ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ο-κολλητός-μου-και-η-γειτόνισα

Το 2ο χρόνο των φοιτητικών μου χρόνων ήρθε να μείνει δίπλα μου η Δήμητρα και στην ουσία τα σπίτια του ορόφου ήταν το δικό της και το δικό μας. Ένα απόγευμα ενώ καθάριζα το σπίτι μου μου χτυπάει η Δήμητρα κουδούνι.

-Γεια σου είμαι η Δήμητρα, μόλις μετακόμισα δίπλα . Μπορείς να μου δώσεις τον κωδικό σου απ το Wi fi σου?

-Γεια σου,την λέω.... Γράφεις κάπου τον κωδικό?

Μου λέει μισό λεπτό έρχομαι. Γυρνάει παιδιά και βλέπω μια κωλάρα αυτήν την τέλεια που έχουν οι 19ρες. Είχε έρθει με τις ροζ πυτζάμες τις η Δήμητρα μελαχρινή, με μεγάλο βυζί λεπτό κορμί και όταν γύρισε να πάρει χαρτί να σημειώσει τον κωδικό έπαθα σοκ.... Τέλος πάντων μετά απ αυτό το συμβάν δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί έβλεπα ότι ερχόταν συχνά ένας γκόμενος μεγάλος σε ηλικία με μηχανή μεγάλου κυβισμού και τον φιλούσε από κάτω απ την πολυκατοικία.

Ο κολλητός μου ο Γιώργος είχα καιρό να τον δω για καμιά βδομάδα και ένα πρωί στις 6 τα ξημερώματα μου χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω με την τσίμπλα στο μάτι και βλέπω τον Γιώργο και μου λέι δε φαντάζεσαι ποια γάμησα... -Ποια?

-Τη γειτόνισά σου, μόλις ήρθα απ το σπίτι της....

-Μπράβο! και πέφτω για ύπνο

Την άλλη μέρα μου πε ότι βγήκε βόλτα σε ένα μαγαζί με κάτι παιδιά και ήταν κοινή παρέα με τη Δήμητρα. Σπουδάζαμε σε επαρχία όποτε αυτό ήταν αναμενόμενο.

-Δε μου αρέσει όμως... Είναι ξενέρωτη. Δε θα ξαναασχοληθώ μαζί της

-Όπως θες,του λέω

Μετά απ αυτό το γεγονός 2 βδομάδες αργότερα άρχισα να κάνω παρέα με τη γειτόνισα, συζητούσαμε, βλέπαμε ταινίες και άρχισα να τη γουστάρω πολύ. Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου και έπρεπε να καλέσω και τον Γιώργο και τη Δήμητρα. Βγαίνουμε όλοι μαζί και άλλοι πολλοί και λέω στο Γιώργο ότι τη γουστάρω πολύ μη δώσεις σημασία και είπε εντάξει. Αυτή φαινόταν είχε ξενερώσει με το Γιώργο και όταν γυρίσαμε σπίτι ήρθε απ το δικό μου χωρίς να την πω εγώ και νόμιζα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι αλλά μου έριξε άκυρο και στεναχωρήθηκα πολύ. Μετά από 1 βδομάδα ήμουν έξω με το Γιώργο και ήταν και η Δήμητρα με κάτι φίλες της. Σουρώσαμε εκείνο το βραδυ.

-Θες να την πω να έρθει σπίτι σου?

-Μπορείς?

-Ναι ρε με γουστάρει

-Οκ, του λεω

Πάμε σπίτι εγώ Γιώργος και η Δήμητρα και μετά από λίγο της λέει

-Θες να σου κάνουμε μασάζ?

-Τρελαίνομαι για μασάζ

- Θα μας κάνεις και εσύ όμως

-Οκ,λεει

Και πάμε στην κρεβατοκάμαρά μου που το κρεβάτι ήταν διπλό. Έμενα σε μεγάλο δυάρι. Αρχίζουμε και την τρίβουμε εγώ τα πόδια της και ο Γιώργος την πλάτη της.Αλλάξαμε και θέσεις. Καυλώσαμε πολύ. Φορούσε επίσης μια γκρι φούστα και βλέπαμε τα πάντα από μέσα όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρε΄βατι μου. Και αυτή γούσταρε αλλά μας έλεγε ο΄τι είναι μικρή η κοινωνία και άμα ήμασταν αλλού θα εκφραζότανν ελεύθερα και εμείς είχαμε τρελαθεί. Φεύγει αφήνοντας μας καυλωμένους και κάναμε σχέδια και όνειρα τύπου άμα την καταφέρναμε θα τη γαμούσαμε μια βδομάδα ασταμάτητα μαζί και τέτοια. Την άλλη μέρα μου στέλνει μηνύμα η γειτόνισα.

-Είστε δίπλα?

-Ναι

-Ωραία έρχομαι

Εμεις γουστάραμε πολύ και ήρθε με ένα μπουκάλι κρασί...

-Κούπες,μας είπε και το κατεβάσαμε γρήγορα. Πάμε πάλι για μασαζ. Την είχαμε βάλει στη μέση και εγώ προσπαθούσα να τη βάλω δαχτυλο αλλά ματαια. Εν τω μεταξύ το πουτανάκι την έπαιζε στο φίλο μου χωρίς να το βλέπω εγώ. Με κοιτούσε ο Γιώργος και γώ του δειχνα ότι μου τράβάει το χέρι .Μετά από λίγο σηκώνεται και πάει τουαλέτα. Πάει κ ο φίλος μου και ερχεται. -Μαλάκα είναι καυλωμένη μου τον έγλειψε λίγο πρέπει κάποιος να τη γαμήσει σήμερα -Γάμησέ την εσύ, του λέω αλλά άμα σου ζητήσει παραπάνω από μια φορά πες μόνο παρτούζα. -Οκ , και πηγαίνουν στο σαλόνι μου.... Μετά από λίγο καυλωμένος και εγώ με τις σκέψεις δεν άντεξα και πήγα να τους δω. Κρύβομαι πίσω απ τον τοίχο και βλέπω το Γιώργο να τη γαμάει σε κανονική στάση τη γειτόνισα μου στον καναπέ. Είχα καυλωσει φουλ. Χτυπάω την πλάτη του Γιώργου και του λεω τέρμα καυλωμένος με νοήματα...εγώ τι κάνω? δείχνοντάς του την καυλωμένη πούτσα μου. Βλέπεις ήμασταν πιτσιρικάδες και δε μας ξανα είχε τύχει κάτι τέτοιο...Αμέσως πανικοβλήθηκε τρόμαξε με το θέαμα και μετά γέλασε.Εγώ ξανακρύφτηκα στον τοίχο -Γιατί γελάς? -Έτσι όπως κουνιέσαι, και τη γυρνάει στα 4 Εκεί που την ξεσκίζει έβλεπα το ροζ μουνί της εύκολα τώρα και είχα τρελαθεί απ την καύλα και μπαίνω και εγώ φάτσα φόρα στο σαλόνι.Αυτή λέει ξενέρωσα και σταματήσαν...Δε μιλάει ο Γιώργος και εγώ λέω σόρρυ και φεύγω...Ξαναγυρίζω στο δωμάτιό μου και από την καύλα δεν άντεξα και πήγα να τους πάρω μάτι. Αυτή τη φορά τη γαμούσε στα όρθια στην τέρμα άκρη του σαλονιού και δε με εβλεπαν ενώ εγώ την έπαιζα. Πρίν τελειώσω πάω στο δωμάτιό μου και χύνω πάνω σε ένα φανελάκι μου. Μετά από λίγη ώρα έρχεται ο Γιώργος στο δωμάτιό μου και του λέω -Ψηλέ έγινε μαλακία σήμερα -Τι? -Τον έπαιξα για πάρτυ σου! και πέθανε στο γέλιο. Μετά αυτή ήθελε και άλλο αλλά την είπε ότι μόνο με παρτούζα.Αυτή τον είπε να πανε σπίτι της αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε. -Ξέρω ότι είναι στη φαντασία σου να σε πάρουμε μαζί με τον Κώστα -Ούτε καν.... Αλλά μου πε ο Γιώργος ότι γέλασε πολύ πονηρά!!!

τρίο-με-την-κολλητή-και-το-αγορι-μου

Με τη Χρύσα είμαστε καλές φίλες και κάνουμε πολλά μαζί! δουλεύουμε μαζί, διακοπές μαζί (πέρσι το καλοκαίρι στην Ύδρα περάσαμε καταπληκτικά, θα σας τα διηγηθώ ίσως κάποια φορά). Όπως έλεγα, μοιραζόμαστε πολλά, έχουμε φτάσει σε σημείο να δίνουμε τα αγόρια μας, όταν μας κάνει κέφι το αγόρι της άλλης.

Ένα απόγευμα, μετά τη δουλειά πήγαμε στο σπίτι μου, παραγγείλαμε κινέζικο και φάγαμε. Έκανα ένα ντους και φόρεσα την λευκή ρόμπα μου και πήγαμε στο καθιστικό που είχε θέα έξω από το σπίτι, ενώ εκείνη είχε ετοιμάσει δύο βότκες. Η Χρύσα φορούσε ένα μπλουζάκι τιραντέ, γαλάζιο και ένα κοντό, λευκό τζιν σορτσάκι μου και είχε τα μαλλιά της πλεξούδες. Έδειχνε σαν σουηδέζα ψωλαρπάχτρα με τα μαλλιά, έτσι. Εγώ φορούσα μία μοβ τιραντέ μπλούζα και ένα λευκό στριγκάκι, καθώς πάντα κυκλοφορώ με τα εσώρουχα στο σπίτι.  Η φίλη μου είναι αρκετά ελκυστική, 45 κιλά,  1,60 ύψος και ξανθιά, γαλανομάτα, εγώ είμαι ψηλότερη 1,75 ύψος, 58 κιλά και καστανή.

Τα λέγαμε λοιπόν στο σαλονάκι και πίναμε τα δεύτερα ποτάκια, που είχε ετοιμάσει και κάποια στιγμή άρχισε να μου χαϊδεύει το λαιμό πολύ αισθησιακά. Το χέρι της χαμήλωσε και πέρασε στο εσωτερικό της μπλούζας μου και άγγιξε το γυμνό στήθος μου. Ξαφνιάστηκα αλλά δεν αντέδρασα. Άρχισα να χαλαρώνω. Όπως μου τσιμπούσε τις ρόγες και ενώ είχα αρχίσει να βαριανασαίνω και να καυλώνω πολύ άγρια, παρατηρώ στο παράθυρο τον Αντώνη, ο οποίος τόση ώρα στεκόταν εκεί κι έβλεπε το σώου. Α! τη τσούλα, τον είχε δει να στέκεται εκεί και γι’ αυτό ξεκίνησε τη φάση.

Η Χρύσα γούσταρε τον Αντώνη, από τη πρώτη στιγμή που τον είδε μαζί μου και μου το ‘χε πει. Ο Αντώνης είναι το αγόρι μου, τότε ήμασταν μαζί τρεις μήνες και από την έκφρασή του δε φάνηκε να ενοχλείται. Αντιθέτως φάνηκε να το απολαμβάνει. Έτσι και ‘γω συνέχισα να ανταποκρίνομαι στα χάδια της Χρύσας, η οποία τώρα είχε αποκαλύψει τα βυζιά μου κι έγλυφε μία το ένα και μία το άλλο. Έγειρα το κεφάλι μου πίσω στη πλάτη του καναπέ, έκλεισα τα μάτια και έχυνα. Έσκυψε, μου άνοιξε τα πόδια και άπλωσε τη γλώσσα της, ρουφώντας μου τα ξυρισμένα μουνόχειλα, που τώρα γυάλιζαν από τους χυμούς μου και μετά ρούφαγε βασανιστικά το καρύδι μου που είχε πρηστεί τόσο! από την όλη φάση του μπανιστηριού από το αγόρι μου.

Η Χρύσα πάντα σκυμμένη ανάμεσα στα πόδια μου, με το μουνόχυμά της να χύνεται ανάμεσα στα πόδια της κουνούσε προκλητικά το μικρό, λευκό και λαχταριστό της κωλαράκι στον Αντώνη, που ήταν ακόμα ακίνητος απέναντι μας έξω από το παράθυρο, που τώρα είχε κοκκινίσει. Σε λίγο χτυπούσε την πόρτα ανυπόμονα! Δε του δώσαμε σημασία. Αλλάξαμε θέσεις και άρχισα εγώ τώρα να της γλύφω το ξυρισμένο με μόνο μία τουφίτσα, γλυκό και χυμώδες μουνάκι της, ρίχνοντας που και που ματιές στον Αντώνη, ο οποίος τώρα φαινόταν να ήθελε απεγνωσμένα να γαμήσει ένα μουνί. Η Χρύσα σηκώθηκε, ντύθηκε και άνοιξε στον Αντώνη «Αυτά κάνετε μουνάρες μου όταν είστε μόνες;» «Ναι, απάντησε η Χρύσα, αλλά τώρα νιώθουμε πολύ μόνες!» «κάνε μας λίγη παρέα βρε Αντώνη!» του ζήτησα δείχνοντας του τα υγρά χείλη μου από τους χυμούς της φιλενάδας μου. Έτρεξα στη κρεβατοκάμαρα και έφερα μία φωτογραφική μηχανή αυτόματη και τη τοποθέτησα απέναντι από τον καναπέ, στο τόπο του χυσίματος.

Η Χρύσα ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πετάχτηκε έξω το γνωστό σε μένα παλαμάρι που τώρα τσιμπούκωνε μανιωδώς η πουτάνα! Κάθισε στον καναπέ μαζί μου, με τον άντρα ανάμεσα μας, χαρίζοντας του τα καλύτερα χάδια μας. Εκείνη τον τσιμπούκωνε, εγώ του χάιδευα τη πλάτη και το πούτσο, καυλωμένη από την εικόνα της Χρύσας που τον τσιμπούκωνε κι έβγαλα το βρακάκι μου, το οποίο είχε γίνει μούσκεμα. Εκείνος έδωσε έμφαση στο κωλαράκι της, που χούφτωνε επίμονα, μετά της σήκωσε το μπλουζάκι και πήρε στο στόμα του τα μικρά βυζάκια και συνέχισα εγώ το τσιμπούκι, γλύφοντας τις νόστιμες σταγονίτσες του, που έτρεχαν από το χοντρό πούτσο του, μπαινοβγάζοντάς τον στο στόμα μου σα γλειφιτζούρι.

Ο Αντώνης έβγαλε βιαστικά το σορτσάκι μου από το κώλο της Χρύσας, που φυσικά δε φορούσε εσώρουχο, της άνοιξε τα πόδια αποκαλύπτοντας το μουνί της, που ξέρω ότι πολύ καιρό ήθελε να γαμήσει και το εξερεύνησε με τα δάχτυλα του, της τα έχωσε όλα ένα προς ένα, από ό,τι είδα (διότι και ‘γω ήμουν απορροφημένη από το τσιμπουκάκι που του χάριζα). Όποτε τώρα φιλιόντουσαν γαλλικά και τη γάμαγε με τα δάχτυλά του, έσκυψε, χώνοντας της τη γλώσσα του που προηγουμένως έχωνα εγώ. Αυτό το θέαμα με κάβλωσε πάρα πολύ και άρχισα να χύνω ασταμάτητα, ενώ γάμαγα τη μουνάρα μου με το μεσαίο μου δάχτυλο, αφουγκραζόμενη τον ήχο του «πλατς-πλουτς» από το γλυφομούνι, που της έκανε,  με είχε καβλωτρελάνει η φάση και ήμουν ήδη ζαλισμένη από τη βότκα.

Η Χρύσα γυμνή με ανοιχτά πόδια στον καναπέ, ευχαριστημένη από την όλη φάση και ζαλισμένη, με ένα δαχτυλάκι στο στόμα, μου έτριβε το μουνί και ‘γω τσίμπαγα της ρόγες της. Δεν άργησε να χύσει, μέσα σε φωνές «ααα…. χύνωωωωω, ναιιιιιιι!!!!!!!! χύνωωω, γαμιά μου η πουτάνα». Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τον πάρω στο αχόρταγο μουνί μου.

Έκατσα πίσω της, στη πλάτη του καναπέ, με τα πόδια ανοιχτά έτοιμη να δεχτώ πούτσο, του έγλυφα τα χείλη και τη γλώσσα, που μύριζε από τα ζουμιά της και ‘κείνος έβγαλε από το συρτάρι το δονητή μου, που πολλές φορές χρησιμοποιούσε, για να μου γεμίζει κώλο και μουνί ταυτόχρονα. Μου έχωσε το δονητή δυνατά και βαθιά-βαθιά στη μουνάρα μου (άρχισα να συνέρχομαι) και εκπυρσοκρότησε στο «βαθύ λαρύγγι» της Χρύσας η οποία τον ρουφούσε μανιασμένα. «πάρ’τα μωρή πουτανίτσα! πιες τα όλα, πάρ’τον τον πούτσο μωρή ξεσκισμένη, πιες, πιες… πιες…» Έσκυψα να πάρω στο στόμα το πούτσο του και όσα χύσια έβγαιναν τελευταία, μετά παραμέρισα τη Χρύσα και καβάλησα το πούτσο, πηδώντας και μπαινοβγάζοντάς τον σα τρελή.(καυλώνω ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι).Η Χρύσα, μου ερέθιζε τις ρόγες κι ο Αντώνης ήταν παραδομένος στο γαμήσι που του έκανα. Από κει και πέρα σίγουρα επειδή η θερμοκρασία δωματίου είχε ανέβει πολύ, κάηκε ακόμα και το φιλμ, όποτε θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο παραστατική γίνεται από δω και έπειτα!

Συνέχισα να γαμιέμαι για πολύ ώρα έτσι, η Χρύσα γονάτισε μπροστά μας γλύφοντας πότε τη κατακόκκινη κλειτορίδα μου και πότε τ’ αρχίδια του Αντώνη μου. Ήμασταν έτοιμοι να χύσουμε παρέα με το μωρό μου. Η πουτάνα μας έδειχνε το διάπλατα ανοικτό στόμα της και έβγαζε τη γλώσσα, περιμένοντας ανυπόμονα να βγει ο πούτσος από το μουνί μου, για να της το γεμίσει ψωλόχυμα, όπως και έγινε. Δεν είχα ξαναδεί τον Αντώνη να χύνει τόσο πολύ, έσκυψα και της ρούφηξα τη γλώσσα για να μοιραστώ τα χύσια του και έτσι γλειφόμασταν για αρκετή ώρα. Ο Αντώνης επέστρεψε μ’ ένα μπουκάλι βότκα, κάπνιζε και απολάμβανε τη σκηνή. Ο πούτσος του έγινε πέτρα ξανά και τώρα άρχισε να γλύφει την κωλότρυπα της Χρύσας, την ύγρανε καλά και γλίστρησε ένα-ένα τα δάχτυλά του και την άνοιξε καλά. Μετά ακούμπησε το πουτσοκέφαλο και γλίστρησε η ψωλή του στα βάθη του κώλου της, ενώ η Χρύσα άνοιγε τα κωλομέρια της και έσπρωχνε το κωλαράκι της πάνω του, για να φτάνει βαθιά στον πάτο του κώλου. Πήρε τη θέση της με το κώλο της πάνω του, ο οποίος άνοιξε διάπλατα και χάθηκε όλο το πουτσόκαβλο μέσα.

«Ναιιιιιιιι, ουαου… γάμα μου το κώλο Αντώνη, σκίσε με τη πουτάνα, γαμιά μου… ουαου!!! Γουστάρω Αντώνη». Κατέβασα μερικές γουλιές βότκα κι έδωσα το μπουκάλι στη Χρύσα, η οποία τώρα έπινε πολύ και γαμιόταν ταυτόχρονα. Έκατσα στο πρόσωπο του Αντώνη για να με γλύψει, όποτε μας είχε και τις δύο πάνω του για πολύ ώρα έτσι, με μένα να χύνω στη γλώσσα του και το μουνί της Χρύσας στ’ αρχίδια του. Πίναμε βότκα και τον παίρναμε με τη φίλη μου. Η Χρύσα είχε κοκκινίσει από το γαμήσι και τη μέθη και ούρλιαζε ότι γαμιέται «γαμιέμαι η πουτάνα, τη βρίσκω με τους πούτσους, ξέσκισέ μου την κωλάρααα Αντώνη, σκίστηηηηη μου καλά Αντώνη, είμαι μία τσουλίτσαααα, που τη βρίσκει με πούτσους».

Σίγουρα θα γίναμε ρεζίλι στους περαστικούς. Αφού ο Αντώνης έχυσε άλλη μία δόση και τον καθαρίσαμε με τον ίδιο τρόπο, μπήκαμε στο ντους οι τρεις με το μπουκάλι. Ο Αντώνης σαπούνιζε το κορμί μου και η Χρύσα εκείνον.  «Ξέρεις τι θέλω έτσι;» μου ψιθύρισε ο Αντώνης στο αυτί «σου χαλάω εγώ χατίρι μωρό μου;» του απάντησα, και οδήγησα τη Χρύσα, που παραπατούσε από το πολύ ποτό, να καθίσει στην άκρη της λευκής μπανιέρας με ανοιχτά τα πόδια. Ο Αντώνης όρθιος απέναντί της με το παλαμάρι χαλαρό,  σημάδευε το καρύδι της με τα ούρα του και ‘κείνη είχε ξεκαρδιστεί ενώ πλησίασε πιο κοντά με το μουνί της για να τη σημαδεύει καλύτερα τώρα που του λιγόστευαν. Με τη βότκα τής καθάρισε το μουνί, τη γύρισε στα τέσσερα και μένα στα τέσσερα από πάνω της και τώρα γάμαγε και τους δύο κώλους τον ένα μετά τον άλλο. Έβγαινε από τον ένα και χανόταν στο άλλο και ‘μεις το διασκεδάζαμε και χαζογελάγαμε. Μας γάμαγε έτσι τα κωλαράκια πολύ ώρα και κάποια στιγμή μου έχωσε το μπουκάλι της βότκας. Τώρα που το σκέφτομαι στη κατάσταση που ήμουν εκείνο το βράδυ, θα μπορούσα να πάρω όλο το κόσμο μέσα στο κώλο μου, αλλά από κει και πέρα δε θυμάμαι τι έγινε.

Το πρωί ξύπνησα στο χαλί με τη Χρύσα να τον τσιμπουκώνει. Προφανώς μόλις είχαν ξυπνήσει και τα παιδιά με ορεξούλες! Αυτή η κατάσταση του ποτού και του γαμησιού συνεχίστηκε τρία μερόνυχτα με τον Αντώνη να μας βολεύει και τις δύο ωραιότατα, δεν είχαμε κανένα παράπονο! Είχε φοβερές αντοχές και ανοχές…

ξεφτιλισμένη-και-υπάκουη-στην-ιδιοκτησία-του

Ήταν τελείως ανόητο να τον αφήνω να με τραβάει με κάμερα στα γαμήσια μας.  Εκείνη την περίοδο η πρακτική αυτή με κάβλωνε τρελά.  Γαμιόμαστε και μετά βλέπαμε μαζί την ταινιούλα. Τα βιντεάκια ήταν φυλαγμένα και είχα την αφελή εντύπωση ότι ποτέ δεν θα μου έβγαινε ξυνή αυτή η συνήθεια. Μεγάλο λάθος. Όταν χωρίσαμε επεισοδιακά  το χρησιμοποιούσε συχνά πυκνά ως απειλη. -Θα σε βγάλω στο internet  μου έλεγε.-  Θ α σε πάω στον εισαγγελέα του απαντούσα. Τέλοσπάντων αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο  παιχνίδι αυτό. Μου ζήτησε  συγνώμη και μου είπε να περάσω από το σπίτι του να τις καταστρέψουμε μαζί. Δε θα με ξαναενοχλούσε, αρκεί να τα λέγαμε για τελευταία φορά. Δέχτηκα. Δώσαμε ραντεβού στις 9 ακριβώς.

Φόρεσα ένα φορεματάκι με όσο πιο ανοιχτό ντεκολτέ μπορούσα να βρώ. Σουτιέν δε έβαλα  επίτηδες για να διαγράφονται και οι ρώγες μου. Ήθελα φεύγοντας να του δώσω υλικό για να τραβήξει μερικές μαλακίες με την ανάμνησή μου.  Χτύπησα την ξύλινη πόρτα και ο  Γιώργος  μου άνοιξε. -Καλώς τη  μου είπε. Άργησες βρε μωρό. Έκανε να με αγκαλιάσει.

-          ‘Ασε τις γλύκες του λέω, ψυχρά.  Μπήκα μέσα και έκλεισα την πόρτα με δύναμη. 

-          Ακουσε Γιώργο δεν αστειεύομαι. Αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Δώσε μου ό,τι  είναι να μου δώσεις να φύγω. 

-          Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω μου λέει, δίνοντας μια τσιμπιά στη ρώγα μου.  Οργισμένη τον έσπρωξα.

-          Μη κάνεις έτσι μου λέει. Πέρνα λίγο στο σαλόνι να πεις ένα γεια στους φίλους μου.

-   Νόμιζα ότι θα είμαστε μόνοι μας. Γιατί τα έφερες εδώ αυτά τα ρεμάλια;

-   Πες ένα γεια, θα φύγουν σε λίγο. Μπαίνω να χαιρετήσω κάθονταν στο  μαζί με μια κοπέλα που ούτε την ήξερα. Η κοπέλα έδειχνε κλαμμένη.

-   Τι γίνεται εδώ ρωτάω. Ο Γιώργος παίρνει το κοντρόλ και ανοίγει τον ήχο της τηλεόρασης.  Απόλυτη ξεφτίλα. Έπαιζε ένα βίντεο που έδινα τον κώλο μου στο Γιώργο αφού του είχα πάρει προηγουμενως μια  περιποιημένη πίπα.

-   Ωραία ταινία. Γαμούσες καλό μουνί τόσο καιρό. Όχι σαν αυτή την πουτάνα τη Σία. Μόλις παρακολουθήσαμε το δικό της  βιντεάκι. Δεν έχει μάθει να γαμιέται καλά σαν εσένα. Ο Μάνος ο φίλος του με πλησίασε και μου έλυσε  το φόρεμα, ενώ ο Γιώργος μου κρατούσε τα χέρια.  Με τις βυζάρες μου σε κοινή θέα και τρέμοντας στεκόμουν μπροστά τους. Ο σιχαμένος ο Μήτσος  ξεκούμπωσε τη Σία για να είναι και αυτή ημίγυμνη.

-   Ακούστε να δείτε τσουλάκια. Γουστάρουμε να σας πεθάνουμε στο γαμήσι. Να γίνεται τα πουτανάκια μας για απόψε. Όποια δε θέλει ας πάρει την πορνοταινια της, ας ντυθεί και ας φύγει. Όποια νομίζει ότι θέλει μια αξέχαστη παρτούζα θα την έχει. Είχα αρχίσει να καβλώνω. Πάντα φαντασιωνόμουν ένα ομαδικό όργιο. Η Σία, μίλησε πρώτα.

-    –Θέλω να γαμηθώ από όλες τις τρύπες. Θα κάνω ότι με διατάξετε.

-   Η πρόκληση είναι μεγάλη. Θα κάτσω κι εγώ.  Αυτό ήταν. Ο Γιώργος πήγε και κλείδωσε την πόρτα.

-   Τώρα πουτανάρες δεν υπάρχει επιστροφή. Ήρθε με χαστούκησε και έσκισε το φόρεμά μου που ήταν ήδη λυμένο. Έτσι παλιοπούτανο. Να μην έχεις πώς να γυρίσεις. Μας έγδυσαν και όρμησαν με τα χέρια τους στον κώλο και στα βυζιά μας. Μας χούφτωναν, μας ρουφούσαν, μας χτυπούσαν. Ο Γιώργος οδήγησε το χέρι μου στο απαλό μουνάκι της Σίας. Της το χάιδεψα σωστά και την ένιωσα να ανατριχιάζει. Γονατιστές  τους πιπώσαμε όλους.  Οι ψωλάρες τους εναλλάσσονταν  στα στόματά μας και συναγωνιζόμαστε ποια θα πάρει την καλύτερη πίπα. Ρουφούσαμε προσεκτικά ακόμα και τα αρχίδια τους μέχρι το πουτσοκέφαλο κάνοντας πολλά παιχνίδια μ ε τη γλώσσα.

-   Αρκετά με τις πίπες. Η Σία θα μας δώσει μουνί και εσύ κώλο. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα

-   . Όχι  δεν μπορώ! Σκάσε. Οι πουτάνες του μεγέθους σας υπακούν. Με έστησα στα τέσσερα. Τη Σία την είχαν στριμώξει στον καναπέ. Η συμφωνία φυσικά δεν τηρήθηκε. Όπως της γαμούσε ο Γιώργος το μουνάκι, ο Μάνος μπήκε στον κώλο της. Καημενη Σία. Τα ουρλιαχτά της  σταμάτησαν, με το Μήτσο που της έχωσε την ψωλή του στο στόμα. Σύντομα ήρθε και η δική μου σειρά. Η Σία χυμένη παντού σύρθηκε κοντά μου την ώρα που με γαμούσαν και άρχισε να μου τσιμπά τις ρώγες. Τι πόρνη ήταν!  Όταν τελείωσαν μαζί μου βρέθηκα σε μια θάλασσα από χύσια. Τα παιδιά έφυγαν και η Σία με αποχαιρέτησε με ένα γλωσσόφιλο. Αύριο θα τη γαμούσαν στην παραλία πάλι. Εμένα ο Γιώργος με έκανε μπάνιο. Με έβαλε στο αυτοκίνητο. Το φόρεμά μου ήταν σκισμένο. Φόρεσα ζώνη αλλά τα βυζιά μου φάινονταν.  Στο δρόμο μας έκαναν σινιάλα. Ο Γιώργος με ανέβασε στο σπίτι και με πέταξε στο κρεββάτι. Πώς σου φαίνεται να είσαι ιδιοκτησία μου κάβλα μου; Μ ια χαρά του απαντάω. Τέλεια μου λέει. Σε δυο βδομάδες έχω οργανώσει ένα δείπνο όργιο. Θα παγιδέψουμε τη γυναίκα του Μιχάλη.  Θα την κανουμε και αυτή πουτάνα. Σε θέλω για να σερβίρεις. Δεν ξέρω αν θα έρθω του απαντάω. Με πέταξε στο κρεβάτι και μου γάμησε την κωλοτρυπίδα για να μου θυμίσει ποιος έχει το πάνω χέρι. Ναι γουστάρω την υποταγή. Θα πάω.

Η απόλυτη-καύλα-με-δύο-καυτές-σαραντάρες

Φίλοι μου σας χαιρετώ. Θα σας διηγηθώ μια πέρα για πέρα αληθινή ιστορία που μου έχει αλλάξει τη ζωή εδώ και τρία χρόνια τώρα. Είμαι 43 χρονών, παντρεμένος, αλλά η γυναίκα μου, συνομήλικη, αν και πολύ καλός άνθρωπος στερείται πλήρους επιθυμίας για σεξ τα τελευταία έξι - επτά χρόνια, ότι κι αν έχω κάνει για να την παρακινήσω. Πριν τέσσερα χρόνια λοιπόν, γνώρισα μια γυναίκα τη Μαίρη, παντρεμένη κι αυτή, αλλά πολύ κακογαμημένη και τρελή για πούτσο. Τρελαίνεται να τη γλείφω με τις ώρες κι όταν δεν αντέχει άλλο από την καύλα να τη γαμάω για πολλή ώρα (μπορώ να κρατιέμαι για πάνω από μια ώρα πολλές φορές) και να χύνει συνέχεια. Μπορεί να χύνει μέχρι και δέκα - δεκαπέντε φορές σε δύο ώρες! Κάτι τέτοιο δε μου είχε ξανατύχει. Μπορεί να μην το πιστεύουν πολλοί - κι εγώ αν δε το είχα ζήσει δε θα το πίστευα - αλλά είναι 100% έτσι. Γι’ αυτό κι εγώ κόλλησα μαζί της.

Η Μαίρη έχει έναν άντρα πουτσαρά (μιλάμε για παλαμάρι 20-21 πόντους, μου έχει δείξει φωτογραφία) αλλά δυστυχώς χύνει αμέσως. Ούτε ένα λεπτό δε μπορεί να τη γαμήσει κι έτσι για είκοσι χρόνια (είναι 42 τώρα) ήταν αγάμητη ουσιαστικά.

Όταν την πήδηξα για πρώτη φορά, έχυνε συνέχεια και από τότε (τέσσερα χρόνια τώρα) τη γαμάω όποτε μπορώ και δεν σταματάει να χύνει. Ωστόσο έμαθε χοντρά τον πούτσο και θέλει κι άλλο. Έτσι συζητάμε για παρτούζα και χύνουμε σαν τρελοί στην πιθανότητα παρουσίας ενός τρίτου ατόμου στα γαμήσια μας.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν τρία χρόνια περίπου και ήταν η αρχή για την είσοδό μου στο κόσμο της παρτούζας. Η Μαίρη συζήταγε με τη φίλη της την Εύα (βυζαρού 43 ετών) για τις επιδόσεις μας στο γαμήσι.

Αυτή, κακογαμημένη μετά από δεκάξι χρόνια γάμου, με άντρα 55άρη που δεν τη γαμάει καθόλου, δεν πίστευε ότι μπορώ να γλείφω και να πηδάω στην ηλικία μου για μία - δύο ώρες χωρίς να χύνω και να είμαι και πάλι οπλισμένος μετά (βέβαια με μια γυναίκα σαν τη Μαίρη αυτό μάλλον είναι εύκολο για τον καθένα).

Έτσι η Μαίρη της είπε να έρθει σε μια συνάντησή μας και να δει. Και οι δύο τροφαντές με βυζάρες και κωλάρες για χοντρά χυσίματα. Σημειωτέον η Εύα δεν με είχε ξαναδεί ποτέ πριν, ενώ εγώ είχα δει φωτογραφίες από τη Μαίρη.

Βρεθήκαμε στο γνωστό μας μέρος. Εγώ φόραγα ένα στενό τζιν, ενώ κι οι δύο γκόμενες είχαν μπλούζες με αβυσσαλέα ντεκολτέ για να δείχνουν τις βυζάρες τους, που είναι και αδυναμία μου, και στενά τζινάκια που αναδείκνυαν τις τροφαντές τους κωλάρες.

Μετά τις αρχικές συστάσεις αρχίσαμε τα ποτάκια και συζητήσεις για γαμήσια και πούτσες. Η Εύα μας είπε ότι έχει να γαμηθεί σωστά πάνω από δύο χρόνια κι έχει λαχταρήσει μια σκληρή πούτσα.

Στο χώρο μας, μια μικρή γκαρσονιέρα, είχα και μερικά τσοντο-περιοδικά με τρίο που έκαναν τις γυναίκες να κοκκινίσουν στα μάγουλά τους, σε συνδυασμό και με το ποτό. Η Εύα κοίταγε τις πουτσάρες και είχε ανάψει για τα καλά. Ήταν φανερό ότι ήταν πολύ καυλωμένη.

Τότε πρότεινα στις γκομενάρες να παίξουμε ένα παιχνίδι με χαρτιά, απλό: ο καθένας παίρνει από 15 φύλλα και αντιστρέφει με τη σειρά από ένα. Όποιος ρίξει το ίδιο με τον προηγούμενο κερδίζει και οι άλλοι δυο βγάζουν από ένα ρούχο.

Δεν επιτρέπονται αγγίγματα ενώ ο νικητής, που θα ήταν αυτός που θα είχε έστω κι ένα ρούχο πάνω του ενώ οι άλλοι δυο θα ήταν γυμνοί, θα αποφάσιζε τι θα κάνει με τους άλλους δύο που ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Οι γυναικάρες δέχτηκαν με ενθουσιασμό. Ήξερα ότι η ώρα της παρτούζας είχε πλέον φτάσει.

Την πρώτη και τη δεύτερη φορά ήμουν κωλόφαρδος και οι γυναίκες έβγαλαν μπλούζα και παντελόνι κι έμειναν με τα εσώρουχα. Μόλις είδα τους βύζους της Εύας η πούτσα μου πήρε την ανηφόρα και με ενοχλούσε στο στενό τζιν που φορούσα.

Με συνεχόμενες νίκες της Εύας και της Μαίρης εγώ έμεινα με το κολλητό μου σλιπ που διέγραφε σχεδόν πλήρως τη σηκωμένη ψωλή μου ενώ τα κορίτσια απελευθέρωσαν τις βυζομπαλάρες τους. Ήθελα σαν τρελός να τις αγγίξω αλλά οι κανόνες το απαγόρευαν.

- «Μαιρούλα πολύ καλός ο δικός σου!», είπε η Εύα καρφώνοντας τη ματιά της στην σηκωμένη πούτσα μου που ασφυκτιούσε στο σλιπάκι.

- «Και που να τον φας να δεις τι κάνει!», της είπε η Μαίρη.

Στο μεταξύ εγώ άρχισα να έχω πρόβλημα από την πολύ καύλα, τ’ αρχίδια μου έβραζαν. Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη κέρδισα. Τα κορίτσια γδύθηκαν. Σύμφωνα με τους κανόνες θα μπορούσα να κάνω ότι ήθελα. Τους λέω λοιπόν:

- «Κορίτσια θα με πιπώνετε εναλλάξ ανά τρία λεπτά κι όποια με κάνει να χύσω κερδίζει».

- «Τι κερδίζει;», φωνάζει η Εύα.

- «Γαμήσι μέχρι να χύσει η πούτσα του ξανά, ενώ η άλλη θα κοιτάει λιγωμένη. Είσαι; Φωνά»ζει στη φίλη της;

- «Φύγαμε!», είπε η Εύη.

Τα κορίτσια τρελάθηκαν. Είχαν καυλώσει κι οι δύο πολύ. Η Μαίρη έβγαλε το χρονόμετρο. Η Εύα φώναξε:

- «Βγάλε πια την πούτσα σου έξω. Εγώ είμαι γυμνή τόση ώρα κι εσύ τίποτα. Πούτσα δεν έχω δει, μόνο φαντάζομαι…»

Τότε η Μαίρη της λέει:

- «Άντε φιλενάδα, άρχισε εσύ πρώτη…»

Η Εύα πλησίασε και με το στόμα της τράβηξε το σλιπάκι μου κάτω. Η πούτσα μου πετάχτηκε μπροστά στο στόμα της. Είναι 17 πόντους με φυσιολογικό πάχος, αλλά έχει πολύ χοντρά αρχίδια. Μια θεσπέσια πίπα ξεκίνησε, ενώ η Μαίρη άρχισε να χρονομετρεί.

Η Εύα με έγλυφε και ρούφαγε το κεφάλι με δύναμη ενώ μου έπαιζε δυνατά την πούτσα. Ήθελε να με κάνει να χύσω απεγνωσμένα. Ρούφαγε όσο πιο δυνατά μπορούσε και με πίπωνε βαθιά. Πραγματικά κρατιόμουν με δυσκολία βλέποντας και τη Μαίρη να παίζει τη μουνάρα της. Ξαφνικά η Μαίρη λέει:

- «Φιλενάδα τέλος χρόνου. Σειρά μου τώρα…»

Η Μαίρη που ξέρει και τα γούστα μου ξεκίνησε αργά - αργά. Πιπίλησε και ρούφηξε ένα - ένα τα αρχίδια μου (που είναι πραγματικά τεράστια, σα μεγάλα αυγά και ξυρισμένα όπως αρέσουν στη Μαίρη), και σιγά - σιγά ανέβαινε προς τα πάνω παίρνοντας την πούτσα μου βαθιά στο στόμα της. Τελείως άλλη αίσθηση που σε έστελνε στον ουρανό.

Και ξαφνικά η Μαίρη αρχίζει να ρίχνει σκαμπιλάκια στις αρχίδες μου, κάτι που ξέρει ότι με τρελαίνει, ενώ ταυτόχρονα ρουφάει δυνατά την ψώλα μου.

- «Μωρό μου δε θα αντέξω πολύ έτσι…» της λέω. «Έχω τρελαθεί!»

Μετά από λίγο σταματάει και ξανά αργή πίπα…

- «Τέλος χρόνου!», φωνάζει η Εύα. «Σειρά μου πάλι…»

- «Ώστε αγριάδες θέλουν οι αρχίδες σου;», μου λέει η Εύα. «Τώρα θα δεις!»

Και χωρίς να με πιπώνει αρχίζει να μου ρίχνει σκαμπιλάκια στ’ αρχίδια εναλλάξ με δυνατές μαλάξεις. Ενώ αν αυτό μου το έκανε κάποιος σε ηρεμία θα πέθαινα σε πόνο, τώρα που ήμουν καυλωμένος με τρέλαινε.

- «Θέλω να χύσω!», φώναζα. «Πίπωσέ με να χύσω. Σταμάτα να παίζεις με τις μπάλες μου και πίπωσέ με!»

- «Όχι αγορίνα. Θα υποφέρεις. Δεν έχει πίπα. Μόνο μαλάξεις στ’ αρχίδια. Μαίρη συμφωνείς να τον τρελάνουμε έτσι;»

- «Αμέ! Τρέλανέ τον, τον καριόλη να μη μας κουνιέται ότι ξέρει να κρατιέται πολύ ώρα…», λέει η Μαίρη.

Η Εύα συνέχιζε να ρουφάει τις αρχίδες μου και που και που να ρίχνει καμιά ξώφαλτση γλειψιά στο κεφάλι της πούτσας. Είχα πεθάνει από καύλα. Βόγκαγα σα ζώο. Οι πουτάνες είχαν βρει το κουμπί μου.

- «Σειρά μου και πάλι!», λέει η Μαίρη. «Τέλος χρόνου».

Η πούτσα μου ήταν κάγκελο. Σηκωμένη, τούρμπο με ένα κεφάλι κατακόκκινο από την καύλα. Κι όμως ούτε η πουτάνα μου με πίπωσε. Κι αυτή άρχισε να μαλάζει τα μπαλάκια μου και να τα χτυπάει που και που…

- «Κορίτσια δεν αντέχω άλλο. Θα τον παίξω εγώ. Δε μπορώ, θέλω να χύσω!»

- «Άντε ρε Εύα, έλα δω!», της λέει η δικιά μου.

Η Εύα πλησίασε κι οι δυο μαζί άρχισαν να μου γλείφουν με τις γλωσσίτσες τους το κεφάλι της ψώλας μου. Η Εύα έπαιζε την πούτσα μου κι η Μαίρη ζούλαγε τις αρχίδες μου. Ε, δεν άντεξα άλλο.

- «Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Καριόλεεεεεεεεεες! Πουτανάρεεεεες! Με τρελάνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωω! Καυλάρεεεες! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω! Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωω!»

Τόνοι χύσια βγήκαν από την πούτσα μου σε μια έκρηξη ηφαιστείου. Βόγκαγα σαν πούστης που τον γαμάνε χύνοντας. Κι οι δύο έγλειφαν την πούτσα μου και κατάπιαν ότι χύσι έβρισκαν.

Αφού ηρέμησα σε λίγο μου είπαν:

- «Και τώρα πια θα γαμήσεις;»

Οι δυο γκομενάρες έπαιζαν τις μουνάρες τους μπροστά μου και μου πρότειναν τις βυζάρες τους για να τις γλύψω. Δεν ήξερα με ποια να ξεκινήσω αλλά η πούτσα μου είχε διαλέξει. Ήθελε νέο αίμα. Γούσταρε την Εύα που στο πρόσωπό της έβλεπες να λέει: «Σε παρακαλώ. Ξέσκισε με. Θέλω πούτσο. Μη με παιδεύεις άλλο. Γάμα με. Γάμα με. Γάμα με!»

- «Έλα εδώ Ευούλα…», της λέω.

Ήρθε πρόθυμα γεμάτη ανακούφιση για την επιλογή μου, αλλά και τρελαμένη από την καύλα και ξάπλωσε δίπλα μου. Αφού φιληθήκαμε με πάθος άρχισα να της γλείφω τις βυζάρες αργά και λάγνα και να τις ρουφάω σιγά - σιγά. Είχα χύσει κι είχα όλη την υπομονή να παίζω μαζί της.

- «Καυλώνω η πουτάνα αγόρι μου!», φώναζε η Εύα καθώς κατέβαινα προς τη μουνάρα της.

Της έγλειψα τις μπουτάρες αλλά απέφευγα τη μούνα της.

- «Έλα παλιοκαριόλη, χώσε τη γλώσσα σου μέσα στη μούνα μου. Μ’ έχεις τρελάνει την πουτάνα. Δεν αντέχω άλλο. Έχω καυλώσει σαν παλιοπουτάνα!»

Τα λόγια της με είχαν καυλώσει και πάλι. Η πούτσα μου είχε γίνει τούρμπο και ξαφνικά νιώθω τη γλώσσα της Μαίρης πάνω της να αρχίζει ένα τσιμπούκι από αυτά που με παθαίνουν. Αργό, υγρό και βαθύ…

Ξαναμμένος από την καύλα σταμάτησα το μαρτύριο της Εύας. Έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά στη μουνάρα της, έγλειφα και ρουφούσα κάθε σπιθαμή του μουνιού της που κατέβαζε τόνους υγρά. Το όλο σκηνικό ήταν εικόνα από ταινία σκληρού πορνό με τη διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές ήμασταν εμείς, άνθρωποι της διπλανής σας πόρτας.

Η Εύα είχε κορώσει, βόγκαγε και χτυπιόταν στο κρεβάτι.

- «Αχ τι μου κάνει ο καυλιάρης που μου έφερες Μαίρη μου; Τι γλώσσα είναι αυτή; Με έχει στείλει. Δεν αντέχω άλλο. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Η πουτάνα, η γαμιόλα, χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Πούστη άντρα με τρέλανες με τη γλώσσα σου!»

- «Και τώρα θα τρελαθείς με την ψώλα του!», της λέει η δικιά μου. «Έλα γαμιά μου, κάνε την να χύσει η γαμιόλα με την πουτσάρα σου. Δείξε της τι μου κάνεις κι ακούγομαι σ’ όλη την πολυκατοικία όταν με γαμάς…»

Η Ευούλα στήθηκε στα τέσσερα, καθώς η Μαίρη, όπως μου είπε αργότερα, της είχε πει ότι ήταν η αγαπημένη μου στάση. Πιάνω την κωλάρα της και χώνω την πούτσα μου με δύναμη στη μουνάρα της που ήταν πλημμυρισμένη από τα χύσια της. Ήταν πολύ στενή δείγμα ότι είχε να γαμηθεί πολύ καιρό. Άρχισα το μπες - βγες αργά, βασανιστικά στη αρχή και σιγά - σιγά ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος…

- «Αχ καριόλη, τι γαμήσι μου κάνεις; Τι πούτσα είναι αυτή; Μου γέμισες τη μουνάρα. Ξέσκισε με πούστη μου. Γάμα με άντρα μου δυνατά!»

Τα λόγια της με άναβαν κι άλλο και τη γάμαγα πολύ δυνατά πλέον. Τα κωλομάγουλά της είχαν γίνει κόκκινα από τις ξυλιές που της έριχνα αλλά γούσταρε.

- «Γάμα τη την πουτάνα, που δεν με πίστευε!», φώναζε ξαναμμένη η Μαίρη που έπαιζε τη μούνα της σαν αφηνιασμένη. «Γάμα τη να δει τι πούτσες τρώει η φίλη της. Γάμα τη που κάθεται αγάμητη τόσο καιρό. Ξέσκισε την. Δώσε της το μουνί στο χέρι της. Τελείωσε τη. Να μη μπορεί να περπατήσει μετά!»

Δε νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να ακούει αυτά τα λόγια από τις δύο αφηνιασμένες φοράδες και να μη νιώθει την καύλα να τον πλημμυρίζει. Κινιόμουν με όση δύναμη είχα. Της ξέσκιζα τη μήτρα που είχε αρχίσει τις συσπάσεις της άκρατης ηδονής.

- «Ααααααααχχχχχχχχχχ! Τι τρέλα είναι αυτή! Τι έχανα τόσο καιρό η πουτάνααααααααα!!! Γάμα με πουτσαράαααααα μουυυυυ! Τρύπα τη μήτρα μουυυυ!!! Τι καύλα είναι αυτήηηηηηηηηηη! Τι πούτσα μου χώνεις ρε καριόληηηηηηηηηηη!!! Με σας θα ‘ρχομαι να τον τρώω συνέχειααααααα!!! Γάμααααααα, γάμαααααααα, γάμαααααααααααα!!! Αχχχχχχχχχχχ! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωω! Αχχχχχχχχχχχχχ η καριόλαααααααααααααα! Χύνωωωωωωωωωωω την πουτσάρα σουυυυυυυ! Με πέθανεεεεες! Λιώνωωωωωωωωωωωωω!!!»

Η Εύα έχυσε και έγειρε αποκαμωμένη. Η Μαίρη κοίταζε τη σιδερένια μου ψώλα με άγριες διαθέσεις.

- «Έλα δω βρε βρωμόσκυλο που με έχεις απήδηχτη τόση ώρα. Έλα να γαμήσεις τη σκύλα σου με τη βρωμοψωλάρα σουυυυυυ. Σε θέλω παλιοκαριόληηηηηηηηη!!!»

Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω με τόση δύναμη όση δεν την είχα γαμήσει ποτέ. Αυτή η γυναίκα μου είχε γαμήσει μυαλό και σώμα. Με είχε λιώσει. Τη γάμησα με όλη μου τη δύναμη.

- «Γάμα μεεεεεεεεεεεε, γάμα μεεεεεεεεεεε! Ετσι, δυνατάαααααααα. Πάρε μου την καύλααααααααααααα. Πόνα μεεεεεεεεεεεεεεε!!!»

Άρχισα να της χτυπώ τα κωλομάγουλα με δύναμη. Είχαν αρχίσει να κοκκινίζουν από τις ξυλιές. Και ταυτόχρονα άρχισα να τη γαμάω με την πούτσα μου σε γωνία αλωνίζοντας κυριολεκτικά τη μούνα της.

- «Αχχχχχχχ παλιοπούστηηηηηηηηη. Τι μου κάνεις! Τι γαμήσι είναι αυτό. Με πέθανεεεες. Αχχχχχχχχ! Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να χύσωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Της τράβηξα τα χέρια πίσω από την πλάτη και με όση δύναμη είχα της κάρφωνα τη μήτρα της. Η Εύα είχε πάθει πλάκα. Είχε αλλοφρονήσει. Δεν ξανάχε δει δυο ζώα να πηδιούνται έτσι ούτε στην πιο άγρια τσόντα.

- «Πήδα τη την καριόλαααα! Πήδα τη να χύσει. Σκότωσε τη στο γαμήσι. Τι πουτσαράς είσαι εσύ αγόρι μου!»

- «Χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!», φώναξε η Μαίρη. «Αααααααααααααχ! Δεν αντέχω άλλο γαμήσι! Βοήθειαααααααααααααααα! Χύνωωωωωωωωωωωωω!!!»

Μην αντέχοντας άλλο τίναξα κι εγώ τόνους σπέρματος στη μούνα της.

- «Χύνωωωωωωωω παλιόμουνοοοοοοοοοοοο! Μου τα ρούφηξες όλα παλιοκαριόλαααααααααααα! Μόνο τέτοιες σκύλες θέλω να χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωω!!! Πάρταααααααααααααααααα!!! Όλα δικά σουυυυυυυυυυυυυυ!!!»

Πέσαμε κάτω ξεροί. Η Εύα έπαιζε τη μούνα της από αυτό που μόλις είχε δει. Την πλησίασα και άρχισα να της γλείφω τη μούνα.

- «Αααααχχχχχ! Τι καύλα πουτσαρά μουυυυυυυυ! Τι γλωσσάρα είναι αυτή βρε σκύλεεεεεεεεεεεεεεεε! Τι γαμιάς είσαι εσύ. Δε θα μπορούμε να πάμε σπίτι μας απόψεεεεεεεε!!!»

Εγώ είχα αρχίσει να ψιλοκαυλώνω και πάλι. Η Μαίρη ως συνήθως ανέκαμψε γρήγορα. Αυτό το κορίτσι είναι για ατέλειωτο γαμήσι. Όσο την πηδάς χύνει. Καύλα σκέτη.

Οι γκόμενες με πλησίασαν και δύο καυτές γλώσσες άρχισαν να με γλύφουν από τ’ αρχίδια μέχρι το κεφάλι της πούτσας μου. Ένα θεϊκό γλείψιμο, πολύ αργό και υγρό, όπου Μαίρη κι Εύα χρησιμοποιούσαν μόνο γλώσσα και πολύ σάλιο για να εκτοξεύσουν την πούτσα μου και πάλι και να πάρει τις σωστές της διαστάσεις.

- «Κορίτσια τι μου κάνετε. Με πεθαίνετε. Ααααχχχχχχχχ! Τι καύλα είναι αυτή. Μου την κάνατε κάγκελο πάλι. Πιάστε τη μου και λίγο. Χώστε την στο στόμα σας. Μη με βασανίζετε άλλο!!!», τους φώναζα.

Όμως σαν να ήταν συνεννοημένες συνέχιζαν να με τρελαίνουν μόνο με τις γλώσσες τους που μπλέκονταν μεταξύ τους και χάιδευαν την πούτσα και τ’ αρχίδια μου, χωρίς να προχωρούν σε ένα πιο δυνατό χάδι που χρειαζόμουν για να μην φτάσω σε κατάσταση τρέλας. Όμως η Μαίρη ήξερε καλά τα κουμπιά μου και κατεύθυνε την Εύα στο να με τρελάνουν για να χύσω ξανά. Μετά κανένα δεκάλεπτο χαδιού με τη γλώσσα τους με είχαν φτάσει σε κατάσταση παροξυσμού.

- «Παλιοπουτάνες, με τρελάνατε! Αφήστε με να σας ξεσκίσω!!!»

- «Όχι γαμιά μου», μου λέει η Εύα. «Θα τινάξεις τα χύσια σου και πάλι και μετά θα μας ξαναγαμήσεις. Θα σε στραγγίσουμε σήμερα. Δε θα μπορείς να ξαναγαμήσεις για μέρες. Αν θες, αλλιώς σταματάμε και μένεις έτσι…»

Τι να κάνω λοιπόν. Δέχτηκα να κάνουν ότι ήθελαν με την ψωλή μου, και το παίδεμα συνεχιζόταν. Ξαφνικά κι ενώ τα βογγητά μου από το πολύ αργό γλείψιμο που μου έκαναν δυνάμωναν όλο και πιο πολύ, και γέμιζαν το δωμάτιο, η Μαίρη πιάνει την πούτσα μου δυνατά και αρχίζει να την παίζει μανιασμένα, ενώ η Εύα πιάνει τις αρχίδες μου, τις ζουλάει με τέχνη και τους ρίχνει μικρά σκαμπιλάκια. Τρελάθηκα, τα ‘παιξα.

- «Αχχχ! Τι μου κάνετε παλιοκαριόλες! Με τρελάνατε! Τι μουνιά είστε εσείς! Με φάγατε! Δεν αντέχω άλλο! Αχχχχχχχχχχχχχχχ! Πιο δυνατά! Κι άλλο! Χτύπα μου τ’ αρχίδια πουτάνα. Χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Τα βογγητά μου πρέπει να ακούστηκαν σ’ όλη την πολυκατοικία. Οι γκόμενες είχαν κατακαυλώσει. Τα βογγητά μου, η πίπα, είχαν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μέσα στην καύλα. Πήραν τα χύσια μου και τα άλειφαν στις βυζάρες τους, ενώ άρχιζαν να πιπιλάνε το καυλί μου που είχε μαραζώσει.

- «Κορίτσια αφήστε με λίγο… δεν μπορώ άλλο…», τους λέω.

- «Θέλουμε γαμήσι!», φωνάζει η Μαίρη και συνεχίζει την πίπα της.

Όμως ήταν αδύνατο να μου σηκωθεί για τέταρτη φορά αμέσως. Η Μαίρη νευριασμένη φέρνει δύο δονητές κι αρχίζει με νεύρο να χώνει έναν στη μούνα της κι ένα στη μούνα της Εύας. Η Εύα που δεν είχε ξαναδοκιμάσει δονητή τρελάθηκε. Οι δονήσεις του και το δυνατό γαμήσι που της έκανε μ’ αυτόν η Μαίρη σε συνδυασμό με την καύλα που είχε από τη φάση που προηγήθηκε την οδήγησαν και πάλι σε οργασμό.

- «Φιλενάδα δεν αντέχω. Πάλι χύνω. Τι πράμα είναι αυτό. Πέθανα. Τι μου κάνετε; Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωω! Και πάλι χύνωωωωωωωωωω! Αααααχχχχχχ! Καύλαααααααααααααααααααα!»

Παιδιά ειλικρινά με ότι έβλεπα μου σηκώθηκε πάλι. Πιάνω τη Μαίρη, τη βάζω στα τέσσερα, κι ενώ έχει το δονητή στη μούνα της, τον χώνω στην κωλάρα που έχει ανοίξει για τα καλά από τα πολλά γαμήσια μας.

- «Γάμα παλιοπουστάρα που πριν δεν μπορούσες. Γάμα παλιοκαριόλη την κωλάρα της φοράδας σου!», μου φωνάζει.

- «Στην σκίζω μουνάρα. Στην έχω ανοίξει την κωλάρα σου. Θέλω να χύσω μέσα της την κρέμα μου. Κουνήσου παλιοκαριόλα!!!», της φώναζα και τη γάμαγα με όλη μου τη δύναμη.

Ξαφνικά νιώθω μια γλώσσα στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν η Εύα που έβαλε τα δυνατά της να με κάνει να χύσω και πάλι γλείφοντας την τρυπούλα μου και ζουλώντας τ’ αρχίδια μου. Η πρωτόγνωρη αίσθηση και τα κουνήματα της Μαίρης με καύλωσαν άγρια. Πήδαγα σαν άγριο άλογο. Η Μαίρη με το δονητή μέσα της και την πούτσα μου στον κώλο της δεν άντεξε άλλο

- «Χύνωωωωωωωωωωωωω. Η πουτάνα χύνωωωωωωωωωωωωωω. Με ξέσκισες καριόλη. Μου άνοιξες την κωλάρα. Χύνω η πουτάνα, χύνωωωωωωωωωω!!!»

- «Κι εγώ χύνωωωωωωωωωωωω. Δεν αντέχω άλλο. Χύνω στην κωλάρα σου μουνάρα μου. Χύνωωωωωωωωωωωωω. Αχχχχχχχχχχχ. Χύνωωωωωωωωω!!!»

Πραγματικά δεν είχα νιώσει τόσο άδειος άλλη φορά. Ήταν ένα γαμήσι που ποτέ δεν ξεχνάω, κι ακόμη κι όταν το περιγράφω ή το φέρνω στη μνήμη μου καυλώνω αμέσως. Ήταν το πήδημα που μας έβαλε στον αστερισμό της παρτούζα και από τότε συχνά - πυκνά κάνουμε παρτούζες τρίο και τετράδες με άλλα ζευγάρια

Η καυλιαρα-γυναικα-μου

Ειμαι ο Μανος 45 χρ και η γυναικα μου η Εφη 38 χρ. Κολλητοι μας είναι ο Τα και η Σ. για πολλα χρόνια. Η ιστορια μας είναι 100% αληθινη σε κάθε λεπτομερεια.
 Η Σ πήγε για λίγες μερες στην Αθηνα να δει το παιδι της που σπουδαζει. Ο Τ. εμεινε μονος και σκεφτηκαμε να τον καλεσουμε στο σπίτι μας να περάσουμε ευχαριστα τη χειμωνιατικη βραδια.

 Ηταν κατά τις 8 όταν η Εφη ανεβηκε να κανει μπάνιο πριν ερθει ο Τα, χωρις να υπαρχει κατι πονηρο στο νου μας.

Κατά τις 9 χτυπησε το κουδουνι, ανοιξα και μπηκε ο Τ. καθισαμε στο καθιστικο και ηπιαμε 2-3 ποτα. Σε λιγο κατεβηκε η Εφη και αφου καλησπερισε μας ειπε «το τζακι θα σβησει δεν το βλέπετε;» κι εσκυψε να το φτιαξει. Όπως εσκυψε πεταχτηκε έξω από τη μινι φουστα που φορουσε ένα καυτο κοκκινο στριγκ που εδενε στα πλαγια με κορδονακια. Το ματι μας επεσε πανω της. Κανει να στριψει από την άλλη πλευρα και όπως ηταν καθιστη βλεπουμε το στριγκακι της χωμενο στο μουνακι της. Τα ματια του Τα εμεινα ορθανοιχτα για λιγα δευτερολεπτα. Τον εβλεπα και δεν το πιστευα , η Εφη τον ειχε καυλωσει.

Μολις τελειωσε με το τζακι καθισε διπλα μου στον καναπε και ηπιε μαζι μας το ποτο της. Τα ματια μας δεν ελεγαν να ξεκολλησουν από τα μπουτακια της. Η συζητησε δεν αρχισε να ερθει στο σεξ και στις φαντασιωσεις. Η ατμοσφαιρα ειχε ζεσταθει. Ακουμπαω το χερι μου στο μπουτακι της Εφης και εκεινη μου το χαιδευει και το σπρωχνει πιο ψηλά. Καταλαβαινω ότι η γυναικα μου εχει αναψει και θελει μια φαντασιωση μας να τη δοκιμασουμε.

Απλωνω το χερι μου και την αγκαλιαζω. Με το άλλο της χουφτωνω το βυζακι και το πεταω εξω από το σουτιεν. Κοιταζω τον Τ που χαμογελα και του λεω «αν θελεις ελα από την άλλη» δε χανει καιρο και βρισκομαστε να τη γλειφουμε και από τα δυο βυζια που δεν τα χορταίναμε. Επειτα από λιγο την ανασηκωνω και τις κατεβαζω τη φουστιτσα. Το μουνακι της εμφανιζεται φρεσκοξυρισμενο να εχει καταπιει το στριγκακι και να γυαλιζει από τα υγρα που εσταζαν.

Σκυβω και αρχιζω το γλειφομουνι που τρελαινει τη γυναικα μου Τη γλειφω και τις γεμιζω τις τρυπουλες δαχτυλα που την κανουν να απογειωνεται. Σηκωνωμαι και τις δινω την καυλωμενη πουτσα μου στο στομα και ο Τα κατεβαινει να συνεχισει το γλειφομουνι. Τη γλειφει σαν τρελός. Της ρουφα και της τραβα τα μουνοχειλα. Τις χωνει τη γλωσσά στη μουνοτρυπα και η εφη πετα από καυλα. Γλειφει και στραγγιζει όλα τα υγρα της σαν να μην εχει ξαναγλειψει τοσο υπεροχο μουνακι.

Η Εφη με σπρωχνει σηκώνεται πιανει από τα μαλλια τον Τα που δεν ξεκολλα τη γλωσσά από το μουνακι της και τον ξαπλωνει ανάσκελα. Τον αφηνει λίγο ακομα να χορτασει τα μουνοχυματα της. Τραβιεται και του παιρνει την πουτσα σε ένα τρελο τσιμπουκι που τον κανει να αναστεναζει από ηδονη. Οση ωρα τον τσιμπουκώνει εγω από πισω της γαμαω το τρυφερο μουνι που σταζει και της χαιδευω την κωλοτρυπίδα με το δαχτυλο. Σπρωχνω πρωτα ένα και σε λίγο και δευτερο δαχτυλο. Η γυναικα μου κουνα το κωλαρακι της και δειχνει να το απολαμβάνει.

Αφου του εκανε την πουτσα τουρμπο τη χωνει αργα και βασανιστικα ως τον πατο του μουνιού της. Περιμενω παιζοντας το καυλι μου να σκυψει. Μολις σκυβει της την ακουμπω στην κωλοτρυπίδα και σπρωχνω λιγο.»σιγα σιγα γιατι θα με σκισεται!!! Γαμιαδες μου!!! Μας λεει. «Αποψε θα χυνεις ως το πρωι πουτανιτσα μου» της λεω. Ναι! Θελω ως το πρωι να με γαματε!!! Να αδειασω όλα μου τα χυσια στις πουτσαρες σας!!!! Γαμηστε με δυνατα!!! Θελω να ειμαι η πουτανα σας!!!!! Να με σκεφτεστε και να βιαζεστε να ερθετε στο μουνακι μου να το πλημμυρίσετε!!!»

Νιωθουμε απιστευτη καυλα και οιτρεις. Οι πουτσες μας κοντευουν να εκραγουν Την ακουμε να λεει «χχυνωωωωωωωω!!!! Καριοληδες!! Χυνω!!!!!!! Μη σταματατε!!!!! Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες κι ειμαστε συννενοημενοι τραβιομαστε και οι δυο ταυτοχρονα, την ξαπλώνουμε κατω και από δεξια κι αριστερα αρχιζουμε να εκτοξευουμε καυτο σπερμα σε ολο το κορμι της. Τα βυζακια, η κοιλιτσα και το μουνακι της εχουν ασπρισει από τα υγρα μας. Πεφτουμε διπλα της αγκαλιαζοντας την και οι δυο και μας ψυθιριζει «ειστε απιθανοι γαμιαδες! Ειμαι ευτυχισμενη που σας εκανα να χυσετε τοσο πολύ!!!!! Στο εξης θα σας λεω εγω ποτε θα γαμιομαστε!!»

Από τοτε εχουμε ξεσκιστει στο γαμησι. Οσοι δεν εχετε δοκιμασει να γαμησετε τη γυναικα σας χανεται πολύ καυλα. Γαμηστε την μαζι γιατι θα σας γαμηθει και δε θα παρετε χαμπαρι!! Και θα χασετε απιθανες καυλες! Γαμηστε την και θα με θυμηθητε!!

 

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Στο-εξοχικο-με-δύο

Αυτό που θα σας περιγράψω συνέβη το Φθινόπωρο. Είχα ξεμείνει από αυτοκίνητο και απαιτήθηκε να πάρω ταξί για να πάω στο εξοχικό. Η περιοχή είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από κάποια επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα. Ο οδηγός του τοπικού ταξί που με πήρε από το πρακτορείο, ήταν ένας νέος, όχι μεγαλύτερος από τα εικοσιπέντε, πολύ όμορφος με καλογυμνασμένο σώμα, καθαρός και από την σχετική κουβεντούλα που κάναμε, καλλιεργημένος. Ατυχώς πριν φθάσουμε στον προορισμό μας μείναμε από βλάβη στην ανάρτηση του αυτοκινήτου (συγκεκριμένα έσπασε η πίσω σούστα). Με το κινητό μου ειδοποιήσαμε οδική βοήθεια που δεν άργησε να έρθει. Παιδεύτηκαν και οι δύο για λίγη ώρα και αποφασίστηκε να ανεβάσουν το σαράβαλο στην καρότσα του φορτηγού για να το μεταφέρουν στο συνεργείο. Επειδή όμως ήμασταν πολύ κοντά στο εξοχικό προθυμοποιήθηκαν να με μεταφέρουν πρώτα εκεί. 

Όταν φθάσαμε, πλύθηκαν από τις μουντζούρες και πήραν τηλέφωνα για να ενημερώσουν τις εταιρείες, το συνεργείο κλπ. Εκείνη την ημέρα είχα ντυθεί πολύ άνετα, με μία πολύ μακριά φούστα( μέχρι τον αστράγαλο), με μεγάλο πλαϊνό άνοιγμα και άσπρο πουκάμισο. Ενωρίτερα, όταν προσπαθούσαν να εκτιμήσουν την ζημιά, έπιασα το βλέμμα τους να προσπαθεί να εισχωρήσει βαθύτερα κάτω από το πουκάμισό μου ενώ έσκυβα, ή όπως ήσαν ξαπλωμένοι κάτω από το αυτοκίνητο, να κοιτούν ανάμεσα στα πόδια. Αντιλήφθηκα μάλιστα μερικά πονηρά νοήματα που έκαναν μεταξύ τους. Ενώ αρχικά δεν είχα σκεφτεί τίποτα το πονηρό, η όλη στάση τους όμως με είχε κάνει να αλλάζω γνώμη. Εκείνη η γυναικεία πουτανιά που λέγαμε .......
Ήταν η περίοδος αμέσως μετά τον χωρισμό και είχα την ψυχολογική ανάγκη να αρχίσω να ζω πάλι. Θα έπρεπε όμως αυτοί να κάνουν την πρώτη κίνηση. Στο σπίτι τους προσέφερα αναψυκτικά και ενώ καθόμασταν άνετα στον καναπέ και συζητούσαμε, φρόντισα να δείχνω, όσο γινόταν πιο διακριτικά, το μεγαλύτερο μέρος των ποδιών μου. Μετά από λίγο, αφού είχαμε αρχίσει να γνωριζόμαστε κάπως, πιάσαμε και το θέμα του εξοχικού σπιτιού. Ο οδηγός της οδικής βοήθειας (που ήταν και ο πιο ζωηρός) μου ζήτησε να του δείξω και το υπόλοιπο σπίτι. Όταν με την σειρά φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πόσο ωραίο δωμάτιο ήταν και γελώντας πέταξε με πονηρό υπονοούμενο το τι θα γινόταν σε αυτό το κρεβάτι. Χαμογέλασα και είπα ντροπαλά ο καθένας, όπως μπορεί. Τότε εντελώς ξαφνικά, πραγματικά χωρίς να το περιμένω, με πλησίασε, έσπρωξε με το πόδι του και έκλεισε την πόρτα πίσω του, με αγκάλιασε από την μέση και με πολύ πάθος μου είπε ότι τον είχα ξετρελάνει και ότι με ήθελε τρελά.

Τρόμαξα από το πόσο απότομα έκανε αυτή την κίνηση και προσπάθησα να τον απωθήσω, ενώ αυτός μου έδινε ένα τόσο βαθύ φιλί στο στόμα, που νόμιζα προς στιγμή ότι είχε γλώσσα φιδιού. Ταυτόχρονα έχωσε το ένα του πόδι ανάμεσα στα δικά μου. Δεν μου έδωσε καμία ευκαιρία έστω και έντιμης αντίδρασης με το σφίξιμο που μου έκανε, ενώ το δεξί του χέρι ανασήκωνε την φούστα μου και με βία άρχιζε να με αισθάνεται πάνω από το εσώρουχο. Με έσπρωξε μαζί του πάνω στο στρώμα και ξεκουμπώνοντας ταχύτατα το πουκάμισό μου, φίλαγε τα στήθη μου πάνω από το σουτιέν αρχικά, που σύντομα, με την βοήθειά μου πλέον, βγήκε εντελώς. Κατά τον ίδιο τρόπο ακολούθησε και η φούστα μου μένοντας μόνο με το μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο. Ακολούθησε και αυτός δευτερόλεπτα μετά, βγάζοντας τα ρούχα του.

Το πρώτο που έκανε, ήταν να προτάξει το ερεθισμένο και καλοσχηματισμένο όργανό του στο πρόσωπό μου, και με το χέρι του να παίζει άγρια ανάμεσα στα πόδια μου. Εντύπωση μου έκανε ότι το σώμα του ήταν γενικά άτριχο, το ίδιο και τα αρχίδια του, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο μεγάλα.

Μετά από λίγο, με την άκρη του ματιού μου είδα την πόρτα να ανοίγει και τον ταξιτζή να χώνει κεφάλι μέσα. Ήμουν πολύ απασχολημένη με αυτό που έκανα και δεν έδωσα άλλη σημασία, αλλά αμέσως βρέθηκε και αυτός γυμνός και γονατισμένος στο κρεβάτι να παίζει με το χέρι του ένα όργανο που παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να σταθεί ίσιο αλλά έκανε καμπύλη και όπως το χούφτωνε με την παλάμη του, ό,τι περίσσευε, ήταν όλο το μήκος του άλλου που είχα στο στόμα. Όπως προανέφερα, δεν είχα πρόβλημα με τον "πρώην μου", (το αντίθετο μάλιστα), εκείνη την στιγμή όμως αισθάνθηκα μία ιδιαίτερη έντονη ερωτική επιθυμία, που είχα πάρα πολλά χρόνια να νοιώσω.

Θυμάμαι καλά ότι έχοντας τον άλλο βαθιά στο λαρύγγι, μου ξέφυγε μία πνιχτή κραυγή. Αμέσως τον έσπρωξα χαμηλά για να μου φιλήσει τα στήθη, άπλωσα το χέρι μου, χούφτωσα τον νεοφερμένο και θυμάμαι ότι τεντώθηκα από ανυπομονησία για να το χώσω στο στόμα μου. Η εικόνα που έχω ακόμα στο μυαλό μου, να τον έχω όσο μπορώ μέσα στο στόμα μου και το μισό τουλάχιστον να είναι έξω, με τα χέρια μου να του πιάνω τα αρχίδια και τον άλλο να μου δίνει ένα φανταστικό γλείψιμο ανάμεσα στα πόδια μου, ακόμα και τώρα που το θυμάμαι με ερεθίζει.

Ενώ είχα τον μεγάλο στο στόμα, ο άλλος σήκωσε τα πόδια μου και άρχισε να με πηδάει. Ήταν τέτοια η ένταση και η ροή των γεγονότων που δεν χώραγε συζήτηση για προφυλακτικό κλπ. Αυτός όμως λίγο πριν έρθει, είχε την ευγένεια να με ρωτήσει που να χύσει. Θυμάμαι ότι όλο καύλα του φώναξα, "όλα μέσα", ενώ συνέχιζα αυτό που έκανα.

Είχα σχεδόν τρελαθεί, βρισκόμουν εκτός εαυτού. Ίσως να ήταν ένα ψυχολογικό ξέσπασμα από το stress του χωρισμού. Όταν τελείωσε αλλάξανε θέση και τον έγλυψα καθαρό γευόμενη το σπέρμα του ανακατεμένο με τα υγρά μου. Θυμάμαι ότι ήρθα με σπασμούς, σχεδόν με το που ο νεοφερμένος τον έχωσε βαθιά μέσα μου. Ακόμα απορώ πως χώρεσε όλος και μέχρι να τελειώσει και αυτός, βρισκόμουν σε συνεχή οργασμό. Είναι το καλύτερο πήδημα που είχα ποτέ.

Και οι δύο φύγανε μετά από λίγο, ενώ ο ταξιτζής δεν δέχθηκε να πληρωθεί. Αυτός θυμόταν όμως τον αριθμό και με πήρε τηλέφωνο το βράδυ ενώ έβλεπα τηλεόραση. Ήταν κοντά στο σπίτι και με ρώτησε αν ήθελα παρέα. Αυθόρμητα απάντησα ότι θα ήταν ευπρόσδεκτος και ήρθε σχεδόν αμέσως.

Φόραγα μόνο ένα κοντό μπουρνούζι, με τα μαλλιά μου τυλιγμένα σε πετσέτα, αφού μόλις είχα βγει από το μπάνιο. Ήταν και εκείνος ντροπαλός, κάθισε απέναντί μου και πιάσαμε κουβέντα. Έβλεπα το τζιν παντελόνι απέναντί μου και απορούσα που χώραγε ο εξοπλισμός που είχε. Μόνο και μόνο με την ανάμνηση του πρωινού, είχα αρχίσει να ερεθίζομαι. Θυμήθηκα την ταινία "Βασικό Ένστικτο" με την Σάρον Στόουν και δύο τρεις φορές σταύρωσα τα πόδια μου, αφήνοντας αρκετό χρόνο για να καρφώσει το βλέμμα του ανάμεσά τους.

Σηκώθηκα και είπα ότι πήγαινα στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξω και εκεί με κλειστά τα φώτα περίμενα. Μπήκε πίσω μου και με αγκάλιασε. Δεν έχασα καιρό γιατί είχα μία αγωνία να πιάσω πάλι αυτό το απίθανο εργαλείο και αμέσως γονάτισα και αφού ξεκούμπωσα το παντελόνι του το τράβηξα έξω. Χωρίς υπερβολή τράβαγα, τράβαγα και δεν έβγαινε. Μου φάνηκε ακόμα μεγαλύτερο από το πρωί. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μετά από λίγο το γυρίσαμε σε 69.

Θυμάμαι ότι ενώ είχα ανάμεσα στις παλάμες μου τα "μπαλάκια του" και τα έβαζα στο στόμα μου, το όργανό του μου έφθανε μέχρι χαμηλά, κάτω από τα στήθη μου! Δεν ήταν και τόσο πολύ εξπέρ σε αυτό που έκανε, αλλά χαλάλι, γιατί τον ήθελα αλλιώς. Τον γύρισα ανάσκελα και κάθισα επάνω του. Κατόρθωσα να τον πάρω όλον μέσα μου πάλι. Θυμάμαι μόνο, ότι όπως και την πρώτη φορά δεν ήταν πολύ σκληρός, αλλά όταν έμπαινε τόσο βαθιά, έφτανε σε σημεία που ποτέ προηγούμενα τίποτα δεν είχε ξαναμπεί, δίνοντας μία αίσθηση πληρότητας.

Έβαλα το χέρι από πίσω, για να τον εμποδίζω να βγαίνει εντελώς και ανεβοκατέβαινα σιγά σιγά για να αισθάνομαι αυτήν την πληρότητα. Ήμουν έτοιμη να έρθω όταν μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και με έβαλε στα τέσσερα. Βρήκα την ευκαιρία πάλι και για λίγο, τον ξαναπήρα στο στόμα μου, γλύφοντάς τον καθαρό. Είχα πάθει ένα φετίχ με το όργανο αυτό. Άρχισε να με πηδάει γονατιστός πίσω μου και θυμάμαι ότι έσπρωχνα και εγώ κόντρα προσπαθώντας να τον πάρω όλον μέσα μου. Είχα τόσο πολύ καυλώσει, που θυμάμαι, ότι τον παρακάλαγα να μου χύσει το σπέρμα του όλο μέσα και πότε προσπαθούσα με την παλάμη μου να του χαϊδέψω τους όρχεις και άλλοτε έπαιζα με τις θηλές μου.

Είχα παραδοθεί εντελώς και "έβγαζα έναν εαυτό" που αγνοούσα ότι υπήρχε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και ήρθα με τόση ένταση που μου κόπηκε η ανάσα και κατέρρευσα πάνω στα σεντόνια χωρίς αυτός όμως να τελειώσει.

Μετά από λίγα λεπτά ηρεμίας ξάπλωσε δίπλα μου. Τον ρώτησα αν έφταιγε τίποτα που αυτός δεν ήρθε τελικά και μου είπε το εξής εκπληκτικό. Ήθελε να έρθω πρώτα εγώ για να απολαύσει τον οργασμό μου! Τον ρώτησα τι μπορούσα να κάνω για να τον ευχαριστήσω και μου ζήτησε αρχικά να τον πάρω πάλι στο στόμα και μετά εάν δεν είχα αντίρρηση να με πάρει από την στενή μου τρύπα.

Το είχα κάνει την πρώτη φορά με την Μίρκα σε εκείνη την λεσβιακή εμπειρία πριν 12 χρόνια στο νησί και άλλη μία μόνον φορά με τον "πρώην". Δεν διανοήθηκα να του χαλάσω το χατίρι. Επειδή δεν είχα στο σπίτι βαζελίνη του έδωσα κρέμα Nivea. Τον πήρα πάλι στο στόμα (δεν χόρταινα να παίρνω έτσι) και όταν ήταν σχετικά σκληρός (ποτέ δεν γινόταν πέτρα) γύρισα στα τέσσερα.

Αρχικά μπήκε κανονικά και με ξαναπήδηξε για μερικά λεπτά ενώ με το χέρι του μου άπλωνε την κρέμα. Τραβήχτηκε και σιγά σιγά το ζόρισε στην στενή τρύπα. Χούφτωσα το σεντόνι και δάγκωσα τα χείλη μου από τον πόνο και δεν μπόρεσα να πνίξω μία κραυγή. Ευτυχώς που δεν ήταν τόσο παχύ όσο μακρύ ήταν. Μπήκε τελικά και έμπαινε και τελειωμό δεν είχε. Νόμιζα ότι θα μου έβγαινε από το στόμα. Άρχισε να αγριεύει ο ρυθμός και πλέον τον έπαιρνα όλον μέσα και ο πόνος είχε σχεδόν μηδενιστεί. Ενώ το πρωί και μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ιδιαίτερα λεπτός και ευγενικός, τώρα είχε αλλάξει χαρακτήρα. Έγινε απότομος, με τράβαγε από τα μαλλιά και μου έλεγε προστυχόλογα. Μία αλλαγή δηλαδή 100%. Μετά από λίγο, πριν έρθει με μία απότομη κίνηση με γύρισε ανάσκελα, ανέβηκε επάνω μου και με βία το έσπρωξε στο στόμα μου.

Ήρθε αμέσως το μισό μέσα στο στόμα μου ενώ το υπόλοιπο μου το πασάλειψε στο πρόσωπό μου. Ξαφνιάστηκα αλλά δεν αντέδρασα. Στο κάτω κάτω της γραφής του το χρωστούσα για τους υπέροχους οργασμούς που είχα εκείνη την ημέρα.

Όταν ηρέμησαν τα πράγματα, αφού καθαρίστηκα, έγινε πάλι ο σεμνός άντρας που είχα γνωρίσει. Τον ρώτησα τι τον είχε πιάσει και μου είπε μάλλον συνεσταλμένα ότι το είχε σαν απωθημένο να παίρνει τις γυναίκες και από πίσω και ανάλογα, εάν η περίσταση το επιτρέπει, να φέρεται κάπως βίαια. Έφυγε και το επόμενο μεσημέρι επειδή γύρναγα πίσω, του ζήτησα να έρθει να με πάρει για τον σταθμό των λεωφορείων. Περιττό να πω ότι με βρήκε να τον περιμένω με ανοικτά τα πόδια στο κρεβάτι, όπου για μία ώρα τουλάχιστον μου έβγαλε πάλι τα μάτια έξω.

Αρχίσαμε με το κλασσικό, δηλαδή να τον παίρνω στο στόμα και ακολούθως με πήδηξε κανονικά μέχρι που τον παρακάλεσα να σταματήσει. Είχα φροντίσει να έχω δίπλα μου την κρέμα αυτήν την φορά και χωρίς να χάσει χρόνο ή να μου αφήσει χρόνο να συνέλθω, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και αφού λίπανε την μικρή μου τρύπα, σχεδόν με κακία μπήκε όλος μέσα. Αυτή την φορά άργησε λίγο, αλλά τραβήχτηκε πάλι και έχυσε πάνω στην κοιλιά μου και στο στήθος μου.

Μετά το διαζύγιο, δεν είχα κάνει έρωτα. Οι δύο αυτές ημέρες,, που αφέθηκα χωρίς καμμία δέσμευση και περιορισμούς, λειτούργησαν σαν αποδέσμευση από το παρελθόν και αρχή ενός καινούργιου ξεκινήματος. Επέστρεψα στην Αθήνα με περισσότερη αυτοπεποίθηση, χωρίς έκτοτε να χρειαστεί να επαναλάβω τις όποιες ακρότητες έλαβαν χώρα στο εξοχικό και προσπαθώ να ξαναφτιάξω την ζωή μου.

H-παρτούζα-της-γυναίκας-μου

Η καταγωγή της γυναίκας μου (Μαρία για την ιστορία, αλλαγμένο φυσικά) είναι από νησί και μένουμε στη πόλη μου. Έχει ύψος 1,69 ,βάρος 58 κιλά ,ωραίο πρόσωπο με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά και φοβερό σώμα το οποίο διατηρεί σε άριστη κατάσταση στο γυμναστήριο.

Κάποια μέρα ,πήραμε ένα τηλεφώνημα από την μικρότερη αδελφή της ότι θα μας επισκεφτεί με 2 φίλους της. Ο ένας εξ αυτών ήταν το αγόρι της τον οποίο τον ήξερα ήδη ,ο Νίκος. Ο άλλος ,άγνωστος σε μένα ,ήταν ο Βασίλης. Η γυναίκα μου τους γνώριζε αρκετά καλά και τους δύο αφού κάθε καλοκαίρι πηγαίνει για διακοπές ένα με δύο μήνες στο νησί της.

Τις δύο πρώτες μέρες έβλεπα αρκετή περιποίηση της γυναίκας μου στο Βασίλη και πολλά γυναικεία ναζάκια. Αυτό με έκανε να θυμηθώ κάποιες υπόνοιες που είχα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν ιδιαίτερα φρόνιμη τα καλοκαίρια στο νησί της. Το μεσημέρι της δεύτερης μέρας πηγαίνοντας από το σαλόνι στη τουαλέτα , βλέπω περνώντας έξω από τη πόρτα της κουζίνας ,τη γυναίκα μου σκυμμένη μπροστά στο φούρνο, η φούστα φυσικά σηκωμένη και φαινότανε όλος ο κώλος της και ο Βασίλης από πίσω της να της τον κρατάει και με τα δύο χέρια. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι όλες οι υποψίες μου ήταν σωστές και ο Βασίλης ήταν αυτός που την πηδούσε στο νησί. Προχώρησα γρήγορα χωρίς να με δούνε και πήγα στη τουαλέτα. Δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου τη σκηνή που είχα δει. Ήμουνα αναστατωμένος με αυτό που συνέβη αλλά αποφάσισα να μην κάνω ακόμα θέμα μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω.
Η μέρα πέρασε και προσπαθούσα να αντιληφθώ και άλλες τέτοιες φάσεις αλλά δεν είδα τίποτα. Το βράδυ πήγαμε για ένα ποτό σε μπαράκι οι 4 μας και εκτός από την γενική ευθυμία δεν είδα κάτι άλλο. Γυρίσαμε σπίτι και τους είπα ότι ήμουν ψόφιος στη κούραση και θα πηγαίναμε αμέσως για ύπνο.

Οι δύο άντρες κοιμόταν στο σαλόνι ,η αδελφή της γυναίκας μου στο δωμάτιο των παιδιών.
Αφού λοιπόν ξαπλώσαμε όλοι ,εγώ έκανα τον κοιμισμένο μέσα σε 5 λεπτά. Μετά από ένα τέταρτο μου λέει η γυναίκα μου ότι περάσαμε ωραία στο μπαράκι αλλά εγώ δεν απάντησα κάνοντας ότι κοιμάμαι. Με ξαναρωτάει μετά από 3-4 λεπτά αν μου άρεσε και όπως δεν απάντησα εγώ ,την ακούω και σηκώνεται από το κρεβάτι.

Περιμένω εγώ στο κρεβάτι κάνοντας τον κοιμισμένο και μετά από ένα δύο λεπτά ξανάρχεται και κοιτάζει από τη πόρτα ,φυσικά όπως ήταν σκοτεινά δεν είδε ότι εγώ είχα μισάνοιχτο το ένα μάτι μου. Αφού λοιπόν βεβαιώθηκε ότι κοιμάμαι ξαναφεύγει.

Αφήνω να περάσουν μερικά λεπτά και σηκώνομαι. Το σπίτι σκοτεινό εκτός από το φως της τηλεόρασης που ερχόταν από το σαλόνι. Με μεγάλη προφύλαξη σπρώχνω την πόρτα για 2-3 εκ. ίσα ίσα να μπορώ να κοιτάξω μέσα. Αυτό που είδα θα μου μείνει αξέχαστο. Η γυναίκα μου με το νυχτικό της μαζεμένο στη μέση και τα βυζιά της πεταμένα απέξω ,γονατισμένη μπροστά στο Νίκο και το Βασίλη που καθόταν στον ένα καναπέ έκανε εναλλάξ τσιμπούκι στον ένα ενώ την έπαιζε του άλλου και με το ελεύθερο χέρι της έτριβε το μουνάκι της. Την έβλεπα να γλύφει τις ψωλές τους προσπαθώντας να τις πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ σιγανά βογκητά καύλας ακουγότανε απ’όλους.

Μετά από μερικά λεπτά σηκώνονται για να ξαπλώσουν στο στρώμα που είχαμε στρώσει κάτω για να κοιμηθούν. Τότε είδα και τον εξοπλισμό των δύο που πηδούσαν τη γυναίκα μου. Ο Νίκος είχε ένα κανονικό πούτσο αλλά του Βασίλη ήταν ο μεγαλύτερος που είχα δει. Πρέπει να ήταν πάνω από 20 εκ. και πάρα πολύ χοντρός.

Ο Βασίλης ξαπλώνει κάτω και η γυναίκα μου ανεβαίνει πάνω του και καρφώνει το μουνάκι της πάνω στο παλούκι του ενώ ο Νίκος ήταν όρθιος μπροστά της και την τσιμπούκωνε. Η γυναίκα μου ήταν σε έκσταση και βογκητά καύλας έβγαιναν από το στόμα της.

Ανεβοκατέβαινε πολύ γρήγορα πάνω στο πούτσο του Βασίλη ενώ ρουφούσε το πούτσο του Νίκου ,τον έβγαζε και τον έτριβε στο πρόσωπο της, του έγλυφε τα αρχίδια και τον ξανάχωνε στο στόμα της ρουφώντας τον όλο μέχρι τη βάση του. Όλη αυτή την ώρα οι δύο άντρες δεν είχαν σταματήσει να της μιλάνε λέγοντας της διάφορα τα οποία αντί να την ενοχλήσουν φαινόταν να ανεβάζουν την καύλα της στα ύψη. Σε κάποια στιγμή της λέει ο Νίκος έλα να σε κάνουμε σάντουιτς τώρα ξεκωλιάρα και βγαίνοντας από το στόμα της πηγαίνει από πίσω της.

Παίρνοντας υγρά από το μουνάκι της αρχίζει να της τρίβει τη κωλοτρυπίδα ενώ η γυναίκα μου πέφτει μπροστά για να του δώσει ευκολότερη πρόσβαση στο κώλο της. Αφού έπαιξε για λίγο με το κώλο της βάζοντας μέσα 2 δάχτυλα για να την ανοίξει και να την ετοιμάσει ακουμπάει το πούτσο του πάνω στη τρύπα έτοιμος να της τον βάλει. Ο Βασίλης μένει τότε ακίνητος για να τον διευκολύνει ενώ από το στόμα της γυναίκας μου έβγαιναν βογκητά πόνου όπως άνοιγε ο κώλος της.

Μετά από ένα δύο λεπτά ο πούτσος του Νίκου είχε μπει μέσα και αυτός άρχισε να κουνιέται με σιγανές κινήσεις στην αρχή μέχρι να ανοίξει ο κώλος της γυναίκας μου και να μπορεί να τον τρώει πιο άνετα. Μόλις άρχισε να κινείται πιο γρήγορα ,η γυναίκα μου άρχισε να βογκά από καύλα Μετά από δύο λεπτά οι κινήσεις της ήταν φρενιασμένες όπως την γαμούσαν και οι δύο μαζί και πέφτοντας πάνω στο στήθος του Βασίλη άρχισε να τελειώνει.

Μόλις την αντιλήφθηκαν οι δύο γαμιάδες της άρχισαν να τη γαμάνε με δύναμη ενώ αυτή τελείωνε σε ένα φοβερό σε ένταση οργασμό. Εκείνη την ώρα της λέει ο Νίκος “θα χύσω μέσα στη κολάρα σου μωρή ψώλα ,θα σου γεμίσω το κώλο” και αρχίζει να σπρώχνει το πούτσο του μέσα στο κώλο της γυναίκας μου με μεγάλη δύναμη. Μετά από 5-6 κινήσεις μένει ακίνητος έχοντας όλο το πούτσο του βαθιά μέσα της και αρχίζει να χύνει ενώ ακούω για πρώτη φορά τη γυναίκα μου να μιλάει και να του λέει “ναιιι χύσε μέσα στο κώλο μου ,ξέσκισε με, δώσε μου τα όλα μέσα στη κολάρα μου” και με αυτές τις λέξεις τελειώνει ξανά. Αφού τελειώνει, ο Νίκος τον βγάζει από το κώλο της και έρχεται ,της τον βάζει στο στόμα και αρχίζει να του τον καθαρίζει. Την ώρα εκείνη σηκώνεται από κάτω ο Βασίλης και πηγαίνει πίσω της ,την στήνει στα 4 και όπως ήταν στημένη άρχισε να της τον τρίβει ανάμεσα στα κώλο και μετά να τοποθετεί το πουτσοκέφαλο του στη κωλοτρυπίδα της.

Αρχίζει και σπρώχνει και μετά από λίγη προσπάθεια έχει βάλει όλο το πούτσο του στο κώλο της. Εγώ βλέπω όλο αυτό το εργαλείο να χάνεται στο κώλο της γυναίκας μου και απορώ πως χώρεσε. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την απασχολεί γιατί μετά από μερικά σπρωξίματα αρχίζει και κινείται αυτή προς τα πίσω για να τον φάει πιο βαθιά. Ο Βασίλης αρχίζει και επιταχύνει τον ρυθμό του βάζοντας και βγάζοντας όλο σχεδόν το πούτσο του από το κώλο της ενώ η γυναίκα μου συνεχίζει να τσιμπουκώνεται από το Νίκο και έχει κατεβάσει το ένα χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και τρίβει το μουνάκι της. Μετά από κάμποση ώρα η γυναίκα μου αρχίζει να χύνει ξανά ενώ την ακολουθεί και ο Βασίλης ο οποίος της τον καρφώνει τέρμα μέσα στο κώλο της και της τον γεμίζει με τα χύσια του.

Αφού τελειώνει ,τον βγάζει και έρχεται και αυτός μπροστά και της τον δίνει στο στόμα για να του τον καθαρίσει, κάτι το οποίο η γυναίκα μου κάνει με μεγάλη όρεξη. Γυρνάω αθόρυβα στο κρεβάτι μου και μετά από 10 λεπτά έρχεται και η γυναίκα μου. Την επομένη την έβλεπα ότι δεν μπορούσε να καθίσει άνετα από το γαμήσι που είχε φάει και καθόταν συνεχώς στο πλάι αλλά δεν έδειξε να την στεναχωρεί αυτό. Είχα και την απορία του Νίκου που τα είχε με την αδελφή της αλλά μου λύθηκε το ίδιο βράδυ.

H-γυναίκα-μου-η-άτακτη

Η Μαρία, η γυναίκα μου, δουλεύει στο αεροδρόμιο, σε μια Αεροπορική Εταιρεία, γραμματέας τώρα πια Διευθύνσεως, μαζί με άλλες δύο κοπέλες ...
Η ίδια είναι η μεγαλύτερη, 30 περίπου χρονών, καστανή, με μεγάλα βυζιά και πεταχτό κωλαράκι...Γενικά μικροδείχνει...Κάτι σαν εικοσάρα...
(Εγώ, είμαι 34...)
Οι άλλες δύο, η Τζούλια και η Ρενάτα, είναι εποχιακό προσωπικό, 19 και 20 χρονών αντίστοιχα...Τίποτα το ιδιαίτερο, πλην του ότι ως πιτσιρίκες, είναι κορμάκια και πεταχτούλες...
Ο διευθυντής τους, ένας καλοβαλμένος 50άρης, ο Γιώργος , είναι κι αυτός παντρεμένος με τη Θάλεια, (42 χρονών, μελαχρινή), τα τελευταία 20 χρόνια...
Έχουμε βγει τα δύο ζευγάρια αρκετές φορές μαζί κι έχουμε μεγάλη οικειότητα...Ψιλοφλερτάρουμε πότε πότε ο ένας τη γυναίκα του άλλου, αλλά μέχρις εκεί...

Μερικές φορές, στο κρεβάτι, μέσα στις φαντασιώσεις που ανταλλάσσουμε με τη Μαρία, είχαμε «πάρει», πότε τα κορίτσια και πότε το Γιώργο με τη γυναίκα του...
Πάντα, έψηνα τη Μαρία, να φοράει στο γραφείο κάτι απ αυτά που φορούσε όταν βγαίναμε, κοντά και κολλητά φορεματάκια, αλλά μου απαντούσε ότι ο κώδικας του γραφείου, της το απαγόρευε...

Φέτος λοιπόν, κανα 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος αποφάσισε πριν κλείσουν το γραφείο για τις γιορτές, την τελευταία μέρα το μεσημέρι, να κάνουν πάρτι για το καλό, στο γραφείο...

Το προηγούμενο βράδυ, είδα τη Μαρία στο μπάνιο, να αφαιρεί με μεγάλη προσοχή τις τριχούλες απ τα πόδια της και να φροντίζει με το ψαλιδάκι ιδιαίτερα την περιοχή γύρω απ το μπικίνι της...
Το θέαμα με «ανέβασε» και έσκυψα κι άρχισα να της το γλύφω...Μόλις είχε φτιαχτεί για τα καλά, της είπα: «Θέλω να το δούνε όλοι μωρό μου αύριο...»
«Τότε να το ξυρίσω τελείως» μου απάντησε αστειευόμενη, αλλά με λιγωμένο βλέμμα...
Δεν ήθελα και πολύ, για να πάρω το ξυραφάκι και να της το κάνω σα μικρού κοριτσιού ...

Το πρωινό, της διάλεξα εγώ τα ρούχα που έβαλε...Το πιο μικρό σλιπάκι που της είχε ξεμείνει απ τον καιρό που ήταν πολύ μικρότερη, το πιο μικρό σουτιέν που ίσα που στήριζε τις βυζάρες της, μία καρώ κοντή φουστίτσα, ένα άσπρο διάφανο πουκαμισάκι, και κοντά άσπρα καλτσάκια, με παπούτσια του τένις...
Επειδή έκανε σχετικά κρύο, φόρεσε από πάνω ένα χοντρό τζάκετ, που ανέδειχνε περισσότερο το φουστάκι και τα γυμνά μπουτάκια της...

Εγώ έφτασα στο γραφείο της , καλεσμένος, κατά τις 2 η ώρα...
Ήταν όλοι εκεί κι ακόμη περισσότεροι...
Και η Θάλεια, η γυναίκα του Γιώργου, και οι άλλες κοπέλλες, καθώς και 3 μηχανικοί εδάφους, καμιά 25αριά & 30 χρονών ο καθένας...
Είχαν φέρει κασετόφωνο, φαγητά και ποτά...

Η Μαρία με υποδέχτηκε με ένα ΠΟΛΥ ζεστό φιλί στη πόρτα...Η ανάσα της μύριζε ποτό...
«Από τι ώρα τα πίνετε ?» ρώτησα...
«Απ τις 11, έχουμε βάλει μπρος...» μου απάντησε...Σημειωτέον, ότι σπάνια πίνει πάνω από ένα ποτό όταν βγαίνουμε έξω...

Κέφι, πολύ κέφι, τραγουδάγανε όλοι μαζί και κάποια στιγμή, με παίρνει η Θάλεια να χορέψουμε ένα ψιλοαργό κομμάτι..
Στις τρεις στροφές, είχε κολλήσει το σώμα της απ τη κορφή μέχρι τα νύχια επάνω μου...Προσπάθησα να τραβηχτώ και να το παίξω αδιάφορος, μέχρι που
μου ψιθύρισε «Μην είσαι μαλάκας...Εδώ θα γίνει της πουτάνας σήμερα...Το χουμε συζητήσει και με το Γιώργο και είναι μέσα...Ψήσε και τη γυναικούλα σου κι ότι φέρει η μέρα»...
Ο πούτσος μου, μου έφτασε στο στόμα και νόμισα πως όλοι τον κοιτούσαν...

Της χάιδεψα το κώλο και μου χάιδεψε το πούτσο, έχοντας κολλήσει το στόμα της στο λαιμό μου...
Γύρισα και κοίταξα το Γιώργο...Μας έβλεπε και χαμογέλαγε...
Έστριψα το βλέμμα μου να δω τις αντιδράσεις της Μαρίας...
Ήταν καθισμένη πάνω σε ένα απ τα γραφεία, με ένα ποτήρι στο χέρι, περιστοιχιζόμενη από δύο μηχανικούς, που ο ένας είχε ακουμπήσει αδιάφορα το χέρι του στη μέση απ το μπούτι της και ο άλλος της χάιδευε το λαιμό...Η φούστα της έμοιαζε ανύπαρκτη...
Οι μικρές ήταν ακριβώς απέναντι της και χασκογελάγανε απ αυτά που τους έλεγε ο άλλος μηχανικός που βρισκόταν πίσω τους και τις κράταγε απ τη μέση...Και των τριών τους το βλέμμα , δεν ξεκόλλαγε απ το θέαμα που τους προσέφεραν τα ανοιχτά μπούτια της Μαρίας...

Ξαφνικά το κασετόφωνο άρχισε να παίζει το old time classic , το θέμα απ τις 9,5 Βδομάδες με τον Joe Cocker...

Οι δυο μηχανικοί, έπιασαν την Μαρία κάτω απ τις μασχάλες, την ανέβασαν όρθια πάνω στο γραφείο και οι πάντες άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «θέλουμε στριπ τηζ...θέλουμε στριπ τηζ !!!»...Μαζί μ αυτούς κι εγώ, πιο δυνατά απ όλους!

Είχε γίνει κατακόκκινη , κάτι απ τη ντροπή, κάτι απ το ποτό...Με κοίταξε και διάβασε στα μάτια μου «ΠΡΟΧΩΡΑ» !!! Το βλέμμα της έλαμψε !!!

Αρχισε να κουνιέται ρυθμικά, γυρίζοντας αργά γύρω γύρω...Το παράθυρο πίσω της , έριχνε το φως του και σχεδίαζε τα βυζιά της κάτω απ το πουκάμισο...Το πουκάμισο, που άρχισε να ξεκουμπώνει, μέχρι που το πέταξε στο πάτωμα...
Τα βυζιά της , κόντευαν να πεταχτούν έξω...Ανασήκωσε το φουστάκι, αποκαλύπτοντας το βρακάκι της, που δεν έκρυβε σχεδόν τίποτα...

Όλοι κολλήσαμε πάνω στο γραφείο...
Δεν ξέρω αν ξεκούμπωσε η ίδια το σουτιέν της, ξέρω όμως ότι η Θάλεια της τράβηξε με δύναμη κάτω το φουστάκι...
Έκρυψε με μια ενστικτώδη κίνηση τις ρώγες της και πήγε να κατέβει...
Όλα τα χέρια τη σπρώξανε ξανά προς τα επάνω...
Ο Γιώργος (που πρέπει να θελε να την γαμήσει όλο τον καιρό που δούλευε μαζί του), έχωσε το δάχτυλό του ανάμεσα στο μουνί της και το σλιπάκι τραβώντας το, μαζί με τον ένα μηχανικό που το κατέβαζε από πίσω...

Την πετάξανε πάνω στο γραφείο, με τα πόδια ορθάνοιχτα, και το κεφάλι της πεσμένο απ έξω του...

Ο Γιώργος της τον έχωσε στο στόμα, την ώρα που η Θάλεια ρούφηξε το ξυρισμένο μουνί της, έχοντας τον πούτσο του ενός μηχανικού στο δικό της...

Εγώ με τον άλλον, πήραμε από μία από τις μικρές, και τους χώσαμε τα κεφαλάκια τους, ένα από κάθε πλευρά του γραφείου, πάνω στις ρώγες της Μαρίας καθώς τους τον χώναμε πισωκολλητά...

Ο Γιώργος της πλημμύρισε το στόμα και τραβήχτηκε για να δώσει τη θέση του στον άλλον...Δεν προλάβαινε να πάρει αναπνοή και ο επόμενος πούτσος χωνότανε στο στόμα της, γεμίζοντάς το με χύσια...

Την κατεβάσαμε σε λίγο στο πάτωμα, γονατίζοντάς την στα τέσσερα...Ξαπλώσαμε μπροστά στο στόμα της ένα απ τα μικρά, ανάσκελα...Η μικρή προσπάθησε να ξεφύγει αλλά την κρατούσαμε καρφωμένη ...Η Μαρία, άρχισε να γλύφει σα τρελή , κρατώντας το μουνάκι της μικρής ανοιχτό και με τα δύο της χέρια !!
Στο στόμα της μικρής κάθισε με ανοιχτά μπούτια η Θάλεια , κλείνοντάς της το με το μουνί της, με εμένα όρθιο δίπλα της να την τσιμπουκώνω...

Ο μηχανικός πήγε πίσω απ τη γυναικούλα μου κι άκουσα μια κραυγή πόνου...Αυτό που δεν άφηνε εμένα να της κάνω, της συνέβαινε εκείνη τη στιγμή...Της είχε σκίσει το κώλο...Πήγε να σηκωθεί κι αυτός τη χαστούκισε με δύναμη, ξανακατεβάζοντάς τη μέσα στο μουνάκι που έγλυφε...Δεν κουνήθηκε από κει...

Η άλλη μικρή, ξαπλωμένη δίπλα, έπαιζε μαλακία τσιμπουκώνοντας τον άλλο...

Η Θάλεια, που φαινόταν να έχει το γενικό πρόσταγμα, μ έσπρωξε, σηκώθηκε, και τράβηξε τα δυο μικρά κοντά της στο γραφείο...Τις ξάπλωσε τη μία πάνω στην άλλη 69 και την ώρα που γλύφανε τα μουνάκια τους, πήρε από δίπλα δύο άδεια μπουκάλια κόκα κόλα, και τους τα ακούμπησε στις κωλοτρυπίδες τους...Αρχισε να τα γαμάει απ το κώλο σα λυσσασμένη, μ αυτά να τινάζονται σαν ηλεκτρισμένα...

Ξάπλωσα στο πάτωμα ανάσκελα, φέρνοντας τη Μαρία από πάνω μου, ανοίγοντάς της τα κωλομέρια διάπλατα σε κοινή θέα...Σε μισό δευτερόλεπτο , ο Γιώργος της τον είχε χώσει στο κώλο...Ένοιωθα τη πούτσα του να πιέζει τη δική μου και να μπαινοβγαίνει με ταχύτητα...Η Μαρία ούρλιαζε από πόνο και καύλα , αλλά αυτό ήταν μέχρι να της γεμίσει το στόμα η πούτσα ενός απ τους άλλους...
Αρχισα να χύνω ακατάπαυστα...Τους έσπρωξα από πάνω μου...

Ο Γιώργος , ξάπλωσε με τη πλάτη στο πάτωμα, τραβώντας μαζί και τη Μαρία, χωρίς να βγάλει το πούτσο του απ τον κώλο της...Όπως ήταν με τα μπούτια ανοιχτά, χώθηκε ο άλλος μέσα στο μουνί της που είχε ένα ανάμεικτο κόκκινο χρώμα απ τις πούτσες που έτρωγε, μαζί με άσπρο απ τα χύσια που μάζευε...
Οι άλλοι δύο γονατίσανε από ένα πλάι ο καθένας, και βάλανε στις χούφτες της τους πούτσους τους...Τους έπαιζε μαλακία, με τέτοια ταχύτητα και λύσσα, που εγώ δεν την είχα ξαναδεί...
Τη χύσανε, ένας ένας με τη σειρά του, ο καθένας όπου τον βόλευε...

Σηκωθήκανε και ανάψανε τσιγάρο...
Η Μαρία είχε μείνει σχεδόν αναίσθητη στο πάτωμα, μη μπορώντας να κλείσει τα πόδια της και να κουνηθεί, ακούγοντας τα βογκητά απ τις μικρές που τις ξεπάτωνε η Θάλεια...

Σε λίγο όλα είχαν τελειώσει...
Η Μαρία σηκώθηκε γεμάτη χύσια και πήγε στο μπάνιο, ολόγυμνη, ένα υπέροχο θέαμα στα μάτια μου, τόσο ερωτικό, που δεν είχα ξανά αντικρίσει...

Λίγο λίγο τα πράγματα γύρισαν στη θέση τους...

Είχε τα μάτια στο πάτωμα όταν επέστρεψε...(Πως θα τους αντικρίσω μετά τις γιορτές , μου εξομολογήθηκε στο γυρισμό για το σπίτι...)...
Την αγκάλιασα, μαζί με το Γιώργο και τη Θάλεια, που τη φίλησε γλυκά στο μάγουλο...
«Σας περιμένουμε σπίτι για Πρωτοχρονιά»...μας είπε όταν φεύγαμε...
«Θα έρθουν και κάτι φίλοι...Να έρθετε οπωσδήποτε»...

Τα καλλίτερα Χριστούγεννα της ζωής μου ίσως ???
Ποιος ξέρει...Ίσως έρθουν και καλλίτερα...

Αυτό-κι-αν-ήταν-τρίο

Μόλις είχα μαλακιστεί και μέσα στην καύλα πήγα να πιω ένα ποτό σε ένα μπαράκι. Δεν είχε πολύ κόσμο, κάθισα στο μπαρ και παράγγειλα . Μετά από κανά δεκάλεπτο έσκασε μύτη κάποιος άντρας πάρα πολύ όμορφος. Κάθισε δίπλα μου, παρήγγειλε και με κοίταξε με ένα πολύ σέξι βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω. Με ρωτάει "το ονοματάκι σου?" "Ράνια" του λέω και γυρνάω από την άλλη...αυτός χαμογέλασε και ήρθε από πίσω μου...""λοιπόν καύλα...πως θα γίνει να σε γαμήσω σήμερα" αν έχεις χρήμα όλα γίνονται"τζάμπα θα σε γαμήσω και θα με παρακαλάς για αυτό"". για να μην πολυλογώ συνεχίσαμε να μιλάμε στο μπαρ για καμιά ώρα με το ίδιο ύφος και κάποια στιγμή μου λέει "πάμε"...

Πήγαμε στο σπίτι του. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και μου είπε "μαλάκισε λίγο το μουνάκι σου και έρχομαι " δεν ήξερα που πήγε αλλά ήμουν πολύ καυλωμένη για να αντισταθώ. Άρχισα λοιπόν να χαιδεύω το μουνί μου και να του βάζω ένα ένα τα δάχτυλα μου. Μπήκε μέσα μετά από λίγο, με άρπαξε από τα μαλλιά και μου είπε "ο ρόλος σου εδώ μέσα είναι να εκτελείς...ότι και να σου πω θα το κάνεις κι αν όχι με το καλό με το ζόρι.. όπως κάνεις και στην δουλειά σου." ήθελα να του πω ότι κατάλαβε λάθος αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας. Με έσπρωξε πάλι στο κρεβάτι και μου είπε "γδύσου.. θέλω να χύσεις για πάρτη μου... μαλακίσου και χύσε" του ζήτησα να μου βάλει τα δάχτυλα του κι εκείνος απάντησε "που ξέρω εγώ μωρή ψωλα με ποιον πηδήχτηκες πριν?" και μου έριξε 2 χαστούκια δυνατά...συνέχισα να μαλακίζομαι και να χύνω κι ήθελα κι άλλο. Αυτός δεν έκανε τίποτα. Απλά καθόταν με κοίταζε, με χτύπαγε που και που στο πρόσωπο και μου έλεγε ότι είμαι ξεφτιλισμένη αφού το μόνο που με ένοιαζε ήταν να χύνω. Κάποια στιγμή σηκώθηκε έφερε το καυλί του από πάνω μου και μου είπε "θέλω να γαμήσω το στόμα σου ενώ εσύ μαλακίζεις το μουνί σου" Τον πήρα αμέσως στο στόμα μου και άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου ενώ το μουνί μου ήταν μούσκεμα...

Εκείνη την ώρα μπήκε μια κοπέλα μέσα με τέλειο σώμα φορώντας μόνο ένα στρινγκακι και μας πλησίασε."πάλι πουτάνες γαμάς? "το δώρο σου είναι " της απάντησε ενώ εγώ παρόλο που ένιωσα άβολα συνέχισα να μαλακίζω το μουνί μου και να τον παίρνω στο στόμα μου. "μου αρέσει αυτή" είπε εκείνη. "δες της τα χέρια. θέλω να σε ακουμπάω μόνο εγώ " αυτός με έπιασε απότομα με έδεσε στο κρεβάτι και εκείνη μου έφερε το μουνί της να το γλύψω. Το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση ενώ αυτός μου έφτυνε το μουνί μου και έβαζε πότε τρία πότε τέσσερα δάχτυλα μέσα του. Είχα γίνει μούσκεμα και έγλυφα ένα μουσκεμένο μουνάκι που κατά "ένα περίεργο τρόπο έβρισκα υπέροχο. "πιο ξεσκισμένο μουνί από το δικό σου γαμιόλα δεν έχω ξαναδεί.. πόσοι σε γαμήσανε μωρή καριόλα σήμερα???"

Ένιωθα παράξενα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να γαμηθώ. Η κοπέλα έχυνε ασταμάτητα και εγώ έχωνα την γλώσσα μου στο μουνί της όσο πιο βαθιά μπορούσα. "Μόλις εκείνη έχυσε σηκώθηκε και πήγε κοντά του."δεν βλέπεις ότι η πουτάνα θέλει το καυλί σου? " τον ρώτησε.."θα τον φάει όποτε γουστάρω εγώ"της είπε και ήρθε στο πρόσωπο μου. Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι θα έκανε και με δυνατό χαστούκι μου είπε ¨ποιον κοιτάς μωρή? χαμηλά το κεφάλι. δεν γουστάρω να με κοιτάνε πουτάνες απλά να τις γαμάω θέλω και εσύ όπως βλέπω είσαι για πολλά γαμήσια¨ ¨σε παρακαλώ του είπα θέλω να με γαμήσεις" Πρώτα θα γαμήσω αυτήν ,είπε, θα της χύσω τα βυζάκια, θα της τα γλείψεις καλά, θα την κάνεις να χύσει πολλές φορές και ίσως μετά γαμημένο πουτανάκι γαμήσω τον κώλο σου γιατί από το μουνί δεν θα καταλάβεις τίποτα" Η κοπέλα ξάπλωσε δίπλα μου άρχισε να με φιλάει με λύσσα ενώ αυτός της τον έχωνε βαθιά στο μουνί της. όταν ήρθε η ώρα να χύσει την τράβηξε κοντά του και της έχυσε τα βυζάκια της ενώ εκείνη τα άπλωσε παντού με τα χέρια της.. Αυτή ξάπλωσε δίπλα μου και εκείνος με έλυσε και αφού με κοίταξε σαν να με λυπάται μου είπε "εμπρός μωρή καριόλα. γλύψτης τα βυζάκια." άρχισα να την γλύφω με ευχαρίστηση ενώ αυτός μου έλεγε "έτσι ..καθάρισε την καλά. για αυτό σε έφερα εδώ. να σε κάνουμε ότι θέλουμε. Την έγλυψα με μανία, και καύλωνα ακόμη παραπάνω. "σας παρακαλώ γαμήστε με"έλεγα και ένιωθα όλη την ξεφτίλα .

Με χτύπησε τότε εκείνη και μου είπε "γλύψε μου το μουνί σαν καλή πουτάνα, κάνε με να χύσω και θα τον αφήσω να σου γαμήσει όλες σου τις τρύπες. Κατέβηκα γρήγορα να της το γλύψω όσο πιο καλά μπορούσα νιώθοντας το χέρι του στην κωλοτρυπίδα μου. "τρίψτε τα μουνάκια σας " μας είπε και το κάναμε με πολύ όρεξη... θα έκανα τα πάντα για να γαμηθώ μαζί του και με μεγάλη ευκολία. Τώρα φιληθείτε και αμέσως αρχίσαμε να γλύφουμε η μία την άλλη σαν τα σκυλιά. Κι ήταν όλα τόσο καυλωτικά. Με τράβηξε αυτός από τα μαλλιά με έβαλε στα τέσσερα αυτή ήρθε μπροστά μου και του είπε "θέλω να την γαμήσεις δυνατά όσο αυτό το πουτανάκι με κάνει να χύνω με την γλώσσα της" μου τον έχωσε με δύναμη, ενώ εκείνη μου κρατούσε το κεφάλι ακριβώς στο σημείο που καύλωνε παραπάνω.

Κάποια στιγμή αυτός φώναξε "χύνω παλιοπούτανο" και ένιωσα τα χύσια του στον κώλο μου. Τραβήχτηκε, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έγραψε με την κάμερα τον κώλο μου που έσταζε.. Η κοπέλα σηκώθηκε του είπε "δεστην πάλι" και έφυγε. Εκείνος το έκανε γρήγορα, λέγοντας μου "εμείς θα βγούμε για ποτό. εσύ θα κάτσεις εδώ καυλωμένη χωρίς να ακουμπάς το ξεσκισμένο σου μουνί και θα μας περιμένεις. Αν έχω καύλες μπορεί και να σε γαμήσω λίγο. Αλλιώς θα χύνεις από ανυπομονησία. Είσαι η γαμημένη μας πουτάνα και από δω και πέρα θα σε γαμαμε όποτε γουστάρουμε. Τα λέμε" με αφήσανε στο κρεβάτι και εξαφανίστηκαν. Ήθελα να ουρλιάξω από καύλα αλλά το μόνο που έκανα ήταν να περιμένω με ανυπομονησία...

Ήμουνα ήδη κανα 2ωρο μόνη μου. Οι σκέψεις μου όμως για το τι θα γινόταν δεν άφηναν το μουνάκι μου να στεγνώσει. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν και σκεφτόμενη την κοπέλα αλλά και εκείνον καύλωνα ακόμη παραπάνω. Εκεί που φαντασιωνόμουν ότι επιτέλους μου γαμάει ο τυπάς το μουνί μου τον άκουσα να έρχεται λέγοντας στην κοπέλα "είναι όλη δική σου. Γάμησε την "

Αυτή ήρθε μέσα έβαλε το χέρι της στο μουνί μου
που ήταν μούσκεμα και μου είπε "τι έγινε πουτανίτσα. ακόμη καύλες?"πολλές" της απάντησα. έβαλε 4 δάχτυλα στο μουνί μου ενώ με κοιτούσε και μου έλεγε "τι να καταλάβει η μούνα σου μωρή ξεφτιλισμένη? όχι απλά δεν θα πάρεις φράγκο αλλά θα μας δώσεις κιόλας" τότε μπήκε και εκείνος μέσα. "τι έγινε μωρή καριόλα? σε γαμάει και σου αρέσει ε? σκέτη ξεφτίλα είσαι μωρή. περιμένεις 3ώρες να γαμηθείς και η μούνα σου είναι ακόμη βρεγμένη" ψιθύρισα "σε παρακαλώ γάμησε με. θα κάνω ότι θες απλά γάμησε με " εκείνος γέλασε, έριξε ένα γλωσσόφιλο στην άλλη και της είπε να μου κρατήσει τα πόδια ανοιχτά. τα άνοιξα μόνη μου..."κοίτα γαμιόλα που βρήκαμε σήμερα " της λέει. "χώστης τον πούτσο σου στο μουνί" του είπε. Εκείνος τον πασάλειψε με τα υγρά μου, λέγοντάς μου ότι είμαι μεγάλη καριόλα και ότι αν δεν του το ζητούσε εκείνη δεν θα λέρωνε το καυλί του για μια τέτοια τσούλα, και μου τον έχωσε.

Τον πήρα όλο και καύλωσα. Αυτή έφερε το μουνί της από πάνω μου και μου είπε "σου κάνω την τιμή να μου το γλύψεις μέχρι να σου χύσει το στόμα σου ο άντρας μου". την έγλειφα και αυτός με γαμούσε με μανία. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει τον έφερε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Αυτή με έλυσε, μου έδωσε τα ρούχα μου, και μου είπε "δρόμο τώρα" δεν σε χρειαζόμαστε άλλο "θέλω να ξανάρθω" είπα. Τότε σηκώθηκε εκείνος με κοίταξε και μου είπε "αν ποτέ ξαναχρειαστώ ξεφτιλισμένο τσουλί θα σε πάρω. γράψε το τηλέφωνο σου και βλέπουμε. είσαι πολύ υπάκουη σκλάβα όμως. μπράβο. τώρα σήκω φύγε γιατί τις πουτάνες δεν τις θέλω γύρω μου χωρίς λόγο."με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε στην εξώπορτα. "άσε με να ντυθώ" του είπα. "γιατί ντρέπεσαι μωρή γαμιόλα. Άντε μαλακίσου έξω αν γουστάρεις..."και με έσπρωξε έξω από την πόρτα.

Τους άφησα το τηλέφωνο μου στην πόρτα, ντύθηκα και εξαφανίστηκα...

Από τότε με γαμάνε όποτε έχουν καύλες, και μου αρέσει αφάνταστα...

Αχόρταγη-εφη


Με λενε γιωργο 36 χρονων και ειμαι παντρεμενος με την Έφη που ειναι 10 χρονια μικροτερη μου. Ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι μαζι και κυριως τον τελευταιο χρονο οποτε και η σεξουαλικη μας ζωη αλλαξε κατα 180 μοιρες. ημασταν ενα απολυτα φυσιολογικο ζευγαρι οπως χιλιαδες αλλα και τιποτα δεν εδειχνε οτι εγω και η Έφη θα μπορουσαμε να κανουμε πραγματα οπως αυτο που θα σου διηγηθω.

Ηταν 19 μαιου και πηγαμε σε ενα πολυ ομορφο εστιατοριο για να γιορτασουμε τα 6 χρονια του γαμου μας. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική με το πιάνο να παίζει πολύ απαλές νότες και τα κεριά στα τραπέζια να δημιουργούν ένα άδρως ερεθιστικό μισοσκόταδο. η Έφη δεν έπινε ποτέ όμως εκείνο το βράδυ ήπιαμε μαζί δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί. για κάποιους λογούς δεν είχαμε ποτέ ξανά γιορτάσει την επέτειο μας και θέλαμε και οι δυο αυτή η βραδιά να ήταν τέλεια.

Hταν ένα αρκετά σοβαρό και αριστοκρατικό εστιατόριο και ήμασταν οι ποιο νέοι εκεί μέσα καθώς όλοι οι υπόλοιποι ήταν πάνω από 45-50 χρονών. λίγο όμως η πολύ καλή μας διάθεση και λίγο το κρασί μας είχαν κάνει να γελάμε συνεχώς με διαφορά αστεία που λέγαμε και οι γύρω μας να μας κοιτάνε σαν να αναρωτιόταν πως διάβολο μας αφήσαν και μπήκαμε μέσα.

στο δίπλα ακριβώς τραπέζι κάθονταν δυο ζευγάρια που η ηλικία τους ήταν γύρω στα 65 χρόνια, οι γυναίκες με ακριβές τουαλέτες και οι άντρες με κυριλέ κουστούμια.

Ήταν φανερό ότι την τελευταία ώρα ασχολούνταν μόνο μαζί μας και στη φάτσα τους υπήρχε ένα διαρκές μούδιασμα. αποφασίσαμε να γελάσουμε λίγο μαζί τους και ψάχναμε να βρούμε τι θα τους κάναμε. τότε ήταν που είπα στην Έφη να κάνει καμάκι στους γέρους για να σπάσουμε πλακά.

Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να σας περιγράψω την γυναίκα μου καθώς και τι ρούχα φορούσε εκείνο το βράδυ. είναι Ξανθιά, με ύψους 1,70, 68 κιλά και πολύ πολύ όμορφη. το χαρακτηριστικο της ειναι τα μεγαλα βυζια. φορουσε μια φουστα ασυμμετρη με την κοντη πλευρα να φτανει λιγο πανω απο το γονατο και ενα διαφανες μαυρο πουκαμισο απο το οποιο ξεχωριζαν τα βυζια της μεσα στο μαυρο δαντελωτο σουτιεν της.

Οταν λοιπον ειπα στην Έφη να τους κανει καμακι αυτη αμεσως καρφωσε το βλεμμα της στα "πουρα" διπλα μας. ειχε πιει τοσο πολυ κρασι που η καθε της κινηση δεν ειχε ιχνος διακριτικοτητας. τα ματια της ηταν καρφωμενα ποτε στον ενα και ποτε στον αλλο ενω το ενα της χερι ηταν στο στηθος της σαν να τους ελεγε "γουσταρεις να το πιασεις κωλογερε…" αυτοι τα ειχαν χασει και κυριολεκτικα εγιναν ασπροι απο τη σαστιμαρα τους. οσο τους εβλεπε ετσι η γυναικα μου τοσο περισσοτερο της αρεσε το παιχνιδι. καποια στιγμη τραβηξε λιγο την καρεκλα της τοσο ωστε να μπορουν να βλεπουν και τα ποδια τησ, γυρισε λιγο στο πλαι και εφερε μπροστα στα ματια τους μια θεα που ποτε δεν θα μπορουσαν να φανταστουν. τραβηξε τη φουστα της ψηλα και το σκισιμο εφτασε μεχρι το στρινκ που φορουσε. αυτο ηταν η χαριστικη βολη γι αυτους αφου βλεπαμε τον ιδρωτα τους να τρεχει σαν ποταμι. μην αντεχοντας αλλο το θεαμα ζητησαν το λογαριασμο πληρωσαν και εφυγαν, ο ενας ομωσ, ο ποιο θαρραλεοσ, αφησε μια καρτα του πανω στο τραπεζι κανοντας νοημα στην Έφη να την παρει… φυσικα δεν την αγγιξαμε…

Ετσι ξεκινησε η βραδια μας και συνεχιστηκε σε καποιο μπαρακι το οποιο διαλεξαμε να ειναι μικρο με ελληνικη μουσικη και γεματο κοσμο. για πιο λογο; θα καταλαβετε παρακατω.

Δεν ειχαμε ξαναπαει στο μπαρ αυτο, ηταν ολο κι ολο ενας χωρος γυρω στα 40 με 50 τετραγωνικα με την μπαρα στη μια ακρη και τον D.J. στην αλλη. ο χωρος που εμενε ηταν υπερβολικα μικρος για τον κοσμο που υπηρχε εκει και ολοι ημασταν κολλημενοι ο ενας με τον αλλο. αλλο που δεν θελαμε… διπλα μου μια παρεα με κοριτσια προσπαθουσαν να χορεψουν ομως το μονο που καταφερναν ηταν να με καυλωσουν αφου τριβοταν πανω μου θελοντας και μη. η Έφη το καταλαβε και για να βεβαιωθει χουφτωσε τον πουτσο μου και μετα χαμογελασε πονηρα. "λες να μπορω να καυλωσω και γω τους διπλανους μου…", ρωτησε και πριν προλαβω να απαντησω ειχε αρχισει να κουναει το κορμι της στο ρυθμο της μουσικης φροντιζοντας ομωσ, ποτε ο κωλος της και ποτε τα βυζια της να ειναι κολλημενα στους γυρω της. σιγα σιγα αυτοι αρχισαν να της ριχνουν κλεφτες ματιες για να μην τους παρουν ειδηση και οι γκομενες τους ενω προσπαθουσαν να πλησιασουν ολο και περισσοτερο την Έφη.

Ένας πιο τολμηρος που μαλιστα συνοδευε και 2 κοπελες πηγε σιγα σιγα πισω της και με υφος αδιαφορο κατεβασε το χερι του στον κωλο της. η Έφη μου εκλεισε το ματι και εφερε το σωμα της σε τετοια θεση ωστε να μπορει ο αλλος χωρις να τον βλεπουν να χουφτωνει. το παιχνιδι χοντραινε και επρεπε γρηγορα να αποφασισω τι θα κανω. η καυλα που εβλεπα στο προσωπο της γυναικας μου δεν με αφηνε να σκεφτω λογικα. τοτε με επιασε απο το χερι και με τραβηξε μπροστα της κολλωντας το στομα της στο δικο μου ενω ο αλλος της ετριβε τον κωλο. "εισαι καυλωμενος ακομα μωρο μου", μου ειπε και δεν ηταν ψεματα. ομως αυτη τη φορα ειχα καυλωσει οχι απο τα κοριτσακια διπλα μου αλλα απο αυτην. "εχει περασει το χερι του κατω απο τη φουστα, μου ειπε, τα δακτυλα του μου ανοιγουν το κωλο, ειναι φοβερο…" εγω μπροστα της και αυτος πισω της την ειχαμε κανει σαντουιτς. η Έφη ελειωνε μες στο μπαρ, ηταν κατι πρωτογνωρο και συναρπαστικο και για τους δυο μας. ετσι οπως ημασταν κολλημενοι αρχισε να χορευει και να τριβει τη λεκανη της πανω στην καυλωμενη πουτσα μου, ηθελα να χυσω εκει μεσα, ειλικρινα… ο τυπος πισω της βλεποντας μας να μην αντιδρουμε συνεχισε απτοητος το …εργο του. "θελω να μεινω χωρις βρακι πρεπει να το βγαλω, μας εμποδιζει…" και χωρις δευτερη κουβεντα φευγει για την τουαλετα. οταν γυρισε χαμογελουσε … "θελω να ξερω τι θα κανει αυτος εκει οταν βρει στην τσεπη του σακακιου του το βρακι μου…" μου ειπε και αρχισε να γελαει, ενω εγω κοιταζα τον τυπο που μου εδειξε. γυρω στα 35 παρεα με αλλον ενα και τις κοπελες τους. ειχε βαλει η πουτανα το τανκα της στην τσεπη του. τετοια πραγματα γινοταν εκεινο το βραδυ και το μονο που δεν ηξερα ηταν με ποιον θα γαμιοταν η γυναικα μου. υπηρχαν πολλοι …υποψηφιοι.

Ξαφνικα μπροστα μας εμφανιστηκε ενα ζευγαρι γνωστων μασ, οχι πολυ φιλοι απλα γνωστοι. μας χαιρετησαν, ομως εμεις μεσα μας βλαστημουσαμε την ωρα και την στιγμη. πανω που ειχαμε αρχισει να περναμε καλα ηρθαν να μας ξενερωσουν. ελπισαμε στην αρχη οτι θα φυγουν ομως τιποτα… αρχισαμε να λεμε διαφορα και το πηραμε αποφαση οτι η βραδια μας εληξε αδοξα.που να ξεραμε…

ο Γιαννης και η Λινα ηταν γυρω στα 28 αυτος και 25 εκεινη, αρκετα εμφανισιμοι και οι δυο με πολλα λεφτα αλλα οσες φορες ειχαμε συναντηθει η λινα μιλουσε για μοδα και κοσμικα και ο γιαννης για ποδοσφαιρο και αυτοκινητα. συζητησεις τελειως αντισεξ.

"τωρα θα δουν οι νεοπλουτοι τι τους περιμενει…" ειπα στην Έφη και αυτη κουνοντας το κεφαλι συμφωνησε μαζι μου.

Με τις καυλες που ειχαμε εκεινη τη στιγμη ειλικρινα δεν μας ενοιαζε τιποτα. ουτε τι θα σκεφτουν για μας ουτε πως θα αντιδρασουν…επιασα την κοπελα απο το χερι την τραβηξα κοντα μου και αρχισαμε να χορευουμε τσιφτετελι, θελοντας και μη ο ενας κολλημενος στον αλλο. η Έφη αμεσως εκανε το ιδιο με τον γιαννη. σιγουρα η λινα ενοιωσε την καυλα μου αφου καθε φορα που ακουμπουσα το καυλι μου στη λεκανη της αυτη προσπαθουσε να τραβηχτει. που να παει ομωσ, η Έφη ηταν ακριβως πισω της και με τις κινησεις της την εσπρωχνε ολο και πιο πολυ πανω μου.

εβλεπα τη γυναικα μου να την εχει πεσει εν ψυχρω στο Γιαννη, κανοντας δηθεν πως του μιλαει ειχε κολλησει το στηθος της πανω του και ετσι οπως κουνιοταν τον ειχε τρελανει. ηταν φανερο οτι και οι δυο μας κοιτουσαν τωρα με αλλο ματι.

ειχε παει περιπου 2 η ωρα, ειχαμε πιει ολοι αρκετα ποτα και η Έφη καποια στιγμη πηρε την λινα να πανε τουαλετα. οταν γυρισαν καταλαβα οτι καποια διαβολια ειχε κανει παλι η δικια μου… "τι εγινε…", ρωτησα, "ετοιμασου, μου ειπε, φευγουμε…". πραγματικα μετα απο προταση της λινας φυγαμε απο το μπαρ για να παμε σε καποιο αλλο πιο μεγαλο παραθαλασσιο μαγαζι. οταν βγηκαμε εξω η Έφη προτεινε να αφησουμε εκει το αμαξι μας και να παμε με των παιδιων αλλα υπηρχε ενα πρακτικο προβλημα, ο γιαννης ειχε μια μερσεντες καμπριο διθεσια. πως θα χωραγαμε; τη λυση την εδωσε η δικια μου, "ποτε δεν εχω μπει σε τετοιο αμαξι, γι αυτο θα παμε ακομα κι αν κατσω στο λεβιε…" γελασαμε αλλα εγω ηξερα οτι λιγο να την τσιγκλαγαμε θα το εκανε . καθισαμε εγω και ο γιαννης μπροστα, η λινα αναμεσα μασ, κατι που την αναγκασε να ανοιξει τα ποδια και να σηκωσει ψηλα τη μινι φουστα που φορουσε, μια και η κονσολα σ' αυτα τα αμαξια ειναι αρκετα μεγαλη και η Έφη στα ποδια μου με την πλατη στην πορτα και τα ποδια της πανω στο γιαννη και την λινα. ηξερα οτι η Έφη ειχε καποιο σχεδιο αλλα δεν ηξερα ποιο… στη μεση της διαδρομης και ενω ολη την ωρα λεγαμε αστεια και γελαγαμε, αρχισα να καταλαβαινω. ετσι οπως ειχε απλωσει η γυναικα μου τα ποδια της τελειωναν ακριβως πανω στον πουτσο του γιαννη, κουνωντας τα λοιπον λιγο του τον ετριβε.ειχε μπει στο νοημα αυτος…

τωρα σειρα ειχε η γυναικα του και επρεπε να σκεφτω κατι… εβαλα στην αρχη το χερι μου πανω απο τον ωμο της αλλα αυτο δεν ηταν κατι που θα τη καυλωνε. επρεπε να την καυλωσω… η Έφη με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση. τραβωντας το ενα της ποδι προς τα πισω το ακουμπησε ακριβως αναμεσα στα ποδια της φιλης μας και γελωντας της σηκωσε κι αλλο τη φουστα. αυτη εκανε μια κινηση να το αποφυγει αλλα πως ετσι οπως ημασταν, δεν μπορουσε να κουνηθει . "εχεις κυκλοφορησει ποτε χωρις βρακι; τη ρωτησε, κοιτα εμενα" και ανοιγοντας τη φουστα της εδειξε το μουνι της. ευτυχως η αντιδραση τους ηταν καλη, γελασαν το σχολιασαν και η λινα ομολογησε οτι ποτε δεν το ειχε κανει…

Κατα …παραδοξο τροπο η γυναικα μου …ξεχασε να κατεβασει τη φουστα τησ, το μουνι της ηταν μπροστα στα ματια μας και εβλεπα και τους δυο να της ριχνουν κρυφες ματιες. ολα πηγαιναν οπως τα θελαμε. οταν φτασαμε στο κλαμπ και πριν κατεβει η λινα η γυναικα μου την παροτρυνε να το βγαλει… "δεν ξερω αν θα νοιωθω ανετα…ειπε, δεν το χω ξανακανει."

"μονο εμεις θα το ξερουμε, αγαπη μου…" της ειπε ο γιαννης ξαφνιαζοντας μας ευχαριστα. "ελα, ασε εμενα", της ειπε η Έφη και με μια κινηση το βρακι της λινας βρεθηκε στο χερι της. προλαβα να δω το μουνακι της και εκεινη τη στιγμη ορκιστηκα οτι θα το γαμουσα.

οταν μπηκαμε στο κλαμπ βρηκαμε 2 σκαμπο σε ενα μπαρ, αρκετα απομερα, καθισαμε οι αντρεσ, ενω οι γυναικες ορθιες μπροστα μας χορευαν συνεχεια. "δεν ξερω εσυ φιλε αλλα εγω ειμαι ετοιμος να χυσω…" ειπα στο γιαννη "εσυ εισαι ετοιμος αλλα εγω φιλε εχυσα …" μου απαντησε, "ποτε;" τον ρωτησα, "οταν ερχομασταν μου ειπε στο αμαξι. η γυναικα σου ειναι φωτια, συγνωμη που το λεω ετσι χοντρα αλλα αυτη μ' εκανε κι εχυσα με το ποδι τησ…"

καθομουνα και τον κοιτουσα σαν χαζος "δηλαδη τωρα το σλιπακι σου ειναι γεματο χυσια;" ηλιθια ερωτηση…

φωναξα τις κοπελες κοντα μας "ο γιαννης επαθε ενα ατυχημα στο δρομο τους ειπα και χρειαζεται βοηθεια…" αυτες κοιταξαν παραξενεμενες "τι εγινε…" ρωτησε η λινα "τιποτα απλα ειχε τοσες πολλες καυλες που βλεποντας το μουνι της Έφης εχυσε…"

"τι λεει γιαννη;" ρωτησε η γυναικα μου "σ' εκανα κι εχυσεσ; ψεματα λεσ…" η λινα κοιτουσε σαν χαζη, η Έφη ομως δεν εχασε χρονο, το χερι της ειχε κατεβει στην πουτσα του γιαννη και χωρις ντροπη του ειχε κατεβασει το φερμουαρ και ειχε χωσει μεσα το χερι της. "λινα αληθεια το λεει, εχει χυσει αλλα ειναι παλι καυλωμενος. τι λες να τον κανουμε να χυσει παλι;" και χωρις να περιμενει απαντηση τραβαει κοντα την λινα, βαζει τον γιαννη στη μεση και αρχιζει να του παιζει μαλακια… ημασταν ολοι εκτος εαυτου, εμενα τα αρχιδια μου πονουσαν απο την καυλα, ο γιαννης ειχε εξω την πουτσα του και του επαιζε η γυναικα μου μαλακια, η λινα φανερα καυλωμενη, προσπαθουσε να κρυψει το οπτικο πεδιο για να μη μας παρουν ειδηση και γυρω μας παρα πολλα ατομα να διασκεδαζουν και να μην φανταζονται τι γινεται διπλα τους. δεν χρειαστηκε πολυ ωρα ο φιλος μας να ξαναχυσει και η γυναικα μου με το χερι της γεματο απο σπερμα αρχισε να γλυφει ενα ενα τα δακτυλα της.

τοτε πηρα την αποφαση να κανω το μεγαλο βημα με τη λινα. τη ρωτησα αν εχει καυλωσει και κουνησε το κεφαλι της καταφατικα. την τραβηξα κοντα μου και βαζοντας το χερι μου κατω απο τη φουστα της εφερα τα δακτυλα μου στο μουνακι της. χωρις κοπο εχωσα μεσα δυο δακτυλα και το χερι μου γεμισε απο τα υγρα της. "ειναι σωστο αυτο που κανουμε;" ρωτησε χαμηλοφωνα, εγω συνεχισα μεσα στον κοσμο, να εξερευνω το μουνι της ωσπου δεν αντεξε επεσε πανω μου και με το στομα της στο αυτι μου, μου ψιθυρισε οτι εχυσε…

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...