ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Ξέσκισμα στο γραφείο


  κατεβάζουμε το φερμουάρ και αμέσως η Ρ. πιάνει δουλειά κοινώς την φωνητική κι εγώ τον αφήνω να ασχοληθεί με το μουνάκι μου. Κι ενώ μου το έχει γεμίσει σάλια με ύφος αφέντη διατάζει την Ρ. να συνεχίσει αυτή να μου το γλύφει.


Χωρίς να μπορεί να αντισταθεί στην εντολή του, η Ρ. έρχεται συνεχίζει το γλείψιμο και παράλληλα μου βάζει ένα-ένα τα δάχτυλα της μέσα μου ενώ ο Κ. της γαμάει το μουνί.

Η αίσθηση ήταν απίστευτη ένοιωθα το κορμί μου να εκρήγνυται κι η δική μου ικανοποίηση κορυφωνόταν αποφάσισα να ικανοποιήσω και τους άλλους. Αλλάζω θέση με την φίλη μου και αρχίσω να γεύομαι τους χυμούς του μουνιού της ενώ παράλληλα ο Κ. της γαμάει το στόμα.

Κι ενώ η ένταση κορυφώνεται ο Κ. έρχεται και μου καρφώνει την ψωλή του στο τρυφερό μου κωλαράκι κι ενώ πονάω από την ηδονή του καρφώματος νοιώθω την κωλοτρυπίδα μου να γεμίζει από τα ζεστά χύσια του Κ. και ακούγοντας τον να φωνάζει «χύνω» έχυσα κι εγώ.

Από εκείνο το ζεστό απόγευμα του Μαΐου δεν έχουμε ξαναβρεθεί (αν και θα το ήθελα) αλλά τα πονηρά βλέμματα και γελάκια δίνουν και παίρνουν αναρωτώμενοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...