ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Βίτσιο με την γυναίκα μου (2ο μέρος)

 










Παρατηρήσεις αποστολέα: Συνεχίζοντας, στο δεύτερο μέρος της ιστορίας μας, το βίτσιο του Άλκη με την γυναίκα του μεγαλώνει, καθώς η Άννα τον προκαλεί συνεχώς δοκιμάζοντας τις αντοχές τους. Έως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους; Το βίτσιο του θα τους χωρίσει ή θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες;


Οδηγώντας εκείνο το βράδυ πίσω στο σπίτι, το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί. Ένα ακαθόριστο άγχος με είχε καταβάλει που σιγά-σιγά γινόταν ανεξέλεγκτος πανικός. Ήταν το βράδυ που άλλαξαν όλα. Φτάσαμε σπίτι και περιττό να σας πω πως την Άννα την ανέβασα πάνω σχεδόν σηκωτή, την έγδυσα και την έβαλα στο κρεβάτι να κοιμηθεί. Καθώς την έγδυνα παρατήρησα το στριγκάκι της το οποίο μου φάνηκε πως ήταν βρεγμένο ακόμη. Ξάπλωσα και εγώ καθώς δεν ήθελα να τα σκέφτομαι άλλο υπό την επήρεια του αλκοόλ και της συγκεκριμένης ψυχολογικής κατάστασης. Ότι ήταν να γίνει θα γινόταν.


Το πρωί, δηλαδή σχεδόν μεσημέρι, η Άννα συμπεριφέρεται σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Κουβέντα για τον Κώστα, τον Ηλία, τα χουφτώματα ή ακόμη και για την Μαρία. Δεν έδειχνε να έχει καταλάβει το βίτσιο μου, ούτε να θυμάται πως τους κοίταγα όσο χόρευαν. Ένιωθα πως ήθελα να το συζητήσω αλλά φοβόμουν την αντίδρασή της αν καταλάβαινε για την πίπα της Μαρίας αλλά επίσης ντρεπόμουν για τις φαντασιώσεις μου. Είχα εκτεθεί και ψαχνόμουν να δω πόσο. Ο Κώστας από την άλλη, περίεργη συμπεριφορά, μιλήσαμε κάνα δυο φορές τυπικά αλλά ούτε κουβέντα για την Άννα. Εν τω μεταξύ, η όλη της συμπεριφορά εκείνο το βράδυ είχε φουντώσει το βίτσιο μου και στην επικοινωνία μου με άλλους με παρόμοιες φαντασιώσεις ανταλλάσσαμε ακόμη πιο τολμηρές φωτογραφίες ή ακόμη και βίντεο. Καθόμουν αργά τα βράδια στον υπολογιστή και μίλαγα με άγνωστους για τις γυναίκες τους και την δική μου. Λίγο-λίγο γινόμουν πιο τολμηρός και διψασμένος. Στο κρεβάτι με την Άννα οι φαντασιώσεις δίνουν και παίρνουν. Τη νιώθω να προχωράει πέρα από τα προηγούμενα όρια της. Να ξεκινάει αυτή ιστορίες και να μου περιγράφει φανταστικές σκηνές. Με ρωτούσε αν μου αρέσει να γίνεται πουτάνα και διάφορα αντίστοιχα. Ακόμη όμως δεν ένιωθα ελεύθερος, δεν αφηνόμουν. Κρατιόμουν μέσα μου συνεχώς. Περνούσαν οι μέρες και άρχισα πάλι να νιώθω ασφαλής. Άρχισα να πείθω τον εαυτό μου πως κανείς τους δεν είχε καταλάβει το βίτσιο μου γιατί διαφορετικά θα είχε συζητηθεί μεταξύ μας.


Κάποιο βράδυ λοιπόν, κανονίζουμε να δούμε ταινία με τον Κώστα και έναν ακόμη φίλο μου τον Γιώργο με την Κατερίνα την κοπέλα του. Χτυπάει το κουδούνι και η Άννα δεν είχε ντυθεί ακόμη καθώς καθαρίζαμε το σπίτι στα γρήγορα αφού περιμέναμε κόσμο. Ήταν με ένα κοντό αλλά φαρδύ αθλητικό σορτσάκι και μια μπλούζα κοντή χωρίς σουτιέν.


- Ωχ άνοιξε! Πάω να αλλάξω, μου λέει, μην είμαι έτσι μπροστά στα παιδιά.


- Σιγά ρε συ, της λέω, δεν περιμένουμε ξένους. Μην αγχώνεσαι. Για ταινία θα αράξουμε.


Είχα ξεψαρώσει πάλι και ξανοιγόμουν περισσότερο και περισσότερο. Σκηνές με τον Κώστα και τον Γιώργο, με τα βλέμματα στον κώλο της και στο στήθος της κατέκλυζαν το μυαλό μου. Με εξίταρε στο μυαλό μου ακόμη που φανταζόμουν την ξινή μούρη της Κατερίνας μόλις έβλεπε την Άννα έτσι. Η Κατερίνα έχει ωραίο σώμα, όχι σαν της Άννας, αλλά καλό και ένα πρόσωπο σκύλας. Όχι ότι είναι άσχημη αλλά έχει μια έκφραση μόνιμης ξενέρας και ξινίλας κάτι που εγώ βρίσκω πολύ καυλωτικό για κάποιο λόγο. Μου βγάζει αυτή η γυναίκα πολύ βίαια και άγρια ένστικτα. Η Άννα με κοίταξε με ένα βλέμμα που ένιωσα πως διάβασε μεμιάς όλες τις πρόστυχες σκέψεις μου. Εκεί που περίμενα να μου πει πως πάει να αλλάξει μου λέει:


- Έτσι με θες έτσι θα μείνω, κανένα πρόβλημα. Μια παρέα είμαστε άλλωστε.


Δεν είχα καταλάβει αν το έκανε από αντίδραση ή από καύλα. Δεν με ένοιαζε και πολύ εκείνη την στιγμή. Αυτό που ήθελα είχε γίνει. Η Άννα θα υποδεχόταν όλα τα παιδιά μέσα στην καύλα. Ανέβηκαν όλοι μαζί πάνω και κάθισαν στο σαλόνι μετά από τις κλασσικές χαιρετούρες. Χωρίς υπερβολή όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό και ξεροκατάπιαν όταν αντίκρισαν την Άννα. Τα κωλομέρια της αχνοφαίνονταν κάτω από το σορτς όπως περπατούσε, ενώ είχε χωθεί ελαφρά μέσα στον κώλο της. Το στρινγκ φυσικά απλά έκανε την εικόνα πιο καυτή ενώ το στήθος της, ελεύθερο κάτω από την μπλούζα ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ο Κώστας νομίζω όμως έπαθε την μεγαλύτερη πλάκα. Δεν περίμενε πως την επόμενη φορά που θα έβλεπε την Άννα μετά από εκείνη την νύχτα στο μπαρ, θα γίνονταν πάλι τα ίδια. Ξυπνήσαμε πάλι την καύλα του που σιγόκαιγε από την τελευταία μας συνάντηση. Ο Γιώργος προσπαθούσε να είναι πιο διακριτικός, χωρίς μεγάλη επιτυχία, ενώ η Κατερίνα είχε την γνωστή έκφραση καριόλας καρφωμένη στη μούρη της. Εγώ από την άλλη απολάμβανα το σκηνικό όσο τίποτα. Ήθελα πολύ να την βγάλω μια φωτογραφία καθώς μου είχε καρφωθεί να την στείλω σε ένα τύπο που μιλάγαμε πολύ τελευταία μέσω email. Είχα καυλώσει αρκετά οπότε έβαλα το κινητό στο αθόρυβο και την έβγαλα μια φωτογραφία που έδειχνε τα πόδια της, το στήθος της και στο βάθος τους υπόλοιπους αλλά θολά. Άνοιξα το mail από το κινητό και του έστειλα την φωτογραφία γράφοντάς του παράλληλα: «Συμβαίνει τώρα, το μωρό μου καυλώνει τους φίλους μου...». Με το που πάτησα αποστολή ακούστηκε ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος στο κινητό του Κώστα. Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μου. Ο Κώστας σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε. Αγχώθηκα πολύ. Ένιωσα όπως εκείνη τη μέρα στο μπαρ. Σιγουρεύτηκα ότι ο τύπος που μίλαγα τον τελευταίο μήνα σχεδόν ήταν ο Κώστας όταν μου χαμογέλασε συνωμοτικά κλείνοντας μου το μάτι. Δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ. Ακαριαία αποφάσισα να μην κωλώσω αλλά να το απολαύσω.


Πήγα κουζίνα και καλά να ετοιμάσω κάτι για να τσιμπήσουμε. Ήρθε και αυτός να βοηθήσει και βρήκε την ευκαιρία να μου απολογηθεί. Μου είπε πως ξεκίνησε να μιλάει με κάποιον άγνωστο ανταλλάζοντας φαντασιώσεις και ιστορίες. Όταν ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες κατάλαβε πως ήμουν εγώ καθώς αναγνώρισε την Άννα. Δεν μου είπε κάτι γιατί δεν ήθελε να σταματήσει η επικοινωνία αν εγώ ξενέρωνα. Όλο αυτό τον καιρό μεγάλωνε μέσα του η καύλα για την γυναίκα μου. Μία καύλα που δημιούργησα εγώ, χωρίς να το ξέρω. Ήξερε όλες τις σκέψεις μου και τις πιο πρόστυχες φαντασιώσεις μου. Το θέμα όμως είναι πως ήξερα και εγώ τι ήθελε να κάνει στην Άννα, τι σκεφτόταν κάθε φορά που την κοίταγε. Και αυτό εκείνη τη στιγμή φούντωσε το βίτσιο μου. Το ένιωθα να θεριεύει και να γίνεται ανεξέλεγκτο. Το μόνο που του είπα ήταν να μην καταλάβει τίποτα ή Άννα γιατί θα μας σκότωνε.


Επιστρέψαμε και τώρα πια έβλεπα ξεκάθαρα το μάτι του Κώστα να θολώνει από τον πόθο του για την Άννα κάθε φορά που την αντίκριζε. Η ώρα έχει περάσει, έχουμε πιει τις ρακές μας, έχουμε δει την ταινία, την έχουμε ακούσει λίγο όλοι μας. Συζητάγαμε το που θα πάμε για ποτό. Πέφτει η ιδέα να πάμε για ποτό σε ένα γνωστό στριπτιζάδικο, να γελάσουμε και να κάνουμε χαβαλέ. Η Κατερίνα άρχισε τα τι λέτε ρε παιδιά, δεν πάω εγώ, αλλά αφού ψηνόμασταν όλοι δεν μπορούσε να μην έρθει. Η Άννα ετοιμάστηκε περιέργως σε 10 λεπτά, φόρεσε μια φούστα τζιν στενή και ένα μπλουζάκι που άφηνε την κοιλιά της εκτεθειμένη και φύγαμε. Μόνο που σκεφτόμουν το τι θα γινόταν στο στριπτιζάδικο είχα τρελαθεί. Φτάσαμε και κάτσαμε σε ένα από τα τραπέζια με τους καναπέδες. Φυσικά τα μάτια όλων των θαμώνων καρφώθηκαν στις δύο κοπέλες της παρέας. Καθόμουν στην έξω πλευρά του καναπέ, η Άννα δίπλα μου, δίπλα της η Κατερίνα και ο Κώστας και Γιώργος απέναντί μου. Παραγγείλαμε μπουκάλι βότκα και γρήγορα τραβήξαμε τον αφρό του μαγαζιού σε κοπέλες. Η Κατερίνα ντρεπόταν αρκετά αλλά το έπαιζε άνετη, η Άννα πάλι έπινε, έπινε συνεχώς. Είχε πάρει αυτό το ύφος που με τρέλαινε, το «σε λίγο θα περάσουμε καλά». Έρχονταν κοπέλες του μαγαζιού και κάθονταν στα πόδια μου, μίλαγαν με την Άννα, χουφτωνόντουσαν, γέλαγαν κτλπ.


Κάποια πολύ όμορφη και σέξι την κρατήσαμε στο τραπέζι μαζί μας, έκατσε δεξιά μου και μιλάγαμε. Σε κάποια φάση πάνω στο χαβαλέ, πάει η Νίκη, έτσι έλεγαν την κοπέλα από την Ρουμανία, να χουφτώσει την Άννα κάτω από το φόρεμα, ανάμεσα από τα πόδια. Η Άννα τραβήχτηκε απότομα και της έπιασε το χέρι. Την ρωτάει τι έπαθε και απάντησε με ένα ναζιάρικο αλλά απίστευτα σέξι ύφος πως δεν φορούσε εσώρουχο. Εμένα η πούτσα είχε γίνει κάγκελο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωθα. Έστειλα μήνυμα στον Κώστα και του το είπα. Ήθελα να τον τρελάνουμε κι άλλο. Μου απάντησε πως θέλει να το δει. Η Κατερίνα εκείνη τη στιγμή πήγε τουαλέτα οπότε βρήκα την ευκαιρία και αφού έδωσα ένα γλωσσόφιλο στην Άννα, της είπα να μην κολλάει και να αφεθεί στα έμπειρα χέρια της Νίκης. Ήπιαμε ακόμα ένα γύρο σφηνάκια για να τη βοηθήσω να απελευθερωθεί. Είπα στη Νίκη να ξαναπροσπαθήσει. Της έπιασα το ένα πόδι και της το άνοιξα, αφήνοντας ακάλυπτο το μουνάκι της για μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια του Κώστα και του Γιώργου, οι οποίοι είχαν κολλήσει το βλέμμα τους ανάμεσα στα πόδια της Άννας που με κοιτούσε ξαναμμένη. Η Νίκη έβαλε το χέρι της και της άγγιξε τη κλειτορίδα της, κάνοντας την Άννα να ανατριχιάσει από την ηδονή. Έκλεισε τα πόδια και πλησίασε στο αυτί μου.


- Τι θέλεις;


- Τι εννοείς;


- Τι θες από μένα σήμερα; Καυλώνεις να δείχνεις το μουνί της γυναίκας σου στους φίλους σου;


- Το απολαμβάνω μωρό μου. Είσαι μια καύλα και είσαι δικιά μου. Απόλαυσε το κι εσύ.


Εκείνη την στιγμή γύρισε η Κατερίνα από την τουαλέτα και στη σκηνή ξεκίνησε ένα show με live σεξ. Στο τραπέζι μας πια κάθονταν πολλές κοπέλες, δύο με τον Κώστα και άλλη μια με τα παιδιά που φαίνονταν πιο χαλαροί όσο η ώρα περνούσε. Ο Κώστας σηκώθηκε να πάει για χορό και με τις δύο, περνώντας μας λέει:


- Δεν αντέχω άλλο, να ξέρεις Άννα, εσύ φταις.


Οι χοροί γίνονταν σχετικά κοντά μας, οπότε η Άννα έριχνε διαρκώς ματιές προσπαθώντας να ικανοποιήσει την περιέργεια της. Πρώτη φορά σε στριπτιζάδικο και είχε ανάψει για τα καλά. Παρατηρούσε συνεχώς πια την περιποίηση που δεχόταν ο Κώστας από τις δύο καλλονές, τα χουφτώματα, τα στησίματα, τα φιλάκια.


- Θέλεις και εσύ χορό μωρό μου;


τη ρωτάω.


- Θέλω πολύ, αλλά ντρέπομαι εδώ, μπροστά σε όλους.


- Έχει και πριβέ το μαγαζί, να ξέρεις.


- Ωπ. Για πες, ενδιαφέρον ακούγεται.


- Στο πριβέ, υπάρχει μια προστασία από τα μάτια του κόσμου και οι κοπέλες είναι πιο διαχυτικές.


- Πάμε μαζί, μου λέει, και τράβηξε τη Νίκη από το χέρι.


Περιττό να σας πω πόσο είχα καυλώσει, όπως και το μισό μαγαζί που μας κοίταγε. Περνώντας έκανα νόημα στον Κώστα να μας ακολουθήσει και αυτός με μια άλλη κοπέλα. Το πριβέ ήταν άδειο, οι καναπέδες όλοι δικοί μας. Ξαπλώνουμε και αμέσως η Νίκη άρχισε να φιλάει την Άννα χουφτώνοντάς της το στήθος. Εγώ κοιτούσα σαν ξελιγωμένος, προσπαθώντας να φτιάξω κάπως την πούτσα μου η οποία δεν χωρούσε πια στο τζιν. Η Άννα έπιασε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω στον απίστευτο κώλο της Νίκης, ενθαρρύνοντας με να μπω στο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο πριβέ και ο Κώστας με μία θεά και έκατσαν απέναντί μας. Η Άννα τους είδε και μαζεύτηκε κάπως. Η Νίκη συνέχισε να την χουφτώνει αυτή τη φορά στο μουνί. Έδωσα ένα φιλί στην Άννα και της είπα να μην κολλάει και να μην ντρέπεται τον Κώστα.


- Πάλι με μέθυσες και θα με κάνεις θέαμα;


- Δεν σ αρέσει;


Δεν απάντησε απλά μαζί με το χέρι της Νίκης ακούμπησαν και χάιδεψαν πάνω από το τζιν τον πούτσο μου. Η Νίκη έβγαλε το σουτιέν και το στρινγκ, έμεινε μόνο με τις δικτυωτές της κάλτσες, όρθια με το ένα πόδι πάνω στον καναπέ προσφέροντάς μας μια απίστευτη θέα στο μουνί της. Ο Κώστας κοιτούσε συνεχώς προς την πλευρά μας, χουφτώνοντας τα βυζιά της δικιάς του, η οποία μάταια προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή. Η Άννα συνέχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο, αλλά και τα βυζιά της Νίκης η οποία είχε σκύψει προς τα πάνω μας και προσπαθούσε να σηκώσει την μπλούζα της Άννας για να ελευθερώσει τα βυζιά της. Στην αρχή δεν την άφησε καθώς έβλεπε το ξελιγωμένο βλέμμα του Κώστα πάνω της και ντρεπόταν. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να την αφήσω, ήταν μεθυσμένη και καυλωμένη, άρα επιρρεπής στις ορέξεις μου.


- Δώσ' του κάτι του καημένου να θυμάται, δεν τον βλέπεις τι του έχεις κάνει;


- Και εσύ, δεν θα έχεις θέμα;


Της έδωσα ένα ρουφηχτό φιλί και της σήκωσα την μπλούζα με αργές κινήσεις. Οι ρώγες της ήταν καυλωμένες και σκληρές. Έσκυψα και της έγλειψα τη μία ρώγα. Το ίδιο έκανε και η Νίκη στο άλλο στήθος. Την είχαμε σχεδόν ξαπλωμένη στον καναπέ, στο ημίφως και της γλείφαμε τα βυζιά. Τότε είδα τον Κώστα να έχει βγάλει έξω την μεγάλη του πούτσα και να του την παίζει η στριπτιζού. Ήταν ολοφάνερο πως του ήταν πέτρα. Είχα καυλώσει τόσο με όλο το σκηνικό. Κάποιος έπαιρνε μάτι την γυναίκα μου και τον έπαιζε. Δεν ήθελα να σταματήσω εκεί όμως. Έβαλα τη Νίκη να κάτσει πάνω μου και όπως ήταν σχεδόν ξάπλα η Άννα, της είπα να κοιτάξει απέναντι στο σκοτάδι, τον Κώστα να τον παίζει για πάρτη της. Το λάγνο βλέμμα της έπεσε πάνω στην πούτσα του και έπιασε το στήθος της. Η Νίκη εν τω μεταξύ μου είχε φέρει τα βυζιά της στο στόμα και περιποιόμουν τις ρώγες της. Έπιασα τα πόδια της Άννας, τα έβαλα έτσι ώστε να κοιτούν απέναντι τον Κώστα και της τα άνοιξα τελείως ώστε να φανεί το μουνάκι της. Με υπάκουσε, αδιαμαρτύρητα. Σήκωσε λίγο ακόμα την φουστίτσα της για να ανοίξουν λίγο περισσότερο τα πόδια της. Το ελάχιστο φως έπαιζε με τα μάτια και με την φαντασία μας. Η Άννα έσκυψε προς τα πάνω μου και μου ελευθέρωσε τον πούτσο. Δεν τον είχα ξανανιώσει πιο σκληρό. Έπιασε το χέρι της Νίκης και οι δύο μαζί άρχισαν να μου τον παίζουν.


Είχε μείνει έτσι με τα πόδια ανοιχτά, με το μουσκεμένο μουνάκι της να κοιτάει φάτσα φόρα τον Κώστα. Δεν πίστευα τι ζούσα, με το χέρι μου σάλιωσα τα δάχτυλα μου και ακούμπησα το μουνί της. Ήταν τόσο υγρό που νόμιζα πως είχε ήδη χύσει. Άρχισα αν της το τρίβω βάζοντας της δύο δάχτυλα μέσα, όσο βαθιά μου επέτρεπε η στάση. Αυτό ήταν ο Κώστας έχυσε απέναντι κοιτάζοντάς μας.


- Ο Κώστας μόλις έχυσε για πάρτη σου τσουλάκι. Γουστάρεις; Είσαι πιο πουτάνα και από τις στριπτιζούδες.


- Εσύ με έκανες πουτάνα. Να γουστάρω να τον παίζουν και να χύνουν με εμένα. Χύνω καυλιάρη μου.


Με σπασμούς έχυσε δυνατά βογκώντας και τεντώνοντας το κορμάκι της. Την ακολούθησα κι εγώ χύνοντας απίστευτα δυνατά πάνω στα χέρια τους. Σκουπιστήκαμε, πήγαμε στην τουαλέτα και επιστρέψαμε στο τραπέζι όπου η Κατερίνα με τον Γιώργο είχαν αποχωρήσει. Μάλλον είχαν ενοχληθεί από την απουσία μας. Η Άννα αμέσως κοκκίνισε από ντροπή και μου είπε να φύγουμε. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσαν. Τον Κώστα δεν τον καληνύχτισε καλά-καλά. Μπήκε στο αυτοκίνητο και μου είπε να φύγουμε. Δεν ξέρω τι την είχε πιάσει ξαφνικά. Στη διαδρομή δεν μίλησε καθόλου. Με το που φτάσαμε σπίτι, μπήκε στο μπάνιο και επειδή αργούσε εμένα με πήρε ο ύπνος. Το πρωί δεν μιλιόταν ακόμη. Είχε κάτι νεύρα απερίγραπτα. Αρχίσαμε λοιπόν ένα τσακωμό τρικούβερτο, ότι την έχω ξεφτιλίσει, ότι όλοι θα την λένε πουτάνα, ότι έχω ξεφύγει και τέτοια. Είχε δει τυχαία από το κινητό μου το τελευταίο email προς τον Κώστα και με ψάρευε να δει τι ακριβώς έπαιζε. Είχε τρομερή ένταση. Δεν μπορούσα να κρυφτώ άλλο. Της εξήγησα το βίτσιο μου από την αρχή. Της είπα πως ξεκίνησε, της τα περιέγραψα όλα. Της είπα πως σιγά-σιγά διογκώθηκε το πάθος μου να την βλέπουν άλλοι. Της είπα για εκείνη τη βραδιά στο μπαρ που πρώτη φορά μπροστά μου την άγγιζαν ξένα χέρια και πόσο με είχε φοβίσει αλλά εξιτάρει το σκηνικό.


Της εξήγησα όμως πως μέχρι τώρα δεν είχε κάνει ποτέ κάτι που δεν ήθελε, πως τίποτα δεν ήταν συνεννοημένο και πως στις φωτογραφίες που έστελνα ποτέ δεν φαινόταν το πρόσωπό της ή κάποιο χαρακτηριστικό της. Το πιο δύσκολο ήταν να την κάνω να πιστέψει πως δεν το ήξερα πως ο τύπος που μίλαγα τον τελευταίο καιρό ήταν ο Κώστας. Δυσκολεύτηκε να χωνέψει όλα όσα άκουσε, η αλήθεια ήταν πως ήταν μαζεμένα πολλά για να τα πάρει κάποιος ήρεμα. Έφυγε από το σπίτι σχεδόν κλαίγοντας. Τις επόμενες ώρες δεν ήξερα που ήταν, δεν σήκωνε τηλέφωνα τίποτα. Έφυγα και εγώ από το σπίτι, ήθελα να της δώσω χρόνο και χώρο. Άφησα ανοιχτό το mail και της έγραψα ένα σημείωμα. «Θα λείψω για κάποιες μέρες να σε αφήσω ήρεμη να σκεφτείς. Τo email είναι ανοιχτό στον υπολογιστή για να δεις τα πάντα. Δεν θέλω να σου κρύψω τίποτα πια. Έχω βίτσιο με σένα, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Πάρε το χρόνο σου. Σ αγαπώ και σε θέλω».


Τις δύο επόμενες ημέρες δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Σκεφτόμουν τι είχα ζήσει 2 μέρες πριν και καύλωνα απίστευτα αλλά από την άλλη ένιωθα άσχημα για την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα. Ήθελα να τα βρούμε με κάποιο τρόπο. Το συζήτησα και με τον Κώστα, μου είπε πως τον πήρε τηλέφωνο για να της επιβεβαιώσει και αυτός την ιστορία μου. Μου περιέγραψε πόσο πολύ τον είχε καυλώσει εκείνη την μέρα η γυναίκα μου αλλά πως πάντα προσπαθεί να κρατάει τις αποστάσεις για να μην διαταράξει τις ισορροπίες. Εκεί που ήμουν έτοιμος να την πάρω τηλέφωνο, βλέπω στο κινητό πως έχουν έρθει απανωτά mails στο κρυφό account. Έκατσα και τα διάβασα κ τι να δω; Έπεσα από το σύννεφα. Η Άννα είχε ξεκινήσει να επικοινωνεί με διάφορους που ανά καιρούς είχα ανταλλάξει μηνύματα. Ήταν εμφανές πως είχε διαβάσει σχεδόν τα πάντα, πως είχε δει όλες τις φωτογραφίες που είχα στείλει. Ήξερε τα πάντα, κάθε αρρωστημένη μου φαντασίωση, κάθε διάλογο, κάθε σκέψη, τα πάντα. Αυτή όμως, ενώ περίμενα να μη θέλει να μου ξαναμιλήσει, αντιθέτως άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με 2-3 αγνώστους. Τους εξηγούσε πως είναι η Άννα και πως είχε αποκτήσει πρόσβαση στα mail μου και πως αυτό την εξίταρε. Ήθελε να τους μιλήσει και αυτή για να δει πως είναι.


Άρχισε λοιπόν να συνομιλεί με έναν από αυτούς πιο ερωτικά. Αντάλλαξαν φωτογραφίες, αυτός της έστειλε την καυλωμένη του πούτσα και η Άννα το κωλαράκι της. Είχα τρελαθεί. Ήμουν μόνος σπίτι ενός ξαδέλφου που με φιλοξενούσε, και τον έπαιζα σαν τρελός διαβάζοντας την συνομιλία τους. Έκαναν cyber sex και η Άννα περιέγραφε φαντασιώσεις για σεξ με πολλούς άγνωστους άντρες που δεν είχα ιδέα πως την καύλωναν σε τέτοιο βαθμό. Αφού έχυσαν και οι δύο, εγώ εν τω μεταξύ είχα χύσει δυο φορές, ο τύπος άρχισε να την προ(σ)καλεί να βρεθούν από κοντά το βράδυ σε ένα beach party που θα πήγαινε με την παρέα του προς Μαραθώνα, με ή χωρίς εμένα. Την ρώτησε αν θα ερχόμουν και αυτή απάντησε πως δεν ήξερε, μπορεί να πήγαινα, μπορεί και όχι. Η Άννα δέχτηκε σχεδόν αμέσως την πρόσκλησή του, αφήνοντάς με απορημένο και τελείως μα τελείως καυλωμένο. Δεν πίστευα για την τροπή που έπαιρναν τα πράγματα και για το που το έφτανε η Άννα. Ήταν σίγουρο πως ήξερε πως παρακολουθούσα όλη τους την επικοινωνία, γιατί από απροσεξία διάβασα ένα email το οποίο ήταν αδιάβαστο οπότε κατάλαβε πως ήμουν και εγώ online.


Έδωσαν λοιπόν το ραντεβού και του είπε πως θα φοράει ένα φόρεμα λευκό με ανοιχτό ντεκολτέ. Το ήξερα καλά αυτό το φόρεμα, ήταν απίστευτα σέξι και πρόστυχο και με τον κατάλληλο φωτισμό γινόταν σχεδόν διάφανο. Τρελαμένος όπως ήμουν ντύθηκα και έφυγα από το σπίτι. Πήρα τηλέφωνο τον Κώστα, έπρεπε σε κάποιον να τα πω και ήταν ο μόνος που μπορούσα. Πήγα από εκεί και αρχίσαμε να πίνουμε και να του διηγούμαι ότι είχε γίνει. Είχε τρελαθεί και αυτός. Νομίζω πως ζήλεψε περισσότερο και από εμένα, αλλά όπως και εγώ καύλωσε τρελά. Αποφασίσαμε να πάμε μαζί στο πάρτι, έπρεπε να έχω κάποιον μαζί μου. Φτάσαμε πιο νωρίς από το ραντεβού και περιμέναμε πίνοντας. Τα πόδια μου έτρεμαν. Το άγχος με είχε καταβάλει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα. Ανακατεμένη καύλα με άγχος και ζήλια. Δεν ξέρω τι περίμενα να γίνει. Ξαφνικά την είδα να περπατάει προς την είσοδο της παραλίας. Ήταν τόσο σέξι που ένιωσα αμέσως την πούτσα μου να σκληραίνει. Μόνο στη σκέψη πως είχε ντυθεί έτσι προκλητικά για να βγει ραντεβού με έναν άγνωστο με τρέλαινε. Συναντήθηκαν, χαιρετήθηκαν και φιλήθηκαν με τον τύπο, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο τυχερός ήταν. Ήταν ένα παιδί γύρω στα 25, αθλητικός, εμφανίσιμος και από την φωτό φαινόταν να έχει μια πούτσα χοντρή και μεγάλη γύρω στα 19 εκατοστά. Ήταν στο πάρτι με 2 φίλους του, εύσωμοι, μετρίου αναστήματος και εμφάνισης. Η Άννα αρχικά δεν με είχε δει. Ήθελα να δω τις αντιδράσεις της, χωρίς να ξέρει πως είμαι εκεί. Χωρίς την ασφάλεια που της προσέφερε να ξέρει ότι ελέγχω το παιχνίδι. Μόνη της με 3 αγνώστους, ντυμένη προκλητικά, με το στήθος έξω και το κοντό φορεματάκι της να τονίζει τον ωραίο της κώλο.


Αρχικά ήταν ψαρωμένη, έξω από τα νερά της, φαινόταν νευρική και συνεχώς κοιτούσε τριγύρω της. Οι 3 τύποι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να την κάνουν να λυθεί και να νιώσει άνετα. Υπήρχε αρκετός κόσμος, οπότε ήταν σχετικά εύκολο να παραμείνουμε με τον Κώστα κρυμμένοι. Άρχισαν να την κερνούν ποτά και σφηνάκια, κάνοντας μια ξεκάθαρη προσπάθεια να την μεθύσουν για να γίνει πιο δεκτική στο φλερτ τους. Και οι τρεις της μιλούσαν, χόρευαν και την έπιαναν χαλαρά από την μέση σε κάθε ευκαιρία. Η γυναίκα μου είχε αρχίσει να λύνεται αλλά ακόμη ήταν κάπως σφιγμένη. Φαινόταν πως περίμενε κάτι. Αποφάσισα πως είχε έρθει η ώρα να κάνω την εμφάνισή μου. Βγήκαμε από τον πολύ κόσμο και σταθήκαμε απέναντί της σχεδόν πίνοντας το ποτό μας. Δεν της μίλησα, ήθελα να δω τι θα έκανε. Πόσο θα το προχώραγε. Με είδε και τα βλέμματά μας καρφώθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα που κράτησαν σαν ώρες. Μου χαμογέλασε, όχι παιχνιδιάρικα, ούτε ειρωνικά. Μου χαμογέλασε όπως χαμογελά μια γυναίκα που είναι έτοιμη για όλα.


Κατέβασε μονορούφι το ποτό της και ζήτησε σφηνάκια. Είχε πια λυθεί. Οι κινήσεις της ήταν περισσότερο προκλητικές, πιο έντονες. Είχε εμφανώς βέβαια πιει κιόλας και αυτό βοηθούσε αρκετά. Άρχισε να χορεύει, μία με τον έναν και μία με τον άλλο. Σε μια στροφή ο ωραίος της παρέας προσγείωσε το χέρι του στον κώλο της γυναίκας μου και το άφησε εκεί χουφτώνοντας της σχεδόν όλο το κωλομέρι. Με κοίταξε αμέσως προκλητικά σαν να μου λέει, «αυτό δεν θες; Ορίστε λοιπόν». Συνέχισαν να χορεύουν όλοι μαζί και τώρα πια είχαν πάρει θάρρος και οι άλλοι δύο της παρέας και άρχισαν και αυτοί να την χουφτώνουν σε κάθε ευκαιρία. Η Άννα βρισκόταν μια στην αγκαλιά του ενός μια στην αγκαλιά του άλλου, λικνίζοντας το κορμί της και ακουμπώντας τον κώλο της πάνω τους. Είχα καυλώσει πέρα από κάθε όριο. Το ίδιο και ο Κώστας. Δεν ήταν η γυναίκα του που έπαιζε σαν τσουλάκι με 3 αγνώστους. Η δική μου ήταν. Ήθελα τόσο πολύ να την γαμήσω, να την ξεσκίσω άγρια. Σε μια αλλαγή χορού έπεσε πάνω μου.


- Αυτό δεν ήθελες; Σ αρέσει τώρα η τσούλα η γυναίκα σου; Να με βλέπεις με αγνώστους μπροστά σου σαν πουτανάκι;


- Θέλω να σε ξεσκίσω άγρια.


- Δεν είσαι ο μόνος μωρό μου. Όλοι θέλουν να με γαμήσουν. Και αυτό είναι που σε καυλώνει.


- Νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει ότι γουστάρεις που είσαι μια πουτάνα;


- Γιατί νομίζεις ότι προσπαθώ να το κρύψω;


Οι 3 τύποι που έχουν μείνει σύξυλοι μας κοιτάζουν σαν χάνοι.


- Η παρέα σου σε περιμένει.


- Από ότι βλέπω κι εσύ έφερες πάλι τον Κώστα. Μην χάσει το θέαμα.


- Τι θες να γίνει σήμερα καργιολάκι; Αν ήθελες να με καυλώσεις, το έχεις καταφέρει.


- Θέλω να περάσουμε σήμερα ένα τεστ. Ή που θα γουστάρουμε με το βίτσιο σου, ή που θα ξενερώσουμε και θα σου φύγει.


- Δηλαδή; Θες να γαμηθείς μπροστά μου και με τους τρεις; Για να δούμε αν θα μας αρέσει;


- Δικό σου το βίτσιο, δικά σου τα όρια. Εγώ είμαι έτοιμη να σε ακολουθήσω και όπου βγει.


Δεν άντεχα, ένιωθα πως θα εκραγώ από ζήλια και καύλα μαζί.


- Πάμε τώρα πίσω, μακριά από τα φώτα, της είπα απότομα.


- Σε πειράζει να πω και στα παιδιά;


Πριν προλάβει να πει τίποτα σε κανέναν την πιάνω από το χέρι και την τραβάω προς την ερημιά. Ο Κώστας κάτι είπε στους 3 τύπους που μάλλον δεν είχαν καταλάβει ποιος είμαι και με την άκρη του ματιού μου είδα που μας ακολούθησαν. Πίσω από το πάρτι υπήρχε ένας μεγάλος χώρος με δέντρα, μεγάλους θάμνους και άμμο, πολύ σκοτεινά. Την πήγα σε ένα απόμερο σημείο με καλή κάλυψη και την έβαλα να γονατίσει. Σήκωσα το φόρεμά της κ της έπιασα το υγρό της μουνί. Η πούτσα μου ήταν πέτρα. Ήθελα να την γαμήσω αμέσως και σκληρά. Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα. Της έπιανα το κεφάλι και την ανάγκαζα να τον πάρει όλο μέχρι βαθιά. Της γαμούσα κανονικά το στόμα. Εν τω μεταξύ στα 10 μέτρα έχουν φτάσει ο Κώστας και οι άλλοι 3 και μας παίρνουν μάτι. Η Άννα τους είδε και δεν αντέδρασε καθόλου. Και οι 4 έβγαλαν τα καυλιά τους έξω και άρχισαν να τον παίζουν σαν τρελοί. Ήταν όλοι τους τελείως καυλωμένοι. Την γύρισα στα τέσσερα και της έβγαλα το φόρεμα τελείως. Σάλιωσα 2 δάχτυλα και της τα έβαλα στον κώλο. Πήγε να κουνηθεί αλλά την άρπαξα από τα μαλλιά και της είπα:


- Θα σου σκίσω την κωλοτρυπίδα, μπροστά σε όλους και θα χύσω μέσα στον κώλο σου πόρνη.


Ακούμπησα τον πούτσο μου στην τρύπα της και με αργές κινήσεις την άνοιξα. Λίγο-λίγο αύξανα τον ρυθμό έως ότου την γαμούσα με όλη μου την δύναμη. Βογκούσε δυνατά αλλά η μουσική κάλυπτε τα πάντα. Την πέθανα στη σφαλιάρα, ο κώλος της είχε κοκκινίσει εντελώς. Λίγο-λίγο οι τέσσερις τους είχαν πλησιάσει και περισσότερο, πια σε απόσταση 3 μέτρων. Όλοι τους τον έπαιζαν δυνατά για την γυναίκα μου. Είχα φτιαχτεί τόσο πολύ. Η πουτανίτσα τους κοιτούσε προκλητικά και τους τέσσερις σαν να τους προσκαλούσε. Ήθελα να την δω να τους μπουκώνει και να την χύνουν ένας-ένας στο στόμα. Έκανα νόημα στον Κώστα, ο οποίος πλησίασε αμέσως την Άννα. Μαζί του ακολούθησε και ο αθλητικός της παρέας των 3. Έπαιζαν τον πούτσο τους στα 30 εκατοστά από το πρόσωπό της. Ήταν έτοιμοι να χύσουν, όταν η Άννα τους έπιασε εναλλάξ τις πούτσες και τις έβαλε στο στόμα της. Άρχισα να την ξεσκίζω ακόμα πιο δυνατά. Αυτή βογκούσε από καύλα σαν σκύλα. Την έχυσαν στο στόμα βρίζοντάς την πουτάνα και λέγοντάς της πόσο καύλα είναι. Η γυναικούλα μου συνέχισε να τους πιπώνει μέχρι που οι δύο εύσωμοι πλησίασαν και αυτοί. Έκαναν 2 βήματα πίσω προς τα πλάγια όμως για να βλέπουν.


Με το που ήρθαν η Άννα τους περιποιήθηκε και αυτούς, αφού τους έδωσε ένα γρήγορο τσιμπούκι άνοιξε το στόμα της διάπλατα βγάζοντας έξω την γλώσσα της. Οι δύο τύποι την έχυσαν ταυτόχρονα. Έτσι όπως την έβλεπα χυμένη και ξεφτιλισμένη σε δημόσιο χώρο, ανάμεσα σε τόσους άντρες, έχυσα στον κώλο της. Καυτά χύσια έσταζαν από παντού. Από τον κώλο της, το στόμα της, τα βυζιά της. Αμέσως ξάπλωσε κάτω εξουθενωμένη. Οι 3 άγνωστοι τύποι αποχώρησαν λέγοντάς μας πως δεν είχαν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα και πως πάντα θα είναι στη διάθεσή μας. Ο Κώστας μας είπε χαμογελώντας πως θα μας περίμενε στο πάρτι. Μείναμε μόνοι. Δεν πίστευα αυτό που είχα ζήσει. Η απόλυτη φαντασίωση μου πραγματοποιήθηκε. Το βίτσιο μου να δω την γυναίκα μου πουτάνα ολοκληρώθηκε και ένιωθα πιο καυλωμένος από ποτέ. Ήμουν σίγουρος πως και η ίδια το ευχαριστήθηκε όσο όλοι μας. Το έβλεπα, το ένιωθα. Ακόμη αντηχούσαν στα αυτιά μου τα βογκητά της.


- Είσαι η μεγαλύτερη τσούλα του κόσμου. Το απόλαυσες καργιολάκι.


- Εσύ με έκανες έτσι, στο ξαναείπα. Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός.


- Δηλαδή;


- Τώρα θα πρέπει να συνηθίσεις πως η γυναίκα σου είναι μια πουτάνα. Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε, με ή χωρίς επιτυχία, θα δείξει από αύριο. Δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό ήθελες, το φαντασιωνόσουν και να λοιπόν, έγινε.


- Μη λες άλλα τώρα. Σκουπίσου από τα χύσια και ντύσου. Πάμε σπίτι μας.


Ο ασκός του Αιόλου είχε ανοίξει. Δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα ακολουθούσε μετά από αυτή τη νύχτα. Δεν ήξερα αν πέρα από τις φαντασιώσεις θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω με αυτή τη γυναίκα. Αν οι εικόνες στο μυαλό μου, της Άννας μου περιτριγυρισμένης από πούτσες, θα μου επέτρεπαν να την δω πέρα από τον ρόλο της πουτάνας. Για την ώρα όμως δεν σκεφτόμουν τίποτα κακό. Παρέμενα καυλωμένος και ευδιάθετος. Είχα τόσες φαντασιώσεις που πια πίστευα πως θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε. Το βίτσιο για τη γυναίκα μου ήταν πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά. Είχε γιγαντωθεί και ένιωθα έτοιμος για όλα. Το καλοκαίρι ήταν μπροστά μας και γεμάτο ευκαιρίες για νέες περιπέτειες. Που ξέρετε μπορεί να βρεθούμε σε κάποια από αυτές. Μπορεί να είμαστε το ζευγάρι στη παραλία που κάθεται μπροστά σας. Ή αυτό που χορεύει στο μπαρ. Ή αυτό που μένει στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αφεθείτε και ακολουθήστε μας.

Βίτσιο με τη γυναίκα μου (1ο μέρος)


Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Άλκη και παίρνω το θάρρος να σας διηγηθώ τι έγινε κατά την έξοδό με την γυναίκα μου και δυο φίλους, Σαββατόβραδο πριν από περίπου τρεις μήνες.



Τα γεγονότα είναι αληθινά αλλά δεν αναφέρω πολλές λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους. Με την Άννα είμαστε μαζί 3 χρόνια και παντρεμένοι τον 1.5, 34 εγώ, 29 αυτή. Η ιστορία μας ξεκινά με την επίσκεψή μας σε ένα γνωστό μπαρ-κλαμπ της Αθήνας. Το συγκεκριμένο μαγαζί έτυχε να το επισκεφτώ με τη γυναίκα μου και κάτι φίλους την προηγούμενη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να πάμε σε τέτοιου είδους μπαρ. Ελληνική μουσική, γυναίκες ντυμένες προκλητικά, χαβαλές, τσιφτετέλια κλπ. Όπως καταλαβαίνετε επικεντρωθήκαμε στις γυναίκες. Αρχές καλοκαιριού και όλα τα κορίτσια είχαν ξεχάσει να ντυθούν. Δεν κάτσαμε πολύ όμως καθώς είχαμε πάει αργά και έτσι ανανεώσαμε το ραντεβού μας με το μαγαζί για το επόμενο Σάββατο.


Το οφθαλμόλουτρο ήταν αρκετό για να ξυπνήσει τα πάθη και να αναζωπυρώσει λίγο τη φλόγα με την γυναίκα μου. Συχνά έχουμε φαντασιώσεις με τρίτα πρόσωπα και τις περιγράφουμε ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ. Το Σάββατο ήρθε και θα πηγαίναμε από πιο νωρίς αυτή τη φορά στο ελληνάδικο. Η γυναίκα μου όπως πάντα όμορφη, ντυμένη απλά, με ένα μαύρο κολάν και ένα μπλουζάκι στενό, χωρίς χαμηλό ντεκολτέ, με το μεγάλο της στήθος και το στητό της κωλαράκι να τη δείχνουν σέξι, αλλά όχι προκλητική. Εγώ έχω ένα βίτσιο. Μ αρέσει όλοι, άντρες γυναίκες, να θαυμάζουν την γυναίκα μου. Μ’ αρέσει να ξέρω πως την χαζεύουν, πως με ζηλεύουν που την έχω. Μ’ αρέσει να προκαλεί τον κόσμο με την παρουσία της. Δεν ξέρω, το απολαμβάνω. Με ανάβει. Με φτιάχνει να σκέφτομαι τι θέλουν να της κάνουν οι υπόλοιποι άντρες. Με καυλώνει να το καταλαβαίνει και αυτή. Δεν ξέρω αν είναι διαστροφή ή αν είναι μια κοινή φαντασίωση αλλά όπως και να έχει δεν το έχω συζητήσει με κάποιον άλλον για να ξέρω. Τον τελευταίο καιρό βέβαια το είχα προχωρήσει.


Ξεκίνησε όταν έκανα λογαριασμό σαν ζευγάρι. Μίλαγα με άλλα ζευγάρια ή με άντρες μόνους τους, ακόμα και με κάνα δυο γυναίκες και περιγράφαμε τις φαντασιώσεις μας, ανταλλάσσοντας μηνύματα. Πολλές φορές υποδυόμουν πως μιλάει η Άννα. Έφτασα στο σημείο να τη βγάζω σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα, γυμνή, ντυμένη σέξι πριν από εξόδους, με μαγιό από την παραλία, μέχρι και όταν κάναμε σεξ και να τις ανταλλάζω με άλλους. Φυσικά σε όσες επέλεγα να στείλω ποτέ δεν φαινόταν το πρόσωπο ή γενικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να μας προδώσουν. Ήταν κάτι που με έφτιαχνε πάρα πολύ. Η σκέψη και μόνο ότι την βλέπουν ξένα μάτια, ότι υπάρχουν τύποι που τον παίζουν για πάρτη της, ζευγάρια που μας φαντασιώνονται, με ερέθιζε απίστευτα. Λίγο-λίγο το προχωρούσα και περισσότερο. Οι φαντασιώσεις μου οργίαζαν. Λάμβανα φωτογραφίες άλλων ζευγαριών, διάβαζα τα μηνύματά τους καύλωνα και ξεσπούσα στην Άννα. Ήθελα να της το πω, ήθελα τόσο πολύ να συμμετάσχει και αυτή. Αλλά ποτέ δεν έβρισκα την ευκαιρία και φοβόμουν πως θα αντιδράσει. Η γυναίκα μου δεν ξέρει ακριβώς το βίτσιο μου. Καταλαβαίνει φυσικά πως μου αρέσει να είναι όμορφη και σέξι, αλλά καθώς πιο συντηρητική, απολαμβάνει κάποιες από τις φαντασιώσεις μου που τολμώ να της εκμυστηρευτώ κατά τη διάρκεια του σεξ, παίρνει μέρος σε αυτές, αλλά έχει όρια. Συνήθως ντρέπεται και μαζεύεται.


Φτάσαμε λοιπόν κατά τη 1:00 το βράδυ. Σχετικά νωρίς για αυτό το μαγαζί. Μαζί μας είχαν έρθει και δυο φίλοι μου από το στρατό, ο Φάνης και ο Κώστας, που ανά αραιά διαστήματα βρισκόμασταν και κάναμε παρέα. Την Άννα δεν την είχαν δει πολλές φορές. Κόσμος αρκετός αλλά το μαγαζί ήταν μεγάλο και δεν ήταν φίσκα ακόμη. Στο διπλανό σταντ λοιπόν ήταν δύο κοπέλες. Η μία δεν φαινόταν καλά γιατί την έκρυβε μια κολόνα. Η άλλη όμως ήταν σκέτη κόλαση. Φορούσε ένα κολλητό μίνι φόρεμα και είχε ένα κώλο απίστευτα τουρλωτό και σέξι. Από τους ωραιότερους που είχα δει. Στο πρόσωπο δεν ήταν κάτι εξαιρετικό, μέτρια προς καλή. Το σώμα της όμως πραγματικά κόλαζε άγιο. Έριχνα λοιπόν κλεφτές ματιές προς το μέρος της, διακριτικά πάντα όσο μπορούσα καθώς ήταν μαζί μου και η γυναίκα. Οι φίλοι μου βέβαια δεν είχαν τέτοια προβλήματα και χάζευαν το θέαμα χωρίς ενδοιασμούς. Η κοπέλα που καθόταν δίπλα μας βέβαια, άρχισε να απολαμβάνει το ότι είχε κοινό και κουνούσε προκλητικά συνέχεια το κωλαράκι της, τουρλώνοντάς τον και λικνίζοντάς τον σε κάθε ευκαιρία, ενώ έριχνε και αυτή τις ματιές της προς την παρέα μας.


Μετά από λίγο τα πράγματα αγρίεψαν καθώς στην παρέα τους ήρθε ένας τύπος που μάλλον ήταν το αγόρι της. Μέσα σε δέκα λεπτά ήπιαν 3-4 σφηνάκια και πια η φίλη μας άρχισε να μεθάει. Ξεκινούν να φιλιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο. Προκλητικά, με τη γλώσσα της να έχει χωθεί βαθιά στο στόμα του και για πολύ ώρα. Ο τύπος άρχισε να την χουφτώνει στον κώλο χωρίς ενδοιασμό ή ντροπή. Προσπαθούσα να μην κοιτάω αλλά πραγματικά με είχε συνεπάρει το θέαμα. Η τύπισσα ήταν απίστευτο τσουλάκι, γεννημένη για να καυλώνει τον κόσμο. Οι φίλοι μου είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η γυναίκα μου που μας είχε πάρει χαμπάρι γέλαγε αμήχανη με την προκλητικότητά της. Εγώ για να την κάνω να νιώσει λίγο πιο χαλαρή και να μην ξενερώσει, άρχισα να κερνάω σφηνάκια. Δεν άργησε πολύ να την ακούσει και η δικιά μου που πια λύθηκε και άρχισε και αυτή να χορεύει δίπλα μου. Εγώ σε κάθε ευκαιρία δεν σας κρύβω πως κρυφοκοίταζα την τσόντα που εκτυλισσόταν δίπλα μας και είχα καυλώσει με την προκλητικότητα και την πουτανιά της διπλανής.


Τα τσιφτετέλια έδιναν και έπαιρναν, μαζί και τα σφηνάκια και όσο πήγαινε εγώ ξέφευγα. Δεν ήμουν βέβαια ο μόνος. Η διπλανή μας είχε κολλήσει τον θεσπέσιο κώλο της πάνω στον πούτσο του τύπου και τον κούναγε προκλητικά πάνω του. Τα μάτια μου είχαν πεταχτεί έξω. Σε κάποια φάση τα βλέμματά μας με την διπλανή συναντιούνται και κάνει κάτι που σταμάτησε την καρδιά μου από την καύλα. Αρχίζει να σκύβει τουρλώνοντας κι άλλο τον κώλο της στον καημένο τον τύπο και κρατώντας το βλέμμα της πάνω μου, μου έσκασε ένα αμυδρό χαμόγελο, μάλλον βλέποντας την έκφραση του προσώπου μου. Νόμιζα ότι έβλεπα σέξι βιντεοκλίπ ή κάτι τέτοιο. Του τύπου πια του διαγραφόταν η πούτσα πάνω στη βερμούδα. Η γυναίκα μου διέκοψε τις φαντασιώσεις μου με ένα ζουμερό φιλί.


- Χαζεύεις την τσόντα; μου λέει.


- Τσόντα δε λες τίποτα. Γάμησε τα, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.


- Αφού σου χω πει ότι θέλω να βλέπουμε τις τσόντες που σε φτιάχνουν μαζί, γιατί δεν με φώναξες;


μου λέει αφήνοντάς με να την κοιτάω λίγο σαν χαζός. Γυρνάει πιάνει ένα σφηνάκι τεκίλα και το πίνει. Αλλά επειδή κάποιος την κούνησε σχεδόν το μισό χύθηκε στο πιγούνι της. Δεν έχασα χρόνο και όσο πιο διακριτικά της έδωσα ένα φιλί γλείφοντας παράλληλα το ποτό. Αυτό φάνηκε να την αναστατώνει πολύ. Γύρισε πλάτη και άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι με τον Κώστα, ακουμπώντας που και που τον κώλο της πάνω μου και νιώθοντας τον καυλωμένο μου πούτσο πάνω στο κολάν που φορούσε. Εκείνη τη στιγμή κάτι πρέπει να είπε η διπλανή στον δικό της και οι δύο τους αντάλλαξαν ένα βιαστικό βλέμμα με την γυναίκα μου. Μετά από λίγα λεπτά καθώς εγώ ψευτοκαθόμουν σε ένα σκαμπό, σκύβει λίγο γυρνώντας πλάτη στους διπλανούς και μου λέει στο αυτί…


- Ζηλεύω.


- Τι ζηλεύεις μωρό μου;


- Που σε καύλωσε το βρωμοπούτανο.


- Εσύ αγάπη μου με καυλώνεις περισσότερο.


- Περισσότερο; Άρα σε καυλώνει «λίγο» και το τσουλάκι δίπλα ε;


- Έτσι όπως τον παίζει τον τύπο, άνθρωπος είμαι κι εγώ, λύγισα.


- Αμ δεν παίζει μόνο αυτόν, παίζει κι σένα. Το είδα εγώ το πουτανάκι πως τον κούναγε το κώλο της και τι βλέμματα σου έριχνε.


- Μεθυσμένη είναι μωράκι μου.


- Κι εγώ μεθυσμένη είμαι αλλά κρατιέμαι.


- Γιατί κρατιέσαι; Αφέσου.


- Ας μην ήταν εδώ τα παιδιά και θα σου έλεγα εγώ.


- Τι έχεις στο μυαλό σου που ντρέπεσαι δηλαδή τα παιδιά;


- Δεν ξέρω, έχω πιει αρκετά για να μπορώ να πω με σιγουριά πως σήμερα θα ήταν ιδιαίτερη νύχτα. Και εγώ ξέρεις άνθρωπος είμαι και λυγίζω.


Γύρισα και της έδωσα ένα φιλί. Άνοιξα τα μάτια και έπιασα το βλέμμα του τύπου δίπλα καρφωμένο στον κώλο της γυναίκας μου που τόση ώρα τον είχε θέα μπροστά του. Μια θέα που το κολάν σε συνδυασμό με τις γόβες που φορούσε πρέπει να ήταν εκπληκτική. Το τσουλάκι του κάτι έλεγε στην φίλη της που ετοιμαζόταν να φύγει. Ο Φάνης βγήκε έξω να μιλήσει στο κινητό και ο Κώστας ήρθε δίπλα μου φανερά αναστατωμένος από την διπλανή καύλα μου λέει.


- Τι παιδί είναι αυτό ρε μαλάκα; Έχω πιει κι όλα και μου έρχεται να την αρπάξω. Δεν είμαι καλά σου λέω.


- Γάμησε τα κι εγώ αρρώστησα ρε συ. Μου χει γίνει πέτρα.


- Καλά ρε συ Άλκη, με τι να πρωτοκαυλώσεις και εσύ; Είναι και η γυναίκα σου άλλη...


Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τον κοιτάξω λίγο στραβά και του είπα…


- Άλλη τι;


Έπιασε δυο σφηνάκια, μου έδωσε το ένα και τσουγκρίζοντας λέει…


- Άλλη καύλα από κει. Άντε και να σβήσουν οι φωτιές μας.


Ο Φάνης ήρθε εκείνη τη στιγμή πριν συνεχίσουμε τη συζήτηση με το Κώστα και μας είπε πως πρέπει να φύγει γιατί θα βρισκόταν με την κοπελιά του. Εν τω μεταξύ το μαγαζί είχε γεμίσει κόσμο. Η Άννα με τράβηξε και αρχίσαμε να χορεύουμε και να φιλιόμαστε. Ένιωθα περίεργα που ο Κώστας είχε εκφραστεί έτσι για την Άννα. Καθώς το πρώτο σοκ είχε περάσει, λίγο και το ποτό, είχαν μεγαλώσει την έξαψη που ένιωθα. Ο Κώστας μετά από λίγο μάλλον βαρέθηκε να κρατάει το φανάρι και μου είπε πως πάει να χαιρετήσει κάτι παιδιά σε ένα άλλο μαγαζί και αν είναι θα περάσει αργότερα. Φίλησε την Άννα και κάτι της είπε. Η Άννα σαν να σάστισε λίγο, χαμογέλασε και νομίζω πως του είπε ευχαριστώ και έφυγε κλείνοντας μου το μάτι.


- Πριν από λίγο μου είπες πως αν δεν ήταν εδώ τα παιδιά θα αφηνόσουν. Η επιθυμία σου πραγματοποιήθηκε μωρό μου.


- Φέρε να πιούμε, να μην καταλαβαίνουμε.


Παρήγγειλα ένα μπουκάλι τεκίλα με πολλά σφηνοπότηρα και όταν το είδε η Άννα έμεινε με το στόμα ανοιχτό καθώς περίμενε μόνο σφηνάκια. Ήπιαμε λοιπόν μια πρώτη γύρα και ο χορός μας συνεχίστηκε. Οι διπλανοί μας εξακολουθούσαν και αυτοί να ξεσαλώνουν και καθώς ο κόσμος είχε πληθύνει τους είχε φέρει πιο κοντά μας. Τώρα πια ήταν σε απόσταση 1-1.5 μέτρο.


- Δεν πιστεύω να σου είπε καμιά μαλακία ο Κώστας; Πρέπει να είχε γίνει λιάρδα.


- Όντως είχε μεθύσει γιατί μου είπε καληνύχτα στην μακράν πιο σέξι παρουσία της βραδιάς και κάτι του στυλ πως είσαι τυχερός που με έχεις.


- Ναι ε; Και μένα μου πέταξε κάτι περίεργα, μάλλον τον συνεπήρε και η φάση με το τσουλάκι. Τι καύλες τον πιάσανε, τι να σου πω. Αύριο δεν θα θυμάται τίποτα. Συγνώμη αν σε έφερε σε δύσκολη θέση.


- Όχι μωρό μου, μην το σκέφτεσαι, δεν είπε και κάτι κακό ο άνθρωπος.


Έβαλε λοιπόν ένα ξεσηκωτικό τραγούδι ο ντι τζέι και έγινε πανικός στο μαγαζί. Η Άννα μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί και αρχίζει να χορεύει, κάνοντας αργές στροφές και σηκώνοντας τα χέρια της ψηλά. Η διπλανή μας που χόρευε και αυτή και τον κούναγε κολασμένα, μου έριξε ένα βλέμμα και έπιασε τα χέρια της Άννας. Άρχισαν να χορεύουν οι δυο τους ένα απίστευτο τσιφτετέλι. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό όπως έπιανε η μία την μέση της άλλης και ακουμπούσαν τα σώματά τους, δειλά στην αρχή αλλά σιγά-σιγά ξεθάρρευαν. Δυστυχώς ο ντι τζέι άλλαξε τραγούδι απότομα δίνοντάς μου την ευκαιρία να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από τις δύο καύλες και να συνειδητοποιήσω πως όλοι οι γύρω άντρες έχουν δημιουργήσει ένα κύκλο χαζεύοντας και αυτοί το θέαμα με το στόμα ανοιχτό σχεδόν.


Δεν χάνω ευκαιρία, γεμίζω 4 σφηνάκια και τα προσφέρω. Συστηνόμαστε, Μαρία και Ηλίας τους έλεγαν, πιτσιρίκια και οι δυο 24 χρονών αυτός, 19 η Μαρία. Περιττό να σας πω πόσο είχα καυλώσει. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο τσουλάκι. Η Μαρία μια κοίταγε εμένα, μια τον Ηλία, έσκυβε, κουνούσε τον κώλο της και όλα τα έκανε τόσο προκλητικά που δεν το πίστευα. Η Άννα εμφανώς μεθυσμένη, πέφτει στην αγκαλιά μου και με ρώτησε αν μου άρεσε έτσι όπως χόρευαν πριν.


- Με τρελάνατε πουτανάκια και τα δυο. Βασικά όχι μόνο εμένα αλλά το μισό μαγαζί που σας χάζευε.


- Με έχεις μεθύσει και δεν ξέρω τι κάνω.


- Ναι αλλά και εσένα σου άρεσε. Σε κάποια φάση νόμιζα πως θα φιληθείτε.


- Θα ήθελες να την φιλήσω;


- Θα θελα να σε δω να της κάνεις διάφορα και να είμαι μαζί σας κι εγώ.


- Άλκη σταμάτα, θα ξεφτιλιστούμε σήμερα.


Έβαλα άλλα 4 σφηνάκια. Η Άννα πια σχεδόν παραπατούσε και γελούσε με το κάθε τι. Και εγώ δεν πήγαινα πίσω. Στο επόμενο τσιφτετέλι ξαναπιάστηκαν αλλά αυτή τη φορά έβαλαν και εμένα με τον Ηλία στο χορό. Το μαγαζί πια ήταν ασφυκτικά γεμάτο και τα κορμιά μας ακουμπούσαν σε κάθε κίνηση. Η Μαρία χόρευε αντικριστά με την Άννα και ακουμπούσε τον κώλο της πάνω στον Ηλία που τον είχε πλάτη και την είχε πιάσει από την μέση. Το ίδιο έκανε και η Άννα σε μένα μόνο που η Μαρία το έκανε με μια τρομερή προκλητικότητα, κοιτάζοντάς με συνεχώς. Ήμουν τόσο καυλωμένος που νόμιζα πως θα χύσω. Σε κάποια αλλαγή τραγουδιού, η Μαρία πιάνει την Άννα και πάνω στο χορό αλλάζουν πλευρές. Με την φόρα που είχε έπεσε κατευθείαν πάνω στον σκληρό μου πούτσο. Δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να απομακρυνθεί, το αντίθετο, άρχισε πάλι να λικνίζει τον απίστευτο κώλο της πάνω μου. Ένιωθα το καυλί μου σχεδόν να έχει χωθεί στο χώρισμα του κώλου της, με τόση πίεση που με άγγιζε.


Η Μαρία κοιτούσε την Άννα συνεχώς, ενώ αυτή χόρευε με τον Ηλία που την είχε πιάσει από τα χέρια. Βέβαια δεν φαινόταν να υπάρχει κάποια αντίστοιχη «επαφή». Όχι ότι εκείνη τη δεδομένη στιγμή κοιτούσα αυτό. Σε κάποια φάση, κάνει μια στροφή η Άννα και ξαφνικά η Μαρία γυρνάει και μου λέει αγγίζοντας την γλώσσα της στο αυτί μου…


- Θέλω να σε γλείψω.


Αυτό ήταν, είχα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ήθελα να τη χύσω και δεν σκεφτόμουν καθαρά. Τι θα έλεγε η Άννα, αν θα το έπαιρνε χαμπάρι, δεν το πολυσκεφτόμουν. Το μεθύσι μου με έκανε να πιστεύω πως η Άννα δεν θα καταλάβαινε την απουσία μας ή αν την καταλάβαινε δεν θα έδινε και πολύ σημασία. Τα δικαιολογούσα όλα αυτά στο μυαλό μου στο ότι ήταν φανερά μεθυσμένη. Έβαλα λοιπόν το χέρι μου όσο πιο διακριτικά γινόταν κάτω από την φούστα και παραμερίζοντας το στρινγκάκι της άγγιξα το υγρό μουνί της.

- Θα είμαι στις γυναικείες τουαλέτες του δίπλα μαγαζιού που δεν θα έχει τόσο κόσμο, μου λέει.


- Θα μας πάρουν χαμπάρι και θα γίνει χαμός. Γέλασε και μου απαντάει…


- O Ηλίας είναι sex buddy μου. Δεν έχουμε θέματα. Η δικιά σου είναι λιώμα.


Έφυγε περνώντας ανάμεσα από τον κόσμο, κατευθυνόμενη προς την έξοδο. Η Άννα έπεσε πάνω μου σχεδόν τρεκλίζοντας. Μου δίνει ένα φιλί και μου λέει γελώντας πως είναι τελείως μεθυσμένη. Έψαχνα ένα τρόπο να φύγω αλλά κολλούσα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο Κώστας. Με το που έρχεται έτσι μεθυσμένοι όπως ήμασταν κάναμε όλοι σαν να είχαμε να τον δούμε 5 χρόνια. Σκύβω και του λέω…


- Πάλι καλά που ήρθες, με περιμένει το πουτανάκι. Πρέπει να πάω.


Ο Κώστας ξαφνιάστηκε και άρχισε να γελάει.


- Μα καλά ρε μαλάκα και η Άννα;


- Η Άννα του λέω είναι χάλια, δεν νομίζω να καταλάβει κάτι.


Γελάει πάλι και βάζει άλλη μια γύρα σφηνάκια. Την δεύτερη μέσα στα 3 λεπτά αφότου είχε έρθει. Εν τω μεταξύ η Άννα καθόταν στο σκαμπό κατάκοπη.


- Καλά πήγαινε θα την απασχολήσω εγώ την Άννα.


Δεν είπα κάτι. Φεύγοντας τον είδα να την πιάνει να χορέψουν. Όσο περπατούσα ζαλισμένος σκεφτόμουν τι έκανα. Φερόμουν τόσο παράτολμα αλλά το ποτό και η καύλα είχαν θολώσει τα πάντα. Να απασχολήσει την γυναίκα μου; Εκείνη τη στιγμή μου φαινόταν τόσο λογικό. Το δίπλα μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο σε σχέση με το άλλο. Κατευθύνθηκα στις τουαλέτες και για καλή μου τύχη δεν υπήρχε κόσμος. Με περίμενε η Μαρία στην πόρτα. Βλέποντας το κορμί της με περισσότερα φώτα ξαναφούντωσα. Ο κώλος της ήταν έργο τέχνης. Το μίνι φόρεμα κάλυπτε οριακά τα στρογγυλά της κωλομέρια, ενώ έτσι όπως πετούσαν οι ρώγες της φαινόταν πια ξεκάθαρα πως δεν φορούσε σουτιέν.


- Νόμιζα πως δεν θα ερχόσουν. Ήμουν έτοιμη να φύγω.


- Δε θα το έχανα με τίποτα. Με έχεις καυλώσει τόσο πολύ όλο το βράδυ.


Ξεκινάμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί ενώ της πιάνω τον κώλο με τα δύο χέρια και της σηκώνω το φόρεμα. Μπαίνουμε στην τουαλέτα και με ρίχνει πάνω στη πόρτα ενώ ήδη μου είχε ξεκουμπώσει σχεδόν το παντελόνι. Σκύβει λυγίζοντας τα γόνατά της και πιάνει τον πούτσο μου, οποίος ήταν πέτρα. Αρχίζει ένα τσιμπούκι ασύλληπτο. Τον έβαζε τόσο βαθιά στο στόμα της που δεν το πίστευα ενώ κρατούσε τα μάτια της συνεχώς καρφωμένα στα δικά μου. Ήθελα να την γαμήσω άσχημα αλλά χωρίς προφυλακτικό δεν θα το έκανα όσο μεθυσμένος και να ήμουν. Τον βγάζει από το στόμα συνεχίζοντας να μου τον παίζει. Είχε ανοίξει το στόμα της διάπλατα και τον κρατούσε σταθερό πάνω στη γλώσσα της που την είχε βγάλει έξω. Δεν είχε κουνήσει το βλέμμα της δευτερόλεπτο από τα μάτια μου. Ξαφνικά μου λέει…


- Που της είπες ότι πας; Της είπες ότι έρχεσαι να με χύσεις;


- Ήρθε ένας φίλος μου και θα την κρατήσει αυτός απασχολημένη όσο λείπουμε.


- Απασχολημένη ε; Καλά άφησες την γυναικούλα σου, λιώμα από το ποτό και ξαναμμένη μόνη με δύο άντρες;


Όλος αυτός ο διάλογος με είχε φέρει στα όριά μου, όχι ότι ήθελα και πολύ. Έχυσα ένα ποτάμι πάνω στη γλώσσα της και τα χύσια έσταζαν σε όλο της το πρόσωπο. Με καθάρισε, ρουφώντας με και γλείφοντάς με. Ήθελα να φύγω. Ο προηγούμενος διάλογος με είχε ανάψει αλλά μου είχε βάλει και φιτιλιές. Ήθελα να πάω στην Άννα, να δω αν ήταν «απασχολημένη». Όσο περπατούσα γρήγορα πίσω στο μαγαζί θυμήθηκα την ατάκα του Κώστα πριν φύγει. Ήταν σίγουρο πως την γλυκοκοίταζε και δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει. Δεν ήμουν τσαντισμένος όμως, περισσότερο περίεργος ένιωθα. Δεν ξέρω τι περίμενα να δω. Το συναίσθημα ήταν περίεργο. Ένιωθα έξαψη, άγχος. Περνούσα ανάμεσα από τον κόσμο όταν τους είδα στα 10 μέτρα μακριά, στριμωγμένοι ανάμεσα στο κόσμο να χορεύουν και οι τρεις μαζί.


Την είχαν βάλει ανάμεσά τους, ενώ την άγγιζαν και οι δύο πολύ προκλητικά. Ο Ηλίας είχε τα χέρια του στη μέση της και ήταν κολλημένος πάνω της, με τα βυζιά της και γενικά όλο της το σώμα να ακουμπάει στο δικό του. Ο Κώστας ήταν πίσω της με τα χέρια του στους γοφούς της, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα πως πρέπει να είχε τον πούτσο του κολλημένο πάνω της και το πρόσωπό του ήταν σε απόσταση αναπνοής από το λαιμό της. Η Άννα φαινόταν τελείως χαμένη, σαν υπνωτισμένη. Είχε τα μάτια της συνεχώς κλειστά. Οι κινήσεις της ήταν αργές. Ήταν ξεκάθαρο πως ο Κώστας και ο Ηλίας την είχαν βρει τελείως μεθυσμένη και εκμεταλλευόντουσαν την ευκαιρία. Εγώ πάλι είχα σταματήσει στα δέκα μέτρα και τους παρατηρούσα με δυσκολία, ανάμεσα από τον κόσμο που μου έκρυβε την οπτική επαφή ανά διαστήματα. Ευτυχώς ήμουν λίγο πιο ψηλά λόγω του υπερυψωμένου σημείου που είχα σταματήσει. Ένιωθα τόσο περίεργα, δεν μπορώ να το εξηγήσω εύκολα. Ήμουν θυμωμένος αλλά με καύλωνε κι όλα το όλο σκηνικό. Το ότι την έβλεπα τελείως παραδομένη στα χέρια δυο αγνώστων σχεδόν σε αυτή ανδρών. Έρμαιο των σεξουαλικών τους ορέξεων. Απροστάτευτη και αδύναμη να μην προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Οι φαντασιώσεις που είχα τόσο καιρό πραγματοποιούνταν μπροστά στα μάτια μου.


Ξαφνικά ο Κώστας σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε. Δεν έκανε καμία κίνηση να σταματήσει. Κοιταχτήκαμε και μετρηθήκαμε για μια στιγμή που μου φάνηκε πως κράτησε μια ώρα. Δεν αντέδρασα, δεν κουνήθηκα από τη θέση μου, ούτε κούνησα το βλέμμα μου. Είχα κολλήσει από την έξαψη και το θέαμα. Προσπαθώντας να καταλάβω αν θα του σπάσω τα μούτρα ή θα αφεθώ να απολαύσω την πραγματοποίηση των φαντασιώσεων μου. Τότε ο Κώστας τράβηξε κι άλλο το σκοινί. Πλησιάζει στο αυτί της Άννας, κάτι της είπε και αυτή ανοίγει αργά τα μάτια και με κοίταξε ενώ ο Κώστας της έδωσε ένα φιλί μεταξύ λαιμού και ώμου χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την Άννα. Αυτό ήταν. Ένιωσα τη στιγμή να με ξεπερνάει και άρχισα να τους πλησιάζω. Δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τόσο προχωρημένο. Όταν με είδε η Άννα να τους κοιτάω ένιωσα γυμνός μπροστά της. Ο Ηλίας μόλις με είδε να πλησιάζω απομακρύνθηκε όσο του επέτρεπε ο γύρω κόσμος και έκανε να πιει από το ποτό του φανερά άβολα. Το ίδιο και ο Κώστας που σαν να κατάλαβε ότι ξεπέρασε τα όρια ψιλομαζεύτηκε και χαμογελούσε όλο υπονοούμενο. Η Άννα μόλις έφτασα δίπλα τους σχεδόν σωριάστηκε στην αγκαλιά μου. Όλοι τριγύρω ένιωθα πως μας κοίταζαν επίμονα.


- Δε νιώθω καλά, πάμε να φύγουμε σε παρακαλώ,


μου είπε φανερά αποδυναμωμένη. Ακριβώς πίσω μου ήρθε και η Μαρία. Μας είδε έτσι και άρχισε να γελάει. Εκνευρίστηκα και με αυτή, εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν καθαρά, το ένιωθα.


- Ευχαριστώ που την κράτησες απασχολημένη. Να σαι καλά Κωστάκη, του είπα.


- Όποτε θες στη διάθεσή σας, μου απαντάει ήρεμα και χαμογελώντας και με στέλνει.


Τους χαιρέτησα όλους βιαστικά, άφησα λεφτά στον Κώστα να πληρώσει. Φεύγοντας η Μαρία μου έδωσε σε ένα χαρτί το κινητό της. Το έβαλα στη τσέπη μου και κουβαλώντας σχεδόν την Άννα φύγαμε. Όσο οδηγούσα η Άννα κοιμόταν στη θέση του συνοδηγού. Είχα αφήσει ανοιχτό το παράθυρο να με χτυπάει ο δροσερός αέρας μπας και συνέλθω. Σκεφτόμουν ότι έγινε και προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω. Έπρεπε να πλακώσω και τους δύο στις μπουνιές; Η αλήθεια ήταν πως ενοχλήθηκα, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά περισσότερο ένιωθα ντροπή. Ότι αποκαλύφθηκα. Πως κατάλαβε ο Κώστας και η Άννα το βίτσιο μου, ότι είδαν τις φαντασιώσεις μου. Αδιαμφισβήτητα ο Κώστας έδειχνε να έχει επίγνωση του τι κάνει. Έδειχνε να θέλει να συμμετάσχει σε όλο αυτό και να παίρνει πρωτοβουλίες προς αυτή τη κατεύθυνση.


Όσο περνούσε η ώρα και το σκεφτόμουν τόσο με άναβε η όλη ιδέα. Το ότι ένας φίλος μου καυλώνει τόσο με την γυναίκα μου. Ότι άγγιζε το κορμί της με τα χέρια του. Ότι την φίλησε. Ότι είχε κολλήσει τον καυλωμένο του πούτσο στον κώλο της. Και όλα αυτά μπροστά μου, ενώ ήξερε πως τους παρακολουθώ. Μάλλον θα προτιμούσα να μην είχα εκτεθεί έτσι σε ένα φίλο. Αν ήταν κάποιος άγνωστος να ένιωθα πιο ελεύθερος. Για την Άννα δεν μπορούσα να είμαι σίγουρος. Τι κατάλαβε και τι όχι θα το μάθαινα το πρωί. Τι από αυτά που έκανε έγινε συνειδητά και τι χωρίς να το καταλαβαίνει; Αν την είχε καυλώσει το σκηνικό ή αν δεν θα θυμάται τίποτα. Υπήρχε περίπτωση να με είχε καταλάβει και να το έκανε από αντίδραση; Ή απλά απολάμβανε τα ανδρικά ξένα χέρια να την χουφτώνουν σχεδόν. Πως δυο καυλωμένες πούτσες την άγγιζαν ταυτόχρονα. Όλα αυτά και πολλά-πολλά ακόμη θα τα μάθαινα πολύ σύντομα.


Συνεχίζεται...

Η γυναίκα μου στις διακοπές (3ο μέρος)


 Λίγο αργότερα, φύγαμε από την παραλία, έχοντας κάνει το πρώτο μας τρίο και ομολογώ πως ένιωθα εξαντλημένος. Είχε γεμίσει το μυαλό μου με εικόνες της απίστευτης πρώτης μας παρτούζας. Την Άννα να ξεσκίζεται στα χέρια ενός σχεδόν αγνώστου. Ομολογώ πως δεν πίστευα πραγματικά πως θα την έβλεπα έτσι. Ένιωθα πως θα πραγματοποιούσα από εδώ και μπρος όλες μου τις φαντασιώσεις όσο προχωρημένες και αν ήταν. Αφού φάγαμε και πήραμε λίγες δυνάμεις πέσαμε για ύπνο και σηκωθήκαμε αρκετές ώρες μετά. Στο μπαλκόνι καθόταν ο Γιώργος και η Ζωή, ακούγαμε σχεδόν την συζήτησή τους. Η Άννα έβαλε ένα κοντομάνικό μου και βγήκε έξω και αυτή.


- Πάμε, μου λέει, να δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας.


Από ότι μας είπαν τα παιδιά προτίμησαν να μη βγουν από το δωμάτιο ώστε να ξεκουραστούν με πολύ ύπνο γιατί ο Γιώργος όλο το βράδυ σχεδόν, ξέρναγε. Φαινόντουσαν όμως μια χαρά και οι δύο τώρα, είχαν πάρει τα πάνω τους μετά από τόσο ύπνο. Η Ζωή δε με κοιτούσε καθόλου και προσπαθούσε να αλλάζει συνέχεια συζήτηση ώστε να μην ειπωθεί ακόμη κάτι για το χθεσινό βράδυ. Κανονίσαμε να τους βρούμε για ποτό αργότερα στο ίδιο στέκι. Αυτή τη φορά η Άννα δεν ντύθηκε τόσο πρόστυχα, έβαλε ένα κορμάκι μαύρο και ένα τζιν σορτσάκι που όμως ταίριαζε απίστευτα με το κορμάκι. Πάλι ήταν πολύ σέξι αλλά δεν έβγαζε μάτι ότι έχει βγει για γαμήσι. Τους βρήκαμε αυτή την φορά να κάθονται σε ένα τραπέζι, δεν είχε τόσο κόσμο σήμερα. Η Κατερίνα δεν ήταν εκεί και απογοητεύτηκα γιατί ήθελα να δω τι να φοράει πάλι το καργιολάκι να την πάρω λίγο μάτι. Η Ζωή βέβαια ήταν ανανεωμένη, χαρούμενη, ευδιάθετη. Ήταν πολύ όμορφο αυτό το κορίτσι.


Φορούσε ένα λευκό, λινό φορεματάκι, λίγο διάφανο με τον κατάλληλο φωτισμό. Είχαν ήδη πιει κάνα δυο ποτάκια και ήταν και οι δύο φρέσκοι και ορεξάτοι. Ξαφνικά ο Πέτρος μπήκε στο μαγαζί με την Κατερίνα και έκατσαν μαζί μας. Είχαν ρεπό σήμερα και οι δύο. Ο Πέτρος τράβηξε καρέκλα και έκατσε επίτηδες ανάμεσα σε μένα και στην Άννα, η οποία είχε από δεξιά της τον Γιώργο. Η Κατερίνα έκατσε δίπλα μου αρκετά στριμωγμένη, δηλαδή πολύ κοντά μου. Τα πόδια της ακουμπούσαν στα δικά μου μιας και δεν υπήρχε χώρος. Φορούσε μια φουστίτσα φαρδιά μίνι, μούρλια και ένα κοντό μπλουζάκι. Ήταν σκέτος πειρασμός έτσι όπως την είχα στο πλάι μου. Με το που έκατσαν άρχισαν από το μαγαζί να μας κερνάνε σφηνάκια, κανάτες κλπ. Δεν μας πήρε πολύ ώρα και ήμασταν όλοι αρκετά ζαλισμένοι. Έβλεπα την Άννα να μιλάει με το Γιώργο και τον Πέτρο και να γελάνε και από την ζαλάδα μου δεν πρόσεχα καν τι λέγανε. Δεν με ενδιέφερε εκείνη την στιγμή. Απολάμβανα το πως έσκυβαν πάνω της όταν γέλαγαν και την ακουμπούσαν αρκετά διαχυτικά και οι δύο.


Αρχικά ο Πέτρος ήταν πιο άνετος και ο Γιώργος πιο μαζεμένος, αφού ένιωσε απειλή από την απρόσμενη εισβολή του. Αλλά σιγά-σιγά άρχισε να διεκδικεί την προσοχή της Άννας και αυτός. Η Άννα φυσικά τους έπαιζε και τους δύο σαν παιχνιδάκια. Εγώ που την ήξερα καταλάβαινα τι σκοπό είχε η κάθε της κίνηση. Το κάθε της άγγιγμα στο πόδι του Γιώργου, το σέξι της χαμόγελο, το κοίταγμα στα μάτια όταν της μίλαγαν. Μετά από λίγη ώρα συνειδητοποιούμε πως υπάρχει μια αναστάτωση στο μαγαζί γιατί κάποιος γείτονας είχε φωνάξει την αστυνομία ώστε να κλείσει η μουσική. Είπαμε λοιπόν να φύγουμε αλλά κανείς δεν ήθελε να πάμε σε άλλο μαγαζί, έτσι η Κατερίνα πρότεινε να πάμε να αράξουμε σπίτι της που ήταν λίγο πιο έξω από τον χαμό, και είχε μια μεγάλη βεράντα και πολύ ποτό όπως είπε! Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να πάμε.


Η Άννα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ήρθε μαζί μου προς το αμάξι αλλά προχώρησε πιο μπροστά με τον Πέτρο και ανέβηκε στη μηχανή του. Η Κατερίνα μου έκλεισε το μάτι και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί ο Πέτρος ξέρει το δρόμο, τόσες φορές έχει πάει και δεν είναι και πολύ μακριά στο κάτω-κάτω. Μου πρότεινε να πάμε με το δικό της. Ο Γιώργος σα να ζήλεψε που η Άννα έφυγε έτσι γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά. Είπε πως θα μας ακολουθήσουν με το δικό τους για λίγο αν είναι. Στο αμάξι με ρώτησε πως και είμαι τόσο άνετος. Της έκανε πολύ καλή εντύπωση που δεν είμαι ζηλιάρης με την Άννα αν και είναι τόσο σέξι γυναίκα. Της είπα πως με την Άννα είμαστε πολύ άνετο και απελευθερωμένο ζευγάρι και ειδικά σε αυτές τις διακοπές περνάμε μια περίοδο μεγάλης καύλας. Είστε στο κατάλληλο μέρος με την κατάλληλη παρέα μου κάνει και βάζει το χέρι της στο πούτσο μου. Τρελάθηκα τελείως με το πόσο γρήγορα και άμεσα προχώρησε. Μου τον έκανε πύραυλο αμέσως. Βοήθα με, μου κάνει προσπαθώντας να ξεκουμπώσει το φερμουάρ της βερμούδας. Τον έβγαλα έξω σαν υπνωτισμένος και άρχισε να μου τον τρίβει και να τον παίζει.


- Ο Πέτρος μου είπε να σε περιποιηθώ σήμερα και είπα να μην χάσω χρόνο.


- Ω… Θεέ μου, και πολύ καλά έκανες. Να ναι καλά το παιδί.


- Μην ανησυχείς και αυτός μια χαρά θα είναι.


Φτάνοντας απ’ έξω από το σπίτι της, στο πίσω αμάξι ήταν ο Γιώργος με την Ζωή. Έκανε ότι έσκυψε να πιάσει κάτι και μου έδωσε ένα γλείψιμο για 2-3 δευτερόλεπτα. Είχα τρελαθεί, κουμπώθηκα και βγήκα έξω προσπαθώντας χωρίς επιτυχία να κρύψω την καύλα μου. Η Άννα με τον Πέτρο ήταν άφαντοι.


- Θα μπέρδεψε το δρόμο…


μου κάνει η Κατερίνα με εμφανή ειρωνεία. Σκεφτόμουν που να ήταν και τι να έκανε τώρα η Άννα. Να του παίρνει καμιά πίπα; Ποιος ξέρει; Ανεβήκαμε και κάτσαμε στη βεράντα. Όχι πολύ ώρα μετά ακούσαμε τη μηχανή του Πέτρου. Τους άνοιξε η Κατερίνα και έκατσαν μαζί μας.


- Χαθήκαμε λίγο γιατί πήγαμε από άλλο δρόμο, ήθελε να πάρει τσιγάρα ο Πέτρος.


Της χαμογέλασα και μου έδωσε ένα φιλί. Το μπαλκόνι της ήταν όντως υπέροχο, είχε μια δροσιά και μια ηρεμία. Το πιο κοντινό σπίτι ήταν στα 50 μέτρα ανάμεσα σε κυπαρίσσια και ελιές. Βάλαμε λοιπόν μουσική και η Κατερίνα πήγε με την Άννα και τον Γιώργο να φτιάξουν κοκτέιλ και σφηνάκια. Μαζευτήκαμε πάλι όλοι έξω και μιλάγαμε για διάφορα πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Υπήρχε διάχυτος ένας ερωτισμός. Σε κάποια φάση μου ψιθύρισε η Άννα πως ο Πέτρος την πήγε λίγο παρακάτω και αφού της κατέβασε τις τιράντες άρχισε να της γλείφει τα βυζιά και να τη φιλάει. Μου είπε πως αυτή τον πήρε στο στόμα στην άκρη του δρόμου. Ήταν ερημικά και δεν περνούσε άνθρωπος. Τη ρώτησα αν την έχυσε. Μου είπε πως δεν τον άφησε γιατί ήθελε να τον κρατήσει καυλωμένο για εδώ. Μου είπε επίσης πως τώρα θέλει να τρελάνει τον Γιώργο που την κοιτάει σκασμένος λόγω του Πέτρου. Της είπα πως έχει το ελεύθερο να τον τρελάνει σήμερα αρκεί να μου το λέει για να με φτιάχνει.


Μετά από λίγο ξεκινήσαμε να παίζουμε ένα παιχνίδι, όπου όποιος έχανε έπινε σφηνάκι και σε μισή ώρα είχαμε γίνει όλοι σχεδόν λιάρδα! Εκεί, δεν θυμάμαι καν ποιος πρότεινε να παίξουμε θάρρος ή αλήθεια. Ένιωθα σαν παιδί αλλά οι καύλες μου, μου είχαν θολώσει το μυαλό. Ξεκίνησε δειλά στην αρχή με κάποιες ερωτήσεις και μετά από 5 λεπτά ο Πέτρος ρώτησε την Άννα αν θα είχε πρόβλημα να έβλεπε εμένα με άλλη. Η Άννα είπε όχι βέβαια και η επόμενη πρόκληση ήταν στην Κατερίνα να μου δώσει ένα φιλί. Ξαφνικά η Κατερίνα όρμησε πάνω μου και μου έδωσε ένα ζουμερό γλωσσόφιλο που ένιωσα να κρατάει λεπτά. Ο πούτσος μου ήταν πάλι σκληρός. Η Ζωή μετά ρώτησε την Άννα αν όντως χάθηκαν με το μηχανάκι ή την αποπλάνησε ο Πέτρος κάπου. Γελώντας η Άννα είπε πως αυτή τον αποπλάνησε. Έδειχνε να το απολαμβάνει. Ήταν η σειρά μου και ήθελα να βάλω το Γιώργο στο παιχνίδι γιατί άρχισε πάλι να νιώθει εκτός. Η Άννα τον έπαιζε άσχημα κοιτώντας τον συνέχεια στα μάτια όσο απαντούσε σε όλες αυτές τις προκλητικές απαντήσεις.


Του ζήτησα λοιπόν να βγάλει το εσώρουχο της Ζωής και να μας το δείξει. Για λίγο φάνηκε να το σκέφτεται, αλλά η Ζωή πετάχτηκε και είπε πως δεν φοράει σήμερα μετά από παρότρυνση του Γιώργου. Η Κατερίνα την προκάλεσε να μας το αποδείξει και η Ζωή κοιτώντας τον Γιώργο στα μάτια σήκωσε για ένα δευτερόλεπτο την φούστα και μας έδειξε το ξυρισμένο της μουνάκι. Πόσο ήθελα να το γλείψω εκείνη την στιγμή. Ο Γιώργος σηκώθηκε και πήγε είπε να φτιάξει κι άλλα σφηνάκια και να ρίξει και νερό στο πρόσωπό του γιατί άρχισε να το χάνει. Όσο ήταν στην κουζίνα, η Άννα σηκώθηκε και μου ψιθύρισε στο αυτί:


- Θα αργήσω λίγο, μην ανησυχήσεις…


και περπάτησε προς το εσωτερικό του σπιτιού κάνοντας ένα νόημα στο Γιώργο να την ακολουθήσει. Ο Πέτρος πήγε μέχρι τον υπολογιστή να ανεβάσει την ένταση της μουσικής και να διαλέξει τα επόμενα κομμάτια. Έμεινα μόνος με τις δύο καυλίτσες. Η Κατερίνα δεν έχασε χρόνο, πήγε δίπλα στην Ζωή και τη σήκωσε να χορέψουν. Ήταν ένα υπέροχο θέαμα. Ένιωθα πως αυτές οι δύο μουνάρες χόρευαν μόνο για μένα, σα να ήμασταν μόνοι εκείνη την στιγμή. Όπως κουνούσαν τα υπέροχα κορμιά τους η Κατερίνα σήκωνε λίγο-λίγο τη φούστα της Ζωής να φανεί το κωλαράκι της και το μουνάκι της. Η Ζωή τότε έσκυψε και της έβγαλε το εσώρουχο.


- Δεν είναι δίκαιο να μην φοράω μόνο εγώ εσώρουχο.


Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα. Ξεκίνησαν να φιλιούνται και να χουφτώνει η μία τον κώλο της άλλης. Οι φούστες είχαν σηκωθεί και η θέα ήταν εκπληκτική. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Γύρισα και είδα πως στην κουζίνα δεν ήταν κανείς και ο Πέτρος ήταν όρθιος και χάζευε κι αυτός το θέαμα. Ξαφνικά και οι δύο ήρθαν προς το μέρος μου και άρχισαν να με φιλάνε ταυτόχρονα. Τα χέρια τους ήταν στον πούτσο μου και με συνοπτικές διαδικασίες είχε βγει από το φερμουάρ. Ήθελα τόσο να τις σκίσω και τις δύο. Κατέβηκαν προς τα κάτω και άρχισαν να μου κάνουν ένα διπλό τσιμπούκι κοιτώντας με στα μάτια που αν δεν είχα χύσει τόσες φορές τις προηγούμενες μέρες θα είχα τελειώσει κατευθείαν σαν 16χρονος. Ο Πέτρος μου έκλεισε το μάτι και έφυγε και αυτός προς το μέσα σπίτι. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα τι να κάνει η Άννα και η εικόνα της με 2 ξένους πούτσους με άναψε ακόμα περισσότερο.


Σηκωθήκαμε και πήγαμε στον καναπέ. Τις έγδυσα τελείως και άρχισα να τους γλείφω τα μουνάκια όσο αυτές έδιναν καυτά φιλιά μεταξύ τους. Όπως καθόμουν στον καναπέ έκατσε πάνω μου η Κατερίνα. Την ένιωσα τόσο υγρή και με τρέλανε. Η Ζωή ήταν όρθια και έγλειφε το στήθος της Κατερίνας και περίμενε την σειρά της. Η Κατερίνα φώναζε δυνατά ότι χύνει και βογκούσε σαν πουτάνα. Φαινόταν από την αρχή ότι είναι πολύ καυλιάρα αλλά δεν περίμενα να πηδιέται τόσο ωραία. Είχε κάτι το αέρινο στις κινήσεις της. Σηκώθηκε από τον πούτσο μου και αμέσως η Ζωή με άρχισε στην πίπα. Ο πούτσος μου ήταν γεμάτος με τα υγρά της και φαινόταν να της αρέσει πολύ να τα γλείφει. Η Ζωή ήταν της άλλης σχολής γκόμενα. Της άρεσαν τα πιο βρώμικα σκηνικά. Ήταν πιο πουτάνα, πιο άγρια. Ήθελε την πρόκληση, δεν μπορούσες να την γαμήσεις φυσιολογικά. Γυρνάει στην Κατερίνα και της λέει…


- Χαμήλωσε τη μουσική, θέλω να μας ακούσουν μέσα.


Γύρισε σε μένα και μου λέει:


- Θα μου σκίσεις τον κώλο όπως χθες; Θέλω την γλώσσα της Κατερίνας στο μουνί μου όσο με σκίζεις.


Στήνεται στον καναπέ και μου τουρλώνει το απίστευτο κωλαράκι της. Η Κατερίνα έκατσε από κάτω και ήταν σε απόσταση 1 πόντου από την κωλοτρυπίδα της. Έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στο κωλαράκι της Ζωής. Ακριβώς πριν μπει με έγλειψε και μου το έβαλε στο μουνί της για να πάρω λίγα υγρά. Τότε μπήκα από πίσω της με τεράστια ένταση. Πιο εύκολα από ότι περίμενα σε σχέση με χθες τουλάχιστον. Η Ζωή σχεδόν ούρλιαξε από την καύλα και τον πόνο.


- Σκίσε με, φώναζε, σκίσε μου τον κώλο όσο πιο άγρια μπορείς.


Ένιωθα τη γλώσσα της Κατερίνας στα αρχίδια μου. Όσο πιο δυνατά τη σφυροκοπούσα, τόσο ζητούσε και περισσότερο. Ένιωθα πως έφτανε σε οργασμό γιατί άρχισε να μουγκρίζει και να τρέμει. Τότε γυρνάει και μου λέει με σιγανή ήρεμη φωνή:


- Σε φτιάχνει τώρα καριόλη που η γυναίκα σου δίπλα ξεσκίζεται με δύο πούτσες; Γουστάρεις που παντρεύτηκες μια πουτάνα; Μια ξεκωλιάρα του δρόμου;


Με τσίτωσε τόσο η καριόλα που την έπιασα τόσο δυνατά από τα μαλλιά και την άρχισα να την ξεσκίζω όσο πιο άγρια μπορούσα ρίχνοντάς της πολύ δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια που ακούγονταν σε όλο το σπίτι. Μετά από λίγο άκουσα βογκητά από το μέσα δωμάτιο που ήταν η Άννα και αυτό πυροδότησε τον οργασμό μου. Βγήκα από τον κώλο της και τις έβαλα και τις δύο να γονατίσουν δίπλα-δίπλα ώστε να χύσω στα πρόσωπά τους. Τα χύσια μου έτρεχαν στο στόμα τους και έσταζαν πάνω στα βυζιά τους. Όταν ηρέμησα για 2 λεπτά πλύθηκα στο μπάνιο και βγήκα στο μπαλκόνι. Δύο λεπτά μετά με ακολούθησαν η Ζωή και η Κατερίνα. Δε μιλούσε κανείς, ήμασταν εξαντλημένοι και οι τρεις. Δεν είχα όρεξη ούτε να πιω, ένιωθα μια έντονη επιθυμία να φύγω από εκεί αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την Άννα έτσι. Σηκώθηκα και είπα στην Κατερίνα:


- Μόλις δεις την Άννα, πες της σε παρακαλώ να κατέβει στο αμάξι, θα την περιμένω κάτω.


- Όλα καλά; με ρωτάει.


- Μια χαρά απλά δεν θέλω να την περιμένω εδώ.


- Όπως θες.


Δίνω ένα φιλί και στις δύο και κατέβηκα στο αμάξι να ηρεμήσω. Δεν ήθελα να περιμένω τη γυναίκα μου πάνω, μπροστά σε όλους, πότε θα την χύσουν οι γαμιάδες της για να έρθει να φύγουμε. Ευτυχώς δεν καθυστέρησε πολύ, 10 λεπτά μετά την είδα να κατεβαίνει τις σκάλες. Η όψη της ήταν σαν μιας πουτάνας μετά το τέλος της βάρδιας. Ξεβαμμένη, αναμαλλιασμένη, με πρησμένα χείλια από τα φιλιά και κοκκινίλες στο κορμί της. Αλλά είχε κάτι που με έφτιαξε. Ένιωθα μια περίεργη ικανοποίηση που την έβλεπα έτσι. Μου έδωσε ένα φιλί που κράτησε σχεδόν 2 λεπτά. Κανείς μας δεν είπε τίποτα. Έβαλα μπροστά και φύγαμε. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι αγκαλιά.


- Μ' αγαπάς; με ρώτησε.


- Εννοείται μωρό μου, σε λατρεύω.


- Θέλεις να φύγουμε μια μέρα νωρίτερα; Πάμε κάπου αλλού. Μόνοι μας.


- Έγινε κάτι; Σε πείραξε κάποιος;


- Όχι, θα στα πω όλα. Θέλω όμως να μείνουμε λίγο οι δυο μας, να ηρεμήσω το μυαλό μου. Δεν θέλω να χαθούμε μέσα σε όλα αυτό.


- Οκ μωρό μου. Ετοίμασε τα πράγματά σου και φύγαμε κιόλας. Θέλω να πάμε κάπου οι δυο μας και να μου τα πεις όλα. Με κάθε λεπτομέρεια.


Σε 20 λεπτά χωρίς υπερβολή ήμασταν στο αμάξι και κατευθυνόμασταν στο νότιο κομμάτι του Λευκάδας. Βρήκαμε ένα υπέροχο δωμάτιο σε ένα πολύ ήσυχο σημείο και πέσαμε για ύπνο. Ήθελα να μάθω τα πάντα αλλά ήταν εξαντλημένη και δεν ήθελα να την πιέσω. Ξυπνήσαμε κάποια στιγμή το μεσημέρι. Περιέργως ήμουν απόλυτα φρέσκος και ξεκούραστος. Το ίδιο φαινόταν και η Άννα. Πήγαμε στη μικρή παραλία του ξενοδοχείου και αφού ήπιαμε 2 τζούρες καφέ ξυπνήσαμε για τα καλά.


- Τελικά τι έγινε χθες, θα μου πεις; τη ρώτησα.


- Θες να ακούσεις; Είσαι σίγουρος;


- Εννοείται καύλα μου. Ότι και αν έγινε είμαστε εσύ και εγώ εδώ, σ’ αγαπώ και θέλω πολύ να το ακούσω. Φαντασιώνομαι τόσο καιρό όλα αυτά και ήρθε η ώρα που τα ζούμε. Πες μου λοιπόν μωρό μου τι έγινε χθες;


- Κοίτα να δεις, στο είχα πει πως ήθελα να τρελάνω λίγο τον Γιώργο. Οπότε σαν καλή πουτανίτσα που είμαι έπαιζα με τον Πέτρο και που και που τσίγκλαγα και το Γιώργο. Όταν πήγα μέσα ήμουν ήδη αρκετά αναμμένη και του έκανα νόημα να με ακολουθήσει. Μπήκα στο πρώτο δωμάτιο που βρήκα και έμεινα έτσι χωρίς να ανάψω τα φώτα. Έβγαλα το σορτσάκι μου και έμεινα με το κορμάκι που είχε κούμπωμα στο μουνί, το ξεκούμπωσα και το άγγιξα.


- Ήταν υγρό μωρό μου;


- Ήμουν ήδη αρκετά υγρή, μόνο στη σκέψη του πόσο πουτάνα ήμουν εκείνη τη στιγμή. Όταν μπήκε, με έπιασε κατευθείαν και με κόλλησε στον τοίχο. Άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει παθιασμένα. Το περίμενε μέρες, φαινόταν.


«Ξέρεις πόσο με έχεις καυλώσει καργιολάκι;»


Δεν απάντησα απλά άφησα κάτι αναστεναγμούς και του έπιασα τον πούτσο.


- Πως ήταν το καυλί του μωρό μου;


- Ήταν τόσο καυλωμένος που τον λυπήθηκα. Τι του είχα κάνει η κακούργα; Είπα να τον ξαλαφρώσω. Ήθελα να τον νιώσω στο στόμα μου. Ξεκούμπωσα το φερμουάρ του και του τον έβγαλα έξω. Άρχισα να του τον παίζω και να του γλείφω το πουτσοκέφαλο.


Όσο μιλούσε, εγώ περιττό να σας πω πόσο είχα καυλώσει. Η Άννα ήταν μπρούμυτα στην ξαπλώστρα της με το μπραζίλ της μαγιώ και μου περιέγραφε ότι έγινε με αργή και ερωτική φωνή. Δεν υπήρχε κόσμος εκεί δίπλα εκτός από δύο ζευγάρια μεσήλικων, που διάβαζαν εφημερίδα, περιοδικά και δεν έδειχναν να ασχολούνται καθόλου με εμάς.


- Τότε ο Γιώργος γύρισε και μου είπε…


«Τι κάνεις; Θα μας καταλάβουν ότι λείπουμε, δε φοβάσαι μην μπει κανείς;»


«Δεν πρόκειται να έρθει κανείς. Ξέρεις γιατί; Γιατί η Ζωή θα είναι απασχολημένη στο να αποπλανήσει τον Άλκη όπως χθες».


«Τι εννοείς όπως χθες;


«Δεν έχεις ιδέα ότι χθες ο Άλκης σου γάμησε την γυναίκα; Όσο εσύ κοιμόσουν η καριόλα σου γαμιόταν παραδίπλα. Δεν ξέρεις πως δεν πρέπει να αφήνεις ποτέ τη γυναίκα σου καυλωμένη;»


Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι να του πάρω όλο του τον πούτσο στο στόμα. Μετά από λίγη ώρα που του έπαιρνα μια από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω πάρει ποτέ, με σήκωσε και με κόλλησε στην ντουλάπα. Μου σήκωσε το κορμάκι και μπήκε από πίσω στο μουνί μου που έσταζε από καύλα. Με γαμούσε αρκετή ώρα έτσι άγρια και δυνατά μέχρι που άνοιξε η πόρτα και σταμάτησε ξαφνιασμένος. Ήταν ο Πέτρος ο οποίος μπήκε μέσα και είπε στο Γιώργο…


«συνέχισε, απλά είπα να σε βοηθήσω λίγο με το πουτανάκι».


Εγώ τότε βρήκα το χρόνο, γδύθηκα τελείως και έγδυσα και τον Γιώργο. Πέσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με γαμάει στα τέσσερα. Ο Πέτρος τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε αργά. Του έκανα νόημα να πλησιάσει και άρχισα να του τον παίζω εγώ και να τον γλείφω.


- Πουτανάκι, δύο παρτούζες σε μια μέρα;


- Σου είπα θα χάσω το μυαλό μου! Σε είχα προειδοποιήσει.


- Θέλω να σε γαμήσω τώρα... πολύ άσχημα. Πάμε πάνω λίγο, σε παρακαλώ.


- Θέλεις να νιώσεις το χυμένο μου μουνάκι;


- Σε έχυσαν πουτάνα;


- Πάμε πάνω και θα σου πω.


Ανεβήκαμε αφήνοντας τα πάντα στις ξαπλώστρες. Άρχισα να τη γδύνω και να τη φιλάω παντού. Μου φαινόταν τόσο «βρώμικη» αλλά αυτό με καύλωνε για κάποιο λόγο.


- Συνέχισε καύλα μου. Τι έγινε μετά;


- Με πίπωνε άγρια ο Πέτρος και ο Γιώργος έτσι όπως με γαμούσε, μου τον έβαζε πιο βαθιά στο στόμα. Σε κάποια φάση ακούσαμε βογγητά από μέσα και ο Γιώργος αναγνώρισε τη Ζωή. Εκεί είπε στον Πέτρο να με πάρουν συγχρόνως και από τις δύο τρύπες. Με ξεκώλιασαν για ώρα, τόσο που πονούσα και με έβριζαν και οι δύο. Μου έλεγαν πόσο πουτάνα είμαι που γαμιέμαι έτσι, πόσο αχόρταγη είμαι και πως θα έπρεπε να με πληρώνουν.


- Εσύ τι του είπες καυλιάρα μου;


τη ρώτησα όσο έμπαινα στο υγρό μουνί της.


- Εγώ του είπα πως από ότι ακούω η γυναίκα του είναι το ίδιο πουτάνα με μένα και πως περνάει πολύ καλά με τον Άλκη τώρα δυο μέρες. Εκεί τον έβγαλε έξω και έχυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα μου όσο με πήδαγε ακόμα ο Πέτρος. Τα χύσια του έσταζαν στις τρύπες μου και έμπαιναν στο μουνί μου. Τα ένιωθα με κάθε κίνηση του Πέτρου.


Ήθελα τόσο πολύ να τη χύσω και εγώ μέσα. Καύλωνα απίστευτα με την ιδέα πως την είχαν χύσει οι γαμιάδες της πριν λίγη ώρα και πως η γυναίκα μου είχε γίνει τόσο μεγάλη πουτάνα.


- Τότε ο Πέτρος μου είπε πως θέλει να με χύσει και τον πήρα στο στόμα μου όπως και του Γιώργου που ήθελα να τον γευτώ ξανά. Τα χύσια τους ήταν παντού στο στόμα μου και ένιωθα τόσο καυλωμένη που όποιος και να πέρναγε από εκεί θα τον έπαιρνα κι αυτόν.


- Όλο τον κόσμο θα πάρεις μωρό μου τώρα. Τώρα να δω πως θα σε μαζέψω.


- Θες δηλαδή να με μαζέψεις; Δε σ’ αρέσει που η γυναίκα σου επιτέλους έγινε αυτό που ήθελες; Ότι θέλεις θα κάνω. Θα γαμιέμαι με όποιον θες. Θα καυλώνω όλους τους άντρες. Δε θα το πιστεύεις μόλις γυρίσουμε στην Αθήνα. Μπορεί να πάρω και κάποιον φίλο σου αν θες. Ξέρω πόσο σε καυλώνει να τους ανάβω.


Κάπου εκεί την έχυσα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο είχε αλλάξει σε αυτές τις διακοπές. Τι είχα δημιουργήσει ούτε που το φανταζόμουν πριν κάποιον καιρό. Οι δυνατότητες για το τι θα ακολουθήσει το χειμώνα φάνταζαν άπειρες. Πια ότι μπορούσα να φαντασιωθώ θα το πραγματοποιούσα. Το βίτσιο μου με την γυναίκα μου πια είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο και λογική.


Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Η γυναίκα μου στις διακοπές (2ο μέρος)


 Όταν με είδε η Ζωή να την κοιτάω από το διπλανό μπαλκόνι, ανοιγόκλεισε τα μάτια έκπληκτη και μου χαμογέλασε.


- Και έλεγα ποιοι να είναι οι γείτονές μας, μου λέει.


- Αν σου πω πως και εμείς λέγαμε το ίδιο. Με συγχωρείς για την αμφίεση, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έσκασα μέσα.


- Δεν υπάρχει θέμα. Να σου είμαι ειλικρινής, εμείς κοιμόμασταν και μας ξυπνήσατε.


- Πλάκα μου κάνεις, τόσο πολύ ακουγόμασταν; Με συγχωρείς, της λέω.


- Ευχαριστώ θα έπρεπε να σας πω. Είχαμε καιρό να ξυπνήσουμε τόσο ωραία.


- Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μυστικά πια με αυτή την ηχομόνωση. Ακούγονται και οι ψίθυροι.


- Καλά κατάλαβα, μου λέει. Σαν να ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο...


και μου ρίχνει ένα βλέμμα μέσα στην καύλα, ενώ οι ρόγες της πίσω από το σατέν νυχτικό της είχαν σκληρύνει.


- Μη μου λες τέτοια, έχω ξεφύγει σε αυτές τις διακοπές. Το μεσημέρι πήγαμε στην παραλία που μου πρότεινες. Απίθανο μέρος.


- Κατάλαβα. Θέλει μόνο λίγο προσοχή γιατί νομίζω πως κυκλοφορούν ματάκηδες εκεί.


- Ωχ... Λες; Ήταν κάποιος στα βραχάκια όταν φύγαμε. Τι άλλο θα δούμε σε αυτές τις διακοπές.


- Που ξέρεις; Λοιπόν, θα τα ξαναπούμε…


μου είπε και γύρισε προς το δωμάτιο αποκαλύπτοντας, καθώς το νυχτικό ήταν κοντό, το κάτω μέρος του απίθανου κώλου της. Μπαίνοντας μέσα η Άννα άνοιξε τα μάτια αφού δεν είχε προλάβει να κοιμηθεί και είδε πάλι τον πούτσο μου καυλωμένο.


- Μανάρι μου τι κάνεις έτσι καυλωμένος πάλι στο μπαλκόνι.


- Άσε, αν σου πω ποιοι είναι οι γείτονες θα πάθεις πλάκα.


Της περιέγραψα την συζήτηση και έδειξε να την σκανδαλίζει η όλη ιστορία. Το βράδυ ετοιμαστήκαμε να πάμε στο μπαράκι μας. Η Άννα είχε πια ξεφύγει, δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα. Άσπρο αραχνοΰφαντο ριχτό μπλουζάκι και μια φούστα μπλε, λεπτή, σχεδόν διαφανής στον κατάλληλο φωτισμό, χωρίς εσώρουχο, όπως της είχα πει. Το θέμα είναι πως δεν φορούσε ούτε σουτιέν με αποτέλεσμα όταν έπεφτε το ελάχιστο φως να φαίνεται ξεκάθαρα το στήθος της. Ήταν απίθανη, συναγωνιζόταν και ξεπερνούσε θα έλεγα, άνετα σε καύλα και προκλητικότητα και την μεγαλύτερη τσούλα. Περιττό να πω, πόσο πολύ είχα καυλώσει, που την κυκλοφορούσα έτσι, τραβώντας όλα τα μάτια πάνω της. Αλλά και εκείνη το απολάμβανε ιδιαιτέρως. Έδειχνε άνετη, με έναν αέρα διαφορετικό. Δεν την ενοχλούσε να τραβά τα βλέμματα, σχεδόν το επιδίωκε. Όχι όμως λειτουργώντας σαν μεθυσμένη Αγγλίδα, αλλά σαν μια γυναικάρα που μπορεί και είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ήθελε να γίνει η φαντασίωση των αντρών, να τους δώσει κάτι που θα το θυμούνται όταν θα καύλωναν.


Το ένιωθα πως το σκεφτόταν. Την κοιτούσα να περπατάει και νόμιζα πως φαίνονται όλα. Δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου αλλά πίστευα πως όλοι την κοιτάνε και βλέπουν ο μουνί της και τον κώλο της. Σίγουρα δεν ήταν τόσο εύκολο να φανεί πως δεν φορούσε εσώρουχο αλλά έτσι ένιωθα, πως το ήξεραν όλοι. Μπορεί και να το ήξεραν. Συναισθήματα περίεργα. Σίγουρα ήμουν καυλωμένος αλλά νομίζω πως πια είχε πάρει τον έλεγχο και αυτό με έκανε να νιώθω και λίγο άβολα. Χρειαζόμουν ένα ποτό, να σταματήσω να σκέφτομαι. Η Άννα φαινόταν πως είχε καταλάβει την αμηχανία μου και το διασκέδαζε. Όταν φτάσαμε η Κατερίνα μας περίμενε και μας είχε ένα κρατήσει ένα stand στην είσοδο σχεδόν του μαγαζιού, πάνω στο σοκάκι.


- Θα μας πάρεις την δουλειά αγάπη μου, της λέει. Τι ομορφιές είναι αυτές σήμερα;


- Σήμερα θα το κάψουμε…


της απαντά. Δεν πέρασε ούτε μισή ώρα όταν στο μπαράκι ήρθαν και η Ζωή με το Γιώργο, χωρίς τους φίλους τους οι οποίοι από ότι μάθαμε αργότερα είχαν συνεχίσει σε άλλο κοντινό νησί. Το σαγόνι του Γιώργου έπεσε στο πάτωμα όταν είδε την Άννα. Η Ζωή και αυτή μέσα στο κλίμα, είχε ντυθεί με ένα φορεματάκι γαλάζιο, κοντό κολλητό στον κώλο και ριχτό στο στήθος. Δεν υπήρχε άλλο τραπέζι και έτσι βρήκαμε ευκαιρία και τους φωνάξαμε να κάτσουν μαζί μας. Γνωριστήκαμε, αρχίσαμε να συζητάμε και να πίνουμε. Ο Γιώργος, cool τύπος, 38 χρονών, ωραίος άντρας, δικηγόρος. Υπήρχε διάχυτος ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Τα ποτά και τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν και 1 ώρα μετά ήμασταν όλοι αρκετά ακουσμένοι. Ο Γιώργος σε κάθε ευκαιρία χάζευε το στήθος της Άννας, που φαινόταν πια ξεκάθαρα έτσι όπως καθόταν απέναντι από τα φώτα του δρόμου.


Μετά το αρχικό της μούδιασμα και 2 κοκτέιλ η Άννα είχε μπει στο ρόλο της πουτάνας πάλι. Έσκυψε και με ρώτησε αν είχα πρόβλημα να αρχίσει να τον φλερτάρει λίγο.


- Αφού είπαμε αγάπη μου να τον τρελάνεις τον Γιωργάκη, να μην μπορεί να σταθεί.


Έκατσε λοιπόν σταυροπόδι στο σκαμπό, τραβώντας την φούστα της λίγο πιο ψηλά, έτσι ώστε να την δει να το κάνει ο Γιώργος που καθόταν δίπλα της. Η μουσική ξαφνικά δυνάμωσε τόσο ώστε να μην μπορούμε να συζητήσουμε όλοι και να ακουγόμαστε. Σε κάθε ευκαιρία λοιπόν η Άννα έσκυβε προς το μέρος του και συζητούσαν, κοιτώντας τον στα μάτια, από αρκετά κοντινή απόσταση λόγω της δυνατής μουσικής. Η Ζωή είχε καταλάβει το παιχνίδι και όχι μόνο δεν έδειχνε να ενοχλείται αλλά αντιθέτως συμμετείχε προκαλώντας με αστεία την Άννα, τον άντρα της και εμένα. Είχαμε πλησιάσει όλοι μεταξύ μας, όρθιοι πια και χορεύαμε ελαφρά, συζητάγαμε και γελούσαμε. Η Ζωή τότε μας είπε πως ξέρουν το σέξι μυστικό της, πως δεν φοράει εσώρουχο καθώς μας είχαν ακούσει από το δωμάτιο. Η Άννα όχι μόνο δεν κόμπλαρε αλλά ζήτησε από την Ζωή να βγάλει το δικό της και να το δώσει σε μένα, να το φυλάξω.


Έτσι και έγινε η Ζωή πήγε τουαλέτα και γυρνώντας μου άφησε ένα σέξι, δαντελένιο και μουσκεμένο από τα υγρά της στριγκάκι. Φαινόταν να απολαμβάνει και αυτή την θολούρα και την αμηχανία του Γιώργου. Σηκωθήκαμε και μπήκαμε μέσα στο μαγαζί γιατί έπρεπε να χαμηλώσουν την μουσική έξω. Κάτσαμε δίπλα στον dj και χορεύαμε. Τα κεράσματα πέφτανε βροχή. Είχα πιάσει την Άννα και χορεύαμε κολλητά.


- Τον φλέρταρες;


- Λίγο.


- Τι του έλεγες;


- Δεν του έλεγα κάτι απλά έπαιζα με τα δάχτυλά μου και χάιδευα τα πόδια μου. Με είδε να σηκώνω την φουστίτσα μου και μου χαμογέλασε.


- Χάιδευες τα μπουτάκια σου μπροστά στο Γιώργο πουτανάκι;


- Άστα, ναι, είχα καυλώσει και τα χάιδευα απαλά από τη μέσα μεριά.


- Και τι σου έλεγε ο καημένος?; Πως μπορούσε να συζητήσει;


- Δεν μπορούσε, τον είχα κομπλάρει, μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί να μιλήσει, όλο κόμπιαζε. Εκεί έσκυψα πάνω του και του ψιθύρισα ακουμπώντας το αυτί του πως θα φταίει το ποτό και μου είπε πως δεν φταίει το ποτό αλλά εγώ.


- Τον έχεις καυλώσει όσο δεν πάει. Με έχεις τρελάνει και εμένα το ξέρεις;


- Σ’ άρεσε που έβαλα την Ζωή να σου φέρει το βρακάκι της μωρό μου;


- Τρελάθηκα τελείως, ήταν υγρό από το μουνάκι της, δεν το πίστευα πως ο Γιώργος δεν είχε πρόβλημα.


- Τι πρόβλημα να έχει; Αυτός έχει το μυαλό του αλλού.


- Πως να σε γαμήσει εννοείς.


Τη χούφτωσα και της έπιασα τον κώλο με τα δυο μου χέρια. Ήμουν τόσο μεθυσμένος και καυλωμένος που για λίγο δεν την πήδηξα μέσα στο μαγαζί. Η Ζωή χόρευε στον Γιώργο έχοντας τον κώλο της πάνω του. Ήταν τόσο σέξι. Το κωλαράκι της οριακά κρυμμένο, διαγραφόταν στο κολλητό της φόρεμα. Δεν άντεχα άλλο στο μαγαζί, έσκαγα, ήθελα αέρα. Έριξα την ιδέα για βραδινό μπάνιο σε ένα κολπάκι δίπλα από την κεντρική παραλία. Πήραμε ένα μπουκάλι βότκα από το μαγαζί και σχεδόν τρέξαμε μέχρι την παραλία. Εγώ πετάχτηκα στο αμάξι και πήρα 2 πετσέτες και την ψάθα. Ξαπλώσαμε όλοι μαζί και πίναμε εναλλάξ από το μπουκάλι. Η συζήτηση πήγε στο μεσημεριανό σεξ και στις φαντασιώσεις που δεν πρέπει να μας κάνουν να ντρεπόμαστε.


- Πάντως Άννα μου, από όσο ακούσαμε πρέπει να είσαι πολύ καύλα στο κρεβάτι. Ο Γιώργος κόντευε να διακτινιστεί μέσα από τον τοίχο. Μας καυλώσατε για τα καλά ανάθεμα σας, είπε η Ζωή.


- Εσείς το ξεκινήσατε πάντως αυτό χθες το βράδυ. Σας ακούγαμε όταν του έπαιρνες πίπα. Είχαμε βγει στο μπαλκόνι μπας και σας δούμε γιατί μας είχατε ανάψει. Απάντησε η Άννα.


- Αν το ξέραμε πως είστε εσείς θα τραβάγαμε την κουρτίνα. Ε, αγάπη μου; Είπε ο Γιώργος.


- Και βέβαια μωρό μου. Αν το ξέραμε θα τους χτυπάγαμε την πόρτα και το μεσημέρι. Θα ήταν υπερθέαμα.


- Ζωή σταμάτα και πάμε για βουτιά. Έχω μεθύσει και είμαι και καυλωμένη τόσες ώρες. Δεν αντέχω άλλο με τα ρούχα.


Η Άννα με δυο κινήσεις έβγαλε τη φούστα και τη μπλούζα της και έγδυσε αργά την Ζωή, κατεβάζοντας της το μίνι φόρεμα. Το υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι της και τα στητά βυζιά της ξεπρόβαλαν. Μετά στράφηκαν σε εμάς και έπεσαν πάνω μου και οι δύο έτσι γυμνές, να με τραβάνε και να με γδύνουν. Μέχρι να πιω δυο γουλιές την ίδια τύχη είχε και ο Γιώργος. Οι ψωλές μας ήταν και των δύο σαν κοντάρια. Του Γιώργου ήταν γύρω στους 17 πόντους αλλά λίγο πιο χοντρή από την δικιά μου που είναι γύρω στους 19. Πέσαμε όλοι μαζί στην θάλασσα και το νερό ήταν απίθανο. Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα ζεστή και δεν φυσούσε σχεδόν καθόλου. Είχαμε ξεφύγει και τα γέλια μας ακούγονταν παντού. Έτσι όπως ήμασταν στο νερό αγκαλιά με την Άννα, δεν κρατήθηκα και της έχωσα δύο δάχτυλα στο μουνάκι. Εκείνη προσπαθούσε να μην μας καταλάβουν, όχι και με τόση επιτυχία πάντως.


- Επ… τι κάνετε εκεί; Φρόνιμα! Είπε η Ζωή.


Μετά από λίγο βγήκαν έξω, σκουπίστηκαν με την μία πετσέτα και ξάπλωσαν. Εμείς κάτσαμε λίγο γιατί ήθελα να νιώσω την Άννα με την ησυχία μου. Τη φίλαγα, δεν ξέρω και εγώ για πόση ώρα.


- Άλκη βλέπεις αυτό που βλέπω;


- Τι, όχι.


- Εκεί, η Ζωίτσα τσιμπουκώνει τον Γιώργο!


- Ωχ ναι!


Αχνοφαίνονταν τα κορμιά τους στις σκιές.


- Βλέπεις που έχει τουρλώσει και λίγο το κωλαράκι της; Δεν προσπαθούν καν να κρυφτούν. Θέλουν να τους κοιτάμε.


- Θες να σε γαμήσω, εκεί δίπλα τους;


Δεν απάντησε, μου έπιασε το χέρι και βγήκαμε έξω. Η Ζωή σταμάτησε και ξάπλωσε στην αγκαλιά του Γιώργου.


- Γιατί σταματήσατε; Δεν ήρθαμε να σας το χαλάσουμε, κάντε εσείς τη δουλειά σας να κάνουμε εμείς τη δικιά μας…


είπα. Άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται. Ξαπλώσαμε δίπλα τους, ένα μέτρο μας χώριζε. Άρχισα να φιλάω την Άννα παντού. Οι ρώγες της ήταν τόσο σκληρές. Άνοιξα τα πόδια της και άρχισα να την γλείφω ανάμεσα. Έφτασα στο δροσερό της μουνάκι. Η γλώσσα μου έπαιζε με την κλειτορίδα της ενώ της έβαζα αργά 2 δάχτυλα στο μουνί. Βόγκαγε και λίκνιζε το κορμί της αισθησιακά. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα τον Γιώργο να κάθεται και τη Ζωή να έχει ξαπλώσει και να του γλείφει τον πούτσο κοιτάζοντας όμως προς την μεριά μας. Τότε τη γύρισα μπρούμυτα, αναγκάζοντάς την να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το άλλο ζευγάρι που τώρα ήταν μισό μέτρο μακριά.


- Κοίτα πόσο ωραία πίπα παίρνει η Ζωή. Θέλω να τους κοιτάς όσο σε γαμάω.


της είπα σηκώνοντάς της λίγο το κωλαράκι για να της γλείψω την κωλοτρυπίδα. Πήγα πίσω της και μπήκα μέσα της απότομα. Ήταν τόσο υγρή που έσταζε. Κατέβασε το κεφάλι πάνω στην πετσέτα βογκώντας από ηδονή. Η Ζωή πίπωνε το Γιώργο γρήγορα, βάζοντας όλο το καυλί του μέχρι το λαρύγγι της, ενώ με το άλλο της χέρι έπαιζε με την κλειτορίδα της. Ο Γιώργος παρακολουθούσε το σκηνικό υπνωτισμένος. Είχε συντονιστεί με τον ρυθμό που πήδαγα την Άννα και με τον ίδιο ρυθμό τον έδινε στην Ζωή. Της έπιασε το κεφάλι και σε κάθε κίνηση της το πίεζε όλο και πιο βαθιά. Έπιασα το λαιμό της Άννας ψηλά, στο πηγούνι και της σήκωσα το κεφάλι να βλέπει.


- Θέλω να κοιτάς της λέω, να κοιτάς τον πούτσο του Γιώργου πως χώνεται στο στόμα της φιλενάδας σου.


Βόγκαγε τόσο δυνατά που της έκλεισα το στόμα. «Χύνω» ψέλλισε, τρέμοντας σαν ψάρι. Εκείνη την στιγμή ο Γιώργος γέμισε το στόμα της Ζωής με τα χύσια του, ενώ αυτή συνέχιζε να τον γλείφει και να με κοιτάει, καρφώνοντας με στα μάτια. Δεν άντεξα άλλο και έχυσα μέσα στο μουνάκι της Άννας, γεμίζοντάς το χύσια. Η Άννα είχε πια σωριαστεί από την ηδονή, το μεθύσι και την καύλα. Δεν είχε άλλες αντοχές. Ο Γιώργος είχε ξαπλώσει και αυτός αποδυναμωμένος και ζαλισμένος. Η Ζωή ακόμα καυλωμένη έπαιζε το μουνί της σαν τρελή, το οποίο ήταν μούσκεμα και μόλις μισό μέτρο από το πρόσωπό μου. Ήθελα να την γαμήσω σαν τρελός. Και αυτή το ήθελε. Με κοιτούσε τόσο προκλητικά στα μάτια. Δεν τολμούσα να την αγγίξω όμως. Ένιωθα πως δεν είχα ξεκαυλώσει.


- Πάω για βουτιά να ηρεμήσω…


είπε η Ζωή. Ο Γιώργος παρέμεινε ξαπλωμένος, η Άννα δεν έγνεψε καν.


- Έρχομαι κι εγώ…


της είπα. Το νερό ήταν βάλσαμο. Η Ζωή κολύμπησε λίγο πιο βαθιά και την ακολούθησα. Τα λιγοστά φώτα από τον κοντινό δρόμο δεν έφταναν εδώ.


- Τι ήταν και αυτό σήμερα, τρελάθηκα... μου είπε.


- Εγώ να δεις, έχυσα και ακόμα να ξεκαυλώσω.


- Τι να πω εγώ που δεν έχυσα καν; Δεν αντέχω άλλο, το καταλαβαίνεις; Θέλω να σε νιώσω κι εγώ τώρα, δεν με νοιάζει τίποτα. Είμαι τόσο μεθυσμένη και καυλωμένη που δεν με νοιάζει.


Κοίταξα προς τα έξω. Ο Γιώργος ακόμα ξαπλωμένος, τα μάτια του κλειστά και με τον πούτσο του 30 εκατοστά από το πρόσωπο της Άννας που ήταν όπως την άφησα, μπρούμυτα και ακούνητη.


- - Λες να αποκοιμήθηκαν της λέω;


- Ο Γιώργος με το που θα χύσει κοιμάται. Και με τόσα ποτά δεν θα σηκώνεται να φύγουμε ούτε με κανονιές.


- Πάμε εκεί…


της λέω και της δείχνω την άκρη της παραλίας που υπήρχαν κάποια βράχια για την ελάχιστη κάλυψη.


- Όχι, θέλω να με γαμήσεις δίπλα τους.


- Έχεις τρελαθεί τελείως;


- Πάμε, τώρα, δεν αντέχω. Σε θέλω.


Πέσαμε στα βότσαλα μπροστά στη θάλασσα, 5 μέτρα μπροστά από τις πετσέτες μας. Άρχισα να της γλείφω τον κώλο και το μουνί, έχοντας το ένα μάτι στην γυναίκα μου που το κεφάλι της ήταν γυρισμένο στην πλευρά μας αλλά με τα μάτια κλειστά.


- Θα σου σκίσω το κωλαράκι να με θυμάσαι παλιοπουτάνα.


- Όχι από κώλο, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε να το σκέφτ...


Της έριξα μια σφαλιάρα, της έκλεισα το στόμα και τη γύρισα μπρούμυτα.


- Θες να είσαι πουτάνα; Θα σου δώσω λοιπόν αυτό που σου αξίζει.


Έβαλα το πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της που την είχα γεμίσει με υγρά από το μουνί της και άρχισα να της την ανοίγω. Ήταν σφιχτή, μούγκριζε και βόγκαγε και με τα νύχια της μου έκανε 3 μεγάλες γρατσουνιές στα μπούτια. Της έριξα άλλη μια σφαλιάρα, δυνατή στον κώλο. Της έπιασα το χέρι και της το κόλλησα στην πλάτη. Τα μαλλιά της βρεγμένα, είχαν κολλήσει στην πλάτη της και στο πρόσωπό της. Πια την είχα ανοίξει για τα καλά και ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στο κωλαράκι της με μανία. Είχα καταλάβει ότι της άρεσαν οι αγριάδες από όταν την είχα ακούσει να πηδιέται με τον Γιώργο στο δωμάτιο. Το πως είχε τουρλώσει το κωλαράκι της και είχε λυγίσει την μέση της ήταν απίστευτο. Της άρεσε, απολάμβανε το γαμήσι από κώλο και πια δεν μπορούσε να το παίξει πως δεν το ήθελε. Μούγκριζε και μου έγλειφε τα δάχτυλα.


- Χύνω γαμιά μου, σε χύνω η πουτάνα, σκίσε με μπροστά στον άντρα μου


ψέλλισε. Συνέχισα να την σκίζω με τόση δύναμη που νόμιζα πως θα μας άκουγαν όλοι. Κοίταξα προς την Άννα να δω αν είχε ξυπνήσει. Στα χείλη της είχε διαγραφεί ένα αμυδρό χαμόγελο αλλά τα μάτια της παρέμεναν κλειστά. Η Ζωή έπαιζε το μουνί της όσο την πήδαγα και με ξαναέχυσε. Έχυσα κι εγώ στον ξεσκισμένο της κώλο και της έδωσα τον πούτσο μου να τον γλείψει. Σηκώθηκε να πάει στη θάλασσα να πλυθεί. Την άρπαξα και της είπα να μείνει με τα χύσια μου στον κώλο της και να κοιμηθεί έτσι σήμερα, σαν καλή πουτάνα. Δεν ήμουν ποτέ ως τώρα ιδιαίτερα βίαιος, ούτε άγριος στο σεξ αλλά σήμερα ένιωθα διαφορετικά. Το να σκίσω τον κώλο μια γκόμενας δίπλα σχεδόν από την γυναίκα μου και τον άντρα της ήταν κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ικανός να κάνω. Αλλά σήμερα ήταν μια μέρα διαφορετική, τα πράγματα είχαν ξεφύγει από το συνηθισμένο τους όριο. Εγώ είχα ξεφύγει από το σύνηθες, αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε. Το μυαλό μου όμως είχε θολώσει και το μάτι μου γυάλιζε.


Όταν τελείωσα, ένιωσα να ηρεμούν οι ορμόνες που τρέλαιναν το αίμα μου. Με έπιασε ένα άγχος ότι μας κατάλαβαν, ότι το παράκανα. Το μόνο που ήθελα ήταν να βρεθώ στο κρεβάτι και να ξυπνήσω την επόμενη με καθαρό μυαλό. Έριξα λίγο νερό στο κεφάλι μου και όταν γύρισα είδα την Άννα ξύπνια να μιλάει με τη Ζωή η οποία ντυνόταν. Απέφυγα το βλέμμα της και τους είπα να ξυπνήσουν τον Γιώργο να φύγουμε. Η Άννα ήταν εμφανώς μεθυσμένη, ζαλισμένη και νυσταγμένη. Με τα πολλά σηκώθηκε και ο Γιώργος και κατευθυνθήκαμε στο ξενοδοχείο κρατώντας την Άννα σχεδόν σηκωτή. Ο Γιώργος επέμενε να πάμε όλοι μαζί για μπάνιο αύριο, ότι ώρα ξυπνούσαμε. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα οπότε δεν μίλησα. Είπαμε ότι θα τα λέγαμε το πρωί και καληνυχτιστήκαμε. Μόλις έκλεισε η πόρτα, ανάσανα. Ξάπλωσα την Άννα στο κρεβάτι και μπήκα στο ντους. Το κρύο νερό ήταν βάλσαμο. Ίσιωσα το μυαλό μου και σκεφτόμουν ότι έγινε. Η ταλαιπωρημένη εικόνα της Άννας και της Ζωής καθώς περπατάγαμε προς το ξενοδοχείο είχε κολλήσει στο κεφάλι μου. Ιδρωμένες, βρεγμένες, βρώμικες.


Ένιωθα μια περίεργη ικανοποίηση. Ότι τις είχα ταπεινώσει. Έδωσα στις πουτάνες ότι ζητούσαν. Προσπάθησα να σταματήσω αυτές μου τις σκέψεις, ένιωθα άβολα. Χρειαζόμουν ύπνο. Την επομένη, με ξύπνησε η Άννα που έβγαινε από το μπάνιο. Όλα έμοιαζαν τόσο ξένα. Σαν να μην έγιναν στην πραγματικότητα , σαν όνειρο. Αλλά ένιωθα πως το μυαλό μου είχε καθαρίσει. Ήμουν φρέσκος και ορεξάτος, παρά το χθεσινό μεθύσι. Σηκώθηκα γυμνός να πάω στο μπάνιο όταν η Άννα μου έπιασε τον κώλο.


- Καλημέρα μωρό μου. Τι σημάδια είναι αυτά;


Είχα ξεχάσει τις γρατσουνιές της Ζωής. Κοκκίνισα ολόκληρος.


- Ωπ, δεν πήρα χαμπάρι. Εσύ θα μου τις έκανες χθες πάνω στην καύλα.


- Λες; Θα πρέπει να ήμουν τύφλα, δεν θυμάμαι και πολλά.


Με κοίταξε με ένα ύφος λίγο αινιγματικό, περιπαικτικό. Ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Την φίλησα και πήγα σχεδόν τρέχοντας στο μπάνιο. Πίστεψα πως την είχα σκαπουλάρει. Βγαίνοντας μου είπε πως μίλησε με την Ζωή το πρωί στο μπαλκόνι και της είπε να πάμε εμείς για μπάνιο και αν ήταν θα ερχόντουσαν αργότερα γιατί ο Γιώργος ήταν αδιάθετος από το χθεσινό μεθύσι. Όλο το βράδυ δεν έκλεισε μάτι. Η αλήθεια είναι πως έπινε τα σφηνάκια το ένα μετά το άλλο. Εμείς από την άλλη ήμασταν κεφάτοι και ορεξάτοι, χωρίς περιέργως, ίχνος πονοκεφάλου. Όταν φτάσαμε στην παραλία δεν υπήρχε ψυχή. Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με μια πρωινή καταιγίδα είχαν κρατήσει τα καραβάκια στο λιμάνι και κανείς άλλος δεν είχε πάει με το αμάξι. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και ήθελε υπομονή.


Εμείς είχαμε καύλες και περιμέναμε πως και πως να κάνουμε γυμνισμό. Αφήσαμε τα πράγματα στην πίσω μεριά του βράχου, να μην φαινόμαστε από την έξοδο του μονοπατιού και αμέσως γδυθήκαμε τελείως. Οι αναστολές των προηγούμενων ημερών της Άννας είχαν πάει πια περίπατο. Ο αέρας είχε μειωθεί, και το κολπάκι μας προφύλασσε αρκετά. Θυμόμουν την προηγούμενη νύχτα και δεν πίστευα τι είχα ζήσει. Πού είχα φτάσει. Η Άννα έδειχνε πιο σέξι και απελευθερωμένη από ποτέ. Ξαπλώσαμε στις πετσέτες, η Άννα μπρούμυτα, εγώ στο πλάι και συζητούσαμε τα χθεσινά.


- Τι βραδιά και η χθεσινή.


- Άστα, ντράπηκα τόσο όταν είδα την Ζωή το πρωί. Δεν το πιστεύω τι έχουμε κάνει σε αυτές τις διακοπές, με έχεις καταντήσει εντελώς πουτανάκι.


- Δεν σ’ αρέσει;


- Μ αρέσει πολύ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκαυλώνω ή όταν δεν έχω πιει ντρέπομαι λίγο.


- Τότε θα πρέπει να σε κρατάω καυλωμένη μωρό μου.


- Σ άρεσε που με γάμησες δίπλα στα παιδιά;


- Είχα τρελαθεί, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει, όπως σου έσκιζα το κωλαράκι και στο ένα μέτρο η Ζωή τσιμπούκωνε τον Γιώργο, είχα χάσει το μυαλό μου.


- Δεν σε πείραζε που χάζευε την γυναικούλα σου να ξεσκίζεται ο Γιώργος;


- Με έφτιαχνε πολύ το πως σε κοίταγε, σαν ξελιγωμένος. Στο τσακ ήταν να σου ορμήσει. Γούσταρες πουτανίτσα που τον είχες φτάσει σε αυτό το σημείο; Που σε έτρωγε με τα μάτια;


- Στο τσακ ήμουν να τον αφήσω. Ένιωθα η μεγαλύτερη πουτάνα, στο όριο ήμουν να ξεφύγω κι άλλο.


Μου έφερε τα δάχτυλά της στο στόμα, αφού είχε αγγίξει το μουνάκι της. Τα υγρά της ήταν τόσο καυτά. Την έφερα στο πλάι και ο πούτσος μου γλίστρησε στο μουνί της. Άρχισα να την γαμάω με αργές κινήσεις.


- Γιατί νομίζεις δεν κατάλαβα πως κοίταγες τη Ζωή; Πόσο σε είχε καυλώσει έτσι όπως είχε τουρλώσει το κωλαράκι της και είχε τον πούτσο του Γιώργου στο στόμα της;


- Ξέρεις τι με τρέλανε; Το ότι η πουτάνα τον τσιμπούκωνε και με είχε καρφώσει με τα μάτια της. Με κοιτούσε σαν να με προκαλούσε να την σκίσω.


- Και γιατί δεν την έσκισες μωρό μου, να καταλάβει το πουτανάκι; Αφού ξέρω πόσο το ήθελες. Θα απασχολούσα εγώ τον Γιώργο και δεν θα έβγαζε μιλιά.


- Πως θα τον απασχολούσες δηλαδή τσουλάκι μου;


- Αφού έχεις καταλάβει ότι ο Γιώργος θα έκανε τα πάντα να με γαμήσει. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Και για πρώτη φορά χθες ήμουν στο τσακ να του κάνω νόημα. Ήθελα τόσο πολύ άλλον έναν πούτσο.


- Στο ένα μέτρο ήταν καύλα μου, γιατί δεν τον άρπαξες;


- Θα τον άφηνες να μου τον δώσει στο στόμα;


- Ναι πουτανάκι μου, πάντα ήθελες δεύτερο πούτσο. Δεν σου φτάνει ένας, ξέρω πόσο σε καυλώνει.


- Κι αν εκτός από πίπα ήθελε να μου γαμήσει το μουνάκι; Θα τον άφηνες;


Είχα φτάσει πάλι στα όριά μου και την γαμούσα πια γρήγορα. Η Άννα έτρεμε καθώς έχυνε και βόγκαγε δυνατά. Σηκώθηκα όρθιος και της τον έδωσα στο στόμα, έτσι όπως ήταν γονατισμένη. Ξαφνικά σταμάτησε και εστίασε το βλέμμα στα φυτά από πίσω ψηλά μας.


- Νομίζω πως κάποιος είναι εκεί και μας παρακολουθεί. Άκουσα κάτι…


και έκανε να πιάσει την πετσέτα να καλυφθεί.


- Καμιά χελώνα θα είναι μωρό μου. Μη σταματάς τώρα.


Της έπιασα την πετσέτα και την πέταξα πάλι κάτω. Πήγε να αντιδράσει, κάτι να πει αλλά ένα χαστούκι την συνέφερε πάλι. Άρχισε να με πιπώνει αργά, πληγωμένα, υπάκουα. Εγώ που είχα καυλώσει πολύ με την φαντασίωση να είναι όντως κάποιος και να μας παίρνει μάτι, γύρισα όσο πιο διακριτικά μπορούσα προς την μεριά που ακούστηκε ο θόρυβος, ώστε αν τυχόν είναι κάποιος να έχει άπλετη θέα. Η Άννα με κατάλαβε και άρχισε να παίρνει μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα με πίπωνε πιο άγρια, είχε ανοίξει τα πόδια και έβαζε δαχτυλάκι στον κώλο της και έριχνε κλεφτές λάγνες ματιές προς τους θάμνους.


- Πόσο πουτάνα είσαι; τη ρώτησα.


- Η μεγαλύτερη.


Έχυσα στο στόμα της και τα χύσια έτρεχαν στο πηγούνι της. Ξάπλωσε στην πετσέτα και συνέχισε να τρίβει το μουνάκι της και να παίζει με το κωλαράκι της, με αργές κινήσεις, όσο εγώ έκανα μια βουτιά να δροσιστώ. Η παραλία άδεια και πανέμορφη, σχεδόν παραδεισένια. Όταν βγήκα έξω ξάπλωσα δίπλα της.


- Θέλω πάλι πούτσο, τι μου έχεις κάνει τελικά;


- Κρατήσου να πάρω μια ανάσα μωρό μου.


Αποκοιμήθηκα, μάλλον όχι περισσότερο από 10 λεπτά και ξύπνησα από κάτι γέλια. Στην παραλία είχε έρθει ο Πέτρος, ο dj από το μπαράκι.


- Επ, πως και από εδώ; Και μόνος;


- Εγώ μένω στο πιο πάνω χωριό, σχεδόν κάθε μέρα κάνω εδώ μπάνιο.


Βγάζει το μαγιό και μένει γυμνός μπροστά μας, με ένα πούτσο χοντρό και τεράστιο.


- Κάνω μια βουτιά και έρχομαι, έσκασα από το περπάτημα.


- Ρόμπα γίναμε, εσύ κοιμόσουν με το πούτσο έξω, εγώ μπρούμυτα έκανα τα δικά μου, όλα τα είδε ο φίλος μας.


- Τι εννοείς τα δικά σου;


- Αφού σου είπα ότι δεν είχα ξεκαυλώσει, 5 λεπτά κοιμόσουν. Είχα φτιαχτεί και με την ιδέα ότι κάποιος μας παίρνει μάτι, το έπαιζα λίγο.


- Σε πήρε χαμπάρι λες;


- Έστριψε στα 2 μέτρα στο βράχο και εγώ ήμουν με τουρλωμένο κωλαράκι και έτριβα την κλειτορίδα μου. Εσύ τι λες; Με πήρε χαμπάρι;


- Φαντάσου να μας έπαιρνε όντως μάτι πίσω από τα φυτά και γι αυτό να του είναι τόσο μεγάλη και χοντρή.


- Σταμάτα Άλκη, το κάνεις όλο και χειρότερο.


Σηκώθηκε και ξεκίνησε να φορέσει το μαγιό της, το ίδιο κι εγώ.


- Παιδιά δεν θέλω να σας το χαλάσω. Κι εγώ για αυτό έρχομαι εδώ συχνά, γιατί κάνω γυμνισμό, όταν δεν πετυχαίνω κόσμο. Σας είδα έτσι και θεώρησα ότι δεν έχετε πρόβλημα. Θα ντυθώ και εγώ. Έτσι και αλλιώς θα φύγω σε λίγο.


- Απλά δεν έχουμε κάνει ποτέ γυμνισμό μπροστά σε άλλον, γι’ αυτό οι ντροπές, είπα.


- Παιδιά κανένα θέμα, με ότι αισθάνεστε πιο άνετα. Αλλά μην έχετε ντροπές, σιγά.


- Άστο, δεν θα του το χαλάσουμε εμείς. Μια παρέα είμαστε έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι άγνωστος ο Πέτρος, είπε η Άννα, βάζοντάς με σε σκέψεις για το τι είχε βάλει στο μυαλό της.


Μείναμε λοιπόν πάλι γυμνοί και οι τρεις στην παραλία. Είχα φουντώσει από την ζέστη αλλά και από την έξαψη που η γυναίκα μου ήταν γυμνή μπροστά σε έναν σχεδόν άγνωστο. Το χθεσινό ήταν κάπως διαφορετικό στο μυαλό μου, ήταν βράδυ, σκοτεινά, είχαμε πιει όλοι και υπήρχε και η Ζωή. Σαν να ήταν αμοιβαία παραχώρηση και από τα δύο ζευγάρια. Σήμερα ήταν πρωτόγνωρη και η οικειότητα της Άννας. Συζητούσε μαζί του καθισμένη οκλαδόν και με τα χέρια τεντωμένα πίσω για να στηρίζεται έτσι όπως είχε γείρει. Ο Πέτρος πρέπει να είχε άπλετη θέα στο μουνί της, έτσι όπως ήταν ανοιχτό μπροστά του. Οι ρώγες της σκληρές και καυλωμένες τον είχαν κεντράρει. Αυτός καθόταν όρθιος ακουμπώντας στο βράχο, δύο μέτρα απόσταση σχεδόν από την Άννα και με τον πούτσο του στο ύψος του κεφαλιού της. Ένας πούτσος που είχε αρχίσει να ξυπνάει. Φαινόταν ξεκάθαρα πως σκλήραινε και ορθωνόταν κουβέντα με την κουβέντα.


Αυτή η εικόνα όπως την παρακολουθούσα από την θάλασσα, με ιντρίγκαρε. Ένιωθα ζήλια αλλά και ένα πάθος να ξαναφουντώνει. Με χάλαγε και με έφτιαχνε συγχρόνως που η γυναίκα μου καθόταν τόσο άνετη, μέρα μεσημέρι γυμνή μπροστά σε έναν όμορφο προικισμένο τύπο που σίγουρα παρακαλάει να την αρπάξει. Από ότι φαινόταν όμως αυτό αντί να την κομπλάρει, την είχε φτιάξει, αν κρίνω από την στάση του σώματός της. Ο αντρικός ανταγωνισμός μέσα μου είχε φουντώσει και οι ορμόνες στο αίμα μου έκαναν πάλι πάρτι. Βγήκα έξω και συνειδητοποίησα πως ήμουν πάλι τέρμα καυλωμένος. Η Άννα βλέποντάς με έτσι μου χαμογέλασε, χωρίς να πει κάτι. Ήταν σαν να συνειδητοποίησε πως το σώμα μου της έδινε την έγκριση για την στάση της. Ο Πέτρος όταν με είδε να πλησιάζω, ντράπηκε για την καύλα του και έκανε να δικαιολογηθεί.


- Με συγχωρείτε για το θέαμα αλλά άνθρωπος είμαι και εγώ, πόσο να αντέξω;


Η Άννα έκανε τη ντροπαλή, αλλά πια δεν μπορούσε να μου κρυφτεί, χαιρόταν που το είχε προκαλέσει αυτό και στους δυο μας.


- Φίλε μου πίστεψέ με σε καταλαβαίνω, δεν φταις εσύ. Μήπως ρίχνουν τίποτα σε αυτά τα μέρη στο νερό; Και εγώ όλο καυλωμένος είμαι.


- Δεν φταίει το νερό. Αν είχα και εγώ τέτοιο πλάσμα δίπλα μου όλη μέρα, δεν θα σταματούσα.


Έβηξε προσποιητά και έτρεξε στη θάλασσα.


- Δεν ντρέπεσαι καθόλου τελικά; Τον καύλωσες πουτανάκι κι αυτόν. Με το μουνάκι σου φάτσα φόρα άλλος ένας που παρακαλάει να σε σκίσει.


Έτσι όπως καθόμουν όρθιος μπροστά της καυλωμένος με πλάτη στην θάλασσα, γονάτισε και τον πήρε στο στόμα της. Το βλέμμα της παρέμεινε καρφωμένο στα μάτια μου.


- Εσύ με έκανες αυτό που είμαι. Και από ότι βλέπω το απολαμβάνεις.


Ο Πέτρος βγήκε από την θάλασσα και στάθηκε όρθιος στα 4 με 5 μέτρα απόσταση από μας. Ο μεγάλος του πούτσος ήταν καυλωμένος και απολάμβανε έκπληκτος το θέαμα χωρίς να πει κουβέντα. Η Άννα πότε κοίταγε εμένα και πότε αυτόν, που ξεκίνησε να τον παίζει για πάρτη της.


- Θέλεις να του τον γλείψεις τσουλάκι μου;


Μούγκρισε θετικά συνεχίζοντας να τον κοιτάει.


- Γιατί δεν του κάνεις νόημα να έρθει πιο κοντά;


της είπα σιγανά. Ελευθέρωσε το στόμα της και συνέχισε να μου τον παίζει με το ένα της χέρι. Με ένα νεύμα της ο Πέτρος είχε πλησιάσει και είχε σταθεί δίπλα μου. Η Άννα του άρπαξε τον πούτσο που τώρα σε πλήρη στύση ήταν τεράστιος και χοντρός και άρχισε να τον γλείφει έχοντας όλη της την γλώσσα έξω. Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα. Η γυναίκα μου με ένα δεύτερο πούτσο στο στόμα. Η φαντασίωση γινόταν πραγματικότητα. Συνέχισε να τον πιπώνει με πιο έντονους ρυθμούς, βάζοντας όλο το καυλί του όσο πιο βαθιά μπορούσε.


- Το ξέρεις ότι έχεις την πιο καύλα γυναίκα που υπάρχει;


- Αν το ξέρω λέει; Δεν φανταζόμουν όμως ότι είναι τόσο πουτάνα.


- Από την πρώτη στιγμή που την είδα κατάλαβα πόσο πολύ διψάει για πούτσο η καριόλα σου. Όλο το νησί για τα βυζιά της τον παίζει.


- Ακούς βρώμα; Όλοι θέλουν να σε γαμήσουν τόσο πουτάνα που είσαι. Γουστάρεις που έγινες η μεγαλύτερη πόρνη;



- Δικιά σου πόρνη είμαι. Θα τσιμπουκώνω όποιον μου λες αφού σ’ αρέσει η γυναικούλα σου να ξεφτιλίζεται μπροστά σου.


- Θα σε γαμήσουμε όπως δεν έχεις γαμηθεί ποτέ βρωμοπούτανο. Πέτρο θέλεις να της γαμήσεις το μουνάκι;


Όπως είναι στα 4 πάει από πίσω της και την καρφώνει με δύναμη. Η Άννα μούγκριζε σε κάθε χτύπο του μεγάλου του πούτσου, έχοντας το καυλί μου συνεχώς στο στόμα της.


- Σ αρέσει που ξεσκίζουν την γυναικούλα σου; Αυτό δεν ήθελες, να γίνω πουτάνα;


Της έριξα μια σφαλιάρα αρκετά πιο δυνατή από όσο ήθελα αλλά δεν φάνηκε να την ενοχλεί. Το αντίθετο άρχισε να μουγκρίζει δυνατότερα. Φαινόταν ότι το γούσταρε σαν τρελή. Είχε απελευθερωθεί και το ζούσε. Σπαρταρούσε σαν το ψάρι καθώς ερχόταν σε απανωτούς οργασμούς. Πρώτη φορά έχυνε έτσι συνεχόμενα. Τη σήκωσα όρθια και την γύρισα πλάτη σε μένα. Ο Πέτρος άρχισε να της γλείφει λυσσασμένα τις μεγάλες καυλωμένες της ρώγες όσο εγώ την φίλαγα στο λαιμό.


- Τι βυζάρες είναι αυτές που έχει η γυναίκα σου ρε Άλκη;


- Το ξέρω, είναι απίστευτες. Είναι καύλα όλα πάνω της.


Η Άννα με τα δυο της χέρια μας έπαιζε τους πούτσους και τους έτριβε πάνω της.


- Δε χορταίνω, είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει, είπε.


- Θα σε σκίσουμε για τα καλά μέχρι να μην αντέχεις άλλο.


Πήρα λίγο λάδι και έτριψα τον πούτσο μου. Μπήκα στην πίσω τρύπα της έτσι όρθια όπως ήταν αρκετά πιο εύκολα από ότι περίμενα. Ο Πέτρος μπήκε και αυτός μέσα στο μουνάκι της. Η Άννα ούρλιαζε σχεδόν από ηδονή, σταματούσε μόνο για να φιλήσει παθιασμένα τον καινούργιο εραστή της. Όσο την έβλεπα να τον φιλάει τόσο πιο άγρια την έσκιζα. Γυρνάει το πρόσωπό της προς εμένα και με φιλάει. Ένιωθα το στόμα της υγρό από τα φιλιά του άλλου. Ήθελα να την τιμωρήσω που με καύλωνε έτσι.


- Θέλω να μου γαμήσει το κωλαράκι ο Πέτρος και εσύ να κοιτάς. Μόνο να κοιτάς. Να κοιτάς πως κατάντησες την γυναικούλα σου. Να βλέπεις να με σκίζει η μεγάλη του πούτσα, εμένα να χύνω και να τρελαίνεσαι.


Δεν πρόλαβα να βγω από το κωλαράκι της και ήταν μπρούμυτα πάνω στην πετσέτα. Ο Πέτρος πήγε από πίσω της, της έπιασε τα μαλλιά, τραβώντας της το κεφάλι πίσω και αναγκάζοντάς την να τουρλώσει τον κώλο της ακόμη περισσότερο. Όταν μπήκε μέσα της η Άννα ούρλιαξε από πόνο και ηδονή μαζί. Με κοίταγε με μάτια μισόκλειστα, με τον ιδρώτα της να γυαλίζει πάνω στο κορμί της. Την έσκιζε χωρίς λύπηση, σφυροκοπούσε την κωλοτρυπίδα της όπως εγώ δεν είχα κάνει ποτέ. Της έριχνε συνεχόμενα δυνατά σκαμπίλια και τα κωλομέρια της είχαν γίνει κατακόκκινα. Το βλέμμα της κολλημένο πάνω μου, έδειχνε πόσο το απολαμβάνει. Ήμουν σίγουρος ότι είχε τρελαθεί που ξεσκιζόταν έτσι μπροστά μου. Όχι στα λόγια πια, αλλά στην πραγματικότητα. Η φαντασίωσή μας των τελευταίων ετών εξελισσόταν μπρος στα μάτια μου.


- Γάμησέ με, σκίσε το κωλαράκι μου. Έτσι, πιο δυνατά, πιο δυνατά. Ναι, ναι. Τι καύλα είναι αυτή, τι σκίσιμο είναι αυτό; Ναι, χύνω, συνέχισε, χύνω, χύνω...


Σπαρταρούσε με σπασμούς και βογκητά πάνω στην πετσέτα. Πλησίασα και σηκώθηκε στα γόνατα. Ήταν ιδρωμένη και αναψοκοκκινισμένη. Δεν ξέρω αν ήταν από την έξαψη ή από τον ήλιο.


- Τώρα θέλω τα χύσια σας στο στόμα μου.


Ξεκίνησε να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ.


- Δεν έχω ξανακαυλώσει τόσο στη ζωή μου, είπε ο Πέτρος. Είσαι απίστευτη πόρνη.


- Δεν πίστευα τελικά πως θα γινόσουν τόσο πουτάνα, είπα.


- Δεν έχω ξαναχύσει τόσο δυνατά. Να ξεσκίζομαι και εσύ να το απολαμβάνεις. Δεν έχω ξανακαυλώσει τόσο πολύ όσο σήμερα, που ήμουν η μεγαλύτερη πουτάνα.


- Θα σε χύσω στο στόμα μωρή καύλα. Δεν αντέχω άλλο.


Η Άννα άνοιξε το στόμα της όσο μπορούσε, έβγαλε έξω την γλώσσα της και με κάρφωσε με το βλέμμα. Ο Πέτρος έπαιζε τον πούτσο του γρήγορα μέχρι που άρχισε να χύνει πάνω στην γλώσσα της, πλημμυρίζοντας το στόμα της. Η Άννα τότε τον ξαναέβαλε στο στόμα της και τον πίπωνε αργά και βαθιά. Τα χύσια του έσταζαν από το στόμα της και διέγραφαν πορεία από τα βυζιά της, μέχρι το βρεγμένο μουνί της.


- Πες μου καυλιάρη μου, σ’ αρέσει η γυναικούλα σου έτσι; Με προτιμάς τώρα; Χυμένη και ξεσκισμένη από άλλον; Σ αρέσει που με κατάντησες πόρνη; Που όλοι θα λένε πόσο πουτάνα είμαι;


Την άρπαξα από τα μαλλιά και της έριξα δυο σφαλιάρες.


- Άνοιξε το στόμα σου καριόλα.


Την έχυσα όσο πιο δυνατά είχα χύσει ποτέ. Της πίεζα το κεφάλι να τον πάρει όλο μέχρι που πνίγηκε. Σάλια μαζί με χύσια έσταζαν πάνω της. Ξαπλώσαμε λαχανιασμένοι εξαντλημένοι και ιδρωμένοι στην άμμο. Ο Πέτρος πήγε για βουτιά.


- Τι ήταν αυτό; Δεν ξέρω αν θα συνέλθω ποτέ από την καύλα, ψιθύρισα.


- Σ άρεσε μωρό μου; Ελπίζω να το απόλαυσες όσο και εγώ. Όσο και η Ζωούλα εχθές.


- Ε; Τι εννοείς;



- Νομίζεις πως δεν σας κατάλαβα χθες μωρό μου; Μη περνάς την γυναίκα σου για χαζή. Το ξέρεις καλά πως δεν είμαι. Σας είδα μέσα στην ζαλάδα μου αλλά δεν προτίμησα να μη σας διακόψω. Είπα όμως πως και εγώ θα πρέπει να κάνω κάτι αντίστοιχο. Και σε σένα και στην Ζωή μας.


- Δηλαδή αυτό σήμερα το έκανες από εκδίκηση;


- Όχι αγάπη μου. Το κίνητρο μου δώσατε απλά. Τώρα σειρά έχει να μάθει για την γυναικούλα του ο Γιώργος.


- Θες να τους χωρίσεις; Τι θα κερδίσεις; είπα σχεδόν σε πανικό.


- Με έχεις παρεξηγήσει τελείως. Εγώ θα του το πω μόνο την ώρα που θα με σκίζει. Να τον εξιτάρω. Θα γαμηθώ μαζί του χωρίς να είσαι μπροστά και όταν γυρίσω θα σου πω ακριβώς τι έγινε. Σύμφωνοι;


- Μπορώ να πω όχι εδώ που φτάσαμε;


Συνεχίζεται...


Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...