπλωμένες και όταν ξεπλενόμασταν για να φύγουμε.

Γενικός όλη την μέρα που ήμασταν με τα μαγιό ήξερα ότι υπάρχουν πάντα δυο μάτια που με παρακολουθούν και δεν μ’αφήνουν στιγμή. Ε…. εντάξει της λέω, με ξεφτίλισες. Δεν τελείωσα μου λέει και συνεχίζει… αυτό μου άρεσε μερικές φορές και ειδικά όταν ο Γιάννης δεν ενδιαφερόταν πια για εμένα, με έκανε να νοιώθω γυναίκα, ελκυστική, ποθητή και διεκδικίσημη…. Είσαι της λέω… γυναικάρα, καυτή και πολύ ερωτική ‘ ήταν η σειρά της να κοκκινίσει’ έχεις δίκιο για όλα αυτά που είπες, τόσα χρόνια κοίταζα τα βυζιά τις κόρης σου μα ποίο πολύ τα δικά σου γιατί είναι μεγαλύτερα και μ’ ελκύουν περισσότερο…. Άπειρες φορές τον έπαιξα για εσένα από τα 15 μέχρι τώρα και φανταζόμουν να κάνουμε διάφορα ερωτικά παιχνίδια οι δυό μας.

Γυρίζω απότομα και την καρφώνω στα μάτια, είχε ανάψει, το ίδιο κι εγώ, χωρίς να περάσει δευτερόλεπτο παραπάνω την φιλώ στο στόμα, το δέχτηκε και άρχισα να βάζω παθιασμένα την γλώσσα μου στο στόμα της, ανταποκρίθηκε και η γλώσσες μας μπλέχτηκαν και παίζανε για ώρα! Ανέβασα το ένα μου χέρι από την μέση της στην βυζάρα και άρχισα να την χαϊδεύω, αμέσως ένοιωσα την ρώγα της να πετάγεται και να σκληραίνει. Κατέβασε το χέρι της, ξεκούμπωσε μονομιάς το κουμπί της βερμούδας που φορούσα, άνοιξε το φερμουάρ και έβαλε την παλάμη της μέσα απ’το μποξεράκι. Τραβήχτηκε και μου είπε’ καλά είσαι μούσκεμος εκεί κάτω! Της απάντησα ότι με εσένα που είμαι τόση ώρα τι να κάνω? Απ’ ότι βλέπεις σε θέλει πολύ ο (Γιωργάκης) χαμογελά και σηκώνεται να γδυθεί, σηκώνομαι κι εγώ, γδυνόμαστε αστραπιαία και της λέω να ξαπλώσει.

Το κάνει και αρχίζω να την γλύφω απαλά στον λαιμό και πίσω απ’το αυτί, της άρεσε, συνέχισα για λίγο και άρχισα να κατεβαίνω στις βυζάρες της…. Επιτέλους! είπα από μέσα μου, αυτά τα μεγάλα βυζιά που τόσο ποθούσα και λαχταρούσα είναι τώρα μπροστά μου και με περιμένουν. Ξεκίνησα απ΄το αριστερό, το πιάνω και με τα δυο μου χέρια, το ζουλούσα απαλά, το χαίδευα, έγλυφα αργά και κυκλικά την ρώγα ώσπου σκλήρινε και μεγάλωσε πολύ. Την δάγκωσα στιγμιαία και πέρασα στο δεξί. Εκείνη κουνιόταν σαν το φίδι στον καναπέ και τα πρώτα αχ βγήκαν απ΄τα χείλι της. Έκανα το ίδιο και με το δεξί και κατέβηκα στο ξυρισμένο και περιποιημένο μουνάκι της.

Ακούμπησα την γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα της και άρχισα να την γλύφω απαλά και ρυθμικά. Τα αχ γινόταν όλο και πιο παθιασμένα , πιο ερωτικά και χώνω την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. Τίναξε το κορμί της και το αχ αυτή τη φορά ακουστικέ πολύ δυνατά! Το έγλυφα και έκαιγε, σε λίγα λεπτά ένιωσα τα υγρά της να πλημμυρίζουν το στόμα μου και η ίδια έτρεμε από ηδονή. Σηκώθηκε, ξάπλωσα και έχωσε μονομιάς τον πούτσο μου στο στόμα της.Τον κρατούσε με το ένα χέρι, έγλυφε το κεφαλάκι, μετά το ρουφούσε, και προσπαθούσε να τον βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της ενώ με το άλλο χαϊδευε τ’αρχίδια μου! Τον έβγαλε από το στόμα της και με το ένα της χέρι συνέχιζε να τον παίζει απαλά,σκύβει και αρχίζει να ρουφά τ’αρχίδια μου, μια το ένα μια το άλλο και στο τέλος έχωσε και τα δυο στο στόμα της!

Ήταν η σειρά μου να χτυπηθώ στον καναπέ ‘ Μανάρα μου τη καύλα είσαι εσύ ‘ ξεφώνισα! Τον βάζει πάλι στο στόμα της και τον γλύφει τόσο απαλά και ερωτικά ώσπου δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και την έχυσα αναστενάζοντας από ηδονή. Τα κατάπιε όλα και με καύλωσε πολύ αυτό. Σήκωσε το κεφάλι και μου είπε… Δεν πάμε στο μπάνιο για ντουζάκι γιατί είμαστε μούσκεμα απ’τα υγρά κι απ’τον ιδρότα ? Συμφώνησα και σηκωθήκαμε για το μπάνιο.

Μπήκε πρώτη στην μπανιέρα και άνοιξε το νερό. Εγώ κατούρησα πρώτα και μετά μπήκα. Έριξε νερό πάνω μου, πήρε το αφρόλουτρο και με ρώτησε’ θέλεις να σε σαπουνίσω? Εννοείτε της απαντώ αρκεί να κάνω κι εγώ το ίδιο μετά σ’εσένα. Μου χαμογέλασε και άρχισε να με σαπουνίζει απ’τον λαιμό, μετά στο στήθος, στα χέρια, στα πόδια και τέλος έφτασε στον πούτσο. Τον έπιασε με το ένα χέρι και τον σαπούνισε αργά και ερωτικά ενώ με το άλλο σαπούνιζε απαλά τ’αρχίδια μου. Με είδε να καυλώνω και συνέχισε να τον τρίβει…

Άρπαξα το αφρόλουτρο και έριξα μεγάλη ποσότητα πάνω της. Άρχισα να σαπουνίζω τούς ώμους και τα χέρια της. Πέρασα στις βυζάρες της και εκεί έμεινα για μερικά λεπτά. Έκανα μασάζ, τις ζουλούσα, τις έτριβα, έπαιζα με τις ρώγες της ενώ εκείνη συνέχιζε το παιχνίδι με τον πούτσο και τ’αρχίδια μου. Κατέβηκα γρήγορα στο μουνί της. Έτριψα την κλειτορίδα της και έχωσα τα δάχτυλα μου στην τρύπα της σαπουνίζοντας την. Αχ μανάρι μου’ μου λέει, έχουμε καυλώσει και οι δυο τόσο πολύ… Ας ξεπληθούμε γρήγορα της λέω, το κάνουμε, γυρίζει την πλάτη της, σκύβει, πιάνει με τα δυο της χέρια την άκρη της μπανιέρας και πετά την κωλάρα της λεγωντάς μου…

Βάλτον μου γιατί έχει καυλώσει το μουνί μου και τον θέλει πολύ! Πιάνω τα κωλομέρια της και τον καρφώνω δυνατά στην μουνάρα της. Τον έβαζα γρήγορα και άγρια μέσα της, το μουνί της είχε πάρει φωτιά και σε λίγα λεπτά ακούστηκε ένα Αχ χύνω… ένοιωσα τα καυτά της χύσια στον πούτσο μου. Συνέχισα ποιο απαλά και κουνούσα την μέση μου δεξιά και αριστερά για να μπαίνει διαφορετικά μέσα της. Οι βυζάρες της είχαν απλωθεί και τις παρακολουθούσα να κουνιούνται κυκλικά και ρυθμικά. Αυτό με καύλωνε περισσότερο και συνέχισα ακάθεκτος ώσπου έχυσε πάλι.

Σηκώθηκε, βγήκε απ’την μπανιέρα και κάθισε στο καπάκι της τουαλέτας. Μου έκανε νόημα με το δάχτυλο της να πλησιάσω. Βγήκα και στάθηκα όρθιος μπροστά της, τον έπιασε κατευθείαν και τον έβαλε στο στόμα της. Τον έγλυψε για μερικά λεπτά και μετά άρχισε να τον παίζει με τα χέρια της. Έσκυψε και ρούφηξε τ’αρχίδια μου στο στόμα της. Άρχισα να τρέμω και άπλωσα το χέρι μου για να κρατηθώ απ’το νιπτήρα. Σήκωσε το κεφάλι της και με μια κίνηση έχωσε τον πούτσο και τ’αρχίδια μου ανάμεσα στις βυζάρες της. Ομολογώ ότι είχαν χαθεί εκεί μέσα. Τις κουνούσε πάνω κάτω και είχα τρελαθεί απ΄την καύλα.. Σ’αρέσει μου λέει… Με τέτοια μεγάλα βυζιά να μου τον παίζουν έχω ξεφύγει της λέω!

Θέλω να μου τα χύσεις λέει και δεν άργησα να πραγματοποιήσω την επιθυμία της, ένα λεπτό αργότερα τα χύσια μου σκορπίστικαν στα μεγάλα βυζιά της. Τον έγλυψε για λίγο και μετά μπήκαμε πάλι στην μπανιέρα. Πληθήκαμε, σκουπιστήκαμε και βγήκαμε απ’το μπάνιο μετά από τόση ώρα. Πήγαμε στην κουζίνα για νερό και μου είπε να πάρω τα πράγματα απ’το σαλόνι και να πάω στο δωμάτιο της. Πήγα τα πήρα και έφτασα στο δωμάτιο. Ήταν ξαπλωμένη στο υπέρδιπλο κρεβάτι, ξάπλωσα και εγώ δίπλα της, ήπιαμε κρασί και ανάψαμε από ένα τσιγάρο. Γυμνοί και οι δυο κοιταζόμασταν στα μάτια χωρίς να μιλάμε και ακούγαμε την μουσική απ’το σαλόνι. Μόλις σβήσαμε το τσιγάρο μου είπε να κάτσω στην άκρη του κρεβατιού. Υπάκουσα και εκείνη γύρισε και άνοιξε το κομοδίνο.

Έβγαλε από μέσα δυο δονητές και έμεινα κάγκελο. Τι έπαθες μου λέει… πρώτον μου είπες ότι σου αρέσουν οι εκπλήξεις και δεύτερον σου είπα ότι μετά τον Γιάννη δεν βρήκα κάτι καλό για να με κρατήσει, πώς νομίζεις ότι ικανοποιούμε τόσο καιρό? Έχεις δίκιο της λέω, είσαι τόσο ερωτική γυναίκα που είναι λογικό κάτι τέτοιο. Δεν θα πλησιάσεις μου λέει και δεν θα μ’ακουμπήσεις εάν δεν σου πω. Εντάξει τις λέω και βάζει τους δυο δονητές στο στόμα της. Τους γλύφει για τα καλά και τους κατεβάζει στο μουνί της. Με τον ένα έτριβε την κλειτορίδα της και τον άλλο τον έβαζε σιγά σιγά μέσα της κοιτάζοντας με στα μάτια. Ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει απότομα, να βγάζει υγρά και να μεγαλώνει.

Η ίδια συνέχιζε και αφού άνοιξε το μουνί της έχωσε και τον δεύτερο μέσα της. Μετά από λίγο άρχισε να χτυπιέται στο κρεβάτι. Βγάζει τον ένα δονητή και τρίβει την κλειτορίδα της ξανά. Χύνω φωνάζει…… Το μουνί μου χύνει για πάρτη σου μου λέει και τρελαίνομαι, ήθελα να την ξεσκίσω αλλά μου είπε να μην την ακουμπήσω. Τελείωσε, έβγαλε τον δονητή και τον έγλυφε. Είσαι μεγάλη καύλα της λέω… Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα μου λέει και γυρίζει στο πλάι. Βάζει τον ένα πάλι στο μουνί της και με τον άλλο άρχισε να τρίβει την κωλοτρυπίδα της! Είχαν πεταχτεί τα μάτια μου έξω και με το ζόρι κρατιόμουν να μην ορμήξω.

Έβλεπα να βάζει τον δονητή στον κώλο της και καύλωνα τρελά. Αφού τους έχωσε για κανένα πεντάλεπτο μέσα της μου είπε ότι έχει πολλά χρόνια να το κάνει από πίσω και ότι μόνο με τον δονητή το κάνει! Σήκωσε λίγο το κεφάλι της κοίταξε τον πούτσο μου και μου λέει… Εφόσον με άκουσες και δεν έκανες τίποτα τόση ώρα έλα να σκίσεις και τον κώλο μου τώρα, αυτό είναι το δώρο σου! Κάθισε στα τέσσερα, πήγα πίσω της και τον έχωσα στην κωλάρα της. Είχε ανοίξει η κωλοτρυπίδα της απ’τον δονητή και έμπαινε πολύ ποιο εύκολα. Τον έβαζα σιγά στην αρχή και μετά επιτάχυνα. Έριξε το βάρος της στον ώμο και το κεφάλι, πήρε τον δονητή και τον έχωσε στο μουνί της. Αυτή είναι καύλα μου λέει, μπροστά και πίσω να τον τρώω!

Της έριξα ένα χαστούκι στο κωλομέρι και μου είπε να τις ρίξω κι άλλο και στα δυο. Τον έβαζα ποιο γρήγορα και παθιασμένα τώρα ενώ χαστούκιζα δυνατά τα κωλομέρια της, μια το ένα και μια το άλλο ανά μισό λεπτό. Χύνω πάλι μου λέει και άρχισαν να τρέμουν τα πόδια της. Βγάζει τον δονητή και τον γλύφει… Βάλτον στον κώλο μου και πήδα το μουνί μου’ είπε και αυτό έκανα. Με το ένα μου χέρι κρατούσα σφιχτά το κωλομέρι της, μπαινόβγαινα στη μουνάρα της και με το άλλο έχωνα τον δονητή στην κωλάρα της. Έρχεται πάλι μου λέει και μέσα σε λίγα λεπτά τα καυτά υγρά της πλημμύρισαν τον πούτσο μου. Τραβιέμαι και ξαπλώνω στο πλάι, κάνει και αυτή το ίδιο απ’ την ανάποδη!

Τρελαθήκαμε απ’την καύλα και το πήδημα της λέω, συμφώνησε και έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισα και εγώ να γλύφω την κλειτορίδα της και να χώνω τα δάχτυλα μου στην κωλοτρυπίδα της. Μου τον έγλυφε και ρούφαγε τ’αρχίδια μου ώσπου μετά από λίγο τα βγάζει και μου λέει.. Θέλω να χύσω απ’τον κώλο μανάρι μου, ξέρεις ότι οι γυναίκες χύνουν από πίσω? Το ξέρω της λέω, απλά πρέπει να είναι πολύ καυλωμένες. Είμαι μου λέει και παίρνει θέση, ξέσκισε την κωλάρα μου είπε και άρχισε ξανά το τρελό γαμήσι! Την πηδούσα για ώρα, χαστούκιζα δυνατά τα κωλομέρια της, φωνάζαμε και οι δυο από ηδονή και άκουσα την μαγική λέξη… Χύνω μωρό μου φώναξε και ένοιωσα τα υγρά της κωλοτρυπίδας της…. Πάρτα φώναξα κι εγώ και έχυσα την κωλοτρυπίδα της!!!

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και τρέμαμε από ηδονή. Τι γαμήσια ήταν αυτό μου λέει, δεν περίμενα να είσαι τόσο καυτή και αχόρταγη της απαντάω. Κοιτάζει το κινητό της και λέει, όταν ήμασταν στο σαλόνι κοίταξα το ρολόι και ήταν οχτώ, τώρα είναι δυο….. Ε … Εντάξει της λέω, τέσσερις ώρες το κάνουμε! Μας πήρε ο ύπνος και τους δυο έτσι όπως ήμασταν κομμάτια. Το πρωί που ξυπνήσαμε δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε, πονάει το μουνί μου και ο κώλος μου μου λέει κι εμένα ο πούτσος μου της λέω. Σηκωθήκαμε με τα χίλια ζόρια και μπήκαμε για μπάνιο. Χαϊδευτίκαμε απαλά, φιλιθήκαμε και πήγαμε στην κουζίνα για να πιούμε καφέ. to be continue

Πρωινές καύλες


 Στα δικά μου τώρα... Κάθε πρωί ο Μάκης μου ξυπνάει καυλωμένος.

Συνήθως του αρκούν μερικά φιλάκια και λίγα χάδια για να ηρεμήσει, το προχθεσινό πρωί όμως έμελλε να είναι διαφορετικό.

Μόλις είχα ανοίξει τα μάτια μου κι η θέα του σηκωμένου πούτσου του κάτω απ' το μποξεράκι του δε μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πλέον.
Τον φίλησα κι ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του, τρίβοντας όπως κάθε πρωί το πρόσωπό μου στις τρίχες του, κάτι που με τρελαίνει. Σηκώθηκα να φτιάξω καφέ και σε λίγο τον άκουσα να έρχεται κι αυτός προς την κουζίνα.

Ήρθε από πίσω μου, με αγκάλιασε και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό μου. Όταν ένιωσα τον πούτσο του να πιέζει τη μέση μου, γύρισα και του χαμογέλασα πονηρά. Εκείνος φιλούσε το λαιμό και το σβέρκο μου και σήκωσε το κόκκινο σατέν νυχτικό που φορούσα μέχρι τη μέση μου, χαϊδεύοντας τα κωλομέρια μου πάνω απ' το μαύρο στρινγκ μου.

Έγειρα λίγο το κορμί μου προς το μέρος του κι ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο. Χωρίς να τον κοιτάω, έβαλα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του και τον χούφτωσα με την παλάμη μου, τρομπάροντάς τον αργά. Του τον έβγαλα έξω κι εκείνος άρχισε να τον τρίβει πάνω στα μπούτια μου, ενώ είχε περάσει τα χέρια του μέσα απ' το νυχτικό μου και χούφτωνε τα βυζιά μου.

Γονάτισε μπροστά μου κι αφού παραμέρισε λίγο το στρινγκ μου άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι και να μου βάζει δάχτυλο, ενώ εγώ ήμουν ακουμπισμένη στον πάγκο της κουζίνας. Όταν είδε πως είχα φτιαχτεί για τα καλά, μ' έβαλε να καθίσω σε μια καρέκλα και στάθηκε όρθιος ακριβώς μπροστά μου, τρίβοντας τον πούτσο του στα μάγουλά μου. Του έγλειφα την ψωλή χαϊδεύοντας τα τριχωτά του αρχίδια κι όταν άρχισα να τον παίρνω στο στόμα μου με κοιτούσε μουγκρίζοντας, με άρπαξε απ' τα μαλλιά και μου έσπρωχνε το κεφάλι όλο και πιο γρήγορα. Με πήρε στα χέρια του και μ' έβαλε να καθίσω πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, με την πλάτη μου ακουμπισμένη στον τοίχο.

Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει με κινήσεις που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο γρήγορες και δυνατές. Κοίταξα λοξά κι απ' το παράθυρο είδα μια γειτόνισσα να απλώνει ρούχα.
Αδιαφορώντας για το αν εκείνη μας έβλεπε ή μας άκουγε, αγκάλιασα πιο σφιχτά το Μάκη μου, ενώ η ανάσα μου γινόταν όλο και πιο βαριά. Λίγο αργότερα αλλάξαμε στάση κι εγώ στεκόμουν όρθια μπροστά στο τραπέζι, με το ένα μου πόδι στερεωμένο στην καρέκλα και τα χέρια μου ακουμπισμένα στον τοίχο, ενώ ο Μάκης ήταν πίσω μου, γαμώντας το μουνάκι μου ασταμάτητα, μ' ένα ρυθμό πιο ξέφρενο από ποτέ.

Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και του έτριβα τα αρχίδια καθώς εκείνος συνέχιζε να με γαμάει, χουφτώνοντας πότε τα κωλομέρια και πότε τα βυζάκια μου. Μ' ένα μακρόσυρτο «αχ» βγήκε από μέσα του κι άρχισε να χύνει πάνω στα μπούτια και τον κώλο μου.

Η μέρα μου είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Αξέχαστη εμπειρία


 Όλα άρχισαν όταν έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου «καιρό έχουμε να τα πούμε..» από ένα άγνωστο νούμερο! Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο, αλλά ή μου το έκλειναν ή δεν απαντούσαν.

Στο μήνυμα μου «ποιος είναι?» η απάντηση ήρθε «δε με ξέρεις. αλλά θέλω να σε γνωρίσω.»

Φαντάστηκα ότι κάποιον γνωστός μου έκανε πλάκα! Τελικά, μετά από 2-3 μέρες και αρκετά μηνύματα, πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε μια γυναικεία φωνή, αισθησιακά βραχνή, και εντελώς άγνωστη σε μένα!

Μου εξήγησε ότι μία φίλη της που είχαμε μιλήσει παλιά στο net της είχε δώσει το κινητό μου, και της είχε πει να μου στείλει μηνύματα για πλάκα. Δεν έμενε Αθήνα, και ούτε με είχε δει.

Αρχίσαμε λοιπόν να μιλάμε για αρκετό καιρό. Μου έστειλε φωτογραφίες με το ταχυδρομείο και ήταν μια κοπέλα ψηλή, με αδύνατο κορμί, πολύ μελαχρινή με μεγάλα μαύρα μάτια μακριά κατάμαυρα μαλλιά και μικρά βυζάκια. όπως τουλάχιστον μπορούσα να διακρίνω από τις φωτογραφίες. (ντυμένη ήταν)

Μετά από αρκετό διάστημα και αφού ήδη είχε αναβληθεί μία συνάντησή μας γιατί μου προέκυψε μια άλλη περιπέτεια και πήγα στην Κρήτη, μου είπε ένα βράδυ στο τηλέφωνο «.ναι αλλά εγώ μπορεί να θέλω να σου μιλάω και αλλιώς».

- Δηλαδή?
- Να μπορεί να θέλω να σου μιλάω πρόστυχα!
- Και γιατί δεν το κάνεις?
- Μμμμμ εσύ, θα κάνεις το ίδιο?

Και καταλήξαμε να μιλάμε σχεδόν κάθε βράδυ και να χύνουμε από το τηλέφωνο.
Μου έλεγε ότι θέλει να την χύνω και να τα καταπίνει, ότι φαντάζεται να της γαμάω τον κώλο της και να λιώνει! Ότι θέλει να παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της και να με κάνει τεράστιο για να την γαμάω. και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά μετά από 1 μήνα πήγα Θεσσαλονίκη και είχα κανονίσει να έρθει και εκείνη για ένα βράδυ!
Έκλεισα τηλεφωνικά δωμάτιο σε ξενοδοχείο. (εγώ θα έμενα αλλού τις υπόλοιπες μέρες). Εκείνη είχε ήδη φτάσει όταν εγώ πήγα στο ξενοδοχείο. Στη reception μου είπαν, η κυρία σας έχει ήδη ανέβει στο δωμάτιο. Εκείνη τη στιγμή περάσανε από μπροστά μου όλα όσα είχαμε πει. και ανέβηκα με το ασανσέρ!

Χτύπησα την πόρτα από το δωμάτιο και μου άνοιξε η Σοφία (αλλαγμένο όνομα). Ήταν ψηλή, ακριβώς όπως στη φωτογραφία και είχε μία ελαφρώς κόκκινη ανταύγεια στα κατάμαυρα μαλλιά της! Φορούσε μπότες και ένα δερμάτινο παντελόνι, και από πάνω ένα στενό μαύρο αμάνικο μπλουζάκι!
- Άργησες!
- Είσαι πολύ όμορφη (της είπα και κινήθηκα στο μέρος της. Την έπιασα απαλά από τη μέση και τη φίλησα τρυφερά)
- Βλέπω αμέσως πήραμε θάρρος!
- Δε θα πρεπε?

Κοιταχτήκαμε στα μάτια για λίγο, αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, σα να μην υπήρχε αύριο!
Κοιταζόμασταν, μιλούσαμε, φιλιόμασταν, της ψιθύριζα στ' αυτί όλα όσα λέγαμε από το τηλέφωνο.. Και έπαιζα τον λοβό του αυτιού της στα χείλη μου!

Φιλούσα αργά και βασανιστικά το λαιμό της, τους ώμους της. τη δάγκωνα και συνέχιζα προς το λαιμό της...

Την έγδυσα αργά και άρχισα να τη φιλάω αργά καθώς με τις άκρες τον δακτύλων μου έκανα το κορμί της να ριγεί! Πήρα στο στόμα μου τα βυζάκια της, ήταν μικρά και απαλά. με μεγάλες σκουρόχρωμες ρόγες, που είχαν σκληρύνει και τις ένιωσα να παρακαλάνε να τις τρελάνω με το στόμα μου.

Συνέχισα βασανιστικά να κατεβαίνω. περνώντας από την κοιλιά της αργά προς το μουνάκι της. ένιωσε την αναπνοή μου πάνω στα καυτά χειλάκια του μουνιού της, χωρίς να την αγγίζω!

Έγλυφα τα πόδια της, φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών της! Όταν φιλούσα τους αστραγάλους της, άρχισε να τρέμει.. Ανέβηκα αργά, γλύφοντας τα σφιχτά μπουτάκια της και έφτασα δίπλα από το μουνάκι της! Την έγλυφα γύρω - γύρω χωρίς να έχω ακουμπήσει ακόμα το μουνί της και εκείνη αναστέναζε βαριά! Προσπαθούσε να αγγίξει με τα χέρια της το μουνάκι της και εγώ της τα έπιανα και τα έπαιρνα στο στόμα μου! Είχε τρελαθεί που δεν την άγγιζα εκεί..

Άγγιζα απαλά τα μουνόχειλά της και έγλυψα πολύ τρυφερά την κλειτορίδα της! Συνέχισα αργά και απαλά, πότε γλύφοντάς την πότε ρουφώντας την ολόκληρη μέσα στο στόμα μου! Έμεινα εκεί για πάνω από μισή ώρα και συνέχισα να τη τρελαίνω με το στόμα μου, παρόλο που κάθε φορά που έχυνε μου φώναζε να σταματήσω και προσπαθούσε να μου τραβήξει το κεφάλι μου μακριά πιάνοντάς με από τα μαλλιά μου!

Αφού έχυσε τουλάχιστον 3 φορές σηκώθηκα, με κοίταξε και είπε με χαμόγελο.. «σειρά μου τώρα.», σηκώθηκε με έσπρωξε για να ξαπλώσω στο κρεβάτι. μου έβγαλε αργά τα ρούχα, καθώς φιλούσε το στήθος μου.αφού με έγδυσε έπιασε τον πούτσο μου, που ήδη είχε γίνει σκληρός. το χάιδεψε απαλά και άρχισε να τον παίζει πάνω στα χείλη της!

Σιγά- σιγά τον έπαιρνε στο στόμα της με μαεστρία και τον κατέβαζε όλο και πιο βαθιά! Της έπιανα το κεφάλι και με δύναμη τον έσπρωχνα βαθιά στο λαιμό της, και τρελαινόμουν στον ήχο που έκανε όταν πνιγόταν! Συνέχισε να με καταπίνει και μου άρεσε, γιατί με κοίταζε στα μάτια καθώς έπαιρνε τον πούτσο μου στο στόμα της! Συνέχισε για περίπου 15 λεπτά και κρατιόμουν να μην την χύσω ακόμα! Της είπα «θέλω να σε χύσω και μετά να σε πάρω.» Άρχισε να τον παίρνει με γρήγορο ρυθμό και να παίζει τα αρχίδια μου στα δάχτυλά της! Έφτασα στα άκρα και της φώναξα «Χύυυυυνωωωω» και της έδωσα όλο το καυτό σπέρμα μου στο στόμα της!!!!! Κατάπιε κάθε σταγόνα και δε σταμάτησε να τον παίρνει βαθιά στο λαρύγγι της, είχα τρελαθεί! Συνέχισε να τον παίρνει, εγώ πονούσα λίγο, αλλά κατάφερε και τον ξανάκανε μεγάλο και σκληρό, χωρίς να σταματήσει!!!!

Τότε την τράβηξα και κάθισε στο πρόσωπό μου! Έπαιρνα το μουνάκι της στο στόμα μου και με τα δάχτυλά μου, γαμούσα το κωλαράκι της, το οποίο ήταν απίστευτα σφιχτό! Μου χάιδευε τα μαλλιά και φώναζε!!!
Σηκώθηκα, την ξάπλωσα στο κρεβάτι, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου πάνω στα χειλάκια από το μουνάκι της που στάζανε! Έβαλα αργά το κεφάλι του μέσα της και έμεινα εκεί! Έκανα απαλές κινήσεις γύρω- γύρω χωρίς να μπαίνω πιο βαθιά! Την κοίταζα στα μάτια και ήταν σα να με παρακαλούσε να την γαμήσω δυνατά!

Τότε σταμάτησα! Και αργά τον έσπρωξα μέχρι το βάθος του μουνιού της!

Έμεινα εκεί! Ακίνητος και εκείνη έτρεμε! Ξάπλωσα επάνω της και την αγκάλισα, φιλιόμασταν τρελά, δαγκώναμε ο ένας τον άλλον από την καύλα , και συνέχιζα να την γαμάω πότε γρήγορα και δυνατά και πότε αργά και αισθησιακά!

Την γύρισα στο πλάι και άρχισα να τη γαμάω δυνατά! Ένιωθα ότι έσκιζα το μουνί της κάθε φορά που καρφωνόμουν όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της!

Έγλυφα το μουνί της και ξανάμπαινα μέσα της! Είχα ήδη χύσει μια φορά και η δεύτερη θα αργούσε αρκετά ακόμα!
Την έβαλα να καθίσει πάνω μου και σήκωνα τη λεκάνη μου και τη γαμούσα γρήγορα και βαθιά, ούρλιαζε από την καύλα και φώναζα κι εγώ!
Την έστησα στα τέσσερα! Και γαμούσα το μουνάκι της τόσο δυνατά που ένιωθα τα αρχίδια μου να χτυπάνε πάνω της ..
Και τότε της είπα. «τώρα ήρθε η ώρα να σκίσω και τον κώλο σου».
Εκείνη γύρισε και με κοίταξε και μου είπε «σ' αυτό το θέμα σου είπα ένα μικρό ψεματάκι. Το έχω κάνει μόνο μια φορά και πριν από πολλά χρόνια. Είμαι πολύ στενή και θα πονέσω.»
Της είπα «Μην ανησυχείς μάτια μου, ξέρω πώς να σε πάρω και να το απολαύσεις.»

Έσκυψα και άρχισα να της γλύφω την τρύπα από το κωλαράκι της, έβαζα τη γλώσσα μου μέσα της και έπαιζα και με τα δάχτυλά μου!!! Ήταν πολύ στενή! ΜΕ αρκετή υπομονή άρχισε να χαλαρώνει και κάθε τόσο έσκυβα στο αυτί της και της ψιθύριζα «χαλάρωσε μωρό μου, άνοιξε τον κώλο σου για μένα, θέλω να τον γαμήσω και να χύσουμε μαζί.»
Της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της και τον σάλιωσε καλά!
Στήθηκε στα 4 και ήταν έτοιμη! Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί από την καύλα και ενώ δεν είναι τεράστιος σε μήκος ήταν πολύ χοντρός και ήξερα ότι θα την σκίσει! Τον έσπρωξα αργά. και την άκουγα να βαριανασαίνει! Μόλις μπήκε όλο το κεφάλι του μέσα της, άφησε μια κραυγή «Ααααχχχχ» έσκυψα και της είπα «Χαλάρωσε, πάρε με ολόκληρο μέσα σου.» και ταυτόχρονα έσπρωξα αργά μέχρι να νιώσω τα αρχίδια μου να χτυπάνε το μουνάκι της! Γαμούσα τον κώλο της και το θέμα ήταν απίστευτο!

Σφιχτό καλοσχηματισμένο κωλαράκι και μια τρυπούλα σκέτη γλύκα! Την ξέσκιζα και της το έλεγα , κι εκείνη φώναζε από την καύλα ότι χύνει.» Τη γαμούσα όλο και πιο άγρια και πιο δυνατά! Ο κώλος της έσκιζε τον πούτσο μου, γιατί ήταν απίστευτα στενός!

Δεν άντεχα άλλο και της φώναξα, «σε σκίζω και σε χύνω» συνέχισα να τον καρφώνω όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της και εκεί στο βάθος της άφησα να εκτοξευτεί ολόκληρη η πύρινη λάβα μου! Ένιωθα ότι έχυνα και ξανάχυνα και ξανάχυνα!
«Μη βγεις! Μείνε εκεί μέσα μου.» μου είπε!
Ξαπλώσαμε και την αγκάλιασα!!!!

Εκείνο το απόγευμα μέχρι την άλλη μέρα στις 11 που φύγαμε δε σταμάτησα να την παίρνω σχεδόν καθόλου! Κοιμηθήκαμε μόνο για 2 ώρες και όταν ξύπνησα, ήμουν πάλι καυλωμένος και μπήκα μέσα της ενώ εκείνη κοιμόταν!

Έχυσα 9 φορές και εκτός από την πρώτη και άλλη μία που έχυσα στον κώλο της όλα τα άλλα τα ήπιε! Την πήρα στη μπανιέρα, στο πάτωμα, στον καναπέ, στην καρέκλα. μπροστά στον καθρέφτη. παντού!
Την τελευταία φορά , μισή ώρα πριν φύγουμε από το δωμάτιο, ξεκόλλησα το τραπεζάκι που είχε στον τοίχο κάτω από τον καθρέφτη, και το γύρισα , έβαλα ένα μαξιλάρι πάνω του, την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα, σήκωσα τα πόδια της ψηλά και έσπρωξα τα γόνατά της προς το στήθος της έτσι ώστε να ανασηκωθεί η λεκάνη της και είχα εκεί μπροστά μου, ένα κωλαράκι ξεσκισμένο και κατακόκκινο ,χωρίς να το γλύψω και χωρίς να χρησιμοποιήσω τίποτε άλλο, κάρφωσα τον πούτσο μου μέσα της με τη μία, και έμεινα εκεί! Έτρεμε και φώναζε «γάμησέ με, σκίσε με, μόνο εσύ να μου γαμάς τον κώλο μου και να χύνω».. Συνέχισα να της γαμάω τον κώλο, απίστευτα δυνατά για πάνω από 20 λεπτά! Είχαμε γίνει και οι δύο μούσκεμα, και ο ιδρώτας από το κορμί μου έσταζε πάνω της. δε σταματούσα ούτε στιγμή να τη γαμάω!

Με τρέλαινε που την έβλεπα να χτυπιέται και χανόμουν κάθε φορά που κοίταζα τον πούτσο μου να μπαίνει μέσα στον κώλο της!
Έβγαινα τελείως και έβλεπα την τρύπα της να μεγαλώνει κάθε φορά και τον ξανάβαζα με δύναμη μέσα!
Όταν ήμουν έτοιμος να χύσω τη σήκωσα και την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου!
'Θέλω να χύσω στο πρόσωπο σου» της είπα!
Άνοιξε το στόμα της και περίμενε! Με κοίταζε στα μάτια και μου χάιδευε τα αρχίδια μου!

Τον έπαιζα και τον ακουμπούσα στα χείλη της! Το βλέμμα της με τρέλαινε!
Ένιωσα το σπέρμα μου να φεύγει καθώς έσφιγγα τον πούτσο μου στο χέρι μου και είπα το πρόσωπο της ολόκληρο να γεμίζει από τα χύσια μου! Στάζανε στους ώμους της, στο στήθος της! Και εκείνη τα έγλυφε και τα έπαιρνα με το δάχτυλό της και τα έβαζε στο στόμα της! Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον ρουφούσε!
-θέλω να με γαμάς συνέχεια (είπε) κρίμα που είμαστε μακριά! Πρέπει να βρω δουλειά και να κατέβω στην Αθήνα!
Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και λέγαμε για τα απίστευτα γαμήσια που κάναμε!
Επέμενε να βρει κάποια δουλειά στην Αθήνα και αν κατέβει για μένα!
Εγώ δεν ήθελα να έρθει γιατί δεν είχα σκοπό να προχωρήσω παραπέρα μαζί της!
Έτσι δεν ξανανταμώσαμε ποτέ!
Αλλά πάντα θα θυμάμαι εκείνο το απίστευτο 18ωρο που περάσαμε παρέα!
Σοφία, σ' ευχαριστώ!

Με το μωρό μου στο γραφείο


 Ποτέ δεν περίμενα ότι όταν είπα στον φίλο μου την φαντασίωση μου να κάνω σεξ στο γραφείο μου την ώρα που λείπει το αφεντικό μου, ότι εκείνος έψαχνε ευκαιρία να μου την πραγματοποιήσει!! Το είχα ξεχάσει τελείως το όλο θέμα μέχρι που ένα πρωί , και ενώ είχα να εξυπηρετήσω κάποιον, χτύπησε ξανά το κουδούνι...

 
    - Όχι ρε γαμωτο σκέφτηκα. Αφήστε με να πιω έναν καφέ με την ησυχία μου

και πήγα να ανοίξω την πόρτα βρίζοντας από μέσα μου την τύχη μου!! Πρέπει να σας πω ότι εκείνη την μέρα δεν με είχαν αφήσει σε ησυχία και ήμουν μέσα στα νευρά, πίσω από το γεμάτο κατανόηση χαμόγελο μου για την φορολογική ταλαιπωρία του πελάτη μου! Παίρνω ανάσα φοράω ένα ακόμα χαμόγελο και ανοίγω την πόρτα.

    - Γεια σου μωρό μου... τα έχασα...
    - Στάματα ρε τρελόπαιδο… είναι ένας πελάτης μέσα και έχουμε δουλεία

κατάφερα να του ψιθυρίσω την ώρα που άρχισε να με φιλάει και να προσπαθεί να ξεκουμπώσει το παντελόνι μου!!

    - Δεν πειράζει, μου απάντησε θα περιμένω

Είχα γίνει μούσκεμα από καυλα!! Το μωρό μου ήταν στο γραφείο μου έτοιμο να πραγματοποιήσει την φαντασίωση μου!! Τον έβαλα να καθήσει στο επίσημο γραφείο μέχρι να τελειώσω την δουλεία μου και να ξαποστείλω τον πελάτη!!

Με ένιωθα να έχω πάρει φωτιά... Το μουνάκι μου έκαιγε από καύλα και προσμονή γι αυτό που θα επακολουθουσε! Δεν ήταν φαίνεται όμως η μέρα μου!! Ο τύπος ήθελε κάτι φωτοτυπίες των τελευταίων 9 χρόνων των δηλώσεων του λόγο διαζυγίου... Τον άφησα στο γραφείο και πήγα στο μικρό δωματιάκι με το φωτοτυπικό.

Το μωρό μου με άκουσε και ήρθε από πίσω μου. - Τι θα γίνει καυλιτσα μου? Θα με αφήσεις πολύ ακόμα καυλωμένο??

με ρώτησε.

- Τι να κάνω μωρό μου... Χωρίζει ο άλλος ο μαλάκας μέσα και... θα τα τραβήξω εγώ.

Άναψα το φωτοτυπικό και περίμενα να ζεσταθεί ετοιμάζοντας τα χαρτιά που έπρεπε να βγάλω! Ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. ανατρίχιασα..

- Μη μωρό μου, περίμενε

κατάφερα να ψελλίσω.

- Δεν έχει μη... θα σε κάνω να τον διώξεις με τις κλωτσιές

Ξεκίνησα να βγάζω φωτοτυπίες κι εκείνος από πίσω μου, μου είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι και με το ένα χέρι έπαιζε με το μουνάκι μου που έκαιγε και με το άλλο έπαιζε με το στήθος μου... Άφησα για λίγο το φωτοτυπικό και γύρισα προς το μέρος του. Έπιασα τον ορθωμένο πούτσο του πάνω από το παντελόνι και τον χάιδεψα. Βόγκηξε ελαφρά.

- Με τρελαίνεις, κατάφερε να μου πει. Με φτιάχνεις τρελαίνεις καύλα μου!!

Στα γρήγορα ξεκούμπωσα και κατέβασα το παντελόνι του και έδωσα ένα ρουφηχτό φιλάκι στο όρθιο και πρησμένο από την καύλα κεφαλάκι του πούτσου του, ενώ εκείνος έπαιζε με τις ρόγες μου... Το φωτοτυπικό εξακολουθούσε να δουλεύει ασταμάτητα!!!

- Δεν αντέχω μωρό μου θέλω να σε γαμήσω εδώ και τώρα

μου είπε βαριανασαίνοντας! Σταμάτησα να τον φιλάω και συνέχισα την δουλεία μου με τις φωτοτυπίες!!

- Σε λίγο η συνέχεια του είπα χαμογελώντας πονηρά!!

Όση ώρα έβγαζα τις φωτοτυπίες μου είχε το χέρι του στο μουνάκι μου παίζοντας το άγρια. το χέρι του είχε γίνει μούσκεμα κι εγώ δάγκωνα τα χείλη μου για να μην μου ξεφύγει καμιά φωνή!! Είχε βάλει και δυο δάχτυλα μέσα και τα κουνούσε με δύναμη παίζοντας ταυτόχρονα με την κλειτορίδα μου!! ο φόβος μην ανοίξει η πόρτα και μπει μέσα ο άλλος με καύλωνε ακόμα πιο πολύ.

- Μωρό μου θα χύσω… ψιθύρισα.

Τράβηξε το χέρι του...

- Όχι ακόμα μικρή μου.

Μου είπε. και ενώ είχα βγάλει και την τελευταία φωτοτυπία!!!

- Να νιώσεις όπως κι εγώ, η συνέχεια μόλις διώξεις τον μαλάκα από μέσα.
- Μωρό μου μην με αφήνεις έτσι…

παρακάλεσα αλλά είχε ανοίξει την πόρτα και είχε φύγει από το δωμάτιο!!

Κούμπωσα το παντελόνι μου και ξαναφόρεσα το καλό μου χαμόγελο και πήγα στο γραφείο μου! το μυαλό μου είχε κολλήσει στο τι θα επακολουθούσε. Ήξερε τι έκανε με έφερε στα όρια και με παράτησε εκεί. Με την προσμονή. Μετά από 5 λεπτά χτύπησε το κινητό μου!!

- Παρακαλώ??

απάντησα όλο απορία και από μέσα μου πάλι σιχτίριζα για ακόμα μια φορά τον μαλάκα που επινόησε τις αποκρύψεις κλήσεων.

- Ακόμα μωρό μου? Εγώ είμαι εδώ με τον πούτσο όρθιο έτοιμος σε γαμήσω κι εσύ με αφήνεις να περιμένω??
- Ναι ναι κύριε... θα τα ετοιμάσω και θα τα κατεβάσω αμέσως
- Πουτανιτσα... ξέρω ότι είσαι μούσκεμα τώρα και φαντάζεσαι τον πουτσο μου να σε γαμαει άγρια πάνω στο γραφείο.
- Ναι κύριε... είναι εδώ και ο κύριος Α... και του έβγαλα τις φωτοτυπίες που ήθελε
- Ξέρω ότι είσαι μούσκεμα και με περιμένεις να σε ξεσκίσω
- Εντάξει κύριε... θα έρθω σε λίγο!!

Αναστέναξα δήθεν κουρασμένα αλλά τα μάτια μου πρέπει να έλαμπαν παραπάνω από όσο θα ήθελα να δείξω!!

- Εντάξει κοπέλα μου σ' ευχαριστώ….

μου είπε ο τύπος αρκετά σε καθυστέρησα και έχεις και άλλον άνθρωπο μέσα να περιμένει! "ναι περιμένεις να με γεμίσει κι εσύ μας καθυστερείς" είπα από μέσα μου..

- Δεν υπάρχει πρόβλημα κύριε Α... ότι χρειαστείτε πείτε μου

είπα χαμογελώντας πάντα!!

- Ελπίζω να μην σας ταλαιπωρήσουν άλλο

"Άντε στα τσακιδια" είπα ξανά από μέσα μου!

Τον πήγα μέχρι την πόρτα και έκλεισα πονηρά το μάτια στο μωρό μου!!

- Αντίο κύριε Α..

Έκλεισα πίσω μου την πόρτα!!

- Και τώρα αγάπη μου οι δυο μας…

Όπως ήταν καθισμένος στη καρέκλα ξεκούμπωσα το παντελόνι του και άρχισα να του παίρνω ένα άγριο τσιμπούκι!

- Έτσι τσουλιτσα μου... ρούφα τον... παρτον όλο στο στοματάκι σου!!! τι υπέροχο τσιμπούκι που μου κάνεις καυλα μου!!

Σηκώθηκε από την καρέκλα και με σήκωσε κι εμένα!!! Με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο γραφείο μου...

- ώρα θα σε ξεσκίσω…

Μου έβγαλε την μπλούζα και το παντελόνι! έμεινα μπροστά του μόνο με τα εσώρουχα. Με ξάπλωσε στο γραφείο και άρχισε να γλύφει το άτριχο μουνακι μου πάνω από το διαφανές βρακακι που φορούσα! βογκούσα από καυλα...

- Μην με βασανίζεις άλλο μωρό μου… γεμίσει με... Αρκετή ώρα περίμενα!!!

Μου ανασήκωσε την λεκάνη και μου έβγαλε το εσώρουχο άρχισε με μου γλύφει την πρησμένη από καύλα κλειτορίδα μου ενώ εγώ κρατούσα ανοιχτά τα μουνόχειλα μου και εκείνος έπαιζε με τις ρόγες μου!! η ανάσα μου άρχισε να γίνεται πιο έντονη και βαριανασαίνοντας κόντευα να τελειώσω... Μετά από τόση ώρα προσμονής... Όταν κατάλαβε ότι θα τελείωνα έκανε να τραβηχτεί για να παρατείνει κι άλλο το γλυκό μου μαρτύριο! Αγριεμένη τράβηξα τα μαλλιά του.

- Ούτε να το διανοηθείς αγοράκι μου.

Έσφιξα τα πόδια μου στον λαιμό του και άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου. Τρελαμένος με την αντίδραση μου άρχισε να με ρουφάει άγρια μέχρι που ένιωσα δυνατά κύματα οργασμού να με κατακλύζουν και να τινάζεται το σώμα μου σαν να το χτύπησε ρεύμα!!! Χαλάρωσε λίγο τον ρούφηγμα και άρχισε να καθαρίζει το μουνάκι μου από τα υγρά μου. Μου έβαλε απαλά 2 δάχτυλα στο μουνάκι μου που ακόμα προσπαθούσε να ηρεμίσει από τον οργασμό! Με φίλησε στο στοματάκι!!

- Ξέρεις πόσο μου αρέσει η γεύση σου θέλω να την δοκιμάσεις κι εσύ...

Άρχισα να τον φιλάω κι εγώ δοκιμάζοντας τα υγρά μου! Τα δάχτυλα του άρχισαν να μπαινοβγαίνουν όλο και πιο άγρια στο μουνάκι μου που πάλι. Ήταν καυτό και μουσκεμένο περιμένοντας τον πούτσο του να με γαμήσει!!

Τον γύρισα ανάσκελα και ανέβηκα πάνω του και τον έβαλα μέσα μου!!!

- Ναι πουτανιτσα μου βαλτον όλο μέσα σου
- Ναι μωρό μου!! τον θέλω όλο, να με σκίσει!!

Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το μουνάκι μου πάνω στον πούτσο του... όλο και πιο γρήγορα... και πιο δυνατά!! Τον έβλεπα να τρελαίνεται από καύλα και να μου μιλάει πότε τρυφερά, πότε πρόστυχα πότε και τα δυο μαζί! Ξαφνικά... τον βγάζω από μέσα μου και μόλις πήγε να πει κάτι... Προφανώς να μην τον αφήσω... Έβαλα τον πούτσο του στο στοματάκι μου και άρχισα να τον τσιμπουκώνω ξανά! Μετά από μερικά δευτερόλεπτα τον ξαναέβαλα στο μουνάκι μου... Συνέχισα να παίζω έτσι λίγο ακόμα... Μια τον έβαζα στο μουνάκι μου και μια στο στοματάκι μου!! Είχε αρχίσει να παραληρεί!!! Η εναλλαγή αυτή τον τρέλαινε!!!

- Μωρό μου θα τελειώσω…

Είπαμε και οι δύο μαζί.

Συνέχισα να κουνιέμαι άγρια πάνω του!!!

- Ναι μωρό μου... ναι καυλα μου...

Τα λόγια μας δεν ξεχώριζαν πια!! τελειώσαμε και οι δυο μαζί με ένα κύμα ξέφρενου οργασμού. Προσπαθούσε να ξαναβρεί την αναπνοή του και εγώ κατέβηκα για άλλη μια φορά και άρχισα να του σκουπίζω με την γλώσσα μου τον πούτσο από τα υγρά μας!! Μείναμε ξαπλωμένοι για λίγο πάνω στο γραφείο!! Με φιλούσε στο πρόσωπο και με χάιδευε παντού!!

- Μωρό μου είσαι υπέροχη.

Σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε... με το που κούμπωσα το παντελόνι μου ακούω την πόρτα να ανοίγει!! Γελάσαμε συνωμοτικά ο ένας στον άλλος!

- Γεια σου ... καλά είσαι?? ρώτησε το μωρό μου
- Καλά κύριε ... είχα σκοπό να πάω να πάρω κάτι πράγματα και πέρασα να ρωτήσω την ... αν χρειάζεται τίποτα
- Καλά έκανες… γυρίζοντας σε μένα Με πήρε κάνεις τηλ??
- Χτύπησε μια φορά αλλά ήμουν στο μπάνιο και δεν το πρόλαβα
- Λοιπόν καλή μου φεύγω" μου είπε το μωρό μου

Τον συνόδεψα μέχρι την πόρτα!!

- Μωρό μου είσαι τέλειος, σε λατρεύω..

του είπα και του έδωσα ένα ρουφηχτό φιλάκι!!!

- Κι εγώ καυλα μου…

μου απάντησε. Έκλεισα πίσω μου την πόρτα και αναστέναξα!!!! στο τσακ προλάβαμε...

Με το ζευγάρι που γνώρισε στην παραλία


 πρώτα από όλα να σας πω δυο λόγια για μενα. . είμαι ο Σταύρος 24 χρόνων. και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οι σεξουαλικές μου εμπειρίες ήταν λίγες και συνηθισμένες. .


είχα πάει λοιπόν στο μέρος που έχουμε οικογενειακό εξοχικό αρχές Ιουλίου για μερικές μέρες ηρεμίας πριν φύγω για διακοπές με την παρέα μου. . ήμουν μόνο με τους γονείς μου και οι δύο πρώτες μέρες πέρασαν χωρίς τίποτα ιδιαίτερο με αποτέλεσμα να σκέφτομαι να φύγω. . έλα όμως που η μοίρα με επιφύλασσε άλλη τροπή. .

την τρίτη μέρα είχα πάει για μπάνιο σε μια από τις πολύ μικρές παραλίες που έχει κοντά στο σπίτι. . αραζα μόνος μου και σε κάποια φάση πλησίασε κοντά μου ένα ζευγάρι και κάθισε αρκετά κοντά μου. . συστηθήκαμε. . ήταν ο Αλέκος 32 χρόνων ένας ψηλός
άντρας όχι ιδιαίτερα όμορφος αλλά αρκετά ελκυστικός και η Ποπη μια μαυρομάλλα πολύ γλυκιά κοπέλα με σώμα με πιασίματα αλλά όμορφα πιασίματα. . καθόμασταν και μιλούσαμε γενικά. .

ήταν πολύ ωραίοι τύποι και μιλούσαμε άνετα. . το μυαλό μου δεν είχε πάει στο πονηρό. . σε κάποια φάση ενώ μιλούσαμε κ ποπη έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιου της αποκαλύπτοντας δυο πολύ όμορφα μεγαλούτσικα βυζιά με ροζ μεγάλες ρόγες. . μου άρεσε πολύ το θέαμα αν και δεν κοιτούσα πολύ επειδή φοβόμουν μην παρεξηγηθούν. .
σε κάποια στιγμή η ποπη έκανε μπάνιο μέσα και με τον Αλέκο γενικά συζητούσαμε για κοπέλες, σεξ κτλ. . ξαφνικά με ρωτάει η ποπη πως σου φαίνεται σαν κοπέλα; εγώ ψαρωσα. . λέω γιατί με ρωτάει τώρα; του λέω τι να σου πω μια χαρά. . μου λέει μίλα ρε συ ανοιχτά μην ντρέπεσαι. . του λέω τι να σου πω σου είπα μια χαρά κοπέλα είναι. . μου λέει σε καυλώνει ρε παιδί μου; εκείνη την ώρα μια αίσθηση αμηχανίας και καύλας μου ήρθε. . λέω ρε συ ντρέπομαι να μιλήσω ανοιχτά. . μου λέει μην ντρέπεσαι. . εγώ καυλώνω πολύ όταν η ποπη καυλώνει άλλους άντρες. . και η ίδια να δεις πως καυλώνει. . η πούτσα μου είχε γίνει σίδερο. . μου λέει θέλεις μετά να πάμε από το διαμέρισμα που νοικιάζουμε για ένα
καφε... και μου έκλεισε το μάτι. . θέλω του λέω. . γυρνάω βλέπω την ποπη να βγαίνει από την θάλασσα και να πλησιάζει. .

εκείνη την ώρα μου λέει ο Αλέκος θέλω να της ρίξουμε ένα γαμήσι που θα της μείνει αξέχαστο. . τρελάθηκα. . μας πλησίασε και κάθισε κοντά μας. . δεν μπορούσα να πιστέψω την τύχη μου. /. με δυσκολία έκρυβα την καύλα μου. . ο Αλέκος όταν είπε στην ποπη παμε...θα έρθει και ο Σταύρος μαζί μας για ένα καφέ αυτή χαμογέλασε με κοίταξε με ένα πρόστυχο βλέμμα και είπε α ωραία, πολύ ωραία. . . όταν πήγαμε σπίτι η ποπη πήγε μέσα στο δωμάτιο. . ένιωθα πολύ αμήχανα. . ο Αλέκος μου είπε : μην ντρέπεσαι θα γουστάρεις σήμερα. . πήγε μέσα να φτιαχτεί το πουτανακι μου. . καν την ότι θέλεις. . με νόημα μου
έδειξε το φουσκωμένο μαγιό του και μου είπε δες πως έχω καυλώσει με την σκέψη ότι σε λίγη ώρα θα την γαμάμε μαζί. .

κόντευα να λιποθυμήσω. . μετά από 5 λεπτακια βγήκε η ποπη από το δωμάτιο φορώντας ένα νυχτικό μαύρο διάφανο το οποίο άφηνε να φαίνονται τα πληθωρικά της βυζιά ενώ
από πίσω φαινόταν το μαύρο κορδονάκι που φορούσε. . κάθισε στον απέναντι καναπέ από εμάς και άναψε τσιγάρο που είχε ετοιμάσει ο Αλέκος για να χαλαρώσουμε. . μετά από 5 λεπτά η επίδραση του τσιγάρου σε συνδυασμό με την προσμονή μας είχε κάνει να στάζουμε και οι τρεις από καύλα. .

λέει σε κάποια φάση ο Αλέκος στην ποπη σήκω βαλε μουσική και καύλωσε μας. . τα επόμενα 5 λεπτά η ποπη χόρευε αισθησιακά μπροστά μας χουφτώνοντας μας που και
που. . σε κάποια φάση εκεί που χόρευε λέει στον Αλέκο με μια φωνή που έσταζε καύλα:Αλέκο δεν αντέχω άλλο. . το μουνάκι μου έχει πάρει φωτιά. . και ακούω τον Αλέκο να λέει τον Σταύρο τι τον έχουμε; είναι όλος δικός σου και μου χαμογέλασε. . εγώ αρχικά θα σας κοιτάω. . ξέρεις καύλα μου πόσο μου αρέσει να σε κοιτάω ενώ γαμιέσαι. . είχα τρελαθεί. . δεν πίστευα αυτά που άκουγα. . μέχρι τότε πίστευα ότι γίνονται μόνο σε ταινίες. .

η ποπη με πλησίασε αργά και μου έβγαλε το μαγιό. . άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και μετά από λίγο άρχισε να με τσιμπουκονει ενώ ήταν ξαπλωμένη δίπλα στον Αλέκο ο οποίος άρχισε να την χαϊδεύει παντού. . με είχε στείλει στον παράδεισο η καύλα. . ήξερε πως να γλύψει τον πούτσο. . αλλά αυτό που εκτόξευε την καύλα μου στα ουράνια ήταν το γεγονός ότι ενώ με τσιμπουκωνε άκουγα δίπλα μου τον Αλέκο να της λέει προστυχόλογα όπως: έτσι καύλα μου ρούφα του την πούτσα. . σου αρέσει να είσαι σκύλα. . έτσι πουτανιτσα μου. .

μετά από λίγο μην αντέχοντας άλλο η ποπη με καβάλησε βάζοντας τον πούτσο μου στο υγρό της μουνάκι. . την γαμούσα η μάλλον με γαμούσε με δύναμη. . είχαμε τρελαθεί. . της χούφτωνα τα βυζιά λέγοντας της προστυχιές. . ο Αλέκος πλησίασε σε λίγο και άρχισε να την γαμάει από τον κώλο λέγοντας της : σου αρέσουν δύο πούτσοι καύλα μου. . ε;
αυτή μέσα στους αναστεναγμούς της απαντούσε πως ναι είμαι πουτάνα και μου αρέσει. .
μετά από λίγο η ποπη άφηνε τα υγρά της στον πούτσο μου ενώ είχε τον πούτσο του Αλέκου στον κώλο της . .

ο Αλέκος βγήκε από τον κώλο της και μου είπε να βγω και εγώ. . έβαλε την ποπη στα 4 και της είπε : τώρα καυλιάρα μου θα μας κάνεις να χύσουμε στο στοματάκι σου. . πλησιάσαμε στο στόμα της τους πούτσους μας και άρχισε να τους παίζει και να τους γλύφει με τρελή μανία,. . . σε λίγη ώρα χύναμε στο στόμα της και στα βυζιά της. . οι επόμενες μέρες ήταν μέρες απίστευτων στιγμών. .

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...