ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πρώτη φορά λεσβιακό

Γεια σας, είμαι η Μαρία. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν μια εβδομάδα. Είμαι 22 χρονών και μέχρι τώρα δεν είχα κάνει λεσβιακό. Είμαι αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα, ζω στη Ζάκυνθο και σπουδάζω Λάρισα.
Την Κυριακή όπου ταξίδευα, συνάντησα μια συμμαθήτρια μου από το σχολείο. Καθίσαμε μαζί στο λεωφορείο για πάτρα και μιλούσαμε για διάφορα. Δεν είναι και πολύ εμφανίσιμη κοπέλα και δεν περιποιείται και πολύ τον εαυτό της. Φτάνοντας στην Πάτρα επέμενε να πάω σπίτι της. Είχα 5 ώρες αναμονή μέχρι να φύγει το λεωφορείο κι έτσι πήγα. Αρχίσαμε να μιλάμε και τη ρώτησα εάν έχει κάνει τίποτα. Μου είπε ότι δυστυχώς ούτε φιλί δεν είχε δώσει. Ενα ρεύμα καύλας άρχισέ να με διαπέρνα και είπα να το συνεχίσω.
Σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και όταν γύρισα έκατσα δίπλα της στον καναπέ. Μιλούσαμε και της λέω σε κάποια στιγμή:
-    Έχεις χύσει πότε;
-    Ντράπηκε και γούρλωσε τα μάτια της.
-    Όχι.
-    Ούτε μόνη σου;
Τότε μου είπε να σταματήσω τη συζήτηση γιατί ένιωθε άσχημα. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να παίξω το μουνάκι μου. Δεν ξέρω πως κρατιόμουν. Σταμάτησα τη συζήτηση και της είπα να μπω λίγο στο ίντερνετ από τον υπολογιστή της. Κάτσαμε πίσω στον υπολογιστή και χαζεύαμε. Τότε της λέω:
-    Θες να χύσεις μόνη σου;
Με κοίταξε όλο καύλα και μου λέει:
-    Τι εννοείς;
-    Θα δεις.
Έβαλα μια τσόντα με μία ν παίζει το μουνάκι της μου έλεγε να τη βγάλω. Αφήνω τον υπολογιστή στην άκρη, έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι μου, της λέω «κοίτα πως χύνουν καύλα μου», έβγαλα και τα ρούχα μου κι αύτη είχε μείνει και με κοίταζε. Έχυσα πολύ με βογκητά. Γυρίζει και μου κάνει…
-    αυτό ήταν;
Τη φιλάω και της έτριψα το μουνί πάνω από το παντελόνι. Είχε καυλώσει. Ξάπλωσε πίσω και έβαλα το χέρι μου μέσα στο μουνί της. Της το έχωνα μια στο μουνί, μια έτριβα την κλειτορίδα. Της είπα να βγάλει τα ρούχα της και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά. Φώναζε και κρατιόταν από τον καναπέ. Κατέβηκα και της έγλειψα το μουνάκι. Έσταζε η καύλα. Σε κάποια στιγμή άρχισε να τρέμει ολόκληρη και να φωνάζει. Έχυσε πολύ. Μου είπε ότι της άρεσε και ότι ήθελε να μείνω για μια μέρα κι έμεινα.
Το βράδυ ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε και μου έβαλε δάχτυλο. Της είπα ότι μαθαίνει γρήγορα και της έδινα ρυθμό μέχρι να χύσω. Όταν έχυσε κι εκείνη της τα ήπια όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...