ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Η γυναίκα μου στις διακοπές (3ο μέρος)


 Λίγο αργότερα, φύγαμε από την παραλία, έχοντας κάνει το πρώτο μας τρίο και ομολογώ πως ένιωθα εξαντλημένος. Είχε γεμίσει το μυαλό μου με εικόνες της απίστευτης πρώτης μας παρτούζας. Την Άννα να ξεσκίζεται στα χέρια ενός σχεδόν αγνώστου. Ομολογώ πως δεν πίστευα πραγματικά πως θα την έβλεπα έτσι. Ένιωθα πως θα πραγματοποιούσα από εδώ και μπρος όλες μου τις φαντασιώσεις όσο προχωρημένες και αν ήταν. Αφού φάγαμε και πήραμε λίγες δυνάμεις πέσαμε για ύπνο και σηκωθήκαμε αρκετές ώρες μετά. Στο μπαλκόνι καθόταν ο Γιώργος και η Ζωή, ακούγαμε σχεδόν την συζήτησή τους. Η Άννα έβαλε ένα κοντομάνικό μου και βγήκε έξω και αυτή.


- Πάμε, μου λέει, να δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας.


Από ότι μας είπαν τα παιδιά προτίμησαν να μη βγουν από το δωμάτιο ώστε να ξεκουραστούν με πολύ ύπνο γιατί ο Γιώργος όλο το βράδυ σχεδόν, ξέρναγε. Φαινόντουσαν όμως μια χαρά και οι δύο τώρα, είχαν πάρει τα πάνω τους μετά από τόσο ύπνο. Η Ζωή δε με κοιτούσε καθόλου και προσπαθούσε να αλλάζει συνέχεια συζήτηση ώστε να μην ειπωθεί ακόμη κάτι για το χθεσινό βράδυ. Κανονίσαμε να τους βρούμε για ποτό αργότερα στο ίδιο στέκι. Αυτή τη φορά η Άννα δεν ντύθηκε τόσο πρόστυχα, έβαλε ένα κορμάκι μαύρο και ένα τζιν σορτσάκι που όμως ταίριαζε απίστευτα με το κορμάκι. Πάλι ήταν πολύ σέξι αλλά δεν έβγαζε μάτι ότι έχει βγει για γαμήσι. Τους βρήκαμε αυτή την φορά να κάθονται σε ένα τραπέζι, δεν είχε τόσο κόσμο σήμερα. Η Κατερίνα δεν ήταν εκεί και απογοητεύτηκα γιατί ήθελα να δω τι να φοράει πάλι το καργιολάκι να την πάρω λίγο μάτι. Η Ζωή βέβαια ήταν ανανεωμένη, χαρούμενη, ευδιάθετη. Ήταν πολύ όμορφο αυτό το κορίτσι.


Φορούσε ένα λευκό, λινό φορεματάκι, λίγο διάφανο με τον κατάλληλο φωτισμό. Είχαν ήδη πιει κάνα δυο ποτάκια και ήταν και οι δύο φρέσκοι και ορεξάτοι. Ξαφνικά ο Πέτρος μπήκε στο μαγαζί με την Κατερίνα και έκατσαν μαζί μας. Είχαν ρεπό σήμερα και οι δύο. Ο Πέτρος τράβηξε καρέκλα και έκατσε επίτηδες ανάμεσα σε μένα και στην Άννα, η οποία είχε από δεξιά της τον Γιώργο. Η Κατερίνα έκατσε δίπλα μου αρκετά στριμωγμένη, δηλαδή πολύ κοντά μου. Τα πόδια της ακουμπούσαν στα δικά μου μιας και δεν υπήρχε χώρος. Φορούσε μια φουστίτσα φαρδιά μίνι, μούρλια και ένα κοντό μπλουζάκι. Ήταν σκέτος πειρασμός έτσι όπως την είχα στο πλάι μου. Με το που έκατσαν άρχισαν από το μαγαζί να μας κερνάνε σφηνάκια, κανάτες κλπ. Δεν μας πήρε πολύ ώρα και ήμασταν όλοι αρκετά ζαλισμένοι. Έβλεπα την Άννα να μιλάει με το Γιώργο και τον Πέτρο και να γελάνε και από την ζαλάδα μου δεν πρόσεχα καν τι λέγανε. Δεν με ενδιέφερε εκείνη την στιγμή. Απολάμβανα το πως έσκυβαν πάνω της όταν γέλαγαν και την ακουμπούσαν αρκετά διαχυτικά και οι δύο.


Αρχικά ο Πέτρος ήταν πιο άνετος και ο Γιώργος πιο μαζεμένος, αφού ένιωσε απειλή από την απρόσμενη εισβολή του. Αλλά σιγά-σιγά άρχισε να διεκδικεί την προσοχή της Άννας και αυτός. Η Άννα φυσικά τους έπαιζε και τους δύο σαν παιχνιδάκια. Εγώ που την ήξερα καταλάβαινα τι σκοπό είχε η κάθε της κίνηση. Το κάθε της άγγιγμα στο πόδι του Γιώργου, το σέξι της χαμόγελο, το κοίταγμα στα μάτια όταν της μίλαγαν. Μετά από λίγη ώρα συνειδητοποιούμε πως υπάρχει μια αναστάτωση στο μαγαζί γιατί κάποιος γείτονας είχε φωνάξει την αστυνομία ώστε να κλείσει η μουσική. Είπαμε λοιπόν να φύγουμε αλλά κανείς δεν ήθελε να πάμε σε άλλο μαγαζί, έτσι η Κατερίνα πρότεινε να πάμε να αράξουμε σπίτι της που ήταν λίγο πιο έξω από τον χαμό, και είχε μια μεγάλη βεράντα και πολύ ποτό όπως είπε! Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να πάμε.


Η Άννα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ήρθε μαζί μου προς το αμάξι αλλά προχώρησε πιο μπροστά με τον Πέτρο και ανέβηκε στη μηχανή του. Η Κατερίνα μου έκλεισε το μάτι και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί ο Πέτρος ξέρει το δρόμο, τόσες φορές έχει πάει και δεν είναι και πολύ μακριά στο κάτω-κάτω. Μου πρότεινε να πάμε με το δικό της. Ο Γιώργος σα να ζήλεψε που η Άννα έφυγε έτσι γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά. Είπε πως θα μας ακολουθήσουν με το δικό τους για λίγο αν είναι. Στο αμάξι με ρώτησε πως και είμαι τόσο άνετος. Της έκανε πολύ καλή εντύπωση που δεν είμαι ζηλιάρης με την Άννα αν και είναι τόσο σέξι γυναίκα. Της είπα πως με την Άννα είμαστε πολύ άνετο και απελευθερωμένο ζευγάρι και ειδικά σε αυτές τις διακοπές περνάμε μια περίοδο μεγάλης καύλας. Είστε στο κατάλληλο μέρος με την κατάλληλη παρέα μου κάνει και βάζει το χέρι της στο πούτσο μου. Τρελάθηκα τελείως με το πόσο γρήγορα και άμεσα προχώρησε. Μου τον έκανε πύραυλο αμέσως. Βοήθα με, μου κάνει προσπαθώντας να ξεκουμπώσει το φερμουάρ της βερμούδας. Τον έβγαλα έξω σαν υπνωτισμένος και άρχισε να μου τον τρίβει και να τον παίζει.


- Ο Πέτρος μου είπε να σε περιποιηθώ σήμερα και είπα να μην χάσω χρόνο.


- Ω… Θεέ μου, και πολύ καλά έκανες. Να ναι καλά το παιδί.


- Μην ανησυχείς και αυτός μια χαρά θα είναι.


Φτάνοντας απ’ έξω από το σπίτι της, στο πίσω αμάξι ήταν ο Γιώργος με την Ζωή. Έκανε ότι έσκυψε να πιάσει κάτι και μου έδωσε ένα γλείψιμο για 2-3 δευτερόλεπτα. Είχα τρελαθεί, κουμπώθηκα και βγήκα έξω προσπαθώντας χωρίς επιτυχία να κρύψω την καύλα μου. Η Άννα με τον Πέτρο ήταν άφαντοι.


- Θα μπέρδεψε το δρόμο…


μου κάνει η Κατερίνα με εμφανή ειρωνεία. Σκεφτόμουν που να ήταν και τι να έκανε τώρα η Άννα. Να του παίρνει καμιά πίπα; Ποιος ξέρει; Ανεβήκαμε και κάτσαμε στη βεράντα. Όχι πολύ ώρα μετά ακούσαμε τη μηχανή του Πέτρου. Τους άνοιξε η Κατερίνα και έκατσαν μαζί μας.


- Χαθήκαμε λίγο γιατί πήγαμε από άλλο δρόμο, ήθελε να πάρει τσιγάρα ο Πέτρος.


Της χαμογέλασα και μου έδωσε ένα φιλί. Το μπαλκόνι της ήταν όντως υπέροχο, είχε μια δροσιά και μια ηρεμία. Το πιο κοντινό σπίτι ήταν στα 50 μέτρα ανάμεσα σε κυπαρίσσια και ελιές. Βάλαμε λοιπόν μουσική και η Κατερίνα πήγε με την Άννα και τον Γιώργο να φτιάξουν κοκτέιλ και σφηνάκια. Μαζευτήκαμε πάλι όλοι έξω και μιλάγαμε για διάφορα πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Υπήρχε διάχυτος ένας ερωτισμός. Σε κάποια φάση μου ψιθύρισε η Άννα πως ο Πέτρος την πήγε λίγο παρακάτω και αφού της κατέβασε τις τιράντες άρχισε να της γλείφει τα βυζιά και να τη φιλάει. Μου είπε πως αυτή τον πήρε στο στόμα στην άκρη του δρόμου. Ήταν ερημικά και δεν περνούσε άνθρωπος. Τη ρώτησα αν την έχυσε. Μου είπε πως δεν τον άφησε γιατί ήθελε να τον κρατήσει καυλωμένο για εδώ. Μου είπε επίσης πως τώρα θέλει να τρελάνει τον Γιώργο που την κοιτάει σκασμένος λόγω του Πέτρου. Της είπα πως έχει το ελεύθερο να τον τρελάνει σήμερα αρκεί να μου το λέει για να με φτιάχνει.


Μετά από λίγο ξεκινήσαμε να παίζουμε ένα παιχνίδι, όπου όποιος έχανε έπινε σφηνάκι και σε μισή ώρα είχαμε γίνει όλοι σχεδόν λιάρδα! Εκεί, δεν θυμάμαι καν ποιος πρότεινε να παίξουμε θάρρος ή αλήθεια. Ένιωθα σαν παιδί αλλά οι καύλες μου, μου είχαν θολώσει το μυαλό. Ξεκίνησε δειλά στην αρχή με κάποιες ερωτήσεις και μετά από 5 λεπτά ο Πέτρος ρώτησε την Άννα αν θα είχε πρόβλημα να έβλεπε εμένα με άλλη. Η Άννα είπε όχι βέβαια και η επόμενη πρόκληση ήταν στην Κατερίνα να μου δώσει ένα φιλί. Ξαφνικά η Κατερίνα όρμησε πάνω μου και μου έδωσε ένα ζουμερό γλωσσόφιλο που ένιωσα να κρατάει λεπτά. Ο πούτσος μου ήταν πάλι σκληρός. Η Ζωή μετά ρώτησε την Άννα αν όντως χάθηκαν με το μηχανάκι ή την αποπλάνησε ο Πέτρος κάπου. Γελώντας η Άννα είπε πως αυτή τον αποπλάνησε. Έδειχνε να το απολαμβάνει. Ήταν η σειρά μου και ήθελα να βάλω το Γιώργο στο παιχνίδι γιατί άρχισε πάλι να νιώθει εκτός. Η Άννα τον έπαιζε άσχημα κοιτώντας τον συνέχεια στα μάτια όσο απαντούσε σε όλες αυτές τις προκλητικές απαντήσεις.


Του ζήτησα λοιπόν να βγάλει το εσώρουχο της Ζωής και να μας το δείξει. Για λίγο φάνηκε να το σκέφτεται, αλλά η Ζωή πετάχτηκε και είπε πως δεν φοράει σήμερα μετά από παρότρυνση του Γιώργου. Η Κατερίνα την προκάλεσε να μας το αποδείξει και η Ζωή κοιτώντας τον Γιώργο στα μάτια σήκωσε για ένα δευτερόλεπτο την φούστα και μας έδειξε το ξυρισμένο της μουνάκι. Πόσο ήθελα να το γλείψω εκείνη την στιγμή. Ο Γιώργος σηκώθηκε και πήγε είπε να φτιάξει κι άλλα σφηνάκια και να ρίξει και νερό στο πρόσωπό του γιατί άρχισε να το χάνει. Όσο ήταν στην κουζίνα, η Άννα σηκώθηκε και μου ψιθύρισε στο αυτί:


- Θα αργήσω λίγο, μην ανησυχήσεις…


και περπάτησε προς το εσωτερικό του σπιτιού κάνοντας ένα νόημα στο Γιώργο να την ακολουθήσει. Ο Πέτρος πήγε μέχρι τον υπολογιστή να ανεβάσει την ένταση της μουσικής και να διαλέξει τα επόμενα κομμάτια. Έμεινα μόνος με τις δύο καυλίτσες. Η Κατερίνα δεν έχασε χρόνο, πήγε δίπλα στην Ζωή και τη σήκωσε να χορέψουν. Ήταν ένα υπέροχο θέαμα. Ένιωθα πως αυτές οι δύο μουνάρες χόρευαν μόνο για μένα, σα να ήμασταν μόνοι εκείνη την στιγμή. Όπως κουνούσαν τα υπέροχα κορμιά τους η Κατερίνα σήκωνε λίγο-λίγο τη φούστα της Ζωής να φανεί το κωλαράκι της και το μουνάκι της. Η Ζωή τότε έσκυψε και της έβγαλε το εσώρουχο.


- Δεν είναι δίκαιο να μην φοράω μόνο εγώ εσώρουχο.


Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα. Ξεκίνησαν να φιλιούνται και να χουφτώνει η μία τον κώλο της άλλης. Οι φούστες είχαν σηκωθεί και η θέα ήταν εκπληκτική. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Γύρισα και είδα πως στην κουζίνα δεν ήταν κανείς και ο Πέτρος ήταν όρθιος και χάζευε κι αυτός το θέαμα. Ξαφνικά και οι δύο ήρθαν προς το μέρος μου και άρχισαν να με φιλάνε ταυτόχρονα. Τα χέρια τους ήταν στον πούτσο μου και με συνοπτικές διαδικασίες είχε βγει από το φερμουάρ. Ήθελα τόσο να τις σκίσω και τις δύο. Κατέβηκαν προς τα κάτω και άρχισαν να μου κάνουν ένα διπλό τσιμπούκι κοιτώντας με στα μάτια που αν δεν είχα χύσει τόσες φορές τις προηγούμενες μέρες θα είχα τελειώσει κατευθείαν σαν 16χρονος. Ο Πέτρος μου έκλεισε το μάτι και έφυγε και αυτός προς το μέσα σπίτι. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα τι να κάνει η Άννα και η εικόνα της με 2 ξένους πούτσους με άναψε ακόμα περισσότερο.


Σηκωθήκαμε και πήγαμε στον καναπέ. Τις έγδυσα τελείως και άρχισα να τους γλείφω τα μουνάκια όσο αυτές έδιναν καυτά φιλιά μεταξύ τους. Όπως καθόμουν στον καναπέ έκατσε πάνω μου η Κατερίνα. Την ένιωσα τόσο υγρή και με τρέλανε. Η Ζωή ήταν όρθια και έγλειφε το στήθος της Κατερίνας και περίμενε την σειρά της. Η Κατερίνα φώναζε δυνατά ότι χύνει και βογκούσε σαν πουτάνα. Φαινόταν από την αρχή ότι είναι πολύ καυλιάρα αλλά δεν περίμενα να πηδιέται τόσο ωραία. Είχε κάτι το αέρινο στις κινήσεις της. Σηκώθηκε από τον πούτσο μου και αμέσως η Ζωή με άρχισε στην πίπα. Ο πούτσος μου ήταν γεμάτος με τα υγρά της και φαινόταν να της αρέσει πολύ να τα γλείφει. Η Ζωή ήταν της άλλης σχολής γκόμενα. Της άρεσαν τα πιο βρώμικα σκηνικά. Ήταν πιο πουτάνα, πιο άγρια. Ήθελε την πρόκληση, δεν μπορούσες να την γαμήσεις φυσιολογικά. Γυρνάει στην Κατερίνα και της λέει…


- Χαμήλωσε τη μουσική, θέλω να μας ακούσουν μέσα.


Γύρισε σε μένα και μου λέει:


- Θα μου σκίσεις τον κώλο όπως χθες; Θέλω την γλώσσα της Κατερίνας στο μουνί μου όσο με σκίζεις.


Στήνεται στον καναπέ και μου τουρλώνει το απίστευτο κωλαράκι της. Η Κατερίνα έκατσε από κάτω και ήταν σε απόσταση 1 πόντου από την κωλοτρυπίδα της. Έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στο κωλαράκι της Ζωής. Ακριβώς πριν μπει με έγλειψε και μου το έβαλε στο μουνί της για να πάρω λίγα υγρά. Τότε μπήκα από πίσω της με τεράστια ένταση. Πιο εύκολα από ότι περίμενα σε σχέση με χθες τουλάχιστον. Η Ζωή σχεδόν ούρλιαξε από την καύλα και τον πόνο.


- Σκίσε με, φώναζε, σκίσε μου τον κώλο όσο πιο άγρια μπορείς.


Ένιωθα τη γλώσσα της Κατερίνας στα αρχίδια μου. Όσο πιο δυνατά τη σφυροκοπούσα, τόσο ζητούσε και περισσότερο. Ένιωθα πως έφτανε σε οργασμό γιατί άρχισε να μουγκρίζει και να τρέμει. Τότε γυρνάει και μου λέει με σιγανή ήρεμη φωνή:


- Σε φτιάχνει τώρα καριόλη που η γυναίκα σου δίπλα ξεσκίζεται με δύο πούτσες; Γουστάρεις που παντρεύτηκες μια πουτάνα; Μια ξεκωλιάρα του δρόμου;


Με τσίτωσε τόσο η καριόλα που την έπιασα τόσο δυνατά από τα μαλλιά και την άρχισα να την ξεσκίζω όσο πιο άγρια μπορούσα ρίχνοντάς της πολύ δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια που ακούγονταν σε όλο το σπίτι. Μετά από λίγο άκουσα βογκητά από το μέσα δωμάτιο που ήταν η Άννα και αυτό πυροδότησε τον οργασμό μου. Βγήκα από τον κώλο της και τις έβαλα και τις δύο να γονατίσουν δίπλα-δίπλα ώστε να χύσω στα πρόσωπά τους. Τα χύσια μου έτρεχαν στο στόμα τους και έσταζαν πάνω στα βυζιά τους. Όταν ηρέμησα για 2 λεπτά πλύθηκα στο μπάνιο και βγήκα στο μπαλκόνι. Δύο λεπτά μετά με ακολούθησαν η Ζωή και η Κατερίνα. Δε μιλούσε κανείς, ήμασταν εξαντλημένοι και οι τρεις. Δεν είχα όρεξη ούτε να πιω, ένιωθα μια έντονη επιθυμία να φύγω από εκεί αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την Άννα έτσι. Σηκώθηκα και είπα στην Κατερίνα:


- Μόλις δεις την Άννα, πες της σε παρακαλώ να κατέβει στο αμάξι, θα την περιμένω κάτω.


- Όλα καλά; με ρωτάει.


- Μια χαρά απλά δεν θέλω να την περιμένω εδώ.


- Όπως θες.


Δίνω ένα φιλί και στις δύο και κατέβηκα στο αμάξι να ηρεμήσω. Δεν ήθελα να περιμένω τη γυναίκα μου πάνω, μπροστά σε όλους, πότε θα την χύσουν οι γαμιάδες της για να έρθει να φύγουμε. Ευτυχώς δεν καθυστέρησε πολύ, 10 λεπτά μετά την είδα να κατεβαίνει τις σκάλες. Η όψη της ήταν σαν μιας πουτάνας μετά το τέλος της βάρδιας. Ξεβαμμένη, αναμαλλιασμένη, με πρησμένα χείλια από τα φιλιά και κοκκινίλες στο κορμί της. Αλλά είχε κάτι που με έφτιαξε. Ένιωθα μια περίεργη ικανοποίηση που την έβλεπα έτσι. Μου έδωσε ένα φιλί που κράτησε σχεδόν 2 λεπτά. Κανείς μας δεν είπε τίποτα. Έβαλα μπροστά και φύγαμε. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι αγκαλιά.


- Μ' αγαπάς; με ρώτησε.


- Εννοείται μωρό μου, σε λατρεύω.


- Θέλεις να φύγουμε μια μέρα νωρίτερα; Πάμε κάπου αλλού. Μόνοι μας.


- Έγινε κάτι; Σε πείραξε κάποιος;


- Όχι, θα στα πω όλα. Θέλω όμως να μείνουμε λίγο οι δυο μας, να ηρεμήσω το μυαλό μου. Δεν θέλω να χαθούμε μέσα σε όλα αυτό.


- Οκ μωρό μου. Ετοίμασε τα πράγματά σου και φύγαμε κιόλας. Θέλω να πάμε κάπου οι δυο μας και να μου τα πεις όλα. Με κάθε λεπτομέρεια.


Σε 20 λεπτά χωρίς υπερβολή ήμασταν στο αμάξι και κατευθυνόμασταν στο νότιο κομμάτι του Λευκάδας. Βρήκαμε ένα υπέροχο δωμάτιο σε ένα πολύ ήσυχο σημείο και πέσαμε για ύπνο. Ήθελα να μάθω τα πάντα αλλά ήταν εξαντλημένη και δεν ήθελα να την πιέσω. Ξυπνήσαμε κάποια στιγμή το μεσημέρι. Περιέργως ήμουν απόλυτα φρέσκος και ξεκούραστος. Το ίδιο φαινόταν και η Άννα. Πήγαμε στη μικρή παραλία του ξενοδοχείου και αφού ήπιαμε 2 τζούρες καφέ ξυπνήσαμε για τα καλά.


- Τελικά τι έγινε χθες, θα μου πεις; τη ρώτησα.


- Θες να ακούσεις; Είσαι σίγουρος;


- Εννοείται καύλα μου. Ότι και αν έγινε είμαστε εσύ και εγώ εδώ, σ’ αγαπώ και θέλω πολύ να το ακούσω. Φαντασιώνομαι τόσο καιρό όλα αυτά και ήρθε η ώρα που τα ζούμε. Πες μου λοιπόν μωρό μου τι έγινε χθες;


- Κοίτα να δεις, στο είχα πει πως ήθελα να τρελάνω λίγο τον Γιώργο. Οπότε σαν καλή πουτανίτσα που είμαι έπαιζα με τον Πέτρο και που και που τσίγκλαγα και το Γιώργο. Όταν πήγα μέσα ήμουν ήδη αρκετά αναμμένη και του έκανα νόημα να με ακολουθήσει. Μπήκα στο πρώτο δωμάτιο που βρήκα και έμεινα έτσι χωρίς να ανάψω τα φώτα. Έβγαλα το σορτσάκι μου και έμεινα με το κορμάκι που είχε κούμπωμα στο μουνί, το ξεκούμπωσα και το άγγιξα.


- Ήταν υγρό μωρό μου;


- Ήμουν ήδη αρκετά υγρή, μόνο στη σκέψη του πόσο πουτάνα ήμουν εκείνη τη στιγμή. Όταν μπήκε, με έπιασε κατευθείαν και με κόλλησε στον τοίχο. Άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει παθιασμένα. Το περίμενε μέρες, φαινόταν.


«Ξέρεις πόσο με έχεις καυλώσει καργιολάκι;»


Δεν απάντησα απλά άφησα κάτι αναστεναγμούς και του έπιασα τον πούτσο.


- Πως ήταν το καυλί του μωρό μου;


- Ήταν τόσο καυλωμένος που τον λυπήθηκα. Τι του είχα κάνει η κακούργα; Είπα να τον ξαλαφρώσω. Ήθελα να τον νιώσω στο στόμα μου. Ξεκούμπωσα το φερμουάρ του και του τον έβγαλα έξω. Άρχισα να του τον παίζω και να του γλείφω το πουτσοκέφαλο.


Όσο μιλούσε, εγώ περιττό να σας πω πόσο είχα καυλώσει. Η Άννα ήταν μπρούμυτα στην ξαπλώστρα της με το μπραζίλ της μαγιώ και μου περιέγραφε ότι έγινε με αργή και ερωτική φωνή. Δεν υπήρχε κόσμος εκεί δίπλα εκτός από δύο ζευγάρια μεσήλικων, που διάβαζαν εφημερίδα, περιοδικά και δεν έδειχναν να ασχολούνται καθόλου με εμάς.


- Τότε ο Γιώργος γύρισε και μου είπε…


«Τι κάνεις; Θα μας καταλάβουν ότι λείπουμε, δε φοβάσαι μην μπει κανείς;»


«Δεν πρόκειται να έρθει κανείς. Ξέρεις γιατί; Γιατί η Ζωή θα είναι απασχολημένη στο να αποπλανήσει τον Άλκη όπως χθες».


«Τι εννοείς όπως χθες;


«Δεν έχεις ιδέα ότι χθες ο Άλκης σου γάμησε την γυναίκα; Όσο εσύ κοιμόσουν η καριόλα σου γαμιόταν παραδίπλα. Δεν ξέρεις πως δεν πρέπει να αφήνεις ποτέ τη γυναίκα σου καυλωμένη;»


Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι να του πάρω όλο του τον πούτσο στο στόμα. Μετά από λίγη ώρα που του έπαιρνα μια από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω πάρει ποτέ, με σήκωσε και με κόλλησε στην ντουλάπα. Μου σήκωσε το κορμάκι και μπήκε από πίσω στο μουνί μου που έσταζε από καύλα. Με γαμούσε αρκετή ώρα έτσι άγρια και δυνατά μέχρι που άνοιξε η πόρτα και σταμάτησε ξαφνιασμένος. Ήταν ο Πέτρος ο οποίος μπήκε μέσα και είπε στο Γιώργο…


«συνέχισε, απλά είπα να σε βοηθήσω λίγο με το πουτανάκι».


Εγώ τότε βρήκα το χρόνο, γδύθηκα τελείως και έγδυσα και τον Γιώργο. Πέσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με γαμάει στα τέσσερα. Ο Πέτρος τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε αργά. Του έκανα νόημα να πλησιάσει και άρχισα να του τον παίζω εγώ και να τον γλείφω.


- Πουτανάκι, δύο παρτούζες σε μια μέρα;


- Σου είπα θα χάσω το μυαλό μου! Σε είχα προειδοποιήσει.


- Θέλω να σε γαμήσω τώρα... πολύ άσχημα. Πάμε πάνω λίγο, σε παρακαλώ.


- Θέλεις να νιώσεις το χυμένο μου μουνάκι;


- Σε έχυσαν πουτάνα;


- Πάμε πάνω και θα σου πω.


Ανεβήκαμε αφήνοντας τα πάντα στις ξαπλώστρες. Άρχισα να τη γδύνω και να τη φιλάω παντού. Μου φαινόταν τόσο «βρώμικη» αλλά αυτό με καύλωνε για κάποιο λόγο.


- Συνέχισε καύλα μου. Τι έγινε μετά;


- Με πίπωνε άγρια ο Πέτρος και ο Γιώργος έτσι όπως με γαμούσε, μου τον έβαζε πιο βαθιά στο στόμα. Σε κάποια φάση ακούσαμε βογγητά από μέσα και ο Γιώργος αναγνώρισε τη Ζωή. Εκεί είπε στον Πέτρο να με πάρουν συγχρόνως και από τις δύο τρύπες. Με ξεκώλιασαν για ώρα, τόσο που πονούσα και με έβριζαν και οι δύο. Μου έλεγαν πόσο πουτάνα είμαι που γαμιέμαι έτσι, πόσο αχόρταγη είμαι και πως θα έπρεπε να με πληρώνουν.


- Εσύ τι του είπες καυλιάρα μου;


τη ρώτησα όσο έμπαινα στο υγρό μουνί της.


- Εγώ του είπα πως από ότι ακούω η γυναίκα του είναι το ίδιο πουτάνα με μένα και πως περνάει πολύ καλά με τον Άλκη τώρα δυο μέρες. Εκεί τον έβγαλε έξω και έχυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα μου όσο με πήδαγε ακόμα ο Πέτρος. Τα χύσια του έσταζαν στις τρύπες μου και έμπαιναν στο μουνί μου. Τα ένιωθα με κάθε κίνηση του Πέτρου.


Ήθελα τόσο πολύ να τη χύσω και εγώ μέσα. Καύλωνα απίστευτα με την ιδέα πως την είχαν χύσει οι γαμιάδες της πριν λίγη ώρα και πως η γυναίκα μου είχε γίνει τόσο μεγάλη πουτάνα.


- Τότε ο Πέτρος μου είπε πως θέλει να με χύσει και τον πήρα στο στόμα μου όπως και του Γιώργου που ήθελα να τον γευτώ ξανά. Τα χύσια τους ήταν παντού στο στόμα μου και ένιωθα τόσο καυλωμένη που όποιος και να πέρναγε από εκεί θα τον έπαιρνα κι αυτόν.


- Όλο τον κόσμο θα πάρεις μωρό μου τώρα. Τώρα να δω πως θα σε μαζέψω.


- Θες δηλαδή να με μαζέψεις; Δε σ’ αρέσει που η γυναίκα σου επιτέλους έγινε αυτό που ήθελες; Ότι θέλεις θα κάνω. Θα γαμιέμαι με όποιον θες. Θα καυλώνω όλους τους άντρες. Δε θα το πιστεύεις μόλις γυρίσουμε στην Αθήνα. Μπορεί να πάρω και κάποιον φίλο σου αν θες. Ξέρω πόσο σε καυλώνει να τους ανάβω.


Κάπου εκεί την έχυσα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο είχε αλλάξει σε αυτές τις διακοπές. Τι είχα δημιουργήσει ούτε που το φανταζόμουν πριν κάποιον καιρό. Οι δυνατότητες για το τι θα ακολουθήσει το χειμώνα φάνταζαν άπειρες. Πια ότι μπορούσα να φαντασιωθώ θα το πραγματοποιούσα. Το βίτσιο μου με την γυναίκα μου πια είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο και λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...