ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

γυναίκα μου στις διακοπές (μέρος 1ο)


 Με λένε Άλκη και με την γυναίκα μου την Άννα το καλοκαίρι κλείσαμε 4 όμορφα χρόνια μαζί, τα 2 τελευταία παντρεμένοι. Θέλω να σας διηγηθώ όσα συνέβησαν στις διακοπές μας. Νιώθω πως πρέπει κάπου να τα πω καθώς δεν μπορώ να το μοιραστώ με τους φίλους μου για ευνόητους λόγους. Επίσης με κάποιο τρόπο θέλω να ξαναζήσω μαζί σας αυτήν την εμπειρία, αυτή τη φορά, δυστυχώς, μόνο στο μυαλό μου. Τον εαυτό μου θα τον περιέγραφα σαν έναν νορμάλ τύπο, αρκετά όμορφο, μελαχρινό, γύρω στο 1.80, σχετικά αδύνατο, με ένα σώμα αρκετά δουλεμένο, κυρίως λόγω της παλαιότερης επαγγελματικής ενασχόλησής μου με το κολύμπι, προπονητής σε κολυμβητήριο, με πολλά τατουάζ κυρίως στα χέρια. Η Άννα είναι ιδιαίτερα όμορφη, σχετικά ψηλή, μαυρομάλλα, 1.75, αδύνατη, με μεγάλο στήθος και όμορφο κώλο. Αν και είχε όλα τα προσόντα συνήθως δεν προκαλούσε με το ντύσιμο, ούτε με την συμπεριφορά της και γενικά προσπαθούσε να μην τραβάει τα βλέμματα των αντρών, χωρίς να το καταφέρνει βέβαια πάντα.

Ήταν η κλασική κοπέλα που δημόσια έως πρόσφατα τουλάχιστον συγκρατούσε την σεξουαλικότητά της, πάντα σκεπτόμενη τι θα πει ο κόσμος. Καθώς εργαζόταν ως γραμματέας σε εταιρεία της Αθήνας κάποιες φορές ντυνόταν επίσημα αλλά λόγω του χαλαρού κλίματος που επικρατούσε είχε την άνεση να ντύνεται συχνά και πιο casual. Στο κρεβάτι βέβαια δεν ήταν καμιά παρθένα και δεν είχα κανένα παράπονο σε αυτόν τον τομέα. Όταν κλείνανε οι πόρτες και ένιωθε «ασφαλής», απελευθερωνόταν, γινόταν πιο δεκτική στις διάφορες φαντασιώσεις μου και ανάλογα με την καύλα συμμετείχε ενεργά λέγοντάς μου τις δικές της. Εγώ πάλι, σαν άντρας την ήθελα όσο πιο σέξι γινόταν, πιο προκλητική, πιο γυναίκα. Απολάμβανα να την κυκλοφορώ φτιαγμένη και περιποιημένη, να την συνοδεύω σε μπαρ και κλαμπ αλλά δυστυχώς αυτό δεν γινόταν αρκετά συχνά καθώς τον τελευταίο καιρό δεν πολυβγαίναμε τα βράδια.

Ο καιρός που θα πηγαίναμε διακοπές επιτέλους πλησίαζε και ήθελα να κάνω κάτι για να την ιντριγκάρω. Άρχισα να την πειράζω περισσότερο και να της λέω πάλι δειλά-δειλά διάφορες φαντασιώσεις μου για να αρχίσει να ξαναφουντώνει το κλίμα. Τους τελευταίους ειδικά μήνες είχαν γίνει διάφορα προχωρημένα πράγματα που ίσως να έχετε διαβάσει σε παλαιότερες ιστορίες. Ο πόθος μου να τη μοιράζομαι, να τη βλέπω να καυλώνει αγνώστους, να γίνεται πουτάνα, μεγάλωνε επικίνδυνα μέρα με την μέρα. Η Άννα από την άλλη, ήταν έτοιμη πια να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Σχεδόν καθημερινά τις ημέρες πριν τις διακοπές συνομιλούσε με αγνώστους στο ίντερνετ και τους προκαλούσε. Την τρέλαινε η ιδέα πως άγνωστοι καυλώνουν μαζί της. Αντάλλαζαν φαντασιώσεις και συχνά την καύλωναν τόσο που μόλις έφτανα σπίτι ξεσκιζόμασταν, καθώς μου περιέγραφε τις φαντασιώσεις που της δημιουργούσε η όλη επικοινωνία.

Όλα έδειχναν πως θα ακολουθούσαν οι πιο ερωτικές διακοπές που έχουμε ζήσει έως τώρα. Ανυπομονούσα να ζήσουμε όσα φαντασιωνόμασταν ή τουλάχιστον κάποια από αυτά. Αποφασίσαμε να πάμε διακοπές στη Λευκάδα για μια εβδομάδα. Όποιος έχει πάει ξέρει πόσο όμορφα είναι αλλά και πόσες επιλογές σου δίνει το μέρος. Μια μέρα πριν φύγουμε πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά. Ξαφνικά για πρώτη φορά, χωρίς να μου έχει ξαναπεί κάτι, με ρωτάει έξω από ένα μαγαζί με εσώρουχα:

- Χρειάζομαι καινούργιο μαγιό, τι θα έλεγες να πάρω φέτος ένα brazilian;

Εγώ κοκάλωσα, δεν περίμενα ποτέ να μου προτείνει κάτι τέτοιο από μόνη της. Αμέσως αναψοκοκκίνισα και όντας φανερά καυλωμένος την ρωτάω:

- Λες αλήθεια μωρό μου ή με ψαρώνεις;

- Α… δεν ξέρω, αν θα σ άρεσε θα το έκανα, για σένα, μου απαντάει.

- Για μένα θα το έκανες μόνο καύλα μου; Δηλαδή εσύ δεν θα είχες πρόβλημα να κοιτάνε άλλοι το κωλαράκι σου;

Αμέσως πιάνει την πάσα μου και το συνεχίζει:

- Ντρέπομαι λίγο, αλλά εκεί που θα πάμε δεν μας ξέρει κανείς. Με ανάβει σαν ιδέα πάντως να βλέπω το βλέμμα σου, όταν θα με κοιτάνε οι άλλοι στην παραλία. Δεν θα έχεις πρόβλημα;

- Αφού το ξέρεις πως δεν έχω πρόβλημα να γίνεσαι πουτανάκι.

- Ετοιμάσου τότε, μου ψιθυρίζει, γιατί λέω να γίνω μεγάλη πουτάνα στις διακοπές.

Φανερά καυλωμένη μου δίνει ένα φιλί, χαμογελάει κοιτώντας με πονηρά στα μάτια και προχώρησε προς στο μαγαζί. Όσο περίμενα απ’ έξω σκεφτόμουν πως αν την κρατήσω έτσι καυλωμένη θα γίνει περισσότερο τολμηρή και σέξι τις επόμενες ημέρες. Ήμουν τόσο καυλωμένος από τις σκέψεις που έκανα, που δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Θα φαινόταν ξεκάθαρα η πούτσα μου που διαγραφόταν πάνω στη βερμούδα. Όταν μετά από 5 λεπτά βγήκε από το μαγαζί, με ρώτησε:

- Είσαι ακόμη καυλωμένος ή μπορείς να σηκωθείς;

- Άστο καλύτερα. Δώσε μου την τσάντα, της είπα με σκοπό να την χρησιμοποιήσω για προστασία. Το αγόρασες τελικά;

- Θα με δεις αύριο στην παραλία, δεν σου λέω.

- Πάμε τώρα σπίτι τσουλάκι μου, δεν αντέχω θέλω να γαμηθούμε.

Στο αμάξι δεν κρατιόμουν και άρχισα να της τρίβω το μουνί πάνω από το τζιν σορτσάκι. Η Άννα κοίταγε συνεχώς τριγύρω μήπως κάποιος μας βλέπει από τα γύρω αμάξια. Παράλληλα όμως έγραφε μηνύματα σε κάποιον που είχε γνωρίσει στο ίντερνετ. Δεν την ρώτησα τίποτα, εκείνη απολάμβανε το άγγιγμα μου, το ένιωθα πως ήταν καυλωμένη. Ένιωθα το μουνάκι της υγρό κάτω από το σορτσάκι. Πιάστηκε με το ένα χέρι από το χερούλι, με το άλλο είχε αρπάξει τον πούτσο μου και είχε ανοίξει τα πόδια.

- Γιατί είσαι τόσο καυλωμένη σήμερα;

- Άναψες που αγόρασες ξέκωλο μαγιό;

- Ναι. Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό και είπα να το τολμήσω.

- Θα το φορέσεις αύριο στην παραλία μωρό μου;

- Εννοείται, θέλω να δω το βλέμμα σου όταν με δεις.

- Και μόνο στη σκέψη, θέλω να σε χύσω της είπα και συνέχισα να της τρίβω την κλειτορίδα η οποία είχε ερεθιστεί απίστευτα.

- Θέλω να με σκίσεις με το που μπούμε σπίτι…

είπε αναστενάζοντας. Μετά από λίγο φτάσαμε σπίτι και δεν κρατιόμουν. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως ένα μαγιό μας είχε καυλώσει τόσο. Με το που ανεβήκαμε επάνω, πετάει τα ρούχα της με δυο κινήσεις και κατευθύνεται στο ντους. Ήμασταν τόσο αναψοκοκκινισμένοι και ιδρωμένοι και οι δύο και φαινόταν ασυγκράτητη. Βάλαμε το ντους να μας βρέχει από ψηλά. Οι ρώγες της ήταν σκληρές και στα βυζιά της είχαν κάτσει στάλες νερού και ιδρώτα. Την κοίταζα από ψηλά καθώς είχε βάλει τον πούτσο μου στο στόμα της. Το κορμί της γυάλιζε, το μάτι της γυάλιζε. Με το ένα χέρι μου τον έπαιζε και με το άλλο έτριβε την κλειτορίδα της που φαινόταν να έχει πάρει φωτιά. Δεν κρατιόμουν, με είχε καυλώσει πολύ.

- Τι λέγατε, με ποιον μίλαγες από το κινητό;

της λέω. Τον έβγαλε από το στόμα της, αλλά συνέχισε να τον παίζει αργά και βασανιστικά. Με κοίταξε και για μια στιγμή ένιωσα πως περίμενε την ερώτηση ώρα τώρα.

- Τι εννοείς τι λέγαμε;

συνεχίζοντας να με κοιτά προκλητικά.

- Σ’ αρέσει να καυλώνεις αγνώστους από το ίντερνετ;

Δεν απάντησε, παρά μόνο μου χαμογέλασε και τον ξανά έβαλε στο στόμα.

- Θα μου πεις τι έγινε καύλα μου;

- Απλά του είπα πως αγόρασα καινούργιο μαγιό. Αυτό ήταν όλο,

μου είπε προκλητικά αφήνοντας επίτηδες να εννοηθεί πως δεν μου λέει όλη την αλήθεια.

- Και αυτός τι σου είπε;

- Ζήτησε να με βγάλεις φωτογραφία να δει το κωλαράκι μου.

- Συζητάγατε για το κωλαράκι σου με αγνώστους;

- Με ρώτησε που πηγαίνουμε για μπάνιο. Είναι κρίμα λέει να μην το δει από κοντά φορεμένο.

- Εσύ μανάρι μου του είπες που πηγαίνουμε για μπάνιο;

- Ήθελες να του έλεγα? Σ΄ αρέσει να με κοιτάνε, το ξέρω.

Η όλη συζήτηση με είχε φέρει στα όριά μου. Φαντασιώσεις έρχονταν στη επιφάνεια, εικόνες σεξ συνέχεια να χτυπάνε το μυαλό μου. Τη σήκωσα απότομα και την γύρισα πλάτη τραβώντας τον κώλο της λίγο έξω.

- Θα σε σκίσω άγρια σήμερα έτσι που μ’ έχεις καυλώσει.

- Ναι σκίσε με σαν να είμαι η πουτάνα σου, δεν αντέχω.

Έμπαινα με δύναμη μέσα της και ένιωθα το μουνί της καυτό. Είχε τουρλώσει τον κώλο της και παράλληλα έπαιζε την κλειτορίδα της. Η εικόνα της αυτή, σε συνδυασμό με όσα είχαμε πει, με έκαναν να χύσω αμέσως μέσα στο μουνί της. Η Άννα έχυνε κατευθείαν μόλις ένιωθε τα καυτά μου χύσια μέσα της.

- Θα περάσουμε αξέχαστες διακοπές…

μου είπε όταν βρήκε την ανάσα της.

- Δεν φαντάζεσαι πόση όρεξη έχω, προετοιμάσου.

Το κρύο ντους ήταν βάλσαμο και ηρέμησε επιτέλους το κεφάλι μου. Την υπόλοιπη ημέρα δεν αναφέρθηκε τίποτα άλλο και κοιμηθήκαμε χωρίς να αναλύσουμε περισσότερο την μεσημεριανή μας καύλα. Το ταξίδι ήταν κουραστικό και η ζέστη αφόρητη. Όταν φτάσαμε στην Λευκάδα ήταν ήδη 15.00 η ώρα και το μόνο που θέλαμε ήταν ένα μπάνιο στη θάλασσα.

- Κατέβα μου λέει και θα έρθω αργότερα.

Πήρα καφεδάκια και για τους δυο και άραξα στην πανέμορφη παραλία που υπήρχε κοντά στο ξενοδοχείο, χαζεύοντας την θέα και ψάχνοντας όμορφα κορμιά στην παραλία, η οποία ήταν γεμάτη κόσμο, κάνοντας μια γρήγορη βουτιά. Η Άννα έφτασε μετά από 5 λεπτά καλυμμένη μόνο με ένα παρεό που έκρυβε το κάτω μέρος του μπικίνι. Τα βυζιά της ήταν πάντοτε εντυπωσιακά μεγάλα και σε κάθε μαγιό φαινόντουσαν υπέροχα. Το συγκεκριμένο όμως ήταν μάλλον ένα νούμερο μικρότερο και τεντωνόταν πάνω στο στητό, ζουμερό και φιλόξενο στήθος της. Αυτό που με τρέλαινε με αυτό το μαγιό ήταν πως δεν κάλυπτε τελείως το κάτω μέρος του στήθους, αφήνοντας ένα κενό, ακάλυπτο σημείο που με τρέλαινε. Το στήθος της ξεχείλιζε. Φαντάζομαι πως δεν ήμουν ο μόνος που τρελαινόταν από αυτό το θέαμα.

- Βλέπω το φόρεσες, της λέω.

- Ω ναι, και νιώθω πολύ περίεργα.

- Γιατί μανάρι μου; Είναι πολύ ξέκωλο;

- Ναι νομίζω πως είναι παραπάνω από όσο περίμενα.

- Είναι μέχρι να το συνηθίσεις ή να καυλώσεις, ότι έρθει πρώτο.

- Αχ, άσε με και είμαι ήδη υγρή. Πάω για βουτιά, να καλμάρω.

Με μια κίνηση, λύνει το παρεό και περπατάει προς την θάλασσα περνώντας με γρήγορα βήματα από τον κόσμο που είχε τις πετσέτες του μπροστά μας. Το κωλαράκι της ήταν υπέροχο σε αυτό το μαγιό. Διαγραφόταν σε όλο του το μεγαλείο και όσο και να προσπαθούσε να το τραβήξει, αυτό χωνόταν βαθιά στην σχισμή του κώλου. Μετά από 5 λεπτά βγήκε έξω. Υγρή με τα βυζιά της να στάζουν και τις ρώγες έτοιμες να τρυπήσουν το πάνω μέρος του μαγιό. Η αλήθεια είναι πως ήταν άκρως εντυπωσιακό θέαμα. Όταν ήρθε και έκατσε δίπλα ανάσανε βαριά.

- Καύλα είναι το κωλαράκι σου και αυτό το μαγιό το τονίζει περισσότερο.

- Δεν θα τα πάμε καλά Άλκη, θα πρέπει να με γαμάς συνέχεια για να ηρεμώ.

- Τι σε καυλώνει τόσο μωρό μου;

- Με καυλώνει να σε ανάβω και να δείχνω το κωλαράκι μου σε όλη την παραλία σαν τσουλάκι.

- Σ’ αρέσει να ξέρεις ότι σε κοιτάνε;

- Γιατί κοίταγε κανείς;

- Όλη η παραλία νομίζω πως έπαθε την πλάκα της, αλλά περισσότερο οι 2 τύποι που κάθονται δεξιά μας, δεν έχουν ξεκολλήσει τα μάτια τους.

- Που; Ωχ, μου χαμογελάει ο ψηλός.

- Μην ντρέπεσαι μωρό μου. Χαμογέλα του και εσύ.

- Ok. Θες δηλαδή να γίνω πιο πουτανάκι;

- Ναι θέλω να γίνεις η μεγαλύτερη πουτάνα για μένα. Με καυλώνει πολύ και μόνο που το σκέφτομαι.

Μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί, γλείφοντάς μου παράλληλα τα χείλη με την γλώσσα της. Κοιτώντας με στα μάτια βγάζει την πετσέτα που είχε τυλιχτεί και γυρνάει μπρούμυτα στηριζόμενη στους αγκώνες της, αρκετά ψηλά ώστε τα βυζιά της να αιωρούνται προκλητικά και να δημιουργούν ένα υπέροχο θέαμα. Το κάτω μέρος του μαγιό βρεγμένο τώρα, είχε χωθεί ακόμη περισσότερο και είχε αγκαλιάσει τέλεια τα κωλομέρια της. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, ένιωθα πως δεν θα άντεχα τόση καύλα. Μ’ άρεσε που ήταν τόσο προκλητική αλλά μου ήρθε ξαφνικό. Δεν ήταν αυτή η Άννα που ήξερα και είχα συνηθίσει στις διακοπές. Δεν ήθελα να της τονίσω την αλλαγή γιατί ένιωθα πως ζούσα την πραγματοποίηση των φαντασιώσεων μου και δεν ήθελα να την κομπλάρω ή να την κάνω να αποκτήσει αναστολές. Αντιθέτως ήθελα να την ενθαρρύνω, ήθελα να την κρατήσω καυλωμένη, να της μεταδώσω τις φαντασιώσεις μου και βήμα-βήμα να την κάνω όλο και πιο ανοιχτή σε νέα πράγματα, χωρίς καλά-καλά να ξέρω και εγώ τα όριά μου. Ένιωθα τόσο τυχερός που είχα τέτοια γυναίκα δίπλα μου.

- Καλύτερα έτσι μωρό μου; Νιώθω πως θα με φάνε με τα μάτια. Δεν σε πειράζει;

- Ζηλεύω αλλά με ανάβει απίστευτα το σκηνικό, έχω καυλώσει τόσο πολύ. Το ότι χαζεύουν το κωλαράκι σου και τα βυζιά σου, το ότι το ξέρεις και σ αρέσει και σένα. Έχω άγριες διαθέσεις για αυτές τις διακοπές.

- Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να νιώθω έτσι. Μ’ αρέσει τελικά πολύ να καυλώνω άλλους άντρες, και περισσότερο μ αρέσει να το κάνω μπροστά σου. Με τρελαίνει η ιδέα ότι θέλουν να με γαμήσουν. Ότι με σκέφτονται γυμνή. Ποιος ξέρει τι σκέφτονται; Οι τύποι είναι σίγουρα καυλωμένοι. Ω θεέ μου, του ψηλού του διαγράφεται ο πούτσος. Νιώθω τόσο πουτανάκι αυτή τη στιγμή.

- Πλάκα κάνεις; Τον τρέλανες τον άνθρωπο. Ποιος ξέρει τι σκέφτεται τώρα ο καημένος και έχει ανάψει τόσο. Για κοίτα, έχει μεγάλο πούτσο;

- Τι πλάκα κάνεις μωρό μου; Θες να κοιτάξω χύμα τον πούτσο του;

- Θα κάνεις ότι σου λέω πουτανάκι. Κοίτα τον και χαμογέλα του. Δως του κάτι να σε θυμάται για καιρό.

Γύρισε και κοίταξε κατευθείαν τον πούτσο του ο οποίος διαγραφόταν τόσο έντονα στο μαγιό του έτσι πλάγια όπως καθόταν. Το βλέμμα της ανέβηκε και συνάντησε τα μάτια του, του χαμογέλασε τόσο προκλητικά που δεν το πίστευα. Την στιγμή εκείνη την διέκοψαν δύο κοπέλες που βγήκαν από την θάλασσα και κατευθύνθηκαν στους δύο «φίλους» μας. Οι άντρες ήταν περίπου στα 35-40 καλοδιατηρημένοι και οι γυναίκες ήταν, η μία με κόκκινο μαλλί, γύρω στο 1.70, γλυκό πρόσωπο και κορμί θάνατος, μαυρισμένη, με στητό μεσαίου μεγέθους στήθος και ένα τουρλωτό κωλαράκι, γύρω στα 30 και η άλλη περίπου 40 μέτριας ομορφιάς, πιο κοντή, με λίγα κιλά παραπάνω. Δεν φαινόταν να έχουν καταλάβει κάτι για τα αλληλοκοιτάγματα. Αμέσως οι τύποι μαζεύτηκαν λίγο να μην τους «δέσουν» οι φίλες τους. Η Άννα βέβαια συνέχισε να κάθετα προκλητικά μπρούμυτα.

- Ωχ έσκασε μύτη το ιππικό, μου είπε, να δω τι θα γίνει αν καταλάβει πόσο καυλωμένος είναι.

Ξάπλωσε τελείως το πρόσωπό της, γυρνώντας το προς την μεριά τους για να παρατηρεί τι θα γίνει πίσω από τα γυαλιά ηλίου της και μου ζήτησε να της λύσω το πάνω μέρος του μαγιό για να της βάλω λάδι. Εγώ η αλήθεια είναι πως είχα πάθει πλάκα με την κοκκινομάλλα, ήταν σέξι, το ήξερε και ένιωθε άνετα με αυτό. Άρχισα να την αλείφω με λάδι στην πλάτη αργά κάνοντας της και απαλό μασάζ και ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς την πλευρά τους. Η κοκκινομάλλα αφού έδωσε ένα φιλί στον ψηλό άρχισε να τον τραβάει για να παίξουν ρακέτες. Ο τύπος που να σηκωθεί με την βερμούδα αντίσκηνο. Την τραβάει και κάτι της λέει στο αυτί. Αυτή κάθεται κάτω γελάει με αμηχανία και κοιτάει την πούτσα του που δεν είχε ξεκαυλώσει ακόμη. Γύρισε και κοίταξε ανιχνευτικά τριγύρω σαν να ψάχνει την αιτία της καύλας του. Δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ, στα 7 περίπου μέτρα αριστερά της το βλέμμα της διασταυρώνεται με της Άννας και περιπλανήθηκε στο κορμί της που ήδη γυάλιζε από το λάδι.

- Σας πήρε χαμπάρι μωρό μου, της λέω.

- Μα εγώ δεν έκανα κάτι η καημένη, μου είπε δήθεν αθώα.

Συνέχισα να τη χαϊδεύω και να της κάνω μασάζ κατεβαίνοντας στα μακριά της πόδια. Είχα το κωλαράκι της μέσα στο πρόσωπό μου. Είχα τρελαθεί, νόμιζα πως θα πάθω εγκεφαλικό αλλά έπρεπε να συνηθίσω να είμαι καυλωμένος. Καθώς πια είχα ανέβει στο ύψος του κώλου της και την άλειφα με αργές κινήσεις, συνειδητοποίησα πως οι κοπέλες από δίπλα έριχναν κλεφτές ματιές προς το μέρος μας, μετρώντας τον «αντίπαλο», λειτουργώντας ξεκάθαρα ανταγωνιστικά. Το βλέμμα μας συναντήθηκε με την κοκκινομάλλα την στιγμή που τελειώνοντας το μασάζ έριξα δυο χαστουκάκια στα κωλομέρια της Άννας. Της χαμογέλασα κλείνοντας της το μάτι. Είχαμε ξεκάθαρα το πάνω χέρι σαν ζευγάρι. Δεν είχαν συνέλθει από το σοκ και όλη η παρέα ήταν φανερά ψαρωμένη. Η κοκκινομάλλα μετά από αυτήν μου την κίνηση κάτι σκέφτηκε, λύθηκε φάνηκε πως άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Σηκώθηκε και έτρεξε για ρακέτες με τη φίλη της χωρίς να μιλήσει στον γκόμενό της.

- Τρέχω για βουτιά λέω στην Άννα, πρέπει να ξεκαυλώσω δεν πάει άλλο. Να σαι φρόνιμη.

- Πολύ αργά για αυτό μωρό, το μουνάκι μου είναι τόσο υγρό. Καλή βουτιά.?

Κατευθύνθηκα τρέχοντας στην θάλασσα και αναζήτησα την δροσιά του νερού για να σβήσει την φωτιά μου. Η Άννα είχε γυρίσει ανάσκελα πια, τεντώνοντας το κορμάκι της και δημιουργώντας μια όμορφη καμπύλη με την λεπτή της μέση και με το πάνω μέρος του μπικίνι δεμένο πρόχειρα, όχι από τον λαιμό αλλά πίσω από την πλάτη, έτσι που κάλυπτε ίσα-ίσα τις ρώγες και άφηνε τα βυζιά της εκτεθειμένα. Έχοντας στο κεφάλι της ένα καπέλο, φαινόταν να απολαμβάνει τα βλέμματα που ήξερε ότι τράβαγε. Ήταν περίεργο αλλά ένιωθα πως το κορμί της ανταποκρινόταν σε αυτά τα βλέμματα σαν να ήταν χάδια και μου φάνηκε πως λίκνιζε αργά την μέση της. Πρέπει να ήταν πιο καυλωμένη από ποτέ σκέφτηκα. Οι δυο «φίλοι» μας βρήκαν ευκαιρία να πάρουν λίγο μάτι ακόμη αλλά φανερά πιο προσεκτικοί.

Τους παρατηρούσα αλλά την προσοχή μου την είχε τραβήξει η σέξι κοκκινομάλλα, η οποία μου φάνηκε πως μου έριχνε κάποιες ματιές. Ο πούτσος μου είχε ξεκαυλώσει αλλά είχε παραμείνει χοντρός, πρησμένος μετά από τόση ώρα, ξεκίνησα να βγαίνω προς τα έξω. Όταν περνούσα δίπλα από τις κοπέλες που έπαιζαν ρακέτες η κοκκινομάλλα με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξουμε μαζί γιατί η φίλη της είχε κουραστεί. Χωρίς να το πολυσκεφτώ της λέω και βέβαια και της συστήνομαι. Ζωή μου λέει, χάρηκα. Δεν παίξαμε πολύ μαζί γιατί είχε ήδη κουραστεί και ιδρώσει. Σε μια κακή μου επαναφορά βρήκε ευκαιρία και βούτηξε. Την ακολούθησα και εγώ καθώς είχα ζεσταθεί από τον ήλιο και ένιωθα πως καιγόμουν. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα, ήταν δικηγόρος. Από κοντά ήταν ακόμη πιο όμορφη και το χαμόγελό της ήταν τόσο σέξι. Είχαν έρθει με τον σύζυγό της το Γιώργο Λευκάδα την προηγούμενη ημέρα αργά από Αθήνα και συναντήθηκαν με ένα άλλο φιλικό ζευγάρι που ήταν εδώ ήδη κάποιες μέρες και προτίμησαν την πρώτη ουσιαστικά μέρα να μην απομακρυνθούν.

Η Άννα εν τω μεταξύ μόλις σηκώθηκε και με είδε να μιλάω στην θάλασσα με την Ζωή, μου χαμογέλασε και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες το σώμα της έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη με φόντο την θάλασσα και το τοπίο. Για λίγο φοβήθηκα μην ζηλέψει αλλά θυμήθηκα πως δεν είναι η ίδια κοπέλα που ήξερα, φαινόταν πιο σίγουρη, πιο απελευθερωμένη.

- Εμείς με την Άννα ήρθαμε σήμερα, πριν λίγο, είναι πολύ όμορφα.

- Πανέμορφα είναι, πρώτη φορά έρχεστε;

- Ναι, αλλά ήδη έχω ερωτευθεί το τοπίο.

- Α και που να δεις και τις άλλες παραλίες, είναι πανέμορφες. Εμείς έχουμε έρθει άλλη μια φορά πριν 2 χρόνια.

- Για πες καμιά πρόταση, που να πάμε;

- Όλες οι παραλίες είναι φανταστικές, από κοσμοπολίτικες μέχρι πιο απομονωμένες, αν προτιμάτε κάτι πιο πριβέ.

- Για πες για τις πιο πριβέ.

- Είναι μια παραλία όχι μακριά από εδώ, αλλά θα την βρεις πολύ δύσκολα με το αυτοκίνητο και μετά από πολύ χωματόδρομο, ρώτα κανένα ντόπιο από το χωριό εδώ να σε κατευθύνει, αλλιώς πας και με καραβάκι. Είναι πανέμορφη, ήσυχη χωρίς πολύ κόσμο με ένα βράχο στη μέση που προσφέρει μια επιπλέον κάλυψη.

- Όμορφη ακούγεται. Κάλυψη εννοείς για γυμνισμό;

- Για ότι προκύψει, όρεξη να υπάρχει.

- Νομίζω πως κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!

- Ωραία θα τα ξαναπούμε λογικά, όλο και κάπου θα σας πετύχουμε.

Πλησίασα την Άννα και άναψα τσιγάρο και καλά άνετος και περίμενα την ανάκριση.

- Πιάσαμε φιλίες αγάπη μου, με ρωτάει. Τι λέγατε;

- Να σου είμαι ειλικρινής το κορίτσι ζήλεψε που ο δικός της σε χάζευε γιατί αυτή μου έπιασε την κουβέντα. Γυναικείος ανταγωνισμός.

- Στην έπεσε δηλαδή;

- Όχι, ούτε καν, μάλλον ήθελε να κάνει τον ψηλό να ζηλέψει, σου λέει, κοιτάς άλλες Γιωργάκη, και μένα με κοιτάνε άλλοι. Δεν είναι και καμιά άσχημη.

- Σ’ αρέσει μωρό μου;

- Ναι, πολύ, της λέω, κάτι αποπνέει αυτή η γυναίκα.

- Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Α να μου χαμογέλασε κι όλα. Η φίλη της είναι η ξινή. Με στραβοκοιτάει όλη την ώρα.

- Χα, χα. Θα σε ματιάσουνε ματάκια μου. Νομίζω πως πρέπει να το συνηθίσεις. Σε αυτές τις διακοπές οι άντρες θα σε χαζεύουν και οι γυναίκες θα σε στραβοκοιτάνε.

- Εγώ εσένα θέλω να τρελάνω μωρό μου.

Φιληθήκαμε και της ψιθύρισα πόσο πολύ θέλω να τη γαμήσω. Σηκωθήκαμε και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε βιαστικά τα πράγματά μας. Φεύγοντας η Ζωή μου χαμογέλασε και το αγόρι της ο Γιώργος ξεκάθαρα έκλεισε το μάτι στην Άννα κάτι που φάνηκε να της αρέσει γιατί χαμογέλασε. Εγώ έκανα πως δεν το είδα. Με είχε ανάψει και ήθελα να την ξαπλώσω το συντομότερο και να μην σταματήσω να την γλείφω. Ήμασταν φανερά καυλωμένοι και αναψοκοκκινισμένοι και ήταν κάτι που μάλλον το εκπέμπαμε. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο πέταξα όλα τα πράγματα και την τράβηξα στην ντουζιέρα. Δεν της έβγαλα καν το μαγιό, ήθελα να την πάρω έτσι. Με μια απότομη κίνηση της πέταξα τα βυζιά έξω κατεβάζοντας το πάνω μέρος του μπικίνι, οι ρώγες της ήταν τόσο σκληρές που δεν κρατήθηκε και τις δάγκωσα πιο δυνατά από το συνηθισμένο. Το μουνί της ήταν υγρό, ποιος ξέρει πόση ώρα ήταν καυλωμένη.

Το κρύο νερό που έπεφτε δεν ήταν αρκετό να σβήσει την φωτιά μας. Τη γύρισα πλάτη και την κόλλησα στα πλακάκια, φιλώντας της το λαιμό λαίμαργα. Έκανα πέρα το κάτω μέρος του μαγιό και μπήκα μέσα της. Δεν ξέρω αν την είχα νιώσει πιο υγρή και πιο καυτή. Τη γαμούσα με αργές κινήσεις, ήθελα να το απολαύσω.

- Πόση ώρα είσαι καυλωμένη πουτανάκι; Δεν σε έχω ξαναδεί τόσο υγρή.

- Από την ώρα που έβγαλα τον κώλο μου έξω είχα ανάψει αλλά ένιωσα να υγραίνομαι όταν κατάλαβα πόσο σε είχα καυλώσει.

- Δεν είχες καυλώσει μόνο εμένα.

- Το ξέρω. Είχα καυλώσει και τους δίπλα.

- Σ’ άρεσε τσουλάκι μου που είχες ανάψει 2 άγνωστους με το κωλαράκι σου;

- Ναι, είχα τρελαθεί, πρώτη φορά αφέθηκα έτσι σε παραλία, ένιωθα τα βλέμματα τους σε όλο μου το κορμί.

- Είσαι μεγάλο πουτανάκι τελικά. Τους προκαλούσες κι όλα;

της είπα επιταχύνοντας τον ρυθμό. Η καύλα μου είχε τερματίσει.

- Ναι, τέντωσα το κορμάκι μου επίτηδες όταν είχα λύσει το μαγιό να φανούν λίγο οι ρώγες.

- Έδειχνες τις ρώγες σου τσουλάκι;

Ήμουν έτοιμος να την χύσω.

- Ναι, και μ’ άρεσε, είμαι η πουτάνα σου και θα γίνω όσο πουτάνα με θες.

Με απανωτούς σπασμούς έχυσε τόσο δυνατά που δεν την κρατούσαν πια τα πόδια της. Είχα χύσει μαζί της. Πρώτη φορά ένιωθα τόσο καυλωμένος και ήξερα ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Με είχε εξιτάρει αυτή της η αλλαγή. Ήθελα να την παρασύρω παραπέρα, να ξεπεράσει τα όριά της. Ήξερα πως οι ισορροπίες ήταν λεπτές. Έπρεπε να της δώσω και άλλα κίνητρα αλλά χωρίς να το παρακάνω. Δεν ήξερα μέχρι που ήμουν διατεθειμένος να φτάσω. Το μόνο που ήξερα ήταν πως ήμουν καυλωμένος και γεμάτος φαντασιώσεις. Όταν ξυπνήσαμε άρχισα να την χαϊδεύω. Το δέρμα της ήταν τόσο απαλό. Ήθελα πάλι να την γλείψω.

- Σήκω μου λέει! Πεινάω!

Έβαλε ένα τιραντάκι φαρδύ πάνω από το μπικίνι της και μια φούστα φαρδιά με ένα υπέροχο δαντελωτό εσώρουχο. Μετά το φαΐ ξεκινήσαμε μια βόλτα στο χωριό που μέναμε. Στο τέλος κάτσαμε σε ένα όμορφο μπαρ που ήταν πέρασμα. Χαζεύαμε τον κόσμο που περνούσε και καταλήξαμε να συζητάμε με την Κατερίνα την κοπέλα που ήταν υποδοχή στο μπαρ και τον dj τον Πέτρο που έβγαινε που και που για να ξεσκάσει. Η Κατερίνα ήταν η κλασική μουνάρα που δουλεύει πόρτα σε μπαρ. Προκλητικό ντύσιμο με ένα κολλητό μίνι φόρεμα αλλά χύμα και άνετη στις αντιδράσεις. Συνήθως η Άννα δεν έπιανε κουβέντες με ξένο κόσμο, βαριόταν και γενικά δεν ήταν και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος. Εκείνη την μέρα, λίγο τα ποτά που μας κέρναγαν, λίγο η ωραία μουσική του Πέτρου και η φιλική συζήτηση γίναμε μια παρέα και περάσαμε πολύ όμορφα.

Σε κάποια φάση πέρασαν από μπροστά μας η τετράδα της παραλίας, κοντοστάθηκαν ψάχνοντας κάπου να κάτσουν. Η Ζωή ακτινοβολούσε καύλα και παρακαλούσα να κάτσουν κάπου κοντά. Τελικά δεν βρήκαν κάτι και έκαναν να φύγουν. Τότε μόνο συνειδητοποίησα πως την Άννα την είχε καρφώσει με το βλέμμα του ο Γιώργος και φεύγοντας αυτή του έγνεψε και του χαμογέλασε.

- Όπου τον πετυχαίνω θα τον ανάβω, μου λέει.

Αργότερα όταν γυρίσαμε αρκετά μεθυσμένοι και κουρασμένοι και από το ταξίδι ξαπλώσαμε και συζητάγαμε για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Την συζήτησή μας διέκοψαν τα βογκητά του ζευγαριού του διπλανού δωματίου που διαπερνούσαν τους τοίχους. Δεν τους είχαμε δει και φανταζόμασταν πως να είναι και πως να την πηδάει. Βγήκαμε στο μπαλκόνι γελώντας για να ακούμε καλύτερα αφού είχαν ανοιχτή την μπαλκονόπορτα. Τα βογκητά είχαν σταματήσει και είχαν αντικατασταθεί από τους χαρακτηριστικούς υγρούς ήχους μιας καλής πίπας.

- Χύσε στο στόμα μου. Του λέει χαμηλόφωνα η κοπέλα.

- Άνοιξε το στοματάκι σου παλιοπουτάνα. Χύνω.

Οι γείτονες μας γέννησαν νέες φαντασιώσεις και βρεθήκαμε να συζητάμε ξαπλωμένοι πόσο ωραία πίπα πρέπει να έπαιρνε το πουτανάκι και πόσο ωραία θα ήταν να τους βλέπαμε από το μπαλκόνι και τέτοια. Η Άννα πρέπει να καύλωσε πολύ και άρχισε με συνοπτικές διαδικασίες να μου παίρνει και αυτή μια απίθανη πίπα. Πρώτη φορά μου ζήτησε από μόνη της να χύσω στο στόμα της γιατί ήθελε να τα γευτεί. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου το ζήτησε αρκετά μεγαλόφωνα σαν να ήθελε να την ακούσουν οι δίπλα. Φυσικά δεν άργησα να την χύσω, λέγοντάς της πόσο πολύ με καυλώνει να γίνεται τόσο τσούλα. Δεν άργησε να μας πάρει ο ύπνος, έτσι κουρασμένοι όπως ήμασταν. Είχε πάει μεσημεράκι όταν ξυπνήσαμε και ξεκινήσαμε να βρούμε την απομονωμένη παραλία. Είχαμε δει φωτογραφίες και φαινόταν μαγευτική. Ρωτώντας και ξαναρωτώντας και μετά από αρκετό χωματόδρομο αλλά και περπάτημα την βρήκαμε. Θέλαμε να πάμε με αμάξι και όχι με το καραβάκι ώστε να εξασφαλίσουμε πως μπορούμε να φύγουμε ότι ώρα θέλουμε και όχι μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Μας είχε καρφωθεί να κάνουμε γυμνισμό αν ήμασταν μόνοι μας αλλά και να γαμηθούμε στη παραλία αν μας δινόταν η ευκαιρία. Μια φαντασίωση που μας άναβε πάντα αλλά έως τότε δεν είχαμε πραγματοποιήσει.

Ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο, με το καραβάκι δεν είχαν κατέβει παρά μια παρέα 3 ατόμων, 2 άντρες και μια κοπέλα και ανά καιρούς έκαναν την εμφάνισή τους κάτι τύποι με φουσκωτά ή ακόμη και με κανό. Ήσυχα μεν αλλά όχι τόσο ώστε να ξεγυμνωθούμε και να αρχίσουμε τα δικά μας. Κάτσαμε πίσω από τον βράχο και ξαπλώσαμε κάτω από την ομπρέλα που είχα κουβαλήσει καθώς δεν ήξερα αν θα έχουμε σκιά. Η Άννα ήταν εντυπωσιακή και το κωλαράκι της για άλλη μια φορά με καύλωνε έτσι όπως το έβλεπα. Ξάπλωνε και κοιτώντας με παραμέριζε το μαγιό και μου έδειχνε για λίγο το μουνί της. Όταν έφυγαν 2 τύποι, πατέρας και γιος με τα κανό τους, η Άννα έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό και ξάπλωσε ανάσκελα. Τρελάθηκα και η καύλα μου ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μας έβλεπε κανείς αλλά ένιωθα τόσο εκτεθειμένος. όσοι κάνουν γυμνισμό για πρώτη φορά με καταλαβαίνουν. Η Άννα απολάμβανε την σαστιμάρα μου.

Όταν μετά από 10 λεπτά πλησίασε την παραλία ένα μικρό φουσκωτό με ένα ζευγάρι περίπου 45 χρονών από ένα μεγάλο ιστιοπλοϊκό που είχαν δέσει κοντά περίμενα να κομπλάρει και να ντυθεί. Αυτή παίζοντας το αδιάφορη σηκώθηκε και προχωρώντας αργά κατευθύνθηκε στη θάλασσα. Ο τύπος έπαθε σοκ αλλά δεν μπορούσα να δω τους άλλους δύο που κάθονταν στη άλλη πλευρά της παραλίας. Μια βουτιά ήταν αρκετή για να κάνει τις ρώγες της να σκληρύνουν και γύρισε πάλι κοντά μου. Η ώρα πέρασε και το ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς αφού η Άννα δεν μαζευόταν αλλά και η παρέα με τους άλλους 3 αποχώρησε όταν πέρασε το καραβάκι του γυρισμού περίπου στις 5 η ώρα. Ήμασταν μόνοι μας στην παραλία. Έβγαλα το μαγιό μου και με τον πούτσο κάγκελο βούτηξα. η Άννα πέταξε και αυτή το μαγιό και ήρθε κοντά μου. Κοιτούσα συνεχώς μην έρθει κανείς γιατί ανά καιρούς πέρναγαν βάρκες, φουσκωτά κλπ χωρίς απαραίτητα να σταματήσουν αλλά αρκετά κοντά ώστε να μας δουν.

Βγήκαμε και η καύλα μου δεν έλεγε να σβήσει, είχε έρθει η ώρα να κάνω την φαντασίωσή μου πραγματικότητα. Η Άννα που με είχε καταλάβει αλλά μου το έπαιζε δύσκολη, ήθελε να ντυθεί. Την κοίταξα αυστηρά και της είπα:

- Μην τολμήσεις να φορέσεις τίποτα πουτανάκι. Με έχεις καυλώσει τόση ώρα. Πάρτον στο στόμα σου.

- Και αν περάσει κάποιος και μας δει;

- Δεν θα περάσει κανείς, κοιτάω εγώ.

Τον έπιασε και τον έβαλε βαθιά στο στόμα της. Πάντα της άρεσε να με γλείφει με το αλάτι. Το μυαλό μου άρχισε να σκέφτεται, που έπρεπε να την γαμήσω για να είμαστε καλυμμένοι από τυχόν θαλάσσια επίσκεψη. Ξαπλώνουμε στις πετσέτες και ρίχνω την ομπρέλα έτσι ώστε να ακουμπήσει τα χαλίκια. Η προστασία ήταν στοιχειώδης αλλά λίγο η ομπρέλα, λίγο ο βράχος λίγο η καύλα ότι θα γαμηθούμε μέρα μεσημέρι σε κοινή θέα έκαμψαν τις αντιστάσεις. Φόρεσε το κάτω μέρος του μαγιό ώστε να νιώθει πιο ασφαλής σε ξαφνική επέμβαση και ξάπλωσα από πίσω της. Της το παραμέρισα και μπήκα μέσα της με ορμή. Ήμασταν τόσο καυλωμένοι. Η Άννα όμως είχε και το νου της μην περάσει κανείς, αυτή η έξαψη και αγωνία εμένα με άναβε περισσότερο. Τα βυζιά της πήγαιναν ρυθμικά πάνω κάτω και το μουνί της έσταζε.

- Σ’ αρέσει να σε γαμάω σαν πουτάνα σε κοινή θέα;

- Μ’ αρέσει. Γάμα με πιο δυνατά την πουτάνα. Μόνο να προσέχεις μην έρθει κανείς από την θάλασσα.

- Προσέχω μη φοβάσαι.

- Κι αν μας παίρνει μάτι κάποιος ανάμεσα από τα φυτά;

- Θα έχει καυλώσει με το πόσο πουτανάκι είσαι και θα τον παίζει για πάρτη σου.

- Μ... και αν καυλώσει τόσο που κατέβει και έρθει πιο κοντά;

- Θα γούσταρες να τον παίζει μπροστά σου;

- Ναι, θα τον φώναζα πιο κοντά, να βλέπει καλύτερα.

Ανέβηκα από πάνω της και της τον ακούμπησα στον κώλο. Με το που το έκανα αυτό έχυσε φωνάζοντας και βογκώντας. Θα της τον έσκιζα τόσο άγρια, να το θυμόταν για καιρό.

- Κι αν ήθελε να του τον πιάσω και μου τον έδινε στο στόμα;

- Τέτοια πουτάνα που έχεις γίνει είμαι σίγουρος ότι θα γούσταρες πολύ να τον τσιμπουκώσεις.

Είχα μπει στον κώλο της και με αργές κινήσεις της τον άνοιγα.

- Α... Ναι θα γούσταρα, θα με άφηνες να τον τσιμπουκώσω λίγο, θα τον άφηνες να με χύσει στο στόμα;

- Πουτανάκι αφού ξέρω πόσο θα σ’ άρεσε. Θα τον άφηνα να σου γεμίσει το στόμα χύσια τέτοια τσούλα που σαι.

Δεν άντεξα άλλο και έχυσα πάνω στο κωλαράκι της. Είχαμε μόλις πραγματοποιήσει μια μεγάλη μας φαντασίωση και δεν μπορούσα να συνέλθω από καύλα. Μετά από 5 λεπτά σηκωθήκαμε να ντυθούμε και τι να δούμε; Ένας τύπος καθόταν μόνος του στα βραχάκια αριστερά μας. Δεν ξέρω αν μας είδε ή αν μας άκουσε και δεν θα το μάθουμε ποτέ. Φύγαμε άρον-άρον. Ο ήλιος είχε σχεδόν πέσει όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο. Δεν είχαμε ξεκαυλώσει, αντιθέτως μοιάζαμε και οι δύο πιο αναμμένοι από πριν. Στο ντους για ακόμη μια φορά ξεκινάει η πίπα και το μόνο που ήθελα ήταν να της ξαναγαμήσω τον κώλο. Την έπαιρνα πιο δυνατά από ποτέ καθώς το κωλαράκι της είχε ανοίξει για τα καλά. Την έβριζα και της έλεγα πόσο μεγάλη πουτάνα ήταν που γαμιέται σε παραλίες σαν να ήταν του δρόμου, χωρίς ντροπές. Της έριχνα σφαλιάρες τόσο δυνατές που νόμιζα πως θα με σταματήσει. Αντιθέτως συνέχιζε να βογκάει και να με παρακαλάει να μην την σκίζω τόσο άγρια. Ήθελα να μου πει πόσο πουτάνα νιώθει και πόσο της αρέσει. Την ανάγκασα να μου ορκιστεί πως θα πετάξει τα εσώρουχά της και θα κυκλοφορεί συνέχεια χωρίς εσώρουχα. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει αλλά φαινόταν να απολαμβάνει αυτή την δουλικότητα.

Όταν έχυσε οι φωνές της γέμισαν ήταν τόσο δυνατές που της έκλεισα το στόμα τόσο δυνατά που δεν μπορούσε να ανασάνει έτσι όπως είχε λαχανιάσει. Την έβαλα να γονατίσει και της είπα να με κοιτάει στα μάτια και να ανοίξει το στόμα. Παρακαλούσε να την χύσω στο στόμα και ικανοποίησα την επιθυμία της γεμίζοντας το πρόσωπό της με χύσια που γέμισαν το στόμα της και έσταζαν στα βυζιά της. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και μόλις είχαμε ξαπλώσει όταν ακούσαμε την γειτόνισσα να βογκάει. Ήταν λες και δεν μας χώριζε ο τοίχος, ακούγονταν πεντακάθαρα. Και δεν μίλαγαν ούτε κατά διάνοια όσο δυνατά εμείς πριν. Μας έπιασε πάλι το σκανταλιάρικο και χαμηλώσαμε τελείως την τηλεόραση.

- Γάμα με ρε καριόλη, γάμα με την πουτάνα. Καύλωσες που άκουγες το πουτανάκι από δίπλα να γαμιέται; Γούσταρες; Γούσταρες που της έσκιζε τον κώλο; Θα ήθελες καριόλη να το έσκιζες εσύ το τσουλάκι; Σκίσε με, θέλω να με σκίσεις όσο πιο δυνατά μπορείς.

Ο τύπος δεν ακουγόταν καθόλου, μόνο κάτι μουγκρητά αλλά η φιλενάδα μας δεν έλεγε να σταματήσει και αναφερόταν σε όλη την προηγούμενη «κουβέντα» που είχα με την Άννα. Συνειδητοποιήσαμε πως μάλλον τα είχανε ακούσει όλα με κάθε λεπτομέρεια και η Άννα ντράπηκε πολύ και σχεδόν εκνευρίστηκε. Δεν μου πήρε πολύ ώρα να της εξηγήσω πως δεν την ξέρει κανείς εδώ, ότι πρέπει να απελευθερωθεί και να απολαύσει το καθετί, ότι είναι το επίκεντρο των φαντασιώσεων ενός άλλου ζευγαριού (και ενός άλλου άντρα, κάτι που εμένα με άναβε ακόμη περισσότερο). Όσο πέρναγε η ώρα εγώ γούσταρα όλο και περισσότερο. Η φαντασία μου κάλπαζε και πια φαινόταν να το απολαμβάνει και η Άννα. Μετά από λίγο οι φωνές σταμάτησαν αλλά το μάτι και των δύο μας γυάλιζε. Η Άννα αποκοιμήθηκε αλλά εγώ ένιωθα φουντωμένος. Φόρεσα ένα μποξεράκι και βγήκα για τσιγάρο στο μπαλκονάκι μας. Μετά από 3 λεπτά άκουσα την διπλανή μπαλκονόπορτα να ανοίγει. Δυο γυναικεία χέρια εμφανίστηκαν πίσω από τον ξύλινο φράχτη. Άπλωνε το μαγιό της η καυλιάρα γειτόνισσα.

Γυρνώντας το κεφάλι της με βλέπει να την κοιτάω, ψιλοεκπλήσεται και μου γνέφει χαμογελώντας. Μου φάνηκε απίστευτο και ανοιγόκλεισα τα μάτια για λίγο για να σιγουρευτώ. Ήταν η Zωή από την παραλία που γνώρισα την προηγούμενη ημέρα. Ξαφνικά οι διακοπές μας απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...