ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Η πρώτη μας φορά


 
Καθίσαμε στο κρεβατάκι μας και τα λέγαμε μέχρι που ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Έπεσε το πρώτο φιλί όλο πάθος και συνέχισαν τα επόμενα. Με φίλαγε με ένα έντονο αισθησιασμό και μου έδειχνε ότι ήθελε να με κάνει δική του. Άρχισε το γλυκό ταξίδι της εξερεύνησης πρώτα πάνω απ' τα ρούχα. Άγγιζε το κορμί μου και ένοιωθα ρίγος στην ραχοκοκαλιά μου, διότι ήξερα το τι θα επακολουθήσει. Με φίλαγε ενώ παράλληλα είχε τα χέρια μου στο στήθος μου. Προχώραγε και προς το μουνάκι μου και ένιωθα την πίεση του χεριού του στον καβάλο μου. Ήθελε να κάνει πρώτα μια εξωτερική αναγνώριση...

Καθώς με φιλούσε απαλά στο λαιμό τα χέρια του κυλίσανε μέσα απ' την μπλούζα μου και χάιδευαν τις ρώγες μου που απ' ώρα ήταν πολύ ερεθισμένες. Μου είχε βγάλει την μπλούζα και έμεινα με το σουτιέν μόνο. Έγλυφε το στήθος μου καθώς τα χεράκι του άγγιζε το μουνάκι μου πάνω απ' το παντελόνι μου.

Αφού συνεχίστηκε αυτό για πολύ ώρα δεν άντεξα και του είπα ότι δεν ήμουν αδιάθετη και πως θα μπορούσε να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο (απλά ήταν οι μέρες που γνώριζε ότι κανονικά θα ήμουν αδιάθετη γι' αυτό δεν προχώραγε στο χάιδεμα του γυμνού μου μουνιού).

Ήταν κάτι που δεν το περίμενε και αμέσως μου έβγαλε το παντελόνι και το βρακάκι που φορούσα. Είχαμε ανάψει και οι δυο πάρα πολύ ενώ πολύ περισσότερο ο Αλέξανδρος διότι δεν το περίμενε να μπορέσει να με κάνει δική του για πρώτη φορά...

Άρχισε πολύ σχολαστικά να χαϊδεύει το γυμνό μου μουνάκι και να μου βάζει για αρχή ένα δάκτυλο μέσα μου για να νιώσει την υγρασία μου… κατέβηκε πολύ χαμηλά και άρχισε να με γλύφει για πολλή ώρα μέχρι που να μην αντέχω άλλο και να παρακαλάω να μπει μέσα μου και να νιώσω πόσο πολύ με θέλει, πόσο ποθεί να γίνουμε ένα μαζί...

Δεν άργησε πολύ και ένιωσα το μουνάκι μου να έχει μέσα κάτι καυτό και πολύ σκληρό, να μπαίνει μέσα βαθειά με πολλή αγάπη, στοργή έρωτα και πάθος... Ήταν το μωρό μου που έμπαινε μέσα μου και από τότε γίναμε ένα σώμα και ψυχή.

Ο πούτσος του σκληρός και καυτός έμπαινε αργά και βασανιστικά μέσα στο μουνάκι μου… Σε λίγο άρχισε να γίνεται πιο βίαιος. Ο πούτσος του έμπαινε πιο γρήγορα και το μουνάκι μου δεν άντεχε άλλο… ήθελε να εκραγεί!
Άρχισα να φωνάζω:

-    Αααααααααααααχ!!! Πάρε με δυνατά!!! Πιο δυνατά! Σκίσε το  μουνάκι που σε θέλει σαν τρελό!!! Ααααααααχ!!! Ναι! Ναι!!! Έτσι!!! Πιο δυνατά!!

Με φιλούσε παντού καθώς ένιωθα να διεισδύει έντονα και βαθειά μέσα μου… είχε ρυθμό και πάθος. Ήξερε τι ήθελα, και έφτασα σε σημείο να δαγκώσω και τα χείλη μου πολύ δυνατά.
Δεν άργησε όλο αυτό να μας κάνει να τελειώσουμε και ένιωσα το ρυάκι από το σπέρμα του πηκτό στην κοιλίτσα μου να με καίει... Ήταν η πρώτη μας φορά.

Όλο το υπόλοιπο απόγευμα την βγάλαμε με αγκαλίτσες και φιλάκια αλλά και με ακόμη ένα γύρο.

Λεσβιακός παροξυσμός

 

Το όνομα μου είναι Δανάη, είμαι μια 30χρονη χυμώδης ξανθιά που της αρέσει να ζει έντονες γεμάτες πάθος εμπειρίες. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι ίσως η πιο καυτή ερωτική εμπειρία που έχω ζήσει έως τώρα. Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα όταν χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Ανοίγοντας βλέπω μια όμορφη νεαρή με ένα άδειο φλυτσάνι στο χέρι να μου χαμογελά.


«Μπορώ να έχω λίγη ζάχαρη, παρακαλώ»

«Μετά χαράς» της λέω και την περνάω στο σαλόνι.

«Αν την θέλεις για καφέ, μόλις έκανα για εμένα κάτσε να μου κανεις παρέα.»

«Πολύ ευχαρίστως, ευκαιρία να γνωριστούμε» μου είπε φανερά ευδιάθετη.

«Με λένε Αναστασία, μετακόμισα στην πολυκατοικία πριν δυο μήνες λόγο της νέας μου δουλειάς στο Αεροδρόμιο.»

Εγώ δίστασα για λίγο. «A ναι, είσαι η καινούργια με την στολή. Νόμιζα ότι είσαι αεροσυνοδός.»

 «Όχι δουλεύω στο αεροδρόμιο, πρέπει να φοράμε στολή» είπε η Αναστασία.

«Πάντως είσαι κούκλα με την στολή, σου πάει πολύ», και της έκλεισα το μάτι.

«Σ’ ευχαριστώ. Αυτό με κολακεύει ιδιαιτερα όταν το ακούω από μια πολύ όμορφη γυναικα.»

Έτσι πιάσαμε την κουβέντα. Μου μίλησε για την ζωή της τα ενδιαφέροντα της, και διαπιστώσαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά θέματα και έχουμε τις ίδιες προτιμήσεις. Όταν η κουβέντα πήγε στα ερωτικά και την ρώτησα αν έχει αγόρι η απάντηση της με εξέπληξε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει σχέση εδώ και δυο χρονια. Γενικά με τους άνδρες δεν τα πάει καλά και ότι προτιμά την γυναικεία φιλία. Τότε πήρα το θάρρος να της ομολογήσω την προτίμηση μου στο γυναικείο φύλο.

«Μόνο οι γυναίκες ξέρουμε τι μας αρέσει.»

Συμφώνησε μαζί μου και από αυτή την ημερα έχουμε γίνει κολλητές. Βγαίνουμε μαζί σχεδόν κάθε μέρα, είτε για αγορές είτε για διασκέδαση. Έχουμε δέσει πολύ σαν παρέα και όταν δεν θα πάμε κάπου, θα είναι όλη μέρα στο σπίτι μου. Υπάρχει μεγάλη οικειότητα πλέον μεταξύ μας και δεν είναι λίγες οι φορες που θα με δει γυμνή στο μπάνιο η να ντύνομαι μπροστά της.

Έτσι όταν μια μέρα έκανα ντούς, γδύθηκε και ήρθε να κάνουμε μαζί. Το υπέροχο σώμα της με αναστάτωσε. Οι ερεθισμένες της ρόγες φανέρωναν ότι και αυτή είχε καυλώσει όπως και εγώ.

Κάποια στιγμή όπως ήταν από πίσω μου ένιωσα να πιέζει την λεκάνη της στα κωλομάγουλα μου και να χουφτώνει τα βυζακιά μου. Ένιωσα τα γόνατα μου να λυγίζουν και ο κόλπος μου να πλημμυρίζει με τα προερωτικά μου υγρά. Με το καυτό της στόμα γέμισε με φιλιά και γλειψίματα, το λαιμό και τους ώμους μου. Γύρισα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος ενώ χαϊδεύαμε η μια την άλλη ηδονικά. Κάποια στιγμή άρχισε να γλύφει το στήθος και να κατεβαίνει στην κοιλια μου. Σε λίγο η αχόρταγη γλώσσα της βρέθηκε να παίζει με την κλειτορίδα μου. Η καύλα είναι απίστευτη άρχισα σπαρταράω από ηδονή κρατώντας το κεφάλι της κολλημένο ανάμεσα στα πόδια μου.

«Γλύψε με μωρό μου, το κανεις τόσο ωραία.»

Πριν προλάβω να συνέλθω με γύρισε από την άλλη και κόλλησε τα χείλη της στα κωλομάγουλα μου, τα άνοιξε με τα χέρια της και βύθισε την καυτή της γλώσσα στη κωλοτρυπίδα μου. Κύματα καύλας πλημμύρισαν το κορμί μου παραδίνοντας με στις ανώμαλες διαθέσεις της. Ένας απίστευτος οργασμός με συγκλόνισε ολοκληρώνοντας το ερωτικό σοκ που βίωνα.

Η συνέχει δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου δοκιμάσαμε πολλές στάσεις με πιο αγαπημένη μου αυτή του 69. Γλύφαμε παθιασμένα τα μουνάκια μας χωρίς σταματημό, οδηγώντας την ηδονή στα όρια. Η κορύφωση ήρθε με ένα ταυτόχρονο οργασμό με σπασμούς που μας έκανε να παραλύσουμε σφαδάζοντας από ηδονή. Αποκαμωμένες και η δυο αγκαλιαστήκαμε συνειδητοποιώντας ότι ήμασταν πλασμένες η μια για την άλλη.

Παρτούζα με τρεις


 Η Σοφία, υπάλληλος σε σαλέ, πάντα ονειρευόταν δύο άντρες στο κρεβάτι της. Τρεις, δε, θα ήταν ένα πραγματικό αγιοβασιλιάτικο δώρο… Για τρία χρόνια την περίοδο του σκι δούλευα σε ένα γνωστό και αρκετά πολυτελές σαλέ σε κάποιο ελληνικό βουνό. Οι πελάτες με συμπαθούσαν, υπήρχε όμως πάντα ένας χρυσός κανόνας: Μην μπλέκεις μαζί τους, κράτα πάντα τις αποστάσεις.

Το σαλέ μας είχε έξι δωμάτια και κυρίως προσήλκυε ζευγάρια, αλλά και κάποιους μόνους. Πρόσεξα τον Αντώνη από τη στιγμή που βγήκε απ’ το λεωφορείο.

Ήταν γύρω στα 25, μετρίου αναστήματος, με ένα καλογυμνασμένο κορμί που διαγραφόταν κάτω από το τζάκετ του. Αυτό που πραγματικά με γοήτευσε ήταν τα μαλλιά του. Κατάμαυρα, ίσια και χτενισμένα προς τα πίσω. Κοίταξα τριγύρω για να εντοπίσω τη σύντροφο του, όμως ο Αντώνης είχε έρθει με κάποιο φίλο του, που ήταν εξίσου όμορφος. Η καρδιά μου μαύρισε – τα συνηθισμένα. Γιατί αυτοί που μου αρέσουν να είναι πάντα ομοφυλόφιλοι; Φόρεσα το επαγγελματικό μου χαμόγελο και προχώρησα για να τους καλωσορίσω όλους στο θέρετρο.



Ο Αντώνης κι ο Βασίλης θα έμεναν στο ίδιο δωμάτιο. Έδειξαν όμως αμήχανοι όταν είδαν το διπλό κρεβάτι. Τελικά αποδείχτηκε ότι η γυναίκα του Βασίλη είχε σπάσει το πόδι της και ο Αντώνης ήταν ένας φίλος από τη δουλειά, που πήρε τη θέση της την τελευταία στιγμή. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σαν τρελή. Ήταν η καλύτερή μου φαντασίωση: ένα τρίο με δύο άντρες. Ο Αντώνης κι ο Βασίλης ήταν ακριβώς ό,τι έπρεπε.

Τις επόμενες μέρες τους φλέρταρα διακριτικά και την τελευταία νύχτα το γκρουπ αποφάσισε να βγουν όλοι έξω για ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα. Ο Αντώνης κι ο Βασίλης μπήκαν στην κουζίνα όπου ετοίμαζα το φαγητό για την επόμενη μέρα. Δεν περίμενα να τους ξαναδώ. Εκείνοι όμως είχαν αποφασίσει να αφήσουν το γεύμα και να χωθούν σε κάποιο μπαράκι. Με ρώτησαν μήπως ήθελα να πάω μαζί τους. Λίγο αργότερα είχαμε μεθύσει εντελώς και η κουβέντα ήρθε στις φαντασιώσεις. Πήρα μια βαθιά ανάσα και τους είπα τη δική μου. Αμέσως μόλις άρχισα να την περιγράφω, ο ερωτισμός μεταξύ μας άρχισε να γίνεται ολοφάνερος – ήταν σαν να μην υπήρχε κανείς άλλος μέσα στο μπαρ.

Γυρίσαμε στο σαλέ, το οποίο ήταν ακόμα σκοτεινό. Χωθήκαμε στο δωμάτιο τους και κατεβάσαμε σχεδόν ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι. Καθόμασταν στο κρεβάτι όταν ο Αντώνης με τράβηξε προς το μέρος του και με φίλησε απαλά. Τον φίλησα κι εγώ. Ο Βασίλης έσβησε το φως και κάθισε στην πολυθρόνα. Γύρισα προς το μέρος του και του είπα: «Έλα, Βασίλη, δε θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ λίγο;». Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι, με τον Αντώνη και τον Βασίλη δίπλα μου. Κανείς τους δεν έμοιαζε και τόσο σίγουρος για το τι έπρεπε να κάνει, κι έτσι πήρα εγώ την πρωτοβουλία.

Γδύθηκα αργά και μετά άρχισα να βγάζω και τα δικά τους ρούχα. Έβαλα το χέρι του Βασίλη στο εσωτερικό του μηρού μου και τα στήθη μου στο πρόσωπο του, ενώ φιλούσα και αυνάνιζα τον Αντώνη. Η αίσθηση τού να με χαϊδεύουν δύο άντρες ήταν ασύλληπτη. Ο Βασίλης προχωρούσε σταδιακά προς την κλειτορίδα μου και μου έκανε στοματικό έρωτα, ενώ ο Αντώνης έγλειφε τις θηλές μου. Τράβηξα τον Αντώνη στην κορυφή του κρεβατιού και άρχισα να του κάνω στοματικό έρωτα. Ήξερα ότι ήμουν έτοιμη να τελειώσω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ.

Κανείς μας δεν άκουσε την πόρτα να ανοίγει. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ακόμα δεν ξέρω ποιος ήταν. Αισθάνθηκα τον άγνωστο να ξαπλώνει κι αυτός γυμνός δίπλα μου. Το κορμί του ήταν νεανικό και ζεστό. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν τόσο ερεθισμένη και χαμένη, που δε με ένοιαζε τίποτα. Γύρισα και φίλησα τον άγνωστο. Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο για τον Βασίλη, ο οποίος τελείωσε ορμητικά. Έφερα τον άγνωστο πάνω μου και κάναμε γρήγορο και παθιασμένο σεξ, καθώς ο Αντώνης αυνανιζόταν δίπλα μας. Πρώτα τελείωσε ο Αντώνης και μετά ο άγνωστος. Κατέβηκε από πάνω μου και ξαπλώσαμε και οι τέσσερις στο κρεβάτι κατάκοποι. Είχα ζήσει τη σεξουαλική εμπειρία μιας ζωής, αλλά αυτό που ήθελα να κάνω εκείνη τη στιγμή ήταν να ντυθώ και να εξαφανιστώ από εκεί. Περίμενα μέχρι που άκουσα ροχαλητό και έφυγα.

Το πρωινό ήταν ένας εφιάλτης. Μπορούσα να αντιμετωπίσω τον Αντώνη και τον Βασίλη, που απέφευγαν να με κοιτάζουν στα μάτια, αλλά μην ξέροντας ποιος ήταν ο άγνωστος και πόσοι άλλοι ήξεραν για την ιστορία ένιωθα τρομερά ταπεινωμένη.
Ευτυχώς, κάποια στιγμή ήρθε το πούλμαν και τους πήρε όλους για το αεροδρόμιο.

Ο Αντώνης έμεινε επίτηδες τελευταίος. Καθώς με αγκάλιαζε, μου μου έβαλε στην τσέπη ένα χαρτάκι με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Δεν του τηλεφώνησα ποτέ. Λυπήθηκα γι’ αυτό, γιατί ο Αντώνης ήταν ελεύθερος και, αν δεν είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, ίσως κάτι να είχε γίνει μεταξύ μας. Εγώ όμως δεν μπορούσα να το πάω πιο μακριά μετά απ’ αυτό που είχε συμβεί.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Διακαής πόθος


 Με την Γιώτα γνωριστήκαμε αρκετά χρόνια πριν. Απλοί φίλοι στην αρχή. Και μέχρι τώρα με μια αραιή στον χρόνο συμπάθεια που μας στριφογυρίζει κάθε φορά που συναντιόμασταν.

Αθώα φλερτ με κολασμένα πάθη που όταν επιτέλους εκδηλωθούν μια γλυκιά γεύση μένει από υγρά φιλιά  μέχρι τα σεντόνια να “πιούνε” τα υγρά του ερωτά μας… Ποιανού έρωτα;;.. πίπες μεταφορικές αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και κυριολεκτικές μέσα στο παιδικό της δωμάτιο.
Μια ατέλειωτη καύλα με τελειωμένα αισθήματα που σπαρταράνε πεθαίνοντας μαζί με τα λαχανητά της ένα απόγευμα Τετάρτης.

..Την γαμάω μέσα σε μια μοναδικής έμπνευσης ημιπλαγιαστής στάσης και με το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο της χωμένο στα ριγέ της μαξιλαράκια. πόσο καύλα είναι να γαμάς μελαχρινή πάνω σε ξέξασπρα σεντόνια και μάλιστα όταν είναι πεσμένη στα τέσσερα μπροστά μου...

Η γλυκιά μου… είμαι σίγουρος ότι την λατρεύω. Της το δείχνω άλλωστε μέσω μιας μοναδικής έμπνευσης πισωκολλητό. Μια σκυλίτσα που χαίρεται με το κεφάλι χαμηλά τον πόθο μου για αυτήν….

Η μοναδική μου…. η μοναδική μου καριόλα αυτό το απόγευμα. Τα σκουλαρίκια της κουδουνίζουν μια μελωδία πάνω στο ιδρωμένο μα υπέροχο κορμί της που με δυσκολία ακούγονται από τα λαχανητά της…

…Την έχυσα πάνω στο ανοιχτό της μουνί.  Όταν τελείωσα την τον έδωσα στο καυλωμένο στόμα της. Οποιαδήποτε ντροπή ανάμεσα μας είχε χαθεί. Άλλωστε ο στόχος ήταν να συνεχίσουμε να γαμιόμαστε, πράγμα που σύντομα θα γινόταν χαρά στην άπειρου παιχνιδιάρικη της γλώσσα. Με τσιμπούκωνε με ένα πρόστυχο ύφος που σκέπαζε προσωρινά το κατά τα άλλα αθώο προσωπάκι της.

Γύρισε πάλι μπρούμυτα αυτή ήταν μάλλον η αγαπημένη της στάση. Της έτριβα τα μουνόχειλα με την πούτσα μου κάνοντας της να παρακαλάει να της τον χώσω. Όταν άνοιξε η πόρτα.. αυτή δεν το πρόσεξε. Δεν θα μπορούσε άλλωστε έτσι που ήταν χωμένη στα μαξιλάρια. Εγώ όμως είδα σε αυτήν την στάση τα έκπληκτα μάτια μιας γυναίκας που αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν η μητέρα της. Λίγα δευτερόλεπτα “παγωμάρας” μέχρι να φύγει εσπευσμένα αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή...
Σηκώθηκα, ντύθηκα, της έδωσα δυο ζεστά φιλιά στα υπέροχα στήθη της και έφυγα χωρίς να της πω τίποτα. Πέρασε μια εβδομάδα μέχρι που με πήρε τηλέφωνο..

-    ..Δεν σε καταλαβαίνω
-    Ούτε και εγώ
-    Ένα τηλέφωνο ρε!

Μου το έκλεισε. Ένιωσα άσχημα πράγμα που απεχθάνομαι όπως και τις παρεξηγήσεις. Έτσι πήγα σπίτι της. Εκτός από ότι συνέβηκε μεταξύ μας είχαμε μια φιλία και δεν ήθελα με κανένα τρόπο να την γκρεμίσω, ανεξάρτητα αν γαμιόμαστε πάνω σε αυτά τα χαλάσματα της υποτιθέμενης φιλίας μας..

Με αυτές τις ανάκατες σκέψεις μου χτύπησα το κουδούνι του σπιτιού της… βέβαια όχι και τόσο βαθιά μέσα μου να την γαμήσω ξανά ήθελα αλλά έπρεπε να έχω μια καλή δικαιολογία για να το πετύχω αυτό.. Μια γυναίκα γύρω στα σαράντα αρκετά αδύνατη, ξανθιά με κότσο μου άνοιξε.

Μάλλον ήταν η μητέρα της την αναγνώρισα από την ίδια έκπληκτη ματιά της. Μου  φέρθηκε ευγενικά όπως και εγώ το ίδιο σαν να μην είχε συμβεί αυτή η προηγούμενη απρόσμενη συνάντηση μας... όμως είχε γίνει και αυτό ήταν συνέχεια που σκεφτόμουν όταν την κοίταζα... Κατέβηκε η Γιώτα. Δεν με περίμενε αλλά χάρηκε. Κάτσαμε όλοι μαζί πίνοντας κρασί μια ωραία παρέα σε ένα ζεστό σπίτι δεν της είχε αναφέρει τίποτα υποθέτω...

Κάποια στιγμή ένα τηλέφωνο ανάγκασε την Γιώτα να φύγει. Σηκώθηκα και εγώ μαζί της να φύγουμε παρέα. Δεν ήθελε με παρακάλεσε να την περιμένω σπίτι της αν φυσικά δεν ήθελα να το κάνω. Δεν είχα λόγω να της αρνηθώ αν και ένιωθα κάπως άβολα ακόμα μαζί της.

Συνεχίσαμε να πίνουμε συζητώντας κυρίως για την Γιώτα. Μέσα στο ήδη ζαλισμένο μου κεφάλι ερχόταν η ίδια σκηνή. Με είχε δει γυμνό πάνω στην κόρη της και αυτό με έκανε να νιώθω άβολα. όχι και τόσο γιατί αυτή η σκέψη με ερέθιζε κιόλας.
Αλήθεια, πως ένιωσε; Με αυτές τις απορίες την κοίταζα ακόμα πιο έντονα σαν να ήθελα να μου το πει και η ίδια με τα μάτια της, δεν πήρα απάντηση και έτσι σκέφτηκα να την ρωτήσω όταν πλέον ανοίξαμε και τρίτο μπουκάλι κρασί...

-    Πως ένιωσες;
-    Πως, τι;
-    Όταν με είδες στο δωμάτιο πάνω..
Τα μάγουλα της είχαν κοκκινίσει. Από ντροπή υπέθετα, αλλά…
-    Θες να μάθεις..;
-    Για να σε ρωτάω.. γλυκιά μου;
Της απάντησα με την τέλεια μεθυσμένη άρθρωση μου.

Ήρθε κοντά μου έσκυψε μπροστά και με τα απίστευτα λεπτοκαμωμένα δάχτυλα της μου ξεκούμπωσε το παντελόνι μου. Έπιασε ευγενικά την πούτσα μου. Με κοίταξε και με την τέλεια άρθρωση της μου απάντησε:
-    Δεν εντυπωσιάστηκα αν αυτό θες να μάθεις.

Η αμηχανία μου ήταν περισσότερη και από την έκπληξη μου αλλά μέσα σε όλο αυτό ο εγωισμός μου ορμώμενος από δυο μπουκάλια κρασί απάντησε. όχι με λόγια… με αυτά είχαμε τελειώσει ήδη..

Της τον έβαλα στο καλοσχηματισμένο από δυο ζουμερά χείλια στόμα της. βαθιά κρατώντας την από τα μαλλιά της μια απειροελάχιστη στιγμή άμετρης ηδονής μέχρι που με δάγκωσε η καριόλα. Κόντευα να πέσω αναίσθητος από τον πόνο.
Με το ίδιο ήρεμο ύφος της σηκώθηκε όρθια έγλυψε με τα δάχτυλα της τα χείλη της, έβαλε το πόδι της στον ώμο μου, σχεδόν σήκωσε την φούστα της και παραμέρισε το κάτασπρο κυλοττάκι της.

-    Τι θέλεις καριόλα; Με πόνεσες.
-    Να γλύψεις το μουνί μου “γλυκέ μου”.. αυτό θέλω.

Τώρα γιατί το έκανα ούτε και εγώ δεν ξέρω. Ήμουν σαν υπνωτισμένος αλλά και ακόμα καυλωμένος μαζί της υποθέτω. Έβαλα την γλώσσα μου στο κατακόκκινο μουνί της. Μου χάιδευε τα μαλλιά μου μέχρι που την έκανα να χύσει σε αυτήν την στάση. Μου κόλλησε το πρόσωπο μου πάνω της έτσι ώστε να νιώσω και τον τελευταίο σπασμό του οργασμού της. Μετά ξανά έστρωσε την κυλόττα έκατσε στην πολυθρόνα και μου μίλησε:

-    Κουμπώσου…. Τελειώσαμε.
-    Τι;;;;
-    Κουμπώσου. Τι με πέρασες;
-    Μια καριόλα ίσως που με πόνεσε; Ε, και παρόλα αυτά έγλυφα το μουνί σου μέχρι να χύσεις.. ε; 

Δεν μου απάντησε. Γέμισε ένα ακόμα ποτήρι κρασί και το απολάμβανε απέναντι από έναν κοκαλωμένο καυλωμένο ακόμα άντρα, που με τα γεμάτο από κολπικά υγρά στόμα του συνέχιζε να παραμένει ακίνητος….

Έμεινα έτσι για αρκετή ώρα μέχρι που ξαναγύρισε η Γιώτα. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο της χωρίς να γαμηθούμε. Ήταν στις “μέρες της” και έτσι έπαιξα με τα πανέμορφα στήθη της. Τα έχυσα κιόλας σε μια ένδειξη λατρείας μου για αυτά.

-    ..Θεέ μου! Με γέμισες σπέρμα.
-    Δεν σου αρέσει;
Της απάντησα την ώρα που της άπλωνα το σπέρμα μου πάνω στις σκληρές της ρώγες.

Πήγε να πλυθεί. Ίσως την ενοχλούσε η αίσθηση να έχει σε όλο το στήθος της σπέρμα. Σηκώθηκε την ώρα που της έβαζα και στα χείλια της. Ακόμα θα μπορούσα να την γεμίσω ολόκληρη την γλυκιά μου, αλλά αυτό δεν θα πρόσφερε περισσότερο στην ήδη κλονισμένη “φιλία μας“.

Έφυγα από το σπίτι μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα πίπας. Ένα πετυχημένο γλυφομούνι στην μαμά της και μια παρεξηγημένη εκσπερμάτιση πάνω στα βυζιά της πιθανός πρώην φίλης μου. Κανένα νέο λιθαράκι πάνω στην φιλία μας… τα είχα γκρεμίσει όλα... με το σπέρμα μου της ανεξέλεγκτης ορμής μου.

Πήγα σπίτι μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ αυτό το γαμημένο βράδυ. Πάρα πολλά για να τα σκεφτώ... ένας ανικανοποίητος πόθος με έσπρωχνε να την πάρω τηλέφωνο. Θα της μίλαγα της καριόλας. Απλά να την γαμήσω ήθελα αλλά για να το κάνω αυτό έπρεπε να της μιλήσω πρώτα…

Γδύθηκα τελείως για να ισχυροποιήσω τα επιχειρήματα για το απώτερο σκοπό μου και πήρα τηλέφωνο στο σπίτι. Εάν το σήκωνε η Γιώτα θα το έκλεινα, αλλά εάν ήταν η μαμά της θα άρχιζα να παίζω με την ήδη καυλωμένη πούτσα μου...

-    …Παρακαλώ;
-    Σε σκέφτομαι..
-    Ποιος μαλάκας είσαι εσύ;;
-    Μη μου μιλάς έτσι. Ξέρεις ποιος είμαι... αυτός που είχε χωθεί στην κυλόττα σου.
-    Θα πάρω την αστυνομία!
-    Την πούτσα μου στο στόμα σου θέλω να πάρεις.
-    …….
-    Μίλα μου…
-    ….
-    Είμαι γυμνός και..
-    Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι;
-    Αρκετά γλυκιά μου. Για σένα…
-    Γαμάς την κόρη μου και θέλεις να γαμήσεις και εμένα;
Πόσο όμορφα άρθρωνε αυτές τις λέξεις! Με είχε ερεθίσει η καριόλα.

-    Μου αρέσει να το ακούω.
-    Ανώμαλε! Μην ξαναδείς την κόρη μου γιατί θα της τα πω.
-    Θα της πεις τι; Ότι σε έγλυφα;
-    Όχι βέβαια καθυστερημένο. Θα πω ότι μου ρίχτηκες.
-    Μπορούμε να περάσουμε όμορφα οι δυο μας... ξέρεις.
-    …μαλακίζεσαι τώρα; Δεν το πιστεύω ότι το κάνεις αυτό ε;
-    Ναι μωρό μου. Για σένα.

Έβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό, η πουτάνα. Και αυτό μου έφτανε για να τελειώσω.
Το κατάλαβε και μετά από μια μικρή παύση με ρώτησε:

-    Καύλωσες ε;
-    Πολύ!
-    Μπράβο! Τώρα κάνε νανάκια και μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο εδώ γιατί θα έχω πολλά περισσότερα να πω στην κόρη μου...

Μετά από αυτό έκλεισε το τηλέφωνο. Έμεινα μόνος εγώ και τα υγρά του πόθου μου για αυτήν πεσμένα στο πάτωμα.

Πέρασε ένας μήνας από τότε χωρίς να ξαναβρεθώ με την Γιώτα. Ντρεπόμουν για όλα αυτά και ακόμα περισσότερο ένιωθα χάλια για αυτόν τον μικρό εξευτελισμό από την μαμά της. Η γνωριμία μου μαζί της ήταν ένα λάθος από την αρχή. Έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί αλλά δυστυχώς δεν το έκανα. Συνέχισα να την σκέφτομαι μέσα σε μια κρυφή μου φαντασίωση για αρκετές νύχτες ακόμα. Μια φαντασίωση που μετεξελίχτηκε σε παρόρμηση και η παρόρμηση όπως πάντα σε λάθος επιλογές και κινήσεις.

Αγαπούσα τα λάθη μου και πιθανόν να τα χαιρόμουν κιόλας. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα σκεφτόταν και αυτή. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς όταν… με ξαναπήρε τηλέφωνο.

-    Το ξέρω ότι είναι λάθος αλλά.. μου είπε.

Εγώ ήμουν έξω σε ένα μαγαζί. Δυσκολευόμουν να την ακούσω. Αλλά η φωνή της μια απέραντη υπόσχεση για την φευγαλέα ηδονή που ένιωσα κοντά της.

-    Σε μισή ώρα έξω από το σπίτι μου. Και γρήγορα...

Έτσι και έγινε. Αλαφιασμένος... ένα έρμαιο του πάθους μου είχα καταλήξει που τόσο μου άρεσε. Άναψα τσιγάρο και περίμενα απέναντι στον δρόμο σκεπασμένος από την γλυκιά νύχτα. Ένα άρωμα ανακατεύτηκε με την μυρωδιά του καπνού κάτι που με έκανε να γυρίσω πίσω μου... ω θεέ μου!!

Ήταν εκεί. Στεκόταν στην μισάνοιχτη πόρτα του αμαξιού της ντυμένη στα μαύρα, μόνο τα ξανθά της μαλλιά και το γλυκό της πρόσωπο να φωτίζουν το σκοτάδι του πόθου μου…

-    Δεν θα περιμένω πολύ…

Έβαλε το χέρι της μέσα στην φούστα της, το έβγαλε αμέσως και το έφερε στα χείλια μου. Ανατρίχιασα από αυτήν την κίνηση της. Με είχε δικό της και το ήξερε. Με το άρωμα της στο στόμα μου. Με τάισε λίγο έτσι να την ακολουθήσω σαν το πιστό της σκυλί.

Στο αμάξι άρχισε να με χαϊδεύει. Είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι μου και είχα βάλει την παλάμη της μέσα στο σλιπ μου.

Της άρεσε της καριόλας. Μέσα σε αυτό το παιχνίδισμα πάτησε άθελα της το γκάζι. Αυτό θυμάμαι και μετά μια αλμυρή γεύση στα χείλια μου και ένα βουητό στο κεφάλι μου. Είχαμε χτυπήσει πάνω σε ένα τοίχο το αμάξι δεν είχε στραπατσαριστεί.
Βγήκα έξω με πεσμένο το παντελόνι και γεμάτος αίματα σήκωσα τα χέρια μου σε μια προσπάθεια να καλέσω βοήθεια. Πόσο γελοίος φαινόμουν, αλλά δεν με ένοιαζε.

Έπεσα κάτω μπουρδουκλωμένος από το κατεβασμένο παντελόνι μου. Στο μικρό οπτικό μου πεδίο που σκοτείνιαζε, την είδα να είναι πεσμένη πάνω στο τιμόνι σκεπασμένη από τα ξανθά της μαλλιά. Έμοιαζε ακίνητη μέχρι που νόμιζα ότι φύσηξε τα μαλλιά της. Με κοίταξε με το χτυπημένο πρόσωπο της ίσα που πρόλαβε να ψελλίσει κάτι σαν: “θεέ μου... λάθος”

Εγώ δεν μπορούσα να της μιλήσω μόνο που άθελα ήταν να την γαμήσω όσο αστείο και αν αυτό φαινόταν έκανα μια τελευταία προσπάθεια να συρθώ. Στο στόμα μου είχα ακόμα το άρωμα της. Ήθελα να πάω στην “πηγή “ που δεν ήταν μακριά μου...

…Δεν τα κατάφερα ποτέ. Η μοναδική μου ευκαιρία χάθηκε μέσα σε αυτήν την άτυχη νύχτα. Ίσως και να ήταν καλύτερα. Δεν τις ξαναείδα ποτέ. Πάρα μόνο κάποιες φορές στις σκέψεις μου…

…Σαν μια εικόνα ανολοκλήρωτης ηδονής και μιας περίεργης ατυχίας, που όλα μαζί μέσα στο στητό της κορμί να με προκαλούν. Σαν να έχουν απλώσει το χέρι μπροστά μου υγρά δάχτυλα που στάζουν έρωτα και εγώ εκεί… να σύρομαι να τα φτάσω αλυσοδεμένος από την ίδια μου την αδυναμία... είμαι μέχρι να με κλωτσήσει δυνατά στο πρόσωπο και ένα σκοτάδι ,για μια ακόμα φορά, να σκεπάσει τον πόθο μου για αυτήν…

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Μπλακάουτ


 Η Ναυσικά είχε δίκιο. Μου χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Τόσες ώρες διάβασμα είχα μπαφιάσει. Έκανα ένα γρήγορο ντους και κάθισα δίπλα της στον καναπέ με την πετσέτα του μπάνιου στη μέση μου. Φορούσε το μπουρνούζι της και τα μαλλιά της ήταν ακόμα υγρά. Ήπιαμε από το κρασί κι άνοιξα την τηλεόραση.


Στην οθόνη, η γυναίκα στο ασανσέρ πάτησε το κουμπί για τον τρίτο. Ο άντρας πίσω της την άρπαξε από τη μέση και την τράβηξε πάνω του. Τη δάγκωσε στο λαιμό, ενώ το χέρι του χώθηκε στον πισινό της πάνω από το παντελόνι. Με μια κίνηση της ανασήκωσε το μπλουζάκι μέχρι το λαιμό. Της κατέβασε μεμιάς παντελόνι και σλιπάκι ως τους μηρούς. Της έσπρωξε βίαια το κεφάλι προς τα κάτω και χούφτωσε τα βυζιά της. Έχωσε την παλάμη ανάμεσα στα σκέλια της και τα δάχτυλα βυθίστηκαν στον κόλπο της. Ελευθέρωσε το φαλλό του από το παντελόνι και το έβαλε στο ανοιχτό αιδοίο της. Τρεις τέσσερις παλινδρομικές κινήσεις και τραβήχτηκε μουγκρίζοντας, ενώ ένας πίδακας σπέρματος ξεχύθηκε από το όργανό του μουσκεύοντας τους γλουτούς της και το πάτωμα.

Η Ναυσικά μου έσφιξε το χέρι. Την ίδια στιγμή ακούστηκε ένας υπόκωφος θόρυβος και όλα – τηλεόραση, φώτα –έσβησαν. Απόλυτο σκοτάδι.

«Μπλακάουτ θα είναι», είπα. «Ούτε έξω έχει φως».

«Φοβάμαι στο σκοτάδι», απάντησε και σφίχτηκε πάνω μου.

«Μη φοβάσαι. Το σκοτάδι είναι καλός σύμβουλος. Αμβλύνει τις αναστολές μας. Μας κάνει τολμηρούς».

Το ένα μου χέρι τυλίχτηκε γύρω από τη μέση της. Το άλλο ακούμπησε στο στήθος της μέσα από το μισάνοιχτο μπουρνούζι και το χάιδεψα κυκλικά. Τη φίλησα στο λαιμό. Οι θηλές ορθώθηκαν και πέτρωσαν. Έπιασε το σαγόνι μου. Το έστρεψε προς το μέρος της κι ένωσε τα χείλη της με τα δικά μου. Οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν. Αρχισε να μου χαϊδεύει την πλάτη. Γλίστρησα το χέρι μου προς τα κάτω. Ανοιξα τελείως το μπουρνούζι. Χάιδεψα τον αφαλό, την κοιλιά κι έφτασα ως την αρχή της βλάστησής της. Ανοιξε τα πόδια για να το δεχτεί. Έλυσε την πετσέτα κι αναζήτησε το φαλλό μου. Ήταν ήδη ερεθισμένος. Τον έσφιξε δυνατά στο χέρι της.

«Έχεις μεγάλο πουλί αγόρι μου!». Το χάιδεψε σ’ όλο του το μήκος. Ακούμπησα την κλειτορίδα της, που διαστάλθηκε και σκλήρανε. Την πίεσα ελαφρά. Η ανάσα της επιταχύνθηκε κι άρχισε να τραντάζεται ολόκληρη. Έγειρε με την πλάτη στον καναπέ με λυγισμένα και μισάνοιχτα τα πόδια.

«Έλα μέσα μου αγόρι μου!»

Πέρασα το σώμα μου ανάμεσα στα πόδια της. Δάγκωνα ελαφρά τις θηλές της. Οδήγησε τον φαλλό μου στο αιδοίο της. Τίναξε τη λεκάνη της κι έσπρωξε μπροστά τους γλουτούς μου. Ο φαλλός μου άγγιξε τα υγρά τοιχώματα του κόλπου της. Αρχισα να κουνιέμαι όταν… τα φώτα άναψαν ξαφνικά. Έμεινα ακίνητος.

«Μη σταματάς αγόρι μου!» ψιθύρισε με βραχνή φωνή και κλειστά μάτια.

Συνέχισα αμίλητος, ενώ εκείνη συγχρόνιζε τις κινήσεις μου με τις κινήσεις της λεκάνης της.

«Πιο γρήγορα αγόρι μου!. Πιο γρήγορα!. Πιο γρήγορα!» φώναξε.

Εκσπερμάτωσα τη στιγμή που τα υγρά της μούσκεψαν το φαλλό μου. Μ’ αγκάλιασε και βύθισε τα δόντια της στη σάρκα του ώμο μου, για να κρύψει τις κραυγές της. Κραυγές ηδονής που ενώθηκαν με τις δικές μου. Όταν οι ανάσες μας βρήκαν τον κανονικό τους ρυθμό την έπιασα στην αγκαλιά μου - δεν ήταν βαριά - και τη μετέφερα στο κρεβάτι. Ξάπλωσα δίπλα της και σκεπαστήκαμε με το σεντόνι. Χάιδεψε το στήθος μου. Της φιλούσα τρυφερά όλο το πρόσωπο.

«Σε πόνεσα αγόρι μου;».

Φίλησε το σημάδι που άφησαν τα δόντια της στον ώμο μου.

Κούνησα αρνητικά το κεφάλι.

«Σ’ άρεσε αγόρι μου;» ψιθύρισε στ’ αφτί μου.

«Ήταν υπέροχα» είπα.

Έπιασε το χαλαρωμένο φαλλό, που ξαναέγινε σκληρός. Χάιδεψε τ’ αρχίδια μου και τσίμπησε το περίνεό μου. Βόγκηξα κι αναζήτησα το αιδοίο της.

«Έλα να κάνουμε πρώτα ντους αγόρι μου».

Όρθιοι κι αντικριστά κάτω από το ντους πλενόμασταν με μικρά γελάκια. Μου γύρισε την πλάτη της κι έπεσε στα γόνατα. Με τα χέρια στο δάπεδο το κορμί της σχημάτιζε ένα κεφαλαίο πι. Γύρισε και με κοίταξε. Την έπιασα από τη μέση και εισχώρησα το φαλλό μου στο αιδοίο της. Αρχισα να παλινδρομώ ασταμάτητα μέσα της σπρώχνοντας τη λεκάνη της πάνω μου.

«Χύνω αγόρι μου! Χύνω!».

Έβγαλε ένα ουρλιαχτό κι έπεσε κάτω. Πρόλαβα να εκσπερματώσω στη χαράδρα των γλουτών της. Για άλλη μια φορά την μετέφερα στο κρεβάτι και κάτω από το σεντόνι. Έγειρε το κεφάλι της στο πλάι, χαμογέλασε κι έκλεισε τα μάτια. Έφερα τον φορητό υπολογιστή στο κρεβάτι τον ακούμπησα στα γόνατα και τον άνοιξα. Αναψα τσιγάρο και κοίταζα την οθόνη του.

Η κοπέλα στην οθόνη έβγαινε ολόγυμνη απ’ τη θάλασσα. Τίναζε το κεφάλι της για να διώξει το νερό απ’ τα μαλλιά. Είχε μακριά πόδια, λεπτή μέση και στητό στήθος. Τα μάτια της ήταν λαμπερά. Οι τρίχες της ήβης της ιρίδιζαν.

«Εμένα χαζεύεις αγόρι μου; Σου αρέσω τόσο πολύ;»

Η Ναυσικά είχε ανοίξει τα μάτια και με κοιτούσε. Της έγνεψα καταφατικά και τη φίλησα στα χείλη.

«Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου».

«Κι εσύ μ’ αρέσεις αγόρι μου. Και σε θέλω πολύ!»

Με φίλησε στο λαιμό και χάιδεψε το στήθος μου. Αναζήτησε τον φαλλό μου.

«Το πουλί σου θέλει πάλι να πετάξει. Κάνε μου έρωτα αγόρι μου!».

Έκλεισα τον υπολογιστή και τον ακούμπησα στο πάτωμα.

«Δεν ξέρεις βρόμικες λέξεις; Γιατί λες ‘‘κάνε μου έρωτα,, κι όχι γάμησέ με, ξέσχισε τις τρύπες μου, πέτα μου τα μάτια έξω».

Το βλέμμα της ήταν έκπληκτο.

«Ερεθίζεσαι περισσότερο όταν τις ακούς;»

«Μμμμμμμμ….».

Πήρε μια βαθιά ανάσα.

«Γιατί σ’ αγαπάω αγόρι μου. Τα ζώα γαμιούνται και ξεσχίζονται. Αλλά σ’ αυτά κυριαρχούν τα ένστικτα. Δεν έχουν συνείδηση. Δεν αισθάνονται ερωτική έλξη. Γαμιούνται για την αναπαραγωγή του είδους τους κι όχι για την ηδονή που τους δίνει το σμίξιμο. Δεν θέλω να μου πετάξεις τα μάτια έξω. Να με κοιτάς βαθιά στα μάτια θέλω, για να χάνομαι μέσα τους. ‘‘Ξέσχισε τις τρύπες μου!,,. Τρύπες είναι όταν κάθομαι στη λεκάνη του λουτρού για τις ανάγκες μου. Στον έρωτα είναι ανεξάντλητες πηγές ηδονής, για το αξεδίψαστο πουλί σου! Πηγές ηδονής που τους αξίζουν τρυφερά φιλιά και χάδια. Όχι πόνος».

Πήρε ακόμα μια βαθιά ανάσα.

«Είσαι τ’ αγόρι μου, είσαι ο εραστής μου, είσαι ο ερωτικός μου σύντροφος. Δεν είσαι ο γαμιάς μου, δεν είσαι ο επιβήτοράς μου, δεν είσαι κάποιος που με πηδάει».

Μ’ έσφιξε στην αγκαλιά της και μου χάιδευε τρυφερά την πλάτη.

«Τι είναι αγάπη Ναυσικά;»

«Τι είναι αγάπη αγόρι μου; Συμπάθεια, στοργή, ενδιαφέρον, αφοσίωση, έρωτας, τρυφερότητα, προσφορά. Δεν ξέρω πώς να στο πω αλλιώς. Τη νιώθεις ή δεν τη νιώθεις τη αγάπη».

Έφυγα από το κρεβάτι και γύρισα μ’ ένα ποτήρι κρασί και άλλα τσιγάρα. Ανακαθισμένοι πίναμε και καπνίζαμε.

«Τι σκέφτεσαι όταν με χαζεύεις στον υπολογιστή σου; ‘‘Τι κορμί έχει αυτή η γυναίκα! Πόσο θέλω να ξεσχίσω το μουνί της! Να χύσω στο στόμα της! Τι υπέροχο σκεύος ηδονής!,,».

Ήπιε ακόμα μια γουλιά από το κρασί και φύσηξε τον καπνό του τσιγάρου της.

«Τι λες αγόρι μου; Με βλέπεις σαν σκεύος ηδονής;»

Κάπνιζα αμίλητος κοιτάζοντας κάπου στο ταβάνι. Με άφησε να το τελειώσω κι το έσβησε το δικό της.

«Μη μου απαντάς αγόρι μου. Μη σκέφτεσαι. Είμαι κοντά σου. Θέλεις να κάνουμε έρωτα; Θέλεις να έρθω πάνω σου;»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Τα χέρια τη με χάιδευαν τρυφερά από το λαιμό μέχρι την ήβη. Με τσίμπησε κάτω από το σαγόνι. Κάθισε σαν αμαζόνα στους μηρούς μου και με κοίταξε βαθιά στα μάτια. Της έπιασα τρυφερά το στήθος. Με τα χάδια και τα φιλιά της ο μαραμένος μου φαλλός ορθώθηκε και σκλήρανε. Τον οδήγησε με το χέρι της στην τρύπα του πισινού της. Με μικρές κραυγές κι αναπηδήματα τον βύθισε μέσα μέχρι τη ρίζα του.

«Πονάω αγόρι μου, αλλά μ’ αρέσει!».

Τραβήχτηκε κι έπεσε στο στήθος μου. Έτριψε το πρόσωπό της πάνω του. Της χάιδεψα τρυφερά τη χαράδρα των γλουτών της κι ακούμπησα μαλακά το μικρό άνοιγμά τους. Σηκώθηκε κι αυτή τη φορά οδήγησε το φαλλό μου στον υγρό της κόλπο. Οι κινήσεις μας συντονίστηκαν. Σε λίγο τα υγρά της τον έλουσαν. Μ’ ευχαριστούσαν οι ηδονικές φωνές της.

«Μην τελειώσεις ακόμα αγόρι μου».

Γλίστρησε χαμηλά, έσφιξε το φαλλό μου και τον έβαλε στο στόμα της. Εκσπερμάτωσα με δυνατές κραυγές. Την τράβηξα πάνω μου. Κοντανασαίναμε.

«Σ’ αγαπάω κορίτσι μου. Σ’ αγαπάω! Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να είμαστε μαζί, να κουβεντιάζουμε, να μοιραζόμαστε μαζί. Θέλω να σε προσέχω, να σε φροντίζω, να σου κάνω έρωτα. να σε κάνω ευτυχισμένη… », μ’ έκοψε με τα φιλιά της.

«Να μ’ αγαπάς αγόρι μου. Να μ’ αγαπάς!»

Έσυρε το κεφάλι της στο στήθος μου, μ’ αγκάλιασε κι αποκοιμήθηκε μ’ ένα χαμόγελο ευτυχίας.

ΠΩΣ ΑΠΑΤΗΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ


 Είμαι ένα 25χρονο αγόρι και θα ήθελα να σας διηγηθώ την μια πραγματική ιστορία. Είμαι παντρεμένος εδώ και ένα χρόνο. Όμως η φαντασίωση μου ήταν να γαμήσω την Γεωργία. Η Γεωργία είναι μια καλοδιατηρημένη 35άρα με μικροκαμωμένο σώμα, μεγάλα στήθη και ξυρισμένο μουνί όπως αποδεικτικέ στη συνέχεια. Είναι η γυναίκα του γείτονα μου, η γειτόνισσα. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μου για καφέ, έκανε παρεούλα με τη γυναίκα μου. Εμένα όμως με καύλωνε απλά και μόνο η παρουσία της. Φορούσε πάντα κοντή φούστα και μπλουζίτσες με βαθιά ντεκολτέ που αποκάλυπταν το πλούσιο της στήθος. Εγώ προσπαθούσα να συγκρατήσω την καύλα μου αλλά τις περισσότερες φορές γινόμουνα ρεζίλι στην Γεωργία αφού το φούσκωμα στο παντελόνι μου ήταν εμφανές. Πριν δυο εβδομάδες μας επισκέφτηκε ένα απόγευμα φορώντας μια μαύρη φουστίτσα με σχίσιμο στο πλάι και ένα κόκκινο διαφανές μπλουζάκι. Διάκρινα τις μισοκαβλωμένες τις ρόγες να πετάγονται έξω από το σουτιέν της και είχα καυλώσει τρομερά. Η γυναίκα μου πήγε να φτιάξει καφέ και μείναμε οι δυο μας στο σαλόνι. Κουβεντιάζαμε για κάτι άσχετα ενώ το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο πάνω στα στήθια της.

 
 Η Γεωργία πρόσεξε το φούσκωμα στο παντελόνι μου και μου χαμογέλασε πονηρά. Ανοιξε τα πόδια της και μου φανέρωσε το ξυρισμένο της μουνάκι, μιας και δεν φορούσε σλιπάκι. Μας διέκοψε όμως η γυναίκα μου, κερνώντας μας καφέ. Την επόμενη εγώ πήρα άδεια από τη δουλεία και ήμουνα μόνος στο σπίτι. Η Γεωργία λόγο του επαγγέλματός της, σχολάει νωρίς, έτσι πέρασε και από το σπίτι να δει πως τα πάω. Ανοιξα την πόρτα, την καλωσόρισα, και της πρότεινα να φτιάξω καφέ. Αυτή δέχτηκε και έκατσε στον καναπέ. Εγώ από την κουζίνα έριχνα κλεφτές ματιές πάνω στα γυμνά της πόδια ενώ αυτή έβλεπε τηλεόραση. Έτοιμος το καφεδάκι της λέω και κάθισα δίπλα της. Μιλούσαμε για άσχετα θέματα και καταλήξαμε στα εσώρουχα. Εγώ της είπα πως μ’αρέσουν τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα. Θες να σου δείξω το δικό μου, μου λέει. Εγώ τ’άχασα. Αυτή με μια κίνηση σηκώνεται πάνω, ανεβάζει τη φούστα της και σκύβει μπροστά μου. Πω πω τι να δω...... το κλαράκι που πάντα ονειρευόμουνα το είχα μπροστά μου. Δε φορούσε εσώρουχα. Γυρνάει και μου λέει: εμένα μαρέσει να μη φοράω εσώρουχα και μαρπάζει τον πούτσο. Με γρήγορες κινήσεις μου κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι και μου γλύφει τα αρχίδια. Γονατιστή μπροστά στον καναπέ μου έριξε το γλείψιμο της ζωής μου. Γάμησέ μου το μουνί, σκίσε μου τον κώλο, μου έλεγε στο αυτί. Έλα γρήγορα και θα έρθει η γυναίκα σου....... Ακουμπά τα χέρια της στον καναπέ, μου ανοίγει τα πόδια και μου κουνάει το κλαράκι της. Έρχομαι από πίσω της και χώνω το καυλί ου στο μουνί της. Τη γαμούσα με δύναμη και αυτή φώναζε: σκίσε με γαμιά μου, γάμησε μου τον κώλο, πωπω τη καύλα.........

Βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και το βάζω μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Ήταν αρκετά μεγάλη, αφού το πουτανάκι μου γαμιέτε από δω και από κει. Αν και χοντρός ο πούτσος μου αυτή δεν έδειχνε να πονάει καθόλου. Την γαμούσα με δύναμη κα της κρατούσα τα μεγάλα της βυζιά που πήγαιναν πάνω κάτω. Αυτή με το χέρι της έπαιζε το μουνί της. Χυνωωωωωωω, χύνωωω γαμιά μου , μου λέει και άρχισε να σπαρταράει σαν το ψάρι έξω από το νερό. Μετά γονατίζει μποστά μου και παίρνει το σκατομένο μου καυλί στο στόμα της. Μου ρούφηξε όλα τα χύματα, δεν άφησε σταγόνα για δείγμα. Από τότε η Γεωργία δε ήρθε ποτέ για επίσκεψη στο σπίτι μου

Μια παλιά ιστορία


 Η "Μαρια" ειναι μετριου αναστηματος, ξανθια, υπεροχα ποδια που καταληγουν σε μια πανεμορφη κωλαρα και νουμερο σουτιεν Β. Γενικως βαφεται σωστα και ντυνεται sexy για νυχτα.


Περυσι το καλοκαιρι ειχαμε βγει ενα βραδυ, εχουμε παει σε ενα τελειο παραλιακο μπαρακι και λεμε τα γκομενικα μας. Αυτη για ενα μαλακα που ειχε γνωρισει και εγω για τη δικια μου. Το "Μαρακι" εχει τα ξανθα μαλλια του πιασμενα πισω, φοραει ενα τζιν σορτσακι πολυ κυριλε, ενα κολητο μπουστακι χωρις σουτιεν και θελωντας η μη σκεφτομουν οτι αυτο το μουνι πρεπει να το γαμησω. Εχουμε πει ενα σωρο μαλακιες, εχω πιει τα ποτακια μου, η "Μαρια" μονο κρασι γιατι οδηγουσε, εχει περασει η ωρα και λεμε να φυγουμε.

Κατεβαινουμε, μπαινουμε στο αυτοκινητο και αρχιζει να οδηγαει την παραλιακη ενω εγω συνεχιζα να της μιλαω για το θεμα που συζητουσαμε στο μπαρ. Παρκαρει καπου απομερα και μου λεει

- Να καπνισουμε ενα τσιγαρο και φυγαμε οκ?
-Οκ μαναρι (της λεω)

Κοιταζομαστε για λιγο και μου λεει

-Παρε με αγκαλιτσα!

Αγκαλιαζομαστε και εχει κολλησει τα βυζια της πανω μου, νοιωθω την αναπνοη της πανω μου και ο πουτσος μου εχει γινει ατσαλι. Σκεφτομαι οτι ειναι μοναδικη ευκαιρια να γινει κατι! Απλα γυρναω το κεφαλι.. φιλιθηκαμε με πολυ καυλα.. Τη χουφτωνα στα μπουτια και ηταν οπως ακριβως φανταζομουν..Βελουδινα.. Αρχισα να της γλειφω το λαιμο και να χουφτωνω τα βυζια της, αρχιζαμε να ξεφευγουμε.. και απλα καπου κολλαει και με σταματαει. Δεν το πιεζω το θεμα αν και ειχα τρελλαθει απο την καυλα. Μετα απο μια εβδομαδα περιπου ξαναβγαινουμε και ειναι ολα σα να μην εχει γινει τιποτα.

Για να μη τα πολυλογω δεν την ξαναειδα μεχρι τελη Φεβρουαριου. Την πετυχα εντελως τυχαια στο δρομο. Ειπαμε τις γνωστες μαλακιες και χωρισαμε. Αργοτερα την ιδια μερα σκαει τηλεφωνο.. Μου λεει να παμε για καφε να τα πουμε.. βρισκω μια δικαιολογια και της λεω οχι. Το αφηνω ανοιχτο ομως. Αυτα ολα Τριτη. Την Παρασκευη το μεσημερι την παιρνω τηλεφωνο και της λεω


-Εχεις κανονισει κατι για το βραδυ?
-Οχι, γιατι?
-Θες να παμε για ποτακι στο "ταδε" μπαρ? (Ειχαμε ξαναπαει εκει και γουσταρε πολυ το "Μαρακι")
-Χμμμ.. Παμε , απανταει
-Οκ τι ωρα? ρωταω.
-Κατα τις εννεα. Απανταει εκεινη.


Η βραδια ηταν σκετη κολαση. Ερχεται με παιρνει (οδηγαει εκεινη οταν βγαινουμε γιατι δε πινει πολυ) και με το που τη βλεπω.. εμεινα.. Μαλλι κωμοτηριου.. βαμενη τελεια.. με μινι και καλσονακι σκετη καυλα!

Μου λεει "Αποψε θα διασκεδασουμε!"

Στο δρομο σηκωνε τυχαια.. το μινι καθως οδηγουσε.. ωπα λεω.. φοραει ζαρτιερες.. μμμ.. Αρχισα να καυλωνω..

Φτανουμε στο μπαρ, αρχιζουμε λεμε μαλακιες.. πινουμε.. πινουμε.. Ακουμπουσαμε ο ενας τον αλλο.. Μιλαγαμε απο πολυ κοντινη αποσταση.. και απο καποια φαση και μετα εχουμε γινει κομματια!

Της λεω "Θες Ελληναδικο?"
"Θελωωω" απανταει.

Παμε διπλα σε ενα ελληναδικο.. και εκει μετα το πρωτο ποτακι.. ξεφυγαμε.. μας βγηκε μια καυλα απιστευτη! Φιλιομασταν με πολυ παθος, μου γυρνουσε την πλατη της και ετριβε την κωλαρα της στον ηδη πετρα πουτσο μου.. Δεν υπηρχε περιπτωση να μην την γαμηθουμε.. σκεφτηκα! Σε μια φαση φευγουμε, μπαινουμε στο αυτοκινητο και την πιανω στο χουφτωμα, γλωσσοφιλα, της εβαζα δαχτυλο.. το μουνι της ηταν μουσκεμα οπως φανταζεσαι.

Της λεω "Παμε σε κανα ξενοδοχειο?" . "Δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρη" Απανταει. Της χουφτωνω τα ποδια και γλυστραει το χερι μου κατω απο το μινι.. αγγιζω την κλειτοριδα της.. "Αχχ" ακουστηκε.. "Σε ξαναρωταω.. Παμε?" μου απανταει "ΠΑΜΕ ΡΕ!"

Μπαινουμε σε ταξι και την παω σε ενα ξενοδοχειο πολυ οπως πρεπει για τετοιες περιπτωσεις.. Παιρνουμε δωματιο.. μπαινουμε στο ασανσερ.. παμε στο δωματιο.. και με το που μπαινουμε μεσα και αφηνει την τσαντα της με μια αποτομη κινηση εχω χωσει το χερι μου κατω απο το μινι που φορουσε και της σκιζω το στρινγκ που ηταν μουσκεμα. Την πεταω στο κρεβατι και της ανοιγω τα ποδια ενω αυτη ψιλοαντιστεκεται. Ηθελα να κανω γλειφομουνι στην παιδικη μου φιλη.. και ηταν η μονη που το επαιζε δυσκολη.. Αυτο με καυλωσε περισσοτερο και αρχισα να της γλειφω τα μπουτια, στην αρχη στο εξωτερικο τους..μολις εφτασε η γλωσσα μου στο εσωτερικο του μπουτιου της.. Ακουστηκε ενα "ΜΜΜΜΜ.." και εγινε αυτο που περιμενα 16 χρονια.. Την ειχα μπροστα μου με τα ποδια διαπλατα ανοιχτα,  δεν το ξυριζε τελειως το μουνι της, αφηνει τη "λωριδα". Επεσα με τα μουτρα στο γλειφομουνι, στην αρχη με τη γλωσσα στα μουνοχειλα και μετα.. αυτο που θελουν ολες.. τη γλωσσα πανω στην κλειτοριδα της.. Η "Μαρια" ξεφυγε.. "Γλυψε με! Γλυψε τη μουναρα μου" φωναζε! Το ηξερα οτι ηταν τσοντα στο γαμησι η γκομενα .. σκεφτηκα! Την εγλειφα για 20 λεπτα απο κλειτοριδα μεχρι κωλο και η γκομενα ειχε απογειωθει απο την καυλα. Την γυρναω και ξαπλωνει με την πλατη πανω στο κρεβατι, με ανοιχτα τα ποδια και ενα μουνι να σταζει τα ζουμια της. Ακουμπαω τον πουτσο μου στην κλειτοριδα της και σκεφτομαι ποσο πολυ ηθελα να τη γαμησω! Γλυστραει ο πουτσος μου μεσα της.. Απιστευτη ηδονη! Το πιο καυτο μουνι που εχω καρφωσει! Βγαλε το προφυλακτικο, ειπε. Το κανω αμεσως και της τον ξανακαρφωνω. Το συναισθημα.. ΑΠΙΑΣΤΟΟΟ! Το πιο καυτο, το πιο υγρο μουνι που εχω ποτε γαμησει! Φωναζε, βογγουσε, τη γαμησα στα 4, καναμε 69, της εγλειφα το μουνι καθε 5 λεπτα, ανεβηκε απο πανω μου.. και εκει ηταν ολα τα λεφτα! Την κοιταζα στους καθρεφτες και ηταν σα να εβλεπα μια καλη τσοντα! Η γκομενα ειναι το γαμησι της δεκαετιες.

Της λεω "Χυνω!"

Σηκωνεται αποτομα και κανει το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει ποτε.. Την ωρα που αρχισα να χυνω.. πιπιλιζε το πουστοκεφαλο μου.. τα πηρε ολα μεσα στο στομα της.. Μονο που τα σκεφτομαι ο πουτσος μου εχει γινει πετρα παλι.. Πηγε μπανιο, εκανε το ντουζακι του, καπνισαμε ενα δυο τσιγαρα.. Ακολουθησε ακομα ενα παρομοιο γαμησι και κατα τις 6.30 το πρωι φυγαμε.

Ειμαστε ακομα φιλοι. Εχει σχεση με ενα τυπο εδω και χρονια και εγω παντρευτκα με την κοπελα μου. Τα σχολια που μονο εγω και αυτη καταλαβαινουμε πανε συνεφο.. ακομα και μπροστα σε αλλους.. Το εχουμε συζητισει πολλες φορες, αλλα δεν εχει ξαναγινει κατι. Το μελλον τι θα φερει.. Αγνωστο..

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...