ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι μετανάστες της γειτονιάς

Η γειτονιά στην οποία μένουμε βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Όπως παντού έτσι κι εδώ ζουν εδώ κι εκεί μετανάστες κυρίως από Μέση Ανατολή και Αφρική.
Στην πολυκατοικία μας, στο ισόγειο, ζουν δύο νέα παιδιά από το Πακιστάν. Οι σχέσεις τους με τους υπόλοιπους ενοίκους (και μ’εμάς) είναι τυπικότατη και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουν το δικό τους κύκλο γνωστών και δεν ενοχλούν κανέναν.
Μια μέρα λοιπόν η γυναίκα μου γυρίζει σπίτι φορτωμένη με ψώνια. Φτάνοντας στην είσοδο και προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα, της φεύγουν τα πράγματα και πέφτουν μπροστά στην είσοδο. Σκύβει να τα μαζέψει και τότε εμφανίζονται οι δύο φίλοι και προθυμοποιούνται να τη βοηθήσουν να τα μαζέψει και να τα πάει στο διαμέρισμά μας.
Ευχαριστώντας τους καλεί το ασανσέρ και σε λίγο οι τρεις τους ανεβαίνουν πάνω. Το στενό ασανσέρ (όπως όλα τα ασανσέρ στις παλιές πολυκατοικίες) μόλις που τους χωράει και τα κορμιά τους στριμώχνονται δίπλα δίπλα. Ο ένας είναι ψηλός και αδύνατος και ο άλλος κοντός και χοντρός με μακριά γένια. Οι φίλοι μιλάνε στη γλώσσα τους και γελάνε πεταχτά λοξοκοιτώντας τη γυναίκα μου. Εκείνη δεν καταλαβαίνει αλλά υποπτεύεται από τη συμπεριφορά τους οτι λένε για ‘κείνη.
Φτάνουν στο διαμέρισμα και τους καλεί μέσα να αφήσουν τα πράγματα.
-“Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Τι να σας κεράσω;”, τους λέει.
-“Τίποτα κυρία, σας ευχαριστούμε”, απαντά ο ψηλός.
-“Με λένε Μ***** και όχι “κυρία””, τους λέει χαμογελώντας. “Καθίστε στο σαλόνι κι έρχομαι. Το λιγότερο ένα αναψυκτικό θα το πιείτε”. Φεύγει από τΗ γυναίκα μου πριν πάει στην κουζίνα αποφασίζει να αλλάξει ρούχα. Καθώς ψάχνει να δει τι θα φορέσει, θυμάται οτι πάντα γούσταρε σαν ιδέα να γαμηθεί από δύο μελαμψούς νταγλαράδες με μεγάλες ψωλές. Αποφασίζει να “παίξει” λιγο κι έτσι γδύνεται και φοράει μια σατινένια ρόμπα πάνω από τα εσώρουχά της.
Γυρίζει στο σαλόνι με τα αναψυκτικά και σκύβοντας τα αφήνει στο τραπεζάκι μπροστά στους φίλους που κοιτάζονται αμήχανα, δίνοντάς τος μια καλή εικόνα του ντεκολτέ της. Αφού σερβίρει πηγαίνει και κάθεται απέναντί τους στραυρώνοντας τα πόδια της, γνωρίζοντας οτι η κοντή ρόμπα λίγα κρύβει απ ‘όσα βρίσκονται από κάτω.
Συζητάνε για λίγη ώρα για διάφορα θέματα (κυρίως για τη ζωή τους στη χώρα μας) ενώ εκείνοι δεν σταματούν να τη “γδύνουν” με τα μάτια της. Κι εκείνη όμως δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί το φούσκωμα στα παντελόνια τους να μεγαλώνει, μια “υπόσχεση” για δύο μεγάλα καυλιά έτοιμα να την ξεσκίσουν.
Σηκώνεται από τη θέση της, πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα και με παίρνει τηλέφωνο.
-“Έλα μωρό μου, πού είσαι;”, μου λέει.
-“Στη δουλειά είμαι μανάρι μου. Σε λίγο τελειώνω κι έρχομαι” της απαντώ.
-“Μμμμ… δεν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο;”
-“Τί έχεις στο μυαλό σου μωρό μου;” της λέω, σίγουρος οτι κάτι “μαγειρεύει”.
-“Θυμάσαι εκείνη τη σέξι φαντασίωσή μας, να πηδηχτώ με έναν μαύρο πουτσαρά, που κάθε φορά που μου την ψυθίριζες στο αυτί ενώ με γαμούσες, εγώ έχυνα σαν πουτάνα;…”
-“Ναι μανάρι μου… Γιατί με ρωτάς τώρα;…”
-“Γιατί ίσως σήμερα είναι ευκαιρία να την πραγματοποιήσουμε…”
(…σιωπή δευτερολέπτων…)
_”Θέλεις να μου πεις οτι γνώρισες κάποιον μαύρο πουτσαρά που θέλει να σε γαμήσει… ΤΩΡΑ;;;” της λέω έκπληκτος όσο πιο σιγά μπορώ για να μην ακουστώ από τους γύρω μου.
-” Για την ακρίβεια… όχι ΕΝΑΝ μαύρο αλλά ΔΥΟ μελαμψούς Πακιστανούς… αυτούς που μένουν στο ισόγειο της πολυκατοικίας μας”.
(…ξανά σιωπή δευτερολέπτων…)
-“Και πώς κατάφερες να τους γνωρίσεις;”
-“Μωρό μου αυτή είναι μια ιστορία που θα σου πω όταν έρθεις… Τι λες να κάνω;…”
-“Μμμμ… πονηρούλα… έχεις καυλώσει… έτσι;…”
-“Πολύ μωρό μου… πολύ”.
-“Και πότε κανόνισες να “γίνει φάση”;”
-“Για να σου πώ την αλήθεια… είναι κι οι δυό τους αυτή τη στιγμή στο σαλόνι μας και “ξεροχύνουν” κοιτάζοντάς με…”
(…περισσότερη σιωπή…)
-“Θέλεις να μου πεις οτι θέλεις να γαμηθείς μ’ αυτούς ΤΩΡΑ;”
-“Ναι… θέλω να με ξεσκίσουν αλύπητα απ’ όλες μου τις τρύπες και όταν γυρίσεις να με βρεις γεμάτη από το ψωλόχυμά τους…” μου λέει καυλιάρικα.
-“Πού είσαι τώρα;”
-“Τους άφησα για λίγο στο σαλόνι και ήρθα στην κρεβατοκάμαρα να σε πάρω τηλέφωνο… για να σου πω να καθυστερήσεις λίγο… και για να σε καυλώσω…”
-“Μμμμ… Τι φοράς;”
-“Τη σατινένια ρόμπα και τα εσώρουχά μου… μόνο”
-“Είναι πολλά… Βγάλε τα εσώρουχά σου και μείνε μόνο με τη ρόμπα σου…”
-“Μμμμ”, γουργουρίζει ναζιάρικα, “Μάλλον εσύ είσαι πιο πονηρούλης… Εντάξει…”
-“Που σκοπεύεις να τους “πάρεις”;…”
-“Εσύ που θέλεις μωρό μου;”
-“Στο κρεβάτι μας… να σε γαμήσουν πάνω στα σεντόνια μας σαν πουτάνα και να έρθω μετά να σε γαμήσω αλύπητα κι εγώ… να χύσω πάνω στα δικά τους χύσια…”
-“Μμμμ… Ναι μωρό μου… Ναι καύλα μου… Έτσι…”
-“Εγώ θα είμαι στο καφέ κοντά στο σπίτι μας. Όταν τελειώσετε, διώξ’ τους και κάνε μου μια κλήση στο κινητό… και θα έρθω… Φιλάκια μανάρι μου”.
-“Φιλάκια μωρό μου… Σ’ αγαπάω πολύ…”
-“Κι εγώ…”.
Κλείνοντας το τηλέφωνο κι ακολουθώντας τις οδηγίες μου, βγάζει τα εσώρουχά της και φορώντας μόνο τη ρόμπα της πλέον ξαναγυρίζει στο σαλόνι. Οι δύο φίλοι γυρίζουν προς το μέρος της χαμογελώντας κι εκείνη πηγαίνει να τους ξανασερβίρει αναψυκτικό. Σκύβοντας προς το μέρος τους δεν μπορεί να κρύψει το γυμνό της στήθος που προβάλλει από το χώρισμα του ρούχου και δινει μια καλή θέα των σφιχτών βυζιών της στους δύο τύπους.
Έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και ακόμα περισσότερο όταν εκείνη κάθεται πάλι απέναντί τους σταυρώνοντας τα πόδια της, δίνοντάς τους μια καλή εικόνα από τα ξυρισμένα της μουνόχειλα. Η “κουβεντούλα” συνεχίζεται για λίγα λεπτά και τότε της έρχεται μια ιδέα.
Τους ρωτάει για τη μουσική της χώρας τους λέγοντάς τους οτι έχουμε κάποια CD με ethnic μουσική. Σηκώνεται λοιπόν και γυρίζει προς τα πίσω και σκύβει στο μέρος που έχουμε τα μουσικά δισκάκια. Μ’ αυτό τον τρόπο τους δείχνει τελείως τον κώλο της και το μουνί της που έχει ήδη αρχίσει να μουσκεύει.
Γυρίζοντας ξανά προς το μέρος τους τους βλέπει και τους δύο όρθιους να την πλησιάζουν. Ο την αρπάζει από τη μέση και χώνει το χέρι του κάτω από τη ρόμπα της.
-“Είσαι πολύ πουτάνα γυναίκα… Θέλεις σε γαμήσουμε;”, της λέει.
-“Ωχχχ… ναι καυλιάρηδές μου… γαμήστε με… θέλω πολύ να με σκίσετε…” βογκάει εκείνη.
Ο κοντός έχει πέσει πάνω της, έχει ανοίξει τελείως τη ρόμπα της και έχει πέσει με τα μούτρα στα βυζιά της. Ο ψηλός τη φιλάει παθιασμένα με το χέρι του να συνεχίζει να είναι χωμένο στο μουνί της.
Αφού “χαμουρεύτηκαν” για λίγο στα όρθια κι οι τρεις τους, τους πιάνει από το χέρι και τους πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα. Βγάζει τη ρόμπα της και την πετάει σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι κάνοντάς τους νόημα να την πλησιάσουν ενώ εκείνη κάθεται στην άκρη.
Αρχίζει να ξεκουμπώνει το παντελόνι του ψηλού και με γρήγορες κινήσεις το κατεβάζει μαζί με το εσώρουχό του. Μένει άφωνη με το μέγεθος της πούτσας που βρίσκεται μπροστά της, μαυριδερή και τριχωτή. Ο τύπος δεν χάνει χρόνο και πιάνοντας δυνατά το κεφάλι της της τον χώνει στον στόμα.
Ο κοντός την ίδια ώρα γδύνεται γρήγορα και κάθεται δίπλα της, παίζοντας με τα βυζιά και το μουνί της. Εκείνη απλώνει το χέρι της και πιάνει έναν πούτσο το ίδιο μακρύ με του ψηλού αλλά διπλάσιο σε πάχος. Ό,τι η φύση του στέρησε σε ύψος και εμφάνιση το αναπλήρωσε με ένα καυλί ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Η γυναίκα μου ξαπλώνει στο κρεβάτι ανοίγοντας τα πόδια της, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στο ξυρισμένο της μουνί στον έναν, ενώ συνεχίζει να τσιμπουκώνει τον άλλο. Γρήγορα η διπλή περιποίηση σε συνδυασμό με την προσμονή του ξεσκίσματος της φέρνουν τον πρώτο της οργασμό.
Οι δύο φίλοι αλλάζουν θέσεις και ο ψηλός γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της, φέρνοντας το πουτσοκέφαλό του στα μουνόχειλά της και αρχίζει να τρίβεται πάνω τους. Ο χοντρός της δίνει την ψωλάρα του στο στόμα της κι εκείνη μπουκώνεται κυριολεκτικά να τον χωρέσει.
Ο ψηλός ξεκινά να της τον χώνει σιγά σιγά ενώ εκείνη κουνιέται πέρα δώθε από καύλα. Σε λίγο της τον έχει χώσει ολόκληρο και αρχίζει να μπαινοβγαίνει. Αυξάνει σιγά σιγά το ρυθμό του και σε λίγο έχει αρχίσει να την “οργώνει” κανονικά, ξεσκίζοντάς την χωρίς προηγούμενο. Εκείνει αρχίζει να ξαναχύνει, πιο δυνατά τώρα, ξεφωνίζοντας και μη μπορώντας να συνεχίσει το τσιμπούκωμα στον κοντό.
-“Ναι ψωλαρά μου… ναι γαμιά μου… χύνωωω… αχχχ…”
Μετά από μερικές ακόμα δυνατές κινήσεις ο ψηλός αρχίζει να χύνει φωνάζοντας, μισά στη γλώσσα του, μισά ελληνικα:
-“Πουτάνα… τελειώνω… πάρτα….”
Τελειώνοντας ο ψηλός σηκώνεται και δίνει τη θέση του στον άλλο. Εκείνος γυρίζει τη γυναίκα μου μπρούμυτα και της τον χώνει “πισωκολλητό”. Η τεράστια ψωλή χώνεται σχετικά εύκολα πλέον στο γαμημένο της μουνί και αρχίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο ξέσκισμα ξεχειλώνοντας τα μουνόχειλά της περισσότερο από ποτέ.
Το μανάρι μου έχει το πρόσωπό της χωμένο στα μαξιλάρια προσπαθώντας να πνίξει τις κραυγές ηδονής από τους συνεχόμενους οργασμούς που της έχουν φέρει οι δύο ψωλαράδες.
Ο κοντός αρχίζει να χύνει δυνατά πέφτοντας όλος πάνω της και φωνάζοντας ακατανόητα στη γλώσσα του. Ύστερα βγαίνει από μέσα της και πέφτει ανάσκελα δίπλα της. Εκείνη μένει ακίνητη προσπαθώντας να συνέλθει από το άγριο γαμήσι που της έκαναν. Όταν ανασηκώνεται βλέπει τον ψηλό να κάθεται στην καρέκλα δίπλα από το κρεβάτι και να χαϊδεύει τον πούτσο του.
-“Σ’ άρεσε όπως σε γαμήσαμε πουτάνα;”, της λέει.
-“Πολύ…”
-“Το ξέρει ο άντρας σου οτι γαμιέσαι μ’ άλλους;”, της λέει με ένα σαρδόνιο, σχεδόν ειρωνικό χαμόγελο.
-“Μμμμ… Ναι… Το ξέρει και γουστάρει πολύ…”
-“Μας κορϊδεύεις…”, λέει ο κοντός ενώ την κοιτάζουν σαν χαμένοι μη πιστεύοντας στα αυτιά τους.
-“Καθόλου… γουστάρουμε κι οι δύο τέτοια παιχνίδια… Εγώ να γαμιέμαι σαν πουτάνα κι εκείνος να βλέπει και να μαλακίζεται.”
-“Είναι τρελός; Έχει τέτοια γυναίκα και αφήνει να του τη γαμάνε άλλοι;”
-“Δεν είναι τρελός… Βιτσιόζος ίσως… Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και το πήδημα είναι για μας κάτι σαν παιχνίδι.”
-“Έχω ακούσει πολλές φορές για τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Και τώρα;…”, λέει ο ψηλός.
-“Τώρα πρέπει να πηγαίνετε, γιατί όπου νά ‘ναι θα γυρίσει ο άντρας μου κι αν είσαστε “καλά παιδιά” μπορεί να το ξανακάνουμε… μαζί με τον άντρα μου όμως…”
-“Πότε;” ρώτησαν κι οι δύο μαζί.
-“Μην είσαστε ανυπόμονοι. Σύντομα… Αν το κρατήσετε μυστικό θα τα ξαναπούμε γρήγορα είτε εδώ ή κάπου αλλού.”
Και λέγοντας αυτό τους δίνει από ένα καυτό φιλί.
-“Άντε… πηγαίνετε… Είναι η σειρά του άντρα μου να με γαμήσει…”
Οι δύο νεαροί σηκώνονται, ντύνονται και φεύγουν αφού πρώτα της δίνουν ένα τελευταίο παθιάρικο φιλί. Όταν κλείνει η πόρτα του διαμερίσματος, η γυναίκα μου, που συνεχίζει να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, παίρνει το τηλέφωνο και μου κάνει μια κλήση στο κινητό.
Εγώ έχω φτάσει εδώ και ώρα στο κοντινό καφέ και είμαι καυλωμένος όσο δεν παίρνει. Με το πρώτο χτύπημα του κινητού σηκώνομαι και σχεδόν τρέχω για το σπίτι. Φτάνω σε 5 λεπτά και μπαίνω στο διαμέρισμα πετώντας κάτω τα πράγματά μου και πηγαίνω προς το δωμάτιο.
Φτάνοντας βλέπω τη γυναίκα μου ξαπλωμένη ανάσκελα να χαϊδεύεται με τα μάτια κλειστά. Στέκομαι όρθιος παρακολουθώντας το θέαμα της φρεσκογαμημένης γυναίκας μου ενώ ταυτόχρονα βγάζω τα ρούχα μου.
Εκείνη ανοίγει τα μάτια και μου ρίχνει ένα καυτό βλέμμα όλο νόημα ενώ γλυφει τα χείλη της.
-“Μωρό μου με γαμήσανε άγρια… Είμαι γεμάτη με τα χύσια τους… Θέλεις να τα νιώσεις;…”
Έχοντας απαλλαγεί από τα ρούχα μου ξαπλώνω δίπλα της και βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της. Νιώθω τα χύσια των γαμιάδων της να τρέχουν έξω από την τρύπα της, ανάμεσα στα κωλομάγουλα και πάνω στην κωλοτρυπίδα της.
-“Μμμμ… είναι υπέροχο… Θέλω να χωθώ μέσα σου… Τώρα…”
Ανεβαίνω από πάνω της και χώνω τον πούτσο μου στο μουνί της. Ο πούτσος μου είναι μεγάλος, αλλά οι ψωλές των γαμιάδων ήταν μεγαλύτερες. Σχεδόν δεν αισθάνομαι το μουνί της μετά το ξέσκισμα, αλλά η αίσθηση του σπέρματος πάνω στο όργανό μου είναι υπέροχη. Σκύβω και της δίνω ένα καυλιάρικο φιλί.
-“Σε γάμησαν καλά μανάρι μου;”
-“Με ξέσκισαν… Οι ψωλές τους ήταν τεράστιες… Έχυνα συνέχεια…”
Κουνιέμαι αργά μέσα της, μη θέλοντας να χύσω γρήγορα λόγω της μεγάλης καύλας μου, απολαμβάνοντας κάθε εκατοστό του χυμένου μουνιού της.
-“Πες μου μανάρι μου… πες μου τι σου έκαναν.”, της λέω.
-“Τους τσιμπούκωσα και τους δύο… Οι πούτσες τους μυρίζανε βαρβατίλα… εγώ έγλειφα τον έναν ενώ ο άλλος έγλειφε κι έπαιζε με το μουνί μου… έχυσα από καύλα μόνο στην ιδέα των πούτσων που θα με γαμούσαν… όταν μπήκε ο πρώτος μέσα μου ούρλιαξα από ηδονή… ήταν τόσο μεγάλος που τον ένιωθα βαθιά στη μήτρα μου…όταν άρχισε να μπαινοβγαίνει άγρια ΄νομιζα πως θα λιποθυμήσω… έχυσε δυνατά μέσα μου και ένιωσα το χύσι του να με γεμίζει βαθιά… Ο άλλος με πήρε πισωκολλητό… ήταν το ίδιο μακρύς αλλά πολύ πιο χοντρός από τον πρώτο… Μπήκε όλος με τη μία μέσα μου και μου τέντωσε τα μουνόχειλα τόσο όσο ποτέ πριν… δεν πίστευα οτι τον πήρα όλο… έχυνα συνέχεια και ήθελα κι άλλο… με γάμησε άγρια… γρήγορα… δυνατά… με ξέσκισε πραγματικά κι εγώ ούρλιαζα σαν πουτάνα…”
-“Μμμμ… Ναι πουτάνα μου… ξεκωλιάρα μου… Ωωωχχχ μανάρι μου… σε χύνω…”
Αρχίζω να χύνω ξέφρενα και δυνατά προσθέτοντας στο μουνί της και τα δικά μου χύσια. Εκείνη με σφίγγει πάνω της γλύφοντας το αυτί μου.
-“Ναι μωρό μου… είμαι η πουτάνα σου… η ξεκωλιάρα σου… που γαμιέται άγρια και ασύστολα με τους γαμιάδες της μπροστά σου… κι εσένα σου αρέσει… σε καυλώνει… και βαράς μαλακία για πάρτη μου…”
Τελειώνοντας τη φιλάω άγρια ενώ είμαι ακόμη μέσα της.
-“Έχω κι άλλη φαντασίωση εκτός από το να σε βλέπω να γαμιέσαι και να γαμάω το χυμένο σου μουνί…”
-“Τι μωρό μου… πες μου…”
-“Θέλω να σε γλυψω… να γλύψω το γεμάτο χύσια μουνί σου μέχρι να τελειώσεις… να γλείψω τα χύσια μου και τα χύσια των ψωλαράδων που σε γάμησαν…”
-“Είσαι “βρωμιαρούλης” μωρό μου… είσαι σίγουρος;” λέει ναζιάρικα.
Ατί απάντησης ανασηκώνομαι ελαφρά και αρχίζω να σέρνω τη γλώσσα μου στην καμπύλη του λαιμού της, σταματάω για λίγο στα στήθη της δαγκώνοντας τις θηλές της, κατεβαίνω γλείφοντας τον αφαλό της και φτάνω στο ξυρισμένο μουνί της.
Η μυρωδιά από τα χύσια είναι έντονη αλλά η καύλα μου είναι μεγάλη και αρχίζω να γλείφω του μουνί της με “λαιμαργία”. Τα χύσια βγαίνουν από την τρύπα της κι εγώ τα “πίνω” όλα. Της χαϊδεύω την κλειτορίδα κι εκείνη αρχίζει να κουνιέται. Οι συσπάσεις του μουνιού της βγάζουν όλο και περισσότερο σπέρμα κι εγώ συνεχίζω.
-“Πιες τα μωρό μου… πιες τα όλα… πιες τα χύσια των “αραπάδων” από μέσα μου… καθάρισε το μουνί μου…ωωωχχχ… χύνω καύλα μου…”
Το κορμί της αρχίζει να τρέμει ενώ εγώ τη γλείφω και χαϊδεύω την κλειτορίδα της. Μετά από λίγο ηρεμεί και αφού γλείψω λίγο ακόμα τα μουνόχειλά της, ανεβαίνω προς τα πάνω και ανταλλάσσουμε ένα μακρύ παθιάρικο, καυτό φιλί.
Ξεθεωμένοι και οι δύο, αγκαλιά πέφτουμε σε έναν γλυκό ύπνο μέχρι αργά το βράδυ. Μετά από ένα καυτό μπάνιο μαζί, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε, πιο τρυφερά, πιο αργά, μ’ εκείνη καθισμένη πάνω στον πούτσο μου να μου ψυθιρίζει με περισσότερες λεπτομέρειες το απογευματινό της γαμήσι με τους Πακιστανούς γείτονές μας.
Ύστερα από 2 ώρες παθιασμένου έρωτα καθόμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι και μοιραζόμαστε ένα τσιγάρο. Στο κρεβάτι στο οποίο, μόλις πριν λίγες ώρες η όμορφη γυναίκα μου γαμήθηκε ασύστολα με δύο ψωλαράδες ολκής.
-“Μωρό μου θέλω να γαμηθώ ξανά μαζί τους…” μου λέει.
-“Το ξέρω μανάρι μου… Δεν σ’ έχω ξαναδεί έτσι… Τόσο ξαναμμένη…”
-“Ήταν φανταστικά… ήταν κι οι δύο πραγματικά ψωλαράδες… δεν έχω ξαναγαμηθεί από τόσο μεγάλο πούτσο μέχρι σήμερα… και μάλιστα δύο μαζί… σχεδόν δεν το πιστεύω…”
-“Θα το ξανακάνουμε μανάρι μου… και την επόμενη φορά θέλω να είμαι κι εγώ μπροστά…”
-“Μμμμ… ναι καυλιάρη μου… Να με βλέπεις… να με σκίζουν… και να με χύνουν…”
-“Ναι πουτανάκι μου… και την επόμενη φορά θα τους αφήσεις να σε γαμήσουν παντού… στο μουνί, στο στόμα… στον κώλο… και ταυτόχρονα…”
-“Μμμμ… δεν είναι άσχημη ιδέα… αν και δεν ξέρω αν μπορέσω να τους “βολέψω” και τους δύο μαζί… είναι τόσο μεγάλοι”
-“Δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε… έτσι δεν είναι;”
-“Μμμμ… βεβαίως… Μμμμ… πότε;…”, μου λέει ναζιάρικα.
-“Το Σαββατοκύριακο είναι σε 3 μέρες… Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να περάσουμε στο σπίτι δύο “βαρετές” μέρες;…”
-“Όχι…” λέει γελώντας γεμίζοντάς με φιλιά και χώνεται κάτω από τα σκεπάσματα αρχίζοντας ξανά το “παιχνίδι” μαζί μου…
Το βράδυ συνεχίζεται με ένα ακόμα “κρεσέντο” έρωτα ενώ και οι δύο ανυπομονούμε να τελειώσει η εβδομάδα και να έρθει το Σαββατοκύριακο…ο σαλόνι ενώ οι δύο φίλοι αμήχανα κάθονται στον καναπέ.

Ο πρώην γκόμενος

Είναι μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά σε ένα γνωστό κυκλαδίτικο νησί. Κάνουμε τις διακοπές μας κι είναι η δεύτερη βραδιά μας εδώ.
Καθόμαστε σ’ ένα ήσυχο μπαράκι πίνοντας μπυρίτσες με τη Μαρίνα, τη γυναίκα μου. Είναι όπως πάντα πολύ όμορφη και ακόμα περισσότερο τώρα στις διακοπές. Φορά ένα κοντό μαύρο φορεματάκι με ραντάκια το οποίο όπως κάθεται αφήνει σε πλήρη θέα τα όμορφα πόδια της μέχρι ψηλά στα μπούτια. Ξέρω ότι από κάτω δε φορά τίποτα και αυτό με ερεθίζει πολύ.
Τα ξώφτερνα ψηλοτάκουνα παπούτσια τονίζουν τα υπέροχα πόδια της, με τα νύχια βαμμένα κόκκινα. Το σύνολο συμπληρώνει η αλυσιδίτσα που φορά στο δεξί της αστράγαλο. Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο νησί η καύλα μας ήταν μεγάλη και δεν χορταίνουμε ο ένας τον άλλο. Κάνουμε σχέδια και ανταλλάσσουμε ιδέες για το πώς θα περάσουμε καυλιάρικα τις διακοπές μας.
Η ώρα περνά ευχάριστα με κουβεντούλα και χαδάκια όσο μας παίρνει, κάτω από το τραπέζι. Κάποια στιγμή εκείνη μένει σιωπηλή και καρφώνει το βλέμμα της κάπου. Ακολουθώντας το βλέμμα της βλέπω ότι κοιτά δυο άντρες γύρω στα 45 που κάθονται και κουβεντιάζουν στο μπαρ.
-«Είδες κανένα γνωστό αγάπη μου;» τη ρωτάω.
-«Ναι μωρό μου…» μου λέει ενώ παρατηρώ ένα ελαφρό κοκκίνισμα και μια αμηχανία πάνω της.
-«Ποιος είναι;»
-«Ένας παλιός γνωστός…»
-«Μόνο γνωστός;…» τη ρωτάω κοιτώντας την ερευνητικά.
Εκείνη γυρνά προς το μέρος μου φανερά κοκκινισμένη τώρα, με κοιτά λίγο στα μάτια και μετά μου λέει χαμηλώνοντας το βλέμμα:
-«Ξέρεις… Ξέρεις ποιος είναι αυτός;…»
-«Ποιος από τους δύο;»
-«Ο μελαχρινός με το μούσι…»
-«Ποιος είναι μανάρι μου;…»
-«Είναι ο πρώτος μου γκόμενος…»
Μια σιωπηλή αμηχανία πέφτει για λίγο ανάμεσά μας, όταν τελικά τη ρωτάω:
-«Εννοείς ότι είναι αυτός ο 35άρης που σε ξεπαρθένιασε σ’ εκείνο το πάρτι που μου έχεις πει;…»
-«Ναι… Ο Μιχάλης…»
-«Χμμ… Ενδιαφέρον…»
-«Τι εννοείς μωρό μου;»
-«Τίποτα συγκεκριμένο… Απλά δυο μέρες τώρα σκεφτόμαστε διάφορα να κάνουμε στις διακοπές μας… Δεν ξέρω…»
-«Τελικά έχεις πολύ βρώμικο μυαλό… Πιστεύεις ότι θα μπορούσαμε;…»
-«Αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Εσύ τι λες;»
Εκείνη κοιτά ξανά τους δύο άντρες και μένει για λίγο σκεφτική. Ύστερα γυρνά προς το μέρος μου:
-«Μμμμ… Δεν ξέρω… Οι αναμνήσεις είναι όμορφες, αλλά δεν ξέρω… Μετά από τόσο καιρό…»
-«Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το δεις στην πορεία… Δεν χάνεις κάτι αν προσπαθήσεις… Αν βέβαια το θέλεις…»
-«Εσύ το θέλεις μαναράκι μου;…» μου λέει σκύβοντας προς το μέρος μου και δίνοντάς μου ένα φιλί.
-«Το ξέρεις ότι μ’ αρέσει να σε βλέπω μωρό μου… Άλλωστε η ιδέα και μόνο να σε δω με τον άντρα που σε πήρε πρώτη φορά είναι κάτι παραπάνω από ερεθιστική…»
Βάζει τα χέρια της στον καβάλο μου και πιάνει τον καυλωμένο πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.
-«Το βλέπω μανάρι μου… Έχεις αρχίσει να καυλώνεις…»
-«Εδώ και ώρα μωρό μου, πολύ πριν δεις τον πρώην σου… Σίγουρα όμως αυτό βοήθησε λίγο παραπάνω…» της λέω και την παίρνω στη αγκαλιά μου και της δίνω ένα καυτό φιλί.
-«Εντάξει καυλιάρη μου… Πάω…» λέει και σηκώνεται από το τραπέζι κατευθυνόμενη προς το μέρος τους.
Την παρακολουθώ από μακριά να πλησιάζει τους δύο άντρες και να συζητά μαζί τους. Κάποια στιγμή κοιτάζουν όλοι προς το μέρος μου και με χαιρετούν. Εγώ ανταποδίδω το χαιρετισμό και περιμένω.
Συζητούν για λίγο και στη συνέχεια έρχονται όλοι μαζί στο τραπέζι μας.
-«Πέτρο να σου γνωρίσω τον Μιχάλη και το φίλο του τον Κυριάκο. Από δω ο άντρας μου ο Πέτρος» λέει η γυναίκα μου κάνοντας τις συστάσεις.
-«Χάρηκα πολύ παιδιά… Καθίστε…» λέω εγώ προσκαλώντας τους.
Ο πρώην της είναι μελαχρινός με μούσι, σχετικά ψηλός και καλοφτιαγμένος. Ο φίλος του είναι πιο κοντός, χοντρούλης με καραφλίτσα.
Καθόμαστε όλοι μαζί και πιάνουμε την κουβέντα για το νησί, τις διακοπές, πώς περνάμε κλπ. Αυτοί μας λένε ότι έχουν έρθει οικογενειακώς με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, ότι έχουν νοικιάσει ένα μεγάλο σπίτι στην άλλη μεριά του νησιού και οι γυναίκες τους δεν είχαν όρεξη να βγουν απόψε. Στην πραγματικότητα μας λένε προτιμούν να είναι όλη τη μέρα στη θάλασσα και δε γουστάρουν πολύ το έξω. Έτσι αυτοί βγαίνουν μόνοι τους. Μας λένε επίσης ότι έρχονται στο νησί τα τελευταία 5 χρόνια για ένα μήνα και τους αρέσει να πηγαίνουν για ψάρεμα με ένα μικρό καΐκι που νοικιάζουν και οδηγεί ο Κυριάκος.
Μετά από κάμποση ώρα και αρκετά ποτά φεύγουμε από το μπαράκι και πηγαίνουμε όλοι μαζί σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Το μαγαζί είναι γεμάτο και βρίσκουμε με δυσκολία θέση στο μπαρ. Στριμωγμένοι πίνουμε τα ποτά μας και τα σφηνάκια μας προσπαθώντας να κουβεντιάσουμε μέσα στο θόρυβο. Η Μαρίνα λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής και κουβεντιάζει με τον πρώην της γέρνοντας πάνω του ενώ εκείνος την αγκαλιάζει από τη μέση. Εγώ την περισσότερη ώρα τους παρακολουθώ σιωπηλά ενώ το ίδιο κάνει και την περισσότερη ώρα ο φίλος του που κάθεται δίπλα μου.
Κάποια στιγμή οι δύο φίλοι μας λένε ότι πρέπει να φύγουν γιατί έχουν αργήσει. Μας ρωτάνε αν μπορούμε να ξανασυναντηθούμε και μας προσκαλούν για μια βόλτα με το καΐκι. Εμείς τους καληνυχτίζουμε ανταλλάσσοντας τηλέφωνα και εκείνοι φεύγουν. Μένουμε οι δυο μας, ελαφρώς απογοητευμένοι αλλά πολύ καυλωμένοι. Δεν μένουμε πολύ ακόμα και φεύγουμε κι εμείς για το δωμάτιό μας.
Με το που κλείνουμε την πόρτα του δωματίου, πέφτω πάνω της, τη στήνω με την πλάτη στον τοίχο και αρχίζω να τη φιλάω άγρια από καύλα ενώ χώνω το χέρι μου κάτω από το φορεματάκι της πιάνοντας το ξυρισμένο της μουνί που στάζει από τα υγρά της.
-«Μμμμ… Καύλωσες πολύ πουτανάκι μου…» της λέω.
-«Ναι αγόρι μου… Κι εσύ το ίδιο μωρό μου…» μου απαντά χουφτώνοντας τον πούτσο μου.
-«Μ’ έκανες κάγκελο με το φέρσιμό σου μανάρι μου…»
Βγάζω έξω τον πούτσο μου και πιάνοντάς τη από τα κωλομέρια τη σηκώνω και την καρφώνω με τη μία πάνω μου. Αρχίζουμε ένα άγριο πήδημα στα όρθια γεμάτοι καύλα.
-«Είσαι η πουτάνα μου;…»
-«Είμαι μωρό μου…»
-«Τι θέλεις να σου κάνει ο γαμιάς σου;…»
-«Ωχχχ… Θέλω να νιώσω το μούσι του να μου χαϊδεύει το ξυρισμένο μου μουνί… Να με γαμήσει από παντού…»
-«Έχει μεγάλη πούτσα;…»
-«Όχι σαν τη δική σου καυλιάρη μου… Αλλά με πήδαγε άγρια… Και μου ΄λεγε βρομόλογα όσο με πήδαγε… Αχχχχ….»
-«Ωχχχ πουτάνα μου δεν αντέχω… Με τρελαίνεις… Δεν αντέχω… Χύνω… Πάρτα καύλα μου…»
Αρχίζω να χύνω δυνατά μέσα της ενώ εκείνη σφίγγεται πάνω μου. Νιώθω τα χύσια μου να τρέχουν από το μουνί της στον πούτσο και τα αρχίδια μου. Μένουμε λίγο έτσι αγκαλιασμένοι και στη συνέχεια την ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι. Ξέρω ότι εκείνη δεν έχυσε έτσι αρχίζω να γεμίζω με φιλιά το κορμάκι της κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Φτάνοντας στο μουνάκι της χαϊδεύω την κλειτορίδα της θαυμάζοντας την εικόνα του ξυρισμένου μουνιού της με τα μουνόχειλα ανοιχτά από το γαμήσι και τα χύσια μου να τρέχουν.
Σκύβω και αρχίζω να τη γλείφω χαϊδεύοντας συνεχώς την κλειτορίδα της και πίνοντας τα χύσια μου ανακατεμένα με τα υγρά της. Εκείνη πιάνει το κεφάλι μου και το πιέζει στο μουνί της κρατώντας με από τα μαλλιά ενώ σφίγγει τα μπούτια της γύρω μου. Σε λίγα λεπτά οι κινήσεις της γίνονται πιο έντονες και αρχίζει να χύνει τρέμοντας και φωνάζοντας:
-«Ωχχχ… Χύνω η πουτάνα… Χύνω… Πιες τα… Πιες τα όλα καύλα μου… Αχχχ…. Ναιιιι…»
Μένουμε λίγο έτσι μέχρι να ηρεμήσει ενώ εγώ συνεχίζω να γλείφω απαλά τα μουνόχειλά της απολαμβάνοντας την υγρασία και το άρωμά της. Ανασηκώνομαι, την πλησιάζω και τη φιλάω γλυκά στο στήθος, στο λαιμό και τα χείλη. Αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε παθιάρικα μέχρι που η κούραση και η νύστα σε συνδυασμό με το αλκοόλ μας ρίχνουν σ’ ένα γλυκό ύπνο έτσι αγκαλιασμένους.
Το επόμενο πρωί ξυπνάω κατά τις 10 και πάνω στο «χουζούρεμα» ακούω τη Μαρίνα να μιλά στο τηλέφωνο από το μπαλκόνι. Προσπαθώ να καταλάβω με ποιον μιλάει αλλά συζητάει χαμηλόφωνα γελώντας και αναστενάζοντας κατά διαστήματα. Τη φωνάζω και για μια στιγμή δεν ακούγεται τίποτα. Στη συνέχεια αποχαιρετά το συνομιλητή της βιαστικά, κλείνει το τηλέφωνο και μπαίνει στο δωμάτιο.
Ξαφνιάζομαι βλέποντάς την να μπαίνει τελείως γυμνή και να στέκεται στη μπαλκονόπορτα.
-«Ξύπνησες μωρό μου;»
-«Όπως βλέπεις… Δεν ντρέπεσαι να κάθεσαι έτσι;…» της λέω αστειευόμενος χαμογελώντας.
Έρχεται προς το μέρος μου, κάθεται στο κρεβάτι και σκύβει δίνοντάς μου ένα φιλί.
-«Γιατί να ντρέπομαι μανάρι μου;… Αφού σου αρέσει… έτσι δεν είναι;…»
-«Μμμμ… Ναι μωρό μου… Μ’ αρέσει πολύ… Ποιος ήταν στο τηλέφωνο;…»
Εκείνη κοκκινίζει πάλι ελαφρά κοιτάζοντάς με.
-«Δεν ξέρεις;… Ο Μιχάλης ήταν…»-«Και τι λέγατε;»
-«Τίποτα ιδιαίτερο… Διάφορα… Ξέρεις τώρα…»
Μαντεύοντας ότι δε μου τα λέει όλα απλώνω το χέρι μου και πιάνω το μουνάκι της το οποίο είναι μούσκεμα από τα υγρά της.
-«Νομίζω ότι κάτι μου κρύβεις μανάρι μου… Είσαι μούσκεμα… Για πες…»
-«Να… Συζητάγαμε για τα παλιά… Πόσο με γούσταρε… Πόσο ωραία με βρίσκει τώρα…» μου λέει βαριανασαίνοντας.
-«Συνέχισε…» της λέω συνεχίζοντας να χαϊδεύω το μουνάκι της.
-«Μου πρότεινε να πάμε αν θέλουμε μια βόλτα με το καΐκι…»
-«Κι εσύ τι του απάντησες;»
-«Ότι θα σε ρωτήσω και θα του πω… Τι λες;..»
-«Ενδιαφέρον το βρίσκω… Εσύ θέλεις να πάμε;…»
-«Μμμμ… Νομίζω πως ναι… Θέλω…» μου λέει χουφτώνοντας τον πούτσο μου.
-«Τότε κανονίστηκε…» της λέω τραβώντας την πάνω μου σε ένα καυτό φιλί.

Ο ένας χαϊδεύει τον άλλο μέχρι που δεν αντέχουμε και την ανεβάζω πάνω μου και την καθίζω στον πούτσο μου. Εκείνη καρφώνεται με τη μία και αρχίζει ένα γρήγορο «καβάλημα» γεμάτο καύλα. Καθώς είναι ήδη μούσκεμα από καύλα μετά από την «κουβεντούλα» με τον πρώην της αρχίζει να χύνει ξέφρενα ενώ κι εγώ δε θέλω περισσότερο για να χύσω με την ιδέα του τι μπορεί να παιχτεί.
Η Μαρίνα πέφτει πάνω μου προσπαθώντας να συνέλθει ενώ εγώ απολαμβάνω την αίσθηση του ιδρωμένου της κορμιού πάνω μου και του σπέρματος που τρέχει από το μουνί της.
-«Λοιπόν… Τι λες να πιούμε ένα φραπεδάκι και να ξεκινάμε σιγά σιγά;…» της λέω μετά από λίγο.
-«Ναι μωρό μου… Φτιάξε εσύ καφέ μέχρι να κάνω ένα ντουζάκι κι έρχομαι…»
Σηκώνομαι και φτιάχνω καφέ όση ώρα κάνει μπάνιο και κάθομαι στο μπαλκόνι. Σε λίγο έρχεται κι εκείνη και κάθεται, ολόγυμνη όπως πριν, και ρουφά προκλητικά καφέ με το καλαμάκι.
-«Τι να φορέσω;…»
-«Νομίζω ότι για την περίσταση το μόνο που ταιριάζει είναι το σέξυ μαγιώ που σου πήρα μανάρι μου… Με ένα παρεό από πάνω μόνο… Τι λες;…»
-«Ναι μωρό μου… Κι εγώ νομίζω ότι αυτό ταιριάζει…» μου λέει χαμογελώντας πονηρά και ρουφώντας ξανά λίγο καφέ…
(Προς το παρόν δεν υπάρχει συνέχεια… βλέπουμε μελλοντικά…)

διακοπές

Κανονίζουμε διακοπές σε νησί και οι τέσσερίς μας. Τα δωμάτιά μας είναι σε διαφορετικά σημεία του νησιού. Συναντιόμαστε σε μια ήσυχη παραλία χωρίς πολύ κόσμο και αμέσως μένουμε κι οι τέσσερις ολόγυμνοι. Βουτάμε στη θάλασσα, κολυμπάμε, παίζουμε και λιαζόμαστε στον ήλιο απολαμβάνοντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση απελευθέρωσης.
Πίνουμε τις μπυρίτσες μας και χαζεύουμε εμείς τις γυναίκες μας κι εκείνες εμάς. Σε λίγη ώρα ο ήλιος και οι μπύρες ανεβάζουν την καύλα όλων μας και αρχίζουμε το “παιχνίδι”.
Εσύ γλύφεις τη γυναίκα σου κι εγώ τη δική μου ενώ όλοι ρίχνουμε ματιές δίπλα μας και καυλώνουμε από το θέαμα. Η καύλα είναι μεγάλη και καβαλάμε κι οι δύο τις πουτανίτσες μας ταυτόχρονα κι αρχίζουμε ένα καυλιάρικο γαμήσι.
Ο λίγος κόσμος γύρω μας (σχεδόν αποκλειστικά άντρες, γυμνοί κι αυτοί) μας παρακολουθεί, ενώ κάποιοι πιο τολμηροί μας πλησιάζουν παίζοντας με τις ψωλές τους.
Το πήδημα είναι σύντομο αλλά έντονο και για τους τέσσερίς μας κι έτσι χύνουμε δυνατά, φωνάζοντας και βογκώντας. Το ίδιο κάνουν και οι γύρω ματάκηδες. Οι γυναίκες μας σηκώνονται και μας παίρνουν από το χέρι για μια ακόμα βουτιά.
Αυτή τη φορά όμως η γυναίκα σου έρχεται δίπλα μου ενώ η δικιά μου σε σένα. Κολυμπάμε για λίγο και σιγά σιγά αρχίζουμε να χαϊδευόμαστε και να “χαμουρεύουμε” ο ένας τη γυναίκα του άλλου.
Η γυναίκα σου τρίβεται πάνω μου με τα στητά βυζάκια της ν’ ακουμπούν στο στήθος μου και οι ρώγες της σηκωμένες. Της χουφτώνω τα σφιχτά κωλομέρια κι εκείνη τρίβει το μουνάκι της στον πούτσο μου. Δίνουμε ο ένας στον άλλο καυτά φιλιά ρίχνοντας πεταχτές ματιές προς εσένα και τη γυναίκα μου. Εσύ κι εκείνη είσαστε σε παρόμοια στάση και “παίζετε” ο ένας με τον άλλο.
Σε λίγο οι δύο γυναίκες πλησιάζουν η μία την άλλη και λένε κάτι μεταξύ τους. Μας παίρνουν από το χέρι και βγαίνουμε έξω. Η γυναίκα μου παίρνει μια πετσέτα και πιάνοντάς σε από το χέρι λέει οτι θα πάτε μια βόλτα στο παραδίπλα λιμανάκι. Όταν φεύγετε εγώ μένω με τη γυναίκα σου και ξαπλώνουμε στην δική μας πετσέτα.
Κάποιοι από τους ματάκηδες λουόμενους σας ακολουθούν, δήθεν αδιάφορα, ενώ αρκετοί παραμένουν κοντά μας.
Τα χάδια με τη γυναίκα σου ξαναρχίζουν, πιο καυτά και πιο τολμηρά. Βάζω τα χέρια μου στο μουνάκι της και καυλώνω με το πόσο μουσκεμένο είναι. Όπως είναι ξυρισμένο είναι τόσο απαλό… Γονατίζω ανάμεσα στα μπούτια της και αρχίζω να τη γλείφω, ρουφώντας τα ζουμιά και το υπέροχο άρωμά της.
Όλη αυτή την ώρα σκέφτομαι οτι εσύ θα κάνεις το ίδιο και καυλώνω περισσότερο, όμως δίνω την προσοχή μου στη μουνάρα που έχω μπροστά μου και αρχίζω να της χαϊδεύω την κλειτορίδα την ίδια ώρα που χώνω τη γλώσσα μου στο μουνί της. Δεν αργεί να χύσει τρέμοντας και σπαρταρώντας από καύλα και με τραβά απότομα πάνω της.
Ο πούτσος μου είναι έτοιμος κι εκείνη τον οδηγεί μέσα της, σφίγγοντας τα πόδια της γύρω μου. Οι “φίλοι” μας έχουν πλησιάσει και παίζουν τις ψωλές τους πιο κοντά από πριν. Της λέω ό,τι μου είχες πει κι εσύ, ότι πηδιόσασταν μπροστά σε άλλους και λίγο έλειψε να τους τσιμπουκώσει, και τη ρωτάω αν θα ήθελε κάτι τέτοιο.
Στην αρχή είναι διστακτική, αλλά της λέω οτι θα ήθελα να τη δώ να τσιμπουκώνει έναν άγνωστο όπως κάνει κι η γυναίκα μου κι εκείνη συμφωνεί αφήνοντας ένα βογκητό καύλας. Κάνω νόημα στον πιο κοντινό ψωλαρά και του λέω να της τον δώσει στο στόμα. Εκείνος δεν χάνει ευκαιρία και αμέσως της δίνει την ψωλή του, ενώ οι άλλοι άρχονται πιο κοντά.
Συνεχίζω να την οργώνω αργά ενώ παίζω με την κλειτορίδα της. Εκείνη έχει πιάσει με το ένα της χέρι την ψωλή του τύπου και τη γλείφει λαίμαργα. Εκείνος δεν αντέχει και βογκώντας αρχίζει να χύνει πάνω στο πρόσωπό της γεμίζοντάς την παντού, στα μάτια, στα μαλλιά, στο λαιμό.
Αποτραβιέται κι ένας άλλος έρχεται στη θέση του δίνοντας στη γυναίκα σου το καυλί του. Εκείνη καταπίνει την ψωλή του χωρίς δεύτερη σκέψη και τον κάνει να χύσει πιο γρήγορα από τον πρώτο. Άλλοι τρεις έρχονται και γεμίζουν τη γυναίκα σου με τα χύσια τους στα βυζιά και την κοιλιά της.
Εγώ τόση ώρα έχω πρηστεί από καύλα και αρχίζω να τη γαμάω πιο δυνατά για να χύσω. Μου λέει να χύσω στο μουνί της, θέλει να νιώσει τα χύσια μου μέσα της, δεν την έχει χύσει μέσα της άλλος εκτός από σένα… Φωνάζοντας δυνατά αρχίζω να τη γεμίζω και πέφτω εξαντλημένος πάνω της.
Το χυμένο κορμάκι της “κολλάει” παντού αλλά δεν με πειράζει. Μόνο με τη γυναίκα μου είχα νιώσει τέτοια καύλα και αυτό το μωρό είναι το ίδιο υπέροχο… Της δίνω ένα φιλί στο ψωλοχυμένο προσωπάκι της και σηκώνομαι από πάνω της. Την παίρνω και βουτάμε στο νερό για να καθαριστούμε από τα χύσια. Εκεί αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε παθιασμένα και ξεκινάμε άλλο ένα καυτό γαμήσι μέσα στο νερό, πιο αργό, πιο αισθησιακό…
Μετά από κάμποση ώρα βγαίνουμε και ξαπλώνουμε να ξεκουραστούμε. Ανάβουμε τσιγάρο και μοιραζόμαστε μια μπυρίτσα, χωρίς να μιλάμε, μόνο απολαμβάνοντας τον ήλιο στο κορμί μας. Κανείς δεν είναι τώρα γύρω μας, μόνο οι δυο μας…
Σας βλέπουμε να επιστρέφετε κι εγώ παρατηρώ το βλέμμα ικανοποίησης στο πρόσωπο της γυναίκας μου. Ξέρω οτι τη γάμησες καλά και θέλω να μάθω κάθε λεπτομέρεια. Αυτό όμως μπορεί να περιμένει…
Καθόμαστε πάλι όλοι μαζί για λίγη ώρα και τότε η γυναίκα μου (αυτό το “πουτανάκι” που αγαπώ τόσο) κάνει μια πρόταση: τις επόμενες 5 μέρες (από τις 10) που θα είμαστε στο νησί να τις περάσουμε με διαφορετικούς συντρόφους – εγώ με τη γυναίκα σου κι εσύ με τη δικιά μου. Όχι μόνο για λίγες ώρες αλλά ολόκληρη τη μέρα. Θα τρώμε μαζί, θα κοιμόμαστε μαζί, θα πηδιόμαστε μαζί.
Για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, πρότεινε αυτές τις 5 μέρες να μη συναντηθούμε οι τέσσερίς μας καθόλου, αλλά να είμαστε σαν κανονικά ζευγάρια ο ένας με τη σύντροφο του άλλου.
Γνωρίζοντάς την ξέρω οτι είναι δική της ιδέα αλλά κοιτώντας κι εσένα καταλαβαίνω οτι το γουστάρεις πολύ. Κοιτάς τη γυναίκα σου περιμένοντας την αντίδρασή της…
Εκείνη συμφωνεί αμέσως, εκπλήσσοντάς σε ευχάριστα και με πιάνει “αγκαζέ” αφού σου δίνει ένα καυτό φιλί.
Φεύγουμε από την παραλία, και πηγαίνοντας στα δωμάτιά μας, οι γυναίκες μας παίρνουν τα πράγματά τους κι έρχεται η δικιά σου μαζί μου κι η δικιά μου πάει μ’ εσένα.
Αποχαιρετιόμαστε και δίνουμε ραντεβού (εκτός απροόπτου) σε 5 μέρες, τραβώντας ο καθένας στο μέρος που μένει… με τη γυναίκα του άλλου…
(Είμαστε ζευγάρι στα 40 και κάτι. Με πολλές φαντασιώσεις και παιχνίδια στο sex, με το “πουτανάκι” μου να με τρελαίνει, πλέον άνετη να μιλάει ανοιχτά για άλλον/η στην παρέα μας. Άραγε θα ανακαλύψω αν η βραδιά προχθές ήταν αλήθεια ή ακόμα άλλη μια φαντασίωση;)
Ήρθε η ώρα που και πάλι θα ήμασταν χώρια. Εγώ σε ταξίδι, αυτή Αθήνα με τα παιδιά. Όλη την εβδομάδα που έλειπα την σκεφτόμουν, προσπαθούσα σε κάθε μήνυμα να την κάνω να νιώθει γυναίκα, επιθυμητή…
Η μέρα έφτασε, που θα πήγαινε με τα παιδιά στην πατρική μου πόλη. Έλπιζα να ξεφύγει από την ρουτίνα και να χαλαρώσει… Από Πέμπτη μέχρι την επόμενη Πέμπτη… μια εβδομάδα…
– Μωρό μου, έχω ήδη κανονίσει το πρόγραμμα, έλεγε με χαμόγελο…
– Γιατί όχι μανάρι μου
– Ήδη έχω κανονίσει κάθε βραδινή έξοδο, μου εκμυστηρευόταν όλο νάζι…
Έφτασαν και το βράδυ όντως είχε την πρώτη έξοδο…
– Πως είσαι ντυμένη γλυκιά μου;
– Θέλω να πιστεύω ότι θα σου άρεσα… Ένα φρου-φρου μαύρο φουστάκι κι ένα μπλουζάκι με τον ένα ώμο έξω…
Μμμμμμ… Θες να με τρελάνεις;
– Δε θες η γυναίκα σου να είναι όμορφη;
– Φυσικά και θέλω… Και το ξέρεις ότι με ανάβει…
Όλο το βράδυ την σκεφτόμουν. Εκείνη έξω στα μπαρ δίπλα στην παραλία… Όμορφη, αισθησιακή, να προκαλεί… Όχι σαν ξέκωλο αλλά σαν πραγματική γυναίκα… Δεν άντεχα… Τον χάιδευα και τη φανταζόμουν στο μπαρ… Να γελά με την παρέα… Να τη βλέπω να είναι το επίκεντρο… Αθώες κινήσεις και αγγίγματα…
Το επόμενο βράδυ πάλι τα ίδια… Είχε βγει με τον παλιό της φίλο, που είμαι σίγουρος ότι την φλέρταρε. Εγκεφαλικά, φιλικά, με τα δώρα όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε γιορτή…
– Είμαι με τον Τ. και μια κοπελιά μου είπε… Την πίστεψα….

Μετά από πολύ ώρα και χωρίς κανένα μήνυμα, της έστειλα:
– Είσαι μόνη;
– Όχι… Είμαι όμως θεά…
– Πήγαινε δήθεν τουαλέτα… Σε θέλω… Σε 5 μην σε καταλάβουν…
– Έλα, δε μπορώ μωρό τώρα… Άσε τη φαντασία σου κι έλα κοντά μου… Θα φύγουμε σε λίγο… Η κοπέλα δεν αντέχει… Δουλεύει αύριο…
Σιωπή για τα επόμενα 40 λεπτά…
– Είμαι τόσο καυλωμένος και κάνεις την καύλα μου πιο μεγάλη που δεν απαντάς… Άραγε να φοράς φούστα ή φόρεμα; Μάλλον, τόσο εύκολα να προσπελαστείς… Μάλλον πήγατε αλλού για ποτό… Δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο καυλωμένος και σκέφτομαι πρόστυχα! Θα αφήσω τη σκέψη μου όπως είπες…
Προτελευταία νύχτα πριν γυρίσει Αθήνα… Μου είπε ότι είναι κουρασμένη… Τελικά βγήκε πάλι…
Ώρα 01.40:
– Είσαι θεά πάλι απόψε;
Καμία απάντηση…
Ώρα 02.20:
– Θα υποθέσω πως ναι… Και όλοι σε γδύνουν όπως κι εγώ… Αφού δεν μπορώ να σε καμακώσω… ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ… Κι εσύ και η κωλάρα σου μωρό…
Έχει ένα υπέροχο παρθένο κωλαράκι που προκαλεί τόσο πολύ… Αυτή κάπου έξω κι εγώ με την καύλα μου… Χάιδευα τον πούτσο μου… Την σκεφτόμουν… Πόσο την ποθούσα… Και πόσοι άραγε την ποθούσαν… αυτό με καύλωνε διπλά…
Ξαφνικά ένα μπιπ στο κινητό μου…
Ώρα 03.10 ….
– Έρωτά μου… Ξαγρυπνάς με την σκέψη μου; Γουστάρω τρελά…
– Καυλωμένος τρελά… Όπως και άλλοι/ες… Εσύ;
– Ακόμα ντουέτο ή μεγάλωσε η παρέα; (είχε βγει με μια φίλη της…)
Καμία απάντηση…
Ώρα 04.00
– Ξέρεις τελικά να με καυλώνεις ακόμα περισσότερο, μη απαντώντας, παίζοντας με το μυαλό μου… Αν κάνεις έτσι εμένα , φαντάζομαι πως κάνεις τους άλλους εκεί… Είσαι τρελό γλυκό πουτανάκι… Και μ’ αρέσει…
Καμία απάντηση…..
Έφτασε η μέρα που γύρισε Αθήνα… Όλο γλύκες… Το βράδυ με τα μαύρα εσώρουχα… Άρχισε το παιχνίδι…
– Μωρό μου έλειψες τόσο πολύ!
– Αλήθεια; Δεν το νομίζω αφού με άφησες να λιώνω για την πάρτη σου… Και να “βασανίζομαι”…
– Μμμμμ…
Είχε ήδη ανέβει στον πούτσο μου… Το μουνάκι της έκαιγε τόσο… Είχα μπει τόσο εύκολα μέσα της… Με ένιωθε πόσο καυλωμένος ήμουν…
– Αλήθεια είχες φτιαχτεί μωρό μου;
– Τρελά… Όσο δεν πήγαινε… Τον έπαιζα για πάρτη σου πουτανάκι μου…
– Μμμμμμ… μωρό μου ήμουν…
– Ένας ωραίος 35αρης… Μου έκανε παρέα… Η Μαρία είχε φύγει λίγο νωρίτερα… Διάβαζα τα μηνύματά σου αλλά δε μπορούσα να απαντήσω…
Ο πούτσος μου είχε καυλώσει τρελά… Είχα κομπλάρει λίγο… Αλλά τη γαμούσα όλο και πιο βαθιά… πιο δυνατά…
– Καυλώνεις μωρό μου με την σκέψη; Αυτό σκεφτόσουν και προχθές; Να με έχει ο “φίλος” μας;
Δεν απάντησα…
– Πες μου καυλιάρη μου…
– Ναι, της λέω… Και νιώθω το μουνάκι της να τρέχει…
– Είχε εξοχικό εκεί δίπλα….. Με πήγε για ποτό βλέποντας την θάλασσα…
– Τον έλεγχα μέχρι τη στιγμή που μου έστειλες το τελευταίο σου μήνυμα…
– Καύλωσα… θόλωσα…
– Φόραγα το δαντελένιο φόρεμα…
– Ένιωθα τα χέρια του να με χαϊδεύουν παντού… Ήταν πίσω μου… Με δάγκωνε στο λαιμό…
– Μου ζήτησε να του δείξω τα μηνύματα… Τα είδε και τον ένιωσα να χουφτώνει τις ρώγες μου που ήταν ήδη σκληρές… Τον πούτσο του να πιεζεται πανω μου…
– Σήμερα είσαι όντως πουτανάκι… Αλλά όχι το δικό του… το δικό μου!
– Εκεί στον κήπο μου έβγαλε με μιας το φόρεμα… Δάγκωνε τις ρώγες μου… Χάιδευε όλο το κορμί μου…
– Είχα υπνωτιστεί… δε μπορούσα να αντιδράσω… αλλά και ήμουν τόσο καυλωμένη…
– Είχε ένα σκληρό πούτσο… Γεμάτο… Τον ένιωσα στα χείλη μου… Τον έγλειφα σαν τρελή χαϊδεύοντας συνέχεια το κορμί του… Όπως κάνω και με σένα…
– Τα αρχίδια του, τα νύχια μου στην μέση του… Τον ήθελα…
– Σηκώθηκε, ήρθε πάνω μου, τριβόταν και με έκανε να λιώνω…
– Έλα… δώστο μου…
– Τι μανάρι μου; Τι θέλεις;
– Ξέρεις τι θέλω… Κάντο…
– Όχι… Πες μου το…
– Θέλω να με γαμήσεις!!! Γάμησέ με τώρα… σε παρακαλώ…
– Είσαι πουτανάκι μανάρι μου;
– Ναι είμαι…
– Τι είσαι;
– Το πουτανάκι σου!!!
– Με λύτρωσε… Ένιωθα το παχύ καυλί του να χώνεται… Ήταν μοναδικό… Έχυσα στη στιγμή φωνάζοντας τρελά…
– Συνέχισε να με γαμάει ήρεμα…
– Σκέφτεσαι τον καυλιάρη σου; Να τον παίζει σκεφτόμενος εσένα καύλα;
– Ναι… Με μια τρεμάμενη φωνή του απάντησα…
– Σ’ αρέσει μαζί μου καύλα;
– Ναι… Μ’ αρέσει περισσότερο…
– Περισσότερο από τι;
– Τον ένιωθα πιο άγριο να με σφυροκοπεί…
– Περισσότερο από τον δικό μου!!! του είπα… Κι ένιωθα το μουνάκι μου να χύνει τρελά πάλι…
– Με τρελαίνει που με γαμάς… με γαμάς τόσο ωραία…
– Είχα σφίξει τα πόδια στη μέση του… Τα δάχτυλά μου μια στην πλάτη του μια στα μαλλιά του…
– ΣΕ ΘΕΛΩ…
– Και τότε ένιωσα να με καίει, να τραντάζεται, να με δαγκώνει… έχυνε μέσα μου…
– Χαλαρώσαμε και άρχισε να με γλύφει πάλι… Μετά από 15 λεπτά ήμουν μούσκεμα….
– Έλα να κάτσεις πάνω μου… Να γαμηθείς γυναικάρα μου με τον άγνωστο φίλο σου…
– Ήταν σκληρός ήδη… Έκατσα άνετα πλέον πάνω του… Τον ένιωθα όλον μέσα μου… Γαμιόμουν όπως ήθελα… Σαν πουτανάκι…
– Όταν έστειλες το τελευταίο μήνυμα πήρε το κινητό…
– Έχυσε ο καυλιάρης σου μωρό μου…
– Τότε έλιωσα… έχυσα κι έσφιγγα το καυλί του μέσα μου…
– Και τον ένιωσα να με καίει πάλι!!!
– Με πήγε μέσα στο κρεβάτι… Με πήρε αγκαλιά και μας πήρε το πρωί…

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...