ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

Ξεχνιέμαι πολλές ώρες διαβάζοντας της ιστορίες σου και αποφάσισα να σας στείλω και εγώ της περιπέτειες μου που τραβάω με την κουμπάρα μου!

Είναι 34 χρόνων και έχει χωρίσει εδώ και δυο μήνες από τον άντρα της, επειδή εκείνος πηδιόταν με μια συνάδελφο του, της κουμπάρας μου της έχω μεγάλη σεβαση λόγο της αξιοπρέπεια της : δεν μου έχει δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή, από παλιότερες συζητήσεις με τον κουμπάρο μου ήξερα όμως ότι είναι τέλεια στο γαμήσι και δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα !!!

Πριν λίγες μέρες μετακόμισε σε διπλανή πόλη και πιο μικρό διαμέρισμα , μου ζήτησε να την βοηθήσω, με το σοι της είναι μαλωμένη λόγου του διαζυγίου και δεν ήθελε και να μάθουν όλοι που μετακομίζει. Νωρίς το Σάββατο άρχισε το ξεστισιμο τον ντουλαπιών και τον υπολοίπων επίπλων, στο μεταξύ τον αναδεχτό μου θα τον φίλαγε η γυναίκα μου! Μετά από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς μεταφέραμε τα πράγματα στο καινούργιο διαμέρισμα, είχε πάει μεσημέρι και λόγου της ζέστας είχαμε γίνει σαν βρεγμένες γάτες, οι περισσότεροι είχανε φύγει μια και το μεγάλο μπενελικι είχε τελειώσει, μείναμε οι δυο μας να αδειάζουμε καταϊδρωμένοι βαλίτσες και χαρτόνια!

τελικά φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρα, και εγώ είχα αρχίσει να στήνω το κρεβάτι ! η κουμπαρούλα είχε πάει να φέρει κάτι να φάμε ! μετά το γεύμα γρήγορα τελείωσα το κρεβάτι και τα ντουλαπάκια και τη ρώτησα αν χρειάζεται τίποτα άλλο ? και εκεί άρχισε το παιχνίδι. όχι κουμπάρε κάνε κάνα μπάνιο να φρεσκαριστείς γιατί βασικά τελειώσαμε!
Αυτό ήταν καλή ιδέα γιατί κολλούσα από τον ιδρώτα! δεν κατάφερα να κάνω 2 λεπτά ντουζ άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και η κουμπάρα μου χώθηκε γυμνή μέσα στην μπανιέρα! τα έχασα και δεν έβγαλα κουβέντα, δεν χρειάσθηκε όμως γιατί ήδη είχε αρχίσει να μου χαϊδεύει τον πούτσο λέγοντας : κανόνισες τα έπιπλα τώρα κανόνισε και εμένα. Ο πούτσος μου ήδη έκανε παλμούς στον αέρα, και την αμαρτία μου την λέω, γούσταρα και εγώ να γαμηθούμε, φιλιόμασταν και ο ένας σαπούνιζε το κορμί του άλλου! μάλλον η κουμπάρα μου μόνο τον πούτσο μου σαπούνιζε ! Με ξέπλυνε γονάτισε μπροστά μου και άρχισε ένα παθιασμένο τσιμπούκι, πετούσα, τα είχα χάσει ήξερε καλά να τον παίζει και πόλη γλήγορα έχυσα στο στόμα της ! τώρα έλα μου λέει να δούμε αν έστησες καλά το κρεβάτι! φτάνοντας στη κρεβατοκάμαρα άρχισα εγώ το γλιφομουνι που έδειχνε να την ανακουφίζει, φαίνονταν ότι είχε να χύσει πόλη καιρό γιατί μόλις της κάρφωσα ένα δάχτυλο στο μουσκεμένο της μουνάκι έβγαλε ένα δυνατό αναστεναγμό: ΟΟΟΟΟ0ΥΥΥΥΥ χυνοοοοοοοοο!

έτρεμε τινάζονταν και το στήθος της είχε γίνει φωτιά κόκκινο, δεν έχασα χρόνο και της έχωσα τον ήδη πάλι σηκωμένο πούτσο μου στο μουνί της : ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ναί γάμα μεεεεεεεεεε, με κράταγε από τα κωλομάγουλα έτσι που ήμουνα καρφωμένος μέχρι τι μήτρα τις, φιλιόμασταν ενώ τώρα την κάρφωνα αργά και καρφωτά, είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου και άκουγα την ανάσα της να βαραίνει : ααααααααααα ναί γάμα εκεί ναιεεεε έτσι σκισεεεεεεε! Ρούφαγα τα αφράτα της στήθια ενώ ταυτόχρονος γαμιόμασταν με μανία: παρτον γαμιολα θα σου μετακομίσω το μουνί !! ναιεεεε πήδα, με σκίσε μεεεεεεε, χυυυσε μεεεεσαααααα!!!! Ακριβώς εκεί πετάχτηκαν τα χυσια μου στα βάθη του μουνιού της που σισπαζονταν από Καύλα: ΧΥΥΥΥΥΝΟΟΟΟΟ ούρλιαζε και έτρεμε λες και θα ξεψύχαγε!

πέσαμε λαχανιασμένοι χωρίς να αλλάξουμε ούτε κουβέντα! Άναψα τσιγάρο και χάζευα το ταβάνι , είχα τύψεις!!! έλα μου λέει δεν έγινε και τίποτα η πρώτοι είμαστε, γάμησες την κουμπάρα σου και τι με αυτό????? είχε και δίκιο, δεν ήμαστε οι πρώτοι! κάτσαμε στην κουζίνα που ήταν χάος σκέτο και αποφάγαμε ότι είχε μείνει από το μεσημέρι, είχε πάει 20:00 και δεν ήθελα να φύγω γιατί ο πούτσος μου είχε ακόμα σχέδια ! Το κατάλαβε και μου λέει: Τι έγινε; θα έχουμε συνεχεία ; κατευθυνθήκαμε στο σαλόνι και την κάθισα στο καναπέ, δεν άργησε και άρχισε πάλι να μου γλύφει τα αρχίδια τρομπερνοντας τον πούτσο μου, μετά κάθισε πάνω του και τον καβαλούσε κάνοντας μασάζ στα βασανισμένα μου αρχίδια : ΑΑΑΧΧΧΧ αυτά είναι αρχίδια, γααααμααααα με γάμα με, την έριξα στα τέσσερα στο πάτωμα και την κάρφωνα σαν σκύλα: ΜΜΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧΧ αααααχχχχχχ ναί αυτό είναι ναιεεεε! ενώ την κάρφωνα αλύπητα και γρήγορα την κρατούσα από τα κωλομέρια, δίνοντας της και από κανένα κολοσκαμπιλο: νεεεε δώστο ολοοοοοο ούρλιαζε και έλεγε διάφορα, είχε φτάσει στο αμήν, αυτό εμένα με έφτιαχνε περισσότερο: θα σου δώσω να τα πιεις όλα μωρή, θα κάνω το στόμα σου να μπουκώσει από σπέρμα! μόλις έχυνε Στάθηκα μπροστά της και την ανάγκασα να πιει τα χυσια μου! ούτε σταγόνα δεν άφησε! ήμουνα εξαντλημένος και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! 8 ώρες μετακόμιση και μια ώρα γαμήσι με είχαν τελειώσει! έφτασα κατά της 22:30 στο σπίτι και έπεσα τελειωμένος στο κρεβάτι!

Την άλλη μέρα ξύπνησα κατά της 8:00 μόλις έφτασα να κάνω καφέ χτυπάει το τηλέφωνο! το σηκώνει η γυναίκα μου και ακούω να λέει: για σου κούκλα, ναί θα τον ρωτήσω ναι ! Γυρνάει η γυναίκα μου και μου λέει: αγάπη μου μπορεί να πας να βοηθήσεις την κουμπάρα με το κρεβάτι! Κοίτα θράσος λέω μέσα μου!!

Κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει: έλα σε παρακαλώ πάνε, ξέρω είσαι κουρασμένος αλλά και αυτή κρίμα δεν είναι!!!!!!!!!! Με την ευκαιρία πήγα και έκανα γενική επισκευή στο μουνάκι της κουμπάρας μου, δεν έφτασα να μπω την πόρτα της και φιληθήκαμε σαν νεοερωτευμένο ζευγάρι! μέχρι το κρεβάτι δεν φτάσαμε, το πάτωμα του σαλονιού τα είδε όλα! με ξέντυσε και χωρίς να χάσει χρόνο οδήγησε τον πούτσο μου στο γλυκό της στοματάκι, ρούφαγε έγλυφε και κατάπινε το καυλί μου σαν να ήτανε σταρ τσόντας, κάθισε γονατισμένη στα τέσσερα και μου ζήτησε να της σκίσω όλες της τρύπες, δεν της χάλασα χατίρι, το κωλαράκι της εκείνη την ημέρα της το ξετίναξα, φαίνονταν ότι πονούσε αλλά έχυνε και έτσι το παιχνίδι συνεχίζονταν: ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ μου πέταξες την σουφρααααα εεεεξοοοοοο, με μια δυνατή και καρφωτή σπρωξιά τα χυσια μου πλημμύρισαν το έντερο της!

Εδώ και δυο μήνες τώρα 2 φορές την εβδομάδα την σκίζω, και δεν έχω σκοπό να την κόψω αυτήν την σχέση γιατί έχω να βγάλω πολλά απωθημένα ακόμα, και η κουμπάρα είναι βιτσιόζα!!!!

Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ

Με τον ξάδερφο μου είχαμε μεγαλώσει μαζί από το χωρίο. Ποτέ δεν είχαμε τις πιο κολλητές σχέσεις αλλά τίποτα το παραπάνω. Τελικά φύγαμε από το χωριό και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Μετά από αυτό οι σχέσεις μας είχαν χαθεί τελείως και βλεπόμασταν κάπου κάπου τα καλοκαίρια στο χωριό.

Όλα αυτά μέχρι τον περασμένα Σεπτέμβριο που ο Μάκης λόγο δουλείας ήρθε και αυτός θεσ/νίκη και μιας και ήταν μόνος του κάναμε μαζί παρέα. Τελικά δεν μείναμε μόνο εκεί το προχωρήσαμε! Ότι με γουστάρει, όπως σχεδόν κάθε νορμάλ πρώτος ξάδερφος την ξαδέρφη του, το είχα καταλάβει! Να σας πω την αλήθεια είναι πολύ ωραίο παιδί. Σίγα σιγά οι σχέσεις μας άρχισαν να γίνονται πολύ στενές αλλά δεν νόμιζα να καταλήξουμέ εδώ.

Συζητούσαμε μια μέρα όταν μου αποκάλυψε ότι κάπως σαν εμένα είναι η γυναίκα των ονείρων του κάτι το οποίο με κολάκευε πάρα πολύ! Από τότε κάτι έκανε μέσα μου αλλά δεν τολμούσα να το ομολογήσω ούτε στον εαυτό μου και δεν θα έκανα ποτέ την κίνηση για κάτι παραπάνω. Μια μέρα λοιπόν μου είπε ότι κάποια κοπέλα στην δουλεία του άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον κάτι που με έκανε να ζηλέψω πάρα πολύ. Το έδειχνα με όλη μου την δύναμη ότι με πείραζε αυτό. Βγήκαμε το βράδυ για ποτάκι και όλοι νύχτα τον ρωτούσα για αυτήν και πόσο έχουν προχωρήσει σε βαθμό που με κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξεκινήσαμε να φύγουμε αλλά περνώντας από ένα μέρος όπου αράζουν συνήθως τα ζευγαράκια και όλο νόημα του λέω --- εδώ θα έρχεσαι με την άλλη και θα περνάτε σούπερ και πρώτου να τελειώσω την φράση μου έστριψε το αυτοκίνητο προς το εκεί και σταμάτησε.
Χωρίς να μου πει τίποτα έσκυψε προς το μέρος μου και πήγε να με φιλήσει στην αρχή τα έχασα αλλά όπως είπα και εγώ γούσταρα και χωρίς πολλά πολλά αρχίσαμε τα φίλια ενώ με το χέρι του άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου έξω από το τζιν, σε λίγο πέταξε έξω τον πούτσο του και άρχισε να τον παίζει και με έπιασε και με πήγε τα κεφάλι μου προς τα εκεί. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά βρέθηκα με ένα πούτσο στο στόμα μου να κάνω πίπα κάτι που μου φαινόταν εξωφρενικό αλλά στην ιδέα και μόνο τι θα ακολουθούσε με έκανε να κάνω το καλύτερο δυνατό, ώσπου σε λίγο ένιωσα να πετάγεται το σπέρμα του καυτό στο στόμα μου! Μετά πήγαμε πίσω όπου κάναμε έρωτα πολλές φορές (το πουλάκι μου είναι πολύ γρήγορος ) με κορυφαία στιγμή την φορά που έχυσε στο κωλαράκι μου! Μετά του έκανα μια τελευταία πίπα και φύγαμε! Ήταν υπέροχα! Πήγαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά ενώ εκεί μου έκανε για πρώτη φορά στοματικό έρωτα. Από τότε περνάμε υπέροχα μαζί και δεν σκοπεύουμε να το σταματήσουμε. Μάλιστα κανονίζουμε ακόμα και οι επισκέψεις στο χωρίο δήθεν τυχαία να είναι κοινές. Εκεί μάλιστα έλαβε χώρα μια από τις πιο τρελές μας φάσεις μας. Πριν από μερικές μέρες ήταν ένα πολύ ζεστό βράδυ ήμασταν στο χωρίο και καθόμασταν όλοι μαζί στο μπαλκόνι όταν οι γονείς μας έφυγαν και εμείς μείναμε να τα πούμε λιγάκι. Έτσι και έγινε τα λέγαμε για ώρα όταν είδα ότι τα φώτα μέσα στο σπίτι του έσβησαν τότε τον πλησίασα και χωρίς να χάσω χρόνο τον έβγαλα έξω και άρχισα να του τον παίζω.

Με ερέθιζε πολύ αυτή η κατάσταση ενώ με το άλλο χέρι μου άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου! Είχαμε φτιαχτεί και οι δυο για τα καλά! Η ώρα είχε περάσει για τα καλά και αφού είδα ότι δεν κινείται τίποτα με μια αστραπιαία κίνηση έβγαλα το κιλοτάκι μου και τον καβαλίκεψα έτσι όπως καθόταν στην καρέκλα. Σε λίγο με έσπρωξε προς τα πίσω και από την πούτσα του πετάχτηκε το σπέρμα του με πολύ δύναμη και έπεσε πάνω μας.

Σαν καλή νοικοκυρά δεν άφησα τίποτα να μας λερώσει!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ

Επιτέλους αρχίσανε για μένα οι διακοπές μου, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πρέβεζα! Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας! αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψει η ψυχική μου κατάσταση! Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά, μπάνια ,club , βόλτες, και καλή ζωή. Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μουναρα! Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!

Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε σ
τα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα, τι κάνει το αγόρι μου και , πως είσαι, αχ σκέτος κούκλος έγινες και τις συνηθισμένες της γλύκες! Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε! Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον! Θεια μη στεναχωριέσαι την λέω τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία, να που μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club! -Αμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη μου λέει θα σου κάνω εγώ παρέα! -Τι λες της λέω που είσαι ηλικιωμένη, εσύ, κάνεις κάθε δεκαοχταρα βίδες με το σώμα σου! και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα, απορώ πως δεν παντρεύτηκες, πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!! Της άρεσαν τα γλυκόλογα και έδειχνε χαρούμενη, ήξερε πολύ καλά ότι είναι μουναρα!!! Πέρασαν δυο μέρες που πηγαίναμε μαζί για μπάνιο σε γνωστό μέρος έξω από την Πρέβεζα, και περνάγαμε πολύ καλά μαζί! Μέχρι που και τρέλες στο νερό κάναμε σαν παιδάκια, και πάνω στα παιχνιδάκια την χούφτωνα που και που κατά λάθος, πράγμα που έδειχνε να της αρέσει!

Πριν δυο μέρες , μετά το μπάνιο δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και είπα να πάω δίπλα στο σπίτι της θείας μου να δούμε καμία ταινία να περάσει η ώρα! Αλλά κλειστές οι πόρτες πήγα από την βεράντα προς τα πίσω υπνοδωμάτια και τι αντίκρισα? Η θείτσα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή και να μαλακίζεται σαν μανιασμένη, έτριβε την κλειτορίδα της και ανάσαινε βαριά, εγώ κρυμμένος πίσω από το πατζούρι χάζευα και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Τώρα έχωνε μανιασμένη τα δάχτυλα στο μουνί της και έδειχνε να φτάνει σε οργασμό, Ακούγονταν τα βογκητά της και το μαυρισμένο σώμα της τινάζονταν! Έφυγα σιγά σιγά αναστατωμένος και κάπως αμήχανος από τα όσα είδα! Αλλά τώρα ήξερα πως αυτήν την γυναίκα θέλω να την πηδήξω αλλά πως?
Το επόμενο πρωί την ρώτησα αν έχει όρεξη να πάμε το βράδυ για μπάνιο γιατί είχα καιρό να πάω βράδυ παραλία που έχει και πιο πολύ ησυχία! Καλή ιδέα μου λέει , όλη την μέρα εγώ την περνούσα με να το κυκλοφοράω μόνο με το σορτσάκι μου μπροστά της, να την αγγίζω τυχαία τον πισινό και να την κάνω να καυλώνει!

Από τις ορθωμένες τις ρόγες φαινόταν ότι το κόλπο είχε πιάσει! την ρώτησα άμα θέλει να δούμε καμία ταινία, συμφώνησε και της έβαλα ένα ερωτικό θρίλερ, στη μέση του έργου μου λέει: Αχ βλακείες έργο ούτε τσόντα δεν είναι ούτε θρίλερ δεν είναι, Σηκώθηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με ένα βίντεο στο χέρι! Μόλις έβαλε μπρος το βίντεο τα έπαιξα μου έβαλε να δω τσόντα!!!!!!! Μα της λέω, ααααα μι μου κάνεις τώρα τον ντροπαλό αφού και εσύ δεν βλέπεις μου λέει, άμα δούμε θα δούμε, δεν πιστεύω να μη σε αρέσει! Από την θείτσα μου και από την τσόντα ο πούτσος μου σημείωνε αντίσκηνο στο σορτσάκι και οι θείτσα το κατάλαβε! Εγώ είχα να γαμήσω κάμποσο καιρό και τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε!! Κάπως δεν αισθανόμουνα καλά. Θα πάω να ξαπλώσω της λέω γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά δεν ξέρω! Τι έχεις μου λέει πονάς πουθενά και λέγοντας αυτό είχε καρφωθεί στο ορθωμένο μου πούτσο! Πήγα να πω κάτι αλλά είχε σηκωθεί και μου χάιδευε έξω από το παντελόνι τον πούτσο: --άμα πονάς θα σου κάνω εγώ θεραπεία μου λέει, όλα τα συμπτώματα οφείλονται σε αγαμία μου λέει και μου κατέβασε το παντελόνι! ΟΟΟΟ μου λέει εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω αμέσως με κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να μου τον τρομπερνει , να μου φιλάει το στήθος την κοιλιά και να κατεβαίνει όλο πιο χαμηλά, όταν έφτασε στα αρχίδια μου μου λέει εδώ είναι το πρόβλημα, είναι πολύ γεμάτα πρέπει να σου τα αδειάσω, και παίρνει τα μπαλάκια μου στο στόμα συνεχίζοντας να μου τρομπερνει τον πούτσο! Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι μου γίνετε, είχα σκοπό να την γαμήσω αλλά δεν περίμενα ποτέ να πιάσει τι κόλπο! Δεν μου έμεινε καιρός για σκέψεις και παραδόθηκα στο τρυφερό της τσιμπούκι! Αργά τον έπαιρνε στο στόμα και τον βύθιζε ως το λάρυγγα της, συνεχίζοντας το μασάζ στα αρχίδια μου, δεν άντεξα ούτε λεπτό και τα χυσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, χωρίς να αλλάξει ούτε για δευτερόλεπτο ρυθμό συνέχιζε να με τσιμπουκώνει! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Χύνω δεν αντεχοοοο!!!! Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό, και πολύ έμπειρο τρόπο. είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου!

Ενώ είχα χύσει συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου παιδεύει τα μπαλάκια. Τον έβγαζε από το στόμα και μου βαρούσε ρυθμικά και αλύπητα μαλακία! Κόλλησε τα χείλι της στα δικά μου και η γλώσσα της στριφογύριζε ψάχνοντας την δικιά μου. Της τράβηξα την μπλούζα και το σουτιέν και επιτέλους μπορούσα να γευτώ τις σφιχτές και ορθωμένες της ρόγες: ΑΑΑΧΧ ναι , έβγαζε βογκητά και έδειχνε κάπως σαν να ήτανε σε άλλο κόσμο, τώρα είχα χώσει το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Το έβγαλε μόνη της και αντίκρισα το τέλειο της σώμα ολόκληρο και γυμνό μπροστά μου! Κλείδωσε την εξώπορτα και με οδήγησε χωρίς λέξη στην κρεβατοκάμαρα! Πέσαμε καθώς φιλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι και πασπατευόμασταν τρελά, Η θείτσα μου δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, λες και ήταν μανιασμένη τσιμπουκλου! Πέσαμε σε στάση 69 και τώρα και εγώ μπορούσα να γευτώ επιτέλους του μουνί της, μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε ένα:ΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧ Σαν μουγκρητό αλλά πολύ καυλιάρικο και βραχνό! Της έχωνα την γλώσσα βαθιά και δάγκωνα τα μουνοχειλα της, εκείνη τινάζονταν και καύλωνε αφάνταστα, τώρα να γλείφεις την θεία σου και εκείνη να χτυπιέται από την καύλα για μένα ήτανε εξάρι στο λόττο, τώρα με τα δάχτυλα μου της γαμούσα το μουνάκι, και εκείνη έδειχνε να μην αντέχει για πολύ και έτσι συνέχιζα να την γαμάω με τη γλώσσα μου! Με την παλάμη μου έτριβα τα κωλομέρια της και έτσι το μουνάκι της άνοιγε και από την κωλοτρυπίδα της κατάλαβα ότι είχε σπασμούς: οοουυυυυυυ αααααααααουυυυυυυυυ, τώρα πιο έντονα έβγαζε ήχους ηδονής και το στόμα μου γέμισε με τα χυσια της, δεν ούρλιαξε μόνο με έσφιξε που πήγε να μου κόψει την ανάσα! Πήγα να τραβήξω τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά δεν με άφησε: Έλα αγόρι μου γάμα με στο στόμα θέλω να πιω τα χυσια σου! Δεν ήθελα παραπάνω η εντονοτητα της στιγμής έφτανε για να ξαναχύσω! Λαχανιασμένος έπεσα δίπλα τις και αγκαλιαστήκαμε, δεν θέλω μου λέει να νιώθεις άσχημα μου λέει δεν έγινε τίποτα το κακό, δυο καυλωμένοι άνθρωποι κάνανε έρωτα, και αρχίσαμε να φιλιόμαστε! Εμένα μου λέει Αλέξανδρε μου αρέσουν πολύ τα τσιμπούκια δεν μπορώ άμα δω ωραίο πούτσο σαν τον δικό σου τον θέλω στο στόμα μου! Τα έπαιξα καλά κατάλαβα οι θείτσα έχει φετίχ τα τσιμπούκια! την γύρισα με την πλάτη προς τα εμένα και άρχισα να της φιλάω τη ραχοκοκαλιά, ακούγονταν πάλι τα βογκητά της : μμμμμμχχχχχχχχχ, ανασήκωσα το πόδι της και σιγά σιγά βύθισα τον πούτσο μου μέσα της; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τινάχτηκε, σιγά μου λέει έχω καιρό να γαμηθώ και είμαι λίγο στενή ακόμα. και αλήθεια για την ηλικία της είχε φοβερά στενό μουνάκι! Μετά από κάνα πεντάλεπτο τρυφερού γαμησιού την γύρισα στα τέσσερα, και ανέβασα λίγο την ένταση, τα αρχίδια μου έπεφταν βαριά πάνω στα μουνοχειλα της, και τώρα δυνάμωνε και οι φωνή της, τα απαλά βογκητά ήταν παρελθόν τώρα τα έδινε όλα; ΑΑΑΑΑΑΑ ναι γάμα με θέλω να χυσοοοοοοο γαμαααααα! την γύρισα πήρα τις ρόγες της στο στόμα μου και τις δάγκωνα εκείνη είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου, και με τις φτέρνες της με έσπρωχνε μέσα της δυνατά τώρα με πολύ γλήγορο ρυθμό! άρχισε να τρέμει και τα μάτια της τα είχε κλειστά με δύναμη και το πρόσωπο της πήρε μια μορφή καύλας που δεν είχα ξαναδεί! Αυτή ήταν η προειδοποίηση ότι έφτανε ο οργασμός της: ΑΧΧΥΝΩΩΩ! Έτρεμε ολόκληρη ένιωθα τους σπασμούς της και τον πούτσο μου να τον πλημμυρίζει μουνοχυμα! Έλα χύσε μέσα στο μουνί μου έλα αγόρι μου έλα, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, της τον ξανακάρφωσα βάζοντας της και κολοδαχτιλο, δεν αντέδρασε και με άφησε να την γαμάω με σκληρές καρφωτές κινήσεις: έλα χύσε με δεν αντέχω αλλοοοοοοο έλα αγόρι μουυυυυυ , Αυτά τα λόγια και το γεγονός ότι το μουνάκι της είναι απίθανο, με ανάγκασαν να αδειάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα της: ναι χύσε με γέμισε με τα ζουμιά σου! έπεσα πάνω τις λαχανιασμένος ! Κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα ως το βραδάκι! Το βραδάκι μου λέει: Είπαμε θα πάμε για μπάνιο! ή θα το αναβάλουμε γιατί έγινε αυτό που ήθελες? λες να μη κατάλαβα ότι σε καύλωνα, αλλά εσύ εμένα με είχες καυλώσει παραπάνω! Βάλαμε τα μαγιό και πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο και η θάλασσα ήτανε υπέροχη μόνο που είχαμε πάει πιο μακριά για να μη μας δούνε γνωστοί! οι παραλία είχε 5 η 6 ζευγαράκια που μάλλον σκόπευαν το ίδιο όπως και εμείς να κάνουν έρωτα στην θάλασσα και στην αμμουδιά! Η θεία μου τα είχε βγάλει και έκανε ηλιοθεραπεία, είχα πάρει την κάμερα μου και την τράβηξα δεν ενοχλήθηκε, μου πόζαρε κιόλας !

Κατά τις 7 οι ώρα είχαμε μείνει μόνοι, και καταλάβαινα τον πούτσο μου πάλι να σηκώνετε, Ευανθία ( Το Όνομα τις θείας) Χρειάζομαι πάλι πρώτες βοήθειες, Έπεσε πάνω μου φιληθήκαμε, και χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα της. Με τσιμπουκονε για πολύ ώρα όπως δεν μου έχει ξανακάνει τσιμπούκι καμία!!! Μετά καβάλησε τον πούτσο μου και γαμιόταν τρυφερά πάνω μου, Τα βαριά βιζομπαλα της δεν τα άφησα λεπτό από τα χέρια μου, βύθισε τα νύχια της στο στήθος μου και κατάλαβα ότι έχυνε! μόλις συνήρθε τον πήρε πάλι στο στόμα της, και κυριολεκτικά με γαμούσε με τα χείλι της! Χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου έντονα μου χάρισε άλλο ένα φοβερό οργασμό! έχουμε άλλες δυο εβδομάδες άδεια χωρίς να μας ενοχλήσει άλλος συγγενής, για να δούμε τι άλλο καλό θα μας τύχει??

Η ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΣΟΦΙΑ

Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις ιστορίες τον φίλων μας στην σελίδα σου, και αυτό μου έδωσε την αφορμή να κάνω και εγώ το όνειρο μου αλήθεια! Με λένε Γιάννη, είμαι 22 ετών και ζω στην Πάτρα, έχω μια μικρότερη αδερφή την Χριστίνα που είναι 19! , με την αδερφή μου έχω πολύ καλές σχέσεις και έτσι ξέρω πολύ καλά και τους φίλους της!

Αλλά το μεγάλο μου ενδιαφέρον το ξύπνησε η καλύτερη φίλη της αδερφής μου η Σοφία, 19 ετών και σκέτη αφορμή! Ξέρει καλά τι θέλει και άμα βάλει σκοπό το καταφέρνει. Τώρα με τις ζέστες πηγαίναμε συχνά για μπάνια και έτσι γνωρίσθηκα καλά με την Σοφία που έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα! Σιγά σιγά και μέρα με την μέρα το έβαλα σκοπό να το γαμήσω, η μάλλον έτσι που με καύλωνε με τα υπονοούμενα :να την ξεσκίσω!

Πριν πέντε μέρες ενώ η δικοί μου λείπανε για σαββατοκύριακο στην γιαγιά μου εγώ κανόνισα να βρεθούμε με τη Σοφία στο σπίτι μας! Κατά τις 5 το απόγευμα έφτασε το πουλάκι μου! ντυμένο καυλιάρικα με ένα στενό τζιν και ένα μακό T shirt και χωρίς σουτιέν! έδειχνε λίγο νευρική και κάπως ντροπαλή γιατί ήξερε τι την περιμένει, κάτσαμε στο δωμάτιο μου και μιλάγαμε για διάφορες βλακείες μέχρι που σε μια στιγμή, πήρα όλο το θάρρος και την φίλησα! , ανταπέδωσε αμέσως και οι γλώσσες μας δένανε κόμπο, φιλιόμασταν και τριβόμασταν μέχρι που είχα τρελαθεί από καύλα και άρχισα να την ξεντύνω, Μόλις την ξέντυσα πήρα την ψηφιακή κάμερα και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες από αυτό το καυλιάρικο πουτανακι, που έδειχνε να του αρέσει να ποζάρει, είχα κανονίσει και τη βιντεοκάμερα στο ράφι για να τραβήξω μια προσωπική τσαντούλα!!!!!!!!!!!!!! Δεν άργησε πολύ και η Σοφία έμεινε με την πούτσα μου στο στόμα ρουφώντας και γλύφοντας την σαν πουτάνα, φαινότανε ότι είχε φάει κάμποσες πούτσες έτσι που έγλυφε, τον έπαιρνε χωρίς δυσκολία όλον μέσα στο στόμα της και τον πιπίλιζε σαν πουτάνα του δρόμου, δεν άντεξα πολύ και το σπέρμα μου πετάχτηκε στον λάρυγγα της, ούτε που την ενδιέφερε, σαν πορνοσταρ ήπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα!
Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τις γλύφω το μουνάκι, ήτανε ποτάμι από κάτω, και έβγαζε μουγκρητά και ακατανόητες κουβέντες: ΜΜΜΜΧΧΧ ναι πουτσαρα μου νεεεε γλύψε με την πουταααανααααα ααααχχχ γλύφε με καριολη! Εκεί τα πήρα εμένα καριολη? Θα σε μάθω εγώ σκέφτηκα , κα άρχισα να τις βάζω κολοδαχτυλο! Ναιεεεε πούστη αντραααα ναι γάμα με από τον κώλο ναι εκεί χοοοοστο!!!!

Το πουτανακι ήτανε δουλεμένο από παντού ούτε διαμαρτυρίες, αντιθέτως τον ήθελε!!! Σιγά σιγα της τον έχωσα στο μουνάκι και την γαμούσα παθιασμένα και καρφωτά: Ναιεεεε πούστη μου πήδα με την πουυυυτανααααααα! Τα είχα παίξει 19χρόνων, και ήξερε να πηδηχτεί και καλύτερα από τις 25 και 30αρες που είχα ξεσκίσει εκεί στην Πάτρα! Καθώς την γαμούσα οι κάμερες δούλευαν στο φουλ. καλά που δεν είχε καταλάβει την βιντεοκάμερα!!!! Δεν άντεξε πολύ και έτσι στα τέσσερα έχυσε και πλημμύρισε τον πούτσο και τα αρχίδια μου: νεεεε πουυυυστι με έκανες να χυσοοοοο αχ ναι ναι ναι χυυυυυυνοοοοοο! Ούρλιαζε και τιναζότανε καθώς οι σπασμοί την είχανε φτάσει στα ύψη της καύλας!!!!

Τον έβγαλα από το μουνί της και της έδωσα για δεύτερη φορά να γευτεί τα καυτά μου χυσια, που τώρα έβγαινε τεράστια ποσότητα, και αυτό έδειχνε να την ενθουσιάζει! Μόλις συνήρθαμε γυρνάει και μου λέει: καλά, τη ποσότητα χυσια ήτανε αυτή, θα με έπνιγες! και μου έσκασε ένα τρυφερό φιλί στον πουτσοκεφαλο!

Μείναμε για πολύ ώρα αγκαλιασμένοι έτσι στο κρεβάτι! Παραγγείλαμε μια πίτσα και μόλις τελείωσε το γεύμα, και μετά από ένα αφράτο ντουζ, πήγαμε για δεύτερο γύρο στο κρεβάτι μου! Μόλις κάθισε στο κρεβάτι εξαφάνισε τον πούτσο μου στο στόμα της, έγλυφε και ρούφαγε ενώ πατούσε και τσίμπαγε τα αρχίδια μου! Τώρα κυριαρχούσε μόνο μια σκέψη μέσα μου: Το Κωλαράκι της! Της ζήτησα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλύφω απαλά και με πολύ σάλιο την ροδέλα που σιγά σιγά χαλάρωνε: νεεε γλύψε μου τον κολοααααααααα, ναι Γιάννη έλα γάμα με στο κώλο!!! αυτό ήταν το σινιάλο και χωρίς να χάσω χρόνο της τον κάρφωσα ως την ρίζα στο έντερο, το μόνο που άκουσα ήτανε ένα : ΑΑΑΑΑΑΑ ναι πήδα με πούστη, γάμα μου τον κώλο! φαινότανε ότι η κοπέλα τις είχε καλά δουλεμένες όλες τις τρυπούλες, η σούφρα της ήτανε σφικτή αλλά μου άφηνε περιθώριο να την γαμάω άνετα, και μετά τρελάθηκα, είχε τέτοιο αυτοκοντρολ στο σώμα της που επίτηδες μου στένευε το τούνελ, και όταν ήθελε τον χαλάρωνε: έλα γαμιαααα μου θα σε φτιάξω εγώ να χύσεις περισσότερο κρέμα από πριν!

Το πουτανακι με είχε φτιάξει κανονικά τώρα, την γαμούσα αλύπητα ενώ εκείνη γύρισε και καβάλησε με το κωλαράκι της τον πούτσο μου, τώρα αυτή με γαμούσε και ο πούτσος μου άρχισε να τσούζει: τώρα εεεελαααα γαμιά μου χυυυυυνοοοοο αχ ναι ναι ναι αααααααα! και άρχισε να αυξάνει το ρυθμό ενώ η κωλοτρυπίδα της έπνιγε τον πούτσο μου με σπασμούς οργασμού!

Καθώς πιπίλιζα τις ρόγες της, και μη σταματώντας εκείνη το καβαλητο ένιωθα τα αρχίδια μου να τσούζουν, και το σπέρμα να θέλει να πεταχτεί στο έντερο της! και έτσι έγινε, λίγα δευτερόλεπτα μετά, μια τεραστία ποσότητα σπέρματος άδειασε μέσα στο έντερο της: έλα γαμιά γέμισε με έλα έλα!! Καθώς έχυνα με φιλούσε με τέτοιο πάθος, που μου κόπηκε η ανάσα! Έμεινε μέχρι τις 10 το βράδυ ,αλλά έπρεπε να επιστρέψει σπίτι! Τι να σας πω ρε παιδιά, τώρα με τη Σοφία τα έχουμε φτιάξει! Αν μου φέρνετε πάντα όπως τώρα, δεν θα την αφήσω να φύγει με τίποτα, γιατί? Καμία άλλη γυναίκα δεν κατάφερε να μου βγάλει τόσο ψολοχυμα από τα αρχίδια, και μετά την βρίσκω να πηδιέμαι μαζί της! Σεξουαλικά και ανθρώπινα ταιριάζουμε τέλεια! Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, και να περνάτε πάντα καλά!

Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΑ

Εδώ και καιρό διαβάζω και απολαμβάνω τις περιπέτειες των φίλων μας, αποφάσισα να σας πω τι έπαθα όταν έφυγε η γυναίκα μου στο χωριό, και πέρασε για επίσκεψη η κουνιάδα μου η Αννούλα!

Από πολλές συζητήσεις με κολλητούς και φίλους, είχα μάθει ότι η Αννούλα είχε μανία να τσιμπουκώνει πούτσους! δεν περίμενα ποτέ να τσιμπουκώσει εμένα! Η Αννούλα είναι 30 χρόνων ανύπαντρη, και νηπιαγωγός εδώ στα Γιάννενα, δεν είναι ούτε πολύ όμορφη ούτε άσχημη, αλλά με το πουτανίστικο της βλέμμα σε κάνει να θέλεις να την πηδήξεις!

Μια μέρα που η γυναίκα μου έλειπε στο χωριό στους γονείς της το βραδάκι χτύπησε το κουδούνι, ανοίγω και βλέπω την κουνιάδα μου, πως από εδώ την λέω; να βαριόμουνα και ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου γράψεις κάτι δισκάκια με καινούρια τραγούδια! Πήγαμε στο δωμάτιο που είχα τον υπολογιστή, ενώ εκείνη με ζάλιζε με ερωτήσεις: Δημήτρη καμία τσόντα DVD έχεις; Ναι τις λέω τι γουστάρεις; Να, κάνα σκληρό γαμήσι θα μου άρεσε! Επειδή ήξερα τι τρελό είναι δεν έδωσα σημασία! την έβαλα να δει κάτι τσόντες και μου λέει με ένα καυλιάρικο ύφος: Δημήτρη όταν σου παίρνουν πίπα τι ζητάς από μια γυναίκα; ¶σε ρε ¶ννα λέω, όλο μαλακίες είσαι ! Όχι αλήθεια θέλω να ξέρω! Γιατί θέλω να βελτιώσω την τεχνική μου! Καλά, την λέω μια ζωή μπούρδες λες! Από τις τσόντες που παίζανε στον υπολογιστή όμως ο πούτσος μου κάπως έλεγε να βγει από το σορτσάκι! Η ¶ννα το είχε καταλάβει και μου λέει: "τώρα" εσένα ένα τσιμπούκι θα σου ήτανε ότι πρέπει! Ναι την λέω αλλά ποίος να μου το κάνει; ( είχα καυλώσει και από τις μαλακίες που έλεγε με είχε φτιάξει, ήθελα να χύσω οπωσδήποτε)! Ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου τρίβει πάνω από το σορτς τα αρχίδια: ΜΜΜΧΧΧΧ γεμάτα φαίνονται να σου τα αδειάσω, και μετά θα μου πεις αν ήτανε καλό το τσιμπούκι! Κατέβασα το σορτσάκι και κάθισα στη καρέκλα, ο πούτσος μου χτύπαγε στην κοιλιά μου! Γονάτισε μπροστά μου έβγαλε το πουκάμισο , και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια: Τώρα θα σου μάθω εγώ τι θα πει τσιμπούκι! Μου ρούφαγε τα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα κρατούσε τον πούτσο μου σφιχτά και τον πάταγε: Σε αρέσει εεε, είδες καυλιάρη είδες! Και άρχισε να τρομπερνει αργά τον πούτσο μου πάνω κάτω πολύ αργά! ΑΑΑΑΑ γλύφε πουτάνα γλύφε!!!! Όχι θα σε κάνω να φωνάζεις ρε καριολή, θα χύνεις και θα φωνάζεις το όνομα μου !!!! Τον πήρε στο στόμα και τον εξαφάνισε ως το λαρύγγι της, έτρεμαν τα πόδια μου, τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχε κάνει ούτε η γυναίκα μου, που είναι τέλεια στα τσιμπούκια! έγλυφε το πουτσοκεφαλο μου και έλεγε: πουτσαρα μου έλα γάμα μου το στόμα! Τι σκοπό είχε η πουτάνα; Τι είχε πάθει; στην αρχή είχα τύψεις αλλά μόλις τον έγλυψε έμεινε μόνο ατελείωτη καύλα!!
Βγαλτα την λέω να σε πηδήξω! ΟΟΟΟΧι αγόρι μου πρώτα θα σου πιω τα ζουμιά και μετά βλέπουμε! Και την λέω τσόντα δεν θέλεις; Σηκώνομε και βγάζω την βιντεοκάμερα και την στήνω! Τι κάνεις λέει ; άμα την δει κανείς; Την άναψα και τις έχωσα τον πούτσο πάλι στο στόμα! Συνέχισε σαν πουτάνα να μου γλύφει τον πουτσοκεφαλο, ενώ μα τα δυο τις χέρια μου έκανε μασάζ στα αρχίδια, δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο στόμα της! Σβήσε μου λέει την κάμερα αν δει κανένας την κασέτα θα έχουμε προβλήματα! Την πιάνω την φιλάω και την ρίχνω στο κρεβάτι και της ξαναμπουκωνο το στόμα με το καυλί μου, παίρνω την κάμερα από το τραπέζι και τραβάω το ωραίο θέαμα. μχχχχμχχχχ έγλυφε και έκανε σαν καυλωμένη πουτάνα: ήθελες να με τσιμπουκονεις τώρα γλύφε πουτάνα γλύφε μι σε ξεσκίσω τον κώλο παλιοτσουλα! Της άρεσε αυτό και τώρα σαν μανιασμένη ρούφαγε!

Εβαλα την κάμερα στο τραπέζι κανόνισα το ζουμ και άρχισα να την γλύφω, μόλις ακούμπησα την κλειτορίδα της έχυσε φωνάζοντας: Ααααααααχχχχ μμμμχχχχχχχ χυυυυυνοοοοοο καριολη χύνω! δεν είχε τελειώσει το χύσιμο πήρα τον πούτσο μου και της τον κάρφωσα στο μουνί: ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ πεθαίνω καριολη πεθεεεενοοοοο! Τα τοιχώματα του μουνιού της έκλεισαν σφιχτά γύρο μου! Αρχισα να σπρώχνω με σιγανό ρυθμό, την κοίταζα στα μάτια και η γλώσσα μου μια πήγαινε στα χείλη της μια στις ρόγες! Καριοοοολιιιι με σκίζεις αααααααχχχχχχ! Το κορμί της άρχισε να τρέμει και άδειασε για μια φορά ακόμα τα ζουμιά του πάνω στον πούτσο μου! Το βλέμμα της ήταν θολό όταν γονάτισα στις βιζαρες της και άδειασα το σπέρμα μου στα μούτρα τις γαμιοντας τα βιζομπαλα της! Ανοιξε το στόμα και προσπαθούσε να πιει τις βολές!

Με έσκισες καριολι, έτσι σκίζεις και την αδερφή μου; Οχι την λέω και της βάζω κολοδαχτιλο1 άμα θέλεις να δεις πως γαμάω την αδερφή ξάπλωσε και σήκωνε τα πόδια! Της έγλυψα την ροδέλα και σιγά της τον έβαλα στον πάτο: Μιιιιι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνω καριολη θα με σκίσεις Μηηηηηηη! Σκάσε πουτάνα, σκάσε γιατί θα σου δώσω το έντερο στο χέρι!!!! Κράτησα τον πούτσο μου στον κώλο τις καρφωμένο και περίμενα να συνέρθει, μετά από λίγο άρχισε να δίνει ρυθμό. Ναι εκεί , έτσι, αααααχ Ναι πήδα ρε μαλάκα σκίσε μου τη σούφρα! έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνί τις και άρχισα σαν μανιασμένος να της μπουκώνω τις τρύπες! Πουυυυστηηηηη με εσκισεεεες αααααχ καριοοοοολι Αααααααα, πεεεεεθεεεενο.

Από του σπασμούς τις κατάλαβα ότι χύνει, τότε αμόλησα και εγώ το ψολοχυμα μου στο κώλο της! Κοιμηθήκαμε μαζί, και το πρωί συνεχίσαμε το τρελό γαμήσι! έτσι περάσαμε μέχρι που γύρισε η γυναίκα μου!

Από το γαμήσι στο κώλο το πουτανακι, για εβδομάδες θα κάθετε και θα με σκέφτεται!!!!!!!!!!

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ

Είμαι 31 ετών και χωρισμένος εδώ και χρόνια με 2 μικρές. Γενικά ήμουν φρόνιμο παιδί. Από τότε που χώρισα όμως, κυνηγάω ότι βρω μπροστά μου, πότε πετυχαίνω τον σκοπό μου, πότε τρώω τα μούτρα μου. Αποφάσισα να σας διηγηθώ την εμπειρία μου γιατί όπως θα καταλάβετε στην συνέχεια έχει μια λίγο ιδιόμορφη πλοκή. Ο αδελφός της πρώην γυναίκας μου λοιπόν έμαθα από τα μικρά ότι παντρεύεται και αυτό μου κίνησε την περιέργεια. Μιας και τον Νίκο, έτσι τον λένε δεν τον πήγα ποτέ μου μιας και ήταν ένα ρεμάλι με όλη την έννοια της λέξης. Μόλις λοιπόν το έμαθα, μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να γνωρίσω την γυναίκα του. Όπως αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο έως απίθανο. Επιστράτευσα την φαντασία μου και η μόνη διέξοδος που βρήκα ήταν τα μικρά Τους έκανα δώρο ένα κινητό, για να επικοινωνούν μαζί μου. Φρόντισα να είναι η ίδια μάρκα με της θείας τους, μιας και ήξερα πως ήθελαν να ανταλλάσσουν ring tones κλπ. Το τηλέφωνο της Ελένης, δεν άργησε καθόλου να μου αποκαλυφθεί, το είδα από την αναλυτική κατάσταση .

Το δεύτερο μέρος άρχιζε. Έπρεπε να την προσεγγίσω, να μπορέσω να τη γνωρίσω, έστω από μακριά ώστε να μου φύγει η περιέργεια.. Τα έπαιζα όλα για όλα εκείνη τη στιγμή. Την πήρα τηλέφωνο και τις είπα πως είμαι ο μπαμπάς ενός συμμαθητή των μικρών και πως με ενδιέφερε να κάνουμε αγγλικά στο παιδί. Μιλήσαμε αρκετή ώρα σχετικά και στη συνέχεια αποφασίσαμε να κανονιστεί κάποιο ραντεβού ώστε να τα πούμε καλύτερα. Η αρχή είχε γίνει. Τώρα έρεπε να παίξω σωστά το παιχνίδι μου. Όλα κρέμονταν σε μια κλωστή καθώς ήταν εύκολο να αποκαλυφθώ καθώς η ομοιότητα με τα μικρά ήταν εμφανής, οπότε, αν ήταν λίγο παρατηρητική θα αποκαλυπτόμουν αμέσως, καθώς όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν ήμουν και εντελώς ψύχραιμος!! Κάθε άλλο δηλαδή.

Τότε έκανα κάτι για το οποίο ούτε εγώ δε πίστευα ότι θα μπορούσα να σκεφτώ. Πήρα τα μικρά στο σπίτι, αφού όλη μέρα τα ξεπάτωσα στο μπάνιο και στο τρέξιμο, ώστε γύρω στις 9 να κοιμούνται και κανόνισα ραντεβού μαζί της γύρω στις 9.30 όπου όπως της είπα θα ερχόταν και η γυναίκα μου. Πράγματι ήρθε, και αφού την καλωσόρισα, της είπα να περάσει στη βεράντα μιας και δεν ήθελα να κάνω θόρυβο και ξυπνήσουν τα μικρά. Μέχρι εκεί όλα είχαν πάει σχετικά καλά! Και λέω σχετικά, γιατί η Ελένη, ήταν αρκετά συμπαθητική. Ήταν πολύ κοντά στα γούστα μου. Της προσέφερα ένα αναψυκτικό και ξεκινήσαμε την κουβέντα. Η Ελένη μου μίλαγε και εγώ την έτρωγα με τα μάτια μου. Δεν άργησε να το καταλάβει, οπότε και ψιλομαζεύτηκε, ενώ με εμφανή αγωνία με ρώτησε πότε έρχεται η γυναίκα μου. Τότε της είπα την αλήθεια, πως έστησα όλο το παιχνίδι, για να την γνωρίσω. Τα έχασε. Κόντεψε να λιποθυμήσει και φυσικά δε με πίστευε, μέχρι που την πήγα στο δωμάτιο να δει τα μικρά. Κρύος ιδρώτας την έλουσε..... Όσο είχε μείνει άφωνη επωφελήθηκα και άρχισα να της χαϊδεύω το πλούσιο κωλαράκι της πάνω από το στενό τζιν που φορούσε. Έκανε να αντιδράσει, αλλά δεν της άφησα και πολλά περιθώρια! Την τράβηξα επάνω μου με την πλάτη προς τα εμένα και της έγλυψα τον λαιμό και το αυτί της ενώ ο πούτσος μου, που είχε ξεπεράσει την αγωνία της προηγούμενης ώρας, της πίεζε την κωλαρά.

Την τράβηξα έξω από το δωμάτιο και με τρόπο κλείδωσα την πόρτα. Την έσπρωξα στον καναπέ και άρχισα να την φυλάω και να τις χαδεύω τα βυζόμπαλα. Η αμηχανία της ήταν φανερή. Όμως, δεν έκανε καμία προσπάθεια να φύγει. Κάποια στιγμή, και ενώ άρχισα να της ξεκουμπώνω του πουκάμισο πήγε να πει κάτι, μα την σταμάτησα, λέγοντας της πως θα ξυπνήσει τα μικρά. Παραδόθηκε στα φιλιά και στα χάδια μου. Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και μετά το σουτιέν για να ελευθερωθούν τα πλούσια στήθη της. Είχε αρχίσει να βογκά και να προσπαθεί να κολλήσει επάνω μου. Έφτασα στις ρώγες της και τις ρουφούσα με πολύ πάθος ενώ αυτή μου χάιδευε τα μαλλιά μου και με τα χέρια της, οδηγούσε το κεφάλι μου πότε στο ένα και πότε στο άλλο. Κατέβηκα στον αφαλό της και έφτασα στο τζιν.

Με τα δόντια μου το ξεκούμπωσα και η Ελένη με μια γρήγορη κίνηση απαλλάχθηκε από την παρουσία του. Είχε μείνει μόνο με ένα φοβερό string που στο πλάι έκλεινε με κορδόνι ¶ρχισα να τις γλύφω την περιοχή ανάμεσα στα πόδια, αλλά με προσοχή χωρίς να της ακουμπάω το μουνάκι, το οποίο ήταν καλοξυρισμένο και μυρωδάτο. Κούνησε τη λεκάνη της προσπαθώντας να το βάλει στο στόμα μου.

Εκεί έγινε ένα αναπάντεχο. Χτύπησε το κινητό της, ο Νίκος μου λέει , το απάντησε. Έλα μωρό μου του λέει, με ναζιάρικο ύφος, και ταυτόχρονα μου έκανε νεύμα να πάω κοντά της. Είμαι εδώ με την Σοφία του λέει και χαζεύουμε, ενώ το χέρι της μου χάιδευε τον πούτσο. Δεν έχασα ευκαιρία και έβγαλα το σλιπ και το παντελόνι, ενώ η Ελένη τον μαλάκιζε απαλά. Στις ερωτήσεις του Νίκο πως και έτσι κλπ (ήταν ζηλιάρης τον ήξερα) απάντησε με μια πουτανιά που λίγο με έκανε να χύσω. Μωρό μου του λέει, όταν γυρίσω θα σου δώσω το μουνάκι μου να το σκίσεις. Θέλω να πηδηχτώ πολύ απόψε του λέει. Τραβήχτηκα γιατί μια ακόμα κουβέντα και τα χύσια μου θα γέμιζαν τον τόπο.

Του έκλεισε το τηλέφωνο και τότε την γύρισα πλάτη και την έβαλα να σκύψει κρατώντας την πλάτη του καναπέ. Δεν έχασα χρόνο, άρχισα να τις γλύφω την κωλοτρυπίδα και το μουνάκι ενώ άρχισα να τις χώνω δάχτυλα. Τα ζουμιά τις κυλούσαν στα μπούτια της και αυτό με καύλωνε.

Με μια απότομη κίνηση, με έσπρωξε στον καναπέ και ανέβηκε πάνω μου. Αφού έπιασε το καυλί μου, το έτριψε στα μουνόχειλά της και με μια κίνηση τον πήρε μέσα της, Το μουνί της ήταν τόσο μούσκεμα, που σχεδόν δε κατάλαβα τίποτα. ¶ρχισε να χτυπιέται με μανία επάνω μου ενώ οι βυζάρες τις μου έδιναν απαλά σκαμπίλια. Κατέβασα το χέρι μου στην κολάρα της και της έχωσα ένα δάχτυλο αφού πρώτα το μούσκεψα με τα χρυσία από το μουνί της. Όση ώρα με πηδούσε βογκούσε και έλεγε τι κάνω η πουτάνα, τι κάνω? Τι κάνεις μωρή τσούλαγα της λέω, γαμιέσαι με ένα άγνωστο. Τρως πούτσο μωρό μου. Θα σε ξεσκίσω και μετά θα πάς να πηδηχτείς με τον Νίκο της λέω. Τι ήταν να το πω? Λες και την χτύπησε ρεύμα. ¶ρχισε να χύνει, έχωσε τα νύχια της στους ωμούς μου και έκανε να φωνάξει, την σταμάτησα όμως έγκαιρα μη ξυπνήσει τα μικρά. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου, και δε ξέρω πόση ώρα έχυνε... Τα χύσια της είχαν κάνει τα αρχίδια μου μούσκεμα, ενώ ο πούτσος μου είχε γίνει διπλός (έτσι ένιωθα τουλάχιστον) ενώ οι ρόγες της είχαν πεταχτεί λες και ήταν ψεύτικες.! Θέλω να σε χύσω της λέω, και τότε αυτή σηκώνετε και στήνετε στα τέσσερα προσφέροντας μου μια απεριόριστη θέα από τις τρυπούλες της. Δεν έχασα ευκαιρία, της τον έχωσα στο μουνί. Βόγκηξε, σκίσε με γαμιά μου, κάνε με πουτάνα σκίσε μου το μουνί. Ναι μωρή τσουλάρα της λέω θα σε σκίσω, αλλά μετά θέλω να πηδηχτείς και με τον άλλο. Λες και αυτή η φράση είχε ρεύμα, την ένιωσα να χύνει, αφού πρώτα χτυπήθηκε τόσο δυνατά στα αρχίδια μου που με πόναγαν 2 μέρες μετά!!! Είχε έρθει η ώρα να χύσω, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να την ξαναδώ να χύνει... Είχα μάθει το μυστικό για απόψε τουλάχιστον. ¶ρχισα να της ψιθυρίζω στο αυτί, μαΐναρα μου από την ώρα που έμαθα για σένα, ήθελα να σε σκίσω, και ας μη σε ήξερα. Με τρελαίνει το μουνί σου, θέλω μια μέρα να πηδηχτείς με τον Νίκο και να αφήσεις τα χύσια του μέσα και να έρθεις εδώ να σε σκίσω, να σε κάνω να χύνεις όλη τη νύχτα. ¶ρχισε να τρέμει και να προσπαθεί να σκίσει τον καναπέ, δε κρατιόμουν άλλο . Να της λέω, όπως εγώ θα χύσω στο μουνί σου τώρα, και μετά θα πάς να πηδηχτείς, ναι μου λέει χύστο μου άδειασε μέσα μου καρφώσαμε και άρχισε να χύνει . Δε κρατήθηκα άλλο, άρχισα να χύνω βαθιά στο μουνί της και αυτή έσπρωχνε για να τα μαζέψει όλα... αποτελειωμένος, αράξα για λίγο στον καναπέ, αυτή, γρήγορα ντύθηκε, και μαζεύτηκε εγώ είχα μείνει στον καναπέ να την κοιτάω . Έβγαλε το κινητό της, και πήρε τον Νίκο, έρχομαι μωρό μου του λέει... έρχομαι να μου σκίσεις το μουνάκι... θα σου στύψω τα αρχίδια... Δε σας κρύβω πως λίγο ακόμα και θα ξανακάυλωνα!!!

Σηκώθηκε και έφυγε.... Από τότε πηδιόμαστε τακτικά, μαζί κάνουμε τα ποιο έκφυλα. 

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΣΤΟ ΑΝΣΑΝΣΕΡ

Εργαζομαι εδω και 2 χρονια σε μια δημοσια υπηρεσια...ειμαι αρραβωνιασμενος...και μεχρι.... και πριν 2 μηνες ημουν απολυτα πιστος αλλα.... λοιπον....με μια συναδελφο,είναι ξανθιά με πολύ μεγάλα βυζιά αλλά κυρίως αυτό που με καυλώνει είναι ότι έχει ένα φοβερό κώλο.

Λοιπον βγαιναμε μαζι για δουλειες τις υπηρεσιας,μετα απο καποιο διαστημα,καποια στιγμη όπως έμπαινε στο αυτοκίνητο παρατήρησα ότι φορούσε τέλειες γόβες (φετίχ μου)και διχτυωτό καλσόν. . . Μου μπήκαν κάτι ψιλές σκέψεις στο μυαλό αλλά δεν έδωσα σημασία μιας και ειχε και σχεση. Ώσπου μια μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ καν πως,καταλήξαμε να συζητάμε για τα ερωτικά μας για πρώτη φορά ,τι μας αρέσει,πως τα πάμε με τις σχεσεις μας,ξαφνικά άρχισα να νοιώθω άβολα,να ερεθίζομαι,της το είπα ότι καλύτερο θα ήταν να σταματήσουμε την κουβέντα,με ρώτησε γιατί,και της απάντησα ειλικρινά ότι είχα ερεθιστεί και ένοιωθα άβολα,νομίζω ότι χάρηκε μ αυτό που άκουσε!! Μια μερα λοιπον...στο ασανσερ...εχει κολλησει πανω μου...ειχε κοσμο στο ασανσερ...η πουστα μου εχει χωθει αναμεσα στα κωλομερια της...αυτο ηταν...με το που κατεβαινουν ολοι..δεν ξερω πως το εκανα αυτο...παταω το στοπ,πριν φτασουμε στον πεμπτο !!! Η πλάτη της ακουμπά στο στέρνο μου,τα χείλη μου κολλημένα στον λαιμό της .Μουνάρα μου,τώρα θα σε σκίσω όπως πολλές φορές το έχω φανταστεί της λέω λαχανιασμένος και καυλωμενος από την λαχτάρα για να την γαμήσω.Ναι..Γάμα με την πουτανα σου ακούω και αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο.Σκίσε με!! Γρήγορα,μην σταματάς γαμαμε με Ακούς ?,γαμαμε με επιτέλους,δεν αντέχωωωωωωωωω Ο πούτσος μου έχει αγγίξει τα μουνόχειλα της και την νοιώθω να σπαρταρά,το ίδιο και εγώ.Παίζω μαζί της,τρίβω τον καυλωμένο πούτσο μου πάνω τους και μπαίνω ίσα ίσα,αργά,σιγά,απαλά,ίσα ίσα το κεφάλι και ξανά έξω .

Τι κάνεις ? Σε παρακαλώ μην με βασανίζεις Γάμα με σαν σκύλα Σε παρακαλώ Η καύλα μου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν αντέχω ούτε και εγώ άλλο. Με μια κίνηση μπαίνω βαθιά μέσα της.Τα υγρά της έχουν πλημμυρίσει τον κόλπο της. Το μουνί της καίει. Κινούμαι γρήγορα και βίαια μέσα της.Οι ανάσες μας κοφτές πλέον.Το χέρι μου στο στήθος της και το άλλο στο στόμα της να το σαλιώνει,να το γλείφει.Την ακούω να μουγκρίζει μέσα στην καύλα της. Αχχχχχχχ,Ναι,καριολη μου πιο δυνατά,πιο βαθιά Έτσι,συνέχισε,μην σταματάς.Έχω παραδοθεί πλέον,δεν αντέχω άλλο . Την γυρνάω και πιάνοντάς της το κεφάλι την αναγκάζω να σκύψει.Ο πούτσος λίγα εκατοστά από το στόμα της.Τον πιάνει και τον οδηγεί προς την λύτρωση.Τον γλείφει,τον καταπίνει ολόκληρο.Οι κινήσεις της έχουν γίνει σπασμωδικές.Το βλέπω στα μάτια της.το έχει ζήσει,το έχει βιώσει,το έχει ευχαριστηθεί. Και για μένα ήταν μοναδική εμπειρία. Την ήθελα αυτή την γυναίκα και την είχα. Τελείωσα μεσα στο στομα της,και με τα μάτια της κολλημένα πάνω μου. Απο τοτε η σχεση μας..πηρε φωτια...με
χρι και σημερα..γαμιομαστε παντου...τουαλετα,αμαξι,γραφειο.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑ

Κόντευε κιόλας έξι το απόγευμα αλλά η Βάνα ακόμη δεν είχε ξυπνήσει. Ίσως να έφταιγαν τα τζιτζίκια με τις μονότονες, νανουριστικές μελωδίες τους, ίσως το δροσερό αεράκι που δεν την άφηναν να αποδράσει από την γλυκιά αιχμαλωσία του ύπνου. Ίσως όμως απλός δεν υπήρχε κάποιος να την ξυπνήσει με την φασαρία του, γιατί σ' αυτό το εξοχικό σπίτι ήταν ολομόναχη. Εδώ και μια εβδομάδα η Βάνα ζούσε μόνη της στο σπίτι, αφού οι γονείς της και η αδερφή της γύρισαν στην Αθήνα, να ξαναδουλέψουν την βιοτεχνία, μιας και τα πράγματα φέτος δεν πήγαν καθόλου καλά. Η Βάνα όμως, αδιάφορη τελείως για τις πιζάμες και τα εσώρουχα, δεν ασχολιόταν με την "έτοιμη δουλεία", του πατέρα της, αλλά προτίμησε να αφιερωθεί στην φωτογραφία. Είχε σχεδόν τελειώσει την σχολή και στο μυαλό της γύριζαν χίλιες δύο ιδέες. Σκέφτηκε λοιπόν ότι μια - δυο εβδομάδες απομόνωσης θα την έκαναν τελικά να αποφασίσει τι θέλει από την ζωή της. Ξαπλωμένη ανάσκελα στο διπλό κρεβάτι στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα, η Βάνα ήταν ένα υπέροχο θέαμα. Παραδομένη στην δροσιά που έφερνε το απογευματινό βοριαδάκι είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια της . Το μόνο που φορούσε ήταν ένα ολόλευκο βαμβακερό σλιπάκι, που αγκάλιαζε όλες τις πτυχές του σώματός. Τα χέρια τα έχει πάνω στα πλούσια στήθη της, σαν να τα έκρυβε από κάποιο αδιάκριτο μάτι, όμως μέσα από τα δάκτυλα φαινόταν οι μικρές, καλοσχηματισμένες ρόγες της. Το ηλιοκαμένο σώμα της Βάνας έκανε όμορφη αντίθεση με το εσώρουχό, σαν να υποδήλωνε ότι είναι κάτι άχρηστο.

Μια ξαφνική αναστάτωση από τα σπουργίτια που έκαναν χορό στο μπαλκόνι έκανε το κορίτσι να ξυπνήσει και να τεντωθεί. Η Βάνα άνοιξε τα μάτια της και για λίγο παρέμεινε ακίνητη. Τα χέρια της άρχισαν να χαϊδεύουν το δέρμα της. Οι σκέψεις τις πρέπει να γύριζαν σ' ένα από τα αγόρια που είχε γιατί η αναπνοή της επιταχύνθηκε και στο βρακάκι ανάμεσα στα πόδια εμφανίσθηκε μια υγρή γραμμούλα. Αργά, σαν να μην ήταν σίγουρη, κατέβασε λίγο το σλιπάκι της, και μετά, φέρνοντας τα γόνατα στη κοιλιά, το έβγαλε τελείως.


Ο ερεθισμός της μεγάλωνε από στιγμή σε στιγμή. Τα χέρια της εξερευνούσαν τρυφερά τα στήθη και το υπόλοιπο σώμα, σαν να μην ήταν δικά της χέρια, αλλά κάποιου άλλου. Η Βάνα άνοιξε τα πόδια της και τα δάκτυλά γλίστρησαν απαλά ανάμεσά τους, αγγίζοντας ελαφρά τις υγρές τριχούλες. Μια γαργαλιστική αίσθηση κυρίευσε το σώμα της καθώς αυτή συνέχιζε να χαϊδεύει γύρο από το απόκρυφο σημείο της και μετά με βελούδινο άγγιγμα ακούμπησε την κλειτορίδα. Με τρυφερές κινήσεις το κορίτσι διερευνούσε την ευαίσθητη σχισμούλα, μισοεισάγοντας τα δάκτυλα στο κόλπο της. Ο οργασμός δεν άργησε να έρθει. 1/4λα μέσα της σφίχτηκαν, μια αίσθηση σαν από ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της και από το στόμα της βγήκε άθελα μια κραυγή απόλαυσης. Ανήμπορη να κινηθεί η Βάνα παρέμεινε για αρκετή ώρα έτσι, με τα πόδια ανοικτά και τα χέρια της να χαϊδεύουν τα στήθη της. Ο ήλιος κοντεύει να δύσει όταν η Βάνα θυμήθηκε ότι δεν είχε ποτίσει τα λουλούδια στον κήπο. Ντυμένη πρόχειρα σε ένα ανάλαφρο φουστανάκι άρπαξε το λάστιχο και άρχισε να μοιράζει νερό στα διάφορα φυτά πού υπήρχαν στο κτήμα. Ανυπομονώντας να τελειώσει είχε απορροφηθεί τόσο από την δουλεία της που δεν πρόσεξε έναν νεαρό που πλησίασε το φράχτη και την κοιτούσε.
- Μήπως νοικιάζεται διαμερίσματα?, ρώτησε ο νεαρός. "Νοικιάζουμε? Και βέβαια όχι" σκέφτηκε η κοπέλα. Πάντα αντιπαθούσε αυτούς τους γλοιώδεις ενοικιαστές με τις γκρινιάρες γυναίκες τους και τα ανυπόφορα παιδιά τους. Εξάλλου το σπίτι δεν ήταν διαμορφωμένο κατάλληλα αλλά και η ίδια θα έφευγε σε τρεις - τέσσερις ημέρες. Έχοντας έτοιμη την απάντηση η Βάνα στράφηκε προς το μέρος του νεαρού. Μόλις όμως τον αντίκρισε ξέχασε αμέσως τις σκέψεις τις. Μπροστά της στεκόταν ένας καλογυμνασμένος νέος, ψηλός με γαλανά μάτια, σωστός Απόλλωνας. Δεν έμοιαζε ούτε με τους γλοιώδεις παραθεριστές αλλά ούτε με εγωιστικά "καμάκια" της παραλίας. Η καρδιά της Βάνας άρχισε να χτυπάει δυνατά. -Έχουμε ένα δωμάτιο, αλλά εγώ φεύγω την Δευτέρα, είπε στο αγόρι. - Δεν με πειράζει, το θέλω για Σαββατοκύριακο. Ξέρεις, ήρθα να δουλέψω στο μαγαζί του θείου μου, αλλά αυτού του ήρθε να πάει για τριήμερο στην Θεσσαλονίκη και έτσι έμεινα χωρίς καν σπίτι.

Ήταν ίσως η γοητεία του νεαρού, ίσως έφταιγε ότι είχαν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που χώρισε με το αγόρι της, αλλά πριν καλά να το σκεφτεί η Βάνα του πρότεινε να μείνει στο μικρό δωματιάκι στην σοφίτα. "Μόνο πέντε χιλιάδες την μέρα", είπε. Το αγόρι κατενθουσιάστηκε. -Είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Με τέτοιες τιμές που νοικιάζουν εδώ πέρα δεν θα άντεχα ούτε δύο μέρες. Με λένε Μανόλη, εσένα? -Βάνα. Έλα να σου δείξω το δωμάτιό σου. Μόλις τακτοποιηθείς κατέβα κάτω για βραδινό.

Αφού οδήγησε τον Μανόλη η Βάνα κατέβηκε στο δωμάτιό της και άρχισε να σκέφτεται πώς να κάνει το παιδί να πέσει στην αγκαλιά της. Ο Μανόλης ήταν σίγουρο ότι δεν θα προσπαθήσει να την πλησιάσει, γιατί δεν θα διακινδύνευε να χάσει το σπίτι νυχτιάτικα. Έτσι έπρεπε να κάνει κάτι αυτή. 'Έμπειρη πλέον σ' αυτά τα θέματα η Βάνα άρχισε να προετοιμάζει την επίθεσή της. Μετά το μπάνιο, φόρεσε στο γυμνό της σώμα μόνο ένα φορεματάκι, τόσο εφαρμοστό που δεν χρειαζόταν και πολύ φαντασία για να μαντέψεις τι έκρυβε. Μετά πήγε στην κουζίνα και άρχισε να προετοιμάζει βραδινό, περιμένοντας το αγόρι να κατέβει. "Είμαστε μόνοι μας στο σπίτι, έτσι δεν είναι?", είπε ο Μανόλης μπαίνοντας στην κουζίνα. "Ναι", του απάντησε η Βάνα. "Οι γονείς μου φύγανε δέκα μέρες τώρα. Έλα, κάτσε, το φαγητό είναι έτοιμο. Ωραίο δεν είναι?". Το βραδινό ήταν όντως ωραίο, και η βραδιά κυλούσε με κουβεντούλα και αστειάκια. Τα μάτια του Μανόλη δεν σταματούσαν να καρφώνουν τα φοβερά στήθη της Βάνας, με τις ρόγες τις να φαίνονται ξεκάθαρα μέσα από το φόρεμα. Ήταν ολοφάνερο ότι το κορίτσι δεν φορούσε τυπωτέ από κάτω γιατί το στενό φορεματάκι θα το φανέρωνε αμέσως. Η έμπειρη Βάνα κατάλαβε ότι το ψάρι έχει πιαστεί για τα καλά και όλα ήταν απλός θέμα χρόνου. Απ΄ αυτό που ήθελε τους χώριζε μόνο ένα πρόσχημα, μια λεπτή γραμμή, που όμως αυτή δεν τολμούσε να ξεπεράσει. Τα πράγματα ήρθαν μόνα τους. "Ξέρεις, στο κρεβάτι της σοφίτας δεν υπάρχει μαξιλάρι", είπε σε κάποια στιγμή ο Μανόλης. "Έχουμε ένα στο δωμάτιο μου, αλλά είναι στην πάνω ντουλάπα. Πάρε την σκάλα απ΄ την βεράντα και έλα μαζί μου", του απάντησε η Βάνα. "Τι σκάλα είναι αυτή?", ρώτησε ειρωνικά ο Μανόλης φέρνοντας ένα παλιό, ξύλινο κατασκεύασμα, "θα πέσεις!" -Εσύ θα με βοηθήσεις!

Τα παιδιά έστησαν την σκάλα κοντά στην μεγάλη ντουλάπα. Η Βάνα ανέβηκε για να κατεβάσει το μαξιλάρι και ο Μανόλης έπιασε την σκάλα. Το πρόσωπό του τώρα ήταν εκεί που τελείωνε το φουστάνι της. Ανήμπορος να αντισταθεί στο πειρασμό, κοίταξε προς τα πάνω, και στα μάτια του ανοίχτηκε η πιο όμορφη θέα που έχει δει ποτέ. Τα ανοικτά για να στηρίζεται πόδια της Βάνας αποκάλυπταν ένα καταπληκτικό μουνάκι, μιας και δεν υπήρχε κανένα εσώρουχο να το οχυρώσει. Συγκλονισμένος ο Μανόλης άφησε για λίγο τη σκάλα, η οποία διαλύθηκε φέρνοντας το κορίτσι με το μαξιλάρι στην αγκαλιά του. Ερεθισμένος όπως ήταν, ο Μανόλης άρχισε να σφίγγει και να χαϊδεύει την Βάνα, η οποία, προς μεγάλη του έκπληξη, του ανταπέδιδε θερμά. Τα χέρια του αγοριού εξερευνούσαν τις υπέροχες καμπύλες της Βάνας και τα στοματά τους είχαν κολλήσει σε ένα ατελείωτο φιλί. Ο Μανόλης δάγκωνε ελαφρά τα στήθη της ενώ με τα χέρια τη χάιδευε σε όλο της το σώμα. Ξαφνικά η Βάνα σηκώθηκε και αφού έδωσε το χέρι στο παιδί, τον οδήγησε στο κρεβάτι της. Το στενό φορεματάκι βγήκε μέσε σε ένα δευτερόλεπτο αποκαλύπτοντας τα αριστουργηματικά προσόντα της. Αφαιρούμενα από δύο άτομα, τα ρούχα του Μανόλη έκαναν ελάχιστα παραπάνω χρόνο. Τα παιδιά, ολόγυμνα, σταμάτησαν για λίγο, κοιτώντας ο ένας τον άλλον και μετά αγκαλιάστηκαν παραδομένη στην μοναδική αίσθηση επαφής των σωμάτων τους. Ο Μανόλης ένιωθε τις σκληρές ρόγες του κοριτσιού να γαργαλάνε ερεθιστικά το δέρμα του και τα κοφτερά νύχια της να του γρατζουνούν τρυφερά την πλάτη. Τα παιδιά αντάλλαζαν κουβεντούλες απόλαυσης και τρυφερότητας και τα χείλι του ενός φιλούσαν αδιάκοπα τα χείλη του άλλου. Το αγόρι ξάπλωσε ανάσκελα τη Βάνα, έβαλε τα χέρια της κάτω από το μαξιλάρι και άνοιξε τα πόδια της μέχρι που οι αστράγαλοί της να βγουν έξω από το κρεβάτι. Το κορίτσι δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις του, παρ' όλα' αυτά δεν αντιδρούσε, περιμένοντας να δει τι θα κάνει. Ο Μανόλης μπήκε ανάμεσα στα πόδια της, και με τα χέρια να ακουμπούν στο σεντόνι άρχισε να προχωράει προς τα πάνω, σκύβοντας όλο και πιο πολύ. 1/4ταν έφτασε στα ερεθισμένα βυζάκια της, άρχισε να τα χαϊδεύει με τα χείλι του με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Μετά, άγγιξε ανεπαίσθητα τις σκληρές, από το ερεθισμό, ρόγες της. Ο Μανόλης εξερευνούσε με τη γλώσσα διαδοχικά μια το ένα μια το άλλο τα στήθια της κοπέλας, που σπαρταρούσε από απόλαυση, και το σκληρό του πέος ίσα-ίσα που ακουμπούσε στο φλεγόμενο μουνάκι της, ανάβοντας μέσα της την επιθυμία να το αρπάξει και να το χώσει βαθιά μέσα της. Ο Μανόλης όμως δεν την άφηνε, και συνέχιζε να περιεργάζεται τα κοκκινισμένα από διέγερση βυζιά της. Κάποια στιγμή τα άφησε και άρχισε να προχωράει προς τα κάτω, φιλώντας την στην κοιλιά. 1/4ταν έφτασε στο αριστερό πόδι της δεν σταμάτησε, αλλά προχώρησε παρακάτω, σκεπάζοντας με φίλια το σφριγηλό μπουτάκι της.

Με τα δύο χέρια έφερε τα πόδια της κοντά το ένα στο άλλο ενώ η γλώσσα του έκανε τρελά σχέδια πάνω στους μηρούς της. Περνώντας στην τελική υγρή επίθεση ο Μανόλης πέρασε τις παλάμες του κάτω από τα γόνατα της Βάνας, σήκωσε τα μαζεμένα πόδια της μέχρι αυτά να έρθουν κάθετα στο σώμα της και μετά άρχισε να τα ανοίγει σιγά - σιγά προς τα πλάγια, χαμηλώνοντας συνέχεια το κεφάλι του και γλύφοντας ασταμάτητα στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών της. Τα βογκητά ηδονής της Βάνας ακουγόταν όλο και πιο δυνατά, όσο προχωρούσε ο Μανόλης, μέχρι που μια κραυγή ξέφυγε από τα χείλη της, τη στιγμή που η ζεστή γλώσσα ακούμπησε το υγρή, αναμμένη κλειτορίδα της. Το αγόρι έγλυφε ασταμάτητα μια τα μικρά χείλη, μια τη είσοδο του κόλπου, εισάγοντας που και που τη γλώσσα του μέσα σ' αυτό και μια τη κλειτορίδα. Η Βάνα ένιωθε ότι το κάθε άγγιγμα την έφερνε πιο κοντά στην έκρηξη. Η αποκορύφωση ήταν συγκλονιστική. Δεν ελέγχοντας πια το εαυτό της η Βάνα φώναζε και σπαρταρούσε καθώς το μουνάκι της συγκλονιζόταν από ένα πρωτοφανή οργασμό. Αφού συνήρθε λίγο, η Βάνα πήρε αυτή τη πρωτοβουλία. Έβαλε τον Μανόλη να ξαπλώσει. Ήθελε να ανταποδώσει την απόλαυση που την έδωσε, αλλά επειδή δεν είχε ξανακάνει στοματικό έρωτα, ήταν διστακτική. Αφού άνοιξε λίγο τα πόδια του συντρόφου της, έσκυψε πάνω από το πέος του, στηριζόμενη στους αγκώνες και τα γόνατα. Αργά με το δεξί της χέρι τράβηξε το δέρμα που το κάλυπτε και μετά το πήρε στο στόμα της. Μια πρωτόγνωρη αίσθηση πλημμύρισε την Βάνα, καθώς η γλώσσα της ερχόταν σε επαφή με το τρυφερό δέρμα του πέους και την έκανε να ξαφνιαστεί με την υπέροχη γεύση που είχε. Με ρυθμικές κινήσεις το κορίτσι έγλυφε το όργανο του αγοριού, παραδίδοντάς των στην άπειρη ευχαρίστηση. Τα χείλη της το έσφιγγαν με δύναμη και με την άκρη της γλώσσας της το πίεζε ανάλαφρα κάτω από το κεφαλάκι του.

Ο Μανόλης όμως δεν έμεινε παθητικός και πήρε και πάλι τα ινία στα χέρια του. Ξάπλωσε τη Βάνα με το πισινάκι της στο μαξιλάρι και τους αστραγάλους της να ακουμπάνε στις δύο άκρες του κρεβατιού. Μετά, στηριζόμενος στα τέσσερα, άρχισε να προχωράει μέχρι που το πρόσωπό του να ήταν εκεί που ήταν το δροσερό μουνάκι της και το μακρύ πέος του να κρέμεται ακριβώς πάνω από το στόμα της. Μαθημένη, η Βάνα δεν περίμενε και το πήρε πρώτη στο στόμα της. Αυτός ολοκλήρωσε το 69 αγγίζοντας με τα χείλι του τα καυτά χείλι του μουνιού της. Η γλώσσα του Μανόλη άρχισε πάλι το τρελό χορό της, μα αυτή τη φορά βοηθούσαν και τα δάκτυλά του, που άνοιγαν διάπλατα την είσοδο του κόλπου της και έμπαιναν εναλλάξ με τη γλώσσα του στα καυτά βάθη του. Τα δύο παιδιά συνέχιζαν το έργο τους, ο καθένας από την πλευρά του, μέχρι που η Βάνα δεν μπορούσε να υπερνικήσει τη επιθυμία της να νιώσει το σκληρό καυλί του Μανόλη μέσα της. Ο Μανόλης από τη πλευρά του δεν άντεχε άλλο, αφού το υπερερεθισμένο πέος του άρχισε να τον πονάει. Η Βάνα απελευθερώθηκε, ξάπλωσε κανονικά στο κρεβάτι και έφερε ψηλά τα πόδια της, με τα γόνατα να ακουμπούν τα ζουμερά βυζιά της. Το αγόρι πλησίασε πολύ κοντά και με μια απαλή κίνηση εισήγαγε το πυρωμένο πέος του βαθιά στο υγρό και ζεστό μουνάκι της, νιώθοντας μια σφιχτή, υγρή φυλακή να αιχμαλωτίζει την πονεμένη προεξοχή του. Για λίγα λεπτά όλα είχαν παραδοθεί στην ρυθμικότητα της κίνησης. Τα βογκητά και των δύο αναμείχτηκαν και οι κινήσεις του Μανόλη μεταδιδόταν σε όλο το σώμα του κοριτσιού, κάνοντας τα στήθη της να πάλλονται στο ρυθμό. Ξαφνικά, η Βάνα σφίχτηκε ολόκληρη, και τα νύχια της καρφώθηκαν στην πλάτή του Μανόλη. Ένας δεύτερος οργασμός, ισάξιος του πρώτου ερχόταν να την κατακλύσει. Η Βάνα έχει χάσει το έλεγχο του εαυτού της, παρμένη από μια ανεπανάληπτη απόλαυση. Μια δυνατή κραυγή ακούστηκε σε όλο το σπίτι, όμως δεν η κραυγή αυτή δεν ήταν μόνο της Βάνας. Μαζί φώναζε και ο Μανόλης, ο οποίος εκσπερμάτωνε στο καυτό μουνί του κοριτσιού. Για λίγα δευτερόλεπτα τα παιδιά δεν αποχωριζόντουσαν επιθυμώντας να παρατείνουν την απόλαυση, αλλά οι δυνάμεις τους άφηναν και αυτοί, αγκαλιασμένοι τρυφερά, κοιμήθηκαν ολόγυμνοι, χωρίς κανένα σκέπασμα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΕΞ

Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα με τις ερωμένες μου για άδεια στην Ελλάδα και η Αθήνα και η ¶ρτα πάλι αναστέναξε από τα φοβερά γαμήσια μας! Οπως σας είχα γράψει εδώ και καιρό γαμάω και την ξαδέρφη μου ενώ συζώ με την ανιψιά μου στην Γερμανία, όλη αυτή η φάση είναι κρυφή και δόξα το θεό δεν μας πήρε ακόμα χαμπάρι κανένας.

Το πρώτο βράδυ κιόλας ήξερε το Λενάκι μου ότι πρέπει να με αφήσει για να περιποιηθώ την ξαδέρφη μου που μετά τον χωρισμό από τον άντρα της, με περιμένει όπως όπως για να την ικανοποιήσω! Μόλις μείναμε μόνοι στο σαλόνι την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν για πολύ ώρα, μέχρι που μου έβγαλε τον πούτσο έξω και μου λέει: αυτή είναι το γιατρικό μου πούστη άντρα, με έκανες αμαρτωλή πουτάνα, και χωρίς να χάσει χρόνο τον ρούφαγε! είχα να την γαμήσω τρεις μήνες από την τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, και έδειχνε τελειωμένη από καύλα! Γουστάρεις πούστη άντρα ε, θέλεις να σε τσιμπουκωνω σαν πουτάνα! αυτό ήτανε δεν άντεξα και τα χυσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό της με οργή! ΑΧΧΧ ναι και τώρα γλύψε με πούστη, γλύφε το μουνί τις πουτάνας σου ξαδέρφης! τι να πω σκέτος δυναμίτης η γυναίκα, το ίδιο και η κόρη της, η μόνη διαφορά : 17 χρόνια !!!!!! Αλλά ξέρει να γαμιέται και συγχρονιζόμαστε τέλεια, και στο κρεβάτι και καθημερινά! ¶ρχισα να την ξεντύνω και να της τρίβω τα βυζομπαλα, που από τα μπάνια δείχνανε σαν μετάξι: Ναι γαμιά μου πιπίλισε μου τις ρόγες! υπάκουσα, με το χέρι μου να τρίβει την κλειτορίδα της, ρούφαγα λαίμαργα τα βαριά βιζομπαλα της! μετά την γονάτισα και κάρφωσα την γλώσσα μου στο μουνί της! συνηθισμένη αίσθηση, χτυπιόταν σαν σκύλα ενώ τα μπούτια της είχαν πλημμυρίσει όπως πάντα από τα υγρά της! Με έφτιαξες καριολι, πούστη, έλα τώρα βαλτον στο μουνί έλα! δεν της χάλασα χατίρι και ο πούτσος μου άνετα γλίστρησε μέσα! ΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥ, πούστη με γαμαααας σαν σκυλααα! η γυναίκα έσβηνε, δεν έφτανε η κούραση του ταξιδιού, είχα και να σβήνω υποχρέωση όλο το βράδυ! Καβάλησε τον πούτσο μου, στηρίζοντας με τα χέρια τις στο στήθος μου τώρα έδινε το ρυθμό στην αρχή σιγά, και μετά σαν μανιασμένη μέχρι, που το πρόσωπο της αγρίεψε και κατάλαβα ότι έχυνε. ΑΑΑΑΑχ πούστη με τελιοσεεεεες, χυυυυυνο η πουτάνα χυυυυυνοο!
Έπεσε με βαριά ανάσα πάνω μου και με φίλησε! έλα χύσε με στον κώλο έλα άντρα μου! πήρα υγρά από το μουνί της τα πασάλειψα στον κώλο της και με λίγη δυσκολία μπήκα: Με σκίζεις πουστιιιιιιι, με τελειώνεις! Μετά από λίγες κινήσεις κατάλαβα ότι τελείωνα καταπληκτικά όπως πάντα όταν πηδιέμαι με την Ειρήνη! Της γέμισα το έντερο με χυσια ώσπου έχυσα, και έπεσα πτώμα στο καναπέ! έσκυψε με φίλησε! Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο πούτσος μου βρέθηκε πάλι στο στόμα της, καμαρωτός και σκληρός σαν πέτρα, συνέχισε ξέφρενο γαμήσι, δεν αφήσαμε στάση. καταλήξαμε στην μπανιέρα να της τον έχω καρφωμένο και το ντουζ να μας πιτσιλίζει για δροσιά : Αχχχχ πούστη άντρα τελιοοοονο, έχυσε δυο φορές μέσα στη μπανιέρα και εγώ άδειασα μέσα στο μουνί της!!!!!! Πήγαμε για ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι( όπου όλα άρχισαν κάποτε), και μετά έπεσα πτώμα για ύπνο!

Κατά το μεσημέρι ξύπνησα από ένα ζεστό και συνηθισμένο αίσθημα στον πούτσο μου, το Λενάκι ήθελε την δόση της ( από το μάτι που μας είχε πάρει είχε καύλες)! Με τσιμπούκωνε με το γνωστό τρόπο που ξέρει πως που αρέσει, τον έπαιρνε βαθιά και σφιχτά στο στόμα ενώ ταυτοχρόνως χάιδευε σκληρά τα αρχίδια μου: αυτό δεν θέλεις άντρα μου, θα σε κάνω εγώ τώρα μου λέει, και συνέχιζε να με τσιμπουκώνει , την γύρισα σε στάση 69 και πασπάτευα όλες τις τρύπες της. όταν άνοιξε αρκετά ο σουφρος της, την ξέσκισα σαν λυσσασμένος το κωλαρακι: Αντραααα μουυυυ, ααααχχχ ναι παρε με , πήδα το γυναικάκι σουυυυ αχχχχ! τόσο καιρό που τα έχουμε έχει γίνει αστέρι στο κρεβάτι! Και το καλύτερο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ, όλες η τρύπες στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ! έχυσε δυνατά φωνάζοντας το όνομα μου όπως πάντα όταν τελειώνει ! Τον πήρε ανάμεσα στα στήθια της, και εγώ έχυσα με ένα φοβερό ισπανικό στα μούτρα της! Οι μέρες πέρναγαν όπως πάντα, μια να γαμάω την ξαδερφούλα μου, μια την ανιψιά μου! Την ξαδέρφη μου ειδικά την περιποιήθηκα πιο έντονα γιατί την έχω μόνο τρεις μήνες το χρόνο! και όπως ξέρετε τις γουστάρω και τις δυο! Της ξαδέρφης μου τον κώλο τον εξασκήσαμε για πολλές ώρες αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να χύσει από τον κώλο, που θα πάει όμως θα το καταφέρουμε και αυτό!! Για να σας πω την αλήθεια, αυτό που θα μου άρεσε πολύ θα ήτανε να τις γαμήσω και τις δυο ταυτόχρονες, πράμα που όμως φαίνεται αδύνατον (και το καταλαβαίνω)! Το καλύτερο γαμήσι αυτού του καλοκαιριού το έκανα όμως με την ξαδέρφη μου στην παραλία της Πρέβεζας μεσάνυχτα! Πήγαμε για νυχτερινό μπάνιο σε μια έρημη παράλια, και μόνο μπάνιο δεν κάναμε!

Αμέσως με πλάκωσε στα τσιμπούκια, (πάντα φροντίζουνε και οι δυο να με τσιμπουκωνουν στην εντέλεια ξέρουν το φετίχ μου)! Η ξαδέρφη μου όμως το κάνει βασανιστήριο κρατώντας με για πολύ ώρα σε κύμα ηδονής μέχρι να με αφήσει να αδειάσω όπου γουστάρω!

Για ευχαριστώ εκείνο το βράδυ την ξέσκισα μέχρι τα χαράματα γεμίζοντας τις τρύπες της με το καυτό μου σπέρμα! Της κάρφωνα το κώλο αλύπητα ενώ εκείνη ούρλιαζε: πούστη με σκίζεις! η καυλιαρικη φωνή και η πείρα όταν γαμιόμαστε, με κάνει πάντα έξαλλο και την κάνω να πεθαίνει από καύλα και ηδονή! Τα χυσια της γεμίζουν τα μπούτια της, δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να χύνει έτσι! και αυτά τα βυζομπαλα της είναι σαν μιας δεκαεξάρας!

Της Μπούκωσα τη σούφρα και μετά την έχυνα σαν πουτάνα στα στήθια και στα μούτρα, είναι ωραίο πράμα να μπορείς να ζεις τις φαντασιώσεις σου ελευθέρα, Με τις γερμανίδες που πηδούσα ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια ευχαρίστηση! Σαν την Ελληνίδα δεν υπάρχει στο κρεβάτι, κακά τα ψέματα! Μια βραδιά πήγαμε με τι ξαδέρφη μου ξανά στο ξενοδοχείο που της έσκισα για πρώτη φορά τη σούφρα, και εκεί έγινε το σώσε, άφησε τον εαυτό της ελεύθερο, με κάθε οργασμό ούρλιαζε: ναι γαμιαααα μουυυυ, πουτάνα ιμεεεεε πήδα με! Με έφερε σε τέτοια καύλα που δεν την γαμούσα πια, την βίαζα, στημένη στα τέσσερα ο πούτσος μου σφυροκόπαγε στο έντερο της, ενώ εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της! Κάθισε πάνω μου και πηδιότανε από τον κώλο καρφώνοντας τι γλώσσα της στο στόμα μου! εκείνο το βράδυ μου χάρισε και άλλη μια εμπειρία που την είχαμε ξανακάνει! με άδειασε τσιμπουκονοντας, με ένα δάχτυλο της στο κώλο μου να πασπατεύει τον προστάτη μου! αυτό με έκανε έξαλλο να την βρίζω από καύλα: ναι πουτανακι ρούφα, ρούφα τσούλα να πιεις τις κρέμες μου! όπως πάντα δεν άφησε σταγόνα, αντί να βάλω κάνα κιλό στην άδεια γύρισα με χαμένα κιλά αλλά ευτυχισμένος και με τον πούτσο μου να τσούζει από το καθημερινό γαμήσι! Για να καταλάβετε τι με κάνει να τις γουστάρω και τις δυο, σας στέλνω και κάτι φωτογραφίες από το φετινό μας καλοκαίρι, και θα με καταλάβετε!!!!!!!!! Εύχομαι να τις δημοσιεύσεις είναι κάμποσες!!!!!

Η ΚΑΥΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ

Εχουμε εξοχικο στην Χαλκιδικη και πηγαίνουμε εκει σχεδον κάθε σαββατοκυριακο. Το σπίτι είναι τεράστιο και σχεδον ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας (με την γυναικα μου). Ετσι και αυτήν την φορά ήμασταν 10 άτομα όλοι συγγενείς. Μέσα σε αυτά φυσικά και η ξαδερφούλα. Από το σαββατο το απόγευμα με είχε φτιάξει το πουτανακι με το προκλητικό του ντύσιμο και με τον τρόπο που με κοιτούσε (καταλαβαίνετε , αν θέλει να σε τρελάνει μια γυναικα δεν είναι δύσκολο). Όλα κυλούσαν ήσυχα αλλά ο πούτσος μου ήταν στα χαι του (ετσι το λέμε με την γυναικα μου όταν έχει κάποιος από τους δυο μας καύλες και είμαστε με κόσμο, είναι το συνθηματικό μας). Ξέχασα να σας πω ότι είχα να γαμήσω πάνω από μήνα γιατί έκανε η γυναικα μου μια θεραπεία και δεν έκανε, μας το είχε απαγορέψει ο γιατρός της. Καταλαβαίνετε ότι το βράδυ δεν έγινε τίποτα ούτε με την γυναικα μου αλλά ούτε με την ξαδερφη. Μόλις έπεσα για ύπνο άρχισα να σκέφτομαι με ποιον τρόπο να βρεθούμε μόνοι με την ξαδερφη την άλλη μέρα για να την γαμήσω, κάτι που φάνηκε πως το ήθελε και αυτή. Μ` αυτές τις σκέψεις αποκοιμήθηκα.

Την άλλη μέρα ξύπνησα πρωί και την ώρα που έπινα το φραπεδακι μου στην βεράντα την βλέπω να έρχεται και παθαίνω ..φορούσε ένα νυχτικακι που χωρίς υπερβολές χωρίς να σκύψει φαινόταν το στρινγκακι της. Εγώ πάλι στα χαι μου. Μα είναι δυνατόν.

Μου λέει καλημέρα και γελάει γιατί κόντεψαν να μου βγουν τα μάτια. Μου λέει ηρέμησε και θα στα δείξω όλα. Αυτό ήταν, με ήθελε και έπρεπε να βάλω μπροστά το σχέδιο που σκεφτόμουν όλο το βράδυ.
Πριν προλάβω να της πω τίποτα έρχεται η γυναικα μου και ο θειος μου (ο αδερφός της μάνας μου και πατέρας της ξαδέρφης).

Πέρασε έτσι το πρωί και ήρθε η ώρα για την θάλασσα. Πήγαμε και εκεί πήρα την πρώτη δόση. Μπήκαμε στην θάλασσα και εγώ εξαφανίστηκα για να μην κάνω τίποτα και καταλάβουν οι υπόλοιποι. Εκεί που κολυμπούσα (ανάμεσα σε κάτι βράχια ) ακούω το όνομα μου και γυρνάω. Τι να δω ήταν η ξαδέρφη μου που ερχόταν από πίσω μου. Όταν ήρθε κοντά δεν είπε τίποτα και μου έπιασε αμέσως τον πούτσο. Τρελάθηκα. ¶ρχισε να μου τον παίζει κατεβάζοντας το μαγιό μου. Όταν κόντευα να χύσω μπαίνει κάτω από το νερό και μου κάνει ένα υποβρύχιο τσιμπούκι,( πρώτη φορά μου το έκαναν υποβρύχιο και σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει σας εύχομαι να το δοκιμάσετε σύντομα ). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα χύνω στο στόμα της και αμέσως με φιλάει στο στόμα και γεμίζει το στόμα μου χύσια!!! Το πουτανάκι δεν τα ήπιε και μου έδωσε να τα δοκιμάσω λέγοντας μου: στο σπίτι είναι η σειρά σου δίνοντας μου υπόσχεση για αργότερα.

Το μεσημέρι μετά το μεσημεριανό μας φαγητό και το πολύ ποτό όλοι πήγαν για ύπνο. Εγώ είπα ότι θα πάω για καφέ στην καφετερία και για καλή μου τύχη δεν ήθελε να έρθει κανείς μαζί μου. Παίρνω το αυτοκίνητο και φεύγω. Δύο στενά πιο πάνω το αφήνω και γυρνάω στο σπίτι με τα πόδια. Όλα ήσυχα. Μπαίνω στο δωμάτιο της ξαδέρφης που με περίμενε φορώντας μόνο ένα τάνγκα. Ήταν η μόνη που είχε καταλάβει το ψέμα μου.

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι ορμάω ανάμεσα στα πόδια της και σκίζοντας το μικροσκοπικό της κιλοτάκι αρχίζω να την γλείφω (είναι το δυνατό μου σημείο και η γυναίκα μου, μου λέει ότι στο γλείψιμο είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής με διαφορά από τον δεύτερο ) το μουνάκι της είχε γίνει μούσκεμα και σειρά είχε η κωλοτρυπίδα της. Με το που την ακουμπάω την γλώσσα μου εκεί τρελάθηκε δεν με έχουν ξαναγλύψει ποτέ εκεί μου λέει, δεν έχω αφήσει κανέναν να με ακουμπήσει εκεί. Είναι παρθένο το πουτανάκι από πίσω σκέφτηκα εδώ είμαστε. Όντως η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ σφιχτή. Μετά γυρνάω σε στάση 69 και ενώ την έγλειφα μια τον κώλο της και μια το μουνάκι της βάζω και τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει ένα τρελό γλείψιμο. Την νιώθω να χύνει και της πετάω τα χύσια μου όλα στο λαρύγγι της. Εγώ όμως μαζεύω όσα υγρά της μπορώ και γυρνάω και την φιλάω!!! Τα έπαιξε γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Σου το χρωστούσα της λέω και αρχίσαμε να γελάμε.

Έλα όμως που ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει και μόλις τον είδε έρχεται και κάθετε επάνω μου. Μπήκε με την μια μέσα μια και η μουνάρα της ήταν μούσκεμα. Όπως ήταν από πάνω μου με μια κίνηση την γυρνάω στο πλάι και αρχίζω να της τον καρφώνω δυνατά. Μετά την στήνω στα τέσσερα και αρχίζω να της βάζω κωλοδάχτυλο. Πήγε να διαμαρτυρηθεί αλλά μου λέει : μετά από ένα τόσο τέλειο γλείψιμο βάλε μου και δάχτυλο αλλά σιγά μην με πονέσεις . Όπως την γαμούσα την μουνάρα τον βγάζω και την ακούω να λέει : βάλτο πάλι μέσα και την λέω πως ήρθε η ώρα να νιώσει την απόλυτη ηδονή αυτή κατάλαβε αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ήμουν αποφασισμένος και έτσι περίμενε με αγωνία.

¶ρχισα να τον τρίβω στην κωλοτρυπίδα της και να τον σπρώχνω σιγά σιγά μέχρι που μπήκε μέσα ο μισός περίπου και σταμάτησα μέχρι που την ένιωσα να χαλαρώνει και της τον κάρφωσα με μια απότομη κίνηση. Η ξαδερφούλα μούγκρισε από τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα και μετά από λίγο άρχισε να βογκάει από ηδονή και να λέει : ναι έτσι σκίσε την κωλάρα μου, είμαι όλη δικιά σου, κανείς δεν με έχει γαμήσι ποτέ τόσο τέλεια κ.λ.π. . Σ`αυτό το διάστημα έπαιζα με την μουνάρα της και την ένιωσα να χύνει στα χέρια μου δύο φορές και εγώ έβαλα τα δάχτυλα μου στο στοματάκι της και τα έγλειφε. Σε λίγο έχυσα και εγώ πάνω στην κωλοτρυπίδα της και συνέχισα να την γαμάω τον κώλο μέχρι που μου ξαναήρθε και την έχυσα στο προσωπάκι της.

Αυτή εξουθενωμένη νόμιζε πως τελειώσαμε αλλά εγώ ήθελα κάτι ακόμα που μου αρέσει πολύ και ήμουν σίγουρος ότι δεν της το είχε κάνει κανείς. Την ξαπλώνω ανάσκελα και αρχίζω να της βάζω τα δάχτυλα μου ένα-ένα. Μόλις της έβαλα τέσσερα άρχισε να ζορίζεται, την χαλάρωσα ακόμα λίγο και μετά της έβαλα και το πέμπτο και σιγά-σιγά όλο τον καρπό μου μέχρι που έχυσε. Μετά της έδωσα το χέρι και μου το έγλειψε όλο μέχρι τον καρπό. Αυτό ήταν το καλύτερο γαμήσι που μου έκαναν ποτέ μου λέει, καλοπερνάει η γυναικούλα σου.

Δεν της το είπα αλλά και για μένα ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Υποσχεθήκαμε να δώσουμε συνέχεια και περιμένουμε την πρώτη μας ευκαιρία !!!!!

Απολαυστικό μασάζ

Χτες το απόγευμα είχα κλείσει ραντεβού με την Μαρία για μασαζ. Η Μαρία είναι φίλη της γυναίκας μου της Τούλας, ετών 42 με ζουμερά πιασίματα και βυζάρες που γεμίζουν το μάτι και ανασηκώνουν το παντελόνι στο πέρασμα τους. Παντρεμένη με 2 παιδιά, έχει πολύ ελεύθερο χρόνο αφού δεν εργάζεται και θέλοντας να διασκεδάσει την πλήξη της πήρε μαθήματα μασάζ σε ένα στούντιο.

Θυμάμαι ότι κάναμε πλάκα μαζί της με την γυναίκα μου όταν η Μαρία μας είπε ότι τώρα πλέον έχει πτυχίο επαγγελματικής μασέζ και ξέρει να κάνει καλό μασάζ, οπότε έτσι στην πλάκα της είπα να μου κάνει εμένα. Να αναφέρω εδώ ότι ποτέ μέχρι τώρα καμιά γυναίκα δεν μου έχει κάνει επαγγελματικό μασάζ και γούσταρα να δοκιμάσω. Άλλωστε η βυζάρες της Μαρίας πάντοτε μου τραβούσαν την προσοχή και στο μυαλό μου δεν ήταν λίγες οι φορές που έβλεπε το καυλί μου ανάμεσα τους να κάνουν Ισπανικό.

Έτσι και εκείνη την ημέρα η Μαρία ήρθε σπίτι και αφού κο
υτσομπολέψανε με την δικιά μου για γυναικείες μαλακίες της πέταξα την ατάκα

- Μαράκι θέλεις να μου κάνεις ένα μασάζ, κούκλα;
- Γιατί όχι Βαγγέλη; Να δεις πόσο θα σου αρέσει. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Έκανα ένα μπάνιο όπου και μόνο στην σκέψη της μουνάρας καύλωσα και έπρεπε να ρίχνω κρύο νερό στην ψωλή μου για να πέσει. Τυλίχτηκα με το μπουρνούζι και ξάπλωσα στο κρεβάτι όπου περίμενα την Μαρία. Ήρθε σε λίγο και αφού έκλεισε την πόρτα πήρε κάτι λάδια και άρχισε να με αλείφει στην πλάτη. Άρχισα να νιώθω ωραία και σιγά σιγά αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της. Ένοιωθα το σώμα μου να απελευθερώνεται από ένα βάρος και με τα μάτια κλειστά άρχισα να μουγκρίζω από ευχαρίστηση.

Σε μια φάση η Μαρία με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να κάνει μασάζ στα πόδια μου. Μπορεί το μπουρνούζι να την εμπόδιζε, μπορεί και να το έκανε επίτηδες όμως αισθάνθηκα μια δυο φορές τα δάχτυλα της κοντά στο καυλί μου, που αμέσως ζωντάνεψε. Ένοιωθα τόσο όμορφα, το σώμα μου ήταν απαλλαγμένο από ένα βάρος και η ψωλή μου πετάχτηκε από τον μπουρνούζι τσιτωμένη, γουστάροντας και εκείνη περιποίηση.

Κοίταξα προς την πόρτα, αφού στο διπλανό δωμάτιο ήταν η γυναίκα μου και έβλεπε τηλεόραση, όμως η Μαρία έπιασε με το ένα λαδωμένο χέρι της το καυλί μου και με το άλλο μου έκανε νεύμα να μην μιλάω. Άρχισε να παίζει την ψωλή μου με τέτοια τέχνη που εκείνη έγινε πέτρα.

- Να σου πάρω μια πίπα Βαγγέλη;

Αυτό ήταν αρκετό για να χύσω μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος κατευθείαν στο πρόσωπο της που την έκανε να βγάλει μια μικρή κραυγή τραβώντας το κεφάλι της από το καυλί μου. Δεν το είχα αγγίξει καν όμως εγώ την περιέχυσα με το σπέρμα μου. Τι καύλα Θεέ μου!

Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο για να σκουπιστεί, αλλά και να δει τι κάνει η γυναίκα μου. Η Τούλα συνέχιζε να βλέπει τηλεόραση και δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι είχε μυριστεί το τι συνέβη στο διπλανό δωμάτιο. Σε 2 λεπτά η Μαρία ήρθε ξανά στο δωμάτιο όπου εγώ είχα ήδη σκουπιστεί και φορούσα το σώβρακο μου. Μου έδωσε ένα απαλό φιλάκι στο μάγουλο και μου έκλεισε πονηρά το μάτι. Σε μερικά λεπτά και οι δυο μας πήραμε της θέσεις μας στο σαλόνι όπου η Τούλα η γυναίκα μου έβλεπε Τατιάνα και κάτι αναξιοπαθούσες μυξοπαρθένες διηγούνται πως τόσα χρόνια έχουν μείνει αγάμητες.

- Καλό το μασάζ αγορίνα; με ρώτησε υπηρεσιακά χωρίς να βάζει αισθήματα, σαν να έπλενε αγγούρια για να φτιάξει σαλάτα.
- Καλό, μωρό, καλό, της απάντησα. Μου άρεσε τόσο που λέω σε καμιά δεκαριά μέρες να ξανακάνω. Αρκεί φυσικά η Μαρία να το θέλει

Η Μαρία έπιασε την σπόντα στον αέρα και το συνέχισε λέγοντας ότι εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα.

- Όταν θέλεις κάλεσε με Βαγγέλη, μου είπε και τα μάτια της πετούσαν φλόγες.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου την επόμενη φορά να την πιπώσω και να την γαμήσω την μουνάρα, όχι όπως τώρα που καύλωσα και την έχυσα μόνο στο άγγιγμα της. Τέτοιο ωραίο μουνί θέλει καλό γαμήσι και διαφορετικό καβαλάρη κάθε φορά για να βγάζει γούστα. Θα περιμένω μια εβδομάδα και θα την πάρω τηλέφωνο για καφέ…

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...