ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ (2)

Λοιπόν η συνέχεια εκτυλίχθηκε ως εξής. Ο Πάνος λοιπόν έλειπε επαγγελματικό ταξίδι εγώ μπορώ να πω πως αν και ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο μένα άγνωστο όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά μπορώ να πω πως τον σκεφτόμουν συνέχεια.. Έλειψε 4 μέρες και επειδή δεν προλάβαμε καλά καλά να γνωριστούμε μιλάγαμε με μηνύματα και κάθε βράδυ μ έπαιρνε τηλ. Μέσα σε 4μερες μέτρησα πάνω από 300 μηνύματα. Ενώ λοιπόν είχαμε πει σχεδόν τα πάντα και στο πολύ άσχετο έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε ΛΟΙΠΟΝ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ SENA ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ..ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩNW ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ....ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.



Κάθε τέτοιο μήνυμα του με καύλωνε αφάνταστα ήμουν στη δουλειά και όταν τον σκεφτόμουν ένιωθα το μουνάκι μου να μουσκεύει. Λέγαμε τα πάντα έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να του πω και για τα βιτσιά μου και διάφορα φετίχ τελοςπαντον και το καλό ήταν πως συμφωνούσε και αυτός.




Πάντα φαντασιονομουν να με δεμένη σένα κρεβάτι και να νιώθω θύμα να μην μπορώ να κουνηθώ αρέσει να φοράω μαύρα εσώρουχα και ενίοτε δερμάτινα και αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια οι μπότες με φτιάχνουν ιδιαίτερα. Όπως επίσης δεν θα με χάλαγε η σκηνοθετήσει ενός υποτυπώδη βιασμού..


Πέρασαν οι μέρες και ο Πάνος επέστρεψε.. Έλαβα ένα μήνυμα το ίδιο απόγευμα ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 11.ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ -........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ Έκανα μπανακι και σκεφτόμουν το βράδυ.. Ενώ με τρέλαινε η ιδέα που θα την ζούσα κάποια στιγμή σκέφτηκα κάτι διαφορετικό. Φόρεσα μια μαύρη παντελονα, ένα μαύρο στράπλες μπλουζάκι ψηλά παπούτσια και καθόλου εσώρουχα. Μπήκα στο σπίτι του Πάνου στις 11 30.




Με άρπαξε στην αγκαλιά του και με φίλαγε μου δάγκωνε τα χείλη. Έβαλε 2 ποτάκια και κάτσαμε στο σαλόνι. έφερε ένα κουτί και μου είπε αυτό για σένα Το άνοιξε και είχε μέσα ένα ζευγάρι χειροπέδες και 4 μαντίλια. Τα είδα σήκωσα το χέρι του απ το κουτί κι άρχισα να του γλύφω τα δάχτυλα με κοιτούσε και εγώ έβλεπα το παντελόνι του να φουσκώνει. Τον σήκωσα και τον τράβηξα στην κρεβατοκάμαρα τον έσπρωξα στο κρεβάτι. Του έδεσα σφιχτά τα χέρια με τα μαντίλια άρχισα να τον φιλάω έπαιζα με τη γλώσσα του δάγκωσα το λαιμό του άνοιξα το πουκάμισο του έγλειψα το στήθος του πέρασα τα νύχια μου πάνω του κατέβηκα ως τον αφαλό του άνοιξα το τζιν το κατέβασα άρχισα να τον γλείφω πάνω απ τι σλιπάκι είχε καυλώσει πολύ το μωρό μου. Σηκώθηκα έκατσα απέναντι του και άρχισα να γδύνομαι έμεινα μόνο με τα παπούτσια έπεσα στα 4 σαν γάτα και τον πλησίαζα κατέβασα το σλιπάκι του και ακούμπησα απαλά τον πούτσο του πέρασα τη γλώσσα μου πάνω του. Έλα μωρό μου βαλτό στο στόμα σου μου λέγε μα εγώ ME μια κίνηση πίσω και έκατσα απέναντι του άρχισα να χαϊδεύομε άνοιξα τα ποδιά μου και έβλεπε το μουνάκι μου. Το θες πολύ μωρό μου? Του είπα. Και το απολάμβανα έβαζα τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνάκι μου και άρχισα να βγάζω κραυγές ηδονής μπορούσε να λυθεί αλλά δεν το κανε. Μου λέει ΄θα με λύσεις? Όχι μωρό μου θα με βλέπεις να παίζω με το μουνάκι κι μου να το γαμάω με τα δάχτυλα μου και δεν θα μπορείς να κανείς τίποτα.. Τα μαντίλια δεν τον κράτησαν πολύ.. Σηκώθηκε με ήρθε μπροστά μου και μεγάλε να τον γλύψω κράταγε το κεφάλι μου γάμαγε το στοματάκι μου ενώ με το άλλο του χέρι τσιμπούσε τις ρώγες μου έπεσε μπροστά μου ρούφηξε δυνατά την κλειτορίδα μου και με σήκωσε στην αγκαλιά του με κόλλησε στον τοίχο και με πήδαγε όρθια το στόμα του δεν ξεκολλούσε απ το δικό μου και με τα χέρια του άνοιγε το κωλαρακι μου έμπαινε μέσα μου δυνατά ξανά και ξανά και μου δάγκωνε τη γλώσσα με πήγε στο κρεβάτι έπεσε πάνω μου χάιδευε τα βυζάκια μου κι είχε χωθεί ανάμεσα τους έβαζε 2 δάχτυλα στη μουναρα μου ένα στο κωλαράκι μου<έτσι μουναρα μου θα σε γαμάω και θα φωνάζεις από καύλα >έπιασε τον πούτσο του τον έτριψε στα μουνοχειλα μου ανέβηκε στον αφαλό μου




Τον πέρασε απ τις ρώγες μου και τον έβαλε στο στόμα μου εγώ τον έγλειφα λαίμαργα τον δάγκωνα και τσαντιζόταν και τον έβαζε πιο βαθιά στο στόμα μου. σηκώθηκε και μπήκε μέσα μου πήδαγε το μουνάκι μου είχε πλημμυρίσει έσταζε στο σεντόνι με κάρφωνε και έτριβε την κλειτορίδα μου σήκωνε τη μέση μου και με τράβαγε πάνω του κι άλλο κι άλλο καύλα μου του φώναζα και έχυνα τον πούτσο του. καρφώθηκε μέσα μου δυνατά 2 φορές και έχυσε στα βυζάκια μου.




Έπεσε εξαντλημένος δίπλα μου έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου που έκαιγε έβαλε τα δάχτυλα του μέσα και μου πε-δεν τελειώσαμε ακόμα θα χύνεις όλο το βράδυ καυλιάρα μου.......και όντως έτσι έγινε αλλά next time η συνέχεια γιατί είναι ήδη τεράστια η ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...