ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Είμαι ερωτευμένη με την κουμπάρα μου

 Καλησπέρα το όνομα μου είναι Μίκα. Eίμαι μια εμφάνιση γυναίκα 30 ετών. Πριν δύο χρόνια παντρεύτηκα τον εκλεκτό της καρδιάς μέχρι εκείνη την στιγμή. Στο γάμο μας είχαμε τρεις κουμπάρες. Μέχρι εκεί την ώρα και με τις τρεις είχα την ίδια σχέση. Μετά το γάμο αρχίσαμε να είμαστε πιο κοντά με τη Νατάσα. Στο γάμο φορούσε ένα εξώπλατο φόρεμα και το μπούστο της όλο έξω, άφηνε τη φαντασία του κάθε ανθρώπου να τρέχει έτσι και η δικιά μου φαντασία το ίδιο. Ένα πρωί πήγα για καφέ στο σπίτι της για να δω και τα παιδιά της, εκεί ήταν και η μητέρα της. Η Νατάσα είπε στην μαμά της να προσέχει τα παιδιά για να πιούμε τον καφέ μας με την ησυχία μας. Πήγαμε στο μικρό καθιστικό που είχαν και καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ. Αρχίσαμε να μιλάμε για τους γάμους μας και να ανταλλάζουμε απόψεις. Αυτή ήταν παντρεμένη 5 χρόνια και είχαν λίγα προβλήματα με το σύντροφό της. Βλέπετε και με τα παιδιά δεν έμενε και χρόνος για τους δύο. Κάποια στιγμή κλείδωσε την πόρτα του καθιστικού γιατί δεν ήθελε να έρθει η μητέρα της και να διακόψει τη συζήτηση μας. Εκεί που μου έλεγε τα παράπονα της άρχισε να κλαίει. Αμέσως την πήρα αγκαλιά και της έδωσα ένα φιλί στο κεφάλι της που ήταν ακουμπισμένο πάνω μου. Καθώς την κρατούσα αγκαλιά σήκωσε το κεφάλι της και με κοιτούσε στα μάτια. Της σκούπισα τα μάτια της και της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. Τότε με κοίταξε ξανά ακόμα πιο βαθιά μέσα στα μάτια και κρατώντας μου το χέρι μου λέει:


- Μίκα με αγαπάς;

- Και βέβαια Νατάσα μου… και της χαμόγελώ.

- Μίκα μου κι εγώ σε αγαπάω πολύ! Θέλω να σε ρωτήσω ακόμα κάτι.

- Πες μου τι θες;

- Δεν ξέρω πως να σου το πω.

- Έλα μεταξύ μας δεν έχουμε μυστικά, πες το.

- Έχεις κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα;

- Όχι, εσύ;

- Όχι αλλά μου λείπει τόσο πολύ το σεξ που θέλω να δοκιμάσω με γυναίκα. Λένε ότι είναι καλύτερο.

- Και εγώ το έχω ακούσει αυτό αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω.

Τότε η Νατάσα με κοιτάει και μου δίνει ένα φιλί στα χείλη. Το ένα φιλί έφερε το άλλο μέχρι που βρεθήκαμε η μία να γλείφει την άλλη. Εγώ είχα σκύψει ανάμεσα στα πόδια της Νατάσας και της έγλειφα το πιο όμορφο μουνάκι που φαντάζομαι ότι θα υπάρχει. Ήταν πολύ υγρό και αυτό με άναβε πολύ. Καθώς την έγλειφα, άκουγα να βγάζει κάποιες μικρές κραυγούλες που αυτό με έκανε να πιστέψω ότι της άρεσε και συνέχιζα. Σε λίγη ώρα ένοιωθα ότι θα τελειώσει άρχισα να την γλείφω και να τις βάζω ένα δάκτυλο μέσα της. Λίγο πριν φτάσει στο αποκορύφωμα σταμάτησα και άρχισα να την δίνω φιλιά στο στόμα φαινόταν ότι ήταν λυσσασμένη. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο μουνάκι της. Εγώ χωρίς να κάνω τίποτα το τράβηξα και το έβαλα στο στήθος της. Τη φιλούσα χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Αγανακτισμένη μου λέει:

- Έλα ρε αγάπη μου μην με αφήσεις έτσι τώρα.

- Τι έπαθες κορίτσι μου;

- Έλα κάνε με να τελειώσω.

- Το θες πολύ καυλα μου;

- Ναι, παρά πολύ έχω πολύ καιρό να τελειώσω.

- Μη βιάζεσαι… έχουμε χρόνο.

Έβγαλα και εγώ το εσώρουχο μου και το μουνάκι μου ήταν πολύ υγρό. Το πήγα μπροστά της και αμέσως έπιασε δουλειά, άρχισε να γλείφει. Μόλις ένοιωθα ότι θα τελειώσω σηκώθηκα και κατέβηκα στο δικό της μουνάκι το χάιδεψα λίγο με τα δάκτυλα μου και άρχισα να τρίβω το μουνάκι μου πάνω στο δικό της στην αρχή σιγά-σιγά και μετά γρήγορα μέχρι που φτάσαμε ταυτόχρονα σε οργασμό. Ήταν τόσο ωραία. Ξαπλώσαμε λίγο στον καναπέ και ανταλλάσσαμε φιλιά. Ξαφνικά σηκώνεται και αρχίζει να με γλείφει τις ρώγες μου. Αμέσως καύλωσα… όπως ήταν ξαπλωμένη πάνω μου με το γόνατο της έτριβε το μουνάκι μου που ήταν μούσκεμα. Πήρε υγρά από το μουνάκι μου στο χέρι της και τα έγλειφε.

- Καύλωσε πάλι η μουνάρα σου.

- Ναι μωρό μου καύλωσε και θέλω να χύσω.

- Μ… θα χύσεις μωρό μου απλά θέλω τώρα να παίξω μαζί σου.

- Όχι μωρό μου, δε μπορώ άλλο, με έχεις αναστατώσει πολύ.

- Αλήθεια καύλα μου;

- Ναι, δεν μπορώ μωρό μου… σε θέλω.

Το γόνατο εξακολουθεί να είναι στο μουνάκι μου και να το τρίβει. Μέχρι που σηκώθηκε και έβαλε τα μουνάκια μας να τρίβουν το ένα το άλλο και τα υγρά μας να γίνονται ένα.

- Θέλω να χύσουμε πάλι μαζί.

- Και εγώ μωρό μου…

και πριν τελειώσει την φράση της χύσαμε και οι δύο μαζί. Καθίσαμε στον καναπέ χωρίς να μπορούμε να πάρουμε ανάσα και να μιλήσουμε.

Από τότε το κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα και γενικά όπου βρεθούμε θα ανταλλάξουμε τα καυτά μας φιλιά.

Η αφεντικίνα μου


 Είμαι η Ρούλα, 23 χρόνων και εργάζομαι σε μια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και εσώρουχα. Η κα Μαρία, 44 χρόνων είναι η ιδιοκτήτρια και αφεντικίνα μου. Είναι αρκετά αυστηρή και τυπική. Είναι γοητευτική, γυμνάζεται και γενικά προσέχει πολύ τον εαυτό της. Είναι χωρισμένη χωρίς παιδιά.


Το δεύτερο μήνα πρόσεξα ότι άρχισε να με κοιτάζει κάπως διαφορετικά, ήταν πιο διαχυτική μαζί μου και συχνά πυκνά βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες με αγκάλιαζε. Στην αρχή ένιωθα κάπως άβολα, γρήγορα το συνήθισα και μάλιστα άρχισε να μου αρέσει. Μια φορά που με είχε αγκαλιάσει με έσφιξε στην αγκαλιά της και με φίλησε στα χείλη. Πήγα να τραβηχτώ αλλά αυτή με κράτησε κοντά της, με χάιδεψε και συνέχισε να με φιλά. Με χάιδευε στη πλάτη και στο κώλο μου και στη συνέχεια τα βυζιά μου. Πάγωσα, είχε μουδιάσει όλο το κορμί μου, ένιωθα πολύ περίεργα αλλά στο βάθος μου άρεσε. Τη χάιδεψα κι εγώ και ανταπέδωσα τα φιλιά της.

Σε λίγο μου ξεκούμπωσε τη μπλούζα και το σουτιέν και μου έγλειψε τα βυζιά πιπιλώντας μου τις ρώγες. Είχα καυλώσει πολύ. Γονάτισε μπροστά μου, μου σήκωσε τη φούστα, μου κατέβασε το βρακί και φίλησε το μουνάκι μου. Ήμουν ιδρωμένη από τη δουλειά της ημέρας ενώ δέκα λεπτά πριν είχα κατουρήσει και επειδή βιαζόμουν δε σκούπισα καλά τα τσίσα μου. Πήγα να τραβηχτώ, να της πω ότι δεν είμαι καθαρή αλλά εκείνη με κράτησε και άρχισε να μου γλείφει την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα. Έγλειφε και ρουφούσε το μουνάκι μου και παρ' όλη την αμηχανία και την ντροπή μου ξαφνικά άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της. Αυτή τα έπινε με ευχαρίστηση και σε λίγο έχυσε.

Το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά, έχυνα συνέχεια ενώ με τρόμο διαπίστωσα ότι μου έφυγαν και μερικά τσίσα. Η αφεντικίνα μου σαν να μη συνέβαινε τίποτα ήπιε και τα κάτουρα μου συνεχίζοντας να ρουφάει ότι έβγαινε από το καυλωμένο μουνάκι μου. Είχαμε τρελαθεί και οι δυο μας από τη καύλα. Όταν τελείωσε με το μουνί μου σηκώθηκε πάνω, με αγκάλιασε και με φίλησε με πάθος. Φιλώντας με γευόμουν για πρώτη φορά τη μυρωδιά του μουνιού μου, τα χύσια μου και τα τσίσα μου από το στόμα άλλου. Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένες ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Στη συνέχεια γδύθηκε τελείως, έγδυσε κι εμένα και μου ζήτησε να καθίσω στο ντιβάνι.

Προς μεγάλη μου έκπληξη γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να μου γλείφει τα πόδια, τις πατούσες και να μου πιπιλάει τα δάχτυλα. Προς στιγμή ανατρίχιασα αλλά μετά το σοκ άρχισε να μου αρέσει. Από τη μια γαργαλιόμουν αλλά από την άλλη ερεθιζόμουν. Συνέχισε γλείφοντας μου τις γάμπες, το καυλωμένο μου μουνάκι και την κωλοτρυπίδα μου προσπαθώντας να χώσει τη γλώσσα της στη τρυπούλα μου. Τότε άρχισα να χύνω ξανά ουρλιάζοντας στο στόμα της αφεντικίνας μου. Μόλις συνήλθα θέλησα να πάω στην τουαλέτα να κατουρήσω. Η αφεντικίνα μου όμως μου είπε να μπω μέσα στη μπανιέρα, αυτή ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να καθίσω πάνω της φέρνοντας το μουνί μου πάνω από το ορθάνοιχτο στόμα της. Μου είπε να κατουρήσω μέσα στο στόμα της, ήθελε να πιεί τα κάτουρα μου. Τα έχασα προς στιγμή αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ και άρχισα να κατουράω κατευθείαν μέσα στο στόμα της.

Είχε κλείσει τα μάτια της και κατάπινε τα τσίσα μου με μεγάλη ευχαρίστηση. Ξαφνικά όπως έπινε τα κάτουρα μου έβγαλε μια δυνατή κραυγή καύλας και τρέμοντας ολόκληρη άρχισε να χύνει. Βλέποντας την σε αυτή τη κατάσταση άρχισα να χύνω ποτάμια τα χύσια μου μέσα στο στόμα της. Αυτή ρούφαγε τα χύσια μου γλείφοντάς το καυλωμένο μου μουνί. Μόλις έχυσα την κατούρησα ξανά μέσα στο στόμα. Η άτιμη δε χόρταινε με τίποτα, συνέχισε να με γλείφει και μετά ασχολήθηκε με τη κωλοτρυπίδα μου. Όταν τελειώσαμε, έπλυνε και σκούπισε η μια την άλλη και ξαπλώσαμε αγκαλιασμένες στο κρεβάτι για να ξεκουραστούμε και να βρούμε τις ανάσες μας. Σε λίγο μας πήρε ο ύπνος, εξαντλημένες αλλά και χορτάτες από τα πολλά χυσίματα μας.

Τα μοναχικά μου απογεύματα


  το μεσημέρι, ο φίλος μου θα αργήσει να σχολάσει και οι καύλες μου έχουν βαρέσει κόκκινο. H μονοκατοικία που μένουμε έχει φιμέ τζαμαρίες, ειδική παραγγελία του φίλου μου και βίτσιο δικό μου. Kαυλώνω απίστευτα να ξεσκιζόμαστε χωρίς να μας βλέπουν. Μένουμε σε περιοχή που έχει μονοκατοικίες με κήπο και μας αρέσει να πηδιόμαστε παντού. Αλλά σήμερα η απόλαυση ήταν προσωπική υπόθεση.


Το δυνατό μου σημείο είναι το στήθος μου, μεγάλο με τεράστιες ρώγες. Μπήκα στο ντους και έριχνα νερό στο σώμα μου. Οι ρώγες μου καύλωσαν αμέσως αλλά δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Βγήκα γυμνή στο σαλόνι και έψαξα τσόντα να δω. Σήμερα είχα όρεξη για λεσβιακό. Μόλις ξεκίνησε η τσόντα βολεύτηκα στον καναπέ και άναψα τσιγάρο. Όσο έβλεπα τις δύο κοπέλες να τρίβουν η μια το στήθος της άλλης ξεκίνησα να παίζω τη μία ρώγα μου που ήταν φουλ καυλωμένη. Με το άλλο χέρι και το τσιγάρο να κρέμεται στο στόμα μου μισοσβησμένο, έγειρα το κεφάλι μου πίσω και ακούγοντας τις κοπέλες να βογκάνε από την καύλα. Έχω χώσει ένα δάχτυλο μέσα μου και τρίβω την κλειτορίδα μου. Αρχίζω να βογκάω από την καύλα όσο ικανοποιούμαι. Νιώθω το μουνάκι μου να στάζει το άλλο μου χέρι απολαμβάνει το στήθος μου. Οι ρώγες μου δεν υπήρξαν τόσο καυλωμένες ξανά.

Με μισόκλειστα μάτια βλέπω τις κοπέλες στην τσόντα να ικανοποιούν η μία την άλλη σε 69. Συνεχίζω να γαμιέμαι με τα δάχτυλα μου σε πιο έντονο ρυθμό, πιέζοντας απαλά την κλειτορίδα μου. Σαλιώνω τα δάχτυλα από το άλλο χέρι και τρίβω τις ρώγες μου. Η καύλα είναι απίστευτη και αρχίζω να χύνω μαζί με τις κοπέλες στην τσόντα. Το μουνί μου στάζει καύλα και γυαλίζει από τα χύσια μου. Με κλειστά ακόμα μάτια νιώθω κάποιον να μου βάζει το πεσμένο τσιγάρο στο στόμα και να μου το ανάβει .Τραβάω ρουφηξιά καυλωμένη ακόμα ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω την κοπέλα που καθαρίζει να με κοιτάει όλο καύλα. Την πήρα από το χέρι αφού έκανα αμίλητη το τσιγάρο μου και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Η φαντασίωσή μου σύντομα θα ολοκληρωνόταν.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο με τη Σαμπρίνα της ψιθυρίζω πόση ώρα με παρακολουθεί. Τη βλέπω αμίλητη και κατακόκκινη να κοιτάει αλλού. Αποφασίζω να παίξω μαζί της πριν γαμηθούμε.

- Το ξέρεις ότι μπορώ να πω στο φίλο μου τι έκανες και να σε διώξει έτσι;

- ...

- Πες μου πόση ώρα με παρακολουθούσες.

- Μ… σε έβλεπα αρκετή ώρα και ενώ είμαι straight ομολογώ πως καύλωσα. Έχεις το ομορφότερο στήθος που έχω δει και πλησιάζει να με αγγίξει.

Σηκώνομαι βάζω ένα νυχτικό και της λέω:

- Κι εγώ straight είμαι, απλά είχα πολλές καύλες και είχα όρεξη για λεσβιακό.

Την είδα απογοητευμένη. Βγαίνω από το δωμάτιο και της λέω να με περιμένει. Πάω βάζω δύο ποτά και παίρνω τα τσιγάρα μου. Ξαναμπαίνω στο δωμάτιο, ανάβω τον κλιματισμό και της προσφέρω ποτό και τσιγάρο.

- Σαμπρίνα μην αισθάνεσαι άσχημα, της λέω, σίγουρα θα βρεις ένα τρόπο να μου το ξεπληρώσεις και να μην πω κάτι στο φίλο μου.

- Συγγνώμη, δεν το ήθελα και δε θα ξαναγίνει. Αν υπάρχει τρόπος να με συγχωρήσεις πες μου ποιος είναι.

Σηκώνομαι χωρίς να της απαντήσω και βγάζοντας το νυχτικό μου μπαίνω για μπάνιο. Ήδη το μουνάκι μου έσταζε, ήθελα να πηδηχτούμε με τη Σαμπρίνα πολύ.

Βγαίνοντας από το μπάνιο είχε πιεί το ποτό της και ήταν στο δεύτερο τσιγάρο. Την άφησα να το απολαύσει δεν ήθελα να την τρομάξω. Πετάω την πετσέτα μου και ξαπλώνω γυμνή δίπλα της

- Μ…

- Ναι Σαμπρίνα μου!

Είχε αναψοκοκκινίσει πολύ.

- Θέλω να κάνουμε ότι και τα κορίτσια στο βίντεο που έβλεπες.

Γυρνάω, τη φιλάω και παράλληλα τη γδύνω. Αφού μένει εντελώς γυμνή της προτείνω να μπει να κάνει ένα ντους να συνέλθει. Βγαίνει μετά από λίγο, τα μαλλιά της έσταζαν στο στήθος της και το σώμα της ήταν θεϊκό.

Της κάνω νόημα να πλησιάσει, σηκώνομαι και εγώ και φιλιόμαστε με τα στήθη μας να χαϊδεύονται μαζί με τα βρεγμένα μαλλιά μας. Η Σαμπρίνα παραμερίζει τα μαλλιά μου από το στήθος μου και αρχίζει να με φιλάει στο αυτάκι, στο λαιμό και μόλις φτάνει στο στήθος μου αρχίζει να γλείφει και να παίζει τις ρώγες μου. Είχα καυλώσει απίστευτα. Τη σηκώνω αργά και παραμερίζω τα μαλλιά της. Την ξαπλώνω, αρχίζω να τη φιλάω το στήθος και παράλληλα την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να τη δαγκώνω απαλά μέχρι που φτάνω στο μουνάκι της. Αρχίζει να βογκάει με τα χέρια μου. Χαϊδεύω τις ρώγες της και τρώω το μουνάκι της που ευωδιάζει. Μετά από λίγο τη νιώθω να λυγίζει το σώμα της και να μου λέει:

- Χύνω μωρό μου…

και τη νιώθω να τραντάζεται όσο γεύομαι τα υγρά της. Τελειώνει και αφού καταπιώ τα υγρά της. Ξαπλώνω δίπλα της και προσπαθώ να χαλαρώσω. Ήταν καλύτερα από την τσόντα. Μου χαϊδεύει τα μαλλιά χαμογελαστή, γυρνάω και της χαμογελάω ασυναίσθητα και εγώ.

Με πλησιάζει και αρχίζει να με φιλάει στα χείλη. Ένιωσα το σώμα μου να εκρήγνυται από την καύλα που μου προκαλούσε. Της χαϊδεύω το κεφάλι όσο με φιλάει το λαιμό. Έχει ξαπλώσει επάνω μου και οι ρώγες μας τρίβονται. Μας ξεφεύγει ένα ταυτόχρονο βογκητό. Κατεβαίνει στο στήθος μου και την ακούω να μου λέει:

- Έχεις το πιο τέλειο στήθος που έχω δει!

- Σαμπρίνα μη βλέπεις μόνο, απόλαυσέ το, της λέω μη ντρέπεσαι μωράκι μου.

Η Σαμπρίνα ξεκινάει διστακτικά να χουφτώνει το ένα μου βυζί και μόλις με βλέπει παραδομένη αρχίζει να δαγκώνει αργά και βασανιστικά το άλλο.

- Τι μου κάνεις Σαμπρίνα μου;… της λέω, μη σταματάς.

Με τη ρώγα μου στο στόμα της ρωτάει αν μπορεί να αγγίξει το μουνάκι μου

- Φυσικά μωρό μου… της λέω.

Τραβιέται για λίγο και την κοιτάω ενώ μου λέει "δε χορταίνω το στήθος σου". Της λέω "συνέχισε τότε και άγγιξε απλά το μουνάκι μου, βάλε ένα δάχτυλο μέσα μου".

Βρίσκει αμέσως την κλειτορίδα μου και την πιέζει. Την νιώθω να μετακινείται προς το μουνάκι μου που στάζει.

Όσο με φιλάει και γλείφει το μουνάκι μου και την κλειτορίδα μου μουγκρίζει και μου λέει:

- Τρίψε τις ρώγες σου όπως πριν.

Η καύλα είναι απίστευτη θέλω να τη γευτώ απεγνωσμένα. Δεν αργεί η στιγμή να χύσω μέσα σε σπασμούς με τα δάχτυλα και το στόμα της μέσα μου να ρουφάει τα υγρά μου.

- Έχυσες μωρό μου;… ακούω τη Σαμπρίνα ξέπνοη ανάμεσα στα πόδια μου.

- Δεν τελειώσαμε, της λέω. Οι γκομενίτσες στην τσόντα τελείωσαν σε 69 μωρό μου. Αλλα πρώτα φέρε το μπουκάλι με την τεκίλα που ήπιαμε. Τη βλέπω καυλωμένη να το φέρνει και την παίρνω από το χέρι και πάμε στο ντους.

Αφήνω το νερό να τρέξει επάνω μας και φιλιόμαστε ενώ τρίβει η μία το μουνί της άλλης. Αφού χύσαμε και στο ντους με πήρε αυτή από το χέρι και με ξαπλώνει γυρνώντας τα κορμιά μας σε 69. Δεν αργεί να χύσει η μια στο στόμα της άλλης μέσα σε βογκητά. Ξαπλώσαμε η μία δίπλα στην άλλη και φιλιόμασταν. Ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου και σίγουρα θα το απολάβουμε με το φίλο μου και τον κολλητό του.

Δύο καλοκαιρινές εβδομάδες με τη Βάνα

 Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα από πολλές απόψεις. Η νέα έκρηξη κορωνοϊού, η επερχόμενη οικονομική κρίση από το φθινόπωρο με άγνωστες συνέπειες, οι αποστάσεις που κρατάμε από αγνώστους ή και γνωστούς, η αποφυγή των καθιερωμένων διακοπών σε κάποιο νησί (τουλάχιστον από μεριάς μου) το κάνουν τόσο διαφορετικό από αυτά των προηγούμενων χρόνων.


Τα αρχικά σχέδια ήταν για διακοπές στο δεύτερο εξοχικό της Έφης στη Νάουσα της Πάρου, αλλά η καραντίνα του νησιού με έκανε να προτιμήσω να μείνω Αθήνα και να την αφήσω να πάει εκείνη με τους γονείς της.

Εγώ παρέμεινα στα πέριξ και κύρια στο εξοχικό που έχουμε παραθαλάσσια κάπου στο Ανατολικό κομμάτι της Αττικής. Οι γονείς μου με όλη την οικονομική αναστάτωση λόγω κορωνοϊού ήταν μαζί μου μόνο τα Σαββατοκύριακα και την εβδομάδα του 15Αύγουστου. Έτσι προσκάλεσα για να μείνει μαζί μου για 2 εβδομάδες τη φίλη μου τη Βάνα.

Η Βάνα είναι συνομήλικη, φίλη τα τελευταία χρόνια, ιδίως τα καλοκαίρια, αφού το χειμώνα σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Εμφανισιακά είναι αυτό που λέμε αστέρι, 1.66 μ. ύψος, 53 κιλά, μακριά μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια, κορμάρα σχεδόν τέλεια, με μακριά πόδια, επίπεδη κοιλίτσα, με αφαλό που στολίζει με ένα διαμαντάκι, πεταχτό κωλαράκι, με μικρό όμως στήθος.

Πέρυσι είχαμε έρθει πιο κοντά – ξέρει φυσικά για τη σχέση μου με την Έφη – και σε κάποιες στιγμές που ήμασταν οι δύο μας, μού εξομολογήθηκε διάφορα. Κατ’ αρχάς δεν είχε ποτέ της σχέση ή ολοκληρωμένη ερωτική εμπειρία, είτε με άντρα, είτε με γυναίκα, αν και ήταν ήδη 21 χρονών. H επαφή της με τα ερωτικά και το σεξ δεν ήταν η καλύτερη.

Προερχόμενη από οικογένεια με όχι ιδιαίτερη οικονομική άνεση στη Θεσσαλονίκη φιλοξενούνταν από ένα θείο της (παντρεμένο χωρίς παιδιά). Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματά της. Καθώς είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι – και άπειρο στα ερωτικά, ίσως και λίγο υποτακτική στον χαρακτήρα – ο θείος προσπαθεί από τότε που πήγε να μείνει στο σπίτι του να επωφεληθεί ερωτικά μαζί της.

Όποτε η γυναίκα του δεν ήταν τριγύρω ή όταν κοιμόταν αυτός τριγύριζε την Βάνα. Ξεκίνησε λεκτικά να της λέει διάφορα, μετά προσπαθούσε να την φιλήσει, μετά να της χαϊδέψει τα μπούτια ή το στήθος ή το κωλαράκι, να προσπαθεί να την πάρει μάτι στο μπάνιο, να της κάνει νυκτερινές επισκέψεις στο δωμάτιό της προσπαθώντας να τη γδύσει κάτω από τα σκεπάσματα και στο τέλος το τερμάτισε χώνοντας τα δάχτυλα του παντού ή ακόμη και χύνοντας στα μπούτια της ή ανάμεσα στο κωλαράκι της (όχι μέσα).

Η μικρή όλο αυτό τον καιρό του αντιστεκόταν, έκλαιγε, τον έσπρωχνε αλλά δεν τολμούσε να πει κάτι ούτε στους γονείς της, ούτε στη θεία της, αφού ήταν βέβαιο ότι θα προξενούσε οικογενειακά δράματα, θα κατηγορούσαν εκείνη και φυσικά ο πατέρας της θα τη σταματούσε από τις σπουδές της και θα την έπαιρνε πίσω Αθήνα. Ούτε ο θείος όμως τολμούσε να ολοκληρώσει μέσα της, φοβούμενος τυχόν συνέπειες και αρκούνταν να βρίσκει την ικανοποίηση χύνοντας πάνω στο κορμί της Βανούλας.

Φυσικά από ότι μου είχε πει με όλα αυτά τα αγγίγματα σε όλα τα ευαίσθητα σημεία της, υπήρξαν και στιγμές, που είχε κι εκείνη ερεθιστεί, αν και τον σιχαινόταν και είχε νιώσει αδύναμη ώστε να αφεθεί στις ορέξεις του. Ευτυχώς δεν το έκανε και όταν δεν ένιωθε απέχθεια για το σεξ χαϊδευόταν μόνη της για να βρει τη λύτρωση κάτω από τα σκεπάσματα.

Όταν μου τα έλεγε όλα αυτά πέρυσι την είχα στην αγκαλιά μου και της χάιδευα τα μαλλιά και την πλάτη, ενώ συχνά άγγιζα – τρυφερά – τα χείλη της. Τότε ένιωσα πόσο πολύ τη θέλω ερωτικά αλλά δεν ήθελα ούτε να την τρομάξω, ούτε να την πληγώσω. Αντίθετα της είχα προτείνει να της πληρώσω ενοίκιο για ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη για να φύγει από εκεί μέσα, αλλά δεν το δέχτηκε, καθώς είναι αρκετά περήφανη.

Μού είχε αδυναμία και εμπιστοσύνη και χάρηκε πολύ φέτος όταν την προσκάλεσα στο εξοχικό μας, αφού θα ήμουν και μόνη μου. Έτσι, με την άδεια των γονιών της, ήρθε να μείνει μαζί μου μετά τον 15Αύγουστο.

Αν όλα πήγαιναν καλά ήθελα να την κατακτήσω φέτος, χωρίς να την πληγώσω ή για οτιδήποτε μόνιμο, αλλά για μια διβδόμαδη ερωτική εμπειρία.

Τα είχα οργανώσει όλα. Θα έμενε στο δωμάτιο μου και θα κοιμόμασταν παρέα στο διπλό μου κρεβάτι, έτσι θα ερχόμασταν πολύ κοντά (το δωμάτιο των ξένων το είχα κλειδώσει και εναλλακτικά θα υπήρχε μόνο το δωμάτιο των γονιών μου, που βέβαια δεν έπαιζε).

Η οικειότητα που είχαμε από πέρυσι δημιουργήσει, τα έκανε όλα απλά και φυσιολογικά. Της πρότεινα ακόμη, ότι μπορεί να χρησιμοποιεί όποια μου ρούχα ή μαγιό ήθελε, για να νιώσει όσο πιο άνετα γινόταν.

Οι πρώτες μέρες ξεκίνησαν με μπάνια, στην πισίνα ή στη θάλασσα και βραδινές εξόδους με την παρέα ή και μόνες μας. Φυσικά όταν ήμασταν μόνες και ειδικά στη θάλασσα το φλερτ και στις δύο μας έπεφτε σύννεφο.

Τα πρώτα βράδια πέφταμε στο κρεβάτι – αμήχανα το πρώτο βράδυ – με ελαφρά νυχτικάκια και στρινγκάκι και το σεντόνι χαλαρό πάνω μας. Όταν τα επόμενα βράδια η ζέστη έγινε ανυπόφορη και τα κλιματιστικά δεν έλυναν το πρόβλημα, με το οινόπνευμα να τρέχει στις φλέβες μας μετά τη βραδινή μας έξοδο, δεν ήταν δύσκολο να εξαφανίσουμε το σεντόνι και τα νυχτικάκια.

Υπήρξε πάλι κάποια αμηχανία την πρώτη φορά, που με εξαίρεση τα στρινγκάκια μας, τα κορμιά μας ήταν ολόγυμνα το ένα δίπλα στο άλλο.

Έστω και στον ελάχιστο φωτισμό της κρεβατοκάμαράς μου και οι δύο κοιτάζαμε με περιέργεια – εγώ και με τρελό πόθο – το πρόσωπο, το στήθος και το κορμί της άλλης. Της είπα καληνύχτα αγκαλιάζοντάς την και αγγίζοντας τρυφερά τα χείλη της, όπως πέρυσι, αφήνοντας και το στήθος μου να αγγίζει και να τρίβεται στο δικό της. Δεν έκανα κάτι περισσότερο εκείνο το βράδυ.

Το επόμενο βράδυ όλα ήταν πιο φυσιολογικά και εύκολα. Με ένα μαύρο στρινγκάκι εγώ και με ένα λευκό η Βανούλα, ήμασταν πάλι τόσο κοντά. Πολύ αισθησιακή εικόνα, αν κάποιος μπορούσε να μας έβλεπε εκείνη την ώρα.

Αποφάσισα να κάνω την κίνηση και να διαβάσω αντιδράσεις. Το ποτό που είχαμε πιει νωρίτερα σίγουρα θα βοηθούσε, αφού η διάθεση ήταν ήδη πολύ χαλαρή. Της άνοιξα συζήτηση για σχέσεις και εμπειρίες και μετά το έφερα στις καταστάσεις με τον θείο της. Άρχισα να την πειράζω και να της λέω ότι είμαι ο θείος της. Όπως ήμασταν ξαπλωμένες και μισόγυμνες η παλάμη μου άγγιξε απαλά το στήθος της και άρχισε να το χαϊδεύει.

- Σε έχει χαϊδέψει εδώ;… τη ρώτησα ψιθυριστά πλησιάζοντας το αυτί της με τα χείλη μου.

- Μαρία… μπόρεσε μόνο να ψελλίσει, αλλά χωρίς να πάρει το χέρι μου.

Το χέρι μου είχε τώρα χουφτώσει το στηθάκι της και της το ζούλαγε παίζοντας με τη ρωγίτσα της. Αν και μικρά τα στήθη της ήταν πολύ ευαίσθητα και η ρωγίτσα της ορθώθηκε, ενώ την ένιωσα να έχει ανατριχιάσει. Τα χείλη μου έτρεξαν στο αυτάκι της και κατέβηκαν στο λαιμό της. Αναπήδησε αλλά δεν έφυγε μακριά μου.

- Σε έχει φιλήσει εδώ;… συνέχισα το ψιθύρισμα. Έχει παίξει με τη ρωγίτσα σου;… την έχει στρίψει έτσι;

- Ωχ! Μαρία… ναι…

παραδέχθηκε και είμαι βέβαιη – αν και μισοσκόταδο – ότι θα είχε κοκκινίσει μέχρι τ’ αυτιά. Ανέβηκα πάνω της, κρατώντας τα χέρια της και έσκυψα και άρχισα να τη φιλάω στα χείλη αυτή τη φορά. Τρυφερά στην αρχή, αναζητώντας τη γλώσσα της στη συνέχεια. Τα χέρια της με είχαν τρυφερά αγκαλιάσει και με χάιδευαν αμήχανα.

- Σε έχει φιλήσει έτσι Βάνα; Του έχεις δώσει τα χείλη σου;… επέμεινα.

- Όχι, όχι, δεν τον άφησα ποτέ…

προσπάθησε να δικαιολογηθεί (εμένα όμως με άφηνε, ίσως ήταν τα πρώτα της ερωτικά φιλιά).

Το χέρι μου, χωρίς να μετακινηθώ, τη χάιδεψε στην αρχή στα πλευρά και μετά στον αφαλό, εκεί που είχε το διακοσμητικό διαμαντάκι.

- Εδώ σε έχει χαϊδέψει Βανούλα;

Το χέρι μου έτρεχε πάνω στη σέξι κοιλίτσα της, ενώ τα χείλη μου και η γλώσσα μου συνέχισαν να τη φιλάνε, ανατριχιάζοντας την ολόκληρη.

- Αχ! Μαρία… έχω ζαλιστεί πολύ από το ποτό απόψε.

Δεν της έδωσα χρόνο να πει κάτι άλλο. Συνεχίζοντας να τη φιλάω, τα δάχτυλα μου πέρασαν μέσα από το λευκό στρινγκάκι της και άρχισαν να χαϊδεύουν το μουνάκι της. Ήταν ξυρισμένο και πλημμυρισμένο από τα υγρά της. Ήταν πολύ ερεθισμένη και παραδομένη. Απόψε θα την έπαιρνα, ήταν έτοιμη για την πρώτη της ερωτική εμπειρία.

Τα δάχτυλά μου άνοιξαν τα χειλάκια της και άρχισαν να τη βασανίζουν. Σπαρταρούσε παραδομένη σαν ψαράκι σε αγκίστρι έξω από την θάλασσα.

- Ω Μαρία! Μαρία!

- Σε έχει αγγίξει έτσι εκεί; Σε έχει κάνει να φτάσεις με τα δάχτυλα του; Ομολόγησε…

της είπα επιτακτικά, πιέζοντας την κλειτορίδα της.

- Αχ! ναι, ναι…

βόγκηξε και μετά με ένα σπασμό έχυσε παραδομένη στα δάχτυλά μου. Την ξαναφίλησα στα χείλη παίζοντας με τη γλώσσα της, χωρίς αντιστάσεις και μετά, όπως ήταν παραδομένη, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της και χωρίς να της δώσω περιθώριο διαμαρτυρίας της έβγαλα το στρινγκάκι, τραβώντας το από τα πλάγια. Ήταν ολόγυμνη τώρα και αμέσως έβγαλα κι εγώ το δικό μου.

Έσκυψα πάνω από το μουνάκι της και άρχισα να την φιλάω και να παίζω με τα χείλη μου, τη γλώσσα και τα δάχτυλά μου με όλη την πλημμυρισμένη περιοχή. Μόνο ένα ψιθυριστό:

- Ώ Μαρία… τι μου κάνεις απόψε;…

και τα χέρια της να μου χαϊδεύουν τα μαλλιά και να σπρώχνουν το κεφάλι μου μέσα της. Σίγουρα ήταν η πρώτη της φορά που το δοκίμαζε αυτό.

Με τρέλαινε το γυμνό της κορμί, που είχε ανατριχιάσει, λες και έκανε κρύο, από τον ερεθισμό. Κι εγώ ήμουν εξίσου ερεθισμένη αφού ήταν πάνω από ένας χρόνος, που είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή.

Συνέχισα με μικρά δαγκωματάκια με τα χείλη μου στην κλειτορίδα της, ενώ ένα μου δάχτυλο, μουσκεμένο από τα υγρά της, έψαξε την κωλοτρυπίδα της και άρχισε να προσπαθεί να χωθεί εκεί.

- Σού έχει βάλει το δάχτυλό του στο κωλαράκι σου Βανούλα;

Εδώ φοβήθηκα μη θυμώσει ή δημιουργήσω πρόβλημα και μετάνιωσα που το ρώτησα.

- Ναι…

ομολόγησε. Και μετά, παραδομένη, όχι μόνο σωματικά, συνέχισε:

- Ήταν τότε που με είχε φέρει σε φάση να σταματήσω να αντιστέκομαι και να τον αφήσω να προχωρήσει. Με ερέθιζε πολύ εκεί όταν έβαζε το δάχτυλό του και μετά το βράδυ το έκανα κι εγώ μόνη μου και έφτανα.

Εδώ μου έμοιαζε η μικρή και ήξερα πως θα την ικανοποιήσω. Έσπρωξα περισσότερο το δάχτυλό μου στην κωλοτρυπίδα της, που πλέον είχε ανοίξει να το δεχτεί και όταν άρχισα να της γαμάω το κωλαράκι έτσι και να δαγκώνω την κλειτορίδα της δεν άντεξε περισσότερο και ένιωσα τα υγρά της να πλημμυρίζουν το στόμα μου.

Ανασηκώθηκα, της άνοιξα τα πόδια, άρχισα να παίζω με το στήθος της και να τη φιλάω ξανά στο στόμα και στο λαιμό, όχι τρυφερά αυτή τη φορά, αλλά με πάθος και πιο άγρια, ενώ το μουνάκι μου τριβόταν το ίδιο άγρια και γρήγορα πάνω στο δικό της. Ήταν η δική μου σειρά για την λύτρωση του πάθους μου για τη Βανούλα και δεν άργησα να χύσω τρέμοντας πάνω στο παραδομένο κορμάκι της.

Δεν την άφησα να πάρει ανάσα. Από το συρτάρι του κομοδίνου δίπλα μου έβγαλα το Αρπακτικό (τον προσωπικό μου δονητή, που απόψε θα τον μοιραζόμουν μαζί της).

Μέσα στο μισοσκόταδο και την τρέλα από το έντονο χύσιμο μου πριν λίγα λεπτά δεν κατάλαβε τι ακριβώς άνοιγε ξανά τα χείλη από το μουνάκι της.

Το Αρπακτικό άρχισε να χώνεται σιγά – σιγά στο μουνάκι της φτάνοντας μέχρι το εμπόδιο της παρθενιάς της. Τη γαμούσα σταθερά και αυξάνοντας την ταχύτητα, ενώ εκείνη απολάμβανε τη διπλή εμπειρία από τα χείλη μου στα στηθάκια της και από το απαιτητικό Αρπακτικό στο μουνάκι της.

- Θα γίνεις δική μου απόψε Βανούλα; Να προχωρήσω; Τη ρώτησα, σταματώντας να γαμάω το μουνάκι της με το Αρπακτικό και βγάζοντας το σιγά – σιγά.

Ένιωσε το κενό και αν και είχε τον φόβο του καινούριου, το μόνο που μπόρεσε να απαντήσει ήταν:

- Μαρία, ότι θέλεις εσύ.

- Όχι… ζήτησέ το αν το θέλεις…

της είπα επιτακτικά, σπρώχνοντας πάλι λίγο μέσα της το Αρπακτικό. Ανασήκωσε το κορμάκι της να το συναντήσει, αλλά το τράβηξα πάλι έξω.

- Πες μου… της είπα, τι θέλεις να κάνω;

- Ότι θέλεις εσύ Μαρία… επανέλαβε.

- Ζήτησέ το!

Επέμεινα, παίζοντας πάλι με το Αρπακτικό και το ανήμπορο να αντισταθεί μουνάκι της.

- Ναι, ναι, προχώρησε αγάπη μου! Κάνε με δική σου…

ούρλιαξε, τρελά ερεθισμένη. Έσπρωξα το Αρπακτικό μέσα της ξεπερνώντας το εμπόδιο. Μόνο για μια στιγμή ένιωσα τα νύχια της στη πλάτη μου και μετά να με σφίγγει πάνω της. Η Βανούλα έκανε για πρώτη φορά έρωτα στη ζωή της και αυτό ήταν μαζί μου. Το κορμάκι της μού είχε δοθεί χωρίς όρους και η ηδονή ήταν απόλυτη και αμοιβαία.

Μείναμε αγκαλιασμένες και μιλάγαμε για ώρες εκείνο το βράδυ. Τη βοήθησα μετά στο μπάνιο για να μην τρομάξει. Ήταν η δεύτερη φορά, που ξεκινούσα κάποια κοπέλα.

Τα επόμενα βράδια ήταν γεμάτα πάθος και άρχισα να την μαθαίνω πως να με ευχαριστεί κι εμένα. Κοιμόμασταν ολόγυμνες πια.

Δεν ήταν μόνο το μουνάκι της που μου είχε δώσει, αλλά άρχισα να της κάνω έρωτα παίρνοντας της το κωλαράκι με το Αρπακτικό. Ήταν κι εκείνη πολύ ευαίσθητη και δεκτική εκεί.

Ακόμη έχουμε μια εβδομάδα να μοιραστούμε νέες εμπειρίες μεταξύ μας. Η Βανούλα αποδείχτηκε μια υπέροχη ερωτική μαθήτρια. Αλλά περισσότερα άλλη φορά.

Κεράτωσα τον ανδρα μου με τον κουμπάρο


 Με τον Τάσο είμαι παντρεμένη τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ερωτική μας ζωή, ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει απλά τον κατήφορο. Ίσως φταίνε οι πολλές ώρες εργασίας, ίσως οι ευθύνες που απασχολούν και τους δυο μας, πάντως έχουμε φτάσει να κάνουμε σεξ σπάνια, και όταν το κάνουμε δεν έχει σχέση με το καυτό σεξ που κάναμε παλιότερα. Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι… όχι μόνο είμαι πολύ εμφανίσιμη για τα 40 μου χρόνια -το στήθος μου παραμένει στητό, το κορμί μου γυμνασμένο και τα μαύρα κοντά μαλλιά μου, με κάνουν να φαίνομαι πραγματικά πρόστυχη- αλλά φροντίζω να φοράω σέξι εσώρουχα, αρώματα και τα σχετικά, αποτυγχάνοντας ακόμα και έτσι να προκαλέσω το ενδιαφέρον του.

Κάπως έτσι συνέχιζε να κυλλά η ζωή μας. Μέχρι που αρχές του περασμένου μήνα, ένιωσα ότι ήθελα πραγματικά να ηρεμήσω και να σκεφτώ. Πήρα μια βδομάδα άδεια από τη δουλειά για να κάτσω σπίτι και να σκεφτώ τρόπους να σώσω το γάμο μου. Την πρώτη κιόλας ημέρα της άδειάς μου, βγήκα για ψώνια πρωί-πρωί, αγόρασα ένα μαύρο δαντελωτό string και ένα λάδι για μασάζ, γύρισα σπίτι, άναψα το θερμοσίφωνα και γδύθηκα για να κάνω ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

Ήμουν ολόγυμνη και ετοιμαζόμουν να μπω στη μπανιέρα όταν άκουσα το κουδούνι. Βιαστικά φόρεσα ξανά το κιλοτάκι μου και από πάνω ένα άσπρο πουκάμισο του Τάσου που μου έφτανε σχεδόν ως τα γόνατα και πήγα στην πόρτα. Ανοίγω και βλέπω το Σωτήρη, τον κουμπάρο μας. Ο Σωτήρης είναι γιατρός δερματολόγος και φίλος του Τάσου από παλιά.

– Κουμπαρούλα, δε νομίζω να ενοχλώ… λέει γελώντας. Ήρθα να αφήσω κάτι χαρτιά του Τάσου και έφυγα.

– Έλα βρε… του λέω, τι να ενοχλείς. Κάτσε να πάρεις μια ανάσα.

Μπήκε μέσα και τον έβαλα να καθίσει. Όση ώρα ο Σωτήρης ήταν καθισμένος απέναντί μου και μου μίλαγε, ένιωθα το βλέμμα του πάνω μου. Η ατμόσφαιρα ήταν ασυνήθιστα ηλεκτρισμένη, μπορούσα να διακρίνω ξεκάθαρα το φούσκωμα στο παντελόνι του και τα μάτια του ήταν πλέον καρφωμένα στις σκουρόχρωμες, ερεθισμένες ρώγες μου που φαίνονταν από το λευκό πουκάμισο. Εκείνη την ώρα γυρνάει και μου λέει:

– Τόση ώρα που σε κοιτάω ξέρεις τι σκέφτομαι;

– Που να ξέρω;

– Ότι θέλω να σε γαμήσω σαν τρελός.

– Σωτήρη τρελάθηκες; Τι λες;

Εκείνη τη στιγμή με άρπαξε και με φίλησε. Δεν έκανα τίποτα για να αντιδράσω, η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο! Με μια κίνηση μου έσκισε το πουκάμισο και πήρε στο στόμα του τις ρώγες μου που ήταν έτοιμες να εκραγούν. Εγώ όσο το έκανε αυτό, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και έβγαλα έξω το τεράστιο καυλί του που τόση ώρα αγωνιζόταν να κρύψει. Με το ένα χέρι λοιπόν του τον έπαιζα απαλά. Με το άλλο τον τραβάω σιγά-σιγά από το βυζί μου, τον φιλάω και τον βάζω να ακουμπήσει πίσω στον καναπέ. Γονατίζω μπροστά του, του κατεβάζω τελείως το παντελόνι και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω ρουφώντας βαθιά το καυλί του. Δεν πέρασαν δύο λεπτά όταν ένιωσα το λαρύγγι μου να γεμίζει με καυτό σπέρμα. Τα κατάπια όλα και συνέχισα την πίπα, αυτή τη φορά τρίβοντας του την κωλοτρυπίδα με το ένα μου χέρι. Ο πούτσος του δεν άργησε να ξαναγίνει πέτρα. Με το που τον νιώθω έτοιμο, σηκώνομαι , βγάζω το κιλοτάκι και κάθομαι επάνω του βάζοντας τον με το ένα χέρι στο μουνί μου. Σε αυτή τη στάση ξεκινάω να χοροπηδάω πάνω του, παίρνοντας τον τόσο βαθιά που τον ένιωθα να ακουμπάει τη μήτρα μου.
Ο οργασμός μου ήρθε σαν χείμαρρος να λούσει τον πούτσο του με τα υγρά μου. Την ίδια στιγμή και εκείνος έχυσε μέσα μου με σπασμούς γεμίζοντας με σπέρμα για δεύτερη φορά. Μετά από λίγα λεπτά, αφού συνήλθαμε ντύθηκε και έφυγε γρήγορα για να μην πέσει πάνω στον Τάσο.

οσο-καλό-το-είχαμε-φανταστεί


H 24χρονη Μαρία άνοιξε την πόρτα του δωματίου μας κι εγώ με δύναμη τράβηξα κι έβαλα την Καίτη μέσα . Εβλεπα ότι ήταν ντροπαλή και διστακτική τώρα που είχε έρθει η ώρα να πραγματοποήσουμε την ερωτική φαντασίωση μας με μια άλλη νεότερη γυναίκα και γι αυτό είχα αναλάβει τον έλεγχο της κατάστασης . Αντίθετα η νεαρότερη Μαρία δεν φαινόταν να έχει τέτοιους ενδοιασμούς και μας το απέδειξε βγάζοντας γρήγορα το σέξυ φόρεμα της με μια κίνηση που μας αιφνιδίασε ... βρισκόταν πλέον μπροστά μας γυμνή φορώντας μόνο τις κατάμαυρες γόβες στιλέτο της . Ηταν λιγνή και πανέμορφη έτσι όπως την περιμέναμε εξάλλου από τις περιγραφές της.

Τα βυζάκια της ήταν μέτριου μεγέθους και στητά και το μουνάκι της εντελώς ξυρισμένο και γυάλιζε μουσκεμένο καθώς ήταν φανερά καυλωμένη και δεν κρατιόταν. Κοιτώντας την φοβισμένη Καίτη στα μάτια άρχισε να χαιδεύεται πλησιάζοντας την σε απόσταση αναπνοής και σύντομα έβγαλε τα υγρά από την ζεστή γυναικεία σχισμη της δάχτυλα και τα ακούμπησε στα σαρκώδη χείλια της μεγαλύτερης γυναίκας που έμεινε σιωπηλή και ακίνητη και δεν αντέδρασε . Αυτό το εκμεταλλέυτηκε η μικρή και με μια κίνηση πάλι άνοιξε απο πάνω το άσπρο φόρεμα της Καίτης και χούφτωσε τις πανέμορφες και μεγάλες βυζάρες της με το άλλο της χέρι . Δεν δυσκολέυτηκε να της το κατεβάσει εντελώς και να της το ρίξει στο πάτωμα και έτσι η αγαπημένη μου βρέθηκε εκτεθειμένη μπροστά μας φορώντας μόνο το άσπρο και μουσκεμένο απο τον ερεθισμό της κυλοτάκι και τις ψηλές γοβες τις , όρθια και στη μέση του δωματίου.

"Οχι σταματήστε , μωρό μου δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να το κάνω τελικά θέλω να το ξανασκεφτώ " μου είπε παρακαλώντας με την σέξυ και παιχνιδιάρικη φωνή της αν και ήξερε ότι δε θα άλλαζε κάτι , άλλωστε δεν προσπάθησε να φύγει και να γλυτώσει.

Αντί για απάντηση η Μαρία έπιασε το άσπρο κυλοτάκι της και το τράβηξε δυνατά σκίζοντας το και ξεγυμνώνοντας την εντελώς και αυτη η σκηνή αλλά και οι επόμενες ανάμεσα σε αυτές τις δυο κουκλαρες ήταν απίστευτα καυλωτική για μένα .Η νεαρή δεν άφησε την ερεθισμένη γυναίκα να πάρει ανάσα κόλλησε πάνω της απο μπροστά και σύντομα τα βυζάκια της άγγιξαν τις τροφαντές βυζάρες της Καίτης , κάτι που έκανε τις γυμνες ρωγες και των δυο να σκληρήνουν και εμένα να βογγήξω απο το καυλιάρικο θέαμα . Η παιχνιδιάρα Μαρία ήταν αποφασισμένη για να κάνουμε τα πάντα αυτή τη νύχτα και μας το απεδειξε καθώς γονάτισε μπροστά στην ώριμη γυμνή γυναίκα χαμογελώντας μας και γλύφωντας πουτανίστικα τα κατακόκινα χειλάκια της .  

Με τα πόδια μου άνοιξα τα μακριά πόδια της Καίτης ώστε να αποκαλύψει το καυλωμένο και μυρωδάτο καλοκουρεμένο της μουνάκι στην Μαρία και χωρίς να χάσει χρόνο η μικρή άρχισε να το φιλάει και να ρουφάει την κλειτορίδα της . Τα πόδια της Καίτης λύγισαν ελαφρά από την τρελλή καύλα αλλά την κράτησα εκεί ώστε να την τρώει λεσβιακά η Μαρία . Σύντομα η καυλιάρα μελαχροινή γκομενίτσα άρχισε να βάζει τα μακριά της γυναικεία δάχτυλα και να γαμάει τη μουνάρα της αγαπημένης μου και τότε αυτή άρχισε να διαμαρτύρεται ξεψυχισμένα ανάμεσα στα παθιασμένα βογγητά της καύλας της .

"Σταματήστε όχι αφήστε με δεν θέλω να το κάνω τελικά δεν είμαι ούτε πουτάνα ούτε λεσβία ... μμμμμμμ ααααααχ μηηηηηη "


Την έπιασα από τα μακριά και πυκνά μαλιά της και της είπα σκληρά " Απόψε είσαι και πουτάνα και λεσβία και ότι γουστάρουμε παλιοκαριόλα ... και θα κάνεις ότι σου ζητήσουμε γιατί είσαι στο έλεος μας και καυλώνεις όταν σε κάνω σκλάβα .Πήγαινε τώρα στο κρεβάτι σκύψε ακουμπισμένη πάνω του και στήσου εκεί με τα πόδια ανοιχτά σαν καλό πουτανάκι για να σε τιμωρήσει ο γαμιάς σου που έβγαλες και γλώσσα "

Η κουκλάρα μου αμέσως έκανε ότι την διέταξα και πήρε την θέση που της είπα .. ήταν τόσο όμορφο το πανέμορφο κορμί της γεμάτο καμπύλες και πόθο με τα βαριά βυζιά της να κρέμονται και το πανέμορφο κωλαράκι και τη μουνάρα της εκτεθειμένα απο πίσω ... ένα θέαμα που μου έκοβε την ανάσα .

"Ελα κι εσύ πουτανίτσα Μαρία είναι δική σου απόψε να την κάνεις ότι θέλεις αλλά θέλω να βασανίσεις τις ρώγες της για ένα λεπτό και να την ακούσω να φωνάζει για τιμωρία να μάθει άλλη φορά να είναι υπάκουη στον γαμιά της  " της είπα και η ανωμαλιάρα κοπελίτσα δεν έχασε καιρό και χαμογελώντας πονηρά χούφτωσε από πίσω τα βυζία της αβοήθητης Καίτης μου και αρχισε να τσιμπάει και να τραβάει τις καυλωμένες ρώγες της . Δεν την πονούσε πολύ και την καύλωνε και την έκανε να φωνάζει από ηδονή και να ζητάει να σταματήσουμε . Η κουκλάρα μου έκανε ότι μπορούσε για να μας καυλωσει κι άλλο παριστάνοντας ότι δεν της αρέσει .

Οσο γινόταν αυτό εγώ γδύθηκα κι έμεινα να τις κυττάζω ολόγυμνος και καυλωμένος ... το θέαμα αυτών των τόσο σεξουαλικών πλασμάτων καυλωμένων και γυμνών παραδομένων στις ερωτικές διάθεσεις μου ήταν τέλειο .. και ήξερα οτι θα γινόταν ακόμα καλύτερο . Οταν τελείωσε το λεπτό της τιμωρίας σκούντηξα την Καίτη και την έριξα ξάπλα στο κρεβάτι και ψιθύρισα στην Μαρία να πάει στο μπάνιο και να κάνει ότι είχαμε κανονίσει κρυφά και το έκανε τρέχοντας .Σύντομα η μικρή γύρισε και χαμογελούσε πρόστυχα ... ανάμεσα στα βελούδινα πόδια της και στο μουσκεμένο μουνάκι ήταν ενα πλαστικό μαύρο καυλί καθώε πλέον φορούσε ένα δερμάτινο εσώρουχο με διπλό strap on απο αυτά που προσφέρουν ηδονή και προς τις δυο κατευθήνσεις καθώς έχει ένα άκρο για να γαμάει και άλλο για να εισχωρεί στο μουνάκι της γυναίκας που το φοράει .

"Ελα Μαρία μην καθυστερείς κάυλα μου, θέλω να σε δω να ξεσκίζεις αλύπητα την μουνάρα της βρωμιάρας μου . Ελα κι εσύ Καίτη σήκωσε το κωλαράκι σου να γαμηθείς σαν καλό πουτανάκι να γουστάρουμε όλοι " πρόσταξα με βραχνή φωνή απο την καύλα και την ένταση.

Η πάντα πρόθυμη και καυλιάρα σαραντάρα ακολούθησε τις εντολές μου και βρέθηκε στα τέσσερα σαν σκύλα ποθητή και έτοιμη να γαμηθεί .Την πλησίασα έκατσα στο κρεβάτι και άρχισα με τα χέρια μου να παίζω με τα βυζιά και τις ρώγες της που ήξερα πόσο της άρεσει .Την ίδια στιγμή η επίσης καυλωμένη Μαρία γονάτισε απο πίσω ανάμεσα στα μακριά ποδια της Καίτης και έβαλε το χοντρό μαύρο πουτσοκέφαλο του strap on μέσα στη μουσκεμένη μουνάρα που της δινόταν .Η υποταγμένη σε μια γυναίκα σχεδόν 20 χρόνια μικρότερη της ερωμένη μου μούγκρισε δυνατά όταν το σώμα του μεγάλου δονητή μπήκε βαθιά μέσα της και ακόμα περισσότερο όταν η Μαρία άρχισε να της γαμάει τον ευαίσθητο της κόλπο αλύπητα και με ολοένα και πιο αυξανόμενο ρυθμό .  

Πιάνοντας τα σγουρά μαύρα μαλλιά της σήκωσα το κεφάλι και της έχωσα τον σκληρό μου πούτσο μέσα στο ζουμερό της στόμα και αυτή μου το έγλειψε και το ρούφηξε βαθιά και τόσο πεινασμένα που κόντεψα να χύσω αμέσως βλέποντας και την μελαχροινή γυμνή κουκλίτσα να την γαμάει απο πίσω όλο και πιο άγρια και να χώνει τα γυναικεία νύχια της στο πανέμορφο κωλαράκι της . Αναγκάστηκα να βγάλω το καυλί μου απο το θεικό της στόμα για να μην την πνίξω στα χύσια μου τόσο νωρίς . Η Μαρία είχε καυλώσει τόσο που είχε χάσει κάθε έλεγχο και μούγκριζε όσο ξέσκιζε την αγαπημένη μου λες και ήταν η λεσβία σκλάβα της .

Αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της και πηγαίνοντας από πίσω της άρχισα να ζουλάω τα βυζάκια της και να τσιμπάω τις ερεθισμένες της ρώγες για να καυλώσει κι άλλο . Ο σκληρός και μουσκεμένος απο τα σάλια της Καίτης πούτσος μου ακούμπησε την καυτή νεανική χαράδρα της και την έσπρωξα να κολλήσει κι άλλο πάνω στην γυναίκα της οποίας το μουνί ξέσκιζε αλύπητα . Εχωσα ξαφνικά 2 σαλιωμένα δάχτυλα στην απίστευτα στενή και μικρή σκούρα κωλοτρυπίδα της κάνοντας την να ουρλιάξει από πόνο και να αρχίσει να διαμαρτύρεται και να ουρλιάζει .

"Οχι τι κάνεις σταμάτα όχι τον κώλο μου είναι σχεδόν παρθένος μόνο δάχτυλο έχει φάει και πονάει ... δεν είχαμε συμφωνήσει για κάτι τέτοιο μην τολμήσεις να με  γαμήσεις απο τον κώλο με τον χοντρό σου πούτσο ρε παλιομπάσταρδε " άρχισε να φωνάζει και ο φόβος και η απελπισία ακουγόταν καθαρά στην κοριτσίστικη φωνή της .

"Μαρία βούλωσε το πουτανίτσα ,απόψε μου ανήκετε και οι δύο θα μου δώσεις το κωλαράκι σου πάρτο απόφαση μαλακισμένη... τι νόμιζες θα σε άφηνα να γαμήσεις την γυναικάρα μου χωρίς να στο ανταποδώσουμε και να μου το πληρώσεις με κάποιον τρόπο ; " της είπα καυλωμένος και άγριος όσο ποτέ.

Αρπαξα τα απαλά κωλομάγουλα του σφιχτού κώλου της τα άνοιξα κι άλλο και ακούμπησα το πρησμένο και καυτό μου πουτσοκέφαλο στην μικροσκοπική και παρθένα τρύπα της, και το βογγητό πόνου της Μαρίας έκανε την Καίτη που βαριανάσαινε και απολάμβανε πλέον απόλυτα το ξέφρενο ξέσκισμα της απο το strap on σε σημείο να πλησιάζει στον οργασμό της να μου χαμογελάσει και να μου δείξει με το βλέμμα της να προχωρήσω και να ξεσκίσω το κωλαράκι της μικρής πουτανίτσας μας . Εσφιξα με τα χέρια μου τα σφιχτά μπουτάκια που κρατούσα τόσο δυνατά ώστε να της αφήσω σημάδια και αλύπητα έσπρωξα τον πούτσαρο μου μέσα στον κωλοτρυπίδα της παρά την προσπάθεια της να μου ξεφύγει . Το ότι είχε μέσα στο μουνάκι της την μια άκρη του strap on να την καυλώνει την βοήθησε να αντέξει τον πόνο όταν το χοντρό καυλί μου ξεπαρθένιασε και άνοιξε για πρώτη φορά τόσο πολύ το κωλαράκι της . Σύντομα είχε συνηθίσει στον πόνο και στην εισχώρηση και φώναζε απο καύλα καθώς την γαμούσα απο τον κώλο βαθιά και παθιασμένα . Της τον έβαλα στο τέλος τόσο βαθιά που ο πούτσος μου ένιωθε την άκρη απο το strap on που είχε βαθιά μέσα στο πνιγμένο στην καύλα μουνάκι της και που την γαμούσε όσο αυτή με τη σειρά της ξέσκιζε την Καίτη μου ... όλο αυτό το σκηνικό με εμάς τους τρεις να γαμιόμαστε και να μουγκρίζουμε σαν ζώα μας οδήγησε στα σεξουαλικά μας όρια . 

Πρώτη έχυσε η όμορφη μικρή που ξεσκιζόταν απο 2 καυλιά και ήταν στη μέση ... το καυτό και σφιχτό κωλαράκι της έσφιξε καθώς ούρλιαζε κι έχυνε και πίεσε το καυλί μου σε απ'ιστευτο βαθμό . Φώναξε απο τον πόνο και την ατελείωτη καύλα και αυτό οδήγησε και την Καίτη να μας φωνάξει οτι δεν αντέχει άλλο τόση καύλα και ότι χύνει και το ποθητό και ιδρωμένο κορμί της τραντάχτηκε καθώς έφτασε σε έναν δυνατό και άγριο οργασμό . Οι δυο ξεσκισμένες μουνάρες έμειναν εξαντλημένες πάνω στο κρεβάτι που είχε γίνει μούσκεμα απο τα γυναικεία χύσια τους και το δωμάτιο μύριζε απο την καύλα και τα μουνοχύματα τους . Εβγαλα το καυλί μου απο τον ξεπαρθενιασμένο και ξεσκισμένο πλέον κώλο της Μαρίας και της ξεκούμπωσα το strap που φορουσε . Δεν είχα χύσει ακόμα καθώς κρατιόμουν αν και υπέφερα απάνθρωπα αλλά ήξερα ότι θα το έκανα σύντομα .

"Παλιοπουτανάκια τα κάνατε όλα χάλια κα μούσκεμα και όλο χύσια ... τι καθόσαστε έτσι και με κυττάτε θέλω να σας δω να τα καθαρίζετε όλα με τις γλώσσες σας και θέλω να φάτε η μια το μουνί της άλλης αν θέλετε να με κανετε να σας χύσω " πρόσταξα και οι δυο απίστευτες καυλιάρες που είχα την τύχη να έχω στη ζωή μου υπάκουσαν χαμογελώντας και πήραν στάση για λεσβιακό 69 . Η  Καίτη εμεινε από κάτω με την Μαρία να κάθεται με ανοιχτά τα ποδια της και να τρίβει το ξυρισμένο και πνιγμένο στα χύσια νεανικό μουνάκι της στο πρόσωπο της και την ίδια στιγμή η καυτή γλώσσα της μικρής να γλύφει την μυρωδάτη μουνάρα που ξέσκιζε πριν λίγο αλύπητα απο πίσω . 

Η Μαρία άνοιξε με τα χέρια της τα στρόγγυλα κωλομέρια της Καίτης για να δω πεντακάθαρα πως έτρωγε την ορθάνοιχτη μουνάρα της που έτρεχε ακόμα χύσια και είδα την καυλιάρα μικρή να παίρνει μερικά από αυτά και να τα χρησιμοποιεί για να λιπάνει την σφιχτή κωλοτρυπίδα της μεγαλύτερης της γυναίκας . Ηταν ξεκάθαρο τι ήθελε να κάνω .

Επιασε σφιχτά το καυλί μου και το οδήγησε στο μουσκεμένο και εκτεθειμένο κωλαράκι της Καίτης που ήταν χαλαρή από τους οργασμούς της και υγρή και δεν δυσκολευτηκα να της τον καρφώσω μέσα , εξάλλου αυτή την κωλοτρυπίδα την ξέσκιζα συχνά. Ημουν τόσο καυλωμένος με όλα όσα ζούσα σεξουαλικά με τις δυο αυτές γυμνές και αδίστακτες θεές που μούγκριζαν όλο καύλα τρώγοντας η μια την μουνάρα της άλλης για μένα που ήξερα ότι θα χυσω πολύ σύντομα . Εκλεισα τα μάτια και γαμούσα πολύ αργά και σταθερα το αγαπημένο και φιλόξενο κωλαράκι της Καίτης μου κι ένιωθα κι έβλεπα τη γλώσσα και το καυτό στόμα της μικρής να γλύφει τη μουνάρα της και να ρουφάει την κλειτορίδα της . Δεν γινόταν να αντέξουμε άλλο και αφέθηκα .

Η γυναικάρα μου έχυσε ξανά σαν τρελή από μουνί και κώλο ταυτόχρονα φωνάζοντας δυνατά και ο πούτσος μου μέσα στην βαθιά κωλάρα της το κατάλαβε απο το σφιξιμο της και άρχισα να χύνω κι έγω ατελείωτα γεμίζοντας το μέσα της με καυτό σπερμα . Εχυσα τόσο πολύ που έχυνα ακόμα και όταν τον έβγαλα έξω από την πνιγμένη στα χυσια σούφρα της και γέμισα σπέρματα τη σκούρα μουνάρα της που έχυνε ξανά και ξανά. Η Μαρία που έχυνε κι αυτή ατελείωτα στο στόμα της Καίτης μου χούφτωσε τα αρχίδια και τα πίεσε για να μου τα αδειάσει και μάζεψε τις τελευταιες πιτσιλιές απο το σπέρμα μου στο στόματάκι της για να το γευτεί . Αφού ρούφηξε όσα μου είχαν απομείνει απο το πουτσοκέφαλο μου όρμηξε ξανά στην πνιγμένη μουνάρα της Καίτης και έγλυψε όσα αλμυρά χύσια μου είχαν πέσει εκει .

Μείναμε εκεί στο κρεβάτι για μισή ωρα εγω στη μέση και οι δυο γυναίκες ξέπνοες στην αγκαλια μου να προσπαθούμε να συνέλθουμε απο την ένταση των οργασμών μας .


Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...