ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

eleana

Έλενα....
Έλενα. Μια γυναίκα που με σημάδεψε όσο λίγες. Είναι από εκείνες τις γυναίκες που είναι όμορφες, σαγηνευτικές. Τραβάνε πάνω τους πολλά αντρικά βλέμματα. Σπουδαγμένη και συγχρόνως με μπόλικο μυαλό, με αρκετό χρήμα το οποίο δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει. Έχει όλο το πακέτο, όχι μονάχα για να περάσεις όμορφα μαζί της στο κρεβάτι, αλλά για να κάνεις κανονική σχέση και να το παντρευτείς. Έχει όλο το πακέτο που μπορεί να ζητάει ένας άντρας από μια γυναίκα. Το κυριότερο δε όλων, όταν αγαπάει, το κάνει ολοκληρωτικά. Η Έλενα είναι 1.85, καστανόξανθη, με όμορφο προσωπάκι και πάντα χαμογελαστή. Με μέτριο στήθος, πανέμορφη κωλάρα που θες να χαστουκίζεις συνέχεια, ατελείωτα πόδια, που αναδεικνύονται όταν φοράει κολάν ή φορέματα. Είναι μια γυναίκα φωτιά. Με ένα βλέμμα εξίσου φωτιά.
Όταν την πρωτογνώρισα ήμουν σε σχέση. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε καθόλου να με κυνηγήσει και να με διεκδικήσει. Ήθελε απλά να γαμιόμαστε άγρια και να περνάμε καλά. Νόμιζε και νόμιζα ότι είναι κάτι που θα μπορούσαμε να το ελέγχουμε και να έχουμε παράλληλα σχέσεις με άλλα άτομα. Όμως γελιέται πίκρα όποιος νομίζει ότι αυτά τα πράγματα ελέγχονται. Το σεξ με την Έλενα ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει στην ζωή μου και δόξα στον θεό δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από το πλήθος των γυναικών, ούτε και από την ποιότητα του σεξ. Είναι αυτό που λέμε με ευκολία αλλά τελικά ισχύει! Χημεία. Το dna των κορμιών μας ταίριαζε απόλυτα. Από το ύψος και τη σωματοδομή μιας και εγώ είμαι δίμετρος και με αθλητικό κορμί και χρειαζόταν εκτόπισμα για να κάνεις καλά μια τέτοια κορμάρα. Κάναμε σεξ σε πολλά και απίθανα σημεία. Σπίτι της κυρίως μιας που έμενε μόνη της και εκεί είχαμε την άνεση μας, σπίτι μου αργότερα όταν έμεινα μοναχός μου, στη φύση πολύ συχνά, σε ερημιές μέσα στην μαύρη νύχτα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, σε τραπέζια, σε δημόσιες τουαλέτες, μέσα στη θάλασσα.
Γενικά είχαμε μια υγιέστατη σεξουαλική ζωή, ενώ παράλληλα από κάτω αναπτυσσόταν μια μεγάλη αγάπη κυρίως από μέρος της. Φόραγε πάντα μικροσκοπικά στρινγκ για να τονίζει την κωλάρα της και κολάν. Με υποδεχόταν πάντα με τρελές ορέξεις στο σπίτι της και εκεί περνάγαμε ώρες κάνοντας σεξ, σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Εκεί ήταν ο μικρόκοσμος μας, που χανόμασταν από τα προβλήματα και τις έγνοιες της καθημερινότητας. Μια από τις καλύτερες στιγμές μας θα σας διηγηθώ εδώ, αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω εύκολα.
Ήταν μεσημεράκι όταν τις έστειλα μήνυμα να δω αν θα είναι σπίτι. Τελείωνα από τη δουλειά και έλεγα να περάσω το υπόλοιπο της ημέρας μαζί της. Για καλή μου τύχη δεν είχε μάθημα στην σχολή οπότε μου είπε να περάσω όταν τελειώσω από τη δουλειά. Της είπα ότι σε καμία ωρίτσα θα είμαι εκεί. Μετά από λίγο μου στέλνει μήνυμα στο κινητό ότι έχει τρελές ορέξεις και θα με ξεζουμίσει. Η απάντηση μου ήταν άμεση. Φτιάξε ατμόσφαιρα και όταν θα σου χτυπήσω το κουδούνι για να μου ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας που μένεις φρόντισε να πάρεις θέση και άφησε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή. Στην ιδέα ότι η Έλενα με περίμενε καυλωμένη με είχε ανάψει παρά πολύ και δεν έβλεπα την ώρα να την ξεσκίσω. Και μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό για πολλές ώρες.
Φτάνω λοιπόν και χτυπάω το κουδούνι. μου ανοίγει. Μπαίνω στο ασανσέρ καυλωμένος. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή. Την αναζήτησα στο σαλόνι. Δεν ήταν εκεί. Θα με περίμενε στην κρεβατοκάμαρα μιας και η πόρτα της ήταν κλειστή. Βγάζω λοιπόν όλα μου τα ρούχα και μένω μονάχα με το μαύρο μου εσώρουχο. Ανοίγω σιγά-σιγά την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Ήταν εκεί. Όρθια απέναντι μου, με την πλάτη γυρισμένη σε εμένα, στο ημίφως μιας και υπήρχε ένα πορτατίφ ανοιχτό. Φορούσε μονάχα ένα μικροσκοπικό στρινγκ μαύρο τα χέρια της ήταν σηκωμένα ψηλά και κρατούσε τον τοίχο σαν να θέλει να πας και να την γαμήσεις από πίσω με δύναμη. Πλησίασα αργά-αργά όπως πλησιάζει ένα λιοντάρι το θήραμα του. Στάθηκα πίσω της και άρχισα να της φιλάω το λαιμό, αργά και βασανίστηκα. Της άρεσε. Η ανάσα της αυτό έδειχνε. Αδημονούσα για περισσότερα. Θα της τα έδινα, αλλά σιγά-σιγά.
Συνέχισα να την φιλάω στο λαιμό και στο αυτί ενώ κόλλησα το σώμα μου στο δικό της κρατώντας τους καρπούς των χεριών της. Ήμουν πολύ ερεθισμένος και μόλις ένιωσε το καυλί μου να ακουμπάει το σώμα της τεντώθηκε προς τα πίσω για να το νιώσει καλύτερα. Συνέχισα να τη φιλάω σε όλη την πλάτη και να κατεβαίνω. Με προσοχή φίλησα το απίστευτα τουρλωμένο κωλαράκι της και με μια απότομη κίνηση έσκισα το στρινγκ. Είχα ήδη γονατίσει και με μανία άρχισα να γλείφω το μουνάκι της. Φρεσκοξυρισμένο και μυρωδάτο. Υγρό. Ήταν μούσκεμα και θα το έγλειφα όση ώρα ήθελα. Το μόνο που άκουγα εκείνη τη στιγμή ήταν η ανάσα της που είχε γίνει πιο βαριά καθώς και μικρές πνιχτές κραυγές ηδονής. Παράλληλα έκανα περάσματα και από την κωλοτρυπίδα της. Την έγλειφα και τη δαχτύλιαζα. Την προετοίμαζα για μετά.
Συνέχισα να γλείφω από πίσω το μουνάκι της, ενώ με δύναμη χούφτωνα την κωλάρα της και έδινα και μικρές σφαλιάρες που τόσο της άρεσαν. Είχε γίνει μούσκεμα. Ήθελε κι άλλο. Συνέχισα με μανία σε σημείο που τα γόνατα της να λυγίζουν. Τη λυπήθηκα. Της ζήτησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να απολαύσει το γλειφομούνι μου. Θα την έγλειφα μέχρι να με χύσει και αυτό δεν άργησε να συμβεί μέσα σε κραυγές καύλας. Αλλάξαμε θέσεις και ξάπλωσα αποκαμωμένος και ευχαριστημένος. Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα και κατέβηκε κατευθείαν στο ορθωμένο μου καυλί. Το πήρε στο στόμα της και άρχισε να μου παίρνει ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. προσπαθώντας να το πάρει όλο μέσα κάτι που την έκανε να δακρύσει και να της κόβεται η ανάσα αλλά το γούσταρε τρέλα. Και εκεί που νόμιζα ότι θα με έκανε να την χύσω μέσα στο στόμα της όπως συνήθως σταμάτησε και απομακρύνθηκε. Πήγε πάλι στην ίδια θέση με πριν. Κράτησε τον τοίχο με τουρλωμένο το κωλαράκι, ζητώντας μου να τη γαμήσω έτσι στα όρθια.
Πλησίασα από πίσω της και με μια απότομη κίνηση μπήκα με δύναμη μέσα της. Βόγκηξε από καύλα. Ο ρυθμός στην αρχή ήταν αργός και βασανιστικός. Είχα πιάσει τα μαλλιά της και τα τράβαγα ενώ της έδινα πεταχτά φιλιά στον λαιμό και στην πλάτη. Κράταγε τον τοίχο και συνέχιζα να την πηδάω ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμό. Ο ήχος που κάνανε τα κορμιά μας που ενώνονταν ήταν έντονος και καυλωτικός. Είχε απίστευτη κωλάρα και λάτρευα να γαμάω την Έλενα από πίσω με δύναμη. Ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο έντονος και άρχισα να ρίχνω και τα πρώτα κωλοσκάμπιλα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Είχαμε ξεφύγει και οι δυο. Τα βρωμόλογα μεταξύ μας κάνανε την όλη σκηνή ακόμα πιο άγρια. Μεταμορφωνόταν σε μια μεγάλη πουτάνα κι εγώ ήμουν ο γαμιάς της που της έσκιζε.
Μετά από λίγο της είπα ότι θέλω να τη χύσω. Η ίδια είχε χύσει ήδη αρκετές φορές και με το που με άκουσε, γύρισε απότομα προς το μέρος μου, γονάτισε και το ξαναπήρε στο στόμα της για να με αποτελειώσει. Δεν άργησα να χύσω μια μεγάλη ποσότητα μέσα στο στόμα της. Λάτρευε να τα γεύεται και να τα καταπίνει και αυτό έκανε για μια ακόμα φορά. Ελπίζω να σας άρεσε. Αν θέλετε, μπορώ να σας περιγράψω κι άλλα σκηνικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...