ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η ντροπαλή παντρεμένη!
Τη Ρία (τη λέω με το υποκοριστικό της για να μην την προδώσω), τη γνώρισα πριν από καμία πενταετία μέσω internet και μου έκανε εντύπωση πέρα από την ομορφιά της και τη γοητεία της το γεγονός ότι έδειχνε πολύ κοινωνική. Εγώ τότε ήμουν 29 και εκείνη ήταν 37, παντρεμένη και μάνα ενός παιδιού 5 ετών. Ήταν μια γυναίκα στο 1.70, καστανή, με όμορφο προσωπάκι, αδύνατη και με ωραία κορμάρα όπως έδειχνε από τις φωτογραφίες με μαγιό που είχε αναρτήσει. Αρχίσαμε να μιλάμε καθημερινά από τις δουλειές μας επί το πλείστον. Μιλάγαμε για πολλά θέματα όσον αφορούσε τις ζωές, μας τα χόμπι μας, τις συνήθειες μας και άλλα πολλά. Άρχισε σιγά-σιγά να μου λέει το κλασικό παραμύθι κάθε παντρεμένης που ψάχνεται, ότι είναι παραμελημένη από τον άντρα της και τέτοια. Σίγουρα... και πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως και ένας άντρας, για να ψάχνεται εκτός γάμου, πολλές φορές οφείλεται σε ελλείψεις που υπάρχουν μέσα στον γάμο. Ήταν μια γυναίκα λοιπόν που δούλευε, ασχολούταν με το σπίτι και το γυμναστήριο και φυσικά το παιδί της. Είχε ανάγκη να νιώθει ότι την νοιάζεται κάποιος, ότι τη σκέφτεται.
Είχε βουλιάξει στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ήθελε να φλερτάρει, χωρίς απαραίτητα να ξέρει που θα οδηγήσει αυτό, ίσως να ήθελε να μετρήσει τα όρια της. Ξέροντας όλα αυτά και φυσικά μιας και ήμουν ελεύθερος εκείνη την περίοδο, αλλά είχα τις κατακτήσεις μου, αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της διακριτικά, οπότε μιλάγαμε συνέχεια και σιγά-σιγά αρχίσαμε να μιλάμε με υπονοούμενα και εννοούμενα. Μου έλεγε τι φόραγε στο γραφείο που εργαζόταν, ακόμα και για τα μικροσκοπικά εσώρουχα της μου έλεγε. Άρχισε να μου λέει τι της αρέσει στο κρεβάτι και τι έχει στερηθεί. Μέχρι και για την κουμπαρά της μου έλεγε που ξενογαμιόταν. Της είχα προτείνει να έρθει στο σπίτι μου να αράξουμε στο μπαλκόνι για καφέ αλλά πάντα μου έλεγε ότι ήταν δύσκολο και πως δεν ένιωθε έτοιμη ακόμα. Με τα πολλά, μετά από ένα δύο μήνες περίπου επικοινωνίας, μου είπε ότι θα ερχόταν ένα απογευματάκι από το σπίτι μου. Είχε αφήσει τον γιο της κάπου και θα έλεγε στον άντρα της ότι θα πήγαινε για καφέ με μια φίλη της. Της εξήγησα σε πιο σημείο θα την περίμενα και θα την οδηγούσα στο σπίτι.
Ήταν εκεί στην ώρα της και με την βοήθεια του τηλεφώνου δεν χάθηκε. Ακολούθησε το αμάξι μου και πήγαμε στο σπίτι μου. Ήταν απογευματάκι Ιουνίου και ήταν μια υπέροχη μέρα. Βγαίνοντας από το αμάξι, αντίκρισα μια όμορφη γυναίκα και χαμογελαστή, πράγμα που μου αρέσει πολύ σε μια γυναίκα. Φορούσε ένα μωβ παντελόνι εφαρμοστό και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Όμορφα ντυμένη και απλά. Εγώ φορούσα μια χακί βερμούδα και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Ταιριάζαμε στυλιστικά και αυτό μου άρεσε. Αράξαμε στο τεράστιο μπαλκόνι μου και προσπάθησα να σπάσω τον πάγο δηλώνοντας της πόσο χαρούμενος είμαι που επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά. Ήταν λιγάκι αγχωμένη, πράγμα που θεωρώ φυσιολογικό, αφήστε που μου δήλωσε πως δεν θα καθόταν πολλές ώρες γιατί έπρεπε να γυρίσει.
Δεν άφησα το άγχος της να μας κυριεύσει έφερα ένα παγωμένο μπουκάλι mos**to d/Asti και δύο ποτήρια και αρχίσαμε να πίνουμε για να χαλαρώσουμε. Της είπα αυτό που αντίκρισα, δηλαδή μια πολύ όμορφη και ερωτική γυναίκα που θα μπορούσε να είχε στα πόδια της όποιον άντρα ήθελε. Φυσικά και μιας και ήταν ντροπαλή, μου έλεγε ότι υπερβάλλω και ότι θεωρεί σημαντικό σε κάποιον πέρα από όμορφος να είναι και έξυπνος, να έχει κάτι να της πει. Συζητώντας χαλαρά και χωρίς να προσπαθήσω να εκβιάζω τις καταστάσεις μιας και ήθελα να νιώσει άνετα, σηκωθήκαμε να δούμε την θέα από το μπαλκόνι μου. Έτσι ήρθαμε δίπλα-δίπλα και άρπαξα την ευκαιρία να μυρίσω τα μαλλιά της το άρωμα της και να της δώσω ένα φιλί στον λαιμό. Ξαφνιάστηκε και έκανε να κάνει προς τα πίσω, αλλά ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της. Πήρα θάρρος και της έδωσα ένα απαλό φιλί στα χείλη. Της άρεσε! Το ένα φιλί έφερε το άλλο. Αφήνοντας κάτω τα ποτήρια αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε με πάθος. Στη συνέχεια της έγλειψα το αυτάκι της, λέγοντας της ότι είναι μια υπέροχη γυναίκα που θα ήθελα πολύ να με εμπιστευτεί και να χαλαρώσει.
Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα προς το εσωτερικό του σπιτιού. Αντέδρασε αμυδρά αλλά ακολούθησε. Τη διαβεβαίωσα πως θα είμαστε πιο άνετοι μέσα στο σπίτι και πως θα κάνουμε μονάχα όσα επιθυμεί, χωρίς άγχος. Έτσι σχεδόν σαν υπνωτισμένη ακολούθησε. Πήγαμε και καθίσαμε στον καναπέ και αμέσως έφερα τα ποτήρια με το μοσχάτο ξανά γεμάτα. Εκείνη με πλησίασε σαν 18χρονο άβγαλτο κοριτσάκι και με φίλησε πολλές φορές. Ανάμεσα στα φιλιά μας έλεγε ότι δεν το έχει ξανακάνει αυτό και ότι δεν είναι σωστό και αλλά τέτοια. Όμως συνέχιζε με φίλαγε ξανά και ξανά ενώ εγώ άρχισα να της χουφτώνω το στήθος. Είχα καυλώσει επικίνδυνα και μιας και την είχα βάλει να καθίσει στα γόνατα μου αρχικά και έπειτα την κόλλησα πάνω στο σώμα μου δεν άργησε η στιγμή που της έβγαλα το μπλουζάκι και το σουτιέν, ενώ έβγαλα κι εγώ το δικό μου μπλουζάκι. Αντίκρισα ένα υπέροχο στήθος, στητό και όσο πρέπει μεγάλο, μια υπέροχη μαύρη ρόγα που είχε ερεθιστεί.
Με ευλάβεια και προσοχή άρχισα να τη φιλάω γλυκά και να την γλείφω, ενώ μερικές φορές την δάγκωνα απαλά. Η αντίδραση της Ρίας ήταν άμεση. Αναστεναγμοί και τινάγματα λες και την είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Αποθέωνα το στήθος της για ώρα, ενώ εκείνη αναστέναζε και μου τράβαγε τα μαλλιά. Το καυλί μου είχε ερεθιστεί και το ένιωθε κι εκείνη. Σηκωθήκαμε και πήγαμε προς το κρεβάτι μου, ξαπλώσαμε και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Έχω βάλει τη Ρία να κάτσει ανάσκελα και της βγάζω το παντελόνι. Η αντίσταση της είναι σθεναρή. Αποκαλύπτω ένα μικρό ροζ εσώρουχο το οποίο είχε ήδη γίνει μούσκεμα. Το βγάζω και αυτό ακούγοντας τα "μη" και τα "τι μου κάνεις". Ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι ήταν εκεί και με περίμενε να το περιποιηθώ. Μύριζε υπέροχα, καθαρό και μυρωδάτο συν τα υγρά του ερεθισμού της. Στην αρχή απαλά και σιγά-σιγά πιο έντονα το άνοιξα διάπλατα το φίλησα και το έγλειψα. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Είχα τρελαθεί. Ήθελα να την κάνω να με χύσει.
Ήμουν στον κόσμο μου και δεν άκουγα τους αναστεναγμούς και τα βογκητά της. Ήταν σαν να μην υπήρχε εκεί. Έκανε αισθητή την παρουσία της όταν μου τράβηξε τα μαλλιά και μου ζήτησε να σταματήσω. Είδα το πρόσωπο της είδα τον ερεθισμό της την καύλα της μπερδεμένη με την ενοχή. Δεν ήθελε να φτάσει μάλλον μέχρι εκεί. Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μου είπε ότι γούσταρε πολύ, αλλά φοβόταν. Έκατσα δίπλα της ανάσκελα και γδύθηκα. Την έβαλα να μου χαϊδεύει τον ξυρισμένο μου πούτσο. Το έκανε ντροπαλά στην αρχή, αλλά της άρεσε. Την τράβηξα πάνω μου και έχοντας την εκεί, άρχισα να τη φιλάω ξανά στο στόμα και στο στήθος. Ένιωθα το μουνάκι της υγρό, έτριβα τον πούτσο μου επάνω του και γούσταρε. Έβγαλα ένα προφυλακτικό από το συρτάρι και το φόρεσα. Είδα την αμηχανία της. Ήταν μια κρύο και μία ζέστη, αλλά δεν αντέδρασε. Μονάχα ανέβηκε και καβάλησε απαλά τον πούτσο μου.
Την άφησα να δώσει το ρυθμό. Το έκανε αργά σαν να ήθελε να νιώσει κάθε εκατοστό από την ερεθισμένη πούτσα μου. Είχε κλείσει τα ματιά και το απολάμβανε. Εγώ χούφτωνα το υπέροχο στήθος της και ακολουθούσα το ρυθμό της. Ξαφνικά την είδα να τραντάζεται πάνω μου και να μου λέει χαμηλόφωνα ότι με χύνει. Έπεσε ξέπνοα επάνω μου, ενώ εγώ ήμουν ακόμα καυλωμένος. Την άφησα να πάρει δυο ανάσες και όπως ήταν εκεί, αρχίζω να τη γαμάω με τον δικό μου ρυθμό, γρήγορο και δυνατό, σφίγγοντας τη πάνω μου. Συνέχισα να την σφυροκοπώ για κάνα πεντάλεπτο. Εκείνη αναστέναζε, βόγκαγε από ηδονή, μου έλεγε ότι τη σκίζω. Ήθελα να την περιμένω. Μου είπε ότι θα με ξανά έχυνε και τότε συνέβη! Χύσαμε μαζί και δυνατά! Είχε μπήξει τα νύχια της στη σάρκα μου. Ο ιδρώτας μας είχε γίνει ένα. Οι ανάσες μας το ίδιο. Ταξιδεύαμε σε άλλο γαλαξία! Μετά από ένα ντους, μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε.
Πάλι ένιωθα ότι είχε μπερδεμένα συναισθήματα. Η χαρά και η ηδονή έδιναν την θέση τους στην ενοχή και στην βιασύνη, στο "πως το έκανα εγώ αυτό". Προσπάθησα να την ηρεμήσω μα ήταν δύσκολο. Την άφησα να φύγει και να τα βρει με τον εαυτό της. Από τότε δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Το επεδίωξα, αλλά δεν ήθελε και το σεβάστηκα. Μετά από 2 χρόνια βρήκα ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο έλεγε...
"Σε ευχαριστώ πολύ για εκείνο το απόγευμα του Ιούνη. Πέρασα πολύ ωραία! Στο λέω τώρα με καθυστέρηση. Εξαφανίστηκα γιατί δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ. Αν το συνέχιζα θα μπλέκαμε άσχημα και έτσι διάλεξα το δρόμο της φυγής. Να περνάς καλά".
Η απάντηση μου άμεση.
"Εγώ σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανες να γευτώ το υπέροχο κορμί σου και να σε κάνω να έρθεις σε οργασμό. Να περνάς καλά όπου και να είσαι, αλλά σε παρακαλώ πολύ η επικοινωνία μας να τελειώσει εδώ"
Όντως έτσι έγινε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...