ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Στο ξενοδοχειο

Ήταν ψηλός και γεροδεμένος και μου άρεσε το παρουσιαστικό του και έτσι συμφώνησα να πάμε σε ένα ξενοδοχείο . 

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο με έπιασε από την μέση και εγώ τον αγκάλιασα από τον ωμό του . Γδυθήκαμε τελείως και παρατηρούσαμε ο ένας τον άλλον . 
" Έλα να εξερευνήσουμε ο ένας τον άλλον του είπα και τον πλησίασα διακριτικά . "άπλωσα το χέρι μου και τον χάιδεψα στο στήθος του και την κοιλιά του και αυτός στην πλάτη μου . Πρόσεξα ότι είχε μεγάλο σχετικά πέος και πολύ μαλλιαρά αρχίδια και ζήλεψα λίγο γιατί εγώ υστερούσα σε αυτά . Αγκαλιαστήκαμε και ενώ χαϊδευόμαστε στην πλάτη τα χέρια του κατέβηκαν και σε λίγο μου χούφτωσε τα κωλομέρια μου . 

Βλέπω προχωράμε γρήγορα του λέω και μου απαντά ότι ο χρόνος είναι χρήμα και μου σκάει ένα πεταχτό φιλί στα χείλη με ένα βλέμμα όλο υπονοούμενα . 

Τον άφησα να μου χουφτώνει το πεταχτό κωλαράκι μου και κατάλαβα ότι άρχισε να καυλώνει . Τότε εγώ τον άρπαξα από το κεφάλι και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του . Παίξαμε λίγο με τις γλώσσες μας ενώ του χάιδευα τα μαλλιά και αυτός τα σέξι οπίσθιά μου . 

"Έφυγε από τα χέρια μου και πήγε και κάθισε σε έναν μονό καναπέ και μου είπε να πάω κι εγώ να καθίσω . Με ένα προκλητικά κουνιστό βάδισμα πήγα κοντά του και μου έδειξε τα γόνατά του να καθίσω . Με έπιασε από τα χέρια και με τράβηξε απαλά . 
"άνοιξε τα πόδια σου και κάθισε μου είπε . 
Παίρνεις πρωτοβουλίες πονηρές ή κάνω λάθος τον ρώτησα .

Απλώς να είμαστε πολύ κοντά για να εξερευνήσουμε ο ένας τον άλλον καλλίτερα μου λέει . Και για να συσφίξουμε τη σχέση μας ; τον ρώτησα αφού στρογγυλοκάθισα στα γόνατά του . Είδα ότι η πούτσα του είχε αρχίσει να τεντώνεται αλλά μου άρεσε αυτό και τον αγκάλιασα από τους ωμούς και άρχισα να του φιλάω τα αυτιά του. Δεν άργησαν τα χέρια του να κατέβουν πάλι στον κώλο μου και να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια μου . 
Εγώ άρχισα την εξερεύνηση από τα αυτιά και τον λαιμό σου του είπα . Εσύ από πού θα αρχίσεις ; 

Πειράζει να αρχίσω από τον κωλαράκο; σου μου λέει .
" Όχι του λέω αλλά που θα τελειώσεις ; το ξαναρωτάω .
Μάλλον εκεί θα τελειώσω κιόλας μου απαντά και τα δάχτυλά του άρχισαν να πασπατεύουν την στενή μου κωλοτρυπίδα . 

Βλέπω προχωρά η εξερεύνηση γρήγορα του λέω αλλά πριν προλάβω να τελειώσω μου βάζει το μεσαίο του δάκτυλο στο στόμα . Ασυναίσθητα άρχισα να του το γλύφω και αμέσως το βγάζει και μου το χώνει στην σούφρα μου που άρχισε να καυλώνει . "?άρχισα να το γλύφω στο λαιμό του και τους ωμούς του όσο μου έχωνε το δάχτυλό του βαθύτερα . Προσπάθησε να μου χώσει τα δύο του δάχτυλα μαζί και του είπα ότι με πονά έτσι . Αναγκάστηκα να του τα γλύψω και τα δύο και να τα γεμίσω σάλια αφού ήξερα τι θα έκανε .

Ο πούτσος του είχε σκληρύνει πάρα πολύ . Τον έπιασα τον χάιδεψα . Καλέ αυτό έγινε πολύ σκληρός σαν πέτρα . 
Θα μου τον σαλιώσεις και αυτόν ;
Ντρέπομαι , νομίζω ότι προχωράς πολύ γρήγορα .

Με τράβηξε πιο πάνω και ο πούτσος του βρέθηκε ανάμεσα στα κωλομέρια μου . Τρόμαξα και σηκώθηκα λίγο . Μη φεύγεις τώρα που αρχίζει το καλλίτερο . Όταν πήγα να ξανακαθίσω το καυλί του βρέθηκε στη κωλοτρυπίδα μου και με πίεζε να μπει μέσα μου . 

Είχα καυλώσει κι εγώ και δεν έφερα αντίσταση καμιά . Χαλάρωσα λίγο και άρχισε να χώνεται μέσα μου . Βλέπω σε έχουνε εξερευνήσει αρκετοί άλλοι πριν από εμένα . Πως το κατάλαβες ? "Αν ήταν παρθένο το κωλαράκι σου δεν θα έμπαινε με τόση ευκολία μέσα σου το καυλί μου" . 
Ναι; Στην εξερευνούν συχνά την κολάρα σου πουστάρα μου; Ναι αγόρι μου . "Ήταν αλήθεια . Σου αρέσουν οι ψωλαράδες ; Ναι γαμιά μου Σου αρέσει να σου ξεσκίζουν την σούφρα σου ψωλού; 
Ναι 
"Όσο κουβεντιάζαμε ανεβοκατέβαινα στο καυλί του και αυτό με καύλωνε πιο πολύ . 

Αγόρι μου μου αρέσει να σε γαμάω έτσι με την τρύπα μου . Θες να σε ξεσκίσω πουστάρα με το καυλί μου ; Ναι γαμιά μου . "Άνοιξε τα κωλομέρια μου να στον φάω όλον τον πούτσο σου . Μου χουφτώνει τα κωλομέρια μου και τα ανοίγει . Κάθομαι πολύ βαθιά και η ψωλάρα του χώνεται ολόκληρη μέσα μου μέχρι τα αρχίδια του . Αρχίζω να του κάνω κουνήματα με την μέση μου και αισθάνομαι το τρομερό καυλί του να αλωνίζει βαθιά στο κωλάντερό μου . 
"Έτσι πούστρα κάνε μου κουνήματα να χύσω . Πω πω τι γαμιόλα είσαι . 

Συνέχισα να γαμιέμαι έτσι αρκετή ώρα ώσπου αισθάνθηκα το καυλί του να συσπάται και να με πλημμυρίζει με το σπέρμα του . "Έπεσα κουρασμένος στην αγκαλιά του και μείναμε αρκετή ώρα μέχρι μου ο πούτσος του υποχώρησε και τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν από την σούφρα μου που τώρα έμενε ανοιχτή και με έτσουζε λίγο . . 

Πήγαμε μαζί στο μπάνιο και ένα χλιαρό ντους μας συνέφερε αρκετά . Κάποια στιγμή έσκυψε και μου έδωσε δύο καυτά φιλιά στα κωλομέρια μου και εγώ αναστέναξα ικανοποιημένος . Γύρισα και του λέω . Πως ήταν η εξερεύνηση ; Τέλεια και θέλω να την ξανακάνω . Δεν θα με φιλήσεις εσύ; Μου έδειξε τον πούτσο του που ήταν σχετικά πεσμένος . 

Κατάλαβα αμέσως τι ήθελε και σκύβοντας τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να του κάνω τσιμπούκι . Το απολάμβανε και του άρεσε . Του έγλυφα το ψωλοκέφαλο και τον έχωνα βαθιά στο στόμα μου αρκετή ώρα ώσπου του σηκώθηκε πάλι . Με σήκωσε , σκουπιστήκαμε και πήγαμε στο κρεβάτι . Με έβαλε πάλι να του τον ρουφήξω . Ρούφα τον καυλιάρα μου , ρούφα τον . Με έφερε από πάνω του και άρχισε να μου γλύφει την ανοικτή σούφρα μου και να με γαμάει με την γλώσσα του . 

Δεν άργησε να έλθει ο επόμενος γύρος . Με έβαλε και κάθισα επάνω του και χώθηκε όλος μέσα μου . Κουνιόμουνα νωχελικά και του άρεσε και το απολάμβανε . Αρχίσαμε να μιλάμε γύρω από το σκληρό σεξ . Πως σου αρέσει να σε πηδάνε και πόσοι . Θες ο πούτσος να είναι μακρύς ή χοντρός . Που σου αρέσει να σε χύνουν και άλλα τέτοια . Ο πούτσος του εξερευνούσε τα σωθικά μου για αρκετή ώρα . Με κράτησε έτσι πάνω από μία ώρα και όταν του είπα ότι κουράστηκα παρ όλο που ήταν πολύ απολαυστικό , με γύρισε ανάσκελα χωρίς να μου τον βγάλει και αφού μου σήκωσε τα πόδια , άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη . 

Μου είχε ανοίξει πολύ τα πόδια και το εργαλείο του έμπαινε ολόκληρο βαθιά μέχρι τα αρχίδια του . Αναστέναζα σε κάθε του είσοδο γιατί μου άρεσε πολύ και καύλωνα όλο και περισσότερο . Παρατηρούσε τα γεγονότα καρφώνοντας τη ματιά του στην κωλοτρυπίδα μου και επιτάχυνε την διαδικασία . 

Εγώ έκλεισα τα μάτια και άρχισα να μαλακίζομαι , ενώ μια πολύ γλυκιά ηδονή με είχε κυριέψει και μεγάλωνε συνέχεια . Χύσαμε και οι δύο μαζί . Εγώ επάνω μου . Αυτός τον έβγαλε και μου πιτσίλαγε την τρύπα μου . Έπεσε αποκαμωμένος δίπλα μου και σχεδόν αποκοιμήθηκε . 

Σε λίγο σηκώθηκα , έκανα ένα γρήγορο μπάνιο , ντύθηκα και έφυγα . Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις . Του άφησα σημείωμα . Περιμένω να μου τηλεφωνήσει για να κάνουμε πάλι τις όμορφες «εξερευνήσεις» μας .

ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Καλησπέρα και πάλι. Εύχομαι όλα να βαίνουν καλώς και οι αναγνώστες της σελίδας να χαίρουν άκρας υγείας!!! Όπως καταλαβαίνετε, από διάθεση στην Θεσσαλονίκη, πάμε καλά.

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, είχαμε αρχίσει να παίρνουμε τα κάτω μας. Η ιστορία που ακολουθεί αφορά τις σχέσεις Ελλήνων και Κυπρίων....φοιτητών που διαβιούν στη Θεσσαλονίκη. Ακούστε ή διαβάστε λοιπόν τι έγινε προχθές.

Ο φίλος μου που είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα μου μιλούσε συνέχεια για μια νέα συνάδελφο στην υπηρεσία, η οποία είνα από την Κύπρο. Δεν είναι βέβαια μόνιμη στο δημόσιο αλλά καλύπτει πάγια και διαρκή .. . . . . ανάγκη. Τώρα αυτό μπορεί να μεταφραστεί...ποικιλοτρόπως!

Βγήκαμε λοιπόν για καφέ, να και η Αλεξάνδρα (σιγά που συναντηθήκαμε τυχαία) Ωραία γυναίκα, γύρω στα 28, με τέλειο μπούστο και απίστευτα πόδια. Η κύπρια δίδα λοιπόν, μόλις μας είδε, έσπευσε να μας ασπαστεί, και να μας προτείνει να πάμε στην παρέα της.

Είπαμε βέβαια ναι, και το γέλιο ξεκίνησε. Στην παρέα καθόταν επίσης μια αδελφή ψυχή, μια ασχημούλα και μια......μουνάρα!
 Χωρίς να σας τα πολυλογώ, τα μάτια έπαιζαν από την πρώτη στιγμή. Η Αλεξάνδρα που γουστάρει το φίλο μου (τον Παντελή) δεν άργησε να το δείξει, ενώ η Ξένια, (η μουνάρα της προηγούμενης περιγραφής) φάνηκε ότι γούσταρε εμένα. Βέβαια κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τόνισα αρκετές φορές ότι είμαστε και οι δύο παντρεμένοι αλλά δεν φάνηκε ότι είχε ιδιαίτερο νόημα το γεγονός για τις κύπριες κυρίες.

Η βραδιά συνεχίστηκε χωρίς εκπλήξεις. Οι υπόλοιποι της παρέας αποχώρησαν και μείναμε οι τέσσερις, οπότε δεν άργησε να έρθει η πρόσκληση για συνέχιση της βραδιάς στο . . . . . . σπιτι της Αλεξάνδρας.

Όταν φτάσαμε εκεί, (σε περιοχή μακριά από το κέντρο, σχεδόν απομονωμένη), μπήκαμε στο σπίτι στο οποίο επικρατούσε απόλυτη τάξη, ενώ διαπιστώσαμε ότι πριν μπούμε στο διαμέρισμα θα έπρεπε να βγάλουμε τα παπούτσια μας.(ήταν όλα αφημένα έξω από την πόρτα).

Ο φίλος μου, που δεν φημίζεται για την υπομονή του, ακολούθησε την Αλεξάνδρα στην κουζίνα για να τη...βοηθήσει στα ποτά. Βέβαια, όταν επέστρεψαν ήταν κάπως αλλιώς και οι δύο. Σε λιγότερο απο 30 λεπτά, μας άφησαν και πήγαν στο δωμάτιο της κυπρίας προκειμένου να συνεχίσουν την συζήτηση επί του...Κυπριακού ζητήματος. Δεν άργησαν να ακούγονται απο το δωμάτιο βογκητά και το κρεβάτι έτοιμο να σπάσει. Σταματήσαμε τη συζήτηση με την Ξένια προκειμένου να ακούσουμε τι συνέβαινε δίπλα. "μην κολάς" μου λέει" βρήκαν ευκαιρία να το κάνουν. Η Αλεξάνδρα άλλωστε" συμπληρώνει "καιρό τώρα πολιορκούσε το φίλο σου, ο οποίος ειναι κούκλος, μετά από εσένα" μου λέει και μένω παγοκολόνα.

" Τι θες να πεις" τις λέω και μου απαντάει "μην μου πεις οτι δεν κατάλαβες τίποτα. Σε κοιτάω από το καφέ και δεν νομίζω ότι είσαι χαζός" Σηκώνεται και μου ζητάει να την ακολουθήσω στο δωμάτιο της, χωρίς εγώ να πω βέβαια όχι. Μόλις μπήκαμε μέσα, με έσπρωξε στο κρεβάτι και άρχισε να μου ξεκουμπώνει τη ζώνη. Προσπαθούσε να τα κάνει όλα, χωρίς χέρια, γεγονός που με φούντωνε. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, μου κατέβασε το φερμουάρ, και με τη γλώσσα της άρχισε να μου γλύφει τις τρίχες που φαινόντουσαν από το μποξεράκι.

Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σηκώνεται και να διαγράφεται από το εσώρουχο. "Δεν θέλω να σου σηκωθεί" μου λεει, "θέλω να τον φουσκώσω εγώ" και ορμάει στο καυλί μου με γλώσσα καυτή!!!!!ούτε΄10 δευτερόλεπτα δεν κράτησε η κατάσταση ηρεμίας. Μέχρι να τον πάρει όλο και να τον βγάλει, είχε φτάσει στον ουρανό.

Έγλυφε, ρουφούσε, έτριβε.....απίστευτο. Το ένας της χέρι ήταν στα αρχίδια μου και το άλλο προσπαθούσε να μου βγάλει τα ρούχα. Σηκώνομαι μόνος μου και ξεντύνομαι όπως όπως, ενώ προσπαθώ να της τα βγάλω όλα, όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ξαπλώνει στο κρεβάτι ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια της. Το μουνί της ήταν εντελώς ξυρισμένο, ενώ τα μουνόχειλα, ανοιχτά σαν μανιτάρι! Χωρίς δεύτερη κουβέντα, της ανοίγω με τα δάχτυλα το μουνί της και με τη γλώσσα μου αρχίσω την περίποίηση της κλειτορίδας της. Βογκούσε από ικανοποίηση, φώναζε, έτρεμαν τα πόδια της. Τα υγρά της ήταν παχύρευστα ενώ η γεύση τους απίστευτη.

Παράλληλα με το δάχτυλο μου προσπαθούσα να ανοίξω τη σούφρα της η οποία ήταν σφιχτή αλλά όχι και πολύ.
Την καβαλάω, και με τα πόδια ανοιχτά λες και ήμουν ανεβασμένος σε άλογο, φτάνω στο λαιμό της. Την αρχίσω στα πουτσοσκάμπηλα στα χείλια ενώ η γλώσσα της προσπαθούσε κάθε φορά να γευτεί το πρισμένο μου καυλί.

" Πάρε με, τώρα, σκίσε μου την μουνάρα αγόρι μου" μου έλεγε συνέχεια ενώ το ένα μου χέρι της μαλάκωνα το μουνί. Κατέβηκα και μπήκα μέσα της όσο πιο βαθιά μπορούσα. Αρχισα να της τρομπάρω το μούνί και να φωνάζει από υδονή. Έβγαινα απότομα και παρακαλούσε να της το ξαναβάλω. Προσπαθούσα να φτάσω όσο πιο μέσα γινόταν.

Της σήκωσα τα πόδια και έσπρωξα το πουτσοκέφαλο στον κώλο της. Δεν αρνήθηκε καθόλου, απλά με διευκόλινε να μπω πιο εύκολα. Έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου και τον κατεύθυνε εκεί που έπρεπε. Μπήκα με δυσκολία και όχι όλος μέσα της ενώ τα πόδια της έτρεμαν από την πίεση. Με δύο ή τρεις χαλαρές κινήσεις μπήκα εντελώς μέσα της και η καύλα απίστευτη. Τη γύρισα στα τέσσερα και το τρομπάρισμα του κώλου της συνεχίστηκε χωρίς σταματιμό!Από ένα σημείο και μετά άρχισε να κουνιέται μόνη της και να μπαινοβγάζει με το σώμα της τον πούτσο μου στον κώλο της. Με έβαλε από κάτω και κάθισε πάνω στο καυλί μου.

Όταν της είπα ότι θα χύσω, έβγαλε τον πούτσο μου από τον κώλο της και άρχισε να μου παίρνει πίπα, αφού τράβηξε το προφυλακτικό. Τα πήρε όλα στο στόμα της και δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο. Όσο εγώ έχυνα, αυτή μου τραβούσε μαλακία και άφηνε ορισμένα από τα χύσια να βγαίνουν από το στόμα της κοιτώντας με παράλληλα.

Από το δωμάτιο βρήκα πτώμα στην κούραση. Με τον φίλο μου συναντηθήκαμε στο σαλόνι, και μετά από ένα τσιγάρο και λίγο χαβαλέ, την κάναμε για τα σπίτια μας. Λέμε να τις ξαναδούμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΟ

Είχαμε μείνει στο σημείο που εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο πάτωμα με τα πόδια λυγισμένο και τα πέλματά μου να πατάνε στο πάτωμα. Επάνω μου και ανάποδα ήταν ξαπλωμένη μία άγνωστη γυναίκα μπρούμυτα. Η γλώσσα μου ήταν βυθισμένη στο μουνάκι της και τα δάχτυλά μου μέσα στην κωλάρα της... Το στόμα της ήταν γεμάτο από τον πούτσο μου και τα χέρια της έπαιζάν με τα αρχίδια μου. Εσύ, επιβλητική, ξέροντας ότι είσαι η κυρίαρχη του παιχνιδιού, ήσουν καθισμένη αναπαυτικά σε μία πολυθρόνα ξεκουράζοντας τα πόδια σου πάνω στα ενωμένα κορμιά μας. Πρόσταζες τι ήθελες να δεις και γινόταν αυτόματα!
Όταν μας βαρέθηκες, σηκώθηκες, πήγες στα πόδια, την έπιασες από το μαλλί και έβγαλες τον πούτσο μου από το στόμα της. Χωρίς να γδυθείς, χωρίς να μας δείξεις εκατοστό από το κορμί σου γυμνό, απλά σήκωσες τη φούστα σου και έκατσες πάνω στον πούτσο μου. Τον πήρες βαθειά μέσα σου με μία κίνηση και ξαναβγήκες! Την ανάγκασες να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της, γα να γλείψει τα υγρά μας που είχαν αναμειχθεί και της ξανατράβηξες μακριά το κεφάλι. Ξανακάθισες πάνω μου, το ευχαριστήθηκες με καναδυό κινήσεις και πάλι σηκώθηκες.
Ήθελες ο πούτσος μου να καθαρίζεται κάθε φορά, για να είναι άξιος να μπει μέσα στη μουνάρα σου και έτσι τον "έπλενες" στο στόμα της. Ήξερες φυσικά ότι και οι δύο ήμασταν εκεί μόνο για τη δική σου ικαναποίηση! Δύο πουτάνες να τις κάνεις ό,τι θέλεις. Αυτό συνεχίστηκε για ώρα, μέχρι που την έβαλες να γλείψει και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια σου... Τότε μόνο σηκώθηκες και μας είπες ότι το αληθινό παιχνίδι μόλις άρχισε... Την έστειλες να φέρει τρέχοντας την τσάντα σου. Εννοείται πάντοτε στα 4 και να την κουβαλήσει με τα δόντια, όπως κάνουν όλες οι σκύλες... Σου την έδωσε και της είπες να επιστρέψει εκεί που ήταν. Άνοιξες την τσάντα και έβγαλες από μέσα ένα στραπ ον. Το φόρεσες πάνω από τα ρούχα και ξαναγονάτισες μπροστά στο πρόσωπό της. "Τώρα θα σας δείξω πώς πηδάω τις πουτάνες μας είπες". Την έπιασες από τα μαλλιά και της το έχωσες ολόκληρο μέσα στο στόμα! Το σάλιωσε καλά και τότε το κατηύθυνες προς την κωλοτρυπίδα μου. Ακούμπησες πάνω το πουτσοκέφαλο και με ένοιωσες να σφίγγομαι και όσο μπορώ να τραβιέμαι. "Ηρέμησε" είπες "Ηρέμησε και χαλάρωσε, γιατί έτσι κι ελλιώς θα σε γαμήσω! Το πόσο θα πονέσεις εξαρτάται από εσένα...".
Χαλάρωσα όσο μπορούσα και ένοιωσα τον πούτσο να ανοίγει την παρθένα τρύπα μου! Σιγά σιγά εισχωρούσε μέσα μου... Τον ένοιωθα να με ζεματάει και να με σκίζει. Ήδη βογγούσα πολύ βαριά από πόνο και καύλα μαζί... Έβαλες το μισό, μου έδωσες λίγο χρόνο να τον συνηθίσω και με μία απότομη κίνηση το έχωσες όλο μέσα! Ούρλιαξα! Μόλις με είχες κάνει "γυναίκα". Κινήθηκες αργά αργά για λίγο. Σταμάτησες. Ξαφνικά με μία μόνο, απότομη κίνηση, τραβήχτηκες ολόκληρη έξω. Με άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο... "Στέγνωσε! Γλείψτον ξανά, για να γλυστράει" της είπες. Το έκανε πρόθυμα. Μόλις έκρινες ότι ήταν αρκετά υγρός τον ξαναέβαλες μέσα μου. Αυτή τη φορά ευκολότερα και άρχισες να κινείσαι ταχύτερα. Μέσα έξω και κυκλικά! Έλιωνα από καύλα και δάγκωνα δυνατά τη μουνάρα της άλλης, που βογγούσε μαζί μου καθώς η κοιλιά σου χτυπούσε πάνω στο πρόσωπό της. Συνέχισες να γαμάς εναλλάξ το στόμα της και τον κώλο μου μέχρι που της είπες να σηκωθεί! Σηκώθηκε από πάνω μου. Με γύρισες μπούμυτα και την έβαλες να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω μου! Τώρα το μουνί της και ο κώλος μου απείχαν μόνο λίγα εκατοστά. Μπαινοέβγαινες μέσα μας εναλλάξ με την ίδια δύναμη και ένταση! Μία γαμούσες αυτήν, μία εμένα! Έχυσε δυνατά πάνω στο πούτσο σου και ήρθες μπροστά μου, για να τον καθαρίσω. Τώρα είχε τη γεύση από τους δυό μας επάνω του....
Συνεχίζεται...

ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Το ήξερα ότι μαζί της δεν μπορούσα να είμαι τίποτα λιγότερο από τον πραγματικό μου εαυτό Δεν ήθελε τίποτα λιγότερο. Το απαιτούσε , το ζητούσε με όλη της την δύναμη .Και μου έδειχνε ότι θα το άντεχε. Είναι ίσως η μόνη που θα με άντεχε έτσι. . Δεν τολμούσα να πιστέψω ότι το εννοούσε πραγματικά. Ότι μαζί της θα μπορούσα να κάνω πραγματικότητα τις φαντασιώσεις που γυρνούσαν στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια.

Όλα όσα πόθησα αλλά για τις πολλές ήταν ακραία , ανεπίτρεπτα , απαγορευμένα. Αλλά να την !!!...Κάθεται δίπλα μου και με κοιτάζει στα μάτια και χαμογελάει. Με προκαλεί . Μου λεει να την δοκιμάσω....αν τολμάω βέβαια ......

Βλέπω το σώμα της έτσι όπως ξαπλώνει πάνω στο κρεβάτι του ξενοδοχείου .Φοράει μια μαύρη φούστα πάνω από τα γόνατα η οποία έχει ανασηκωθεί και φαίνεται η δαντελένια άκρη από τις μαύρες της κάλτσες. Εχει ξαπλώσει στο πλάι και στηρίζει το μωρουδίστικο κεφαλάκι της πάνω στο χέρι της. Και με κοιτάζει και με κοιτάζουν τα στήθια της , οι ρώγες φαίνονται πεντακάθαρα κάτω από το λευκό της πουκάμισο . Το ξέρω , το νιώθω ότι με θέλει να την πάρω. Με θέλει να την πάρω όπως θέλω εγώ αλλά πρώτα θα πρέπει να να της γαμήσω το μυαλό. Να της δείξω ότι αυτό το μπορώ , ότι θα έχω τη δύναμη να τολμήσω , να απαιτήσω , να πάρω ,σαν άντρας , έτσι όπως τον θέλει αυτή τον άντρα.

Με κοιτάζει και με προκαλεί «Μπορείς εάν το θέλεις πολύ!»
.Αυτό ήταν..! Αφού το θέλεις σκύλα θα το έχεις!....Θα το έχεις και δεν με νιάζει αν το αντέχεις . Σηκώνομαι ξαφνικά και πηγαίνω απέναντι από το κρεβάτι .Την κοιτάζω στα μάτια.. Δείξτο μου...» με κοφτή φωνή --Ανοιξε τα πόδια σου και δείξτο μου»
«Να σου δείξω τι?» με ρωτάει παιχνιδιάρικα αν και φαίνεται οτί ο τόνος της φωνής μου της άρεσε.
 Αυτό που έχεις κάτω από τη φούστα σου ....άνοιξε τα πόδια σου και δείξτο μου ΤΩΡΑ!...
.Ανασηκώνεται χαμογελώντας , κάθεται στην πλάτη του κρεβατιού και ανοίγει σιγά σιγά τα πόδια της ..Κι άλλο..ανοιξέ τα κι άλλο..» με κοφτή φωνή ... Κάνε στην άκρη το κυλοτάκι σου και δείξε μου τι έχεις ΚΑΙ κάτω από αυτό...
Τα μάτια μου πάντα καρφωμένα στα μάτια της .Δεν τα χαμηλώνω και έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα ίχνη της παράδοσης της καθώς με το ένα της χέρι έχει κάνει στην άκρη το κυλοτάκι της

Κάθεται απέναντι μου με τα πόδια ανοιχτά δείχνοντας μου το μουνί της το οποίο αρνούμαι πεισματικά να δω. Νιώθει πλέον εκτεθειμένη , ευάλωτη και αυτό φαίνεται να την ερεθιζει πάρα πολύ .

Αφου έτσι το θέλεις έτσι θα το έχεις....... σκέφτομαι
-Το μεσαίο σου δάχτυλο ....πάνω στην κλειτορίδα σου...ακούμπισέ την ,ΜΟΝΟ ακούμπησε την....μην διανοηθείς να την χαιδέψεις Ενας αναστεναγμός ξεφεύγει από το στόμα της καθώς αγγίζει την κλειτορίδα της , ξέρω ότι θέλει να την χαιδέψει....με κοιτάζει στα μάτια και με το βλέμμα της ξαφνιασμένο , σουφρώνει τα χειλάκια της όλο ηδονή , περιμένει τι θα της ζητήσω μετα...

-Με μία κίνηση , όλο...ΟΛΟ το δαχτυλό σου μέσα στο μουνί σου....βάλτο ΤΩΡΑ!..
Ακόμη δεν έχω δεί το μουνάκι της αλλά ξέρω οτί είναι μουσκεμα από τα υγρά της. Μια κραυγή μικρή φεύγει από το στόμα της και κλείνει τα μάτια της καθώς βυθίζει το δάχτυλο της μέσα της ....βογγάει σιγανά .

Aνασηκώνομαι από την πολυθρόνα βαδίζοντας προς το μέρος της κοιτάζωντάς την πάντοτε στα μάτια. Ανεβαίνω στο κρεβάτι και γονατίζω δίπλα της...της ψυθιρίζω

-Μήπως θέλεις να το γευτείς μικρή μου?....
- Μμμμμμμ....Ναι...ναι...θέλω να το γευτώ..άσε με σε παρακαλώ να το γευτώ.....
-Ανοιξε τα μάτια σου.....κοίταξε με....και γλύψτο....γλύψτο καλά....αλλά κοίτα με....ΚΟΙΤΑ ΜΕ!
Με κοιτάζει στα μάτια , παραδομένη και γλύφει το δάχτυλο της με μια λαχτάρα σα να είναι νέκταρ
Θέλεις κι άλλο μωρό μου?....πες μου αν θέλεις κι άλλο
μμμμμμμμμμμμ.......ναι.....κι άλλο....κι άλλο...σε παρακαλώ......
ΔΥΟ δάχτυλα , με μία κίνηση , βάλτα βαθιά μέσα σου.....και τα δύο μαζί ΤΩΡΑ...χώστα σκύλα! Ααααααααααχχχχ.........ναιιιιιιι....ναι γαμώτο.....νααααααι... μέσα μου...είναι μέσα μου μαρέσει΄΄΄θέλω κι άλλο....κι άλλο......»

Γάμα το μουνάκι σου για μένα πουτανίτσα....γάμα το....εδώ μπροστά μου... για μένα..,
....Δείξε μου πόσο πουτάνα είσαι.. Δείξε μου πόσο καυλώνεις που είσαι μπροστά μου με τα πόδια ανοιχτά και μαλακίζεσαι...χωρίς ντροπή....
Δεν πίστευα ότι τα έλεγα αυτά , δεν πίστευα ότι μπορούσα να αφήσω τον εαυτό μου τόσο ελεύθερο αλλά η σκύλα με είχε τρελάνει. Την έβλεπα να γαμάει το μουνί της και να σουφρώνει τα χειλάκια της με απίστευτη ηδονή...δεν πίστευα ότι πριν από λίγο καθοτανε δίπλα μου και απλά μιλούσαμε ενώ τώρα αυτή η ίδια έχει ορθάνοιχτα τα πόδια της και μαλακίζεται μπροστα μου βογγώντας .δείχνοντας έτοιμη να παραδοθεί εντελώς από στιγμή σε στιγμή .

Σηκώνομαι όρθιος μπροστά της και ξεκουμπώνω το τζιν μου με δυό κινήσεις......βγάζω τον πούτσο μου έξω μπροστά στο πρόσωπό της. Έχω τρελαθεί που την βλέπω έτσι αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Το νιώθω ότι μόνο που την βλέπω μπορεί να με κάνει να χύσω..αλλά θέλω κι άλλο.... Πρέπει να κρατηθώ...να πάρω...ότι περισότερο μπορώ να πάρω απόψε......

Σηκώνει το βλέμμα της και με βλέπει από πάνω της να τον κρατάω ....
ααααααχχχχχχχ....δώστον μου....σε παρακαλώ..δώστον μου στο στόμα μου...

-Θέλεις να σου γαμήσω το στόμα σκύλα?...θέλεις να τον ΄χωσω όλον μέσα στο στόμα σου?.»
-Ναι....ναι...σε παρακαλώ....γάμα μου το πρόσωπο.......είναι δικό σου να το σκίσεις.....γάμα μου το στόμα.....χώστον όλον μέσα....ΟΛΟΝ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΟΛΟΝ..»

Της πιανω τα μαλλιά και τραβάω το κεφάλι της προς το μέρος μου....καθως ανοιγει το στόμα της βγαζει έναν στεναγμό πόνου και καύλας......πριν προλάβει να πάρει ανάσα έχω χώσει τον πούτσο μου μέσα της. Κρατάω το κεφάλι της και αρχίζω να τον χώνω βαθιά , πιο βαθιά με κάθε σπρώξιμο ,νιώθω το λαρυγγι της καθως το χαλαρώνει για να μπορέσει να με πάρει όλον μέσα της

-Σ αρεσει πουτάνα που σου γαμάω το στόμα ...σαρέσει που στο γαμάω Σα να είναι το μουνί σου....
Ενα βαθύ βογγητό ηδονής βγαίνει από μέσα της......
-Χαίδευε την κλειτορίδα σου...χαιδεύε την...δείξε μου πόσο σαρεσει που σου γαμάω το πρόσωπο..δείξτο μου πουτάνα.....δείξτο μου!!! -ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ............... βογγάει βαθιά καθώς χαιδεύει την κλειτορίδα της πιο δυνατά,,πιο γρήγορα .....
-Αααααααχχχχχχχ......θα με κάνεις να χύσω έτσι ...μου λέει καθώς τραβάω για μια στιγμή τον πούτσο μου έξω ώστε να μπορέσει να ανασάνει....και ξανά με μία κίνηση τον χώνω πάλι βαθιά μέσα στο λαρύγι της....
-Χάιδευε την ...έτσι βρωμιάρα...χαιδευέ την...θέλω να χύσεις καθώς σου γαμάω το στόμα...να σε νιώσω να χύνεις μόνη σου...
-Μμμμμμαααααααααχχχ....ανοίγει διάπλατα το στόμα σε μια απεγνωσμένη κίνηση να πάρει αέρα...ενώ με το χέρι της με σπρώχνει να μπω πιο βαθιά μέσα στο στόμα της

Τραβιέμαι μια στιγμή πίσω μόνο και μόνο για να μπορέσω να χαλαρώσω . Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο...με είχε τρελάνει .......Είχε μια έκφραση στο πρόσωπο...είχε φύγει...ήταν αλλού....την έβλεπα ότι δεν ήθελε πολύ για να χύσει...χάιδευε την κλειτορίδα της μανιασμένα...

-Σε παρακαλώ..δώστον μου....δώστον μου πάλι ..θα χύσω...τώρα....ααααααχχχχχχχχ........θέλω να χύσω με το πούτσο σου στο στόμαμου......
Την έβλεπα ότι ήταν έτοιμη...έτοιμη....της αρπάζω τα μαλλιά δυνατά...βογγάει από το πόνο .
Ααααααααααααχχχχχχχ....τώρααα..
αρχιζει να χύνει....δυνατά...ενώ την ΙΔΙΑ στιγμή τον χώνω βαθιά στο λαρύγγι της
ΜΜΜΜΜγκχχχχχχχ.........νιώθω τους σπασμούς της πάνω στον πουτσο μου....και την κρατάω εκεί.δυνατά....να χύνει ενώ δεν μπορεί να ανασάνει......
Βογγάει σα ζώο , δεν μπορεί να ξεφυ΄γει...και όλο της το σώμα συγκλονίζεται από σπασμούς....

-Δώστο μου...δώστο μου καριόλα......είναι δικό μου όλο..!!...δώστο μου!!!!!!!!!!!!
-ΜΜΜΜΜΜΜγγγγγκχχχχχχ...........ααααααααα...χύνει ασταμάτητα από κάτω μου...νιώθω τους σπασμούς της επάνω μου...δυνατά ,,,,,,
Χαλραρώνω το σφίξιμο.και τραβιέμαι έξω από το στόμα της ., με μία κίνηση πέφτει το πλαι...αποδυναμωμένη...ενώ ακόμη το σώμα της έχει σπασμους από τον οργασμό της..παίρνει βαθιές ανάσες προσπαθώντας να συνέλθει

-Νομίζεις ότι τελιώσαμε ?.. Νομίζεις ότι αυτό ήταν. .τη ρωτάω με κοφτή φωνή ενώ γυρίζει να με κοιτάξει και στα μάτια της είναι ζωγραφισμένη η απορία , η ηδονή , η παράδοση

«Ξέρεις τι θέλω τώρα..?...Θέλεις να μάθεις τι θέλω?...
Σουφρώνει τα χείλια της πάλι , αυτήν την έκφραση που δεν θα ξεχάσω ποτέ , , τόσο θηλυκά αλλά και τόσο πουτανίστικα, με κοιτάζει στα μάτια .....πάθος , τρέλα ..όλα μαζί .......μέσα στα μάτια της

-Ότι θέλεις .....ότι θέλεις...ανασαίνει βαριά ¨¨πάρτο...μη σε νιάζει τίποτα.....πάρτο....όπως θέλεις......κάνε με ότι θέλεις....χρησιμοποιήσε με ..για την καύλα σου....για σένα μόνο..ακούς?...μόνο για σένα

Αυτό δεν το είχα ξανακούσει ποτέ.....ένιωσα την καρδιά μου να στέλνει το αίμα δυνατά σε όλο μου το σώμα.....όχι μόνο στο πούτσο μου...αλλά παντού..παντού!!
Γύρνα...και πέσε .στα τέσσερα...τώρα...γρήγορα...........
Θα την πάρω την πουτάνα...θα την πάρω ακριβώς όπως το θέλω.,. Δε με νοιάζει αν θα το αντέξει...
Έχει ξαπλώσει στα τέσσερα .τα χέρια της ανοιχτά, το κεφάλι της χαμηλωμένο κάτω στο κρεβάτι....

Σήκωσε την φούστα σου ....και κατέβασε το κιλοτάκι σου μόνο μέχρι τη μέση ..ΜΟΝΟ μέχρι τη μέση.....Δε θέλω να δώ καν το μουνί σου....μόνο την κολοτρυπίδα σου θέλω να βλέπω

Ναι.........εδώ ..δική σου....είναι δική σου...πάρτην.....σκίστην....ότι θέλεις καθώς κατεβάζει το κυλοτάκι της και με τα δυό της χέρια ανοίγει τα κωλομέρια της δείχνοντας μου την μικρή ροζ τρυπούλα της.
Το πρόσωπο σου...να το βλέπω...γύρνα από δω..να το βλέπω καθως σε γαμάω....κοίτα με....κοίτα με σκύλα

Πάρε με....πάρε με τώρα....μη σταματήσεις όσο κι αν ουρλιάξω.....ότι και να σου πώ μην σταματήσεις να..ααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!...........
Με μια κίνηση...μια σπρωξιά...χώνω τον πούτσο μέσα στο κώλο της βαθιά...με όλη μου τη λύσα..όλη μου την δύναμη...
...Πάρτον...πάρτον όλοοοοοοοοοοοον

Συνεχιζα να σπρώχνω δυνατά...δεν με ένοιαζε ο πόνος μου...δεν με ένοιαζε ο πόνος της , έβλεπα το πρόσωπο της ..την έκφραση πόνου και καύλας και ο πούτσος μου γινόταν ακόμη πιο σκληρός..

Δεν θα σταματήσω σκύλα...δεν θα σταματήσω αν δεν χτυπήσω με τα αρχίδια μου το μουνί σου...........
Ανοιξε το στόμα της...σε μια κραυγή τρέλας
θα χύσω...τώρα..θα τελιώσω πάλι ...τώρα... τωρα. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.,,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ......ΜΗ ΣΤΑΜ...............
.ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ..............

Την ένιωθα από κάτω μου να σφαδάζει από την ηδονή , το έβλεπα στο πρόσωπο της , τα χείλια της , απίστευτο.......
Δεν άντεχα άλλο....ήταν αδύνατον να κρατηθώ έστω για ένα δευτερόλεπτο....ένιωθα το σπέρμα μου από μόνο του να φουσκώνει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί
ΠΕΣ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ....ΠΕΣ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ...ΠΕΣ ΜΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ..ΠΕΣ ΜΟΥ
Με καρφώνει μέσα στα μάτια τρελλή από την ηδονή...
Οπου θέλεις....σε παρακαλώ..όπου θέλεις εσυ....μόνο δώστο μου....δώστο μου....είναι δικό μου....δώστο μου σε παρακαλω..τώρα...το θέλω...ΤΩΡΑ!!
Ηταν αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός από το να νιώσω το σπέρμα μου να τινάζεται βαθιά μέσα της.....

... Τωραωωωωωωχχχχχ...ΤΩΡΑΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΤΩΡΑΑΑ

Με το ένα της το χέρι με τραβάει πιο βαθιά μέσα της, πιο βαθιά , ήταν απίστευτο αυτό που ένιωθα,
Αδειαζα όλη μου την ύπαρξη μέσα της , βαθια μέσα της και εξαφανιζόμουν , γινόμουν ένα μαζί της και εκείνη με τραβούσε μέσα της βαθιά , με ήθελε . με άντεχε και ήθελε κι άλλο...κι άλλο...να με καταπιεί ολόκληρο...

..Τέλειωνα ασταμάτητα...είχε οργασμό όλο μου το σώμα ..το μυαλό μου κόντευε να εκραγεί...νόμιζα ότι δεν θα τελείωνε ποτέ ..μια στιγμή που έμοιαζε να είναι για παντα...
.δεν ξέρω πόσο κράτησε...είχε σταματήσει ο χρόνος

Πρωϊνό γαμήσι

Ήταν το επόμενο πρωί, μετά μια ξέφρενη νύχτα. Ήμασταν και οι δύο με τρομερό πονοκέφαλο από το γερό χθεσινό μεθύσι, γιαυτό και αποφασίσαμε να έχουμε μια εντελώς χαλαρή μέρα και να μην κάνουμε τίποτα. Να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας όμως, βλέποντας ταινίες. Εγώ φορούσα ένα λουλουδάτο μίνι νυχτικό και δεν φορούσα καθόλου εσώρουχα. Εκείνος φορούσε μόνο ένα σφιχτό μποξεράκι. Καθίσαμε μαζί στον καναπέ. Είχε βάλει τα πόδια του ψηλά και εγώ καθόμουν στη μέση, γέρνοντας το σώμα μου και ακουμπώντας επάνω στο μπράτσο του καναπέ. Παρόλο που η ταινία στο βίντεο άρχισε, κατάλαβα ότι δεν θα την βλέπαμε όλη..

Σιγά-σιγά άρχισε να χαϊδεύει τα χέρια μου και μετά προχώρησε στην κορυφή του στήθους μου. Η αναπνοή μου έβγαινε βαριά και από όσο εγώ μπορούσα να αισθανθώ τον εαυτό μου, κατάλαβα πως είχα αρχίσει να υγραίνομαι. Η αναπνοή μου άρχισε να μετατρέπεται σε ένα χαμηλό βογγητό και δεν ήθελα να τον σταματήσει. Μου φίλησε τον λαιμό μου απαλά και πήγε την γλώσσα του κάτω από το σαγόνι μου που ήξερε ότι μου άρεσε. Τον κοίταξα βαθειά στα μάτια, με την ελπίδα πως θα καταλάβει τι σκεπτόμουν και να μου το κάνει. Το μόνο που ήθελα και το ήξερε, ήταν να μου τρίψει το υγρό μουνί μου.

Τα χέρια του τράβηξαν και κατέβασαν τις τιράντες του νυχτικού μου και φάνηκαν τα τεράστια στητά στήθη μου με τον ροζ κύκλο γύρω από τις ρόγες. Η γλώσσα του έγλειφε τα αυτιά μου και το λαιμό μου. Τώρα με είχε σπρώξει και με έβαλε μπρούμυτα στον καναπέ.

-Μην σταματήσεις, φώναξα.

Έτσι όπως ήμουν σχεδόν μπρούμυτα, μπορούσα να αισθανθώ το καβλί του και το βάρος του επάνω στην πλάτη μου και η κίνηση του άρχισε να γίνεται πιο έντονη. Τα χέρια του γλίστρυσαν κάτω από τα πόδια μου, η αναπνοή μου όλο και πιο βαριά όπως πλησίαζε στο υγρό μουνί μου.

-Είσαι ο καλλίτερος γαμιάς μου, του είπα.

Όπως με έγλυφε στο μουνί μου, του χάϊδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Τον ένοιωθα να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή με είχε κάνει. Έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου με το άλλο του χέρι, ενώ η γλώσσα του μου έγλειφε τις όρθιες θηλές μου. Σκεπτόμουν εκείνη την ώρα ότι ίσως αυτή ήταν η καλλίτερη στιγμή σεξ που είχα στη ζωή μου. Η κλειτορίδα μου έκαιγε και ήμουν σε έκσταση, ενώ ο κόλπος μου κατέβαζε όλο και περισσότερα υγρά.

Σηκώθηκα από τον καναπέ, πήρα μία βαθειά αναπνοή, ηρέμησα για ένα δευτερόλεπτο και μετά γονάτισα στο πάτωμα. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του και τον πίεσα για να τα ανοίξει περισσότερο. Μόλις βρήκα την στάση που ήθελα, πήρα το καβλί του στο στόμα μου. Ήταν κόκκινο γιατί τόση ώρα τριβόταν στο μποξεράκι του και είχε λίγο πρηστεί. Ήθελα να τον ανακουφίσω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Πιπίλαγα το πρησμένο καβλί του σιγά σιγά στην αρχή και απαλά, ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα σκληρά αρχίδια του και τα έτριβα. Αυτός μούγκριζε, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρω τον ρυθμό μου και πάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι να τον βάλω πολύ βαθειά στο στόμα μου.

Με σήκωσε και ενώ ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, με έβαλε να καθήσω επάνω του και μου τον κάρφωσε όλον βαθειά μέσα στο μουνί μου. Για ένα λεπτό δεν μπορούσα να αναπνεύσω και η ένταση ήταν τόσο έντονη, αλλά δεν ήταν αρκετή και ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι δύο για τώρα. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τους γοφούς μου και όπως με κρατούσε σφιχτά με χτύπαγε επάνω στο καβλί του. Μουγκρίζαμε και οι δύο και δεν ακουγόταν τίποτε άλλο εκτός από τον ήχο που έκανε το καβλί του όταν μπαινόβγαινε στο μουσκεμένο μουνί μου.

Έχει κάνει το σώμα μου σαν τόξο όπως με τραβάει κοντά του και μου γλείφει τις θηλές μου και μετά με κάνει να γέρνω προς τα πίσω για να μπαίνει μέσα μου με δύναμη. Καταλαβαίνω ότι θέλω να χύσω, όμως αντιστεκόμουν στον πειρασμό και δεν ήθελα να τελειώσω. Όταν ξαφνικά, νιώθω δύο δάχτυλα νω τρίβουν την κλειτορίδα μου. Δεν μπορούσα πια να κρατηθώ.. Τον άρπαξα και τον κόλλησα επάνω μου ενώ εκείνος μου έκανε όσο πιο άγριο σεξ μπορούσε για να με ξεκαβλώσει. Τα νύχια μου έμπαιναν στο δέρμα του την ώρα που έχυνα. Ήμουν σε έκσταση όταν τελείωνα.

Έκανε ζέστη και εγώ είχα ιδρώσει πολύ. Έκαιγα ολόκληρη με το μουνί μου να στάζει. Μου ήταν πολύ δύσκολο να τον κρατήσω και άλλο μέσα μου και για να τον καβλώσω περισσότερο έβαλα το πρόσωπο του ανάμεσα στα στήθη μου και τον έπνιξα με την ροδαλή σάρκα μου. Αιστάνθηκα το σώμα του να σταματάει να κουνιέται με τον γνωστό μας ρυθμό και με μιας να τον βάζει όλον μέσα. Σφίχτηκα και άλλο επάνω του και έχυσε βαθειά μέσα μου..

Μας πήρε πάνω από ένα λεπτό να ανασάνουμε και πάνω από δέκα λεπτά να συνέλθουμε. Θα το πω ακόμη μια φορά, ότι το αγουροξυπνημένο γαμήσι είναι το καλλίτερο..



Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...