ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Μην-ζορίζετε-τις-γυναίκες-σας

 Η σχέση μας με την Λιάνα είχε αρχίσει να χάνει την έντασή της εδώ και δύο χρόνια. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, παντρευτήκαμε κάναμε ένα παιδί και γίναμε συγγενείς. Το σεξ ελάχιστο ως ανύπαρκτο. Τα γαμήσια των πρώτων χρόνων μακρινή ανάμνηση. Καμιά διάθεση για παιχνίδια ούτε από εμένα ούτε από εκείνη. Εκείνης της είχε φύγει η διάθεση από την εγκυμοσύνη κι εμένα μετά από δύο-τρεις αποκρούσεις της που με ξενέρωσαν εντελώς.


Παρ όλα αυτά εξακολουθούσαν να με καυλώνουν τα χειλάκια της, τα μικρά, σκληρά της βυζάκια, ο καβλιάρικος κώλος της. Μόνο στις φαντασιώσεις μου όμως που μέρα με την ημέρα γινόντουσαν όλο και πιο άγριες σε αντίστροφη αναλογία με την πραγματικότητα.


Κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να τις πραγματοποιήσω μαζί της. Άρχισα να της το φέρνω μαλακά. Μήπως να παίζαμε και με άλλους; Δεν θα ήθελες να γαμηθείς με κάποιον άλλον; Τέτοια. Δεν ήθελε ούτε να το ακούσει. Εγώ όμως επέμενα όσο μπορούσα πιο διακριτικά να προσπαθώ να της βάλω ιδέες. Δεν μπορεί κάποια στιγμή ίσως θελήσει να δοκιμάσει κάτι από όλα όσα της προτείνω. Οι μήνες όμως περνούσαν χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Μέχρι που ένα βράδυ που είχαμε βγει μπαρότσαρκα επανέφερα το θέμα.



Τσαντίστηκε πολύ.


«Θέλεις να γαμηθώ με άλλον, λοιπόν;» μου είπε επιθετικά. «Θα το κάνω! Μόνο που εσύ δεν θα το χαρείς καθόλου! Και φυσικά θα γίνει όποτε το θέλω εγώ» μου είπε και έκοψε την συζήτηση. Η απειλή της είχε μείνει στον αέρα για αρκετό καιρό. Ξεχάστηκε.


Ένα Σάββατο μου είπε ότι θα έβγαινε μόνη της το απόγευμα και ότι θα βρισκόμασταν αργά το βράδυ για να πάμε κάπου μαζί. Έτσι κι έγινε. Εκείνη έφυγε κατά τις 5. Είχαμε συμφωνήσει να βρεθούμε σε ένα μπαρ στις 10. Κατά τις 9 και μισή την πήρα τηλέφωνο να της πω ότι φεύγω από το σπίτι αλλά το κινητό της ήταν κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου μπήκε καμιά υποψία.


Γύρω στις 10 και μισή είχα φτάσει ήδη στο μπαρ- με παίρνει να μου πει ότι θα αργήσει λίγο ακόμη. Η ώρα είχε φτάσει 11μιση και δεν είχε έλθει. Ψιλοτσαντισμένος την παίρνω τηλέφωνο να δω τι έγινε. «Εδώ είμαστε», μου λέει «μόλις παρκάραμε κι ερχόμαστε». Ποιοι πάρκαραν και ποιοι ερχόντουσαν; Αυτός ο πληθυντικός με παραξένεψε πραγματικά. Πριν όμως προλάβω να το καλοσκεφτώ την βλέπω να μπαίνει στο μαγαζί με δύο τυπάδες, αγριογκόμενους, μηχανόβιους με δερμάτινα κι εκείνη ανάμεσά τους. Με πλησιάζει και μου σκάει ένα φιλί στο μάγουλο. Το στόμα της μύριζε έντονα αλκοόλ και φαινόταν πολύ κεφάτη και πολύ ζαλισμένη.


«Να σου συστήσω τα παιδιά. Ο Νικόλας και ο Άγγελος. Φιλαράκια».


Χαιρετηθήκαμε με τους άλλους. «Φιλαράκια; Από πού;» αναρωτήθηκα αλλά δεν είπα τίποτα. Παραγγείλαμε ποτά. Η Λιάνα μιλούσε με όλους μας αλλά πιο πολύ με τους τύπους και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική μαζί τους.


Κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει «περνάμε πολύ καλά γελάσαμε πολύ όλο το απόγευμα και παίξαμε πολύ!».


Δηλαδή;


«Τι δηλαδή; Παίξαμε! Είναι φοβεροί τύποι!». Οι φοβεροί τύποι μπαλαμούτιαζαν διακριτικά την μικρή μου.


Όσο όμως έμπαινε κόσμος και το μαγαζί γέμιζε και στριμωχνόμασταν τόσο πιο διαχυτικοί γινόντουσαν. Κάποια στιγμή βλέπω τα χέρια και των δύο να χουφτώνουν τον κώλο της για τα καλά. Κάτι να της ψιθυρίζουν στο αυτί. Κάτι να βάζουν το χέρι τους μέσα από την μπλούζα στην πλάτη της. Παίζαν για τα καλά.


Εγώ φυσικά δεν μπορούσα να πω τίποτα. Την είχα πρήξει τόσους μήνες να παίξει, τώρα τι να έλεγα; Αφέθηκα να δω που θα πάει το πράγμα. Και πήγε! Στην τουαλέτα. Αρχικά εκείνη μόνη. Σε μισό λεπτό την ακολούθησε ο ένας από τους δύο. Γύρισαν σχετικά γρήγορα. Ήταν φανερό ότι δεν είχε γίνει κάτι σοβαρό. Μόνο τα μαγουλάκια της ήταν αρκετά αναψοκοκκινισμένα. Διάλεξα τη στιγμή να της κάνω πλάκα;


«Δεν πιστεύω να ρίξατε κανένα γαμήσι στην τουαλέτα;» της λέω.


«Στην τουαλέτα; Όχι βέβαια! Γαμιόμασταν 6 ώρες στο σπίτι των παιδιών» μου είπε και με άφησε άναυδο. «Ορίστε;».


«Αυτό δεν ήθελες; Με ξέσκισαν μωρό μου! Και θα με ξεσκίσουν κι άλλο απόψε!». Ξεροκατάπια. «Τι λέτε εσείς» ρώτησε ο Νικόλας.


«Τίποτα καλό μου, λέω στον άντρα μου πως περάσαμε το απόγευμα σπίτι σου». «Α!» έκανε ο άλλος


«Σούπερ! Πολύ πρώτο το μωρό σου!». «Το μωρό μας πια» συμπλήρωσε ο Άγγελος και την τράβηξε με δύναμη απάνω του αγγίζοντας τα στήθια της. Συνεχίσαμε να πίνουμε και να μιλάμε σαν να μην έτρεχε τίποτα.


Εγώ βέβαια έβραζα από ζήλια και κάβλα. Εκείνη αφηνόταν όλο και πιο πολύ. Σε κάποια φάση την βλέπω να την έχει πάρει σφιχτά αγκαλιά με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. Έχει ανοίξει το κουμπί από το παντελόνι της κι έχει χώσει το χέρι του μέσα ενώ το άλλο χέρι είναι κάτω από την μπλούζα της και παίζει με τα βυζάκια της. Ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα. Και κυρίως ο τρόπος που η Λιάνα με κοίταζε με μισόκλειστα μάτια παραδομένη στην ηδονή. Με τον κόσμο που είχε κανείς δεν μας έπαιρνε χαμπάρι τι κάνουμε.


Μετά από λίγο την είδα να γέρνει ελαφρά προς τα εμπρός και να ψιθυρίζει «Χύνω!». Έχυνε κανονικά! Τα δάχτυλα του της άνοιγαν το μουνί και εκείνη έχυνε σαν πουτανάκι. Τότε πήρε σειρά ο άλλος. Την πήρε από τα χέρια του και την αγκάλιασε εκείνος ρίχνοντας της ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Ο Άγγελος έγλειφε επιδεικτικά τα δάχτυλα του με τα υγρά της τη στιγμή που ο Νικόλας έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της, αυτή τη φορά όμως από πίσω. Από το κωλαράκι της.


Εκείνη τον βοήθησε μάλιστα σκύβοντας πάλι ελαφρά προς τα μπρος. Μέχρι να γυρίσω να παραγγείλω άλλο ένα ποτό, της είχε βάλει κανονικά κωλοδάχτυλο κι ενώ όσες φορές είχα επιχειρήσει να της κάνω το ίδιο τον τελευταίο καιρό, έβαζε τις φωνές, τώρα το δεχόταν αδιαμαρτύρητα. «Ακόμα ανοιχτό είναι, μωρό μου» άκουσα να της λέει, απόδειξη ότι της το είχαν ήδη ανοίξει από το απόγευμα. «Και θα είναι συνέχεια, απόψε» του απάντησε ναζιάρικα.




Άρχισα να τα παίρνω στο κρανίο για τα καλά. Όχι τόσο γι αυτά που έκανε εκεί μπροστά μου, όσο για το ότι εγώ δεν έκανα τίποτα. Έβαλα το μπουφάν μου και σηκώθηκα να φύγω. «Που πας;» μου λέει. «Φεύγω». «Δεν έχεις να πας πουθενά! Εδώ θα μείνεις και θα το ζήσεις όλο!» απαίτησε. «Αλλιώς χωρίζουμε τώρα!». Έπαθα πλάκα με την απειλή της. Δεν την περίμενα και φυσικά δεν είχα καμιά πρόθεση να χωρίσουμε. Την ήθελα ακόμη. Την ήθελα πολύ. «Αν καθίσω, θα παίξω κι εγώ!» της ψιθύρισα. «Όταν χορτάσω αυτούς τους δύο και με χορτάσουν κι αυτοί, ίσως να σε αφήσω να κάνεις κι εσύ κάτι» μου απάντησε αποστομωτικά και μετά της ξέφυγε ένας αναστεναγμός.


Το δάχτυλο του Νικόλα είχε καρφωθεί βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Της γύρισε το κεφάλι και άρχισε να την φιλάει πάλι με πάθος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε έτσι για πολλή ώρα με τους τρεις τους σε διαφορετικά συμπλέγματα και τα ποτά να διαδέχονται το ένα το άλλο. Όσο μάλιστα περνούσε η ώρα τόσο «αγρίευαν» τα πράγματα κι ανέβαινε η κάβλα.


Μην αντέχοντας άλλο, κάποια στιγμή της λέω «Λιάνα, πάμε τώρα στην τουαλέτα μαζί». Εκείνη έκανε να φέρει αντιρρήσεις αλλά την άρπαξα από το μπράτσο και σχεδόν την έσυρα στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Μόλις μπήκαμε μέσα της λέω πάλι «Τι είναι πουτανίτσα μου; Θέλεις γαμησάκια με τα αγοράκια σου; Θα τα έχεις! Αφού όμως μου πάρεις το τσιμπούκι της ζωής σου!». Λέγοντά της αυτά της ανεβάζω τη μπλούζα μέχρι το λαιμό και αρπάζω τα στήθια της που ήταν κατακόκκινα από το χούφτωμα των άλλων. Μετά της ανοίγω το παντελόνι και της το κατεβάζω μέχρι τα γόνατα. Βάζω το χέρι μου στο μουνάκι της. Ήταν φυσικά μούσκεμα όπως και το βρακί της. Κατεβάζω το καπάκι και κάθομαι στην τουαλέτα. «Ρούφα το τώρα, ξεκωλιάρα μου».


Δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα, έπεσε στα γόνατα κι άρχισε να γλείφει το καβλί μου που εδώ και ώρες ήταν τεράστιο. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα το τσιμπούκωμα. Η πουτάνα μου έπαιρνε την ωραιότερη και πιο λαίμαργη πίπα που μου είχε πάρει και τα οχτώ χρόνια που είμαστε μαζί. Κάποια στιγμή ακούω έναν θόρυβο αλλά δεν έδωσα σημασία για να μην κοπεί η απίστευτη ηδονή που ένιωθα. Ώσπου ακούω τη δικιά μου να βογκάει περίεργα καθώς με ρουφούσε. Ανοίγω τα μάτια και τι να δω; Ο Άγγελος την γαμούσε στην ψύχρα από τον κώλο. Της τον ξέσκιζε κανονικά έτσι όπως ήταν σκυμμένη επάνω μου. Έπαθα πλάκα! Σε δευτερόλεπτα μέσα άδειαζα το σπέρμα μου στο στόμα της κι εκείνος στην κωλοτρυπίδα της. Σηκώνομαι και κάνω να βγω έξω να πλυθώ όταν ακούω εκείνον να της λέει: «Εσύ δεν πας πουθενά!» και να κλείνει την πόρτα πίσω τους. Μάζεψα το παντελόνι μου και μέχρι να πλύνω τα χέρια μου τον άκουσα να της λέει: «Μέχρι το πνευμόνι θα στο χώσω τώρα». Την τσιμπούκωνε κανονικά.


Έστησα αυτί και τον άκουγα να την προτρέπει να του τον αδειάσει. Είχα αρχίσει να καυλώνω και πάλι. Ήμουν έτοιμος να μπουκάρω ξανά στην τουαλέτα όταν έσκασε μύτη ο Νικόλας. «Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί με αφήσατε εκεί έξω μόνο; Που είναι οι άλλοι;». Μέσα του λέω και του δείχνω την πόρτα. «Α! Ωραία! Τότε να μπω και γω μέσα» μου λέει, σπρώχνει την πόρτα και την ανοίγει. Η δικιά μου ήταν ολόγυμνη και ρουφούσε τα αρχίδια του Άγγελου ενώ εκείνος την κρατούσε από τα μαλλιά.


Ο Νικόλας έκλεισε κι αυτός με τη σειρά του την πό


ρτα. Το τι επακολούθησε δεν το είδα αλλά το άκουσα από έξω. «Τώρα θα σε κάνουμε αληθινή πουτάνα», «Θα σε πάρουμε και μετά θα βάλουμε όλους τους άντρες του μαγαζιού να σε γαμήσουν νουμεράδα», «Ναι! Θέλω να με γαμήσουν όλοι!», «Εμείς θα σε γαμάμε μέχρι τη Δευτέρα παρουσία όμως, καριολάκι», «Οι τρύπες σου μας ανήκουν».


Την ξέσκιζαν κανονικά. Βγήκα έξω και πήγα και κάθισα στη θέση μου στο μπαρ. Παράγγειλα άλλο ένα ποτό κι άρχισα να παίζω με την γκαρσόνα για να ξεχαστώ λίγο. Κουκλάρα η γκαρσόνα. Της πάσαρα και το τηλέφωνο μου για να την έχω «κάβα». Το μυαλό μου όμως ήταν στις τουαλέτες και το τι γινόταν εκεί και ιδιαίτερα στις τρύπες της γυναίκας μου.


Δεν άργησα να μάθω. Σε λίγο τους είδα να έρχονται και να κάθονται. Εκείνοι σερνόντουσαν, τους είχαν κοπεί τα πόδια. Η Λιάνα σαν την καλή χαρά. Με τα μπουτάκια της λίγο πιο πολύ ανοιγμένα μόνο. Ο μπάρμαν που είχε πάρει πρέφα την δουλειά κέρασε μια γύρα σφηνάκια. «Τελευταία γιατί κλείνουμε σε λίγο! Στην υγειά σας!».



Τότε συνειδητοποίησα ότι ήμασταν εκεί μέσα πάνω από 6 ώρες. Είχε φτάσει 3μιση. Το μαγαζί έκλεινε. Ήπιαμε τα σφηνάκια και ήμασταν έτοιμοι πια να φύγουμε όταν είδα τον Άγγελο να λέει κάτι στο μπάρμαν. Εκείνος ένευσε καταφατικά. «Παιδιά, κανόνισα! Θα φύγουν όλοι αλλά εμείς μπορούμε να μείνουμε μέχρι το πρωί. Το παλικάρι είναι φίλος! Έβαλε όμως έναν όρο!». Τι όρο;


«Να μείνει κι αυτός μαζί μας για να προσέχει το μαγαζί!» είπε κλείνοντας με νόημα το μάτι.

Διπλό-πρωκτικό


 Πρόσφατα δέχτηκα μια επίσκεψη στο σπίτι των γονιών μου από ένα ξάδερφο και την οικογένεια του. Χάρηκα που τον είδα τον Λεωνίδα είχα καιρό να τον δω. Ένας απίστευτος άνδρας, καλλιεργημένος, ψηλός, ιδιαίτερα εμφανίσιμος, παρά τα περιττά κιλάκια του. Κάποια στιγμή του προτείνω \"ρε ξαδερφούλη, δεν πάμε για κανένα καφεδάκι να αφήσουμε τους γέρους να τα πουν. \"ΟΚ\", μου απαντάει.


Στην καφετέρια, εντελώς συμπτωματικά, συναντάμε έναν φίλο του, τον Τάσο. Θεέ μου τι κούκλος...Ψηλός, απίστευτα μυώδης με κατάμαυρα, διαπεραστικά μάτια. Κάθισε στο τραπέζι μας, ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, η κουβέντα φτάνει -κλασσικά- στις σχέσεις και δήθεν αθώα, μετά στο σεξ... \"Τι σου αρέσει να σου κάνουν» με ρώτησε\" ο Τάσος.


Του απάντησα με ένα χαζό χαμόγελο, ότι γενικά δεν έχω ταμπού και ότι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι διπλό πρωκτικό. Φυσικά εκείνη τη στιγμή το είπα για πλάκα...Πού να ξερα τι με περίμενε...


\"Ρε Λεωνίδα\" είπε. \"Πολύ ερωτιάρα είναι η ξαδερφούλα σου\".


\"Το ξέρω, το ξέρω...\"απάντησε.




Συνέχισε να μιλάει με υπονοούμενα, εγώ έβλεπα την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχό μου, αλλά παράλληλα είχα ξεκινήσει να ερεθίζομαι! Δειλά-δειλά έβγαλα την γόβα μου και άρχισα να χαιδεύω τους πούτσους και των δύο εναλλάξ... \"Όπα...Ξαδερφούλα μου...Τι βλέπω...;\" ρώτησε πονηρά ο Λεωνίδας. \"Χεχεχε...άμα σου λέω...Ότι είναι ερωτιάρα\" απάντησε ο Τάσος. \"Πάμε σπίτι μου\" είπε αποφασιστικά και σηκώθηκε απότομα. Μαζί του σηκώθηκε και ο ξάδερφός μου.


Έφαγα φλασιά...\"Αμάν τι κάνω\"...Σκέφτηκα. Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι ήταν μια παρόρμηση ένα αστείο, αλλά ο Τάσος ήταν καθησυχαστικός, με ένα περίεργο, γλυκό τόπο... \"Μην ανησυχείς γλύκα...Αν αισθανθείς άβολα, φεύγεις. Πάμε απλά σπίτι μου να νιώσουμε άνετα, αυτό είναι όλο\". Στην διαδρομή στο αμάξι, ο Λεωνίδας μου ψιθύριζε ερωτόλογα στο αυτί, ενώ ο Τάσος που οδηγούσε χαμογελούσε πονηρά.


Το σπίτι του ήταν ένα μικρό δυάρι κάπου στην Γλυφάδα. Τακτοποιημένο, καθαρό και με πολύ ωραία αισθητική. Εγώ σε μια κίνηση να νιώσω πιο χαλαρά έβγαλα τις γόβες μου που με χτυπούσαν και περπάτησα ξυπόλητη στο ξύλινο δάπεδο μέχρι να αράξω στον καφέ δερμάτινο καναπέ. Ο Τάσος κινήθηκε προς το μέρος μου. Φαινόταν αποφασισμένος. Μου έδωσε ένα απίστευτο φιλί και παράλληλα το χέρι του χάιδευε τα μπούτια μου. Είχα γίνει ήδη μούσκεμα...Ο τύπος ήξερε να αγγίζει και να φιλάει, όσο κανείς...


Ο Λεωνίδας παρακολουθούσε την σκηνή με ένα πλατύ χαμόγελο. Ο Τάσος μου ξεκούμπωσε την μπλούζα με αργές κινήσεις, το στήθος μου πρόβαλλε κι εκείνος άρχισε να περνάει απαλά την γλώσσα του πάνω από το σουτιέν μου... Ο


Λεωνίδας ήρθε κοντά και αυτός, μου έβγαλε το σουτιέν, αφήνοντας ξεκούμπωτη τη μπλούζα μου και μετά έβαλε το χέρι του χαμηλά στο μουνάκι μου... Από κει και πέρα ένιωθα να χάνω τον έλεγχο:


Γονατιστή στα 4 έπαιρνα βαθιά στο στόμα μου τον πούτσο του ξαδέρφου μου, ενώ ο Τάσος πίσω μου γράσαρε την κωλοτρυπίδα με την γλώσσα του...Θεέ μου τι καύλα... \"Γλυκό μου πουτανάκι\" είπε. \"Έχει φάει αρκετά καυλιά η σούφρα σου. Για να δούμε τώρα τι έχεις να πεις γι αυτό που θα φας τώρα...\" Εγώ γύρισα λίγο να δω τι με περίμενε:Ήταν έτοιμος κρατώντας ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΥΛΙ του να μου τον βάλει στο κωλαράκι μου! Ένιωσα το δερματάκι του ποπού μου να τεντώνεται, οι σφικτήρες να ζορίζονται και να σκίζομαι στα δύο...


Ο Λεωνίδας με είδε να ζορίζομαι και άφησε το στόμα μου για να ανοίξει εντελώς τα κωλομάγουλά μου για να βοηθήσει τον φίλο του... Έσπρωξα πίσω...Ξαναέσπρωξα κι άλλο...Ένιωσα το καυλί του να μπαίνει πολύ βαθιά μέσα μου, μέχρι το στομάχι...Έτσουζα και πονούσα φοβερά, αλλά ήθελα να το πάρω τόσο πολύ... \"Πουτανάκι...πουτανάκι\" έλεγε συνέχεια ο Τάσος μέσα από την βαριά ανάσα του. \"Σε παρακαλώ...πιο σιγά...πονάω\" τον παρακάλεσα.



Πραγματικά το έντερό μου είχε ξεχειλώσει...Ναι μεν με καύλωνε που με έσκιζε έτσι αργά και με δυνατές κινήσεις, αλλά πονούσα! Σε μια προσπάθεια να ξεχάσω τον πόνο μου, πήρα αποφασιστικά το παπάρι του Λεωνίδα πάλι στο στόμα μου... \"Πιο βαθιά, πιο βαθιά, σπρώξε κι άλλο κοριτσάκι\" είπε κάποια στιγμή ο Τάσος. Τι να σπρώξω...Δεν πήγαινε άλλο! Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη τα κωλομέρια μου! Ένιωθα πως είχα ανοίξει ήδη αρκετά καθώς γαμιόμουν έτσι 10 λεπτά συνεχόμενα, μέχρι που ο Τάσος βγήκε αργά από την σούφρα μου, ανοίγοντας τα κωλομέρια μου, ενώ ήρθε και ο Λεωνίδας δίπλα του... \"Κοίτα πόσο ανοιχτή είναι η σκατότρυπά της φίλε...κοίτα...Μας χωράει και τους δύο...\" \"Όχι...μη!!! Σας παρακαλώ νιώθω ήδη ξεσκισμένη...!\" παρακάλεσα...


Ένιωθα όμως ότι μιλούσα στο κενό. Ο Τάσος κάθισε στον καναπέ και με πρόσταξε να καθίσω στο καυλί του... Σιγά, σιγά, ένιωσα πάλι το καυλί του να ανοίγει τον πρωκτό μου που είχε ξεκινήσει να κλείνει... \"ΑΑΑχχχ...Δεν μπορώ άλλο...\" φώναξα. \"Ρε φίλε. Έχω εκεί ένα βαζάκι βαζελίνη. Φέρτο εδώ να κάνουμε παιχνίδι\" είπε στον ξάδερφο μου. Και μετά σε μένα «Ετοιμάσου να ξεκωλιαστείς όσο δεν πάει...καριολάκι». Είχε ένα διεστραμμένο χαμόγελο το πρόσωπό του...


Με την άκρη του ματιού μου είδα τον Λεωνίδα να αλείφει τον πούτσαρό του με βαζελίνη. Έσκυψα μπροστά στο στήθος του Τάσου, μη μπορώντας να κάνω διαφορετικά και περίμενα... Ο Τάσος σταμάτησε να κινείται στην κωλότρυπά μου, περιμένοντας τον φίλο του να μπει και αυτός στο ξεχειλωμένο μου έντερο... Δεν ήθελα να γυρίσω να δω...Ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...μέχρι που μπήκε ΟΛΟΚΛΗΡΟ σχεδόν ΚΑΙ το άλλο καυλί μέσα μου...!!! Τα μάτια μου είχαν δακρύσει από τον πόνο...Τα είχα κλείσει και είχα σκύψει κι άλλο για να μην πονάω.


\"Φίλε είμαι μέσα...Είναι απίστευτο!!! Μας χώρεσε και τους δύο η πουτανίτσα η ξαδέρφη μου...!!!\"


Για κάποιο λόγο, είχα ξεκινήσει πάλι να καυλώνω πολύ...Έδωσα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο στον Τάσο, και μετά, γύρισα και έδωσα και ένα στον Λεωνίδα... Ένιωθα υπέροχα. Οι δυο γαμιάδες μου είχαν συγχρονιστεί πλήρως, ο ένας έμπαινε και ο άλλος έβγαινε, η σούφρα μου τσιτωμένη, το έντερο τίγκα από τα τεράστια καυλιά τους, νόμιζα ότι θα χέσω πάνω τους, δε με ένοιαζε καθόλου, ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα και ένιωσα να χύνω...


Πρώτος έχυσε πρώτος ο Λεωνίδας. Τραβήχτηκε απότομα από την σούφρα μου, ήρθε κάρφωσε το καυλί του στο στόμα μου και με διέταξε να τα πάρω όλα τα ψωλοχύματα του μέσα στο λαρύγγι μου. Αυτό έκανα...πήρα βαθιά ανάσα, άνοιξα το στόμα μου στο μάξιμουμ και στην κυριολεξία κατάπια το καυλί του...Τον άκουσα να βογκάει \"ΧΥΥΝΩΩΩΩ\" και ένιωσα το σπέρμα του να τινάζεται στο λαρύγγι μου...


Ο Τάσος εκμεταλλευόμενος τον χώρο που είχε τώρα στον κώλο μου με γαμούσε με έναν έξαλλο ρυθμό και με απίστευτη δύναμη... Ούρλιαζα, φώναζα να με χύσει βαθιά στο έντερο, ήθελα να νιώσω τα χύσια του μέσα μου...μέχρι που τον άκουσα να φωνάζει \"ΧΥΝΩ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ...ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ...ΚΑΡΙΟΛΙΤΣΑ\". \'Χύσε γαμιά μου...ψωλαρα μου...χύσε για μένα...\"απάντησα.


Ένιωσα το καυλί του να με γεμίζει με το καυτό του σπέρμα και παράλληλα έχυνα κι εγώ σαν πουτάνα...Θεέ μου τι αίσθηση... Μείναμε ακίνητοι όλοι προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε.


Όταν βρήκαμε τις ανάσες μας, δέχτηκα δυο γλυκά φιλιά στο μάγουλο και από τους δυο γαμιάδες μου. \"Ρε Λεωνίδα...Τι ερωτιάρα που είναι η ξαδέρφη σου\" είπε ο Τάσος. Χαμογελάσαμε όλοι... Αποφασίσαμε να βρισκόμαστε και οι τρεις που και που να περνάμε καλά, αλλά για διπλό πρωκτικό ούτε κουβέντα πια:Δεν το ξαναρισκάρω, αν και πέρασα καλά...

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...